Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για τους Πύργους Petronas

Περιεχόμενα

Το TicketsWe υποστηρίζεται από αναγνώστες και μπορεί να κερδίσει προμήθεια από αγορές που πραγματοποιούνται μέσω συνδέσμων σε αυτό το άρθρο.

Η πόλη της Κουάλα Λουμπούρ ή KL, όπως είναι περιστασιακά γνωστή, είναι ένας προορισμός που είναι πολλά πράγματα για πολλούς ανθρώπους. Μερικοί τουρίστες κατευθύνονται στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας για να απολαύσουν τη συναρπαστική γαστρονομική σκηνή της, ενώ άλλοι ελπίζουν να εξερευνήσουν την πολυπολιτισμική φύση της μέσα από τα ιστορικά και θρησκευτικά της ορόσημα. Αλλά υπάρχει μια μοντέρνα πλευρά της Κουάλα Λουμπούρ που σίγουρα θα εντυπωσιάσει, η οποία αντιπροσωπεύεται καλύτερα από τους εμβληματικούς Δίδυμους Πύργους Petronas.

Η επίσκεψη στους Πύργους Petronas είναι απαραίτητη για τους ταξιδιώτες που ελπίζουν να απολαύσουν εκπληκτική θέα σε όλη την πόλη και είναι εύκολα ένα από τα πιο δημοφιλή πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην Κουάλα Λουμπούρ. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψή σας σε αυτό το βασικό αξιοθέατο, βοηθά πραγματικά να γνωρίζετε τις επιλογές σας για την αγορά εισιτηρίων για τους Πύργους Petronas και τι περιλαμβάνουν. Δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για το πώς να αγοράσετε εισιτήρια για τους Πύργους Petronas, ώστε να έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας.

3 ημέρες στην Κουάλα Λουμπούρ: Το τέλειο δρομολόγιο στην Κουάλα Λουμπούρ(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Γρήγορη απάντηση – Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για τους Πύργους Petronas: Εκτός αν σας αρέσει να περνάτε τις διακοπές σας περιμένοντας σε μεγάλες ουρές, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα κλείστε εκ των προτέρων τα εισιτήριά σας για τους Πύργους Petronas εδώ.

Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε εισιτήρια για τους Πύργους Petronas

Επειδή είναι ένα τόσο εμβληματικό αξιοθέατο, υπάρχουν πολλές επιλογές για το πώς μπορείτε να αποκτήσετε εισιτήρια Petronas Towers. Αυτές οι επιλογές δεν αντικατοπτρίζουν μόνο πού μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια. επηρεάζουν επίσης πράγματα όπως η τιμή και το τι περιλαμβάνεται όταν πηγαίνετε. Καθώς η σωστή επιλογή θα εξαρτηθεί τελικά από εσάς και τις προτιμήσεις σας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, εξηγήσαμε πού μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για τους Πύργους Petronas για κάθε τύπο επίσκεψης.

1. Γραμμή αυτοπροσώπως (Δεν συνιστάται)

Ανεξάρτητα από ποιο παγκόσμιο τουριστικό αξιοθέατο μιλάτε, η ουρά για εισιτήρια όταν φτάσετε για την επίσκεψή σας είναι σπάνια ο καλύτερος τρόπος για να τα αποκτήσετε. Αυτό ισχύει σίγουρα για την αγορά εισιτηρίων για τους Πύργους Petronas, ένα από τα πιο περιζήτητα αξιοθέατα για τους τουρίστες στην Κουάλα Λουμπούρ. Όχι μόνο θα χρειαστεί να περάσετε χρόνο περιμένοντας στην ουρά για να παραλάβετε τα εισιτήριά σας, αλλά μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι θα πρέπει επίσης να περιμένετε για να ξεκινήσετε την επίσκεψή σας εάν εξαντληθούν ορισμένες χρονοθυρίδες.

Αν τελικά αποφασίσετε να ακολουθήσετε αυτήν τη διαδρομή, αξίζει να γνωρίζετε ότι τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν την ημέρα από τις 9 π.μ., επομένως σας συνιστούμε να φτάσετε εκεί νωρίς για την καλύτερη επιλογή στις ώρες επισκέψεων.

2. Κάντε κράτηση μέσω Διαδικτύου (Συνιστάται)

Αντίθετα, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να κάνετε κράτηση εισιτηρίων για το Petronas Towers μέσω Διαδικτύου, καθώς αυτή η προσέγγιση είναι βέβαιο ότι θα σας προσφέρει μια πολύ πιο ομαλή εμπειρία την ημέρα. Οργανώνοντας τα εισιτήρια εκ των προτέρων, έχετε το πλεονέκτημα να γνωρίζετε ακριβώς πότε θα σας επιτραπεί να ανεβείτε, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να προγραμματίσετε την υπόλοιπη ημέρα σας γύρω από αυτό. Το άλλο πλεονέκτημα της online κράτησης είναι ότι θα λαμβάνετε εισιτήρια skip-the-line Petronas Towers που σας επιτρέπουν να μεγιστοποιήσετε το χρόνο σας, χωρίς να σπαταλάτε κανέναν από αυτόν σε περιττές γραμμές.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν μέσω του επίσημη ιστοσελίδα για τους πύργους, αλλά υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα στη χρήση του, όπως η εγγραφή στον ιστότοπο. Το κύριο πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι τα εισιτήρια που αγοράστηκαν με αυτόν τον τρόπο δεν επιστρέφονται, γι’ αυτό συνιστούμε χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο καθώς μπορείτε να ακυρώσετε αυτά τα εισιτήρια έως και 24 ώρες νωρίτερα και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτής της επιλογής είναι ότι θα παραδώσουν τα εισιτήριά σας απευθείας στο ξενοδοχείο σας στην Κουάλα Λουμπούρ, κάνοντας την επίσκεψή σας ακόμα πιο εύκολη την ημέρα.

3. Κάντε κράτηση για μια βραδινή ξενάγηση

Οι τακτικές επισκέψεις στους Πύργους Petronas περιλαμβάνουν έναν οδηγό που σας μεταφέρει από τον έναν όροφο στον άλλο. Ως εκ τούτου, συνήθως δεν υπάρχει λόγος να ξεφύγετε από το δρόμο σας για να οργανώσετε μια ξενάγηση στους Πύργους Petronas. Ωστόσο, οι ταξιδιώτες που αναζητούν μια μοναδική εμπειρία κατά την περιήγησή τους στους Πύργους Petronas μπορεί να θελήσουν να κάνουν κράτηση για την αποκλειστική Απογευματινή Εμπειρία Ξενάγησης. Αυτή η ειδική εκδρομή μετά τις ώρες επιτρέπει σε μικρές ομάδες να δουν τη θέα από τους πύργους το βράδυ, κάτι που είναι βέβαιο ότι θα είναι μια εμπειρία που οι τουρίστες δεν θα ξεχάσουν σύντομα.

4. Κάντε κράτηση για μια περιήγηση στην πόλη

Αν σκοπεύετε να κάνετε πολλά αξιοθέατα ενώ βρίσκεστε στην Κουάλα Λουμπούρ, ίσως θελήσετε να κάνετε κράτηση για μια περιήγηση στην πόλη για την επίσκεψή σας. Μια περιήγηση στην πόλη σάς επιτρέπει να συνδυάσετε πολλά αξιοθέατα γύρω από την πόλη, συμπεριλαμβανομένων των Πύργων Petronas, καθώς και τη μεταφορά σας για να μετακινηθείτε. Για τους τουρίστες των οποίων η προτεραιότητα είναι οι Πύργοι Petronas αλλά που θέλουν επίσης να δουν περισσότερο από την πόλη γενικά, συνιστούμε να πάρετε αυτή την περιήγηση στην πόληκαθώς περιλαμβάνει στην τιμή τα εισιτήριά σας για τους Πύργους Petronas.

© Ezz Mika Elya / shutterstock.com

Χρήσιμες πληροφορίες για επίσκεψη στους Πύργους Petronas

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφτείτε τους Πύργους Petronas;

Υπάρχουν μερικοί παράγοντες που επηρεάζουν πότε είναι η καλύτερη στιγμή να επισκεφτείτε τους Πύργους Petronas. Το πιο προφανές είναι να γυμνάζεστε πότε οι πύργοι θα είναι πιο ήσυχοι, ώστε να έχετε μια πιο χαλαρή εμπειρία ενώ βρίσκεστε εκεί. Για αυτό, συνιστούμε να πηγαίνετε το πρώτο πράγμα το πρωί για να ρίξετε ένα άλμα σε άτομα που μπορεί να έρθουν αργά το πρωί και νωρίς το απόγευμα.

Ωστόσο, καθώς η θέα από τους Πύργους Petronas είναι αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό, πρέπει επίσης να σκεφτείτε τι θα δείτε έξω από τα παράθυρά του ενώ βρίσκεστε εκεί πάνω. Η Κουάλα Λουμπούρ βρίσκεται κοντά στον ισημερινό, που σημαίνει ότι το ηλιοβασίλεμα είναι περίπου την ίδια ώρα όλο το χρόνο, μεταξύ 19:00 και 19:30.

Υπάρχει επίσης ένα σόου με φως και σιντριβάνι που λαμβάνει χώρα στο KLCC Park κάθε μισή ώρα μεταξύ 19:00 και 21:00, καθιστώντας μια φανταστική στιγμή να βρεθείτε στον πύργο για να τα δείτε όλα όταν το επιτρέπουν οι ώρες λειτουργίας.

Petronas Towers Ώρες Λειτουργίας

Οι Πύργοι Petronas είναι ανοιχτοί κάθε μέρα της εβδομάδας όλο τον χρόνο εκτός Δευτέρας. Από Τρίτη έως Παρασκευή, οι πύργοι είναι ανοιχτοί από τις 10:00 έως τις 18:00, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή από τις 10:00 έως τις 21:00. Η τελευταία είσοδος στους Πύργους Petronas είναι πάντα 30 λεπτά πριν από την ώρα κλεισίματος.

Πώς να φτάσετε στους Πύργους Petronas

Το να φτάσετε στους Πύργους Petronas ενώ βρίσκεστε στην Κουάλα Λουμπούρ δεν θα πρέπει να είναι πολύ δύσκολο χάρη στη βολική τοποθεσία των πύργων και το εξαιρετικό δίκτυο δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης.

Η ακριβής διαδρομή σας για να φτάσετε εκεί θα εξαρτηθεί από την πόλη από την οποία έρχεστε, αλλά μπορούμε να σας πούμε πώς να φτάσετε εκεί από δημοφιλή και εύκολα προσβάσιμα σημεία της πόλης. Δύο τέτοια σημεία είναι το KL Sentral και το Masjid Jamek, καθώς και τα δύο είναι προσβάσιμα μέσω του μετρό, του τραμ και του monorail. Μόλις φτάσετε στο KL Sentral ή στο Masjid Jamek, πάρτε τη γραμμή LRT Kelana Jaya και κατεβείτε στο σταθμό KLCC, ο οποίος βρίσκεται ακριβώς έξω από τους Πύργους Petronas.

Πώς λειτουργούν τα εισιτήρια για τους Πύργους Petronas;

Τι ακριβώς παίρνετε λοιπόν με ένα εισιτήριο για τους Πύργους Petronas; Αυτό είναι κάτι που είναι σημαντικό να κατανοήσετε για να διασφαλίσετε ότι γνωρίζετε τι να περιμένετε όταν το επισκεφτείτε.

Ένα κανονικό εισιτήριο Petronas Towers σάς επιτρέπει μια επίσκεψη στους πύργους διάρκειας 45 λεπτών, κατά τη διάρκεια της οποίας θα σας ταξιδέψει σε μια μικρή ομάδα από έναν ξεναγό. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, θα μεταφερθείτε στη διώροφη skybridge στα Επίπεδα 41 και 42, στο κατάστρωμα παρατήρησης στο Επίπεδο 86, καθώς και σε μια ψηφιακή έκθεση στο Επίπεδο 83.

Όταν κάνετε κράτηση των εισιτηρίων σας εκ των προτέρων, είτε ηλεκτρονικά είτε αυτοπροσώπως, θα πρέπει να επιλέξετε μια προγραμματισμένη ώρα για την επίσκεψή σας από τις ώρες που δεν έχουν εξαντληθεί. Οι ώρες εισόδου είναι κάθε ώρα την ώρα και το τέταρτο.

Την ημέρα της επίσκεψής σας, θα πρέπει να παρουσιάσετε την επιβεβαίωση του email σας ή τον αριθμό κράτησης στο γκισέ έκδοσης εισιτηρίων.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για τους Πύργους Petronas;

Μια ερώτηση που σίγουρα θα απασχολεί τους τουρίστες στην Κουάλα Λουμπούρ είναι πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια Petronas Towers. Η απάντηση δεν είναι τόσο απλή όσο νομίζετε, καθώς εξαρτάται από το αν είστε Μαλαισιανός πολίτης, καθώς οι κάτοχοι ταυτότητας της Μαλαισίας λαμβάνουν μειωμένες τιμές στα εισιτήριά τους.

Η γενική είσοδος για μη Μαλαισιανούς πολίτες είναι 80 RM για ενήλικες, 42 RM για ηλικιωμένους και 33 RM για παιδιά, ενώ οι τιμές για πολίτες της Μαλαισίας είναι 28 RM για ενήλικες και 14 RM για ηλικιωμένους και παιδιά. Άτομα που είναι τουλάχιστον 61 ετών δικαιούνται εισιτήρια για ηλικιωμένους, ενώ οι νέοι ηλικίας μεταξύ 3 και 12 ετών μπορούν να χρησιμοποιήσουν παιδικά εισιτήρια. Βρέφη δύο ετών και κάτω εισέρχονται δωρεάν.

Τα καλύτερα ξενοδοχεία για τους Πύργους Petronas

Η περιοχή γύρω από τους Πύργους Petronas είναι μία από τις πολλές γύρω από την πόλη που συνήθως απολαμβάνουν να μείνουν οι τουρίστες όταν επισκέπτονται την Κουάλα Λουμπούρ. Όχι μόνο κάνει την επίσκεψη στους πύργους εξαιρετικά εύκολη, αλλά η περιοχή έχει επίσης εξαιρετική πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς, πολλά άλλα δημοφιλή αξιοθέατα και τα καταστήματα και τα εστιατόρια του εμπορικού κέντρου Suria KLCC. Αν και υπάρχουν πολλά καταλύματα για να διαλέξετε, επιτρέψτε μας να προτείνουμε μερικά μέρη για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας.

Προγραμματίστε μια διαμονή στο πέντε αστέρων W Κουάλα Λουμπούρ Ξενοδοχείο και αναμφίβολα θα ανυπομονείτε για μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από τους Πύργους Petronas και προσφέρει μεγάλα, εντυπωσιακά μοντέρνα δωμάτια και σουίτες με θέα στους πύργους, για να μην αναφέρουμε μια εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο και σπα.

Από τις πολλές επιλογές μεσαίας κατηγορίας κοντά στο KLCC Park, πιστεύουμε ότι το Eastern Suites στο Platinum KLCC παρέχουν την ιδανική ισορροπία άνεσης και κόστους. Μένοντας σε αυτά τα διαμερίσματα, θα πρέπει να έχετε άφθονο χώρο για τον εαυτό σας και να απολαύσετε πρόσβαση σε ένα εστιατόριο, μια εξωτερική πισίνα, ένα γυμναστήριο, ένα μπαρ και ένα κοινόχρηστο σαλόνι.

Μια εξαιρετική οικονομική επιλογή για backpackers που θέλουν να παραμείνουν κοντά στους πύργους είναι Amethyst Dorm KLCC. Αυτός ο ξενώνας είναι βέβαιο ότι θα σας κακομάθει με το εστιατόριο, την εξωτερική πισίνα και το γυμναστήριο, ενώ βρίσκεται μόλις 1,5χλμ. (0,9 μίλια) από τους Πύργους Petronas.

Διαδικασία Ασφαλείας στους Πύργους Petronas

Για να διασφαλίσετε ότι δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα ή απογοητεύσεις κατά την επίσκεψή σας, είναι χρήσιμο να γνωρίζετε τους κανόνες για τους επισκέπτες στους Πύργους Petronas. Ενώ βρίσκεστε στους πύργους, το φαγητό, το ποτό, το μάσημα τσίχλας και το κάπνισμα απαγορεύονται.

Όλοι οι επισκέπτες και οι αποσκευές πρέπει να περάσουν από έλεγχο ασφαλείας τύπου αεροδρομίου. Οι πύργοι παρέχουν χώρο παράδοσης αποσκευών δίπλα στον πάγκο check-in, όπου οι επισκέπτες μπορούν να αποθηκεύουν προσωπικά αντικείμενα.

Λόγω της πανδημίας COVID-19, υπάρχουν προληπτικά μέτρα στους Πύργους Petronas που αποσκοπούν στην προστασία της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών. Η είσοδος στους πύργους είναι δυνατή μόνο για επισκέπτες που μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν εμβολιαστεί κατά του COVID-19 προσκομίζοντας το ψηφιακό τους πιστοποιητικό εμβολίου. Άλλα μέτρα περιλαμβάνουν ελέγχους θερμοκρασίας, δηλώσεις υγείας και υποχρεωτική χρήση μάσκας προσώπου.

Επίσκεψη στους Πύργους Petronas με Αναπηρία

Χάρη στον μοντέρνο σχεδιασμό του, η δυνατότητα αποκλεισμού και η προσβασιμότητα για τους επισκέπτες είναι θεμελιώδη χαρακτηριστικά των Πύργων Petronas. Διατίθενται δωρεάν αναπηρικά καροτσάκια για επισκέπτες με κινητικά προβλήματα και η περιήγηση στους πύργους έχει σχεδιαστεί για να είναι χωρίς φραγμούς και προσβάσιμη από αναπηρικά αμαξίδια. Για βοήθεια σε άλλα θέματα σχετικά με την προσβασιμότητα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κέντρο πελατών πριν από την επίσκεψή σας.

FAQ – Γεγονότα για τους Πύργους Petronas

Τι είναι οι Πύργοι Petronas;

Οι Πύργοι Petronas είναι δίδυμοι ουρανοξύστες στην πόλη Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας.

Πότε χτίστηκαν οι Πύργοι Petronas;

Η ρηξικέλευθη για τους Πύργους Petronas έγινε την 1η Ιανουαρίου 1992 και οι πύργοι ολοκληρώθηκαν την 1η Μαρτίου 1998.

Πόσο χρονών είναι οι πύργοι Petronas;

Οι Πύργοι Petronas άνοιξαν επίσημα στις 31 Αυγούστου 1999, πράγμα που σημαίνει ότι είναι 23 ετών από το 2022.

Ποιος έχτισε τους Πύργους Petronas;

Ο αρχιτέκτονας César Pelli ήταν υπεύθυνος για το σχεδιασμό των Πύργων Petronas και η KLCC Holdings Sdn Bhd ήταν η εταιρεία πίσω από την ανάπτυξή τους.

Γιατί χτίστηκαν οι Πύργοι Petronas;

Οι πύργοι κατασκευάστηκαν για να είναι ένα σύγχρονο, διεθνώς αναγνωρίσιμο ορόσημο, εμπνευσμένο από μια αναπτυξιακή πρωτοβουλία που υποστήριξε ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας Tun Mahathir Mohamad.

Πόσο ψηλοί είναι οι πύργοι Petronas;

Φτάνοντας σε ύψος 451,9 μέτρων (1.483 πόδια), οι Πύργοι Petronas διαθέτουν 88 ορόφους, πέντε από τους οποίους βρίσκονται υπόγεια. Οι πύργοι ήταν το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο από το 1998 έως το 2004 και εξακολουθούν να παραμένουν οι ψηλότεροι δίδυμοι πύργοι του κόσμου.

Πού βρίσκονται οι Πύργοι Petronas;

Οι Πύργοι Petronas βρίσκονται στα βορειοανατολικά του κέντρου της πόλης της Κουάλα Λουμπούρ με θέα στο πάρκο KLCC.

Με όλες αυτές τις πληροφορίες, θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα γνωρίζοντας ότι είστε σίγουρα προετοιμασμένοι για την επίσκεψή σας. Απλώς θυμηθείτε πόσο σημαντικό είναι να οργανώνετε προσεκτικά τα skip-the-line εισιτήριά σας για τους Πύργους Petronas και σίγουρα θα περάσετε υπέροχα.

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια