MyPostcard: Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε όμορφες καρτ ποστάλ

Εδώ είναι η ευκαιρία σας να χαρίσετε ένα χαμόγελο στα χείλη κάποιου με έναν πιο βολικό τρόπο αποστολής καρτ ποστάλ υψηλής ποιότητας. Οι καρτ ποστάλ είναι μερικά από τα πιο εύκολα και φθηνά αναμνηστικά που μπορούμε να αγοράσουμε για την οικογένεια και τους φίλους μας καθώς ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο. Δεν πιάνουν πολύ χώρο στις τσάντες μας και μας αφήνουν να μοιραστούμε ιδιαίτερες στιγμές ή τυχαίες σκέψεις από την πόλη που επισκεπτόμαστε.

Αλλά αν είσαι κάτι σαν εμένα, έχεις ένα σωρό καρτ ποστάλ που ήθελες να στείλεις πίσω στο σπίτι, αλλά δεν έχεις βρει χρόνο να γράψεις τα μηνύματα ή να αγοράσεις γραμματόσημα.

Ευτυχώς, εφευρέθηκε η ιδανική εφαρμογή. My Postcard
έχει μια εφαρμογή για υπολογιστές, Android και iPhone που μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε και να στείλουμε την τέλεια ταχυδρομική κάρτα οπουδήποτε στον κόσμο μέσα σε λίγα λεπτά.

Μόλις ανοίξετε την εφαρμογή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τραβήξετε μια φωτογραφία, να γράψετε ένα μήνυμα, να εισαγάγετε τη διεύθυνση και να πληρώσετε, τότε αυτή η μνήμη θα είναι στο δρόμο της εντός 24 ωρών. Ναι είναι τόσο απλό. Δεν με πιστεύεις; Δείτε το βίντεο παρακάτω.

 

Ωστόσο, το καλύτερο είναι ότι το MyPostcard δεν θα μας εξοικονομήσει μόνο χρόνο αλλά και χρήματα. Οι ταχυδρομικές κάρτες από τον ιστότοπο ξεκινούν από μόνο 1,99 $, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής, και από τη στιγμή που αγοράζουμε μια κανονική ταχυδρομική κάρτα και διεθνή ταχυδρομικά τέλη είναι εύκολο να ξεπεράσουμε τα 2,00 $, ειδικά αν βρισκόμαστε σε τουριστική περιοχή.

Τα γραπτά μηνύματα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν σκοτώσει σχεδόν ολοκληρωτικά τις μέρες των ανθρώπων που έστελναν παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες κάρτες και στοχαστικές, χειρόγραφες σημειώσεις. Το MyPostcard μας επιτρέπει να δείξουμε στους ανθρώπους ότι ακόμα τους σκεφτόμαστε και θέλουμε να μοιραστούμε τις περιπέτειές μας μαζί τους, ενώ μας δίνει την ευκολία να κάνουμε τα πάντα από το τηλέφωνό μας ή τον υπολογιστή μας.

Οι μέρες του άγχους που προσπαθούσαμε να βεβαιωθούμε ότι θα ταχυδρομήσουμε έγκαιρα αυτό το αναμνηστικό έχουν περάσει εδώ και καιρό. Με μια ποικιλία από διαθέσιμα στυλ και εξαιρετικά όμορφα σχέδια και πρότυπα, το MyPostcard άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο αγοράζουμε και στέλνουμε καρτ ποστάλ. Τώρα, είτε είστε σε ένα αφρικανικό σαφάρι είτε σε περιοδεία στη Ρώμη, μπορείτε να απαθανατίσετε αυτή τη στιγμή και να τη μοιραστείτε σε μόλις δύο λεπτά.

Η αποστολή μιας ταχυδρομικής κάρτας είναι τώρα πιο εύκολη από ποτέ, και η οικογένεια και οι φίλοι μας έχουν τον ενθουσιασμό να λαμβάνουν πραγματική αλληλογραφία (αυτό δεν είναι λογαριασμός). Αυτές οι όμορφες καρτ ποστάλ είναι εγγυημένα ότι θα πυροδοτήσουν την περιπλάνηση τόσο στον αποστολέα όσο και στον παραλήπτη. Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε 🙂

25 από τα πιο όμορφα χωριά στον κόσμο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Δημιουργήστε τη δική σας όμορφη καρτ ποστάλ με μερικά απλά βήματα:

  1. Κατεβάστε την εφαρμογή MyPostcard (Android/iOS)
  2. Επιλέξτε «Αποστολή ταχυδρομικής κάρτας» και μετά «Εξατομίκευση τώρα»
  3. Επιλέξτε μία από τις 11 επιλογές στυλ
  4. Επιλέξτε τη φωτογραφία σας και κάντε αλλαγές, προσθέστε κείμενο και επιλέξτε ένα πλαίσιο
  5. Γράψτε το μήνυμά σας, επιλέξτε το στυλ και το μέγεθος της γραμματοσειράς σας και μετά πληκτρολογήστε το όνομα και τη διεύθυνση των τυχερών αγαπημένων σας προσώπων
  6. Κάντε προεπισκόπηση του αριστουργήματός σας και επιλέξτε όποιες αναβαθμίσεις θέλετε
  7. Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής σας (PayPal ή πιστωτική κάρτα), και η ταχυδρομική κάρτα σας είναι έτοιμη για αποστολή!

[tp_widget][/tp_widget]

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια