Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για τον Τηλεοπτικό Πύργο του Βερολίνου

Περιεχόμενα

Ψάχνετε για την καλύτερη θέα στο Βερολίνο; Λοιπόν, θα δυσκολευτείτε να βρείτε έναν καλύτερο από αυτόν του ψηλότερου πύργου της Γερμανίας, του Τηλεοπτικού Πύργου του Βερολίνου. Σε ύψος 368 μέτρων, αυτό το αξιοθέατο του Βερολίνου δεν φιλοξενεί μόνο ένα κατάστρωμα παρατήρησης αλλά και ένα περιστρεφόμενο εστιατόριο που προσφέρει απαράμιλλη θέα για δείπνο έως και 80 χιλιόμετρα σε μια καθαρή μέρα. Ο Τηλεοπτικός Πύργος του Βερολίνου είναι μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας των Μεγάλων Πύργων (ναι, αυτό είναι ένα πράγμα) και βλέπει πάνω από 1,2 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, κάτι που είναι αρκετά εντυπωσιακό δεδομένου ότι μπορεί να φιλοξενήσει μόνο έως και 400 άτομα τη φορά. Τούτου λεχθέντος, λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας και της δημοτικότητάς του, οι μεγάλες ουρές βρίσκονται σχεδόν πάντα έξω και ο πύργος συχνά ξεπουλά εισιτήρια εκ των προτέρων. Μην στεναχωριέσαι όμως! Εκεί μπαίνουμε. 

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κάνετε κρατήσεις και εισιτήρια για τον Τηλεοπτικό Πύργο του Βερολίνου, γνωστό και ως Berliner Fernsehturm. Εμείς εδώ στο Road Affair έχουμε συγκεντρώσει τον απόλυτο οδηγό για το πώς να αγοράσετε εισιτήρια για τον Τηλεοπτικό Πύργο του Βερολίνου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο και χρήμα κατά τις διακοπές σας στην πόλη! 

Γρήγορη απάντηση – Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για τον Τηλεοπτικό Πύργο του Βερολίνου: Ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε εισιτήρια για τον Τηλεοπτικό Πύργο του Βερολίνου είναι online εκ των προτέρων εδώ . Αυτά τα εισιτήρια κοστίζουν το ίδιο όπως στον επίσημο ιστότοπο, αλλά σας επιτρέπουν να παραλείψετε τη γραμμή.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe⁩ στο Viber << 👈✈️🌍

Διαβάστε επίσης : Ξενάγηση στο Βερολίνο

  • 3 ημέρες στο Βερολίνο: Καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Βερολίνο
  • Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για τον Πύργο του Άιφελ

Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε εισιτήρια για τον Τηλεοπτικό Πύργο του Βερολίνου

Όπως είπαμε προηγουμένως, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αγοράσετε εισιτήρια για τον Τηλεοπτικό Πύργο του Βερολίνου και ο καλύτερος τρόπος εξαρτάται πραγματικά από το πώς θέλετε να ζήσετε τον πύργο και την πόλη. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ομαδοποιήσετε τα αξιοθέατα για εκπτώσεις ή να παραλείψετε τις γραμμές έξω. Θα σας παρουσιάσουμε όλες τις καλύτερες επιλογές παρακάτω, ώστε να βρείτε το σωστό εισιτήριο που ταιριάζει στο δρομολόγιό σας. 

Γραμμή αυτοπροσώπως (Δεν συνιστάται)

Όσον αφορά το πού μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για τον Τηλεοπτικό Πύργο του Βερολίνου, μπορείτε να επιλέξετε να κατευθυνθείτε κατευθείαν στον πύργο και να αγοράσετε εισιτήρια αυτοπροσώπως. Ωστόσο, σας συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να μην κάνετε ουρές αυτοπροσώπως, καθώς ίσως χρειαστεί να περιμένετε σε μεγάλες ουρές στο κρύο ή τη ζέστη του καλοκαιριού. 

Τα εισιτήρια για τον Πύργο της Τηλεόρασης του Βερολίνου λειτουργούν με σύστημα χρονομετρημένης εισόδου, που σημαίνει ότι κάθε εισιτήριο έχει μια χρονοθυρίδα εισόδου για να αποτρέψει πάρα πολλούς ανθρώπους να ανεβαίνουν στην κορυφή ταυτόχρονα. Έτσι, ακόμα κι αν περάσετε από τη γραμμή για ένα εισιτήριο, ίσως χρειαστεί να περιμένετε ακόμη περισσότερο μέχρι να είναι έτοιμη η επόμενη χρονοθυρίδα να σας μεταφέρει. 

Αγοράστε ένα εισιτήριο online εκ των προτέρων (Συνιστάται) 

Εξοικονομήστε χρήματα και την ταλαιπωρία να στέκεστε στις ουρές, κάνοντας κράτηση εισιτηρίων για τον Τηλεοπτικό Πύργο του Βερολίνου εκ των προτέρων. Τα εισιτήρια στην πόρτα είναι στην πραγματικότητα πιο ακριβά από τα διαδικτυακά, καθώς ο πύργος προσπαθεί να ενθαρρύνει λιγότερες γραμμές για μια πιο οργανωμένη και ευχάριστη επίσκεψη. Μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας στον επίσημο ιστότοπο του Berlin TV Tower ή σε τρίτους πωλητές όπως το GetYourGuide. Συνιστούμε το τελευταίο καθώς τα εισιτήρια του Berlin TV Tower στο GetYourGuide έχουν την ίδια τιμή με τον επίσημο ιστότοπο, αλλά με την προσθήκη ενός γρήγορου πάσου. 

Αγοράστε ένα εισιτήριο Combo

Εκτός από ένα κανονικό εισιτήριο για το κατάστρωμα παρατήρησης , μπορείτε να αγοράσετε ένα σύνθετο εισιτήριο με πολλές άλλες εμπειρίες στον πύργο. Κάθε σύνθετο εισιτήριο συνοδεύεται από ένα τυπικό εισιτήριο παρατήρησης μαζί με ένα εισιτήριο skip-the-line για τον Τηλεοπτικό Πύργο του Βερολίνου για να παρακάμψετε τη γραμμή στον κάτω όροφο! 

Εισιτήριο Combo με εμπειρία VR

Η νέα εμπειρία Βερολίνου Odyssey VR πρέπει να είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα στην πόλη για να δείτε. Θα βάλετε ένα σετ μικροφώνου-ακουστικού για να απολαύσετε μια περιήγηση VR στην πόλη όπως καμία άλλη, καθώς ταξιδεύεστε πίσω στο χρόνο μέσα από υπερρεαλιστικά κινούμενα σχέδια και ανακατασκευές για να μάθετε για το Βερολίνο στους περασμένους αιώνες. Έτσι, αν αυτό ακούγεται σαν το είδος έλξης σας, μπορείτε να ομαδοποιήσετε τόσο την εμπειρία Εικονικής Πραγματικότητας όσο και το κατάστρωμα παρατήρησης σε ένα εισιτήριο

Combo εισιτήριο με Γεύμα καθισμάτων παραθύρου στο The Sphere

Αν ψάχνετε για το καλύτερο κάθισμα στην πόλη για να απολαύσετε ένα γεύμα, μην το αφήσετε στην τύχη! Το περιστρεφόμενο εστιατόριο του Πύργου Τηλεόρασης του Βερολίνου, το Sphere, προσφέρει εξαιρετική θέα στην πόλη, όπως ο Καθεδρικός Ναός του Βερολίνου, η Πύλη του Βρανδεμβούργου και πολλά άλλα εμβληματικά κτίρια και μνημεία του Βερολίνου. Για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε την καλύτερη θέα της πόλης, κλείστε αυτό το τραπέζι καθισμάτων στο παράθυρο και το σύνθετο εισιτήριο παρατήρησης στον πύργο. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το πάσο στον επίσημο ιστότοπο, αλλά και πάλι, προτείνουμε το GetYourGuide καθώς η τιμή είναι στην πραγματικότητα χαμηλότερη! 

Combo εισιτήριο με πρωινό στο The Sphere

Αν θέλετε να περάσετε ένα μπουτζέ brunch στο επόμενο επίπεδο, σκεφτείτε να κάνετε κράτηση για πρωινό στο Sphere. Αυτό το εισιτήριο συνδυασμού πρωινού και παρατήρησης περιλαμβάνει την επιλογή μεταξύ δύο προκαθορισμένων επιλογών πρωινού. Το πρώτο είναι το πρωινό του πύργου, το οποίο περιλαμβάνει μια κλασική γερμανική επιλογή αλλαντικών, τυριών, ψωμιού, φρέσκων φρούτων και καφέ. Η δεύτερη επιλογή είναι ένα vegan πρωινό, το οποίο σερβίρει ένα νόστιμο άλειμμα από αβοκάντο, μαρμελάδα, κρέμα ρεβιθιού, λαχανικά, ψωμιά και καφέ. Ανεξάρτητα από το πρωινό που θα πάτε, έχετε εγγυημένη θέση στο παράθυρο.

Combo εισιτήριο με απογευματινό τσάι στο The Sphere

Ένας άλλος υπέροχος τρόπος για να γνωρίσετε τον Πύργο της Τηλεόρασης του Βερολίνου είναι να κλείσετε ένα σύνθετο εισιτήριο με απογευματινό τσάι στο Sphere . Με αυτό το σύνθετο εισιτήριο, είναι εγγυημένο ότι θα καθίσετε σε μια θέση στο παράθυρο του εστιατορίου. Μόλις φτάσετε στο τραπέζι σας, μπορείτε να επιλέξετε ποιο σάντουιτς θέλετε (ζαμπόν, σολομό ή τυρί Brie), ένα φλιτζάνι καφέ ή τσάι και ένα μάφιν για να απολαύσετε, όλα αυτά ενώ το εστιατόριο περιστρέφεται.

Combo εισιτήριο με δείπνο τριών πιάτων στο The Sphere

Ο πιο πολυτελής τρόπος για να γνωρίσετε τον πύργο της τηλεόρασης του Βερολίνου είναι να κάνετε κράτηση για ένα γεύμα τριών πιάτων στο Sphere. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γιορτάσετε μια ειδική περίσταση ή να μεταφέρετε τη βραδιά των διακοπών σας στο επόμενο επίπεδο με τον σύντροφό σας. Θα κάθεστε σε ένα από τα καθίσματα του παραθύρου, έτσι ώστε το Βερολίνο να λειτουργεί ως φόντο για το δείπνο σας. Το γεύμα τριών πιάτων περιλαμβάνει δύο ποτήρια κρασί, απεριόριστο μεταλλικό νερό, ένα ορεκτικό, ένα κυρίως, ένα επιδόρπιο και ένα ζεστό ρόφημα για να απολαύσετε στο τέλος του γεύματός σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να κατευθυνθείτε στην πλατφόρμα παρατήρησης για να τραβήξετε μερικές αξέχαστες φωτογραφίες! 

Αγοράστε ένα τουριστικό πάσο

Αν σκοπεύετε να ανακαλύψετε πολλά αξιοθέατα ενώ βρίσκεστε στις διακοπές σας στο Βερολίνο, τότε ένα τουριστικό πάσο μπορεί να είναι το ιδανικό! Το Berlin Welcome Card προσφέρει δωρεάν μεταφορά στις ταξιδιωτικές ζώνες Α, Β και Γ, μαζί με πρόσβαση και εκπτώσεις σε πολλά αξιοθέατα του Βερολίνου. Το πάσο περιλαμβάνει ζώνες από και προς το αεροδρόμιο του Βερολίνου του Βρανδεμβούργου στην απλή τιμή ενός ταξί! 

Χρήσιμες πληροφορίες για επίσκεψη στον τηλεοπτικό πύργο του Βερολίνου

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε τον Τηλεοπτικό Πύργο του Βερολίνου;

Η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε τον πύργο της τηλεόρασης του Βερολίνου εξαρτάται από το πώς θέλετε να ζήσετε τον πύργο. Αν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, τότε σκεφτείτε να επισκεφθείτε τον Τηλεοπτικό Πύργο του Βερολίνου τις καθημερινές από Τρίτη έως Πέμπτη. Τα Σαββατοκύριακα, συμπεριλαμβανομένης της Παρασκευής και της Δευτέρας, τείνουν να είναι πιο δημοφιλή, ειδικά στην υψηλή περίοδο. Για να το πάτε ένα βήμα παραπέρα, σκεφτείτε να κάνετε κράτηση για ώρες εισόδου νωρίς το πρωί ή μετά τις 7 μ.μ., καθώς τείνει να έχει λιγότερο κόσμο και τότε. Επομένως, για να αποφύγετε εντελώς τα πλήθη, επισκεφθείτε τον πύργο κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής (Δεκέμβριος έως Φεβρουάριος), κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και σε ώρα εκτός αιχμής το πρωί ή το βράδυ.  

Τώρα, αν θέλετε μερικές σοβαρά απίστευτες φωτογραφίες από την κορυφή του πύργου, θα θέλετε να αγοράσετε ένα εισιτήριο για την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Ωστόσο, έχετε κατά νου ότι το ηλιοβασίλεμα είναι μια πολύ δημοφιλής εποχή για να επισκεφθείτε τον πύργο, επομένως σίγουρα θα συναντήσετε περισσότερους ανθρώπους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αιχμής. 

Ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας του Πύργου Τηλεόρασης του Βερολίνου;

Ο Τηλεοπτικός Πύργος του Βερολίνου είναι ανοιχτός σχεδόν 365 ημέρες το χρόνο, με λίγες ημερομηνίες λήξης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Το κατάστρωμα παρατήρησης και το εστιατόριο Sphere είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 11 μ.μ. από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο και από τις 10 το πρωί έως τις 22:00 από τον Νοέμβριο έως τον Φεβρουάριο. Μπορείτε να δείτε ποιες ημέρες ο πύργος είναι κλειστός στον επίσημο ιστότοπο

Πώς θα φτάσετε στον Τηλεοπτικό Πύργο του Βερολίνου;

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον Πύργο της τηλεόρασης του Βερολίνου είναι με τη δημόσια συγκοινωνία. Μπορείτε να οδηγήσετε μόνοι σας ή να κάνετε μια βόλτα, αλλά διατρέχετε τον κίνδυνο της κυκλοφορίας και του περιορισμένου χώρου στάθμευσης, κάτι που μπορεί να σας κάνει να καθυστερήσετε στον χρόνο σας! Για να γλιτώσετε από το άγχος, προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία. Μπορείτε να πάρετε τα τρένα S5, S7 ή S9 για το σταθμό S Alexanderplatz Bhf, το τραμ M2 για τη στάση S+U Alexanderplatz Bhf ή τις γραμμές U2, U5 ή U8 του μετρό για το σταθμό Alexanderplatz. Τα δρομολόγια λεωφορείων 142, 200 και 248 σταματούν επίσης σε κοντινή απόσταση. 

Δεδομένου ότι ο Τηλεοπτικός Πύργος του Βερολίνου βρίσκεται σε ένα αρκετά κεντρικό σημείο της πόλης, θα μπορούσατε να τον περπατήσετε και από άλλα αξιοθέατα! Μερικά κοντινά αξιοθέατα σε απόσταση 20 λεπτών με τα πόδια περιλαμβάνουν τον Καθεδρικό Ναό του Βερολίνου, το Μπουντρούμι του Βερολίνου, το Μουσείο Neues και την Gendarmenmarkt. 

Πώς λειτουργούν τα εισιτήρια του πύργου τηλεόρασης του Βερολίνου;

Ο Πύργος Τηλεόρασης του Βερολίνου λειτουργεί με χρονομετρημένη είσοδο εισιτηρίων, η οποία λειτουργεί προς όφελος όσων κάνουν κράτηση εισιτηρίων για τον Τηλεοπτικό Πύργο του Βερολίνου εκ των προτέρων. Ουσιαστικά, όταν αγοράζετε ένα εισιτήριο αυτοπροσώπως, ο υπολογιστής καταχωρεί τον αριθμό του εισιτηρίου και τον συγκρίνει με τη μέση διάρκεια ενός επισκέπτη και το ποσό των προκρατημένων εισιτηρίων για να δημιουργήσει έναν μέσο χρόνο αναμονής. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είστε ελεύθεροι να περιπλανηθείτε σε κοντινά αξιοθέατα ή να πάρετε κάτι να φάτε. Μόλις εμφανιστεί ο αριθμός του εισιτηρίου σας στην εικονική ουρά, θα λάβετε ένα μήνυμα SMS που θα σας ενημερώνει ότι ο χρόνος εισόδου σας θα τελειώσει σε 30 λεπτά. 

Τώρα, εάν έχετε κλείσει εκ των προτέρων το εισιτήριό σας για τον Πύργο της τηλεόρασης του Βερολίνου μέσω διαδικτύου με καθορισμένη ώρα εισόδου, θα πρέπει να φτάσετε στον πύργο εκείνη τη στιγμή. Στην πραγματικότητα, τεχνικά υποτίθεται ότι θα φτάσετε εκεί 10 λεπτά νωρίτερα για να συμμετάσχετε στην ουρά για τη συγκεκριμένη ώρα εισόδου. Ωστόσο, οι άνθρωποι δεν είναι τέλειοι, επομένως ο Τηλεοπτικός Πύργος του Βερολίνου σας δίνει μια περίοδο χάριτος 10 λεπτών μετά την αρχική ώρα εισόδου για να κάνετε check-in. Εάν είστε αργότερα από 10 λεπτά, θα χάσετε τη θέση σας και θα χρειαστεί να καλέσετε ή να μιλήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών σχετικά με τη συμμετοχή στην κανονική εικονική ουρά για την επόμενη θέση. 

Μόλις φτάσετε στην είσοδο για τον καθορισμένο χρόνο, θα πρέπει στη συνέχεια να περιμένετε στην ουρά για έλεγχο ασφαλείας και να μπείτε στους ανελκυστήρες. Υπάρχουν μόνο δύο ανελκυστήρες που ανακατεύουν τους επισκέπτες πάνω-κάτω στον πύργο, επομένως αυτές οι γραμμές μπορεί να μακραίνουν πολύ, ειδικά αν οι άνθρωποι περνούν πολύ χρόνο στην κορυφή του πύργου. 

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για τον Τηλεοπτικό Πύργο του Βερολίνου;

Οι τιμές για τον Τηλεοπτικό Πύργο του Βερολίνου ποικίλλουν ανάλογα με την ηλικία και τον τύπο του εισιτηρίου που θέλετε. Να σημειωθεί ότι τα βρέφη ηλικίας 0-3 ετών είναι εντελώς δωρεάν για όλες τις εμπειρίες στον πύργο, αλλά θα χρειαστούν και πάλι εισιτήριο! Για παιδιά ηλικίας τεσσάρων έως 14 ετών ισχύει παιδικό εισιτήριο. 

Αν ψάχνετε για ένα τυπικό εισιτήριο παρατήρησης , θα σας κοστίσει 24,50 € για ενήλικες και 14,50 € για παιδιά. Το κόστος του εισιτηρίου παρατήρησης με την εμπειρία VR είναι 29,50 € για ενήλικες και 19,50 € για παιδιά. Είναι 28,50 € για ενήλικες και 18,50 € για παιδιά για εισιτήριο παρατήρησης και κράτηση θέσης στο παράθυρο στο εστιατόριο Sphere. Το πρωινό στο εστιατόριο Sphere και ένα εισιτήριο στο κατάστρωμα παρατήρησης κοστίζουν 40 € ανά άτομο, ενώ το απογευματινό τσάι και ένα εισιτήριο στο κατάστρωμα παρατήρησης κοστίζουν 35,50 € ανά άτομο. Για το πολυτελές γεύμα τριών πιάτων , το κόστος είναι 110€ ανά άτομο. 

Η κάρτα καλωσορίσματος του Βερολίνου κοστολογείται με βάση το πόσες ημέρες θα θέλατε να ισχύει. Κάθε μέρα που η κάρτα είναι έγκυρη, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε όσο θέλετε για αξιοθέατα, μεταφορές ή εκπτώσεις. Η αρχική τιμή για μια διήμερη κάρτα καλωσορίσματος Berlin είναι 30 € ανά άτομο. 

Ποια είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία κοντά στον πύργο της τηλεόρασης του Βερολίνου;

Δεδομένου ότι ο πύργος της τηλεόρασης του Βερολίνου βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία και κοντά σε πολλά άλλα δημοφιλή αξιοθέατα, μπορείτε να σκεφτείτε να μείνετε στη γειτονιά! Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε κοντά στα κύρια αξιοθέατα και θα εξοικονομήσετε χρήματα. 

Αν ψάχνετε για ένα μοντέρνο ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις, σκεφτείτε να κάνετε κράτηση δωματίου στο Casa Camper Berlin . Αυτό το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων προσφέρει γυμναστήριο, υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο, σπα και εστιατόριο που προσφέρει υπηρεσία δωματίου. 

Ένα άλλο φανταστικό ξενοδοχείο στο Βερολίνο είναι το Regent Berlin . Αυτό το ξενοδοχείο πέντε αστέρων διαθέτει εσωτερικούς χώρους σε κλασικό παλιό στιλ με σύγχρονες ανέσεις, όπως ηχομονωμένους τοίχους, γυμναστήριο, εστιατόριο και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Είναι επίσης φιλικό προς τα κατοικίδια! 

Για ένα ξενοδοχείο με δωμάτια σε στιλ διαμερισμάτων, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το The Mandala Suites . Αυτό το κατάλυμα τεσσάρων αστέρων προσφέρει ηχομονωμένα δωμάτια, χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις, σπα, γυμναστήριο και υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο. 

Ποια είναι η διαδικασία ασφαλείας στον Τηλεοπτικό Πύργο του Βερολίνου;

Όλοι όσοι επιθυμούν να εισέλθουν στον Τηλεοπτικό Πύργο του Βερολίνου θα πρέπει να περάσουν από έλεγχο τσάντας ασφαλείας. Για να βοηθήσετε τη γραμμή να πάει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και για να αποφύγετε την κατάσχεση αντικειμένων, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε όπλα ή επικίνδυνα αντικείμενα όπως πυροτεχνήματα ή μαχαίρια ή εξωτερικά τρόφιμα και ποτά. Τα σκούτερ, τα ποδήλατα, τα skateboard, τα τρόλεϊ, τα καροτσάκια ή οι βαλίτσες δεν επιτρέπονται επίσης μέσα στον πύργο. Ωστόσο, τα καροτσάκια και τα τρόλεϊ μπορούν να αφεθούν στον κάτω όροφο. Τα ζώα επίσης δεν επιτρέπονται εκτός εάν είναι εγγεγραμμένα ως ζώα υποστήριξης. 

Τι γίνεται με την επίσκεψη στον τηλεοπτικό πύργο του Βερολίνου με αναπηρία;

Δυστυχώς, δεδομένου ότι ο πύργος κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1960, όταν η προσβασιμότητα δεν ήταν προτεραιότητα, ο Τηλεοπτικός Πύργος του Βερολίνου δεν είναι προσβάσιμος σε άτομα με κινητικές αναπηρίες που χρειάζονται αναπηρικά καροτσάκια, σκούτερ ή βοηθήματα πεζοπορίας για να μετακινηθούν. Ωστόσο, όσοι έχουν προβλήματα όρασης μπορούν να φέρουν μαζί τους ζώα υπηρεσίας. 

Συχνές ερωτήσεις: Στοιχεία για τον Τηλεοπτικό Πύργο του Βερολίνου 

Πότε χτίστηκε ο πύργος της τηλεόρασης του Βερολίνου;

Ο Τηλεοπτικός Πύργος του Βερολίνου χτίστηκε το 1965. 

Γιατί κατασκευάστηκε ο πύργος της τηλεόρασης του Βερολίνου; 

Ο πύργος της τηλεόρασης του Βερολίνου κατασκευάστηκε κυρίως για τη μετάδοση τηλεοπτικών προγραμμάτων της ΛΔΓ. Ωστόσο, η κυβέρνηση ήθελε επίσης να σταθεί ως σύμβολο της δύναμης του σοσιαλισμού. 

Πού βρίσκεται ο Τηλεοπτικός Πύργος του Βερολίνου;

Ο πύργος τηλεόρασης του Βερολίνου βρίσκεται στην Alexanderplatz, απέναντι από τον ποταμό Spree από το νησί των μουσείων (Καθεδρικός Ναός του Βερολίνου). 

Τι είναι ο Τηλεοπτικός Πύργος του Βερολίνου; 

Ο Πύργος Τηλεόρασης του Βερολίνου είναι ο μεγαλύτερος πύργος της Γερμανίας και διαθέτει κατάστρωμα παρατήρησης με μπαρ και ένα περιστρεφόμενο εστιατόριο. 

Εδώ το έχετε, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να προγραμματίσετε μια χαλαρωτική και αξέχαστη περιήγηση στον Τηλεοπτικό Πύργο του Βερολίνου. Μην ξεχάσετε να φορτίσετε πλήρως τα τηλέφωνα και τις κάμερές σας πριν πάτε για να τραβήξετε μερικές απίστευτες φωτογραφίες! 

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe⁩ στο Viber << 👈✈️🌍

Διαβάστε επίσης : 15 καλύτερα Airbnbs στο Παρίσι, Γαλλία

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.