Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για τον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας το 2023

Περιεχόμενα

Η Φλωρεντία είναι ο βασικός πυλώνας στα δρομολόγια για την Ιταλία και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί εκεί συρρέουν ταξιδιώτες που θέλουν να δουν πανέμορφες ιστορικές τοποθεσίες και να εξερευνήσουν την εμβληματική περίοδο της Αναγέννησης της Ιταλίας. Το σήμα κατατεθέν του είναι ο καθεδρικός ναός της Φλωρεντίας (ιταλικά: Duomo di Firenze) και όχι μόνο επειδή το τεράστιο σχήμα του κυριαρχεί στον ορίζοντα. Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό μένετε στην πόλη, η επίσκεψη στον καθεδρικό ναό πρέπει να είναι στη λίστα με τις υποχρεώσεις σας στη Φλωρεντία.

Αυτό που ορισμένοι επισκέπτες δεν συνειδητοποιούν για τον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας πριν φτάσουν είναι ότι υπάρχουν περισσότερα από ένα μέρος που μπορείτε να επισκεφτείτε: το καμπαναριό του Giotto, ο θόλος του Brunelleschi και το βαπτιστήριο του San Giovanni είναι όλα μέρος του καθεδρικού συγκροτήματος και εξίσου αξίζει να το ελέγξετε. έξω.

Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να οργανώσετε τα εισιτήριά σας για τον Καθεδρικό Ναό της Φλωρεντίας. Συγκεντρώσαμε αυτόν τον οδηγό για το πώς να αγοράσετε εισιτήρια για τον Καθεδρικό Ναό της Φλωρεντίας, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το ξεχωριστό μέρος.

Γρήγορη απάντηση – Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για τον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας: Αν δεν σας αρέσει να περάσετε τις διακοπές σας περιμένοντας σε μεγάλες ουρές, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα είτε να κλείσετε τα εισιτήριά σας για τον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας εκ των προτέρων ή να κάνετε κράτηση για μια ξενάγηση στον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας . Από αυτά τα δύο, η ξενάγηση είναι η καλύτερη επιλογή καθώς μπορείτε να μάθετε για την ιστορία αυτού του πανέμορφου καθεδρικού ναού από έναν ειδικό οδηγό.

Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε εισιτήρια για τον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας

Λόγω της δημοτικότητας του καθεδρικού ναού της Φλωρεντίας στους τουρίστες, προκύπτει ότι υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποκτήσετε εισιτήρια. Το να αποφασίσετε πού θα αγοράσετε εισιτήρια για τον Καθεδρικό Ναό της Φλωρεντίας εξαρτάται από το πόσο χρόνο έχετε, τι ελπίζετε να δείτε και πόσα είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε. Για να σας βοηθήσουμε, έχουμε αναλυτικά όλες τις επιλογές για εισιτήρια για τον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας και γιατί συνιστούμε ανεπιφύλακτα να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων.

Όταν επισκέπτεστε τον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας, είναι σημαντικό να γνωρίζετε σε ποια μέρη του συγκροτήματος πρέπει να παραταθείτε για να επισκεφθείτε. Επειδή το εσωτερικό του καθεδρικού ναού της Φλωρεντίας έχει δωρεάν είσοδο για το κοινό, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να βάλετε ουρά για να μπείτε μέσα.

Απαιτούνται εισιτήρια για το καμπαναριό του Giotto, το Brunelleschi’s Dome και το Βαπτιστήριο του San Giovanni και μπορούν να αγοραστούν από το εκδοτήριο εισιτηρίων στην Piazza del Duomo. Ωστόσο, δεν συνιστούμε να αγοράζετε εισιτήρια για το συγκρότημα του καθεδρικού ναού της Φλωρεντίας με αυτόν τον τρόπο, καθώς διατρέχετε τον κίνδυνο να εξαντληθούν. Ακόμα κι αν αυτό δεν ισχύει, θα χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας στη Φλωρεντία για να ταξινομήσετε εισιτήρια αντί για περιηγήσεις στα αξιοθέατα.

2. Online κράτηση

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε κράτηση εισιτηρίων για τα αξιοθέατα του καθεδρικού ναού της Φλωρεντίας είναι να τα αποκτήσετε στο Διαδίκτυο πολύ πριν προγραμματίσετε να τα επισκεφτείτε. Η online κράτηση διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε εισιτήρια για τον Καθεδρικό Ναό της Φλωρεντίας και σας επιτρέπει να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας στο καμπαναριό του Giotto και στον θόλο του Brunelleschi για να θαυμάσετε τη θέα τους.

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για αυτά τα αξιοθέατα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του καθεδρικού ναού της Φλωρεντίας . Ωστόσο, αυτά τα εισιτήρια δεν μπορούν να αλλάξουν μετά την αγορά και δεν επιστρέφονται, κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει πρόβλημα εάν έχετε αλλάξει σχέδια. Ευτυχώς, μπορείτε να αποκτήσετε εισιτήρια για ορισμένα μέρη του συγκροτήματος που σας επιτρέπουν να ακυρώσετε έως και 24 ώρες νωρίτερα και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων, όπως αυτό το εισιτήριο για το Brunelleschi’s Dome .

Οι τουρίστες που ελπίζουν να αξιοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τον χρόνο τους στη Φλωρεντία μπορεί να θελήσουν να σκεφτούν μια ξενάγηση στον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας. Κάνοντας μια ξενάγηση, έχετε το πλεονέκτημα να έχετε έναν επαγγελματία ξεναγό που σας δείχνει μέσα από κάθε αξιοθέατο και μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις για να ικανοποιήσετε την περιέργειά σας.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ξεναγήσεις για κάθε μεμονωμένο αξιοθέατο του συγκροτήματος του καθεδρικού ναού, συμπεριλαμβανομένου του εσωτερικού του καθεδρικού ναού, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας. Αλλά αυτές οι εκδρομές είναι διαθέσιμες μόνο τις Παρασκευές και τα Σάββατα και αυτά τα εισιτήρια περιοδείας δεν επιστρέφονται. Αντίθετα, συνιστούμε να κάνετε κράτηση μέσω αυτού του συνδέσμου για μια ολοκληρωμένη ξενάγηση που καλύπτει όλα τα αξιοθέατα του συγκροτήματος.

© RossHelen / shutterstock.com

Χρήσιμες πληροφορίες για επίσκεψη στον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας

Ποια είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας;

Η Φλωρεντία είναι ένα απίστευτα δημοφιλές μέρος για να επισκεφθούν οι τουρίστες και ο καθεδρικός ναός είναι ένα από τα πιο γνωστά ορόσημα της πόλης. Ως εκ τούτου, μπορεί να είναι εξαιρετικά απασχολημένο σε ορισμένες περιόδους του χρόνου. Επισκεφτείτε τον καθεδρικό ναό όταν είναι πιο πολυσύχναστος και μπορείτε να περιμένετε μεγάλες ουρές για να δείτε το εσωτερικό του και περιορισμένη διαθεσιμότητα εισιτηρίων για τον τρούλο, τον πύργο και το βαπτιστήριο.

Δεν υπάρχει πραγματικά εποχή του χρόνου που η Φλωρεντία είναι χωρίς πολλούς τουρίστες, αλλά τα πλήθη είναι σίγουρα η χειρότερη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο. Αντ ‘αυτού, σκεφτείτε να επισκεφθείτε τους ανοιξιάτικους μήνες του Απριλίου και του Μαΐου, καθώς ο καιρός είναι ακόμα πολύ καλός, αλλά οι τουρίστες δεν είναι αρκετά στο αποκορύφωμά τους. Ο χειμώνας είναι η πιο ήσυχη εποχή του χρόνου για να επισκεφθείτε τη Φλωρεντία, αλλά μπορεί να βρείτε ότι η θέα από τον τρούλο και τον πύργο δεν είναι τόσο εντυπωσιακή με το περιορισμένο φως της ημέρας και τη μειωμένη ορατότητα.

Όσο για το πότε θα πάει κατά τη διάρκεια της ημέρας, συνιστάται να στοχεύσετε είτε το πρώτο πράγμα το πρωί είτε λίγο πριν την τελευταία είσοδο το απόγευμα/βράδυ. Εάν επιλέξετε να δείτε το εσωτερικό του καθεδρικού ναού το πρωί, σκεφτείτε να φτάσετε λίγο πριν από την επίσημη ώρα έναρξης για να βρείτε ένα καλό σημείο στη γραμμή.

Ώρες λειτουργίας του καθεδρικού ναού της Φλωρεντίας

Οι ώρες λειτουργίας στον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας ποικίλλουν ανάλογα με το τμήμα του καθεδρικού ναού που επισκέπτεστε. Ο καθεδρικός ναός είναι ανοιχτός από τις 10:45 έως τις 17:00 έως τις 28 Φεβρουαρίου και από τις 10:15 έως τις 16:30 μετά την 1η Μαρτίου. Είναι κλειστός τις Κυριακές.

Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, το Brunelleschi’s Dome είναι ανοιχτό από τις 8:15 έως τις 19:45 τις καθημερινές, από τις 8:15 έως τις 17:30 τα Σάββατα και από τις 12:45 έως τις 17:30 τις Κυριακές. Μετά την 1η Μαρτίου, το Dome είναι ανοιχτό από τις 8:15 έως τις 19:30 τις καθημερινές, από τις 8:15 έως τις 17:15 τα Σάββατα και από τις 12:45 έως τις 16:30 τις Κυριακές.

Το Βαπτιστήριο είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 11:15 έως τις 17:45 έως τις 28 Φεβρουαρίου και από τις 9:00 έως τις 19:45 μετά την 1η Μαρτίου. Το καμπαναριό του Giotto είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 8:15 έως τις 19:45.

© Sergey Peterman / shutterstock.com

Πώς να φτάσετε στον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας

Το να φτάσετε στον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας ενώ βρίσκεστε στη Φλωρεντία δεν είναι τόσο δύσκολο χάρη στην κεντρική του τοποθεσία. Αν ήδη περιηγείστε στα αξιοθέατα στο διάσημο ιστορικό κέντρο της πόλης, θα πρέπει να μπορείτε να περπατήσετε εκεί μέσα σε δέκα λεπτά.

Ωστόσο, εάν θέλετε να σώσετε τα πόδια σας ή ταξιδεύετε από πιο μακριά, τότε είναι καλύτερο να σκεφτείτε να πάρετε το λεωφορείο. Η πλησιέστερη στάση λεωφορείου στον καθεδρικό ναό και την Piazza del Duomo είναι η στάση Santa Maria Maggiore, η οποία βρίσκεται στη διαδρομή του λεωφορείου C4 από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, Firenze Santa Maria Novella.

Πώς λειτουργούν τα εισιτήρια για τον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας;

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψή σας στον Καθεδρικό Ναό της Φλωρεντίας, βοηθάει να γνωρίζετε πώς ακριβώς λειτουργούν τα εισιτήρια του καθεδρικού ναού της Φλωρεντίας. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι δεν απαιτείται εισιτήριο για τον ίδιο τον καθεδρικό ναό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να επισκεφθείτε δωρεάν όποτε θέλετε. Προφανώς, το μειονέκτημα σε αυτό είναι ότι θα πρέπει να παραταχθείς για να μπεις μέσα.

Υπάρχουν όμως εισιτήρια για άλλα μέρη του συγκροτήματος του καθεδρικού ναού, όπως το καμπαναριό του Giotto, ο θόλος του Brunelleschi και το βαπτιστήριο του San Giovanni. Για να είμαστε σαφείς, όμως, αυτά τα εισιτήρια δεν είναι εισιτήρια παράλειψης για τον εσωτερικό του καθεδρικού ναού της Φλωρεντίας. είναι μόνο για τη συγκεκριμένη περιοχή στο εισιτήριο.

Θα πρέπει να επιλέξετε μια ώρα για την κράτηση εισιτηρίων για το καμπαναριό του Giotto και τον θόλο του Brunelleschi, που σηματοδοτεί την ώρα έναρξης της επίσκεψής σας. Φροντίστε να είστε ακριβείς, καθώς σας επιτρέπεται να επισκεφθείτε έως και πέντε λεπτά νωρίτερα, αλλά δεν θα σας επιτραπεί η είσοδος αργότερα από πέντε λεπτά μετά την ώρα έναρξης.

Είναι επίσης δυνατό να αγοράσετε πολλά πάσο που περιλαμβάνουν πρόσβαση σε έναν συνδυασμό αξιοθέατων σε ένα μόνο πάσο. Το Giotto Pass παρέχει πρόσβαση στο Βαπτιστήριο του San Giovanni, το καμπαναριό του Giotto, το Μουσείο Opera del Duomo και την αρχαία βασιλική της Santa Reparata, ενώ το Brunelleschi Pass περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση στον Θόλο του Brunelleschi. Αυτά τα πάσο ισχύουν για τρεις ημέρες και σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρήματα εάν θέλετε να ζήσετε όλα όσα έχει να προσφέρει ο Καθεδρικός Ναός της Φλωρεντίας.

Αφού αγοράσετε online εισιτήρια για τον Καθεδρικό Ναό της Φλωρεντίας, θα τα λάβετε μέσω email. Τα εισιτήρια περιέχουν έναν γραμμωτό κώδικα που μπορεί να εμφανιστεί είτε εκτυπωμένος είτε στο smartphone σας.

© Imagentle / shutterstock.com

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για τον Καθεδρικό Ναό της Φλωρεντίας;

Αν και υπάρχει δωρεάν πρόσβαση στο εσωτερικό του καθεδρικού ναού της Φλωρεντίας, θα πρέπει να αγοράσετε εισιτήρια για πρόσβαση σε άλλα μέρη του καθεδρικού ναού. Οι τιμές των εισιτηρίων σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα χωρίζονται σε εισιτήρια ενηλίκων και εισιτήρια μειωμένης τιμής για παιδιά ηλικίας 7 έως 14 ετών. Άτομα με αναπηρία και ο φροντιστής τους, καθώς και παιδιά ηλικίας 6 ετών και κάτω, εισέρχονται δωρεάν σε όλα τα αξιοθέατα.

Φλωρεντία χωρίς γλουτένη Ένας ταξιδιωτικός οδηγός για κοιλιοκάκη(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

  • Brunelleschi’s Dome: 20€ για ενήλικες και 10€ μειωμένη τιμή
  • Giotto’s Bell Tower: 15€ για ενήλικες και 7€ μειωμένη τιμή
  • Baptistery of San Giovanni: 10€ για ενήλικες και 5€ μειωμένη τιμή (εκτός από την πρώτη Τρίτη του μήνα που τα εισιτήρια κοστίζουν 5€ για ενήλικες και 3€ μειωμένη τιμή)

Όσον αφορά τα πάσο που διατίθενται στον επίσημο ιστότοπο, το κόστος τους είναι:

  • Πάσο Brunelleschi: 30€ για ενήλικες και 12€ μειωμένη τιμή
  • Giotto Pass: 20€ για ενήλικες και 7€ μειωμένη τιμή

Οι ξεναγήσεις στον καθεδρικό ναό όταν γίνονται κράτηση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας κοστίζουν 13€ για ενήλικες και 7€ μειωμένη τιμή.

Τα καλύτερα ξενοδοχεία για τον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη διαμονή σας κοντά στον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στην πόλη. Όχι μόνο διευκολύνει την περιήγηση στον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας, αλλά θα βρίσκεστε επίσης βολικά κοντά σε πολλά άλλα συναρπαστικά αξιοθέατα της πόλης. Το μόνο που πιάνει αυτή την ιδέα είναι ότι το ιστορικό κέντρο μπορεί να είναι ένα ακριβό μέρος της Φλωρεντίας για να μείνεις, αλλά είναι δυνατό να βρεις μερικά οικονομικά μέρη, αν ξέρεις πού να ψάξεις.

Το Rocco Forte Hotel Savoy είναι η ξεκάθαρη επιλογή αν αναζητάτε πολυτελή διαμονή κοντά στον καθεδρικό ναό Duomo. Θα χρειαστούν μόλις τρία λεπτά για να φτάσετε στον καθεδρικό ναό από αυτό το λαμπερό ξενοδοχείο πέντε αστέρων, το οποίο διαθέτει όμορφα διακοσμημένα δωμάτια, ένα μπιστρό που σερβίρει τοπική κουζίνα και ένα γυμναστήριο.

Για ένα ξενοδοχείο μεσαίας κατηγορίας με δωμάτια που βλέπουν ακριβώς απέναντι στον καθεδρικό ναό, δεν μπορείτε να παραλείψετε τη διαμονή σας στο Hotel Duomo Firenze . Σε αυτό το ξενοδοχείο τριών αστέρων ακριβώς στην Piazza del Duomo, θα βρείτε απλά δωμάτια με όλες τις βασικές ανέσεις.

Τα οικονομικά καταλύματα στη Φλωρεντία βρίσκονται συνήθως σε μεγάλη απόσταση από το ιστορικό κέντρο, με τον ξενώνα My Friends την κοντινότερη καλή επιλογή. Αυτός ο οικονομικός ξενώνας βρίσκεται κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Santa Maria Novella, λιγότερο από δέκα λεπτά με τα πόδια από τον καθεδρικό ναό, και έχει εξαιρετική αξία χάρη στο φιλόξενο προσωπικό του. Για άλλες συστάσεις για ξενώνες, φροντίστε να ανατρέξετε στον λεπτομερή οδηγό ξενώνα της Φλωρεντίας.

© trabantos / shutterstock.com

Διαδικασία ασφαλείας στον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας

Για να διασφαλίσετε ότι δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την άφιξή σας για την επίσκεψή σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που αξίζει να γνωρίζετε σχετικά με τους κανόνες για τον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας.

Ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες είναι να ντύνεστε με σεβασμό και να διασφαλίζετε ότι οι ώμοι και τα γόνατα καλύπτονται, καθώς ο καθεδρικός ναός της Φλωρεντίας είναι τόπος λατρείας. Μια άλλη χρήσιμη συμβουλή είναι να μην έχετε μαζί σας μεγάλες τσάντες, καθώς δεν θα μπορείτε να τις φέρετε ή να τις αποθηκεύσετε πουθενά.

Λόγω της πανδημίας COVID-19, όλοι οι επισκέπτες πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικό εμβολιασμού με εμβόλιο εγκεκριμένο από τον EMA ή ανάρρωσης από τη μόλυνση από τον COVID-19, μέσω της παρουσίασης ενός ενισχυμένου πράσινου πάσου ή πάσου Covid.

Οι 10 καλύτεροι ξενώνες στη Φλωρεντία, Ιταλία(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επίσκεψη στον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας με άτομα με ειδικές ανάγκες

Επειδή είναι μια ιστορική τοποθεσία, η προσβασιμότητα δεν είναι πάντα εγγυημένη στον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα μέτρα που έχουν ληφθεί για να βοηθηθούν οι επισκέπτες με διάφορες αναπηρίες.

Ο καθεδρικός ναός της Φλωρεντίας έχει μια ειδική είσοδο στη δεξιά πλευρά του καθεδρικού ναού για επισκέπτες με κινητικά προβλήματα. Δυστυχώς, η πρόσβαση στο καμπαναριό του Giotto και στο Brunelleschi’s Dome μπορεί να παρασχεθεί μόνο σε ενδεχόμενη βάση για επισκέπτες με κινητικά προβλήματα, καθώς απαιτείται βοήθεια από ειδικό οδηγό, αλλά όχι πάντα διαθέσιμη. Πρέπει να ζητήσετε αυτή τη βοήθεια μέσω email πριν από την επίσκεψή σας.

Οι επισκέπτες με προβλήματα όρασης μπορούν να κάνουν χρήση της απτικής διαδρομής TouchAble και των αποκλειστικών ξεναγήσεων στον ιστότοπο, κατόπιν αιτήματος. Περιηγήσεις που ενσωματώνουν LIS (ιταλική νοηματική γλώσσα) είναι επίσης διαθέσιμες για επισκέπτες με προβλήματα ακοής.

© vvoe / shutterstock.com
Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για τον καθεδρικό ναό του Μιλάνου το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Συχνές ερωτήσεις – Στοιχεία για τον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας

Τι είναι ο καθεδρικός ναός της Φλωρεντίας;

Ο Καθεδρικός Ναός της Φλωρεντίας, γνωστός και ως Duomo di Firenze, είναι η έδρα του Αρχιεπισκόπου της Φλωρεντίας και της Ρωμαιοκαθολικής Αρχιεπισκοπής Φλωρεντίας.

Πότε χτίστηκε ο καθεδρικός ναός της Φλωρεντίας;

Η κατασκευή του καθεδρικού ναού της Φλωρεντίας ξεκίνησε στις 9 Σεπτεμβρίου 1296.

Πόσο χρονών είναι ο καθεδρικός ναός της Φλωρεντίας;

Ο καθεδρικός ναός της Φλωρεντίας ολοκληρώθηκε το 1436, καθιστώντας τον σχεδόν 800 χρόνια ζωής.

Ο απόλυτος οδηγός για να επισκεφθείτε τις σπηλιές Batu στην Κουάλα Λουμπούρ (2023)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ποιος έχτισε τον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας;

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Φλωρεντίας ήταν υπεύθυνο για την κατασκευή του καθεδρικού ναού, ενώ το κτίριο σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες Arnolfo di Cambio, Filippo Brunelleschi και Emilio De Fabris.

Γιατί χτίστηκε ο καθεδρικός ναός της Φλωρεντίας;

Ο καθεδρικός ναός της Φλωρεντίας χτίστηκε για να αντικαταστήσει έναν προηγούμενο καθεδρικό ναό που ερήμωσε και δεν ήταν αρκετά μεγάλος για να εξυπηρετήσει τον αυξανόμενο πληθυσμό της πόλης.

Πού βρίσκεται ο καθεδρικός ναός της Φλωρεντίας;

Ο καθεδρικός ναός της Φλωρεντίας βρίσκεται στην Piazza del Duomo στο βόρειο τμήμα του ιστορικού κέντρου της πόλης.

Με όλες αυτές τις πληροφορίες στη διάθεσή σας, δεν θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα να προγραμματίσετε μια επίσκεψη στον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας. Το πιο σημαντικό, θα πρέπει τώρα να είναι προφανές γιατί είναι τόσο σημαντικό να οργανώσετε εισιτήρια για τον καθεδρικό ναό της Φλωρεντίας πριν φτάσετε.

[tp_widget][/tp_widget]

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια