Οι καλύτερες έξυπνες κλειδαριές για Airbnbs

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων επωφελούνται σημαντικά από την βελτιωμένη ασφάλεια και ευκολία που παρέχουν οι σύγχρονες έξυπνες κλειδαριές και η δυνατότητα εξ αποστάσεως και ασφαλούς παραχώρησης πρόσβασης σε ένα ακίνητο καθιστά αυτήν την εντυπωσιακή καινοτομία ιδιαίτερα χρήσιμη για τους οικοδεσπότες της Airbnb. 

Είτε η φιλοξενία επισκεπτών μέσω της Airbnb είναι η κύρια επιχείρησή σας είτε απλώς νοικιάζετε ένα προσωπικό κατάλυμα διακοπών, μια καλή έξυπνη κλειδαριά μπορεί να κάνει τη διαφορά όσον αφορά την ασφάλεια και την ομαλή λειτουργία του Airbnb σας. Εξαλείφοντας ζητήματα που σχετίζονται με την απώλεια κλειδιών και τα καθυστερημένα check-in, οι έξυπνες κλειδαριές επιτρέπουν στους οικοδεσπότες να παρέχουν στους επισκέπτες πρόσβαση στις ιδιοκτησίες τους για περιορισμένο χρονικό διάστημα και χωρίς να συναντώνται αυτοπροσώπως για την ανταλλαγή κλειδιών. Αυτό μπορεί να είναι μια τεράστια εξοικονόμηση χρόνου για τον οικοδεσπότη, ειδικά εκείνους που διαχειρίζονται περισσότερα από ένα Airbnb, και οι επισκέπτες είναι βέβαιο ότι θα εκτιμήσουν την αυξημένη ευκολία και ευκολία ενός συστήματος ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας. 

Με την τεράστια και ποικίλη προσφορά έξυπνων κλειδαριών στην αγορά, η εύρεση της σωστής κλειδαριάς πόρτας Airbnb για την ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας μπορεί να είναι δύσκολη. Ανάλογα με τις ανάγκες ασφαλείας σας και το υπάρχον σύστημα ασφαλείας σας, ενδέχεται να μην μπορείτε να αρκεστείτε σε οποιαδήποτε έξυπνη κλειδαριά. Ο παρακάτω οδηγός θα σας δώσει μια περίληψη σχετικά με το τι πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε μια έξυπνη κλειδαριά και θα σας επισημάνει τις κορυφαίες επιλογές μας, ώστε να μπορείτε να βρείτε την καλύτερη έξυπνη κλειδαριά πόρτας για ενοικιάσεις Airbnb. 

Τα 10 κορυφαία αξεσουάρ ταξιδιού για ταξιδιώτες με σακίδια(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Γρήγορη απάντηση: Οι καλύτερες έξυπνες κλειδαριές για Airbnbs

Οι καλύτερες κριτικές Airbnb Smart Lock

Τώρα που ξέρετε τι να αναζητήσετε, εδώ είναι η λίστα μας με τις καλύτερες έξυπνες κλειδαριές για ενοικιάσεις Airbnb που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. 

Καλύτερο Συνολικά

1. Yale Assure Lock SL

Αυτή η έξυπνη κλειδαριά πληκτρολογίου οθόνης αφής είναι μια κλειδαριά με δυνατότητα Wi-Fi και Bluetooth που προσφέρει επίσης μια επιλογή Z-Wave Plus, ώστε να μπορείτε να ενσωματώσετε το σύστημα ασφαλείας σας με οποιεσδήποτε υπάρχουσες οικιακές έξυπνες συσκευές. Η κλειδαριά αντικατάστασης του νεκρού μπουλονιού είναι μικρή και λεπτή και μπορεί να τοποθετηθεί μέσα σε λίγα λεπτά μόνο με ένα οικιακό κατσαβίδι. Αν και δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στην κλειδαριά με ένα τυπικό κλειδί, οι οικοδεσπότες μπορούν να δημιουργήσουν έως και 25 μοναδικούς κωδικούς και να εξατομικεύσουν τις λειτουργίες και τις ρυθμίσεις κλειδώματος για κάθε μεμονωμένο επισκέπτη. 

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Κλασικό αλλά μοντέρνο

2. Beat Encode Smart Wi-Fi Deadbolt

Μια άλλη φοβερή έξυπνη κλειδαριά πληκτρολογίου είναι το Schlage Encode, μια κλειδαριά αντικατάστασης deadbolt με ενσωματωμένο Wi-Fi που συνδυάζεται εύκολα με την εφαρμογή Schlage και την εφαρμογή Key by Amazon. Μια βολική λειτουργία καταγραφής και έως και 100 προσαρμοσμένοι κωδικοί πρόσβασης επιτρέπουν στους οικοδεσπότες να παρέχουν εξ αποστάσεως και με ασφάλεια στους επισκέπτες προσωρινή, μόνιμη ή επαναλαμβανόμενη πρόσβαση στην ιδιοκτησία τους μέσω email. Τα κλειδιά Home της Apple είναι επίσης συμβατά με αυτήν την εξαιρετικά βολική συσκευή και δεν απαιτούνται πρόσθετοι διανομείς ή υποδοχές. Η κλειδαριά Schlage Encode είναι εύκολη στην εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν ένα ενσωματωμένο σύστημα συναγερμού και μια βολική ένδειξη χαμηλής μπαταρίας. 

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Το καλύτερο για τους Ευρωπαίους

3. Nuki Smart Lock 3.0 Pro

Μετατρέψτε το smartphone σας σε έξυπνο κλειδί με την κορυφαία έξυπνη κλειδαριά Nuki 3.0. Το κλείδωμα με δυνατότητα Wi-Fi και Bluetooth προσφέρει όλες τις καλύτερες έξυπνες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου του αυτόματου κλειδώματος, μιας λειτουργίας καταγραφής για να παρακολουθείτε οποιονδήποτε έρχεται και πηγαίνει και μια φιλική προς το χρήστη εφαρμογή που προσφέρει στους επισκέπτες μια ομαλή εμπειρία. Ιδανικό για smartphone iOS, Android και Huawei, το Nuki 3.0 είναι μια από τις καλύτερες κλειδαριές πόρτας χωρίς κλειδί για ενοικιάσεις Airbnb, ανοίγοντας αυτόματα την πόρτα για μια εξαιρετικά εύκολη και hands-free είσοδο. Οι οικοδεσπότες μπορούν επίσης να απολαμβάνουν την ευκολία της απομακρυσμένης πρόσβασης, επιτρέποντας στους επισκέπτες την είσοδο με ένα απλό σάρωση από το smartphone ή την εφαρμογή smartwatch. Η Nuki προσφέρει επίσης ένα πρόσθετο εξάρτημα γέφυρας για όποιον ενδιαφέρεται να ενσωματώσει την κλειδαριά του με ένα οικιακό Smart σύστημα, και η έλλειψη εξωτερικού εξαρτήματος καθιστά αυτήν την κλειδαριά προσαρμογέα νεκρού μπουλονιού εξαιρετικά ασφαλή και εύκολη στην εγκατάσταση. Δυστυχώς, το Nuki 3.0 δεν είναι συμβατό με τις περισσότερες υπάρχουσες κλειδαριές των ΗΠΑ και γενικά προορίζεται μόνο για την ευρωπαϊκή αγορά. 

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Το πιο εύκολο στην εγκατάσταση

4. Έξυπνο κλείδωμα Wi-Fi Αυγούστου

Μία από τις καλύτερες έξυπνες κλειδαριές για την μπροστινή πόρτα είναι το καινοτόμο Wi-Fi Smart Lock του Αυγούστου. Αυτή η κορυφαία έξυπνη κλειδαριά προσφέρει σχεδιασμό προσαρμογέα deadbolt που είναι εύκολο να εγκατασταθεί και συνδέεται με την υπάρχουσα κλειδαριά σας, ώστε να μπορείτε να κρατάτε τα τυπικά κλειδιά σας. Το κλείδωμα έχει δυνατότητα Wi-Fi και Bluetooth και χρησιμοποιεί έξυπνες λειτουργίες όπως απομακρυσμένη πρόσβαση, φωνητικές εντολές και μια βολική ροή δραστηριοτήτων, ώστε να μπορείτε να καταγράφετε ποιοι έρχονται και φεύγουν. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε επιπλέον κομμάτια με το έξυπνο κλείδωμα Wi-Fi Αυγούστου και ο συμπαγής σχεδιασμός είναι εξαιρετικά εύκολος να στερεωθεί με ασφάλεια στο εσωτερικό της πόρτας σας. Η εγγύηση απορρήτου δεδομένων του Αυγούστου και ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων το καθιστούν μια εξαιρετικά ασφαλή επιλογή και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αναγνωριστικό προσώπου ή το δακτυλικό σας αποτύπωμα για να ξεκλειδώσετε την πόρτα σας μέσω της έξυπνης συσκευής σας. Οι οικοδεσπότες μπορούν επίσης να συνδεθούν γρήγορα και εύκολα στην εφαρμογή ή τον ιστότοπο και να απενεργοποιήσουν όλα τα κλειδιά σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής τηλεφώνου. Η κλειδαριά μπορεί να εγκατασταθεί σε μόλις 10 λεπτά και ενσωματώνεται εύκολα με το Amazon Alexa, το Apple HomeKit ή το Google Assistant. 

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Τιμητική αναφορά

5. UltraLoq U-Bolt Pro Smart Lock

Τελευταίο αλλά σίγουρα εξίσου σημαντικό είναι μια έξυπνη κλειδαριά εισόδου χωρίς κλειδί από την UltraLoq που προσφέρει σχεδίαση με δυνατότητα Wi-Fi και Bluetooth και σύστημα εισαγωγής δακτυλικών αποτυπωμάτων και πληκτρολογίου. Ο βαρύς σχεδιασμός και η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας το καθιστούν μια πολύ ασφαλή και αξιόπιστη επιλογή για την επιχείρησή σας στην Airbnb και η κλειδαριά μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί μόνο με ένα οικιακό κατσαβίδι. Οι πρόσθετες έξυπνες λειτουργίες περιλαμβάνουν αυτόματο κλείδωμα και φωνητική εντολή, ενώ η κλειδαριά εμπορικής ποιότητας διαθέτει γέφυρα Wi-Fi. 

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Τι να αναζητήσετε σε μια καλή Smart Lock για Airbnbs

1. Σχεδιασμός 

 • Αντικατάσταση Deadbolt: Ο πιο συνηθισμένος τύπος έξυπνης κλειδαριάς έχει σχεδιαστεί για να αντικαθιστά πλήρως το υπάρχον πόμολο της πόρτας ή το κουβάρι της πόρτας σας. Αυτές οι κλειδαριές συνήθως περιλαμβάνουν ένα εξωτερικό εξάρτημα όπως ένα πληκτρολόγιο, ένα μπρελόκ ή έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και τα περισσότερα μπορούν επίσης να ελεγχθούν μέσω μιας εφαρμογής. Οι έξυπνες κλειδαριές με πληκτρολόγια είναι γενικά είτε οθόνες αφής είτε ηλεκτρονικές, με τις οθόνες αφής να χρησιμοποιούν λίγο περισσότερη ισχύ μπαταρίας από τις ηλεκτρονικές αντίστοιχές τους. Ο αριθμός των κωδικών που μπορείτε να προγραμματίσετε ποικίλλει ανάλογα με το κλείδωμα, που κυμαίνεται από μια χούφτα έως απεριόριστη. 
 • Προσαρμογέας Deadbolt: Οι έξυπνες κλειδαριές προσαρμογέα ελέγχονται συνήθως από εφαρμογές και έχουν σχεδιαστεί για να συνδέονται με το υπάρχον deadbolt σας. Αυτό καθιστά πολύ πιο εύκολη την εγκατάστασή τους, αν και η έλλειψη πληκτρολογίου ή άλλου εξωτερικού στοιχείου σημαίνει ότι οι επισκέπτες πρέπει να έχουν ένα Smartphone και να κατεβάσουν την εφαρμογή για να έχουν πρόσβαση στην ιδιοκτησία. 

2. Συνδεσιμότητα 

 • NFC: Ορισμένες έξυπνες κλειδαριές λειτουργούν μέσω NFC ή Επικοινωνίας κοντινού πεδίου, που σημαίνει ότι οι συσκευές χρησιμοποιούν ραδιοκύματα για να επικοινωνούν μεταξύ μικρών αποστάσεων. Η τεχνολογία είναι παρόμοια με το Bluetooth και χρησιμοποιεί πολύ λίγη ενέργεια, αν και τα τσιπ NFC λειτουργούν πραγματικά μόνο για συσκευές Android. 
 • Z-Waves : Τα Z-Waves λειτουργούν παρόμοια με το Wi-Fi, αλλά τείνουν να καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια. Το μειονέκτημα των κλειδαριών που συνδέονται μέσω των κυμάτων Z είναι ότι θα χρειαστεί να αγοράσετε έναν επιπλέον διανομέα Z-Wave επειδή δεν μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με το τηλέφωνό σας. 
 • Bluetooth : Δεδομένου ότι όλα τα smartphone σήμερα διαθέτουν Bluetooth, είναι λογικό οι περισσότερες σύγχρονες έξυπνες κλειδαριές να λειτουργούν τουλάχιστον εν μέρει μέσω Bluetooth. Οι έξυπνες κλειδαριές με δυνατότητα Bluetooth προσφέρουν geofencing, που σημαίνει ότι προτρέπουν τη συσκευή σας να αναζητήσει ή να αναγνωρίσει την κλειδαριά μόλις εισέλθετε σε μια συγκεκριμένη ακτίνα γύρω από την ιδιοκτησία. Αυτό εμποδίζει το τηλέφωνό σας να ψάχνει συνεχώς για την κλειδαριά και να αδειάζει την μπαταρία, καθιστώντας το Bluetooth μια συντηρητική μέθοδο συνδεσιμότητας. Ένα κλείδωμα με δυνατότητα Bluetooth θα λειτουργεί επίσης ακόμα και αν η τροφοδοσία ή το διαδίκτυο είναι απενεργοποιημένο. 
 • Wi-Fi: Οι καλύτερες έξυπνες κλειδαριές χρησιμοποιούν συνδυασμό Bluetooth και Wi-Fi, καθώς απαιτείται επίσης σύνδεση στο Διαδίκτυο εάν θέλετε να επωφεληθείτε από τις περισσότερες έξυπνες λειτουργίες, όπως η απομακρυσμένη πρόσβαση και η ενοποίηση συστήματος. 

25 Σημαντικές συμβουλές για την ασφάλεια του ταξιδιού που πρέπει να γνωρίζετε

3. Ασφάλεια

Εννοείται ότι η ασφάλεια είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αναζήτηση της καλύτερης έξυπνης κλειδαριάς πόρτας για ενοικιάσεις Airbnb. Οι κλειδαριές που λειτουργούν αποκλειστικά εκτός Bluetooth θεωρούνται γενικά πιο ασφαλείς, καθώς οι συσκευές με δυνατότητα Wi-Fi κινδυνεύουν πάντα να παραβιαστούν. Εάν η Airbnb είναι η κύρια επιχείρησή σας και ανησυχείτε ιδιαίτερα για πιθανές παραβιάσεις, εξετάστε το ενδεχόμενο να επιλέξετε μια κλειδαριά που χρησιμοποιεί έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Αυτό μπορεί να εμποδίσει την ευκολία των διαδικασιών ξεκλειδώματος, αλλά σίγουρα θα προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας και ηρεμίας. Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων μπορεί να απαιτεί να κρατάτε μια εγκεκριμένη συσκευή με δυνατότητα Bluetooth καθώς και να εισαγάγετε έναν κωδικό. 

Μπορεί επίσης να θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επιλέξετε μια έξυπνη κλειδαριά εμπορικής ποιότητας, αν και αυτές οι κλειδαριές θα είναι γενικά πιο ακριβές από μια τυπική επιλογή σπιτιού. Ορισμένες κλειδαριές θα σας ειδοποιήσουν επίσης για οποιαδήποτε υποψία παραβίασης ή αναγκαστικής εισόδου. Οι κλειδαριές προσαρμογέα Deadbolt έρχονται με πρόσθετη αίσθηση ασφάλειας, καθώς η έλλειψη εξωτερικού εξαρτήματος σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να αφαιρέσει τη συσκευή από την πόρτα ή να αποκτήσει φυσική πρόσβαση στα ηλεκτρονικά. Οποιοσδήποτε πιθανός χάκερ θα πρέπει επίσης να γνωρίζει ποια συσκευή πρέπει να αποκτήσει πρόσβαση στο δίκτυο, κάτι που είναι πολύ πιο δύσκολο να διακρίνει κανείς εάν η κλειδαριά είναι συνδεδεμένη μόνο από το εσωτερικό. 

Τα 10 καλύτερα σακίδια για ταξίδια το 2023

4. Έξυπνες λειτουργίες

Οι έξυπνες κλειδαριές με δυνατότητα Wi-Fi διαθέτουν μια σειρά από δροσερές και βολικές λειτουργίες που συνήθως ελέγχονται από μια εφαρμογή. Ανεξάρτητα από το ποιος συνδυασμός αυτών των λειτουργιών σας ενδιαφέρει, βεβαιωθείτε ότι η κλειδαριά που θα επιλέξετε προσφέρει μια φιλική προς το χρήστη εφαρμογή που είναι συμβατή τόσο με iPhone όσο και με συσκευές Android. 

 • Απομακρυσμένη πρόσβαση: Ίσως η πιο βολική λειτουργία για τους οικοδεσπότες της Airbnb, η απομακρυσμένη πρόσβαση σάς επιτρέπει να επιτρέπετε την είσοδο σε επισκέπτες ακόμα κι αν δεν βρίσκεστε πουθενά κοντά στην ιδιοκτησία. Η δυνατότητα να ελέγχετε την έξυπνη κλειδαριά σας με δυνατότητα Wi-Fi από οπουδήποτε σημαίνει ότι μπορείτε να αφήσετε επισκέπτες, οδηγούς διανομής, οικιακούς βοηθούς ή άλλα εξουσιοδοτημένα άτομα να εισέλθουν στο σπίτι σας χωρίς να αφιερώσετε χρόνο από την ημέρα σας για να επισκεφτείτε την ιδιοκτησία σας. 
 • Αυτόματο κλείδωμα: Ένα άλλο βολικό χαρακτηριστικό για τους οικοδεσπότες της Airbnb, το αυτόματο κλείδωμα χρησιμοποιεί το geofencing για να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει αυτόματα την πόρτα σας όταν μια εξουσιοδοτημένη συσκευή εισέρχεται και εξέρχεται από μια συγκεκριμένη ακτίνα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για οποιονδήποτε νοικιάζει ένα κατάλυμα διακοπών, καθώς δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως ξεχάσουν οι επισκέπτες να κλειδώσουν την πόρτα κατά την έξοδο τους. Δυστυχώς, η λειτουργία αυτόματου κλειδώματος είναι εμφανώς αναξιόπιστη με ορισμένες έξυπνες κλειδαριές, οπότε φροντίστε να διαβάσετε πρώτα τις κριτικές ή να επιλέξετε μία από τις κορυφαίες επιλογές μας που αναφέρονται παρακάτω για να διασφαλίσετε ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τη νέα σας κλειδαριά. 
 • Λειτουργία καταγραφής: Αυτή η εξαιρετικά χρήσιμη έξυπνη λειτουργία θα σας ενημερώνει για το ποιος έρχεται και φεύγει όταν νοικιάζετε το σπίτι σας, παρέχοντας ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας που σίγουρα θα σας φανεί χρήσιμο. 
 • Ενσωμάτωση: Πολλές κλειδαριές με δυνατότητα Wi-Fi μπορούν επίσης να ενσωματωθούν με έξυπνα οικιακά συστήματα για να ανάβουν τα φώτα ή να ελέγχουν τις κάμερες ασφαλείας. Είτε χρησιμοποιείτε Amazon Alexa, Apple HomeKit ή Google Assistant, υπάρχουν πολλές έξυπνες κλειδαριές στην αγορά που λειτουργούν ως πρόσθετα στο ήδη υψηλής τεχνολογίας σπίτι σας. 
 • Ενεργοποίηση φωνής : Ίσως οι πιο φουτουριστικές κλειδαριές από όλες, τα συστήματα κλειδώματος με φωνητικό έλεγχο θα κλειδώνουν και θα ξεκλειδώνουν όταν εκφωνείτε τον προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασης ή τη φράση σας.

5. Εγκατάσταση 

Ανάλογα με τις τεχνικές δεξιότητές σας, μπορεί να θέλετε να εξετάσετε τη διαδικασία εγκατάστασης της έξυπνης κλειδαριάς στην οποία προσέχετε. Ορισμένες κλειδαριές είναι πιο εύκολο να εγκατασταθούν από άλλες, με τις κλειδαριές αντικατάστασης νεκρών μπουλονιών γενικά να είναι οι πιο δύσκολες στη συναρμολόγηση. Διαβάστε τις οδηγίες εγκατάστασης της έξυπνης κλειδαριάς που σκοπεύετε να αγοράσετε για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να τη θέσετε σε λειτουργία εγκαίρως για τον επόμενο επισκέπτη σας. Επίσης, σκεφτείτε εάν θα χρειαστεί να αγοράσετε επιπλέον gadget, όπως μια γέφυρα Wi-Fi ή έναν νέο κύλινδρο. 

Τι χρειάζομαι για να μείνω σε ενα ξενώνα

6. Αξιοπιστία 

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε ως οικοδεσπότης της Airbnb είναι οι καλεσμένοι σας να κλειδωθούν έξω επειδή η έξυπνη κλειδαριά της πόρτας σας είναι στο φριτς. Ελέγξτε την ποιότητα της μπαταρίας της κλειδαριάς σας πριν την αγοράσετε, έχοντας κατά νου ότι όσο πιο απλή είναι η τεχνολογία τόσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Οι πιο αξιόπιστες έξυπνες κλειδαριές μπορούν να λειτουργήσουν για μήνες ή και χρόνια χωρίς αντικατάσταση και θα σας ειδοποιήσουν ακόμη και όταν η μπαταρία είναι χαμηλή. 

Οι κλειδαριές με πληκτρολόγια τείνουν να είναι αρκετά αξιόπιστες, επειδή η λειτουργία Bluetooth θα εξακολουθεί να λειτουργεί για να ξεκλειδώνει την πόρτα ακόμα κι αν η τροφοδοσία και το Wi-Fi είναι απενεργοποιημένα. Και παρόλο που η είσοδος χωρίς κλειδί είναι εξαιρετικά βολική, τίποτα δεν συγκρίνεται με το να έχετε ένα τυπικό μεταλλικό κλειδί σε περίπτωση που όλα τα ηλεκτρονικά αστοχήσουν. Πολλές κλειδαριές προσαρμογέα deadbolt διαθέτουν την επιλογή χρήσης τυπικού κλειδιού σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. 

Αυτό ολοκληρώνει τον οδηγό μας για τις καλύτερες έξυπνες κλειδαριές για ενοικιάσεις Airbnb. Ας ελπίσουμε ότι έχετε μια ιδέα για το τι πρέπει να αναζητήσετε σε μια καλή έξυπνη κλειδαριά και αυτά τα σύγχρονα χαρακτηριστικά ασφαλείας σας βοηθούν να εκτελέσετε μια ομαλή και ασφαλή ενοικίαση ακινήτου. 

αεροπορικά εισιτήρια για όλους – TicketsWe Sky scanner

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.