Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το καμπαρέ Moulin Rouge

Περιεχόμενα

Καμία παράσταση στο Παρίσι δεν είναι πιο περιζήτητη από το καμπαρέ Moulin Rouge. Αυτό το εμβληματικό δίωρο σόου περιλαμβάνει περίπου 60 καλλιτέχνες που θαμπώνουν το κοινό με τα υψηλά λακτίσματα και τους συγχρονισμένους χορούς τους. Αυτοί οι χορευτές είναι συνήθως υψηλά εκπαιδευμένοι στον κλασικό χορό, δίνοντάς τους την ευελιξία και τις δεξιότητες να επιδείξουν τον πιο διάσημο χορό που βγήκε από το Moulin Rouge – το κανκάν!

Το θέατρο Moulin Rouge, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Μονμάρτρης, λειτουργεί από το 1889 και προσελκύει περίπου 600.000 θεατές κάθε χρόνο. Δεδομένου ότι η παράσταση είναι τόσο δημοφιλής στους τουρίστες και τους ντόπιους, οι νυχτερινές εκπομπές σχεδόν πάντα εξαντλούνται, επομένως θα πρέπει να κάνετε κράτηση πολύ νωρίτερα για να παρακολουθήσετε μια παράσταση!

Έχετε πολλά πακέτα εισιτηρίων και πακέτα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε εισιτήρια για το καμπαρέ Moulin Rouge, και εμείς εδώ στο Road Affair θα σας δώσουμε όλες τις εσωτερικές γνώσεις για να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε μια τέλεια βραδιά στο dinner theater. Δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για το πώς να αγοράζετε εισιτήρια για το καμπαρέ Moulin Rouge, ώστε να μπορείτε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην επιλογή του τι θα φορέσετε και λιγότερο να αγχώνεστε για τα εισιτήρια. Ας βγει αυτή η παράσταση στο δρόμο!

Γρήγορη απάντηση – Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το καμπαρέ Moulin Rouge: Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ αγορά εισιτηρίων για το Moulin Rouge Cabaret είναι online εκ των προτέρων εδώ. Εάν θέλετε να συνδυάσετε τα εισιτήριά σας στο Moulin Rouge Cabaret με μια κρουαζιέρα στο ποτάμι, αγοράστε ένα εισιτήριο συνδυασμού αντι αυτου.

Έχεις βρει αεροπορικά εισιτηρια; Δες και στο TicketsWe

Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε εισιτήρια για το καμπαρέ Moulin Rouge

Ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε εισιτήρια για το καμπαρέ Moulin Rouge εξαρτάται από το πώς θέλετε να είναι το βράδυ σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές πακέτων για να συνοδεύσετε τα εισιτήρια για την παράσταση, και η αγορά αυτών των πακέτων εκ των προτέρων μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο και χρήμα.

Γραμμή αυτοπροσώπως (Δεν συνιστάται)

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια Moulin Rouge Cabaret στην πόρτα, αλλά σας συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να μην το κάνετε. Τα εισιτήρια συνήθως εξαντλούνται εκ των προτέρων, οπότε μπορείτε να περιμένετε στην ουρά μόνο για να απογοητευτείτε. Όταν κάνετε κράτηση online, μπορείτε να δείτε εκ των προτέρων την επιλογή των μενού για το δείπνο και τις τιμές για κάθε παράσταση.

Online κράτηση (Συνιστάται)

Η κράτηση εισιτηρίων για το Moulin Rouge Cabaret εκ των προτέρων είναι ο ευκολότερος τρόπος για να τα αποκτήσετε, καθώς θα δείτε ποιες ημερομηνίες έχουν διαθέσιμα εισιτήρια για την ομάδα σας. Υπάρχουν δύο τύποι τυπικών εισιτηρίων παράστασης: ένα αυτό περιλαμβάνει δείπνο (συμπεριλαμβανομένου του κρασιού ή της σαμπάνιας) και αυτό ακριβώς περιλαμβάνει σαμπάνια (ή μη αλκοολούχα ποτά). Ο τύπος που θα επιλέξετε θα καθορίσει την ώρα που θα παρευρεθείτε.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να κάνετε κράτηση Moulin Rouge Cabaret δείπνο και εισιτήρια προβολής με το GetYourGuide, καθώς ο επίσημος ιστότοπος χρεώνει ένα τέλος κράτησης 3 € (περίπου 3,30 $) ανά άτομο. Αυτό καθιστά την τιμή του εισιτηρίου (η οποία περιλαμβάνει όλους τους φόρους και τα τέλη κράτησης) για το Σόου Moulin Rouge Cabaret και σαμπάνια χαμηλότερα στο GetYourGuide.

Κάντε κράτηση για ένα εισιτήριο Combo Cabaret και River Cruise Moulin Rouge

Ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε εισιτήρια Moulin Rouge Cabaret είναι να τα συνδυάσετε με εισιτήρια κρουαζιέρας στο ποτάμι. Αυτό σύνθετο εισιτήριο κρουαζιέρας και παράστασης περιλαμβάνει ανοιχτό εισιτήριο (που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μέρα) για μια περιήγηση με σκάφος στον Σηκουάνα με σχολιασμό ακουστικού οδηγού, τυπική είσοδο στο καμπαρέ Moulin Rouge με σαμπάνια και μεταφορά μετ’ επιστροφής στην παράσταση από πολλά σημεία στο Παρίσι.

Κάντε κράτηση για ένα εισιτήριο συνδυασμού καμπαρέ και περιηγήσεων της πόλης στο Moulin Rouge

Αν θέλετε να περιηγηθείτε το βράδυ στο Παρίσι και επίσης να δείτε το καμπαρέ Moulin Rouge, αυτό σύνθετο εισιτήριο ξενάγησης με λεωφορείο και καμπαρέ ειναι για σενα. Θα ξεκινήσετε τη βραδιά σας με μια περιήγηση στην πόλη με λεωφορείο, περνώντας και ακούγοντας γεγονότα για εμβληματικά ορόσημα όπως ο Πύργος του Άιφελ, το Λούβρο και ο Καθεδρικός Ναός της Παναγίας των Παρισίων. Στη συνέχεια, θα σας αφήσουν στο Moulin Rouge για μια βραδιά γεμάτη λάμψη, φτερωτά κοστούμια και high kicks! Το εισιτήριο για την παράσταση περιλαμβάνει μισό μπουκάλι σαμπάνια ανά άτομο.

Χρήσιμες πληροφορίες για επίσκεψη στο καμπαρέ Moulin Rouge

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφτείτε το καμπαρέ του Μουλέν Ρουζ;

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφτείτε το καμπαρέ Moulin Rouge είναι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, καθώς οι παραστάσεις του Σαββατοκύριακου τείνουν να εξαντλούνται γρήγορα. Για να εξοικονομήσετε χρήματα, σκεφτείτε να πάτε σε μια παράσταση μεσοβδόμαδα στις 11 μ.μ. Τα εισιτήρια για αυτές τις παραστάσεις είναι ό,τι φθηνότερο μπορείτε να αγοράσετε για το καμπαρέ Moulin Rouge και δεν εξαντλούνται τόσο γρήγορα.

Ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας του Moulin Rouge Cabaret;

Το Moulin Rouge Cabaret ανοίγει τις πόρτες του μία ώρα και 15 λεπτά πριν από το δείπνο στις 7 μ.μ. Σας ενθαρρύνουμε να φτάσετε 20-30 λεπτά πριν από την ώρα προβολής, καθώς οι πόρτες στο χώρο κλείνουν 10 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης. Η τελική παράσταση ξεκινά στις 23.00 και τελειώνει γύρω στη 01.00

Υπάρχουν επίσης matinee παραστάσεις στο Moulin Rouge σε συγκεκριμένες ημερομηνίες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Το matinee ξεκινά στις 14:45 και μπορεί να περιλαμβάνει γεύμα.

Πώς θα φτάσετε στο καμπαρέ του Μουλέν Ρουζ;

Εάν οδηγήσετε μόνοι σας στην παράσταση, μπορείτε να έχετε αποκλειστικό χώρο στάθμευσης στο οικόπεδο Club Montmartre, το οποίο απέχει λιγότερο από πέντε λεπτά με τα πόδια από το Moulin Rouge. Απλώς δείξτε το εισιτήριό σας στο ταμείο για να λάβετε έκπτωση στάθμευσης! Ωστόσο, η κίνηση στο Παρίσι μπορεί να είναι αρκετά απασχολημένη, γι’ αυτό σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία για να μην χάσετε την παράσταση.

Ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε στο Moulin Rouge είναι να πάρετε το τρένο Νο. 2 του μετρό για το σταθμό Blanche, το Νο. 12 για το Pigalle ή το Νο. 13 για την Place de Clichy. Υπάρχουν επίσης πολλές στάσεις λεωφορείων σε κοντινή απόσταση, αλλά και πάλι, σχεδιάστε την κυκλοφορία εάν πάρετε το λεωφορείο.

Πώς λειτουργούν τα εισιτήρια καμπαρέ Moulin Rouge;

Μπορείτε να δείτε το δείπνο ή μια κανονική επίδειξη στο Moulin Rouge. Με ένα πρότυπο δείπνο και εισιτήριο παράστασης, θα απολαύσετε ένα δείπνο τριών πιάτων – επιλογή από τα προκαθορισμένα μαθήματα εκ των προτέρων – συνοδευόμενο από μια συναυλία ορχήστρας και μισό μπουκάλι σαμπάνια ή κρασί (ή μη αλκοολούχα ποτά). Μπορείτε επίσης να πάτε όλα έξω για ένα εισιτήριο για δείπνο VIP, το οποίο περιλαμβάνει ένα γκουρμέ μενού τριών πιάτων που σχεδιάστηκε από τον σεφ και το απολαμβάνετε από ένα ημιιδιωτικό μπαλκόνι για 24 άτομα. Το πακέτο VIP περιλαμβάνει επίσης ένα πλήρες μπουκάλι σαμπάνια ή κρασί και εισιτήρια skip-the-line Moulin Rouge Cabaret.

Η κανονική παράσταση προσφέρει επίσης ένα τυπικό εισιτήριο και μια επιλογή VIP. Με την τυπικό εισιτήριο, μπορείτε να προσθέσετε μισό μπουκάλι σαμπάνια ή να επιλέξετε να μην πιείτε ποτά. Το πακέτο VIP περιλαμβάνει ένα εισιτήριο skip-the-line για το καμπαρέ Moulin Rouge, μισό μπουκάλι ανώτερη σαμπάνια ή κρασί, μια επιλογή από μακαρόν και premium θέσεις σε ιδιωτικό μπαλκόνι.

Μόλις λάβετε το εισιτήριό σας για την παράσταση στο email σας, μπορείτε να φέρετε είτε ψηφιακή είτε έντυπη έκδοση για προβολή στην πόρτα.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για το καμπαρέ του Μουλέν Ρουζ;

Η τιμή των εισιτηρίων για το καμπαρέ Moulin Rouge ποικίλλει ανάλογα με την ημερομηνία, τον τύπο και την ώρα της παράστασης. Ο εμπειρικός κανόνας είναι ότι όσο καθυστερεί η παράσταση, τόσο φθηνότερο είναι το εισιτήριο. Τα εισιτήρια μεσοβδόμαδα είναι επίσης λιγότερο ακριβά από τις παραστάσεις του Σαββατοκύριακου. Τα εισιτήρια για το δείπνο στις 7 μ.μ. ξεκινούν από περίπου 230 € ανά ενήλικα και 120 € ανά παιδί.

Για ένα τυπικό εισιτήριο για την κανονική παράσταση στις 9 μ.μ. χωρίς ποτά, το χαμηλότερο κόστος είναι 143 € τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Το εισιτήριο για την παράσταση στις 21:00 με ποτά ξεκινά από 155€ το άτομο.

Αν θέλετε να αποκτήσετε τα καλύτερα οικονομικά εισιτήρια για το καμπαρέ Moulin Rouge, η παράσταση στις 11 μ.μ. είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Ένα τυπικό εισιτήριο ξεκινά από 113 € ανά άτομο χωρίς ποτά και περίπου 125 € ανά άτομο με ποτά. Για να εξοικονομήσετε λίγα ευρώ, κλείστε το εισιτήριό σας μέσω του GetYourGuideτο οποίο δεν χρεώνει το τέλος κράτησης 3 ευρώ ανά άτομο που χρεώνει ο επίσημος ιστότοπος.

Ποια είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία κοντά στο Μουλέν Ρουζ;

Το Moulin Rouge βρίσκεται σε μια από τις πιο κεντρικές γειτονιές του Παρισιού, οπότε μάλλον θα θέλατε να μείνετε κοντά ακόμα κι αν δεν παρακολουθούσατε μια παράσταση! Πολλά άλλα αξιοθέατα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Moulin Rouge, όπως το Musée de la Vie Romantique, το Musée de Montmartre και η όπερα Palais Garnier.

ο manolita Paris είναι μια εξαιρετική επιλογή για διαμονή πέντε αστέρων στην περιοχή της Μονμάρτρης. Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο προσφέρει κομψά και μοντέρνα δωμάτια με κλιματισμό, μίνι μπαρ και σε ορισμένα ακόμη και μπαλκόνια.

Μια άλλη φανταστική επιλογή κοντά στο Moulin Rouge είναι Το Relais Montmartre. Αυτό το φιλικό προς τα κατοικίδια ξενοδοχείο προσφέρει άνετα boutique δωμάτια, ευρωπαϊκό πρωινό κάθε πρωί και υπηρεσία δωματίου.

Εάν επιθυμείτε υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο και γυμναστήριο στις εγκαταστάσεις, το Hotel des Arts Montmartre ειναι για σενα. Αυτό το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων διαθέτει επίσης ηχομονωμένα δωμάτια και νόστιμο πρωινό σε μπουφέ.

Ποια είναι η διαδικασία ασφαλείας στο Moulin Rouge;

Όλοι οι θαμώνες πρέπει να περάσουν από ένα σημείο ελέγχου ασφαλείας για να εισέλθουν στο Moulin Rouge και η τσάντα σας μπορεί να ερευνηθεί. Για να αποφύγετε να σας τραβήξουν στην άκρη ή να σας αφαιρέσουν αντικείμενα, φροντίστε να μην έχετε μαζί σας απαγορευμένα αντικείμενα, όπως μεγάλες τσάντες (συμπεριλαμβανομένων των αποσκευών) και θήκες κάμερας.

Επίσης, απαγορεύεται αυστηρά η λήψη φωτογραφιών ή βίντεο από την παράσταση, ακόμη και στο smartphone σας. Εάν σας συλλάβουν στα γυρίσματα της εκπομπής, η ασφάλεια μπορεί να κατασχέσει το τηλέφωνό σας μέχρι το τέλος της εκπομπής ή να σας διώξει.

Ποιος είναι ο ενδυματολογικός κώδικας για το Moulin Rouge;

Ο ενδυματολογικός κώδικας για το Moulin Rouge είναι κομψή ενδυμασία, δηλαδή χωρίς σορτς, σαγιονάρες, παπούτσια για τρέξιμο ή αθλητικά. Τα ανοιχτά παπούτσια δεν επιτρέπονται για τους κυρίους.

Τι γίνεται με την επίσκεψη στο Μουλέν Ρουζ με αναπηρία;

Το Moulin Rouge προσφέρει όντως πρόσβαση σε επισκέπτες με ειδικές ανάγκες, αλλά συνιστούμε να στείλετε email απευθείας στον χώρο για να ρωτήσετε πώς είναι τα διαθέσιμα καθίσματα και να δείτε εάν η παράσταση ταιριάζει σε εσάς. Το Moulin Rouge παρέχει επίσης βοήθημα ακοής μέσω Wi-Fi. Απλώς κατεβάστε το Sennheiser MobileConnect από το κατάστημα εφαρμογών σας πριν από την παράσταση και θα είστε έτοιμοι!

Συχνές ερωτήσεις: Στοιχεία για το Μουλέν Ρουζ

Πότε κατασκευάστηκε το Moulin Rouge;

Το Moulin Rouge, που πήρε το όνομά του από τον εμβληματικό κόκκινο ανεμόμυλο του, άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1889 (την ίδια χρονιά άνοιξε ο Πύργος του Άιφελ). Ωστόσο, μια φωτιά ξέσπασε στο χώρο το 1915, καταστρέφοντας σχεδόν τα πάντα εκτός από την πρόσοψη. Ο ανακαινισμένος χώρος άνοιξε το 1925.

Γιατί κατασκευάστηκε το Moulin Rouge;

Οι ιδρυτές Joseph Oller και Charles Zidler δημιούργησαν το Moulin Rouge για να προσφέρουν έναν χώρο στους πλούσιους επισκέπτες για να χαλαρώσουν με τη διασκέδαση στη Μονμάρτρη – μια ποικιλόμορφη περιοχή όπου οι θαμώνες μπορούσαν να συναντήσουν άτομα διαφόρων επαγγελμάτων και κοινωνικοοικονομικών τάξεων.

Ποιοι διάσημοι έχουν επισκεφτεί το Μουλέν Ρουζ;

Ο Έλτον Τζον, η Λίζα Μινέλι και διάφορα αστέρια του παρελθόντος – συμπεριλαμβανομένης της Έλα Φιτζέραλντ και του Φρανκ Σινάτρα – είναι γνωστό ότι επισκέπτονται αυτόν τον διάσημο παριζιάνικο χώρο.

Μπορώ να επιλέξω τις θέσεις μου για το καμπαρέ Moulin Rouge;

Όχι, οι θέσεις θα κανονιστούν από τον χώρο.

Υπάρχει περιορισμός ηλικίας για το Moulin Rouge;

Τα παιδιά πρέπει να είναι 6 ετών και άνω και να συνοδεύονται από ενήλικα για να επισκεφθούν το Moulin Rouge. Μερικά από τα καμπαρέ δείχνουν γυμνό, γι’ αυτό διαβάστε την εκπομπή πριν κάνετε κράτηση εισιτηρίων για παιδιά, εάν αυτό σας απασχολεί.

Πού βρίσκεται το Moulin Rouge;

Το Moulin Rouge βρίσκεται στη γειτονιά της Μονμάρτρης στο Παρίσι.

Μπορώ να αγοράσω ποτά κατά τη διάρκεια της παράστασης;

Όχι, το μπαρ θα κλείσει μόλις ξεκινήσει η παράσταση.

Τώρα που έχετε όλες τις πληροφορίες για το πώς και πού να αγοράσετε εισιτήρια για το καμπαρέ Moulin Rouge, τι περιμένετε; Κλείστε τα εισιτήριά σας και κατευθυνθείτε στη Μονμάρτρη για το εκθαμβωτικό σόου! Είμαστε σίγουροι ότι θα ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία.

Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Musée 

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

Αεροπορικά εισιτηρια

Και κατάλυμα μέσο booking.com

Μην ξεχνάτε την ταξιδιωτική σας ασφάλιση!

Ενοικίαση αυτοκίνητου με την Economybookings.com

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.