Οι 10 καλύτερες σανίδες Stand Up Paddle για το 2023

Η όρθια κωπηλασία είναι μια εξαιρετική δραστηριότητα για αναψυχή ή άσκηση. Οι συμπαγείς σανίδες κουπιών (SUP) είναι εξαιρετικές, ωστόσο δεν μπορούν όλοι να μεταφέρουν ή να αποθηκεύσουν μία. Οι φουσκωτές σανίδες κουπιών, από την άλλη πλευρά, σας δίνουν τη διασκέδαση με το paddle boarding χωρίς το βάρος και το άγχος της μεταφοράς μιας συμπαγούς. 

Είτε θέλετε ένα συμπαγές είτε φουσκωτό μοντέλο, αυτός ο οδηγός θα σας διδάξει πώς να επιλέξετε μια σανίδα κουπιών και τα σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη και, στη συνέχεια, θα μοιραστούμε τις καλύτερες σανίδες κουπιών που μπορείτε να αγοράσετε.

Σύγκριση των καλύτερων σανίδων Stand Up Paddle

Παρακάτω είναι μια λίστα με τις καλύτερες σανίδες SUP. Κάντε κλικ στο όνομα για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Τι να ψάξετε σε ένα καλό Stand Up Paddle Board

Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια ποιοτική σανίδα στην οποία νιώθετε άνετα, εδώ είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Τα 10 καλύτερα φουσκωτά καγιάκ το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Είδος Δ.Σ

Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται τις συμπαγείς σανίδες όταν σκέφτονται τις σανίδες όρθιας κουπί. Οι συμπαγείς σανίδες είναι ιδανικές για μερικούς, αλλά δεν ταιριάζουν καλά σε όλους. Εάν θέλετε μια σανίδα κουπιών αλλά μια συμπαγής σανίδα δεν αποτελεί επιλογή, μια φουσκωτή σανίδα κουπιών είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση.

 • Στερεά σανίδες: Το μειονέκτημα των συμπαγών σανίδων είναι ότι καταλαμβάνουν πολύ χώρο, είναι βαριές και μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία στη μεταφορά. Εάν η αποθήκευση και η μεταφορά δεν αποτελούν πρόβλημα, τότε υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε μια συμπαγή σανίδα αντί για μια φουσκωτή. Μια συμπαγής σανίδα θα σας προσφέρει μια πιο σταθερή αίσθηση, ειδικά αν ιππεύετε waves. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια πιο προσαρμοσμένη εφαρμογή σε μια συμπαγή σανίδα. Έτσι, εάν η απόδοση ή η ταχύτητα είναι η προτεραιότητά σας, μια συμπαγής σανίδα θα είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. 
 • Φουσκωτό σανίδα: Οι φουσκωτές σανίδες αγαπιούνται λόγω της ευελιξίας που προσφέρουν. Αν θέλετε να ταξιδέψετε ή να κάνετε πεζοπορία σε μια λίμνη, είναι πολύ πιο εύκολο να το κάνετε με μια φουσκωτή σανίδα. Πολλά είναι αρκετά συμπαγή για να χωρέσουν στο αυτοκίνητό σας, στην ντουλάπα σας ή ακόμα και στο σετ αποσκευών σας. Οι φουσκωτές σανίδες κουπιών προτιμώνται επίσης για κωπηλασία στο λευκό νερό λόγω του πόσο καλά χειρίζονται τα χτυπήματα. 

Οι 10 καλύτερες σκηνές κατασκήνωσης το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Τύπος γάστρας

Για ποιο σκοπό θα χρησιμοποιήσετε τον πίνακα θα καθορίσει τον τύπο του πίνακα που θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς.

 • Displacement Hull: Αυτός ο τύπος σανίδας είναι καλύτερος αν κάνετε κωπηλασία, αγώνες ή περιοδείες. Οι γάστρες μετατόπισης έχουν μυτερή μύτη, παρόμοια με ένα καγιάκ, και έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργούν μια αποτελεσματική, ομαλή και γρήγορη οδήγηση. Ο στόχος εδώ είναι η αεροδυναμική και η ελάχιστη αντίσταση. Επειδή το επίκεντρο είναι η ταχύτητα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε την πιο αποτελεσματική ισορροπία βάρους/όγκου για τη σανίδα σας. Η πλακέτα είναι δύσκολο να ελεγχθεί αν δεν υπάρχει αρκετό βάρος πάνω της και αν έχει πολύ βάρος πάνω της, τότε θα χάσετε την πολύτιμη ταχύτητα. Αυτές οι σανίδες ακολουθούν ευθεία, ωστόσο τείνουν να είναι λιγότερο ευκίνητες από τις γάστρες πλανίσματος. Οι σανίδες μετατόπισης που κατασκευάζονται για εξαιρετική απόδοση μπορεί να είναι ακριβές, αλλά έχετε κατά νου ότι μπορείτε πάντα να αναζητήσετε σανίδες κουπιών σε προσφορά και να προσπαθήσετε να αποκτήσετε πολλά.
 • Planing Hull: Εάν χρησιμοποιείτε τη σανίδα σας για κουπιά αναψυχής, αυτές είναι οι καλύτερες σανίδες SUP για εσάς. Το σχήμα μοιάζει περισσότερο με σανίδα του σερφ και προάγει τη σταθερότητα και την ευελιξία σε πιο τραχιά, πιο δυναμικά νερά. Οι φαρδιές και επίπεδες σανίδες γλιστρούν πάνω από το νερό και είναι εύκολοι στους ελιγμούς. Είναι ιδανικά για χαλαρωτικά κουπιά, καθώς και για σέρφινγκ, λευκά νερά ή γιόγκα. 

3. Πλάτος σανίδας

Το πλάτος της σανίδας θα επηρεάσει τον τρόπο χειρισμού της και πόσο σταθερή αισθάνεστε. Οι καλύτερες σανίδες κουπιών stand up για αρχάριους θα είναι λίγο πιο φαρδιές και αυτό το πρόσθετο πλάτος θα τους βοηθήσει να αισθάνονται πιο ασφαλείς. Εάν κάνετε κωπηλασία για χρόνια, τότε ίσως προτιμήσετε μια πιο στενή σανίδα για καλύτερη ταχύτητα.

Εάν πρόκειται να μεταφέρετε εξοπλισμό όπως ένα ψυγείο για κάμπινγκ, τότε μια ευρύτερη σανίδα θα σας δώσει περισσότερο χώρο αποθήκευσης. Μια ευρύτερη σανίδα θα είναι επίσης πιο ωφέλιμη για θέσεις SUP γιόγκα. 

4. Μήκος Σώματος

Όταν σκέφτεστε το μήκος της σανίδας που θέλετε, σκεφτείτε ότι οι πιο κοντές σανίδες είναι πιο εύκολο να ελεγχθούν, αλλά οι μεγαλύτερες σανίδες είναι πιο γρήγορες. Αλλά αν χρειαστεί να φέρετε μαζί σας πολλά εργαλεία, μια μακρύτερη σανίδα μπορεί να σας ταιριάζει καλύτερα.

 • Μακριές σανίδες: Οι περισσότερες από αυτές έχουν γάστρα μετατόπισης και είναι μεγαλύτερες από 12′ 6”. Θα πρέπει να επιλέξετε αυτόν τον τύπο σανίδας εάν πρόκειται να κάνετε περιηγήσεις μεγάλων αποστάσεων ή εάν η ταχύτητα και η παρακολούθηση είναι σημαντικά. 
 • Μεσαίες σανίδες: Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν μια μεσαία σανίδα μεταξύ 10′ και 12′. Αυτές οι σανίδες είναι ιδανικές για αρχάριους και μεσαίου επιπέδου boarders. Οι μεσαίες σανίδες είναι οι πιο ευέλικτες και είναι τέλειες για γενική χρήση. Ορισμένες από αυτές τις σανίδες θα έχουν γάστρα μετατόπισης, αλλά οι περισσότερες θα έχουν γάστρα πλανίσματος.
 • Κοντές σανίδες: Οι σανίδες κάτω των 10′ είναι πιο ευέλικτες και ευέλικτες, επομένως είναι ιδανικές για σερφ. Εάν διδάσκετε σε ένα παιδί πώς να σηκώνεται σανίδα με κουπί, τότε ένας κοντός σανίδα θα είναι ο καλύτερος γι’ αυτό γιατί θα είναι πιο εύκολο να τον ελέγξει.

5. Βάρος / Φορητότητα

Εάν προτιμάτε μια ελαφριά σανίδα κουπιών, τότε χρησιμοποιήστε φουσκωτό πάνω από μασίφ. Οι κύριοι λόγοι για να αγοράσετε ένα φουσκωτό stand up paddle board είναι επειδή είναι πιο ελαφρύ και ευκολότερο να ταξιδεύετε μαζί του. Όποιο τύπο σανίδας κι αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να το μεταφέρετε, να το μεταφέρετε και να το αποθηκεύετε άνετα όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

Εάν επιλέξετε μια φουσκωτή σανίδα, να έχετε υπόψη σας εάν η σανίδα περιλαμβάνει ή όχι μια τσάντα μεταφοράς. Εάν δεν το κάνει, μάλλον θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια τσάντα στην οποία μπορείτε να τη μεταφέρετε. Πολλές φουσκωτές σανίδες περιλαμβάνουν επίσης ένα κουπί. Βεβαιωθείτε ότι το κουπί καταρρέει σε μέγεθος διαχείρισης και δεν είναι πολύ βαρύ για εσάς. 

Εάν σκοπεύετε να πετάξετε με το paddle board σας, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε το όριο βάρους της αεροπορικής εταιρείας για τις αποσκευές. Πολλές αεροπορικές εταιρείες δεν χρεώνουν επιπλέον για παραδοτέες αποσκευές κάτω των 50 λιρών, ωστόσο οι αεροπορικές εταιρείες προϋπολογισμού μπορεί να έχουν διαφορετικό όριο βάρους. 

6. Σταθερότητα

Τα κλειδιά για να αισθάνεστε σταθεροί στη σανίδα σας είναι ο όγκος και το βάρος. Ο όγκος σχετίζεται με την ικανότητα της σανίδας να επιπλέει με βάρος πάνω της. Όσο πιο παχιά είναι η σανίδα, τόσο μεγαλύτερος είναι ο όγκος και τόσο περισσότερο βάρος μπορεί να υποστηρίξει. 

Όταν εξετάζετε την χωρητικότητα βάρους μιας σανίδας, λάβετε υπόψη το βάρος σας καθώς και τον εξοπλισμό που θα έχετε μαζί σας. Εάν σκοπεύετε να κάνετε κουπί επιβίβασης με τον σκύλο σας, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε και το βάρος του. Εάν υπερβείτε τη χωρητικότητα, θα χάσετε την αποτελεσματικότητα κατά την κωπηλασία. 

7. Παρακολούθηση

Οι γάστρες μετατόπισης ακολουθούν πολύ καλά, αλλά τα πτερύγια σε κάθε τύπο σανίδας προάγουν την παρακολούθηση και τη σταθερότητα. Τα μεγαλύτερα πτερύγια προσφέρουν περισσότερη σταθερότητα και πιο ευθεία διαδρομή, ωστόσο τα μικρότερα πτερύγια προσφέρουν καλύτερη ευελιξία. Οι όρθιες σανίδες κουπιών έχουν μια ποικιλία διαμορφώσεων πτερυγίων, μερικές από τις οποίες είναι αφαιρούμενες. 

Τα φουσκωτά SUP μπορούν να έχουν τις ίδιες διαμορφώσεις πτερυγίων, ωστόσο αυτές οι σανίδες έχουν είτε αποσπώμενα ημιάκαμπτα πτερύγια είτε προσαρτημένα εύκαμπτα πτερύγια από καουτσούκ. 

 • Single Fin: Τα μεμονωμένα πτερύγια είναι εξαιρετικά για κωπηλασία σε επίπεδο νερό. Μερικές φορές το πτερύγιο μπορεί να ρυθμιστεί εμπρός και πίσω.
 • 2+1 πτερύγια: Αυτή είναι η καλύτερη διαμόρφωση πτερυγίων εάν κάνετε σερφ με τη σανίδα σας. Θα έχετε ένα μεγάλο πτερύγιο στο κέντρο και ένα μικρότερο πτερύγιο σε κάθε πλευρά.
 • 3 πτερύγια: Επίσης μια καλή επιλογή για τους σέρφερ, και τα τρία πτερύγια έχουν συνήθως το ίδιο μέγεθος και μπορείτε να παρακολουθείτε καλά σε επίπεδο νερό με τρία πτερύγια. Μπορεί επίσης να δείτε αυτή τη διαμόρφωση που ονομάζεται “προωστήρας”. 

8. Λουρί

Τα λουριά είναι ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας που πρέπει να φοράτε κάθε φορά που κάνετε κουπί. Ορισμένες σανίδες τις περιλαμβάνουν και για άλλες θα πρέπει να αγοράσετε ένα λουρί ξεχωριστά. Το λουρί σας πρέπει να στερεωθεί στο κυρίαρχο πόδι σας και να σας κρατά κολλημένους στη σανίδα σε περίπτωση που πέσετε. Η πλακέτα σας λειτουργεί επίσης ως συσκευή επίπλευσης, επομένως η παραμονή συνδεδεμένη σε αυτήν μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου. Πολλά λουριά SUP έχουν μήκος μεταξύ 8′ – 10′, αλλά ανεξάρτητα από το πόσο μακρύ είναι, το πιο σημαντικό είναι να νιώθετε άνετα με αυτό. Οι δύο τυπικοί τύποι λουριών είναι κουλουριασμένοι και ίσιοι και εφαρμόζουν γύρω από τον αστράγαλο ή τη γάμπα σας.

Τα 10 καλύτερα κρεβάτια για σκύλους ταξιδιού το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 • Κουλουριασμένα λουριά: Τα κουλουριασμένα λουριά είναι συνήθως για επίπεδα νερά και αγώνες και θα έχουν μικρότερο μήκος. Αυτά δεν σέρνονται και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως πιαστούν σε πράγματα όπως τα φύκια.
 • Ίσια λουριά: Αν πρόκειται να κάνετε σερφ, τότε πηγαίνετε με ένα ίσιο λουρί. Δεδομένου ότι δεν έχει πηνία, σέρνεται στο νερό, κάτι που αφήνει τη σανίδα σας καθαρή για να μετακινήσετε τα πόδια σας και μειώνει τις πιθανότητες να οπισθοχωρήσει η σανίδα και να σας χτυπήσει.
 • Λουριά γρήγορης αποδέσμευσης: Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος λουριού ή μπορείτε να το αγοράσετε ως εξάρτημα και να το προσθέσετε στο λουρί σας. Φοριέται γύρω από τη μέση σας και σας επιτρέπει να αποσυνδέεστε από την πλακέτα σχεδόν αμέσως με το πάτημα της γλωττίδας γρήγορης απελευθέρωσης. Γίνεται πιο δημοφιλές για αγώνες επειδή συνδυάζει την άνεση ενός κουλουριασμένου και ίσιου λουριού, καθώς δεν σέρνεται στο νερό και δεν θα εμποδίζει τα πόδια σας στη σανίδα. Ενώ μερικοί πιστεύουν ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να φοράτε οποιοδήποτε είδος λουριού στο λευκό νερό λόγω της πιθανότητας να πιαστείτε από πράγματα και ακόμη και να σας παγιδεύσετε κάτω από το νερό, εάν πρόκειται να βρίσκεστε σε νερό που κινείται γρήγορα, ένα λουρί γρήγορης απελευθέρωσης θα είναι η πιο ασφαλής από τις τρεις επιλογές.

9. Σημεία Προσάρτησης

Αυτά μπορεί να περιλαμβάνονται ή μπορεί να θέλετε να τα αγοράσετε ξεχωριστά. Τα σημεία στερέωσης ποικίλλουν ως προς τη χρήση και μπορούν να σχεδιαστούν για τα πάντα, από μια κάμερα δράσης έως μια βάση για καλάμι ψαρέματος.  

10 Καλύτερες Ζώνες Αναρρίχησης (2023)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

10. Αντλία αέρα

Σκεφτείτε εάν η φουσκωτή σανίδα σας συνοδεύεται από αντλία. Αν ναι, σκεφτείτε αν είναι χειροκίνητο ή ηλεκτρικό. Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν πρόβλημα να αντλήσουν τη σανίδα τους με το χέρι, αλλά άλλοι πιστεύουν ότι αξίζει την επένδυση για να αποκτήσουν μια ηλεκτρική αντλία. 

11. Ιμάντες

Εάν θα έχετε μαζί σας επιπλέον εξοπλισμό, όπως προμήθειες για κάμπινγκ ή στεγνή τσάντα, τότε είναι καλύτερο να πάρετε μια σανίδα με ιμάντες ή δεσίματα. Αυτά θα κρατήσουν τον εξοπλισμό σας ασφαλή κατά τη διάρκεια του κουπί σας.

Οι καλύτερες κριτικές Stand Up Paddle Board

Παρακάτω είναι οι καλύτερες σανίδες κουπιών της αγοράς. Είτε θέλετε μια συμπαγή είτε φουσκωτή σανίδα, θα βρείτε την τέλεια από τη λίστα μας.

Body Glove Performer Inflatable Stand Up Paddle Board

Μια άλλη φανταστική φουσκωτή σανίδα κουπιών, η νέα και βελτιωμένη Performer by Body Glove, έχει εντυπωσιακό πλάτος 2 πόδια και 10 ίντσες και μπορεί να υπερηφανεύεται για όριο βάρους 320 λιβρών. Παρά το εντυπωσιακό αυτό μέγεθος, η σανίδα είναι πολύ μικρή και συνοδεύεται από ένα σακίδιο αποθήκευσης, επιτρέποντάς σας να το πάρετε σε οποιαδήποτε περιπέτεια.

Κομψό, κομψό και εξαιρετικά ανθεκτικό, το Performer μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν διασκεδαστικό συνδυασμό χρωμάτων με μπλε και πορτοκαλί χρώματα και έναν ενισχυμένο προφυλακτήρα μύτης για την προστασία του κατά την προσγείωση στην παραλία. Διαθέτει επίσης αφαιρούμενο πτερύγιο χωρίς εργαλεία για ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα και καλύτερη παρακολούθηση. Το συμπεριλαμβανόμενο Σύστημα Connect διευκολύνει τη σύνδεση με φίλους και αν θέλετε να βιντεοσκοπήσετε τον εαυτό σας κατά την επιβίβαση, θα λατρέψετε το συνημμένο της κάμερας. Επιπλέον, αυτή η πλακέτα υψηλής ποιότητας συνοδεύεται από μια ηλεκτρική αντλία, μια στεγνή τσάντα για το τηλέφωνό σας και άλλα τιμαλφή και ένα κιτ επισκευής. 

Είτε ταξιδεύετε μέσα από ισχυρά ρεύματα είτε απλώς επιπλέετε γύρω από τη λίμνη, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτήν την κορυφαία σανίδα από το Body Glove. 

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Φουσκωτό Stand Up Paddle Board SereneLife

Ένα από τα καλύτερα φουσκωτά stand-up paddle board είναι κατασκευασμένο από κατασκευή PVC στρατιωτικής ποιότητας και αγαπιέται για τη σταθερότητά του. Το φουσκωτό πλατό κουπιών SereneLife έχει μήκος 10′ και σας προσφέρει πλάτος καταστρώματος 2′ 6″ και πάχος 6″ που βελτιώνει την ισορροπία και τη σταθερότητα. Η σανίδα 19,6 λιβρών έχει τρία πτερύγια στο κάτω πάνελ για προώθηση της ταχύτητας και του χειρισμού. Οι αρχάριοι και οι μεσαίοι κωπηλάτες εκτιμούν αυτή τη σανίδα λόγω της αντιολισθητικής μαλακής οροφής της. Μαζί με τη σανίδα περιλαμβάνεται επίσης ένα πτυσσόμενο κουπί, λουρί ασφαλείας με περιτυλιγμένο μανσέτα, χειροκίνητη αντλία αέρα, κιτ επισκευής και τσάντα αποθήκευσης. Το φουσκωτό Stand Up Paddle Board SereneLife έχει μέγιστη χωρητικότητα 275 λίβρες και είναι μια εξαιρετική επιλογή για τα πάντα, από την εξερεύνηση έως τις περιοδείες.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Roc Φουσκωτό Stand Up Paddle Board

Τα αυξημένα χαρακτηριστικά σταθερότητας της φουσκωτής σανίδας όρθιας κουπί Roc την καθιστούν μία από τις καλύτερες σανίδες stand up για αρχάριους. Η σανίδα 10′ έχει ένα premium αντιολισθητικό μαξιλαράκι καταστρώματος διπλής στρώσης, πλευρικά πτερύγια και λαβή άνετης λαβής για άνεση και σταθερότητα. Το φουσκωτό Stand Up Paddle Board Roc 17,5 λιβρών έχει πλάτος 2′ 8″, πάχος 6″ και όριο βάρους 300 λιβρών. Η σανίδα είναι κατασκευασμένη από υλικό PVC υψηλής ποιότητας και ύφασμα τριπλής στρώσης. Είναι εξοπλισμένο με ασφαλή δεσίματα bungee για τον εξοπλισμό σας, κλιπ λουρί D-ring και αποσπώμενο πτερύγιο. Μαζί με τη σανίδα θα έχετε ένα πτυσσόμενο κουπί αλουμινίου, μια αντλία αέρα, ένα λουρί ασφαλείας, μια αδιάβροχη τσάντα για τον εξοπλισμό σας και ένα σακίδιο για να χωράει τα πάντα. Για διασκέδαση και ανθεκτικότητα, ρίξτε μια ματιά στο Roc Inflatable Stand Up Paddle Board.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Red Paddle Co Sport MSL Φουσκωτό Stand Up Paddle Board

Η Red Paddle Co δημιούργησε μια από τις καλύτερες φουσκωτές σανίδες κουπιών και τη σχεδίασε για να προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση και ταχύτητα σε έμπειρους κωπηλάτες. Η σανίδα 11′ 3″ x 2′ 8″ x 4,7″ ζυγίζει 22 λίβρες και έχει σχήμα για να κόβει καθαρά το νερό. Η μύτη είναι τραβηγμένη για να βελτιώσει την απόδοση και το κατάστρωμα είναι ανάγλυφο για να σας προσφέρει καλό κράτημα σε όλο το κουπί σας. Το πτερύγιο περιήγησης 9″ μπορεί να τοποθετηθεί στο κουτί πτερυγίων με το χέρι και να στερεωθεί με ένα μπουλόνι με το δάχτυλο. Η σανίδα θα συσκευαστεί σε 3′ 2″ x 1′ 3″ x 1′ 3″ και θα χωρέσει στη συσκευασία που περιλαμβάνεται. Εκτός από την τσάντα, θα λάβετε μπαστούνια RSS, μια αντλία, μια αδιάβροχη θήκη τηλεφώνου και ένα κιτ επισκευής. Το Red Paddle Co Sport MSL Inflatable Stand Up Paddle Board είναι μια ιδανική επιλογή για μια φουσκωτή σανίδα απόδοσης.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Επιτραπέζια σανίδα SHUBU Kraken Stand Up Paddle Board

Η μήκους 11′ Boardworks SHUBU Kraken Stand Up Paddle Board δημιουργήθηκε για όλη τη διασκέδαση στο νερό. Η φουσκωτή σανίδα έχει κατασκευή laminate και άνετο μαξιλαράκι καταστρώματος “Honey Fomb”. Οι τέσσερις μεταλλικοί δακτύλιοι D και το σύστημα bungee σάς επιτρέπουν να μεταφέρετε τον εξοπλισμό σας στη σανίδα σας και οι λαβές μεταφοράς από νεοπρέν το καθιστούν άνετο στη μετακίνηση. Έχει όριο βάρους 250 κιλών και διάταξη πτερυγίων 2+1 με αφαιρούμενο κεντρικό πτερύγιο 9 ιντσών για προώθηση της ευελιξίας. Η μύτη είναι 1′ 7,5″, η μέση είναι 2′ 9″, η ουρά είναι 2′ 1,1″, και η σανίδα έχει πάχος 6″. Όταν έρθει η ώρα να συσκευάσετε τη σανίδα των 286 λίτρων, συσκευάζεται σε 3′ 1″ x 1′ 5″ x 7″ και μπορείτε να την βάλετε στην περιλαμβανόμενη σακούλα. Περιλαμβάνεται επίσης ένα κουπί άνθρακα τριών τεμαχίων, μια αντλία και ένα κιτ patch. Αν ψάχνετε για μια σταθερή, καθημερινή σανίδα,

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

BIC Sport WING Air Premium φουσκωτό Stand Up Paddle Board

Η παρακολούθηση, η ακαμψία και η σταθερότητα συμβάλλουν στο να κάνουν το φουσκωτό Stand Up Paddle Board BIC Sport WING Air Premium ιδανική επιλογή για κρουαζιέρες και περιηγήσεις σε επίπεδο νερό. Η μακρά σανίδα κουπιών 11′ φουσκώνει έως και 20 psi για εντυπωσιακή ακαμψία και απόδοση. Για πρόσθετη σταθερότητα, η σανίδα έχει πλάτος 2′ 8″ και πάχος 6″. Η αρματωσιά του bungee deck σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε με ασφάλεια τον εξοπλισμό σας και μπορείτε ακόμη και να τοποθετήσετε την κάμερα δράσης, όπως το αδιάβροχο Akaso V50 Elite, στη μύτη της σανίδας. Η σανίδα 305 λίτρων ζυγίζει 23 κιλά και έχει όριο βάρους 220 λιβρών. Τα αξεσουάρ που περιλαμβάνονται είναι ένα κουπί από fiberglass, λουρί, αντλία, πτερύγιο, κιτ επισκευής και τσάντα μεταφοράς. Θα χαρείτε που επιλέξατε το φουσκωτό Stand Up Paddle Board BIC Sport WING Air Premium όταν το βγάλετε για το επόμενο κουπί επίπεδου νερού.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

NRS Thrive Inflatable Stand Up Paddle Board

Αυτή η σανίδα 350 λίτρων είναι μια εξαιρετική επιλογή για όλες τις εκδρομές για ταξίδια στη λίμνη το Σαββατοκύριακο. Το NRS Thrive Inflatable Stand Up Paddle Board είναι μια πλακέτα 10′ 8″ x 2′ 10″ x 6″ που φουσκώνει στα 20 psi για εξαιρετικά άκαμπτη απόδοση και διπλώνει σε μικρό μέγεθος για εύκολη μεταφορά. Η κατασκευή PVC επιτρέπει όριο βάρους 250 λιβρών. Το πτερύγιο είναι αφαιρούμενο και εναλλάξιμο, υπάρχουν τέσσερις δακτύλιοι D στη μύτη για προσαρμοσμένη αρματωσιά και υπάρχουν τρεις δακτύλιοι D για μπουκάλι νερού, λουρί και δέσιμο. Περιλαμβάνεται μια αντλία μαζί με μια βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης για την αποφυγή τυχαίου υπερφούσκωμα. Θα λάβετε επίσης ένα λουρί, μια στεγνή τσάντα, ένα ζευγάρι λουράκια προφυλακτήρα με πόρπη 9 ιντσών, τρία πτερύγια Allwater, ένα πτερύγιο Touring, ένα κιτ επισκευής και μια τσάντα μεταφοράς. Το 29 κιλών NRS Thrive Inflatable Stand Up Paddle Board θα είναι ένας ευπρόσδεκτος σύντροφος για περιηγήσεις, κωπηλασία και ελαφρύ τρέξιμο στο ποτάμι.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Hobie Mirage Eclipse ACX Stand Up Pedal Board

Αν και δεν είναι μια φθηνή σανίδα κουπιών, θα απολαύσετε το Hobie Mirage Eclipse ACX. Αυτή η πλακέτα σάς επιτρέπει να απαλλαγείτε από το κουπί και να χρησιμοποιήσετε πεντάλ. Έχει κύτος κυβισμού, έχει διαστάσεις 12′ x 2′ 11″ και έχει όριο βάρους 275 κιλών. Δεδομένου ότι είναι πιο φαρδύ από πολλές άλλες σανίδες κουπιών, θα αισθάνεστε πιο σταθεροί στα κύματα, στο ξύπνημα και στον άνεμο. Η τεχνολογία διαθέτει ρουλεμάν κυλίνδρων για αποτελεσματική, γρήγορη και ομαλή οδήγηση. Τα αφαιρούμενα τιμόνια προσφέρουν πρόσθετη άνεση και εύκολο τιμόνι, ενώ το ύψος τους προσαρμόζεται μεταξύ 36” – 43”. Το μαξιλαράκι του καταστρώματος είναι μεγάλο και παρέχει βάση υψηλής πρόσφυσης και τα πτερύγια διπλώνουν πάνω στη σανίδα, ώστε να μπορείτε να πλοηγηθείτε εύκολα σε ρηχά νερά και προσγειώσεις στην παραλία. Ο πίνακας περιλαμβάνει επίσης δεσίματα, πηδάλιο κλωτσιών και λαβή πλώρης. Εάν το υπόλοιπό σας δεν είναι καλό, έχετε πρόβλημα με το γέμισμα ή απλά θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο,

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

ISLE Cruiser Stand Up Paddle Board

Το ISLE Cruiser Stand Up Paddle Board 175 λίτρων έχει κλασική σχεδίαση SUP. Οι κωπηλάτες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων εκτιμούν αυτή τη σανίδα επειδή είναι άκαμπτη και σταθερή. Η σανίδα κουπιών 10′ 5″ έχει επάνω κατάστρωμα που είναι επενδυμένο με κροκό δέρμα για άνεση και κράτημα. Ο διαμορφωμένος πυρήνας αφρού EPS έχει διπλές ξύλινες χορδές για ακαμψία και αντοχή, αλλά το κάτω μέρος είναι λείο για να σας προσφέρει ταχύτητα στο νερό. Η σανίδα ζυγίζει 28,5 λίβρες, έχει χωρητικότητα βάρους 235 λιβρών, έχει πλάτος 2′ 8″ και πάχος 4,5″. Κάθε σανίδα περιλαμβάνει ένα υβριδικό κουπί άνθρακα, ένα λουρί 8″ και ένα νάιλον πτερύγιο τουρισμού 9″. Για μια άκαμπτη σανίδα υψηλής ποιότητας, το ISLE Cruiser Stand Up Paddle Board αξίζει σίγουρα την προσοχή σας.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Φουσκωτό Stand Up Paddle Board Peak Expedition

Ιδανικό για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων και τις συνθήκες νερού, το φουσκωτό Stand Up Paddle Board Peak Expedition είναι μια εξαιρετική επιλογή για περιηγήσεις, ψάρεμα, κολύμβηση με αναπνευστήρα και κωπηλασία αναψυχής. Η σανίδα των 238 λίτρων έχει διαστάσεις 11′ x 2′ 8″ x 6″ και ζυγίζει 19,5 κιλά. Είναι κατασκευασμένο από υλικό PVC που είναι ανθεκτικό στο τρύπημα και ελαφρύ. Το μαξιλάρι του καταστρώματος είναι μαλακό, ώστε να είναι άνετο για άλλο άτομο ή τον σκύλο σας και η σανίδα μπορεί να χωρέσει έως και 275 κιλά. Τα μπροστινά και τα πίσω κορδόνια bungee ασφαλίζουν με ασφάλεια τον εξοπλισμό σας. Με αυτήν την πλακέτα θα έχετε επίσης ένα ρυθμιζόμενο αλουμινένιο κουπί τριών τεμαχίων, ένα λουρί στον αστράγαλο, μια αντλία, ένα αφαιρούμενο πτερύγιο, ένα κιτ patch, μια αδιάβροχη θήκη για το τηλέφωνό σας και μια τσάντα μεταφοράς. Το φουσκωτό Stand Up Paddle Board Peak Expedition είναι μια επιλογή υψηλής ποιότητας για κωπηλασία σε επίπεδο νερό. 

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Aqua Plus Φουσκωτό SUP Stand Up Paddle Board

Το Aqua Plus Inflatable SUP Stand Up Paddle Board γλιστράει καλά μέσα στο νερό για εξερεύνηση, ψάρεμα, γιόγκα ή κρουαζιέρα. Η σανίδα είναι κατασκευασμένη από ύφασμα βελονιάς PVC και έχει άκαμπτο σχέδιο. Ζυγίζει 20 λίβρες, έχει διαστάσεις 10′ 6″ x 2′ 9″ x 6″, και έχει χωρητικότητα βάρους 330 λίβρες. Το κατάστρωμα διαθέτει πρόσφυση με αυλάκι με διαμάντια 5 mm για πρόσφυση και υπάρχουν δακτύλιοι D και κορδόνια bungee στο μπροστινό μέρος για αποθήκευση. Εκτός από τη σανίδα, η συσκευασία περιλαμβάνει ένα ρυθμιζόμενο κουπί (65” – 82”), ένα σακίδιο πλάτης, ένα λουρί ώμου, ένα κουλουριασμένο λουρί, μια αδιάβροχη τσάντα, ένα αφαιρούμενο πτερύγιο και μια αντλία. Το φουσκωτό SUP Stand Up Paddle Board Aqua Plus είναι μια σταθερή επιλογή για αρχάριους και για ιδιοκτήτες στερεών σανίδων που θέλουν μεγαλύτερη ευελιξία.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Είτε αγωνίζεστε είτε χαλαρώνετε, είναι πάντα διασκεδαστικό να βρίσκεστε σε stand up paddle board. Η σωστή σανίδα θα είναι άνετη για εσάς και θα έχει χώρο για τον εξοπλισμό σας και ίσως ακόμη και έναν φίλο ή τον σκύλο σας. Θα λατρέψετε τον ενθουσιασμό που φέρνει η σωστή σανίδα κουπιών στις διακοπές σας.

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια