Οι 10 καλύτερες κλειδαριές αποσκευών εγκεκριμένες από την TSA το 2023


Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/ticketsw/public_html/wp-content/themes/blocksy/inc/components/blocks/blocks-fallback.php on line 16

Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/ticketsw/public_html/wp-content/themes/blocksy/inc/components/blocks/blocks-fallback.php on line 16

Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/ticketsw/public_html/wp-content/themes/blocksy/inc/components/blocks/blocks-fallback.php on line 16

Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/ticketsw/public_html/wp-content/themes/blocksy/inc/components/blocks/blocks-fallback.php on line 16

Όταν κατεβείτε από το αεροπλάνο έτοιμοι να εξερευνήσετε μια νέα πόλη, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να ανακαλύψετε είναι ότι λείπουν πράγματα από τις αποσκευές σας. Τα μόνα άτομα που επιτρέπεται να ψάξουν την τσάντα σας είναι οι πράκτορες της TSA, αλλά πριν και αφού περάσει η αποσκευή σας μέσω της TSA, μπορεί να περάσει από αμέτρητους πράκτορες αποσκευών από διάφορες αεροπορικές εταιρείες.

Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι έχουν πέσει θύματα άλλων που περνούν τις αποσκευές τους και κλέβουν πράγματα από τη στιγμή που ελέγχουν τις αποσκευές τους και τη στιγμή που τις παραλαμβάνουν από το καρουζέλ άφιξης.

Η απάντηση για να διατηρήσετε τις αποσκευές σας όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς είναι οι κλειδαριές εγκεκριμένες από την TSA. Οι καλύτερες ταξιδιωτικές κλειδαριές για αποσκευές θα παραμείνουν με ασφάλεια στην τσάντα σας και θα κρατήσουν όλους έξω εκτός από τους πράκτορες της TSA. Αλλά όπως τα περισσότερα κομμάτια ταξιδιωτικού εξοπλισμού, υπάρχουν τόνοι επιλογών στην αγορά.

Σε αυτόν τον οδηγό δεν θα μιλήσουμε μόνο για όλα τα πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πριν αγοράσετε την επόμενη κλειδαριά αποσκευών σας, αλλά θα αναφέρουμε επίσης όλες τις καλύτερες ταξιδιωτικές κλειδαριές αποσκευών που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή.

Διαβάστε επίσης:Οι καλύτερες έξυπνες κλειδαριές για Airbnbs

Η κορυφαία επιλογή μας: Μετά από ώρες έρευνας καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η Κλείδωμα ταξιδιωτικών αποσκευών συμβατό με Sure Lock TSA είναι μακράν η καλύτερη κλειδαριά αποσκευών στην αγορά. Αν απλά ψάχνετε για μια φθηνή, ανθεκτική κλειδαριά αποσκευών που είναι εγκεκριμένη από την TSA, αυτή είναι η κατάλληλη για εσάς.

Πίνακας σύγκρισης των καλύτερων κλειδαριών εγκεκριμένων από την TSA

Παρακάτω είναι μια λίστα με τις καλύτερες ταξιδιωτικές κλειδαριές για αποσκευές. Κάντε κλικ στο όνομα για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Τι να αναζητήσετε σε μια καλή κλειδαριά αποσκευών

Ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε μια νέα κλειδαριά αποσκευών:

1. Τύπος κλειδαριάς

Υπάρχει μια ποικιλία τύπων κλειδαριών στην αγορά. Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του, αλλά εφόσον έχει ένα κόκκινο τρίγωνο ή μια σημείωση εγκεκριμένη από την TSA, θα πρέπει να ταξιδεύετε με αυτό στην τσάντα σας.

  • Κλειδαριά με συνδυασμό: Για όσους δεν τους αρέσει να παρακολουθούν τα κλειδιά, οι συνδυαστικές κλειδαριές είναι μια καλή επιλογή. Εάν μπορείτε να θυμηθείτε έναν τριψήφιο ή τετραψήφιο συνδυασμό, τότε αυτό θα είναι μια εύκολη και βολική κλειδαριά για εσάς.
  • Κλειδαριά: Για όσους μπορούν να είναι πιο ξεχασιάρηδες με τους κωδικούς, ένα παραδοσιακό κλειδί ανοίγει αυτήν την κλειδαριά. Η μόνη ανησυχία είναι ότι αν χάσετε το κλειδί θα πρέπει να κόψετε την κλειδαριά. Οι κλειδαριές με κλειδιά μπορούν να έχουν επιλογές πρόσβασης στο κάτω ή στο μπροστινό μέρος. Και τα δύο λειτουργούν καλά, είναι απλώς θέμα προτίμησης.
  • Κλείδωμα ιμάντα: Αντί για το παραδοσιακό κοντό καλώδιο, αυτές οι κλειδαριές τυλίγονται γύρω από τις αποσκευές σας και ανοίγουν με συνδυασμό. Μερικοί ταξιδιώτες προτιμούν αυτού του τύπου κλειδαριές επειδή όχι μόνο ασφαλίζουν την τσάντα με κλειδαριά, αλλά το λουρί αγκαλιάζει την τσάντα σφιχτά, οπότε αν το φερμουάρ χωρίσει τον ιμάντα θα βοηθήσει την τσάντα να παραμείνει κλειστή.
  • Κλείδωμα καλωδίου: Αυτές οι κλειδαριές διαθέτουν κλειδαριά κλειδιού ή συνδυασμού καθώς και μακρύτερο καλώδιο. Αυτά είναι ιδανικά εάν πρέπει να αφήσετε τις αποσκευές σας κάπου όπως ένας χώρος αποθήκευσης αποσκευών ξενοδοχείου ή σε έναν χώρο αποσκευών τρένου μακριά από το οπτικό σας πεδίο. Η χρήση του καλωδίου για να στερεώσετε την τσάντα σας σε ένα σταθερό αντικείμενο θα σας βοηθήσει να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο όταν πρέπει να την αφήσετε κάπου ανασφάλιστη.
  • Κλείδωμα σφραγίδας: Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ακόμη και οι κλειδαριές που έχουν εγκριθεί από την TSA θα εξακολουθήσουν να καταστραφούν. Οι φώκιες είναι μια καλή εναλλακτική. Είναι μιας χρήσης και δεν είναι ιδιαίτερα δαπανηρές. Μοιάζουν με φερμουάρ, αλλά έχουν μοναδικούς κωδικούς πάνω τους, ώστε να μπορείτε να αναγνωρίζετε γρήγορα εάν κάποιος έχει σπάσει τη σφραγίδα και έψαξε την τσάντα σας ή όχι. Όταν πάρετε πίσω την τσάντα σας, μπορείτε να αποσυνδέσετε τη σφράγιση με το χέρι και να την πετάξετε. Αρέσουν στους ταξιδιώτες γιατί δεν απαιτείται συνδυασμός ή κλειδί.

2. Μέγεθος

Η κλειδαριά δεν πρόκειται να προσθέσει ένα σωρό βάρος στις αποσκευές σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε άνετα με το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα της.

Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι το μέγεθος των οπών του φερμουάρ σας σε σύγκριση με το μέγεθος του καλωδίου της κλειδαριάς. Βεβαιωθείτε ότι το κορδόνι εφαρμόζει στις τρύπες των φερμουάρ σας. Εάν η βαλίτσα σας έχει μικρότερες τρύπες για φερμουάρ, σκεφτείτε μια κλειδαριά με λουράκι που δεν χρειάζεται να περνάει από τις τρύπες του φερμουάρ.

3. Ανθεκτικότητα

Θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι η κλειδαριά είναι ανθεκτική, καθώς θα πρέπει να αντέξει να την πετάξουν στις ζώνες αποσκευών, να περάσει μέσα από την ασφάλεια και να μετακινηθεί ή να σπάσει στο αεροπλάνο. Βεβαιωθείτε ότι τόσο το υλικό της κλειδαριάς όσο και το υλικό του καλωδίου θα αντέχουν έναντι της κατάχρησης αποσκευών.

Οι καλύτερες κριτικές για το κλείδωμα αποσκευών εγκεκριμένο από την TSA

Τώρα που ξέρετε τι να αναζητήσετε, εδώ είναι οι καλύτερες ταξιδιωτικές κλειδαριές TSA στην αγορά.

Κλείδωμα ταξιδιωτικών αποσκευών συμβατό με Sure Lock TSA

Λόγω της αντοχής, της ανθεκτικότητας και των βολικών χαρακτηριστικών του, αυτή είναι μία από τις καλύτερες ταξιδιωτικές κλειδαριές TSA που διατίθενται. Η κλειδαριά ταξιδιωτικών αποσκευών συμβατή με το Sure Lock TSA έχει σώμα από σκληρό κράμα και εσωτερικούς μηχανισμούς κλειδώματος από ανοξείδωτο χάλυβα που δεν παγώνουν ή σκουριάζουν. Θα δημιουργήσετε έναν τριψήφιο συνδυασμό στους ευανάγνωστους επιλογείς πριν ασφαλίσετε το καλώδιο τεσσάρων ιντσών. Σε περίπτωση που η τσάντα σας επιθεωρηθεί από έναν πράκτορα της TSA, η κλειδαριά απαιτεί να την κλειδώσουν ξανά για να αφαιρέσουν το κύριο κλειδί τους. Επίσης, μια κόκκινη αναδυόμενη ένδειξη θα είναι ορατή στην κλειδαριά. Αυτό σας ενημερώνει ότι η τσάντα σας έχει ελεγχθεί, ώστε να μπορείτε να την ελέγξετε πριν φύγετε από το αεροδρόμιο. Ανεξάρτητα από τον τύπο αποσκευών που έχετε, το κλείδωμα ταξιδιωτικών αποσκευών συμβατό με το Sure Lock TSA θα το κρατήσει ασφαλές.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Κλειδαριά συνδυασμού αποσκευών Forge TSA

Λέγεται ότι είναι η πιο σκληρή κλειδαριά αποσκευών, η κλειδαριά συνδυασμού αποσκευών Forge TSA είναι μια ιδανική κλειδαριά για τις πολύτιμες αποσκευές σας. Είναι εύκολο να ορίσετε τον τριψήφιο συνδυασμό σας πριν κατευθυνθείτε προς το αεροδρόμιο. Αυτή η κλειδαριά διασφαλίζει ότι ακόμα κι αν ένας πράκτορας της TSA ανοίξει την κλειδαριά για να επιθεωρήσει την τσάντα σας, θα πρέπει να την κλειδώσει ξανά πριν μπορέσει να αφαιρέσει το κύριο κλειδί του. Θα μάθετε αμέσως εάν η τσάντα σας επιθεωρήθηκε μόλις την παραλάβετε λόγω της αναδυόμενης ένδειξης κάτω από το ατσάλινο αγκίστρωμα. Ενώ είναι σχεδιασμένο για αποσκευές, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για πράγματα όπως το ταξιδιωτικό σας σακίδιο. Αν φτάσετε νωρίς σε μια πόλη και θέλετε να αφήσετε το σακίδιο σας σε έναν ξενώνα ενώ εξερευνάτε, η κλειδαριά συνδυασμού αποσκευών Forge TSA μπορεί να σας προσφέρει ήσυχο ότι τα πράγματά σας θα είναι ασφαλή.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Anvil TSA Εγκεκριμένη Κλειδαριά Αποσκευών

Η Anvil δημιούργησε με επιτυχία μια από τις καλύτερες ταξιδιωτικές κλειδαριές αποσκευών στην αγορά. Σε αντίθεση με ορισμένους από τους ανταγωνιστές του, το μέγεθος της Εγκεκριμένης Κλειδαριάς Αποσκευών Anvil TSA λειτουργεί για σχεδόν οτιδήποτε θέλετε να ασφαλίσετε, από ένα πορτοφόλι μέχρι μια τσάντα. Η κλειδαριά συνδυασμού τεσσάρων ψηφίων καθιστά πιο δύσκολο για τους κλέφτες να σπάσουν τον κωδικό σε σύγκριση με έναν τριψήφιο συνδυασμό. Όταν οι πράκτορες της TSA χρησιμοποιούν το κύριο κλειδί τους για να ανοίξουν αυτήν την κλειδαριά και να επιθεωρήσουν τις αποσκευές σας, θα πρέπει να την κλειδώσουν ξανά πριν αφαιρέσουν το κλειδί τους. Αν θέλετε να εξασφαλίσετε κάτι περισσότερο από παραδοτέες αποσκευές, σκεφτείτε το Anvil TSA Approved Luggage Lock.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Κλείδωμα αποσκευών με καλώδιο Lumintrail Εγκεκριμένο από την TSA

Η εγκεκριμένη κλειδαριά αποσκευών με καλώδιο Lumintrail TSA σας προσφέρει ασφάλεια και ευελιξία. Πρόκειται για μια κλειδαριά συνδυασμού τριών ψηφίων που περιλαμβάνει τη δυνατότητα να απαιτείται από έναν πράκτορα TSA να την κλειδώσει ξανά για να αφαιρέσει το κύριο κλειδί του. Εκτός από την κλειδαριά, συνοδεύεται από ατσάλινο καλώδιο τεσσάρων ποδιών για επιπλέον ασφάλεια. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να στερεώσετε την τσάντα σας σε ένα σταθερό αντικείμενο. Είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν ταξιδεύετε με τρένο και η τσάντα σας δεν φαίνεται, γιατί θα μπορείτε να την κλειδώσετε σε μια σχάρα αποσκευών. Αυτή η κλειδαριά έχει σχεδιαστεί μόνο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, αλλά εκτός από τις αποσκευές σας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πράγματα όπως ντουλάπια ή τσάντες υπολογιστών.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Επιλέξτε Κλειδαριές Εγκεκριμένες από την TSA Σφραγίδες

Αυτές οι σφραγίδες είναι ένας μεγάλος αποτρεπτικός παράγοντας για να κρατήσετε τους ανθρώπους μακριά από τα πράγματά σας. Σαν φερμουάρ, αυτές οι κλειδαριές έχουν μοναδικά αναγνωριστικά, ώστε να γνωρίζετε πάντα αν κάποιος ήταν στην τσάντα σας και αντικατέστησε τη σφραγίδα. Δεν απαιτούνται πλήκτρα ή συνδυασμοί. Απλώς κλειδώνετε τη σφραγίδα στα φερμουάρ σας και μετά κόβετε την καρτέλα επαλήθευσης με τον αντίστοιχο κωδικό. Μόλις φτάσετε στον προορισμό σας, μπορείτε να το βγάλετε με το χέρι. Η συσκευασία περιλαμβάνει 20 σφραγίδες. Πολύ συχνά οι κλειδαριές σπάνε ή καταστρέφονται από την TSA ή τους πράκτορες αποσκευών, γεγονός που καθιστά τις Εγκεκριμένες Κλειδαριές Pick Proof Seals TSA μια ιδανική εναλλακτική λύση.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Κλειδαριά ταξιδιού με κλειδί λακκούβας εγκεκριμένη από την Forge TSA

Εάν οι συνδυαστικές κλειδαριές ή στεγανοποιήσεις δεν σας ενδιαφέρουν, η εγκεκριμένη κλειδαριά ταξιδιού με λακκάκια Forge TSA μπορεί να είναι η καλύτερη κλειδαριά TSA για τις αποσκευές σας. Αυτή η κλειδαριά χρησιμοποιεί ένα προηγμένο κλειδί λακκούβων και σύστημα ανατροπέα από σκληρυμένο χάλυβα. Κάθε κλειδαριά που έρχεται στη συσκευασία σας θα λειτουργεί με όλα τα κλειδιά που περιλαμβάνονται. Με αυτήν την κλειδαριά δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως οι αποσκευές σας θα μείνουν ανοιχτές και θα χυθούν επειδή ο πράκτορας της TSA πρέπει να κλειδώσει ξανά την κλειδαριά για να αφαιρέσει το κλειδί του. Αν και είναι σχεδιασμένες για παραδοτέες αποσκευές, αυτές οι κλειδαριές λειτουργούν επίσης καλά για να κρατούν τους ανθρώπους μακριά από τα υπάρχοντά σας σε πολυσύχναστους δημόσιους χώρους. Εάν παίρνετε συχνά τρένα ή λεωφορεία ενώ ταξιδεύετε ή για δουλειά, σκεφτείτε να προσθέσετε την εγκεκριμένη κλειδαριά ταξιδιού με κλειδί λακκούβας Forge TSA στο σακίδιο ή στον ταξιδιωτικό σας χαρτοφύλακα.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Ιμάντας αποσκευών Elastraap με κλειδαριά TSA

Διατηρήστε τις αποσκευές σας ασφαλείς και εύκολα αναγνωρίσιμες με τον ιμάντα αποσκευών Elastraap με κλειδαριά TSA. Ο ιμάντας έχει πλάτος δύο ίντσες και εκτείνεται μεταξύ 45” – 80”. Πιάνει σταθερά τη βαλίτσα σας χάρη στο αντιολισθητικό μαξιλαράκι σιλικόνης και το σκληρό ελαστικό τριπλής στρώσης. Θα το ξεκλειδώσετε με τριψήφιο συνδυασμό κλειδαριάς. Ο ιμάντας βοηθά επίσης να διατηρείται η τσάντα κλειστή σε περίπτωση που σκάσει ανοιχτή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Ο ιμάντας αποσκευών Elastraap με κλειδαριά TSA είναι επίσης εξαιρετικά χρήσιμος για πράγματα όπως η ασφάλιση των παιδικών καροτσιών και των καθισμάτων αυτοκινήτου των παιδιών σας όταν τα ελέγχετε στην πύλη.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Master Lock TSA Αποδεκτή κλειδαριά αποσκευών

Οι καλύτερες κλειδαριές αποσκευών εγκεκριμένες από την TSA είναι υψηλής ποιότητας, αλλά δεν θα σπάσουν τον προϋπολογισμό σας. Το Master Lock TSA Accepted Luggage Lock είναι μια κλειδαριά συνδυασμού τριών ψηφίων που επιτρέπει στους πράκτορες της TSA να επιθεωρούν τις αποσκευές σας χωρίς να καταστρέψουν την κλειδαριά σας. Η κλειδαριά έχει μεταλλικό σώμα και καλώδιο καλυμμένο με βινύλιο για να αντιστέκεται σε ζημιές από τους χειριστές αποσκευών. Το εύκαμπτο καλώδιο ταιριάζει εύκολα μεταξύ των φερμουάρ και λειτουργεί επίσης καλά σε ντουλάπια ξενώνα. Το Master Lock TSA Accepted Luggage Lock είναι μια απλή αλλά αποτελεσματική κλειδαριά.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

TravelMore Εγκεκριμένο από την TSA Κλειδαριά αποσκευών με καλώδιο συνδυασμού ταξιδιού

Το TravelMore TSA Approved Travel Combination Cable Luggage Locks είναι μια από τις καλύτερες κλειδαριές αποσκευών όχι μόνο επειδή ασφαλίζει τις αποσκευές σας, αλλά επειδή είναι φωτεινό και σας βοηθά να αναγνωρίζετε την τσάντα σας. Η πορτοκαλί κλειδαριά έχει τριψήφιο συνδυασμό κατασκευασμένο από ισχυρό κράμα ψευδαργύρου. Το καλώδιο είναι ενισχυμένο, ώστε να μην ανησυχείτε μήπως σπάσει. Αυτή η κλειδαριά δεν σχεδιάστηκε μόνο για παραδοτέες αποσκευές, αλλά για οτιδήποτε, από τη χειραποσκευή σας μέχρι την τσάντα του γκολφ. Ταξιδεύοντας με τις Εγκεκριμένες Κλειδαριές Αποσκευών με καλώδιο TravelMore TSA θα σας βοηθήσουν σίγουρα να μειώσετε τα επίπεδα άγχους σας.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Αποδεκτή κλειδαριά αποσκευών Master Lock Keyed TSA

Αυτό που κάνει το Master Lock Keyed TSA Accepted Luggage Lock να ξεχωρίζει είναι ότι είναι μια μπροστινή κλειδαριά πρόσβασης αντί για μια πιο κοινή κλειδαριά πρόσβασης στο κάτω μέρος. Αυτό είναι ένα βολικό χαρακτηριστικό που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι αγαπούν μέχρι να το δοκιμάσουν. Αυτές οι κλειδαριές διατίθενται σε πακέτα των δύο έως πέντε, και κάθε κλειδί στη συσκευασία λειτουργεί για κάθε κλειδαριά. Οι κλειδαριές είναι πολύχρωμες, αλλά τα χρώματα θα επιλεγούν τυχαία από το Master Lock τη στιγμή της αποστολής. Είτε πηγαίνετε σε κρουαζιέρα είτε για να εξερευνήσετε την Ευρώπη, το Master Lock Keyed TSA Accepted Luggage Lock θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη στις αποσκευές σας.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Η αγορά μιας εξαιρετικής κλειδαριάς με έγκριση TSA θα σας βοηθήσει να αναπνέετε ευκολότερα όταν ταξιδεύετε. Ακόμα κι αν οι αποσκευές σας επιθεωρηθούν από έναν πράκτορα της TSA, θα πρέπει να ασφαλίσει ξανά την κλειδαριά σας πριν στείλει την τσάντα σας στο δρόμο, ώστε να μπορείτε να φτάσετε στον προορισμό σας με όλα όσα αναχωρήσατε.

Διαβάστε επίσης:Τι χρειάζομαι για να μείνω σε ενα ξενώνα

Τα 10 κορυφαία αξεσουάρ ταξιδιού για ταξιδιώτες με σακίδια

Ταξιδιωτικές συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων που λειτουργούν πραγματικά

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια