Οι 5 καλύτεροι ταξιδιωτικοί ιστότοποι για το 2023

 όταν χρησιμοποιείτε τους καλύτερους ταξιδιωτικούς ιστότοπους για έρευνα και έμπνευση. Συγκεντρώσαμε τους 5 κορυφαίους ιστότοπους για να προσθέσετε σελιδοδείκτες για το επόμενο ταξίδι σας!

Από καταπληκτικούς προορισμούς που ίσως να μην είχατε σκεφτεί μέχρι τα καλύτερα ξενοδοχεία, εστιατόρια και αξιοθέατα της περιοχής, αν έχετε μια λίστα κορυφαίων ταξιδιωτικών τοποθεσιών που μπορείτε να ελέγξετε, θα πάει ο προγραμματισμός των διακοπών σας στο επόμενο επίπεδο. 

Mήνα του μέλιτος, Οι καλύτεροι φτηνοί ευρωπαϊκοί προορισμοί(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ανεβάστε το ταξίδι σας με τους καλύτερους ταξιδιωτικούς ιστότοπους

Νεαρό ζευγάρι σχεδιάζει ένα ταξίδι χρησιμοποιώντας έναν από τους καλύτερους ταξιδιωτικούς ιστότοπους σε φορητό υπολογιστή ενώ κάθεται με κίτρινες αποσκευές και ταξιδιωτικό εξοπλισμό

Yuganov Konstantin/Shutterstock

Εδώ στο Travelers Worldwide, βυθιζόμαστε συνεχώς στον πολυσύχναστο κόσμο των ταξιδιών – εξερευνώντας τα αξιοθέατα και τα τοπία, τις εποχιακές δραστηριότητες και τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε και τα κρυμμένα θαύματα των πιο δημοφιλών και λιγότερο γνωστών τοποθεσιών σε όλο τον κόσμο.

Είναι όλο μέρος της αποστολής μας να δημιουργήσουμε έναν από τους καλύτερους ταξιδιωτικούς ιστότοπους στον ιστό, αλλά δεν είμαστε οι μόνοι που χτίζουμε έναν ισχυρό πόρο για τους ταξιδιώτες.

Όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι σε ένα νέο ή οικείο μέρος, θα θέλετε όλες τις πληροφορίες για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα σχέδιά σας.

Από τη διασφάλιση ότι λαμβάνετε τις καλύτερες τιμές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία μέχρι να γεμίσετε το δρομολόγιό σας με πολλά διασκεδαστικά, περιπετειώδη ή χαλαρωτικά πράγματα να κάνετε, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η χρήση ταξιδιωτικών ιστότοπων μπορεί εύκολα να απογειώσει το ταξίδι σας. 

Αλλά δεν μπορεί να κάνει οποιαδήποτε ταξιδιωτική ιστοσελίδα. Πολλοί ταξιδιωτικοί ιστότοποι σήμερα μόλις και μετά βίας χαράζουν την επιφάνεια, επαναλαμβάνοντας τις ίδιες παλιές πληροφορίες που θα βρείτε σε χιλιάδες ιστότοπους ή εμφανίζοντας τακτικές, μη μειωμένες τιμές σε πτήσεις και ξενοδοχεία. 

Οι καλύτεροι ταξιδιωτικοί ιστότοποι, ωστόσο, προσφέρουν κάτι μοναδικό και πραγματικά ξεχωριστό.

Προσθέτουν πραγματική αξία στο ταξίδι σας με καλά ερευνημένο περιεχόμενο, βοηθούν με την τιμολόγηση και την κράτηση ενός επερχόμενου ταξιδιού και την οργάνωση των καλύτερων δυνατών ημερομηνιών ταξιδιού σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και τις προτιμήσεις σας. 

Συγκεντρώσαμε μια λίστα με τους 5 καλύτερους ταξιδιωτικούς ιστότοπους για άτομα που σχεδιάζουν αξέχαστα ταξίδια κοντά και μακριά. Αυτοί οι ιστότοποι λειτουργούν ως βάση για τον προγραμματισμό ταξιδιού και χρησιμεύουν ως ο προσωπικός, ψηφιακός ταξιδιωτικός πράκτορας σας. 

Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε ποιοι ιστότοποι αξίζουν έναν σελιδοδείκτη για να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε το επόμενο ταξίδι σας – και κάθε ταξίδι μετά από αυτό!

Οι 5 καλύτεροι ταξιδιωτικοί ιστότοποι για σελιδοδείκτη

Δείτε κοιτάζοντας προς τα κάτω το tablet σε έναν από τους καλύτερους ταξιδιωτικούς ιστότοπους για να δείξετε την έννοια της online κράτησης ταξιδιού

sitthiphong/Shutterstock

Με τόσους πολλούς ταξιδιωτικούς πόρους στο διαδίκτυο, η εύρεση των καλύτερων ταξιδιωτικών ιστοσελίδων δεν είναι εύκολη υπόθεση. Δεδομένου ότι δημιουργούμε ταξιδιωτικό περιεχόμενο καθημερινά, αναζητούμε πάντα τους καλύτερους πόρους για τους ταξιδιώτες. 

Με τα χρόνια, βρήκαμε μια χούφτα πόρων που ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους. Αυτοί οι ταξιδιωτικοί ιστότοποι εμφανίζονται με συνέπεια με αξιόπιστες πληροφορίες, πραγματικά χρήσιμες ταξιδιωτικές συμβουλές και πρόσβαση στις καλύτερες τιμές για πτήσεις, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και αξιοθέατα. 

Οι 5 καλύτεροι ταξιδιωτικοί ιστότοποι για σελιδοδείκτη είναι:

  1. Travelers Worldwide
  2. Booking.com
  3. Skyscanner
  4. Lonely Planet
  5. US News & World Report Travel

Καθένα από αυτά θα φέρει αξία στην ταξιδιωτική σας εμπειρία, από τον προγραμματισμό διακοπών ή ταξιδιού που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας έως την έρευνα προορισμών και αξιοθέατων που θα κάνουν το ταξίδι σας να αισθάνεται ότι αξίζει τον κόπο. 

Παρακάτω, θα μοιραστούμε ορισμένες πληροφορίες για κάθε ιστότοπο ταξιδιού και πώς μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το επόμενο ταξίδι σας.

 

1. Ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο

Βρείτε χιλιάδες ταξιδιωτικούς οδηγούς γεμάτους με όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για προορισμούς σε όλο τον κόσμο στο Travelers Worldwide. Επισημαίνουμε εντυπωσιακές τοποθεσίες, τι να ετοιμάσετε, πότε να πάτε και πράγματα που πρέπει να κάνετε ενώ βρίσκεστε στην περιοχή. 

Από οδηγούς που δείχνουν την καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε μια περιοχή μέχρι αναλυτικές κριτικές για καταπληκτικά ξενοδοχεία, αξιοθέατα και εστιατόρια στη γύρω περιοχή, ο ιστότοπός μας είναι σαν να έχετε έναν έμπειρο ταξιδιωτικό πράκτορα να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα δρομολόγιο που ελέγχει όλα τα κουτιά σας.

Ψάχνετε να ανακαλύψετε έναν μοναδικό προορισμό που σας πυροδοτεί την αίσθηση της κατάπληξης; Κάντε κλικ στο Find Your Adventure για να περιηγηθείτε σε οδηγούς για διαφορετικές τοποθεσίες που θα σας ενθουσιάσουν. 

Εάν σχεδιάζετε ήδη ένα ταξίδι, λάβετε εμπιστευτικές συμβουλές για το πού να μείνετε, τι να ετοιμάσετε και κάθε σκέλος του ταξιδιού – πτήσεις, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, ταξιδιωτική ασφάλιση και άλλα – στον ιστότοπο. 

Το Travelers Worldwide κάνει την έρευνα σε δημοφιλείς και λιγότερο γνωστές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε. Από τα καλύτερα νησιά της Χαβάης για επίσκεψη μέχρι απίστευτες ημερήσιες εκδρομές από το Παρίσι, αυτός είναι ένας από τους καλύτερους ταξιδιωτικούς ιστότοπους για σελιδοδείκτη. 

Το Travelers Worldwide βοηθά να εμπνεύσετε αξέχαστα ταξίδια σε κοντινά και μακρινά μέρη με τοπικές συμβουλές και προτάσεις που κάνουν τη διαφορά. Είναι μια εγκυκλοπαίδεια ταξιδιωτικών πληροφοριών που θα χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά.

Βρείτε τις καλύτερες προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων: Ο απόλυτος οδηγός σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Booking.com

Κάθε ταξιδιώτης χρειάζεται έναν εξαιρετικό ιστότοπο κρατήσεων για να βρει τις καλύτερες τιμές σε ξενοδοχεία, πτήσεις, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, αξιοθέατα και πακέτα διακοπών. Γι ‘ αυτό ακριβώς είναι η Booking.com  – υπάρχει επίσης μια εφαρμογή για χρήση από κινητά! 

Αφού συγκεντρώσετε την έμπνευση για το ταξίδι σας με τη βοήθεια αναλυτικών ταξιδιωτικών οδηγών και συμβουλών από το Travelers Worldwide, μπορείτε να υπογράψετε τη συμφωνία με την ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Booking.com για να βρείτε και να κλείσετε εξαιρετικές ταξιδιωτικές προσφορές. 

Εισαγάγετε την πόλη και τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να επισκεφτείτε και δείτε όλα τα διαθέσιμα ξενοδοχεία, πτήσεις, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα ή αξιοθέατα για τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Ταξινομήστε τα ανά τιμή, κριτικές, απόσταση και κορυφαίες επιλογές για να δείτε τέλειες επιλογές για το ταξίδι σας. 

Ας υποθέσουμε ότι ψάχνετε για ένα υπέροχο μέρος για να μείνετε στο Μαϊάμι. Εισαγάγετε την πόλη και τις προτιμώμενες ημερομηνίες ταξιδιού σας και, στη συνέχεια, περιορίστε την αναζήτησή σας με φίλτρα που προσαρμόζουν τα αποτελέσματά σας για να δείτε μόνο τα ξενοδοχεία που πληρούν τα κριτήριά σας.

Αυτά μπορεί να είναι ξενοδοχεία και θέρετρα με προνόμια all-inclusive, συγκεκριμένες ανέσεις (γεια σας, ημέρα σπα), δωρεάν πολιτικές ακύρωσης ή παραθαλάσσιες τοποθεσίες που σας βάζουν λίγα βήματα από την αμμώδη ακτή. 

Εξετάσαμε τους 4 κορυφαίους ιστότοπους κρατήσεων ξενοδοχείων και η Booking.com βγήκε στην κορυφή, επιστρέφοντας τα περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης και εμφανίζοντας τις καλύτερες διαθέσιμες τιμές στο διαδίκτυο για προορισμούς σε όλο τον κόσμο. 

Γυναίκα που ταξιδεύει στην Ευρώπη χρησιμοποιεί μια κάμερα για να τραβήξει φωτογραφίες στο δρόμο ενώ χαμογελάει και γελάει

Pavle Bugarski/Shutterstock

3. Skyscanner

Η κράτηση πτήσεων μπορεί να είναι ένα από τα πιο αγχωτικά και ακριβά μέρη του προγραμματισμού ενός ταξιδιού. Αλλά ο ιστότοπος και η εφαρμογή για κινητά της Skyscanner απλοποιούν πραγματικά τη διαδικασία και σας δίνουν πρόσβαση σε φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια! 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Skyscanner με διάφορους τρόπους – για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις από το σημείο Α στο σημείο Β, για να δείτε τις φθηνότερες ημέρες πτήσης σε έναν δεδομένο μήνα ή για να εντοπίσετε γρήγορα απευθείας πτήσεις που σας φτάνουν πιο γρήγορα εκεί. 

Αυτό που είναι πραγματικά μοναδικό για το Skyscanner είναι ότι είναι ένας συναθροιστής τιμών πτήσεων (χρησιμοποιήστε τον για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, επίσης) που αναζητά αμέσως στους κορυφαίους ταξιδιωτικούς ιστότοπους για να σας προσφέρει τις φθηνότερες και καλύτερες διαθέσιμες προσφορές.

Θα κάνετε την πραγματική κράτηση απευθείας μέσω της αεροπορικής εταιρείας ή του ταξιδιωτικού πρακτορείου για να κρατήσετε τα πράγματα απλά. 

Εισαγάγετε τον προορισμό αναχώρησης και άφιξης, τις ημερομηνίες ταξιδιού και τα στοιχεία ταξιδιωτικού πάρτι για να δείτε αποτελέσματα που μπορείτε να φιλτράρετε και να ταξινομήσετε με βάση τις καλύτερες, φθηνότερες, ταχύτερες ή προτιμώμενες ώρες αναχώρησης/άφιξης. 

Αγαπάτε τα αυθόρμητα ταξίδια που σας οδηγούν σε απίστευτα νέα μέρη; Μπορείτε να συγκεντρώσετε έμπνευση για το επόμενο ταξίδι σας με τη λειτουργία αναζήτησης Everywhere που σας δείχνει ιδέες προορισμών σε όλο τον κόσμο όταν εισάγετε ημερομηνίες ταξιδιού. 

Αναλύσαμε εκατομμύρια κριτικές του Skyscanner και βρήκαμε μια συνολική βαθμολογία 4,6 αστέρων. Ξεπερνά τα Google Flights, Kayak και Skiplagged, εμφανίζοντας σχεδόν πάντα τις φθηνότερες τιμές πτήσεων που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο!

4. Lonely Planet

Έμπιστος και γνωστός από καιρό για τους γεμάτους έντυπους ταξιδιωτικούς οδηγούς του, το Lonely Planet είναι ένας από τους καλύτερους ταξιδιωτικούς ιστότοπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συγκεντρώσετε έμπνευση για ταξίδια και να μάθετε τις λεπτομέρειες ενός νέου προορισμού. 

Το Lonely Planet είναι το τέλειο μέρος για να πάρετε πληροφορίες για ένα μέρος που σκέφτεστε να επισκεφτείτε, δείχνοντάς σας τα πιο δημοφιλή πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην περιοχή, γενικές πληροφορίες για τον καιρό και πιθανές χρεώσεις ή παγίδες που μπορείτε να σχεδιάσετε να αποφύγετε. 

Το Lonely Planet δίνει στους ταξιδιώτες ιδέες και συμβουλές που πρέπει να γνωρίζουν για διαφορετικούς τύπους ταξιδιών, από προορισμούς φιλικούς προς την οικογένεια σε όλο τον κόσμο έως τις πιο εντυπωσιακές τοποθεσίες για μήνα του μέλιτος για μια ρομαντική διαμονή.

Εδώ θα βρείτε εξαιρετικές ταξιδιωτικές πληροφορίες, μαζί με φωτογραφίες που σας βοηθούν να αποκτήσετε μια αίσθηση της ατμόσφαιρας κάθε τοποθεσίας και των πιο αξιομνημόνευτων ορόσημων, φυσικών θαυμάτων και αστικών περιοχών. 

Είτε ξεκινάτε την αναζήτησή σας έχοντας στο μυαλό σας έναν προορισμό είτε απλώς αναζητάτε αυτήν την αρχική έμπνευση για να πάτε κάπου νέο, θα τη βρείτε στον ιστότοπο του Lonely Planet. 

Ενώ ο ιστότοπος είναι γεμάτος εξαιρετικές πληροφορίες για τους ταξιδιώτες, πιστεύουμε ότι οι οδηγοί του Lonely Planet είναι ακόμα καλύτεροι. Η βιτρίνα του ιστότοπου καθιστά εύκολη την περιήγηση και την αγορά οδηγών για προορισμούς σε όλο τον κόσμο με μόλις 5 $. 

5. US News & World Report Travel

Η συλλογή όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για έναν πιθανό προορισμό διακοπών είναι ένας τρόπος για να διασφαλίσετε ότι το ταξίδι σας θα εξελιχθεί ομαλά χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Μας αρέσει που το US News & World Report Travel  κάνει την έρευνα εύκολη!

Αποκτήστε πρόσβαση σε πληροφορίες για ξενοδοχεία, κρουαζιέρες, αξιοθέατα και γενικούς οδηγούς προορισμών στον ιστότοπο για να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε ένα πλήρες δρομολόγιο γεμάτο διασκέδαση για όλη την οικογένεια. 

Θα βρείτε οδηγούς που θα σας δείχνουν πότε να επισκεφθείτε, τι μπορείτε να περιμένετε όταν φτάσετε εκεί και πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην περιοχή, ώστε να μην υπάρχει ποτέ μια βαρετή στιγμή. 

Σας αρέσει να χρησιμοποιείτε ανταμοιβές για να τροφοδοτείτε τη συνήθεια του ταξιδιού σας; Υπάρχει μια ολόκληρη ενότητα αφιερωμένη στο να σας βοηθήσει να βρείτε τα καλύτερα προγράμματα επιβράβευσης αεροπορικών εταιρειών και ξενοδοχείων για να αρχίσετε να κερδίζετε κάθε φορά που προσγειώνεστε σε νέο μέρος. 

Εάν αναζητάτε ήδη έναν προορισμό που θα θέλατε να επισκεφτείτε, καταχωρίστε τον στον ιστότοπο για να δείτε σχετικούς οδηγούς που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε να προγραμματίζετε το ταξίδι σας. 

Θα μπορείτε να μάθετε ποιοι μήνες είναι οι καλύτεροι για μια επίσκεψη – και ποιοι να αποφύγετε – μαζί με κορυφαία ξενοδοχεία, εκδρομές και μέρη για φαγητό σε κοντινή απόσταση. Είναι ένας από τους καλύτερους ταξιδιωτικούς ιστότοπους που μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας για επερχόμενα ταξίδια!

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Ξανθιά γυναίκα κάθεται στο περβάζι ενός πολυώροφου διαμερίσματος στη Νέα Υόρκη, χρησιμοποιώντας ένα tablet για να δει έναν από τους καλύτερους ταξιδιωτικούς ιστότοπους για ιδέες σχετικά με το πού να ταξιδέψετε στη συνέχεια

GaudiLab/Shutterstock

Αφού μάθετε και προσθέσετε σελιδοδείκτες τους 5 καλύτερους ταξιδιωτικούς ιστότοπους, μπορείτε να αρχίσετε να τους βάζετε σε εφαρμογή! Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που πρέπει να λάβετε υπόψη ότι ξεκλειδώνουν νέους τρόπους χρήσης ταξιδιωτικών ιστότοπων. Θα βελτιώσουν πραγματικά το επόμενο ταξίδι σας!

Αναζητήστε την έμπνευση προορισμού

Είναι εύκολο να κολλήσετε σε ένα ταξίδι ταξιδιού, επισκεπτόμενοι τις ίδιες γνωστές τοποθεσίες ξανά και ξανά, επειδή ξέρετε ότι είναι υπέροχες. Αλλά γιατί να μην χρησιμοποιήσετε έναν από τους καλύτερους ταξιδιωτικούς ιστότοπους για να ανακαλύψετε έναν νέο προορισμό;

Το Travelers Worldwide σάς επιτρέπει να αναζητάτε και να περιηγείστε σε οδηγούς προορισμών σχεδόν σε κάθε χώρα, το Lonely Planet διαθέτει Ιστορίες που επισημαίνουν λιγότερο γνωστές τοποθεσίες και το US News & World Report προσφέρει ιδέες για ταξίδια όταν δεν είστε σίγουροι πού να πάτε.

Η αρχική σελίδα της Booking.com εμφανίζει μοναδικές ιδέες για ταξίδια και σας επιτρέπει να περιηγηθείτε ανά τύπο ιδιοκτησίας ή αγαπημένα ακίνητα σε όλο τον κόσμο.

Το Skyscanner διαθέτει μια λειτουργία αναζήτησης Παντού όπου επιλέγετε τις ημερομηνίες ταξιδιού και βλέπετε πού μπορείτε να πάτε για μια προσιτή τιμή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου! 

Να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες ταξιδιού

Δεν είναι πάντα δυνατό, αλλά αν μπορείτε να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, κάθε ένας από τους 5 καλύτερους ταξιδιωτικούς ιστότοπους θα είναι πολύ πιο χρήσιμος και αποτελεσματικός για τον προγραμματισμό σας. 

Στο Travelers Worldwide, θα βρείτε εκατοντάδες οδηγούς που σας δείχνουν την καλύτερη στιγμή για να επισκεφτείτε διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο (μαζί με τις φθηνότερες, λιγότερο πολυάσχολες και χειρότερες στιγμές για να πάτε). Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αρχίσετε να περιορίζετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας! 

Η Booking.com σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε εύκολα τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να δείτε πώς διαφέρει η τιμολόγηση και η διαθεσιμότητα για καθεμία.

Το Skyscanner έχει μια εξαιρετική προβολή ημερολογίου που κωδικοποιεί τις φθηνότερες και ακριβότερες ημερομηνίες ταξιδιού. Αυτό διευκολύνει τη μετακίνηση των ημερομηνιών του ταξιδιού σας για πρόσβαση στις χαμηλότερες τιμές κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε ταξιδιωτικής περιόδου! 

Εάν δεν μπορείτε να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, ιστότοποι όπως το Travelers Worldwide, το Lonely Planet και το US News & World Report Travel μπορούν να σας δείξουν ιδέες για πράγματα που πρέπει να κάνετε και οικονομικά μέρη για διαμονή οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. 

Επωφεληθείτε από τις ταξιδιωτικές συμβουλές

Οι καλύτεροι ταξιδιωτικοί ιστότοποι διαθέτουν χρήσιμες ταξιδιωτικές συμβουλές που δεν θα ξέρατε μέχρι να φτάσετε στην τοποθεσία – πράγματα όπως τα καλύτερα εστιατόρια έξω από το μονοπάτι, απομονωμένες παραλίες και περιοχές για πικνίκ ή ποιες περιοχές της πόλης είναι οι πιο ασφαλείς ή λιγότερο γεματο κοσμο. 

Επωφεληθείτε από τις ταξιδιωτικές συμβουλές που βρίσκετε σε ιστότοπους όπως το Travelers Worldwide, το Lonely Planet και το US News & World Report Travel για να αγκαλιάσετε πραγματικά έναν νέο προορισμό με συμβουλές για τα παρασκήνια που οι περισσότεροι τουρίστες δεν έχουν. 

Μπορεί να ανακαλύψετε ένα υπέροχο σημείο για ψάρεμα, το καλύτερο θέρετρο για μήνα του μέλιτος, ένα συγκεκριμένο πιάτο εκτός μενού για να παραγγείλετε σε μια καλύβα με θαλασσινά ή ανεξάρτητα καταστήματα που αξίζουν μια επίσκεψη όταν βρίσκεστε στην περιοχή. 

Όλα αυτά μπορούν να ανεβάσουν το ταξίδι σας και να μετατρέψουν έναν νέο προορισμό σε αγαπημένο σημείο διακοπών! 

Συχνές Ερωτήσεις

Οθόνη φορητού υπολογιστή που δείχνει την ιδέα των καλύτερων ταξιδιωτικών ιστοσελίδων με καλές πληροφορίες για ταξιδιώτες δίπλα στις αποσκευές και ένα ημερολόγιο για σημειώσεις

PeopleImages.com – Yuri A/Shutterstock

Έχετε ακόμα μερικές ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση των καλύτερων ταξιδιωτικών ιστοσελίδων για να σχεδιάσετε ή να αρχίσετε να φαντάζεστε το επόμενο ταξίδι σας; Ρίξτε μια ματιά στις πιο συχνές ερωτήσεις παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Ποια είναι η καλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα;

Το Travelers Worldwide είναι η καλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα για προγραμματισμό ταξιδιών και ταξιδιωτική έμπνευση σε όλο τον κόσμο. Βρείτε χρήσιμους οδηγούς που σας δείχνουν την καλύτερη ώρα για επίσκεψη ή τη φθηνότερη ώρα για να πετάξετε μαζί με λίστες ελέγχου συσκευασίας για συγκεκριμένη τοποθεσία, πληροφορίες ασφαλείας και αξιοθέατα που πρέπει να δείτε.

Με καλά ερευνημένο περιεχόμενο και συνδέσμους προς τους καλύτερους ταξιδιωτικούς πόρους για πτήσεις, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και ταξιδιωτική ασφάλιση, το Travelers Worldwide είναι ένας μοναδικός ταξιδιωτικός ιστότοπος για ταξίδια εσωτερικού και εξωτερικού.

Ποια είναι η μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα στις ΗΠΑ;

Η Booking.com είναι ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός ιστότοπος παγκοσμίως, σύμφωνα με τα δεδομένα κατάταξης ιστοτόπων από το SimilarSearch. Η Booking.com λαμβάνει την μεγαλύτερη παγκόσμια επισκεψιμότητα μεταξύ των ταξιδιωτικών ιστότοπων και βοηθά τους χρήστες να βρίσκουν και να κάνουν κράτηση για ξενοδοχεία, πτήσεις, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και εισιτήρια για αξιοθέατα.

Το TripAdvisor είναι ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός ιστότοπος στις ΗΠΑ, με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα ιστοτόπων εντός της χώρας και ξεπερνώντας ιστότοπους όπως η Expedia και η Airbnb όσον αφορά την καθημερινή επισκεψιμότητα.

Είναι αξιόπιστο το Trip.com;

Το Trip.com θεωρείται αξιόπιστος ταξιδιωτικός ιστότοπος, αλλά δεν είναι προς το παρόν ένας από τους καλύτερους. Ανήκει στην ίδια εταιρεία με τη Skyscanner, η οποία ενισχύει την αξιοπιστία της καθώς η Skyscanner κατατάσσεται ως ένας από τους καλύτερους ταξιδιωτικούς ιστότοπους.

Καταφέραμε να βρούμε πολλές αρνητικές κριτικές χρηστών για τον ιστότοπο, που κυμαίνονται από 1,2 έως 3,9 αστέρια σε ιστότοπους όπως το SiteJabber και το TrustPilot. Το Apple App Store αξιολογεί κατά μέσο όρο 4,7 αστέρια, ωστόσο, με 4,5 αστέρια στο Google Play Store.

Υπάρχουν καλύτεροι ιστότοποι τριγύρω για χρήση για τιμολόγηση και κρατήσεις ξενοδοχείων, πτήσεων, ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων και αξιοθέατων – ειδικά το Skyscanner και η Booking.com – αλλά το Trip.com είναι νόμιμο.

Τι κάνει έναν καλό ταξιδιωτικό ιστότοπο;

Οι καλύτεροι ταξιδιωτικοί ιστότοποι διαθέτουν πολυερευνημένο, ακριβές και καλογραμμένο περιεχόμενο με φωτογραφίες που σας βοηθούν να βυθιστείτε σε εκπληκτικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Οι ακριβείς πληροφορίες που μπορείτε να επιβεβαιώσετε μέσω άλλων πηγών είναι απαραίτητες για να έχει ένας καλός ταξιδιωτικός ιστότοπος. Σύνδεσμοι σε πρόσθετους πόρους και πληροφορίες για το κλίμα, τα τουριστικά μοτίβα και συμβουλές για συγκεκριμένες τοποθεσίες είναι επίσης απαραίτητοι για εξαιρετικούς ταξιδιωτικούς ιστότοπους.

Τα Travelers Worldwide, Lonely Planet και US News & World Report Travel είναι παραδείγματα 3 ταξιδιωτικών ιστότοπων που πληρούν τα κριτήρια για έναν καλό ταξιδιωτικό ιστότοπο.

Ποιο είναι το πιο διάσημο διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο;

Η Booking.com είναι το πιο διάσημο διαδικτυακό ταξιδιωτικό πρακτορείο στον κόσμο (OTA), λαμβάνοντας τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα ιστοτόπων από οποιονδήποτε ταξιδιωτικό ιστότοπο παγκοσμίως και εξυπηρετεί έναν τεράστιο αριθμό μηνιαίων χρηστών.

Οι άνθρωποι βασίζονται στην Booking.com για ξενοδοχεία, πτήσεις, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και εισιτήρια για αξιοθέατα, επειδή αναζητά άμεσα και εμφανίζει ακριβείς πληροφορίες τιμών και κρατήσεων από εκατοντάδες πηγές στο διαδίκτυο.

Εμπνευστείτε από τους καλύτερους ταξιδιωτικούς ιστότοπους

Από γεμάτους ταξιδιωτικούς οδηγούς για Travelers Worldwide, Lonely Planet και US News & World Report Travel μέχρι εύκολες κρατήσεις εντός προϋπολογισμού και έλεγχο τιμών μέσω της Booking.com και της Skyscanner, οι καλύτεροι ταξιδιωτικοί ιστότοποι είναι το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε το ταξίδι μιας ζωής. 

Προσθέστε σελιδοδείκτες σε αυτούς τους ιστότοπους για να έχετε στη διάθεσή σας ταξιδιωτικές συμβουλές, οδηγούς και συμβουλές όταν είναι ώρα να προγραμματίσετε το επόμενο ταξίδι σας ή να συγκρίνετε εύκολα τις τιμές και να κάνετε κράτηση για κάθε βήμα του ταξιδιού σας με μερικά κλικ.

Ανακαλύψτε έναν νέο προορισμό, μάθετε την καλύτερη ώρα και μέρη για να επισκεφτείτε εκεί και βρείτε την περιπέτειά σας αφήνοντας αυτούς τους ιστότοπους να σας καθοδηγήσουν και να σας εμπνεύσουν για το επόμενο ταξίδι σας!

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια