Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για τον Πύργο του Μονπαρνάς το 2023

Περιεχόμενα

Ο Πύργος του Άιφελ μπορεί να είναι το πιο διάσημο μέρος στο Παρίσι για να απολαύσετε τη θέα της πόλης, αλλά δεν είναι η μόνη άποψη που θα πρέπει να βρει το δρόμο σας στο δρομολόγιό σας στο Παρίσι. Παρά το γεγονός ότι οι Παριζιάνοι τον θεωρούν άσχημη προσθήκη στην πόλη, ο Πύργος του Μονπαρνάς, που ονομάζεται επίσης Tour Montparnasse, έχει γίνει δημοφιλής επιλογή μεταξύ των τουριστών που αναζητούν εκπληκτική θέα στην πόλη, ειδικά αφού η θέα του περιλαμβάνει τον Πύργο του Άιφελ.

Η επίσκεψη στον Πύργο του Μονπαρνάς μπορεί να είναι μια αξέχαστη ένταξη στο ταξίδι σας στο Παρίσι, επομένως είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να προγραμματίσετε προσεκτικά. Γι’ αυτόν τον λόγο έχουμε συγκεντρώσει πολλές χρήσιμες πληροφορίες σε αυτόν τον οδηγό για το πώς να αγοράσετε εισιτήρια για τον Πύργο του Μονπαρνάς. Παρακάτω, θα εξηγήσουμε την αξία των skip-the-line εισιτηρίων στον Πύργο του Μονπαρνάς, καθώς και θα παρέχουμε συμβουλές για το πώς να φτάσετε στο κτίριο, πότε είναι καλύτερο να πάτε και πολλά άλλα.

Γρήγορη απάντηση – Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για τον Πύργο του Μονπαρνάς: Εκτός αν σας αρέσει να περνάτε τις διακοπές σας περιμένοντας σε μεγάλες ουρές, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα αγοράστε τα εισιτήριά σας για τον Πύργο του Μονπαρνάς εκ των προτέρων εδώ.

Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε εισιτήρια για τον Πύργο του Μονπαρνάς

Ως ένα από τα καλύτερα σημεία θέας στο Παρίσι, ο Πύργος Μονπαρνάς μπορεί να δει αρκετούς επισκέπτες που αναζητούν τη θέα του. Με τόσους πολλούς επισκέπτες έρχεται μια ποικιλία επιλογών για τρόπους απόκτησης εισιτηρίων. Δεν είναι όλες οι επιλογές που ταιριάζουν σε εσάς και τις ανάγκες σας, επομένως θα σας καθοδηγήσουμε από πού μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για τον Πύργο του Μονπαρνάς και μπορείτε να βρείτε ποια προσέγγιση είναι η καλύτερη για εσάς.

1. Γραμμή αυτοπροσώπως (Δεν συνιστάται)

Ο χρόνος στις διακοπές είναι πολύτιμος, επομένως δεν έχει νόημα να τον ξοδέψετε στην ουρά, ειδικά σε μια πόλη όπως το Παρίσι. Αυτό θα πρέπει να κάνετε αν επιλέξετε να περιμένετε και να αγοράσετε εισιτήρια για τον Πύργο του Μονπαρνάς όταν φτάσετε. Το να αγοράζετε εισιτήρια στην πόρτα όχι μόνο θα σας κοστίσει χρόνο, αλλά είναι και πιο ακριβό, επομένως δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα στην αγορά εισιτηρίων με αυτόν τον τρόπο.

2. Κάντε κράτηση μέσω Διαδικτύου (Συνιστάται)

Αντί να εμφανίζεστε απλώς, σας συνιστούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο εκ των προτέρων για να οργανώσετε σωστά την επίσκεψή σας. Κάνοντας κράτηση εισιτηρίων για τον Πύργο του Μονπαρνάς εκ των προτέρων, θα γνωρίζετε ότι όλα είναι έτοιμα όταν φτάσετε και επειδή θα κάνετε κράτηση εισιτηρίων για τον Πύργο του Μονπαρνάς, θα μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως την επίσκεψή σας.

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια μέσω της επίσημης ιστοσελίδας για Πύργος Μονπαρνάς. Ωστόσο, ο ιστότοπος απαιτεί να εγγραφείτε για να κάνετε κράτηση και δεν παρέχει πληροφορίες για αλλαγές ή επιστροφές χρημάτων. Για εισιτήρια μίας επίσκεψης, προτείνουμε χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο Αντίθετα, καθώς είναι γρήγορο και εύκολο στη χρήση και συνοδεύεται από δωρεάν ακύρωση έως και 24 ώρες νωρίτερα για πλήρη επιστροφή χρημάτων. Τα ημερήσια και νυχτερινά εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας.

3. Αγοράστε ένα πάσο του Παρισιού

Δεν θα ξεμείνετε από πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Παρίσι και το κόστος για να επισκεφθείτε όλα τα αξιοθέατα της πόλης μπορεί πραγματικά να αυξηθεί. Αλλά είναι δυνατό να εξοικονομήσετε χρήματα αγοράζοντας το Pass του Παρισιού, ένα πάσο πόλης που έρχεται με είσοδο σε πολλά αξιοθέατα και περιλαμβάνει και κάποιες διασκεδαστικές δραστηριότητες. Με το Paris Pass, όχι μόνο θα αποκτήσετε το εισιτήριό σας για τον Πύργο του Μονπαρνάς, αλλά θα λάβετε επίσης εισιτήρια για αξιοθέατα της πόλης, όπως ο Πύργος του Άιφελ και το Μουσείο του Λούβρου.

© Kiattisak Anoochitarom / shutterstock.com

Χρήσιμες πληροφορίες για επίσκεψη στον Πύργο του Μονπαρνάς

Ποια είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφτείτε τον Πύργο του Μονπαρνάς;

Δεδομένου ότι πληρώνετε καλά χρήματα για να απολαύσετε τη θέα από τον Πύργο του Μονπαρνάς, θα θελήσετε να επιλέξετε την κατάλληλη στιγμή για να το επισκεφτείτε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία. Για μερικούς ανθρώπους, αυτό σημαίνει ότι βρίσκουν την καλύτερη στιγμή για να αποφύγουν τα πλήθη, ενώ άλλοι θα θέλουν την καλύτερη δυνατή θέα.

Ο Πύργος του Μονπαρνάς είναι πιο πολυσύχναστος γύρω από το ηλιοβασίλεμα, γιατί μπορείτε να δείτε την πόλη λουσμένη στο φως του ήλιου αργά το απόγευμα. Εάν είναι σημαντικό για εσάς να δείτε τη θέα στα καλύτερά της, αυτή είναι η ώρα να πάτε. Νωρίς το απόγευμα είναι επίσης πολύ απασχολημένος χρόνος, αλλά δεν θα βρείτε το φως ιδιαίτερα καλό για φωτογραφίες.

Για μια πιο ήρεμη επίσκεψη, προτείνουμε είτε να έρθετε το πρωί είτε το βράδυ, αρκεί να μην σας πειράζει να δείτε την πόλη το βράδυ.

Ώρες λειτουργίας του Πύργου Μονπαρνάς

Ο Πύργος του Μονπαρνάς είναι ανοιχτός κάθε μέρα της εβδομάδας όλο το χρόνο. Από 1 Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου, το κατάστρωμα παρατήρησης είναι ανοιχτό από τις 9:30 έως τις 23:30, ενώ από την 1η Οκτωβρίου έως τις 30 Απριλίου, είναι ανοιχτό από τις 11:00 έως τις 22:30. Ο τελευταίος ανελκυστήρας μέχρι το κατάστρωμα παρατήρησης είναι πάντα 30 λεπτά πριν από την ώρα κλεισίματος.

Από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο, το La Brasserie Fondamentale στην ταράτσα του πύργου φιλοξενεί ένα αναδυόμενο μπαρ, ανοιχτό από τις 13:30 έως τις 22:30.

Πώς να φτάσετε στον Πύργο του Μονπαρνάς

Το Παρίσι είναι ένα μεγάλο μέρος, και παρόλο που ο Πύργος του Μονπαρνάς βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, δεν είναι τόσο κοντά σε πολλά άλλα δημοφιλή αξιοθέατα. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα δεν θα βρείτε τον εαυτό σας να περπατά απλά από δίπλα του καθώς πηγαίνετε για περιηγήσεις στα αξιοθέατα. Αντίθετα, ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε σε αυτό το ορόσημο του Παρισιού είναι με τη δημόσια συγκοινωνία.

Η χρήση του μετρό είναι σίγουρα ο ευκολότερος τρόπος, καθώς ο Πύργος Montparnasse βρίσκεται ακριβώς πάνω από το σταθμό Montparnasse–Bienvenüe του Παρισιού. Μπορείτε να πάρετε τις γραμμές 4, 6,12 και 13 για να φτάσετε εκεί και να φτάσετε στον πύργο μέσω της εξόδου 1, 2 ή 4. Υπάρχουν επίσης πολλά λεωφορεία που ταξιδεύουν μέσω της πόλης προς τη στάση Montparnasse, συμπεριλαμβανομένων των 28, 39, 58, 82, 88, 89, 91, 92, 94, 95 και 96 γραμμές.

© VLADJ55 / shutterstock.com

Πώς λειτουργούν τα εισιτήρια του Montparnasse Tower;

Τα εισιτήρια του Montparnasse Tower έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την επίσκεψη στο κατάστρωμα παρατήρησής του όμορφη και εύκολη.

Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν μόνο δύο τύποι εισιτηρίων για τον Πύργο του Μονπαρνάς, παρέχοντας στους επισκέπτες πρόσβαση στο παρατηρητήριο του στον 56ο όροφο και στη βεράντα του τελευταίου ορόφου στον 59ο όροφο. Ένα εισιτήριο επιτρέπει μια μόνο επίσκεψη στον πύργο, ενώ το εισιτήριο Νυχτερινής & Ημέρας επιτρέπει δύο επισκέψεις σε διάστημα 48 ωρών. Τα εισιτήρια για ειδικές εκδηλώσεις πρέπει να αγοράζονται χωριστά.

Τα εισιτήρια που γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας ισχύουν για 90 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Μόλις λάβετε τα εισιτήριά σας, μπορείτε είτε να τα εκτυπώσετε είτε να τα εμφανίσετε στο smartphone σας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για τον Πύργο του Μονπαρνάς;

Το κόστος των εισιτηρίων για τον Πύργο του Μονπαρνάς εξαρτάται από το εάν αγοράζετε εισιτήρια μέσω διαδικτύου ή αυτοπροσώπως, καθώς και από το εάν αγοράζετε κανονικό εισιτήριο ή νυχτερινό και ημερήσιο εισιτήριο.

Οι τιμές για τα εισιτήρια του Montparnasse Tower στον επίσημο ιστότοπο για γενική είσοδο είναι 19 € για ενήλικες, 14 € για νέους και φοιτητές, 8 € για παιδιά και 7,50 € για άτομα με αναπηρία. Τα νεανικά εισιτήρια είναι για άτομα ηλικίας 12 έως 17 ετών και τα παιδικά εισιτήρια για άτομα ηλικίας 4 έως 11 ετών. Η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά κάτω των τεσσάρων ετών. Τα εισιτήρια που αγοράζονται επιτόπου κοστίζουν 1 € επιπλέον για ενήλικες, νέους και φοιτητές.

Τα νυχτερινά και ημερήσια εισιτήρια κοστίζουν 25 € για ενήλικες, 19 € για νέους και φοιτητές και 12 € για παιδιά.

Τα καλύτερα ξενοδοχεία για τον Πύργο του Μονπαρνάς

Το Μονπαρνάς, η γειτονιά που περιβάλλει τον Πύργο του Μονπαρνάς, είναι ένα φανταστικό μέρος του Παρισιού για να βασιστείτε ως τουρίστας. Η περιοχή δεν είναι μόνο κοντά σε πολλά αξιοσημείωτα αξιοθέατα, όπως οι Κατακόμβες του Παρισιού και οι Jardin du Luxembourg, είναι επίσης γεμάτη κρεπερί και μπιστρό για να απολαύσετε την κουζίνα της πόλης. Καθώς υπάρχουν πολλές επιλογές διαμονής στην περιοχή, επιτρέψτε μας να μοιραστούμε μερικές που πιστεύουμε ότι αξίζουν τον χρόνο σας.

Ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας που θα βρείτε σε αυτό το μέρος του Παρισιού είναι Ξενοδοχείο Le Six. Τα δωμάτια και οι σουίτες σε αυτό το boutique ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων έχουν γενναιόδωρο μέγεθος και κομψό σχεδιασμό. Στη συνέχεια, υπάρχουν οι περιποιητικές ανέσεις του ξενοδοχείου, όπως ένα χαμάμ σπα και γυμναστήριο. Μπορείτε να βρείτε επιπλέον προτάσεις ξενοδοχείων στον οδηγό μας για τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Παρίσι.

Επιτυγχάνοντας μια ισορροπία μεταξύ άνεσης και κόστους, έχετε την αξιόπιστη επιλογή του Απολλιναίρ. Αυτό το ξενοδοχείο τριών αστέρων απέχει λιγότερο από πέντε λεπτά με τα πόδια από τον Πύργο του Μονπαρνάς και προσφέρει άνετα δωμάτια και νόστιμο πρωινό. Μπορείτε επίσης να βρείτε εξαιρετική αξία στο Airbnb, όπως θα δείτε στον οδηγό μας για το Paris Airbnbs.

FIAP Jean Monnet είναι μια από τις σπάνιες επιλογές για ταξιδιώτες με προϋπολογισμό που θέλουν να μείνουν σε αυτή την τσέπη του Παρισιού. Στον ξενώνα, έχετε τη συνηθισμένη επιλογή από κοιτώνες και ιδιωτικά δωμάτια, αλλά και μια δέσμη ανέσεων, όπως εστιατόριο, μπαρ, κήπο και κοινόχρηστο σαλόνι. Για περισσότερες επιλογές, φροντίστε να ανατρέξετε στον οδηγό μας για ξενώνες στο Παρίσι.

© danm12 / shutterstock.com

Διαδικασία ασφαλείας στον Πύργο του Μονπαρνάς

Οι κανόνες και η διαδικασία ασφαλείας για την επίσκεψη στον Πύργο του Μονπαρνάς είναι σχετικά απλοί. Οι επισκέπτες του κτιρίου θα πρέπει να περάσουν από έλεγχο ασφαλείας τύπου αεροδρομίου καθώς απαγορεύονται αντικείμενα όπως όπλα, όπλα και αιχμηρά αντικείμενα.

Εάν έχετε μεγάλες τσάντες ή αποσκευές μαζί σας, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τα ντουλάπια αποσκευών στο σταθμό Montparnasse για να τα αποθηκεύσετε. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτά κατά την επίσκεψή σας.

Επίσκεψη στον Πύργο του Μονπαρνάς με αναπηρία

Υπάρχει ένα σημαντικό πράγμα που αξίζει να γνωρίζετε εάν έχετε αναπηρία, συγκεκριμένα μειωμένη κινητικότητα, εάν σκοπεύετε να πάτε στον Πύργο του Μονπαρνάς. Ενώ υπάρχει πρόσβαση με ανελκυστήρα από την είσοδο του κτιρίου μέχρι το κατάστρωμα παρατήρησης στον 56ο όροφο, η πρόσβαση στην ταράτσα του 59ου ορόφου είναι δυνατή μόνο μέσω τριών σκαλοπατιών. Ωστόσο, οι επισκέπτες με αναπηρία μπορούν να λάβουν έκπτωση εισιτήριο εισόδου στον πύργο.

Συχνές Ερωτήσεις – Στοιχεία για τον Πύργο του Μονπαρνάς

Τι είναι ο Πύργος του Μονπαρνάς;

Ο Πύργος Montparnasse, ή Tour Montparnasse, είναι ένας ουρανοξύστης στο Παρίσι.

Πότε χτίστηκε ο Πύργος του Μονπαρνάς;

Η κατασκευή του κτιρίου ξεκίνησε το 1969 και ολοκληρώθηκε το 1973.

Πόσο χρονών είναι ο Πύργος του Μονπαρνάς;

Το 2023, ο Πύργος του Μονπαρνάς θα γιορτάσει την 50η επέτειό του.

Πόσο ψηλός είναι ο Πύργος του Μονπαρνάς;

Ο Πύργος του Μονπαρνάς έχει ύψος 210 μέτρα (689 πόδια).

Ποιος έχτισε τον Πύργο του Μονπαρνάς;

Η Campenon Bernard, μια αναπτυξιακή εταιρεία, έχτισε τον Πύργο του Μονπαρνάς και οι Eugène Beaudouin, Urbain Cassan και Louis Hoym de Marien ήταν οι αρχιτέκτονες που το σχεδίασαν.

Γιατί χτίστηκε ο Πύργος του Μονπαρνάς;

Ο Πύργος του Μονπαρνάς χτίστηκε ως μέρος ενός έργου αστικής ανανέωσης για την αναζωογόνηση της συνοικίας Μονπαρνάς.

Πού βρίσκεται ο Πύργος του Μονπαρνάς;

Ο Πύργος Μονπαρνάς βρίσκεται στη συνοικία Μονπαρνάς του 15ου διαμερίσματος στο κέντρο του Παρισιού.

Τώρα που έχετε όλες αυτές τις πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας, πραγματικά δεν θα πρέπει να έχετε απορίες, ειδικά όταν πρόκειται για τους καλύτερους τρόπους οργάνωσης των εισιτηρίων σας για τον Πύργο του Μονπαρνάς.

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα εισητηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Διαμονή

Ασφάλιση 

Διαβάστε επίσης :“Κλείστε Τώρα και Πληρώστε Λιγότερα! Απίστευτες Τιμές Ξενοδοχείων με Ένα Κλικ!”

“Κλείστε Τώρα Ξενοδοχείο και Πληρώστε Λιγότερα!

Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για τον Τηλεοπτικό Πύργο του Βερολίνου το 2023

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.