Οι καλύτερες ταξιδιωτικές συμβουλές για υπέροχες διακοπές

Το ταξίδι είναι τόσο σπουδαία εμπειρία που πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε συνέχεια.

Δυστυχώς, σε αυτόν τον γρήγορο και φρενήρη κόσμο, σπάνια έχουμε χρόνο να ταξιδέψουμε. Πολλοί από εμάς, αν είμαστε τυχεροί, μόλις και μετά βίας παίρνουμε μερικές εβδομάδες άδεια το χρόνο.

Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, με αίσθηση του χιούμορ (σε αντίθεση με πολλές ταξιδιωτικές ταινίες όπου υπάρχουν μόνο εφιάλτες παντού). Σας προσφέρουμε τις 10 καλύτερες ταξιδιωτικές συμβουλές μας για να κάνετε τις διακοπές σας αξέχαστες.

 

5 ταξιδιωτικές συμβουλές για ταξίδι στα Φίτζι(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)
Top 10 ταξιδιωτικές συμβουλές

1. προγραμματίστε έγκαιρα και κάντε κράτηση όταν οι καλύτερες προσφορές ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας. Κάθε μέρα δημιουργούνται νέες εταιρείες και πραγματοποιούνται όλο και περισσότερα ταξίδια. Γιατί; Επειδή οι baby boomers γερνούν και οι γονείς τους ταξιδεύουν όλο και περισσότερο καθώς αφήνουν τα παιδιά τους να ανεξαρτητοποιηθούν. Πολλές εταιρείες ήχου προσφέρουν εξαιρετικές τιμές και ναύλους, καθιστώντας εύκολη την εξεύρεση των καλύτερων προσφορών.

2. Γνωρίστε καλά τον προορισμό σας και δημιουργήστε το καλύτερο σκηνικό για το ταξίδι σας. Θυμάστε το περιστατικό που η Αντζελίνα Τζολί πήγε όλη την οικογένεια βόλτα και το αγαπημένο της λούνα παρκ έκλεισε; Μην αφήσετε να σας συμβεί αυτό.

Σημαντικές ταξιδιωτικές συμβουλές για όποιον ταξιδεύει στην Αφρική(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)
Μάθετε τι συμβαίνει και πότε είναι οι καλύτερες εποχές για να ταξιδέψετε. Για παράδειγμα, πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι ο Μάρτιος και ο Απρίλιος είναι μήνες ανοιξιάτικων διακοπών.
Τώρα, αν πάτε με τα μικρά παιδιά σας στο Panama City της Φλόριντα αυτή την εποχή του χρόνου, μπορεί να έχει πολύ κόσμο.

3. να φροντίζετε τα υπάρχοντά σας, συμπεριλαμβανομένων των κατοικίδιων ζώων της οικογένειας.

4. προϋπολογισμός με σύνεση. Υποθέστε το χειρότερο και βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε επαρκείς πόρους για να σταθείτε στα πόδια σας. Αν έχετε τον προϋπολογισμό, να είστε έξυπνοι και να απολαμβάνετε την ποικιλία των πραγμάτων στο ταξίδι σας.

17 πιο απομακρυσμένα μοναστήρια στη γη(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ξεχάσει κανένα απαραίτητο έγγραφο στο σπίτι. Τίποτα δεν είναι πιο απογοητευτικό από αυτό.

ταξιδιωτικές συμβουλές

6. πρέπει να επιλέξετε με σύνεση τον τόπο διαμονής σας. Σε οποιεσδήποτε διάσημες διακοπές, θα είναι καλύτερα αν επιλέξετε να μείνετε κοντά σε παραλίες, αγορές και εστιατόρια. Αντίθετα, αν πρέπει να πάρετε τρένο ή να νοικιάσετε αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο σας, αυτό μπορεί να είναι εξίσου απογοητευτικό.
Οι άνθρωποι με τους οποίους ταξιδεύετε πρέπει επίσης να απολαμβάνουν την εμπειρία.
Και πάλι, αν κάνετε διακοπές στο Λας Βέγκας, όπου τα παιδιά είναι πολύ μικρά για να παίξουν τυχερά παιχνίδια, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα περάσουν καλά και αυτά.

7. εγγραφείτε σε διαδικτυακά περιοδικά και εφημερίδες για να ενημερώνεστε για τα νέα στον προορισμό της προτίμησής σας.

8. σχεδιάστε σωστά Μπορείτε να μειώσετε ορισμένα έξοδα, όπως τα έξοδα ενοικίασης και μεταφοράς.

Κορυφαία πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Άμστερνταμ(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

9. Φτιάξτε έναν κατάλογο ελέγχου και ελέγχετε πάντα ότι όλα είναι εντάξει πριν από την αναχώρησή σας και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.
Από την κράτηση μέχρι την προετοιμασία για το check-in, μην ξεχνάτε ή αμελείτε να ανατρέχετε στον κατάλογο ελέγχου σας.

10. όποιες κι αν είναι οι διακοπές σας, διασκεδάστε πολύ.

Αυτές είναι οι δέκα κορυφαίες ταξιδιωτικές συμβουλές που προσπαθούμε να έχουμε κατά νου κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές. Ελπίζουμε να τα χρησιμοποιήσετε όλοι για να κάνετε το ταξίδι σας πιο ευχάριστο.

Συμβουλές για την εκδρομή διακοπών στην Αίγυπτο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αν θέλετε να ταξιδέψετε με περιορισμένο προϋπολογισμό, δοκιμάστε τα όπως έκανα εγώ και σας εγγυώμαι ότι θα χαρείτε που το κάνατε. Εξάλλου, δεν έχετε τίποτα να χάσετε προσπαθώντας.
Δοκιμάστε το λοιπόν.
Αυτός είναι ο πιο συνιστώμενος ταξιδιωτικός ιστότοπος που μπορείτε να βρείτε στο Google. Ticketswe.com για φτηνές πτήσεις της τελευταίας στιγμής.

Καλό ταξίδι.

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια