Οι 10 καλύτερες ταξιδιωτικές περιπτώσεις PS5 το 2023

Το να ταξιδέψετε με το σύστημα παιχνιδιών σας δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά αν η κονσόλα σας είναι ιδιαίτερα ογκώδης. Δεδομένου ότι το PS5 είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα συστήματα του κόσμου, θα χρειαστείτε σίγουρα μια καλή θήκη μεταφοράς αν σκοπεύετε να το πάρετε μαζί σας στο δρόμο. Συνεχίστε να διαβάζετε για έναν ολοκληρωμένο οδηγό για τις καλύτερες ταξιδιωτικές θήκες PS5 εκεί έξω, ακολουθούμενο από μια λίστα με τις κορυφαίες επιλογές μας.

Γρήγορη απάντηση: Καλύτερες θήκες ταξιδιού PS5

  1. Καλύτερο συνολικά: Θήκη ταξιδίου USA GEAR PS5 Console
  2. Καλύτερο σακίδιο πλάτης: Σακίδιο πλάτης tomtoc Premium για κονσόλα PS5
  3. Καλύτερο με οθόνη: Case Club PS5 Portable Gaming Station
  4. Καλύτερο σκληρό κέλυφος: Θήκη ταξιδίου CASEMATIX PS5 Hard Shell
  5. Καλύτερος προϋπολογισμός: Θήκη ταξιδιού G-STORY για PS5
  6. Σακίδιο πλάτης ταξιδιού κονσόλας BUBM PS5
  7. Ταξιδιωτική θήκη Ztotop PS5
  8. Σακίδιο πλάτης Trunab κονσόλας παιχνιδιών
  9. Σακίδιο πλάτης ENHANCE Gaming Console
  10. Σακίδιο πλάτης Ority Go με PS5 Inlay

Τι να αναζητήσετε σε μια θήκη μεταφοράς PlayStation 5

1. Προστασία

Ανάλογα με το πού σκοπεύετε να πάρετε το PS5 σας, η μεγάλη γκάμα θηκών στην αγορά προσφέρει διαφορετικά επίπεδα προστασίας. Εάν πρέπει να πάρετε την κονσόλα σας σε ένα αεροπλάνο ή σε ένα δύσκολο οδικό ταξίδι, μπορεί να θέλετε να επιλέξετε μια εξαιρετικά προστατευτική θήκη με σκληρό κέλυφος. Πολλές θήκες διαθέτουν επίσης εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό υλικό που μπορεί να αντέξει σε σύγκρουση, πτώσεις, καιρικές συνθήκες και πολλά άλλα. Υπάρχουν επίσης πολλές ανθεκτικές θήκες από μαλακό κέλυφος που θα προστατεύουν τη συσκευή σας από πιο ήπιες συνθήκες, όπως γρατσουνιές και ελαφριά βροχή.

20 Καλύτεροι Οργανωτές Ταξιδίων (2023)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Εσωτερικά εξαρτήματα

Ένας άλλος παράγοντας που μπορεί να θέλετε να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μια θήκη μεταφοράς PS5 είναι πόσο επιπλέον χώρο θα χρειαστείτε. Οι περισσότερες θήκες ταξιδιού διαθέτουν επιπλέον εσωτερικές θήκες για χειριστήρια, ακουστικά και καλώδια, αλλά ανάλογα με τα αξεσουάρ που σκοπεύετε να πάρετε μαζί σας, ίσως να θέλετε να επιλέξετε μια μεγαλύτερη θήκη με επιπλέον εσωτερικές θήκες και τσέπες.

Τα 10 καλύτερα σακίδια για ταξίδια το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Φορητότητα

Είτε προτιμάτε ιμάντες ώμου, χειρολαβές ή τροχούς, υπάρχουν πολλές διαφορετικές θήκες μεταφοράς για να διαλέξετε. Οι θήκες ταξιδίου για σακίδια πλάτης τείνουν να παρέχουν τη μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία, καθώς σας επιτρέπουν να μεταφέρετε την κονσόλα στο πρόσωπό σας για μεγάλες χρονικές περιόδους και οι θήκες με τροχούς είναι εξαιρετικές για συστήματα με πολλά αξεσουάρ. Εάν σκοπεύετε να πετάξετε με το PS5 σας, φροντίστε να επιβεβαιώσετε ότι η θήκη σας είναι κατάλληλη για αεροπορικά ταξίδια.

4. Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ενώ ορισμένες ταξιδιωτικές τσάντες PlayStation 5 λειτουργούν μόνο ως θήκες, άλλες συνοδεύονται από οθόνες και ηχεία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ανεξάρτητα συστήματα παιχνιδιών. Εάν χρειάζεται απλώς να μεταφέρετε την κονσόλα σας από τη μια οθόνη στην άλλη, ίσως προτιμήσετε ένα απλό σακίδιο πλάτης ή τσάντα ώμου. Αν και είναι λίγο πιο ακριβά, υπάρχουν επίσης πολλά συστήματα/θήκες παιχνιδιών all-inclusive για να διαλέξετε.

Καλύτερες κριτικές ταξιδιωτικών περιπτώσεων PlayStation 5

Τώρα που ξέρετε τι να αναζητήσετε, εδώ είναι η λίστα μας με τις καλύτερες θήκες ταξιδιού για PS5.

Καλύτερη συνολική θήκη ταξιδιού PS5

1. Θήκη ταξιδίου USA GEAR PS5 Console

Στην κορυφή της λίστας μας βρίσκεται μια φανταστική τσάντα μεταφοράς με εξαιρετικά ανθεκτικό εξωτερικό και προσαρμόσιμες εσωτερικές τσέπες για όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σας. Σχεδιασμένη με συνδυασμό αδιάβροχου RipStop Nylon και σκληρού ενισχυμένου κελύφους, αυτή η θήκη ταξιδίου USA Gear είναι βέβαιο ότι θα διατηρήσει την κονσόλα σας ασφαλή και υποστηρίζεται ακόμη και από τριετή εγγύηση κατασκευαστή. Υπάρχει ρυθμιζόμενος χώρος τσέπης στο εσωτερικό για αποθήκευση και οργάνωση ελεγκτών, ακουστικών και καλωδίων, ενώ οι επιπλέον εξωτερικές τσέπες είναι ιδανικές για την αποθήκευση μικρότερων αξεσουάρ. Ο επενδυμένος ιμάντας ώμου και η βολική λαβή κάνουν τη μεταφορά εύκολη και ο διακριτικός σχεδιασμός παρέχει επιπλέον ασφάλεια.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Καλύτερη θήκη ταξιδιού για σακίδιο PS5

2. Σακίδιο πλάτης tomtoc Premium για κονσόλα PS5

Για μια εξαιρετικά ευέλικτη και βολική επιλογή, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό το ανθεκτικό σακίδιο πλάτης, που έχει κατασκευαστεί ειδικά για τον παίκτη που βρίσκεται εν κινήσει. Ο κομψός μαύρος σχεδιασμός είναι τόσο πρακτικός όσο και κομψός και διαθέτει τρεις ξεχωριστές θήκες: μια μαλακή κύρια θήκη με δύο ζώνες για να ασφαλίζει την κονσόλα σας, μια μεσαία θήκη για χειριστήρια και ακουστικά και μια τρίτη τσέπη για μικρότερα αξεσουάρ, όπως δίσκους και καλώδια. Αν και το εξωτερικό είναι μαλακό και μαλακό, το εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό είναι ανθεκτικό στο νερό και θα προστατεύσει το PS5 σας από συγκρούσεις, γρατσουνιές, σκόνη και βροχή.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Καλύτερη θήκη ταξιδιού PS5 με οθόνη

3. Case Club PS5 Portable Gaming Station

Αυτή η all-inclusive θήκη διαθέτει οθόνη 24 ιντσών και ενσωματωμένα ηχεία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πλήρως λειτουργικός σταθμός gaming καθώς και ως θήκη ταξιδιού. Η θήκη διαθέτει σκληρό κέλυφος, τροχούς και λουκέτο, ενώ οι ενσωματωμένοι ανεμιστήρες διατηρούν το σύστημα δροσερό εάν θέλετε να παίξετε χωρίς να αφαιρέσετε την κονσόλα. Υπάρχει επίσης χώρος για δύο χειριστήρια και τέσσερα παιχνίδια και η γωνία της οθόνης μπορεί να ρυθμιστεί για να δημιουργήσετε τη βέλτιστη εμπειρία θέασης. Με βάρος 35 κιλά πλήρως φορτωμένο, αυτός ο φορητός σταθμός παιχνιδιών εξαλείφει την ανάγκη για τηλεόραση ή οποιονδήποτε πρόσθετο εξοπλισμό. Απλώς συνδέστε και παίξτε!

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Καλύτερη θήκη ταξιδιού Hard-Shell PS5

4. Θήκη ταξιδίου CASEMATIX PS5 Hard Shell

Προσφέροντας μέγιστη προστασία για την κονσόλα σας, αυτή η θήκη μεταφοράς PS5 με σκληρό κέλυφος διαθέτει αεροστεγή βαλβίδα απελευθέρωσης πίεσης που κάνει την τσάντα εντελώς αδιάβροχη. Το εσωτερικό από υψηλής ποιότητας αφρώδες υλικό θα διασφαλίσει επίσης ότι η τεχνολογία και τα αξεσουάρ σας προστατεύονται από κραδασμούς και σύγκρουση, και το ανθεκτικό εξωτερικό είναι εντελώς ανθεκτικό στη θραύση. Οι διπλοί δακτύλιοι λουκέτων παρέχουν επιπλέον ασφάλεια και οι εσωτερικές θήκες προσφέρουν άφθονο χώρο για δύο χειριστήρια, καλώδια, ακουστικά και επιπλέον αξεσουάρ. Μπορείτε να μεταφέρετε αυτήν την τσάντα σε στυλ χαρτοφύλακα με μια άνετη αναδιπλούμενη λαβή και να απολαύσετε απόλυτη εμπιστοσύνη γνωρίζοντας ότι η κονσόλα σας είναι ασφαλής από τη σκόνη, τη βρωμιά και την υγρασία.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Best Budget Ταξιδιωτική θήκη PS5

5. Θήκη ταξιδιού G-STORY για PS5

Για μια απλούστερη και πιο οικονομική επιλογή, σκεφτείτε αυτήν την ανθεκτική θήκη από νάιλον από το G-Story. Η προστατευτική θήκη είναι εξαιρετικά άνετη στη μεταφορά και διαθέτει ρυθμιζόμενο λουράκι ώμου με επένδυση και βολική λαβή μεταφοράς τυλιγμένη με μαλακό δέρμα. Γεμισμένη με σφουγγάρι 8 mm και αντικραδασμικό βαμβάκι, η θήκη θα προστατεύει την κονσόλα και τα αξεσουάρ σας από νερό, σκόνη και σύγκρουση. Υπάρχει επίσης αρκετός χώρος για επιπλέον χειριστήρια, παιχνίδια και καλώδια, ενώ οι μεταλλικές πόρπες και τα φερμουάρ από κράμα ψευδάργυρου κάνουν την τσάντα εξαιρετικά ανθεκτική.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Το καλύτερο από τα υπόλοιπα

6. Σακίδιο πλάτης ταξιδιού κονσόλας BUBM PS5

Ένα άλλο φοβερό σακίδιο ταξιδιού PS5 κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό, το σακίδιο κονσόλας BUBM διαθέτει πέντε ξεχωριστούς αποθηκευτικούς χώρους και διαθέτει άφθονο χώρο για όλα τα αξεσουάρ σας. Ρίξτε χειριστήρια, ακουστικά, ποντίκια, δίσκους, φορτιστές, ακόμα και επιπλέον προσωπικά αντικείμενα. Αν και μπορεί να κρατήσει αρκετό βάρος, ο κομψός σχεδιασμός κάνει επίσης την τσάντα εύκολη στη μεταφορά και οι ιμάντες ώμου σε σχήμα S και τα αναπνέοντα μαξιλάρια πλάτης παρέχουν μέγιστη άνεση. Όταν ταξιδεύετε, ο ιμάντας πλάτης σάς επιτρέπει να στερεώνετε εύκολα τη συσκευασία στις αποσκευές σας και το εσωτερικό από νάιλον πολλαπλών στρώσεων και χοντρό βαμβάκι προσφέρουν εξαιρετική προστασία από τα στοιχεία.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

7. Ταξιδιωτική θήκη Ztotop PS5

Εάν προτιμάτε μια τυπική τσάντα ώμου από ένα σακίδιο ή θήκη με σκληρό κέλυφος, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την κορυφαία θήκη μεταφοράς PS5 από την Ztotop. Η κομψή γκρι τσάντα διαθέτει αδιάβροχο νάιλον εξωτερικό και απαλό αλλά δομημένο σχέδιο. Το βελούδινο εσωτερικό είναι επενδεδυμένο με μαλακό βελούδο και αντικραδασμική προστασία, ενώ ο ρυθμιζόμενος ιμάντας ώμου και οι λαβές είναι εξαιρετικά άνετα και επιτρέπουν την εύκολη μεταφορά. Με χωριστό αποθηκευτικό χώρο, το μεγάλο εσωτερικό μπορεί να χωρέσει πολλά μεγάλα αξεσουάρ, ενώ υπάρχει ακόμη και μια εξωτερική τσέπη για παιχνίδια, καλώδια και άλλα μικροαντικείμενα.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

8. Σακίδιο πλάτης Trunab κονσόλας παιχνιδιών

Αυτή η ευέλικτη τσάντα ταξιδιού PS5 είναι επίσης συμβατή με τα PS4 και Xbox One και διαθέτει ακόμη και μια επιπλέον τσέπη για φορητό υπολογιστή ή οθόνη. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό στο σκίσιμο νάιλον και επένδυση από αφρώδες υλικό, το σακίδιο πλάτης της κονσόλας παιχνιδιών Trunab διαθέτει επίσης πολλές εσωτερικές και εξωτερικές τσέπες για πρόσθετα αξεσουάρ και είναι βέβαιο ότι διατηρεί τον εξοπλισμό σας ασφαλή και οργανωμένο. Ακόμα κι αν συσκευάσετε αυτήν την τσάντα μέχρι το χείλος, οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες ώμου με επένδυση την καθιστούν εξαιρετικά άνετη στη μεταφορά και τα ρυθμιζόμενα διαχωριστικά σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε την τσάντα για να ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

9. Σακίδιο πλάτης ENHANCE Gaming Console

Κοντά στο τέλος της λίστας μας βρίσκεται μια εξαιρετικά κομψή θήκη ταξιδιού για PS5 με μπροστινή τσέπη σε στυλ οπλοστάσιο και έντονες μπλε πινελιές. Το σακίδιο πλάτης Enhance Gaming Console είναι ψηλό και στενό, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά βολικό στη μεταφορά. Έρχεται επίσης με ένα τμήμα αξεσουάρ τύπου cache που μπορεί εύκολα να χωρέσει πολλά αξεσουάρ, από παιχνίδια και χειριστήρια μέχρι καλώδια τροφοδοσίας και ποντίκια gaming. Το ανθεκτικό ανθεκτικό στην υγρασία ύφασμα συνδυάζεται με μια ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες επένδυση για να προστατεύει την κονσόλα και τα αξεσουάρ σας από τα στοιχεία, και το Enhance προσφέρει ακόμη και τριετή εγγύηση, ώστε να γνωρίζετε ότι παίρνετε το καλύτερο από τα καλύτερα.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

10. Σακίδιο πλάτης Ority Go με PS5 Inlay

Τελευταίο αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό είναι ένα σετ δύο μερών που λειτουργεί τόσο ως τυπικό πακέτο ημέρας όσο και ως θήκη ταξιδιού PS5. Το ίδιο το σακίδιο είναι η τέλεια εφαρμογή για χειραποσκευή αεροπλάνου και διαθέτει τεράστια χωρητικότητα 25 λίτρων. Το αδιάβροχο εξωτερικό είναι κομψό και κομψό και, ως πρόσθετο πλεονέκτημα, αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον πακέτο είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια. Υπάρχει επίσης μια θήκη για φορητό υπολογιστή με επένδυση που μπορεί να χωρέσει συσκευές έως και 15,6 ίντσες και η μοναδική μαγνητική μπροστινή επιφάνεια σάς επιτρέπει να αλλάξετε το χρώμα και το σχέδιο. Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το απίστευτο πακέτο ταξιδιού ως θήκη PS5, συνιστούμε να αγοράσετε την προσιτή θήκη κονσόλας με ένθετο, που μπορεί να χωρέσει στις περισσότερες κονσόλες παιχνιδιών και προσφέρει ισχυρή τοποθέτηση σε άγκιστρο και βρόχο για να διατηρείτε τον εξοπλισμό σας ασφαλή και υγιή.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Ορίστε τις, τις καλύτερες ταξιδιωτικές τσάντες PS5. Είτε αναζητάτε ένα κομψό σακίδιο πλάτης που μπορείτε να το πάρετε οπουδήποτε είτε ένα φορητό gaming station με όλες τις καμπάνες και σφυρίχτρες, αυτές οι ποιοτικές θήκες σας έχουν καλύψει.

Οι 10 καλύτερες τσάντες Weekender για γυναίκες και άνδρες (2023)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια