Οι 15 καλύτερες κουβέρτες για πικνίκ το 2023

Περιεχόμενα

Το καλοκαίρι έχει να κάνει με το γλυκό αεράκι και τον ήλιο, τα γρασίδι και τις αμμώδεις παραλίες. 

Φανταστείτε ότι ήρθε η ώρα να κατευθυνθείτε προς τη λίμνη, το πάρκο ή τη θάλασσα, αλλά καθώς ετοιμάζετε τα πράγματά σας δεν μπορείτε παρά να νιώθετε ότι ξεχνάτε κάτι. Αντηλιακό: έλεγχος. Γυαλιά ηλίου, ομπρέλα, καλάθι πικνίκ: check, check, check. 

Αλλά η κουβέρτα για πικνίκ; Λείπει και πρέπει οπωσδήποτε να το διορθώσετε το συντομότερο δυνατό. Αυτό που ίσως δεν περιμένετε είναι να βρείτε ένα εκατομμύριο επιλογές στο διαδίκτυο. Μην ανησυχείτε – αυτός ο οδηγός θα σας δείξει τι να αναζητήσετε. Επιπλέον, θα σας δώσει μια εύχρηστη λίστα με τις καλύτερες κουβέρτες για πικνίκ που είναι διαθέσιμες στο Amazon αυτή τη στιγμή.

Γρήγορη απάντηση: Οι καλύτερες κουβέρτες για πικνίκ

Πώς να βρείτε την καλύτερη κουβέρτα για πικνίκ

Μπορείτε να λύσετε την τρέλα της κουβέρτας για πικνίκ, αναλύοντας τις επιλογές σας σε προτεραιότητες και κατηγορίες. Βρείτε τις καλύτερες επιλογές σας όλες παρακάτω, από καρό κουβέρτες για πικνίκ για το πάρκο μέχρι αδιάβροχα, πτυσσόμενα χαλάκια για πικνίκ για την παραλία και χαριτωμένες, φθηνές, υφασμάτινες κουβέρτες για την ύπαιθρο.

Κάρτα Revolut: Η καλύτερη λύση για τους ταξιδιώτες!Αποκτήστε την δωρεάν & κάντε συναλλαγές χωρίς προμήθειες! Κάντε εγγραφή εδώ

1. Μέγεθος: Μέγεθος τσέπης έως εξαιρετικά μεγάλες κουβέρτες εξωτερικού χώρου

Όταν πρόκειται να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για την κουβέρτα του πικνίκ σας, ο ουρανός είναι πραγματικά το όριο. Αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι πηγαίνουν στο πικνίκ και πού θα πάτε. Για δύο άτομα, μια κουβέρτα σε μέγεθος τσέπης (60 x 56 ίντσες) είναι κατάλληλη. Αλλά αν όλη η οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων όλων των θειών και των ξαδέλφων, είναι μαζί για την έξοδο, προτιμήστε μια κουβέρτα υπερμεγέθους (10 x 9 πόδια). Εάν ο αριθμός των ατόμων πέσει κάπου στο ενδιάμεσο, ένα τυπικό μέγεθος θα σας ταιριάζει μια χαρά.

2. Ανθεκτικότητα: Πλενόμενες & Αδιάβροχες κουβέρτες για πικνίκ 

Διάφοροι παράγοντες αντοχής μπορεί επίσης να ισχύουν, συμπεριλαμβανομένου του εάν η εξωτερική κουβέρτα πλένεται στο πλυντήριο, αδιάβροχη, αδιάβροχη ή ακόμα και ανθεκτική στην άμμο. Εάν γνωρίζετε ότι θα πρέπει να πλένετε την κουβέρτα του πικνίκ σας κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε, μια κουβέρτα που πλένεται στο πλυντήριο μπορεί να είναι η καλύτερη. Εάν μπορεί να το απλώσετε σε βρεγμένο γρασίδι, μια αδιάβροχη επιλογή είναι καλή. Αλλά αν πρόκειται να πάτε στην παραλία, πιθανότατα θα προτιμήσετε μια αδιάβροχη κουβέρτα για πικνίκ.

3. Στυλ: Πανί για πικνίκ, Χαλάκι για πικνίκ ή Κουβέρτα για πικνίκ

Αυτό που πιθανώς δεν σκεφτήκατε ήταν να σταθμίσετε τις επιλογές μεταξύ υφάσματος για πικνίκ, χαλάκι για πικνίκ και κουβέρτα για πικνίκ. Ένα πανί για πικνίκ είναι συχνά ένα λεπτό, ελαφρύ υλικό παρόμοιο με τα παραδοσιακά τραπεζομάντιλα που χρησιμοποιούνται σε τραπέζια πικνίκ. Ένα χαλάκι για πικνίκ είναι συνήθως μια πτυσσόμενη κουβέρτα εξωτερικού χώρου με ένα λεπτό μαξιλάρι αφρού και μια αδιάβροχη ή αδιάβροχη κάτω πλευρά. Και μια παραδοσιακή κουβέρτα για πικνίκ μπορεί να είναι κατασκευασμένη από ένα παχύτερο, βαρύτερο, πιο ανθεκτικό υλικό που συνήθως δεν είναι φυσικά αδιάβροχο, αλλά μπορεί να έχει χαρακτηριστικά ανθεκτικά στο νερό.

4. Φορητότητα: Rollable ή Foldable

Ο κύριος παράγοντας για να αποφασίσετε τη φορητότητα μιας κουβέρτας για πικνίκ είναι ο τρόπος μεταφοράς της. Αποφασίστε τι είναι καλύτερο για εσάς εξετάζοντας εάν η κουβέρτα για πικνίκ μπορεί να τυλιχτεί και να λυγίσει, να διπλωθεί σφιχτά ή να γεμιστεί σε μια τσάντα μεταφοράς. Ορισμένες κουβέρτες για πικνίκ θα έχουν λαβή προσαρτημένη. Το πόσο μεγάλο είναι και πόσο ζυγίζει μπορεί επίσης να είναι σημαντικό ανάλογα με το πόσο μακριά θα μεταφερθεί η εξωτερική κουβέρτα.

Οι 10 καλύτερες κουβέρτες ταξιδιού για να σας κρατούν ζεστούς εν κινήσει (2023)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Υλικό: Κουβέρτες για πικνίκ για παραλία, πάρκο ή κρύο καιρό

Το είδος του υλικού που προτιμάτε όταν επιλέγετε μια κουβέρτα για πικνίκ εξαρτάται πιθανώς από το πότε και πού θα κάνετε το πικνίκ σας. Για παράδειγμα, εάν έχει κρύο, ένα χοντρό φλις πικνίκ ή κουβέρτα από πολυεστέρα με επένδυση από αφρό μπορεί να είναι υπέροχο. Εάν πρόκειται να πάτε στην παραλία, τα αδιάβροχα και αδιάβροχα υλικά είναι πολύ επιθυμητά. Για μια ελαφριά, κατάλληλη επιλογή για πεζοπορία, οι καλύτερες κουβέρτες για πικνίκ είναι συνήθως κατασκευασμένες από νάιλον υλικό.

6. Σχέδια: Χαριτωμένα ή καρό κουβέρτες για πικνίκ

Πέρα από όλους τους παραπάνω παράγοντες, η επιλογή του μοτίβου που διαμορφώνει το σκηνικό για το πικνίκ σας μπορεί επίσης να αποδειχθεί σημαντική. Επιλέξτε από ένα ατελείωτο ουράνιο τόξο επιλογών, από καρπούζια και κίτρινα στάμπες ανανά έως μαύρο και τζίντζαμ ή ακόμα και αυτό το κλασικό και αγαπημένο σχέδιο κουβέρτας για πικνίκ με κόκκινο καρό.

Κριτικές για τις καλύτερες κουβέρτες για πικνίκ

Και τώρα για τις επιλογές μας από τις καλύτερες κουβέρτες εξωτερικού χώρου για πικνίκ που μπορείτε να αγοράσετε στο Amazon! Διαβάστε αυτήν τη λίστα για να ανακαλύψετε πόσα σχήματα, μεγέθη και επιλογές μπορεί πραγματικά να έχει μια κουβέρτα για πικνίκ. Μέχρι το τέλος της, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε την καλύτερη κουβέρτα για τα πικνίκ σας.

Οι 10 καλύτερες τσάντες ταξιδιού για σκύλους το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Καλύτερη συνολική κουβέρτα για πικνίκ

Scuddles Εξαιρετικά μεγάλη κουβέρτα για πικνίκ

Όσον αφορά τις πολύ μεγάλες κουβέρτες για πικνίκ, το Scuddles είναι πρωτοπόρος με τις κομψές ρίγες, τις μεγάλες επιλογές μεγέθους (έως 80 x 80 ίντσες), την άνεση και την ευκολία. Ο εξαιρετικά μαλακός ριγέ πολυεστέρας είναι αδιάβροχος, ανθεκτικός στην άμμο και καθαρίζεται εύκολα χάρη στο υπόστρωμα PEVA. Επιπλέον, το σύστημα τριών στρωμάτων του σημαίνει ότι υπάρχει επένδυση αφρού ανάμεσα στο επάνω και το κάτω στρώμα για επιπλέον άνεση. Έτσι, αν ψάχνετε για λίγο επιπλέον φαγητό, αυτό σας καλύπτει είτε πρόκειται να πάτε στο πάρκο, στην παραλία ή σε κερκίδα. Επιπλέον, αυτή η αναδιπλούμενη κουβέρτα για πικνίκ διαθέτει μια κομψή λαβή για την ευκολότερη δυνατή μεταφορά. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό σημαίνουν ότι η κουβέρτα Scuddles Extra-Large Picnic είναι μία από τις καλύτερες κουβέρτες για εξωτερικούς χώρους.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερη Premium κουβέρτα για πικνίκ

Κουβέρτα για πικνίκ εξωτερικού χώρου Addison Belle

Για μια κουβέρτα για πικνίκ υψηλής ποιότητας που είναι τόσο κομψή όσο και λειτουργική, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό το premium προϊόν της Addison Belle. Η κουβέρτα διατίθεται σε μια ποικιλία διασκεδαστικών εμπριμέ και μοτίβων, συμπεριλαμβανομένων ζώων με λουλούδια και σαφάρι, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για μια έξοδο ενηλίκων ή μια μέρα στην παραλία με τα παιδιά. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από δύο μεγέθη: 5 επί 5 πόδια και ένα ορθογώνιο 5 επί 7 πόδια για λίγο περισσότερο χώρο. 

Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το σχέδιο που θα επιλέξετε, σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε από το υλικό που καθαρίζεται εύκολα και δεν χυθεί. Είναι αρκετά ανθεκτικό για κάθε έδαφος ή καιρικές συνθήκες και το χοντρό ύφασμα παρέχει ένα επιπλέον στρώμα άνεσης. Ακόμη και με το εντυπωσιακό μέγεθος και το ποιοτικό υλικό της, η κουβέρτα τυλίγεται σε έναν μικρό κύλινδρο και διαθέτει ακόμη και μια σφεντόνα για εύκολη μεταφορά. Όποιος κι αν είναι ο λόγος για να επενδύσετε σε μια κουβέρτα εξωτερικού χώρου, αυτή η μοναδική συντροφιά για πικνίκ σίγουρα θα σας ευχαριστήσει.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερη πολύ μεγάλη κουβέρτα για πικνίκ

Κουβέρτα για πικνίκ εξωτερικού χώρου Oniva

Η μαύρη κουβέρτα για πικνίκ ταρτάν της Oniva είναι μια πολύ μεγάλη κουβέρτα για πικνίκ (70 x 80 ίντσες) όταν ανοίγει. Είναι κατασκευασμένο από φλις και πολυεστέρα με αδιάβροχη επένδυση, καθιστώντας το ιδανικό για κάθε ποικιλία ρυθμίσεων. Είναι επίσης πολύ χρήσιμο με τον ρυθμιζόμενο ιμάντα ώμου και το μέγεθος αναδίπλωσης 18 x 11 x 5 ίντσες. Και έχει μια εύχρηστη τσέπη με φερμουάρ, ιδανική για να αποθηκεύετε το τηλέφωνο, τα κλειδιά, τα μετρητά σας και πολλά άλλα. 

Η Oniva είναι επίσης μια επωνυμία που μπορείτε να εμπιστευτείτε, καθώς υποστηρίζεται από 40 και πλέον χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας στην υπαίθρια αναψυχή. Παρέχουν ακόμη και μια υπόσχεση που διαρκεί για όλη τη ζωή, εξασφαλίζοντας ότι αυτή η υπαίθρια κουβέρτα για πικνίκ είναι φύλακας για μεγάλες αποστάσεις. Επομένως, είναι άστοχο να κρατάτε ένα στο αυτοκίνητο και να σχεδιάζετε να το χρησιμοποιείτε κάθε ευκαιρία που έχετε.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερη καρό κουβέρτα για πικνίκ

Κλασική καρό κουβέρτα πικνίκ Camco

Αν σας αρέσει η νοσταλγία, το κλασικό καρό μοτίβο κόκκινο-λευκό gingham του Camco Classic είναι εκεί που βρίσκεται. Αλλά αυτό δεν είναι το τυπικό ριχτάρι της γιαγιάς. Είναι ένα μοντέρνο υβρίδιο που συνδυάζει τη δροσερή, vintage ατμόσφαιρα με τη σύγχρονη ανθεκτικότητα στους λεκέδες, την απορρόφηση κραδασμών, τη μόνωση και την ανθεκτική αδιάβροχη επένδυση που αναμένεται από τις κουβέρτες για πικνίκ εξωτερικού χώρου σήμερα. Επιπλέον, είναι προσιτό, ελαφρύ και συμπαγές. Το τυπικό μέγεθος για τις κουβέρτες για πικνίκ Camco είναι 51 x 59 ίντσες και ζυγίζει λιγότερο από 1 κιλό, ενώ φτάνει στο μέγεθος ενός σημειωματάριου. Διαθέτει επίσης μια ενσωματωμένη λαβή μεταφοράς και ένα πτερύγιο με γάντζο και βρόχο για να το κρατά καλά κλειστό. Είναι η προφανής επιλογή για το επόμενο πάρτι, πικνίκ ή κάμπινγκ στο επόμενο πάρτι σας.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερη κουβέρτα για πικνίκ για κρύο καιρό

Αδιάβροχη κουβέρτα εξωτερικού χώρου Oceas

Όταν πρόκειται για κουβέρτες για πικνίκ για κρύο καιρό, ο Oceas ξέρει ξεκάθαρα τι κάνει. Όλα ξεκινούν με τον πολυεστέρα ripstop, το polar fleece και τις διπλές στρώσεις αδιάβροχης επίστρωσης πολυουρεθάνης της εταιρείας. Είναι τόσο ανθεκτικό που μπορεί να ανταποκριθεί στις περισσότερες καιρικές συνθήκες και να αντέχει σε επιπλέον παράγοντες – δραστηριότητα γιόγκα, άνεμος, άμμος, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς – που άλλοι δεν έχουν σκεφτεί. Επιπλέον, αυτή η υπερμεγέθη κουβέρτα εξωτερικού χώρου μπορεί εύκολα να γεμιστεί στη δική της αδιάβροχη τσάντα, καταλαμβάνοντας μόλις 7 x 15 ίντσες χώρου. Στη συνέχεια, αν βραχεί ή λερωθεί, απλώς πετάξτε το στο πλυντήριο. Ναι, πλένεται ακόμη και στο πλυντήριο. Ακόμα δεν πείστηκες; Απλά δοκιμάστε το χωρίς κινδύνους. Η Oceas υπόσχεται να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας της αγοράς σας με μια συγκλονιστική εγγύηση ενός έτους, χωρίς ερωτήσεις.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερη κουβέρτα για πικνίκ για την παραλία

Εξαιρετικά μεγάλη αδιάβροχη κουβέρτα πικνίκ Angemay

Για όσους αναζητούν ένα πολύ μεγάλο μέγεθος και συμβατότητα κουβέρτας για πικνίκ, δεν υπάρχουν πολλές κουβέρτες εξωτερικού χώρου που μπορούν να ταιριάζουν με αυτό που έχει καταφέρει η Angemay. Το γεγονός ότι απλώνεται σε 60 x 80 ίντσες και συρρικνώνεται σε μόλις 7 x 12 ίντσες είναι πιθανώς αρκετό για να το καθιερώσει ως μία από τις καλύτερες αδιάβροχες κουβέρτες στην αγορά. Αλλά τα πρόσθετα προνόμια σφραγίζουν πραγματικά τη συμφωνία. Αυτό το χαλάκι εξωτερικού χώρου είναι επίσης παχύ και μαλακό, αδιάβροχο και αδιάβροχο, ανθεκτικό και εύκολο να καθαριστεί. Επιπλέον, διαθέτει ένα αλάνθαστο σύστημα αναδίπλωσης τεσσάρων κατευθύνσεων, κλείσιμο με velcro και λαβή μεταφοράς που το καθιστούν εύκολο τόσο στην αποθήκευση όσο και στη μεταφορά.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερη κουβέρτα για πικνίκ για ταξίδια

Κουβέρτα για πικνίκ Wekapo Compact

Υπάρχει σαφής διάκριση ανάμεσα στο Wekapo και σε όλες τις άλλες πολύ μεγάλες κουβέρτες για πικνίκ. Το Wekapo δεν είναι απλώς πολύ μεγάλο, είναι ένα μεγαθήριο μιας κουβέρτας παραλίας. Καταχωρισμένο στα 10 x 9 πόδια, είναι κατά 30% μεγαλύτερο από άλλες κουβέρτες για πικνίκ στην αγορά. Το 100% νάιλον υλικό του σημαίνει επίσης ότι είναι εξαιρετικά ελαφρύ, συμπιέζεται εύκολα και στεγνώνει γρήγορα. Επιπλέον, πλένεται φυσικά στο πλυντήριο, ανθεκτικό στη θερμότητα, ανθεκτικό στην άμμο και αδιάβροχο. Η κουβέρτα διαθέτει ακόμη και τέσσερις τσέπες άγκυρας που μπορείτε να γεμίσετε με άμμο και τέσσερις πασσάλους για να αποτρέψετε αυτή τη γιγάντια κουβέρτα από το να γίνει αλεξίπτωτο τις μέρες με αέρα. Το Wekapo πρόσθεσε ακόμη και τριπλή ραφή για μέγιστη αντοχή και ανθεκτικότητα, διαβεβαιώνοντάς σας ότι αυτή η κουβέρτα παραλίας μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει ως κουβέρτα για πικνίκ, χαλάκι παραλίας, αξεσουάρ για κάμπινγκ και αντηλιακό.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερη ανακυκλωμένη κουβέρτα για πικνίκ

Αυθεντική μεξικάνικη κουβέρτα Benevolence LA

Ψάχνετε για κάτι λίγο πιο παραδοσιακό, κάτι περισσότερο σύμφωνα με τις γραμμές μιας κομψής κουβέρτας για πικνίκ που λειτουργεί και ως ριχτάρι; Λοιπόν, μπορείτε σίγουρα να παραλείψετε όλη τη φασαρία και να απλοποιήσετε με την Αυθεντική Χειροποίητη Μεξικάνικη Κουβέρτα που προσφέρεται από την Benevolence LA. Είναι όλα για απαλό και κομψό και τίποτα περισσότερο. Εκτός και αν αγαπάτε τα προϊόντα που δίνουν πίσω και είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά; Αυτές οι κουβέρτες για πικνίκ υφαίνονται από ντόπιους τεχνίτες στην Tlaxcala του Μεξικού, είναι κατασκευασμένες από 100% ανακυκλωμένα υλικά και διαθέτουν κεφάλαια σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που μάχεται κατά της φτώχειας και για τα δικαιώματα του νερού.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Η πιο κομψή κουβέρτα για πικνίκ

MIU Color Large αδιάβροχο χαλάκι για πικνίκ εξωτερικού χώρου

Διατηρήστε τα πράγματα γλυκά και απλά με μια χαριτωμένη κουβέρτα για πικνίκ σε διασκεδαστική, στάμπα ανανά. Το MIU Color Picnic Mat είναι ένα κομψό, ελαφρύ, συμπαγές, αδιάβροχο και καθαρό χαλάκι πικνίκ. Και διπλώνει ακόμη και από το μέγεθος του πορτοφολιού σας σε εντυπωσιακές 80 x 60 ίντσες κατάλληλο για καθίσματα έως και πέντε ενηλίκων. Ο απλός σχεδιασμός και η ευκολία χρήσης το καθιστούν ιδανικό για να το μεταφέρετε για πικνίκ, να καλύψετε το κάθισμα στο αυτοκίνητό σας, να το πάτε στο πάρκο ή ακόμα και να απλωθείτε στην παραλία. Επιπλέον, το χαρούμενο στάμπα ανανά είναι βέβαιο ότι θα φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, αφήνοντάς σας πρόθυμο να σχεδιάσετε το επόμενο πικνίκ.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερη κουβέρτα για πικνίκ βαρέως τύπου

Αδιάβροχη κουβέρτα εξωτερικού χώρου YETI Lowlands

Όταν η απαλότητα έχει προτεραιότητα, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με την αδιάβροχη κουβέρτα εξωτερικού χώρου YETI Lowland. Φυσικά, θα πληρώσετε για αυτήν την πολυτέλεια. Αλλά η τιμή αξίζει τον κόπο για μερικούς λόγους. Αυτή η κουβέρτα για πικνίκ εξωτερικού χώρου είναι τόσο απαλή που θα μπορούσατε να την φέρετε στο σπίτι και να την πετάξετε στο κρεβάτι σας. Το λαμπερό κόκκινο χρώμα σημαίνει ότι λειτουργεί ως μια σούπερ χαριτωμένη κουβέρτα και δεν θα μοιάζει σαν να πέταξες έναν υπνόσακο στο κρεβάτι σου. Επιπλέον, από θαύμα, είναι επίσης αδιάβροχο, πλένεται στο πλυντήριο και ανθεκτικό στο τρίχωμα των κατοικίδιων! Και αυτή η κουβέρτα πολλαπλών χρήσεων είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους υπαίθριους για τη μοναδική τσάντα ταξιδιού της με μαλακή όψη και φερμουάρ. Η θήκη καθιστά εξαιρετικά εύκολη την προστασία και τη μεταφορά της κουβέρτας, είτε είναι στο πίσω μέρος μιας μοτοσικλέτας, είτε είναι συνδεδεμένη σε ένα σακίδιο είτε γεμισμένη στο πορτμπαγκάζ.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερη αναδιπλούμενη κουβέρτα για πικνίκ

Zomake εξαιρετικά μεγάλη αναδιπλούμενη κουβέρτα για πικνίκ

Επιλέξτε ανάμεσα σε ευφάνταστα μοτίβα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά όταν επιλέγετε το Zomake. Όπως και πολλές άλλες κουβέρτες για πικνίκ, η Zomake κατασκευάζει ανθεκτικές, τριών στρώσεων, αδιάβροχες κουβέρτες εξωτερικού χώρου που καθαρίζονται εύκολα. Αλλά έκαναν το επιπλέον μίλι για να βρουν προσεγμένο υλικό για να υποστηρίξουν ώρες διασκέδασης στο παιχνίδι με μπάλα, το πάρκο, την παραλία, το κάμπινγκ και πολλά άλλα. Από τι αποτελείται λοιπόν; Το εξαιρετικά ασαφές επάνω στρώμα είναι απομίμηση φλις, το μεσαίο μαξιλάρι είναι κατασκευασμένο από σφουγγάρι και το κάτω στρώμα είναι PVC και φύλλο αλουμινίου. Η υγρασία, η άμμος, το νερό και άλλα υπολείμματα δεν θα κολλήσουν σε αυτό το χαλάκι. Απλώς δώστε του ένα κούνημα ή ένα ελαφρύ σκούπισμα και είναι έτοιμο να συσκευαστεί ξανά.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερη αδιάβροχη κουβέρτα για πικνίκ

Isopho Εξαιρετικά μεγάλη αδιάβροχη κουβέρτα πικνίκ

Γιατί να μην επιλέξετε μια κουβέρτα για πικνίκ διπλής χρήσης; Η Isopho σίγουρα το έχει σκεφτεί, βγαίνοντας με μια υπερμεγέθη, ελαφριά, πολυλειτουργική κουβέρτα παραλίας που είναι επίσης αδιάβροχη και αδιάβροχη. Τι μπορείτε να κάνετε με αυτό; Χρησιμοποιήστε το ως καταφύγιο βροχής, χαλάκι έκτακτης ανάγκης, αδιάβροχο μουσαμά, κάλυμμα εδάφους, χαλάκι παιχνιδιού ή απλώς μια καλή παλιά κουβέρτα για πικνίκ. Η εξαιρετικά μεγάλη αδιάβροχη κουβέρτα πικνίκ Isopho είναι κατασκευασμένη με στιβαρό σχεδιασμό με πατενταρισμένη τεχνολογία ορατότητας, πολυεστέρα 210T, αδιάβροχη βαθμολογία υψηλότερη από μια ομπρέλα και τέσσερις σταθερές άγκυρες. Επιπλέον, το μέγεθός του (79×83 ίντσες) τοποθετείται εύκολα μέσα στη δική του τσάντα σε μέγεθος μόλις μεγαλύτερο από το κινητό σας και ζυγίζει λιγότερο από ένα κιλό.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερη κουβέρτα για πικνίκ για παιδιά

Κουβέρτα εξωτερικού χώρου JJ Cole

Συμπαγής με την κουβέρτα εξωτερικού χώρου JJ Cole. Το τυπικό του μέγεθος (5 x 5 πόδια) και η έξυπνη σχεδίασή του προορίζονται για τον γονέα με γνώσεις πάρκου. Αλλά αυτός ο νικητής είναι ιδανικός για κάθε λάτρη του στυλ που θέλει να απλωθεί στην παραλία, στην πίσω αυλή ή για ένα πικνίκ. Ο ελαφρύς, συσκευασμένος σχεδιασμός που διπλώνει γρήγορα είναι κατασκευασμένος με ανθεκτικά και αδιάβροχα υλικά, εσωτερικό καθαρό, ραμμένο ένθετο αποθήκευσης και αποσπώμενο, ρυθμιζόμενο λουρί ώμου. Με λίγα λόγια, είναι η τέλεια εξωτερική κουβέρτα για το πάρκο, ειδικά για άτομα με μικρά παιδιά.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερη κουβέρτα για πικνίκ για κάμπινγκ

Συμπαγής κουβέρτα για πικ-νικ με τσέπη Pike Trail

Έχετε ακούσει ποτέ για μια κουβέρτα τσέπης; Αν και ακούγεται οξύμωρο, στην πραγματικότητα δεν είναι! Η κουβέρτα τσέπης είναι μια κουβέρτα εξωτερικού χώρου που έχει σχεδιαστεί για να σφίγγει αρκετά μικρή ώστε να χωράει στην τσέπη σας. Και το Pike Trail έχει τελειώσει με την επιστήμη, με σχέδιο 100% rip-nylon κατάλληλο για δύο ενήλικες που χωράει σε μια τσάντα μεγέθους χειρός. Αλλά αυτή δεν είναι μια οποιαδήποτε κουβέρτα για πικνίκ. Απευθύνεται σε ανθρώπους εξωτερικού χώρου με αδιάβροχο, ανθεκτικό στα τρυπήματα νάιλον, γωνιακές τσέπες και θηλιές, ακόμη και ένα κλιπ καραμπίνερ. Είναι ιδανικό για καθημερινή πεζοπορία ή πικνίκ, καταστάσεις επιβίωσης, ημέρες παραλίας, ακόμα και αθλητικές εκδηλώσεις.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερη οικονομική κουβέρτα για πικνίκ

Κουβέρτα για υπαίθριο πικνίκ Yodo

Όταν μια μικρή, φθηνή κουβέρτα για πικνίκ σας ταιριάζει, επιλέξτε την πολύχρωμα ριγέ, ευέλικτη, γεμισμένη, φορητή και αδιάβροχη κουβέρτα για πικνίκ Yodo Outdoor. Το τυπικό μέγεθος είναι 59 x 53 ίντσες, ιδανικό για δύο ή τρεις ενήλικες. Καθαρίζεται εύκολα και εξαιρετικά απαλό με κεντρικό αφρό 2 mm και πλαστικοποιημένο πολικό φλις. Ωστόσο, εξακολουθεί να παραμένει σχετικά ελαφρύ με λίγο πάνω από ένα κιλό, καθώς και να διπλώνει σε μια εύκολη στη μεταφορά συμπαγή τσάντα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό το καθιστούν κατάλληλο για μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των σκηνικών σταδίων, του χλοοτάπητα, των πάρκων ή ακόμα και της παραλίας και των κάμπινγκ.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Καλύτερη κουβέρτα για πικνίκ για το πάρκο

Εξαιρετικά μεγάλη αδιάβροχη κουβέρτα για πικνίκ Redcamp

Σώζετε το καλύτερο για το τέλος; Μπορεί. Τουλάχιστον αν η ποιότητα είναι ύψιστης σημασίας για εσάς. Το Redcamp αποδεικνύει ότι οι καλύτερες αδιάβροχες κουβέρτες για πικνίκ σίγουρα δεν χρειάζεται να σπάσουν τα χρήματα. Είναι η σκέψη που μπαίνει σε ένα προϊόν και οι εγγυήσεις που βρίσκονται πίσω από αυτές που έχουν πραγματικά σημασία. Το Redcamp είναι σοβαρό σχετικά με τους ισχυρισμούς που κάνει και η εξαιρετικά μεγάλη κουβέρτα του για πικνίκ, με το υψηλής ποιότητας υλικό Oxford 60D και το αδιάβροχο στρώμα PVC, είναι απόδειξη. Επιπλέον, η στιβαρή λαβή δεν σκίζει, η εκτεταμένη λωρίδα velcro το κάνει εξαιρετικά εύκολο να αναδιπλωθεί και οι ενισχυμένες άκρες αυξάνουν την αντοχή του. Και, για να το ολοκληρώσουμε, οι κουβέρτες για πικνίκ Redcamp συνοδεύονται από εγγύηση κατασκευαστή 365 ημερών.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Ορίστε λοιπόν, μια λίστα με ξεχωριστές επιλογές, από συμπαγή έως υπερμεγέθη, ελαφριά έως βελούδινα και μαύρα έως χαριτωμένα μοτίβα. Είμαστε σίγουροι ότι ανάμεσά τους θα βρείτε την τέλεια κουβέρτα για πικνίκ για εσάς!

Το TicketsWe υποστηρίζεται από αναγνώστες και μπορεί να κερδίσει προμήθεια από αγορές που πραγματοποιούνται μέσω συνδέσμων σε αυτό το άρθρο χωρίς κόστος για εσάς, Έτσι στηρίζετε το site και για αυτό σας ευχαριστούμε`

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια