Τα 10 καλύτερα μουσεία στο Μαϊάμι, Φλόριντα

Όταν επισκέπτεστε το Μαϊάμι, είναι εύκολο να ενθουσιαστείτε με τον ήλιο, τον ωκεανό, το αυθεντικό κουβανέζικο φαγητό και μουσική και τη νυχτερινή ζωή που δίνουν στην πόλη τη μοναδική της ατμόσφαιρα. Αλλά ανάμεσα σε όλους τους χορούς και το μαύρισμα, μπορεί επίσης να θέλετε να προγραμματίσετε μια μέρα μέσα για να ξεφύγετε από τον ήλιο και τη ζέστη ή προετοιμαζόμενοι για τις ξαφνικές καλοκαιρινές καταιγίδες για τις οποίες είναι διαβόητη η Φλόριντα.

Είτε ταξιδεύετε στο Μαϊάμι είτε είστε ντόπιος που αναζητά κάτι νέο, ένα μουσείο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για άτομα όλων των ηλικιών για να παίξουν, να μάθουν ή απλώς να χαλαρώσουν. Συγκεντρώσαμε αυτήν τη λίστα με τα καλύτερα μουσεία του Μαϊάμι για να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του πάρτι σας και εξάπτει τα ενδιαφέροντα όλων. 

καλύτερα Airbnbs στο Μαϊάμι

The Bass Museum of Art Contemporary Art Μαϊάμι
Μάικλ Γκόρντον / shutterstock.com

Το μπάσο

Το The Bass βρίσκεται ακριβώς έξω από την ηλιόλουστη ακτογραμμή και είναι γνωστό ως το μουσείο σύγχρονης τέχνης του Miami Beach. Εάν μένετε κοντά σε άμμο και θάλασσα, το Bass είναι εύκολα προσβάσιμο και θα ήταν μια εξαιρετική στάση στο δρομολόγιό σας. 

Όπως συμβαίνει με πολλά μουσεία σύγχρονης τέχνης, μεγάλο μέρος της τέχνης στη συλλογή του μουσείου εναλλάσσεται συχνά, με ορισμένα κομμάτια να μένουν περισσότερο από άλλα, οπότε φροντίστε να ελέγξετε τον ιστότοπο εάν θέλετε να δείτε το έργο ενός συγκεκριμένου καλλιτέχνη. Υπάρχουν μερικές μόνιμες δόσεις για προβολή, που εκτείνονται σε πολλά διαφορετικά μέσα και βρίσκονται τόσο μέσα όσο και έξω. Αυτές οι μόνιμες δόσεις παίζουν τόσο με την παραδοσιακή γλυπτική όσο και με τις σύγχρονες εφαρμογές ηλεκτρικής ενέργειας και τεχνολογίας για να δημιουργήσουν μια μεγάλη ποικιλία.

Και ενώ η είσοδος στο Bass δεν είναι δωρεάν για όλους, αξίζει να ελέγξετε τον ιστότοπο για τιμές εάν ταξιδεύετε με προϋπολογισμό. Το μουσείο προσφέρει πολλές εκπτώσεις, καθώς και δωρεάν είσοδο για ορισμένους, συμπεριλαμβανομένων κατοίκων του Μαϊάμι Μπιτς και εν ενεργεία ή συνταξιούχων στρατιωτικών των ΗΠΑ. Ωστόσο, το μουσείο δεν έχει απλώς περιήγηση στις αίθουσες, καθώς η εγκατάσταση φιλοξενεί δραστηριότητες όπως κατασκηνώσεις τέχνης για παιδιά, προγράμματα για εφήβους και μαθήματα που διδάσκονται από έμπειρους εκπαιδευτικούς.

Παιδικό Μουσείο του Μαϊάμι

Εάν ταξιδεύετε ως οικογένεια και αναζητάτε μια τέλεια περιπέτεια για τα παιδιά, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε μέρη να πάτε που να τα κρατούν απασχολημένα και να διασκεδάζουν. Μια μεγάλη μέρα παιχνιδιού στο Παιδικό Μουσείο του Μαϊάμι θα δώσει στα μικρά σας την ευκαιρία να ενθουσιαστούν με γνώμονα τα παιδιά. 

Αυτό το παιδικό μουσείο στο Μαϊάμι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να διασκεδάσουν και να μάθουν τα παιδιά ταυτόχρονα, με διαδραστικά, πρακτικά εκθέματα που έχουν σχεδιαστεί για να απασχολούν το μυαλό τους και να δουλεύουν σε οτιδήποτε, από κινητικές δεξιότητες έως στρατηγικές επίλυσης προβλημάτων. Μερικά από τα τμήματα αυτού του μουσείου περιλαμβάνουν ένα σούπερ μάρκετ μεγέθους παιδιού, μια κτηνιατρική κλινική με λούτρινα ζώα και ένα γιγάντιο κάστρο με δυνατότητα εξερεύνησης από άμμο.

Εάν έχετε έναν αθλητή στα χέρια σας, ρίξτε μια ματιά στο Κέντρο Υγείας και Ευεξίας, όπου τα εικονικά αθλήματα επιτρέπουν στα παιδιά να εξερευνήσουν τα ενδιαφέροντά τους και ο εξοπλισμός έχει μειωθεί ώστε να ταιριάζει σε μικρότερα χέρια. Και για παιδιά με προκλήσεις αισθητηριακής επεξεργασίας ή που μπορεί απλώς να εκτιμήσουν μια ήρεμη ατμόσφαιρα, το Multi-Sensory Room έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει τα παιδιά να εξερευνήσουν την επικοινωνία και τις αντιδράσεις σε ένα συναρπαστικό μέρος με ένα γαλήνιο, άνετα φωτισμένο περιβάλλον. Δεν έχει σημασία το παιδί, υπάρχει κάτι για αυτούς εδώ.

Εξωτερικό του Ινστιτούτου Σύγχρονης Τέχνης, Μαϊάμι.
Η εικόνα προσφέρθηκε από την ICA Miami / Iwan Baan

Ινστιτούτο Σύγχρονης Τέχνης

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες μεγάλες πόλεις, ο μεγάλος πληθυσμός του Μαϊάμι του προσδίδει πολλή κουλτούρα και χαρακτήρα. Αυτό με τη σειρά του δημιουργεί πολλή τέχνη και μέρη για να δείτε αυτή την τέχνη. Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν μουσείο στο Μαϊάμι, το Ινστιτούτο Σύγχρονης Τέχνης (ICA) είναι ένα υπέροχο μέρος για να περάσετε λίγες ώρες χωρίς να ξοδέψετε χρήματα.

Το ICA προσπαθεί να προσφέρει μια ολοκληρωμένη συλλογή για προβολή, με κομμάτια σε πολλά μέσα και δημιουργημένα από καλλιτέχνες πολλών υποβάθρων. Τα γλυπτά και οι πίνακες είναι κοινά, αλλά παρουσιάζονται έργα μικτής τεχνικής που ξεπερνούν τα καλλιτεχνικά όρια. 

Περισσότερο από αυτό, ωστόσο, το ICA λειτουργεί για να είναι ένα κέντρο γειτονιάς όπου η εκπαίδευση και η καλλιτεχνική γνώση μπορούν να είναι προσβάσιμες σε όλους. Το μουσείο διαθέτει προγράμματα για την εκπαίδευση των παιδιών, τη συμμετοχή της κοινότητας και τις ειδικές περιηγήσεις πρόσβασης για να φιλοξενήσει επισκέπτες με κινητικές ή αισθητηριακές ανάγκες. Υπάρχουν επίσης ερευνητικά προγράμματα εντός του οργανισμού και εκδηλώσεις όπου τα μέλη της κοινότητας μπορούν να συμμετέχουν στις συζητήσεις που πυροδοτεί αυτή η έρευνα. Όταν επισκέπτεστε το ICA, σίγουρα επισκέπτεστε ένα διάσημο μουσείο με μια εκπληκτική συλλογή, αλλά επισκέπτεστε επίσης ένα μέρος όπου η τέχνη χρησιμοποιείται ως πύλη για τους ανθρώπους να συγκεντρωθούν, να αναπτυχθούν και να μάθουν μαζί. 

Vizcaya στο κέντρο του Μαϊάμι, Φλόριντα, ΗΠΑ
travelview / shutterstock.com

Μουσείο και Κήποι Vizcaya

Με μεγάλη έκταση και μια πολυτελή, μεγάλη βίλα που μετατράπηκε στο κεντρικό κτήριο του μουσείου, δεν είναι περίεργο που το Μουσείο και οι Κήποι της Βισκάγια είναι αρκετά διάσημα. Με πολλά να κάνετε τόσο μέσα όσο και έξω, αξίζει ένα ταξίδι στη Νότια Φλόριντα μόνο και μόνο για να επισκεφθείτε αυτό το απίστευτο μουσείο του Μαϊάμι. 

Η αρχική βίλα όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν τα εσωτερικά εκθέματα είναι τώρα γνωστή ως Κεντρικό Σπίτι και έχει καταχωρηθεί ως Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο. Διαθέτει συλλογές τέχνης του 20ου αιώνα και αρχαία ιστορικά αντικείμενα του μουσείου. Πολλοί επισκέπτες συμμετέχουν επίσης για να περιηγηθούν στο εντυπωσιακό μεγαλείο της αρχικής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης που υπάρχει στα εσωτερικά δωμάτια της βίλας, όπως βιβλιοθήκη, τραπεζαρία, πολλά υπνοδωμάτια και πολλές αίθουσες υποδοχής, όλα πλούσια διακοσμημένα. 

Η συλλογή έργων τέχνης συνεχίζεται έξω στους κήπους, όπου γλυπτά από χρονικές περιόδους ανά τους αιώνες είναι πασπαλισμένα σε όλους τους χώρους. Ενώ οι ιστορικές συλλογές τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά σχεδιάστηκαν αρχικά για να αντιπροσωπεύουν μια αντανάκλαση στο πέρασμα του χρόνου, σήμερα η αποστολή των εργαζομένων του μουσείου επικεντρώνεται στη συντήρηση, στην προστασία των κομματιών υπό τη φροντίδα τους. Αυτό οδηγεί σε ένα μουσείο όπου ο βαθύς σεβασμός για τις δημιουργίες που κρατά διαπερνά τον αέρα, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό περιβάλλον για μάθηση και απόλαυση.

Εβραϊκό Μουσείο της Φλόριντα

Λειτουργώντας ως μέρος του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Φλόριντα, το Εβραϊκό Μουσείο της Φλόριντα είναι ένα από τα πιο μοναδικά μουσεία του Μαϊάμι και μπορεί να είναι και το πιο σημαντικό μουσείο ιστορίας στο Μαϊάμι. Το ίδρυμα είναι αφιερωμένο στην τεκμηρίωση και τη διατήρηση εβραϊκών ιστοριών και ιστοριών της Φλόριντα. 

Το μουσείο στεγάζεται σε δύο κτίρια που παλαιότερα χρησίμευαν ως συναγωγές για την τοπική κοινότητα, προσθέτοντας σημασία στην ανακαινισμένη αρχιτεκτονική Art Deco. Το μικρότερο από τα δύο κτίρια ανεγέρθηκε το 1929 και λειτούργησε ως η πρώτη συναγωγή του Μαϊάμι, με το μεγαλύτερο κτίριο να χτίζεται για να στεγάσει μια αυξανόμενη εκκλησία το 1939. Τα κτίρια αντικατοπτρίζουν τη ζωή και τις ιστορίες πολλών μελών του εβραϊκού πληθυσμού της Νότιας Φλόριντα μέχρι το 1986. όταν τα κτίρια εγκαταλείφθηκαν. Ενώ τα κτίρια χειροτέρεψαν με την πάροδο του χρόνου και ένα είχε προγραμματιστεί ακόμη και για κατεδάφιση, μια περιοδεύουσα ομάδα Εβραϊκής Κληρονομιάς που ονομάζεται MOSAIC μετακόμισε στο χώρο και εργάστηκε για την ανακαίνιση και την ανοικοδόμηση των ιστορικών κατασκευών.

Εκτός από τα βιτρό και τα διακοσμητικά ανάγλυφα από σκυρόδεμα που διακοσμούν τα ίδια τα κτίρια, υπάρχουν πολλά συναρπαστικά ιστορικά αντικείμενα διαθέσιμα για προβολή. Ένα πλήρες σετ του εβραϊκού Floridian , ενός εβδομαδιαίου περιοδικού που ξεκίνησε το 1928 και δημοσιεύτηκε μέχρι το 1990, παρέχει μια ματιά στην καθημερινή ζωή της κοινότητας μέσα στις δεκαετίες. Οι προφορικές ιστορίες καταγράφονται και διατηρούνται τόσο με ηχητικές κασέτες όσο και με μεταγραφές, ενώ οι ακίνητες εικόνες είναι διαθέσιμες σε μέσα όπως φωτογραφίες, μικροφίλμ και αρνητικά. Οι επισκέπτες έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν υφάσματα και έργα τέχνης, καθώς και αντικείμενα θρησκευτικής σημασίας γεμίζουν επίσης τα αρχεία του μουσείου. 

Μουσείο Cubaocho και Κέντρο Παραστατικών Τεχνών

Το Cubaocho Museum and Performing Arts Center μπορεί να μην είναι το μεγαλύτερο ή πιο ολοκληρωμένο μουσείο τέχνης στο Μαϊάμι, αλλά είναι σίγουρα το πιο ζωντανό. Με εκδηλώσεις και παραστάσεις που προγραμματίζονται συχνά και ένα πλήρες καφέ-μπαρ με μεγάλη ποικιλία από ρούμι, αυτό δεν είναι ένα μέσο μουσείο τέχνης.

Η Cubaocho ιδρύθηκε όταν δύο νεαρά αδέρφια, ο Ρομπέρτο ​​και ο Κάρλος Ράμος, έφυγαν από την Κούβα το 1992 με μια μικρή συλλογή έργων τέχνης που δημιουργήθηκαν από καλλιτέχνες που δεν υποστήριζαν τον Φιντέλ Κάστρο. Οι δέκα πίνακες της αρχικής συλλογής τους σχεδόν χάθηκαν στη θάλασσα όταν το σκάφος τους άρχισε να βυθίζεται και παρακάλεσαν την ακτοφυλακή των ΗΠΑ να ρυμουλκήσουν το σκάφος τους στην ακτή για να σώσουν τον μικρό τους θησαυρό. Σήμερα, η αποστολή του Cubaocho είναι να διατηρήσει, να αναζωογονήσει και να γιορτάσει τον κουβανικό και κουβανοαμερικανικό πολιτισμό σε όλες τις μορφές του. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν την πολύ μεγαλύτερη συλλογή του μουσείου με έργα τέχνης του 19ου και των αρχών του 20ου αιώνα απολαμβάνοντας ένα ποτό από το μπαρ ή να περάσουν χρόνο ξεφυλλίζοντας βιβλία στην ερευνητική βιβλιοθήκη του μουσείου.

Αλλά ποιος καλύτερος τρόπος για να διατηρήσεις έναν πολιτισμό από το να τον ζήσεις; Το Cubaocho φιλοξενεί ζωντανούς Κουβανούς ερμηνευτές, από μουσικούς της τζαζ μέχρι χορευτές σάλσα. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να συμμετάσχουν σε ένα μουσικό jam session descarga ή λάτιν στυλ, όπου αυτοσχέδιες μελωδίες υφαίνουν έναν ρυθμό που βασίζεται σε στυλ κουβανέζικης μουσικής όπως το guajira και το bolero. Φροντίστε να ελέγχετε το ημερολόγιο εκδηλώσεων του μουσείου, καθώς οι παραστάσεις αλλάζουν τακτικά και υπάρχει πάντα κάτι νέο.

Μουσείο Επιστημών Phillip and Patricia Frost στο Μαϊάμι, Φλόριντα, ΗΠΑ
Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του Visit Florida

Μουσείο Επιστημών Phillip and Patricia Frost

Αναμφισβήτητα το καλύτερο μουσείο επιστήμης στο Μαϊάμι και ένα από τα καλύτερα στη Φλόριντα, το Μουσείο Επιστημών Phillip and Patricia Frost είναι ένα φανταστικό μέρος για να εξερευνήσετε τα πάντα, από τη θάλασσα μέχρι τα αστέρια. Με καθηλωτικά και πρακτικά εκθέματα σε όλο το πολυεπίπεδο κτίριο, η εγκατάσταση έχει κάτι για όλες τις ηλικίες και συνδυάζει τη μάθηση με τη διασκέδαση.

Το ίδιο το ενυδρείο καλύπτει τρία επίπεδα, με το καθένα να καλύπτει ένα διαφορετικό μοναδικό οικοσύστημα που υπάρχει στα στρώματα του ωκεανού. Το ενυδρείο βοηθά επίσης την αποστολή του μουσείου να παρέχει εκπαίδευση σχετικά με την επιστήμη της θάλασσας, τη διατήρηση της άγριας ζωής και τη διατήρηση των ακτών. Κάτω από το κάτω επίπεδο του ενυδρείου, μπορείτε να επισκεφτείτε το υπερσύγχρονο πλανητάριο, όπου μια προβαλλόμενη οθόνη 8K 16 εκατομμυρίων χρωμάτων ενισχύεται από ένα σύστημα ήχου surround για μαγευτικές παραστάσεις. 

Δίπλα στα τρία επίπεδα του ενυδρείου υπάρχουν και άλλα εκθέματα που επιτρέπουν στους επισκέπτες να εξερευνήσουν πολλά άλλα επιστημονικά θέματα. Αυτά τα εκθέματα αλλάζουν τακτικά, επομένως είναι πάντα συνετό να ελέγχετε ξανά με τον ιστότοπο του μουσείου για να δείτε τι νέο υπάρχει. Περιλαμβάνουν πράγματα όπως η εξερεύνηση της φυσικής της πτήσης, η εκμάθηση για τη βιολογία και τις επιστήμες των ζώων και πώς συνδέονται τα περιβάλλοντα σε όλο τον κόσμο.

Μουσείο Γκράφιτι 

Ενώ τα ολοκληρωμένα μουσεία τέχνης είναι ένας φανταστικός τρόπος για να εξερευνήσετε πολλά είδη και μέσα τέχνης ταυτόχρονα, μερικές φορές είναι διασκεδαστικό να επισκεφτείτε ένα μουσείο που βυθίζεται σε βάθος σε μια συγκεκριμένη πτυχή του κόσμου της τέχνης. Στο Μουσείο Graffiti , οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν την ιστορία και το νόημα πίσω από μια μορφή τέχνης που εύκολα παραβλέπεται.

Το μουσείο έχει λαμπερές κριτικές που παρουσιάζονται σε εκδόσεις όπως το Forbes Magazine , οι New York Times και οι Miami New Times. Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν σε εκθέματα που περιλαμβάνουν φωτογραφίες εμβληματικών έργων, 2D σχέδια και πίνακες ζωγραφικής, ακόμη και ολόκληρα δωμάτια σχεδιασμένα από ταλαντούχους καλλιτέχνες σε έναν εσωτερικό εκθεσιακό χώρο και μια γκαλερί καλών τεχνών. Υπάρχουν επίσης έντεκα μεγάλης κλίμακας τοιχογραφίες έξω και το κατάστημα δώρων διαθέτει αποκλειστικά και περιορισμένη έκδοση εμπορευμάτων από ταλαντούχους καλλιτέχνες γκράφιτι από όλο τον κόσμο.

Αυτό είναι επίσης ένα μουσείο για το οποίο σίγουρα θα θέλετε να ελέγξετε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, καθώς φιλοξενούν πολλές διασκεδαστικές συγκεντρώσεις. Οι επίδοξοι καλλιτέχνες μπορούν να παρακολουθήσουν το μάθημα του εργαστηρίου γκράφιτι για παιδιά ή ενήλικες και να μάθουν πώς να δημιουργούν σε αυτό το εμβληματικό στυλ. Υπάρχει επίσης μια εκδήλωση που ονομάζεται Bring Your Own Bike, όπου ένας ξεναγός θα οδηγήσει την ομάδα σας σε μια περιήγηση με ποδήλατο στους δρόμους για να δείτε και να μιλήσετε για τοπικές δόσεις γκράφιτι σε όλη την πόλη.

Ιστορία Μουσείο του Μαϊάμι

Αν ψάχνετε για ένα μουσείο με μια αναγνωρίσιμη σφραγίδα ποιότητας, το Μουσείο Ιστορίας του Μαϊάμι μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Τα εκθέματα ενσωματώνουν ένα υψηλό επίπεδο αριστείας και το μουσείο είναι θυγατρική της Smithsonian και διαπιστευμένο από την Αμερικανική Συμμαχία Μουσείων. 

Το μουσείο φιλοξενεί πάνω από 37.000 τεχνουργήματα που προέρχονται από τον 20ο αιώνα μέχρι τους προϊστορικούς χρόνους, και το Κέντρο Αρχείων και Ερευνών διαθέτει περισσότερες από ένα εκατομμύριο ιστορικές εικόνες. Η εγκατάσταση λειτουργεί ως το επίσημο αποθετήριο για όλα τα αρχαιολογικά ευρήματα που συλλέχθηκαν στην κομητεία Μαϊάμι-Ντέιντ και διαθέτει μια εκτενή συλλογή αντικειμένων που φιλοτεχνήθηκαν από τη φυλή των ιθαγενών Αμερικανών Σεμινόλ κατά τη διάρκεια χιλιάδων ετών που έζησαν στη Νότια Φλόριντα. Υπάρχουν επίσης συλλογές τεχνολογίας, οικιακών αγαθών, ναυτιλιακού και αεροπορικού υλικού και τεκμηρίωση της ζωής της τοπικής κοινότητας. 

Εκτός από τη μόνιμη συλλογή, το μουσείο λειτουργεί ως προσωρινό σπίτι για πολλές αξιόλογες εκθέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, μερικές από τις οποίες παρέχονται από το Smithsonian. Πραγματοποιούνται εκδηλώσεις και εργαστήρια για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα, από την εκμάθηση τοπικών προϊόντων έως την εκμάθηση πώς να παίζετε βραζιλιάνικη μουσική κρουστών. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να κάνουν κράτηση για περιηγήσεις στην πόλη, όπου γνώστες και χρήσιμοι οδηγοί συνοδεύουν ομάδες σε ιστορικά ορόσημα όπως νεκροταφεία, συνοικίες της πόλης, ακόμη και στον κοντινό κόλπο. 

Άποψη του Μουσείου Τέχνης Perez στο Μαϊάμι, Φλόριντα
mariakray / shutterstock.com

Μουσείο Τέχνης Perez του Μαϊάμι

Το Μουσείο Τέχνης Perez στο Μαϊάμι , γνωστό και ως PAMM, είναι ένα άλλο από τα πιο διάσημα μουσεία τέχνης στην πόλη. Είναι αφιερωμένο στην έκθεση σύγχρονης και σύγχρονης διεθνούς τέχνης από τον 20ο και τον 21ο αιώνα. Πολλές από τις συλλογές υπογραμμίζουν τον σημαντικό ρόλο του Μαϊάμι ως σημαντικό λιμάνι για το διεθνές εμπόριο ανά τους αιώνες, επηρεάζοντας και διαμορφώνοντας οικονομικά και πολιτιστικά γεγονότα σε όλο τον κόσμο.

Έξω από το μουσείο, οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τον κήπο των γλυπτών, όπου εκτίθενται κατασκευές μεγάλης κλίμακας σε ένα υπαίθριο περιβάλλον. Στο εσωτερικό, υπάρχει πάντα κάτι νέο να εξερευνήσετε, με ένα περιστρεφόμενο πρόγραμμα που εισάγει κάτι νέο κάθε λίγες εβδομάδες για να παρέχει μια συνεχώς εμπλουτισμένη εμπειρία τόσο για τους νεοφερμένους όσο και για τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες. Για μια πιο εμπεριστατωμένη εμπειρία, μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια περιήγηση σε επιλεγμένες ημέρες της εβδομάδας, όπου θα μάθετε περισσότερα για τα γλυπτά έξω, μαζί με πληροφορίες για την αρχιτεκτονική του μουσείου. Οι εκδρομές είναι μικρές και λειτουργούν με σειρά προτεραιότητας, επομένως προγραμματίστε εκ των προτέρων και μιλήστε με το γραφείο εξυπηρέτησης επισκεπτών εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε.

Η μόνιμη συλλογή του μουσείου είναι εκτεταμένη και διαθέτει έργα 2D και 3D που εξερευνούν τη ζωή στη Λατινική Αμερική και την Αφρική, καθώς και τη ζωή των ανθρώπων στις ΗΠΑ που μπορούν να ανιχνεύσουν την καταγωγή τους σε αυτές τις χώρες. Μια επιλογή από τα σχεδόν 3.000 έργα που αποτελούν τη μόνιμη συλλογή εκτίθενται σε οκτώ γκαλερί μέσα στο κτίριο. Η συλλογή έχει συσσωρευτεί με τη βοήθεια χιλιάδων ανθρώπων κατά τη διάρκεια 25 ετών και προβάλλει την αφοσίωση του μουσείου στην παροχή εκπαίδευσης και εμπειριών σε όλους όσους μπαίνουν στις πόρτες του.

Το Μαϊάμι έχει μια πλούσια ιστορία με διεθνείς επιρροές και οι πολλές πτυχές του πολιτισμού της πόλης ζωντανεύουν καθημερινά στις καρδιές και στο μυαλό των κατοίκων του. Είτε επισκέπτεστε ένα μουσείο αφιερωμένο στη διατήρηση των αρχείων του παρελθόντος, στην εκπαίδευση των δημιουργών του μέλλοντος, είτε στο να γιορτάζετε τα επιτεύγματα του παρόντος, τα καλύτερα μουσεία στο Μαϊάμι έχουν κάτι για όλους.

Κάρτα Revolut: Η καλύτερη λύση για τους ταξιδιώτες!

Aκολουθήστε μας στο facebook

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

Αεροπορικά εισιτηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

ξενοδοχεία

Ασφάλιση 

Διαβάστε επίσης:καλύτερα ξενοδοχεία στο Μαϊάμι

Μαϊάμι  καλύτερα πράγματα να κάνετε

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια