Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για την Αλάμπρα το 2023

Η Γρανάδα μπορεί να μην είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες πόλεις της Ισπανίας μεταξύ των τουριστών, αλλά η πόλη έχει ένα ιδιαίτερο ορόσημο που τη βάζει στον χάρτη: την Αλάμπρα. Αυτό το εκπληκτικό αξιοθέατο αποτελεί μεγάλο μέρος οποιασδήποτε διαδρομής στη Γρανάδα, οπότε αξιοποιώντας στο έπακρο τον χρόνο σας στην Αλάμπρα θα σας βοηθήσει να απολαύσετε το χρόνο σας στην πόλη. Ο προγραμματισμός της επίσκεψής σας είναι ζωτικής σημασίας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία και ένα μεγάλο μέρος αυτού είναι να φροντίσετε να λάβετε τα εισιτήρια της Αλάμπρα που λειτουργούν καλύτερα για εσάς.

Για να σας βοηθήσουμε με τον προγραμματισμό σας, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για το πώς να αγοράσετε εισιτήρια για την Αλάμπρα στη Γρανάδα της Ισπανίας.

Γρήγορη απάντηση – Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για την Αλάμπρα: Αν δεν σας αρέσει να περάσετε τις διακοπές σας περιμένοντας σε μεγάλες ουρές, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα είτε να κλείσετε τα εισιτήριά σας στην Αλάμπρα εκ των προτέρων εδώ είτε να κάνετε κράτηση για μια ξενάγηση στην Αλάμπρα . Από αυτά τα δύο, η ξενάγηση είναι η καλύτερη επιλογή καθώς μπορείτε να μάθετε για την ιστορία αυτού του όμορφου παλατιού από έναν ειδικό οδηγό.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe⁩ στο Viber << 👈✈️🌍

Διαβάστε επίσης : Κλείστε Τώρα Κατάλυμα και Πληρώστε Λιγότερα!

  • Καλύτερα Airbnbs στη Γρανάδα
  • Ο απόλυτος οδηγός με σακίδιο στη Νικαράγουα

Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε εισιτήρια για την Αλάμπρα

Επειδή είναι το πιο δημοφιλές και εμβληματικό αξιοθέατο στη Γρανάδα, υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τρόποι για να αγοράσετε εισιτήρια για την Αλάμπρα. Μερικοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν όλες τις επιλογές που υπάρχουν για την απόκτηση εισιτηρίων για την Αλάμπρα, γι’ αυτό τις παρουσιάσαμε όλες παρακάτω για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το κατάλληλο για εσάς.

1. Συνεργασία αυτοπροσώπως (Δεν συνιστάται)

Όπως συμβαίνει με κάθε διάσημο τουριστικό αξιοθέατο, ο χειρότερος τρόπος για να αγοράσετε εισιτήρια για την Αλάμπρα είναι να περιμένετε μέχρι να φτάσετε εκεί την ημέρα και να κάνετε ουρά στο εκδοτήριο εισιτηρίων. Όχι μόνο θα πρέπει να περιμένετε στην ουρά για να αγοράσετε τα εισιτήριά σας στην Αλάμπρα, αλλά κινδυνεύετε να χάσετε εάν όλα τα χρονικά διαστήματα για τα Ανάκτορα Nasrid έχουν ήδη εξαντληθεί. Οι γραμμές για τα εισιτήρια μπορούν εύκολα να διαρκέσουν πάνω από μία ώρα, επομένως, ακόμα κι αν τα εισιτήρια δεν έχουν εξαντληθεί, χάνετε πολύτιμο χρόνο από τις διακοπές σας απλώς και μόνο στη σειρά.

2. Κάντε κράτηση μέσω Διαδικτύου (Συνιστάται)

Μια πολύ πιο έξυπνη επιλογή για να αποκτήσετε τα εισιτήριά σας για το παλάτι της Αλάμπρα είναι να συνδεθείτε στο διαδίκτυο και να κάνετε κράτηση εισιτηρίων για την Αλάμπρα εκ των προτέρων. Τα εισιτήρια Skip-the-line για την Αλάμπρα μπορούν να αγοραστούν ηλεκτρονικά μέχρι την προηγούμενη ημέρα της επίσκεψης και θα σας δώσουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να μην χάσετε. Όχι μόνο σας εξοικονομούν χρόνο, αλλά σας βοηθούν επίσης να προγραμματίσετε καλύτερα τη μέρα σας, καθώς θα γνωρίζετε ήδη το χρονικό διάστημα για την επίσκεψή σας στα Ανάκτορα Nasrid.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας για την Αλάμπρα . Ωστόσο, αυτά τα εισιτήρια είναι προσωπικά, δεν μεταβιβάζονται και δεν επιστρέφονται. Γι’ αυτό συνιστούμε να κάνετε κράτηση των εισιτηρίων σας μέσω αυτού του συνδέσμου , που θα σας επιτρέψει να ακυρώσετε έως και 24 ώρες νωρίτερα και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Θα πρέπει να πούμε ότι αυτά τα εισιτήρια είναι λίγο πιο ακριβά, αλλά σας προσφέρουν ήσυχο ότι μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω εάν αλλάξουν τα σχέδιά σας.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα πάτε, φροντίστε να κλείσετε τα εισιτήριά σας με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ειδοποίηση για να εξασφαλίσετε ότι θα πάρετε ακριβώς το εισιτήριο που θέλετε.

3. Κάντε κράτηση για ξενάγηση

Για να κατανοήσετε πραγματικά και να εκτιμήσετε τη σημασία και την ιστορία της Αλάμπρα, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε μια ξενάγηση για την επίσκεψή σας. Δυστυχώς, οι ξεναγήσεις στην Αλάμπρα δεν προσφέρονται μέσω του επίσημου ιστότοπου, επομένως ο μόνος τρόπος για να κανονίσετε είναι να κάνετε κράτηση μέσω ενός συνδέσμου όπως αυτός .

Αυτό το είδος επίσκεψης συνοδεύεται από έναν έμπειρο οδηγό που θα σας περιηγηθεί και θα παραλείψει τα εισιτήρια για την Αλάμπρα για να σας βοηθήσει πραγματικά να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία. Με μια περιήγηση, έχετε την επιλογή είτε να συμμετάσχετε σε μια μικρή ομαδική περιήγηση είτε να κάνετε μια ιδιωτική περιήγηση αποκλειστικά για τον εαυτό σας.

4. Αγοράστε μια κάρτα Granada

Η Αλάμπρα δεν είναι το μόνο αξιοθέατο στη Γρανάδα που αξίζει να δείτε, οπότε το πιθανότερο είναι ότι θα κάνετε αρκετά αξιοθέατα κατά την επίσκεψή σας. Αν συμβαίνει αυτό, σίγουρα θα θελήσετε να διερευνήσετε την κάρτα Granada και να δείτε αν είναι κατάλληλη για εσάς.

Αυτό το ειδικό πάσο πόλης περιλαμβάνει πρόσβαση σε μια σειρά από σημαντικά αξιοθέατα της Γρανάδας, όπως ο Καθεδρικός Ναός της Γρανάδας, το Βασιλικό Παρεκκλήσι και το Casa De Zafra, καθώς και ταξίδια με τα μέσα μαζικής μεταφοράς της πόλης. Υπάρχουν επίσης εκδόσεις της Granada Card, δηλαδή οι εκδόσεις 48 και 72 ωρών, που περιλαμβάνουν πλήρη εισιτήρια για την Αλάμπρα χωρίς οδηγό.

Το αν η κάρτα Granada είναι κατάλληλη για εσάς εξαρτάται από το πόσα αξιοθέατα έχετε προγραμματίσει. Εάν σκοπεύετε να κάνετε πολλά, θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει αρκετά χρήματα από εισιτήρια εισόδου και έξοδα μεταφοράς.

Χρήσιμες πληροφορίες για επίσκεψη στην Αλάμπρα

Ώρες Λειτουργίας Αλάμπρα

Η Αλάμπρα είναι ανοιχτή κάθε μέρα της εβδομάδας κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά είναι ανοιχτό τη νύχτα μόνο ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Ο ιστότοπος είναι κλειστός στις 25 Δεκεμβρίου και την 1η Ιανουαρίου.

Οι ώρες λειτουργίας ορίζονται διαφορετικά για την υψηλή περίοδο και τη χαμηλή περίοδο, με την υψηλή περίοδο να εμφανίζεται από την 1η Απριλίου έως τις 14 Οκτωβρίου και τη χαμηλή περίοδο από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 31 Μαρτίου. ενώ σε χαμηλή περίοδο, είναι από τις 8:30 έως τις 18:00. 

Οι περιηγήσεις στην Αλάμπρα τη νύχτα πραγματοποιούνται από Τρίτη έως Σάββατο στην υψηλή περίοδο και μόνο την Παρασκευή και το Σάββατο στη χαμηλή περίοδο. Οι ώρες λειτουργίας κατά την υψηλή περίοδο είναι από τις 22:00 έως τις 23:30 και κατά τη χαμηλή περίοδο από τις 20:00 έως τις 21:30. Το εκδοτήριο εισιτηρίων κλείνει 45 λεπτά πριν κλείσει το αξιοθέατο.

Ποια είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την Αλάμπρα;

Όχι μόνο υπάρχουν καλύτερα εισιτήρια(airtickets)για να πάρετε από άλλα, υπάρχουν επίσης καλύτερες στιγμές για να επισκεφθείτε την Αλάμπρα από άλλες. Η γνώση των καλύτερων ωρών για επίσκεψη μπορεί να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας, αλλά, τελικά, η καλύτερη στιγμή για να την επισκεφτείτε είναι κάθε φορά που μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια.

Η Γρανάδα επισκέπτεται καλύτερα την άνοιξη και το φθινόπωρο, όταν υπάρχει ισορροπία με καλό καιρό και λιγότερους τουρίστες. Το ίδιο ισχύει και για την Αλάμπρα, με τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο έως τον Νοέμβριο να επισκεφθείτε υπέροχες στιγμές. Ωστόσο, εάν ακολουθείτε την πιο ήσυχη εποχή του χρόνου, σκεφτείτε να έρθετε τον χειμώνα.

Η Αλάμπρα είναι γενικά στο πιο ήσυχο πρώτο πράγμα το πρωί καθώς ανοίγει ο ιστότοπος, επειδή είναι πριν φτάσουν οι ομάδες περιήγησης. Μια άλλη καλή στιγμή είναι το μεσημέρι, κατά την τοπική μεσημεριανή ώρα. Αν και οι νυχτερινές επισκέψεις στην Αλάμπρα είναι συνήθως πιο ήσυχες από ό,τι κατά τη διάρκεια της ημέρας, ορισμένοι επισκέπτες διαπιστώνουν ότι η εμπειρία της επίσκεψης τη νύχτα υποφέρει λίγο λόγω του τρόπου με τον οποίο τα πράγματα φωτίζονται.

Πώς να φτάσετε στην Αλάμπρα

Οι επισκέπτες που θέλουν να φτάσουν στην Αλάμπρα μια φορά στη Γρανάδα θα διαπιστώσουν ότι έχουν μερικές επιλογές για να φτάσουν στο τουριστικό αξιοθέατο από το κέντρο της πόλης.

Για όσους δεν τους πειράζει να τεντώσουν τα πόδια τους, ο ευκολότερος τρόπος να φτάσουν στην Αλάμπρα είναι με τα πόδια. Από ένα κεντρικό σημείο όπως η Plaza Nueva, απλώς ανεβείτε στο Cuesta de Gomérez στην Puerta de las Granadas και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις πινακίδες κατά μήκος του πεζόδρομου. Η βόλτα πρέπει να διαρκεί 15 έως 20 λεπτά.

Εάν δεν έχετε όρεξη να ανεβείτε στο λόφο προς την τοποθεσία, η άλλη επιλογή είναι να πάρετε το λεωφορείο. Υπάρχουν τρία τοπικά λεωφορεία που ταξιδεύουν κοντά στην Αλάμπρα, δύο από τα οποία σταματούν στην Puerta de la Justicia ακριβώς δίπλα στην είσοδο. Είναι το C30 που εκτείνεται από την Plaza Isabel la Católica στο κέντρο της πόλης και το C32 που ξεκινά από τη γειτονιά του Albaicín.

Η τελευταία επιλογή λεωφορείου είναι το C35, το οποίο πηγαίνει επίσης από την Plaza Isabel la Católica, αλλά σταματά στον επίσημο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων προς την Αλάμπρα, σε πολύ μικρή απόσταση με τα πόδια από το εκδοτήριο εισιτηρίων. Τα εισιτήρια μονής διαδρομής για λεωφορεία στη Γρανάδα ξεκινούν από 1,40€.

Πώς λειτουργούν τα εισιτήρια της Αλάμπρα;

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψή σας στην Αλάμπρα, είναι σημαντικό να κατανοήσετε πώς λειτουργούν τα εισιτήρια για το παλάτι της Αλάμπρα. Οι τύποι των διαθέσιμων εισιτηρίων περιλαμβάνουν πρόσβαση σε διάφορους συνδυασμούς αξιοθέατων σε διαφορετικές ώρες της ημέρας, επομένως θα θελήσετε να αγοράσετε εισιτήρια για την Αλάμπρα που ταιριάζουν με τον τρόπο που θέλετε να επισκεφτείτε.

Υπάρχουν τέσσερα κύρια τμήματα της Αλάμπρα που απαιτούν εισιτήρια για να δείτε: το Alcazaba, το Generalife, οι Κήποι και τα Ανάκτορα Nasrid. Το εισιτήριο Alhambra General καλύπτει την πρόσβαση και στα τέσσερα αυτά αξιοθέατα, ενώ το εισιτήριο Gardens, Generalife και Alcazaba αποκλείει την πρόσβαση στα Ανάκτορα Nasrid.

Οι επισκέψεις στα Ανάκτορα Nasrid συνοδεύονται από ένα συγκεκριμένο μισάωρο για το πότε επιτρέπεται η είσοδος και η επίσκεψη. Εάν χάσετε αυτή τη χρονική περίοδο, δεν θα σας επιτραπεί να εισέλθετε.

Μια ιδιαίτερη πτυχή της Αλάμπρα είναι ότι είναι δυνατό να επισκεφθείτε ορισμένα αξιοθέατα τη νύχτα. Υπάρχουν νυχτερινές περιηγήσεις στα Ανάκτορα Nasrid που μπορείτε να συνδυάσετε με το εισιτήριο Gardens, Generalife και Alcazaba, εάν δεν υπάρχουν διαθέσιμοι χρόνοι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι επίσης δυνατό να επισκεφθείτε τους κήπους και τη Generalife τη νύχτα.

Τα εισιτήρια που κρατούνται ηλεκτρονικά συνοδεύονται από έναν κωδικό QR που πρέπει να εμφανίζεται είτε εκτυπωμένος είτε ψηφιακά στο smartphone σας. Αυτό περιλαμβάνει δωρεάν εισιτήρια για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για την Αλάμπρα;

Το κόστος των εισιτηρίων για το παλάτι της Αλάμπρα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας εξαρτάται από τα μέρη του συγκροτήματος που θα επιλέξετε να επισκεφτείτε. Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τύποι εισιτηρίων, αλλά θα καλύψουμε τις τιμές για τα πιο συνηθισμένα εισιτήρια για το Παλάτι της Αλάμπρα και τα αξιοθέατά του. Οι αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνουν τη μικρή προμήθεια και τον φόρο που προστίθεται στην τιμή του εισιτηρίου.

Το all inclusive εισιτήριο Alhambra General για ημερήσια επίσκεψη κοστίζει 14 € για ενήλικες, ενώ το εισιτήριο Gardens, Generalife και Alcazaba κοστίζει 7 € για ημερήσια επίσκεψη. Τα εισιτήρια για μια νυχτερινή επίσκεψη στα Ανάκτορα Nasrid κοστίζουν 8 € για ενήλικες, ενώ η βραδινή επίσκεψη στους κήπους και τη Generalife κοστίζουν 5 €. Το παλάτι του Καρόλου V, το Μουσείο της Αλάμπρα και τα λουτρά του Τζαμιού έχουν δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Οι πολίτες της ΕΕ άνω των 65 ετών, οι πολίτες της ΕΕ με κάρτα νεότητας, οι επισκέπτες με πιστοποιημένη αναπηρία και τα παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών μπορούν να έχουν διάφορες εκπτώσεις στα εισιτήρια. Παιδιά κάτω των 12 ετών εισέρχονται δωρεάν.

Ξενοδοχεία κοντά στην Αλάμπρα στη Γρανάδα

Εάν η επίσκεψη στην Αλάμπρα είναι ένας από τους κύριους λόγους για να πάτε στη Γρανάδα, τότε μπορεί να θέλετε να μείνετε κοντά. Η Γρανάδα έχει πολλά μέρη για να διαλέξετε, και αρκετά από αυτά βρίσκονται σε βολική τοποθεσία κοντά στο πιο διάσημο ορόσημο της πόλης. Ωστόσο, εδώ είναι μερικές προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

Για μια ξεχωριστή διαμονή γεμάτη πολυτέλεια και φινέτσα, επιλέξτε το Hotel Alhambra Palace . Αυτό το ξενοδοχείο πέντε αστέρων βρίσκεται ακριβώς κάτω από την Αλάμπρα και διαθέτει υπέροχα δωμάτια και προσεγμένη εξυπηρέτηση.

Ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο που σας βάζει κοντά στην Αλάμπρα χωρίς τεράστια τιμή είναι το Hotel Alixares . Αυτό το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων διαθέτει εξωτερική πισίνα και εκπληκτική θέα που δεν θα σπάσει τον προϋπολογισμό σας και θα σας πάρει μόνο μια μικρή απόσταση με τα πόδια για να φτάσετε στο εκδοτήριο εισιτηρίων της Αλάμπρα. 

Η Γρανάδα φιλοξενεί μια μεγάλη γκάμα οικονομικών επιλογών, με το Hostal la Ninfa να είναι ένα από τα πιο κοντινά στην Αλάμπρα. Αυτός ο γοητευτικός ξενώνας βρίσκεται στους πρόποδες του λόφου και απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την είσοδο.

Διαδικασία ασφαλείας στην Αλάμπρα

Ακόμα κι αν οργανώσετε εισιτήρια για το παλάτι της Αλάμπρα που σας επιτρέπουν να παραλείψετε τη γραμμή εισιτηρίων, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τη γραμμή μέσω της ασφάλειας. Για να γίνει αυτή η διαδικασία όσο το δυνατόν πιο ομαλά, βοηθάει να γνωρίζετε τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να φέρετε μέσα στο σύμπλεγμα της Αλάμπρα.

Τα σακίδια και οι τσάντες ελέγχονται προσεκτικά στην ασφάλεια. Δεν επιτρέπεται να φέρονται τσάντες μεγαλύτερες από 40 cm επί 40 cm και, αντίθετα, πρέπει να τοποθετούνται στα δωρεάν ντουλάπια δίπλα στο περίπτερο πρόσβασης και στο Puerta del Vino. Τα μικρά σακίδια πλάτης που επιτρέπεται να μπαίνουν πρέπει να φοριούνται στο μπροστινό μέρος για να αποφευχθεί οποιαδήποτε τυχαία επαφή με τους τοίχους.

Δεν επιτρέπονται καρότσια μέσα στην Αλάμπρα. Αντίθετα, οι επισκέπτες μπορούν να αποθηκεύσουν το καρότσι τους και να χρησιμοποιήσουν ένα νοικιασμένο σακίδιο για να μεταφέρουν το μωρό τους κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους.

Λόγω της πανδημίας COVID-19, όλοι οι επισκέπτες πρέπει να φορούν μάσκες όταν επισκέπτονται την Αλάμπρα.

Επίσκεψη στην Αλάμπρα με αναπηρία

Διάφορα μέτρα έχουν ληφθεί γύρω από την Αλάμπρα για να βοηθήσουν τους επισκέπτες με αναπηρία. 

Αυτά τα μέτρα περιλαμβάνουν σημεία επαφής που επικοινωνούν τις λεπτομέρειες του συγκροτήματος για άτομα με προβλήματα όρασης, ακουστικούς οδηγούς με ακουστικές περιγραφές και υπηρεσία ακουστικού οδηγού νοηματικής γλώσσας για άτομα με προβλήματα ακοής. Στο Μνημειακό συγκρότημα επιτρέπονται διαπιστευμένοι σκύλοι βοηθείας και σκύλοι θεραπείας και κοινωνικής υποστήριξης.

Αναπηρικά αμαξίδια είναι διαθέσιμα για δανεισμό στο Entrance Pavilion. Καθώς δεν είναι ακόμη δυνατό για όσους επισκέπτονται την Αλάμπρα με αναπηρικό καροτσάκι να έχουν πρόσβαση σε όλους τους χώρους χωρίς ταλαιπωρίες ή εμπόδια, παρέχεται ένα ειδικό δρομολόγιο για αυτούς.

FAQ – Γεγονότα για την Αλάμπρα

Τι είναι η Αλάμπρα;

Η Αλάμπρα είναι ένα ιστορικό συγκρότημα φρουρίων που φιλοξενεί παλάτια και κήπους.

Πότε χτίστηκε η Αλάμπρα;

Αν και ολόκληρο το συγκρότημα κατασκευάστηκε σταδιακά, η πιο σημαντική περίοδος κατασκευής ήταν από το 1238 έως το 1358.

Πόσο χρονών είναι η Αλάμπρα;

Τα παλαιότερα μέρη της Αλάμπρα είναι σχεδόν 800 ετών.

Ποιος έχτισε την Αλάμπρα;

Η Αλάμπρα χτίστηκε υπό τον Ibn al-Ahmar, τον πρώτο ηγεμόνα του Εμιράτου της Γρανάδας που ίδρυσε τη δυναστεία Nasrid.

Γιατί χτίστηκε η Αλάμπρα;

Ο Ibn al-Ahmar διέταξε να χτιστεί η Αλάμπρα ως κατοικία και ακρόπολη από την οποία μπορούσε να κυβερνήσει το Εμιράτο της Γρανάδας.

Πού βρίσκεται η Αλάμπρα;

Η Αλάμπρα βρίσκεται στη La Sabika, έναν λόφο στα ανατολικά του κέντρου της Γρανάδας, στην κορυφή των θεμελίων ενός παλαιότερου φρουρίου.

Τώρα που έχετε όλες αυτές τις πληροφορίες στη διάθεσή σας, ο προγραμματισμός του ταξιδιού σας στη Γρανάδα και την Αλάμπρα δεν θα πρέπει να είναι δύσκολος. Γνωρίζουμε ότι είναι βέβαιο ότι θα έχετε μια πολύ καλύτερη εμπειρία εάν αφιερώσετε χρόνο τώρα για να προγραμματίσετε εκ των προτέρων και να εξοικονομήσετε χρόνο και ταλαιπωρία.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe⁩ στο Viber << 👈✈️🌍

Διαβάστε επίσης : Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ το 2023

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια