Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Κάστρο της Πράγας

Περιεχόμενα

Το TicketsWe υποστηρίζεται από αναγνώστες και μπορεί να κερδίσει προμήθεια από αγορές που πραγματοποιούνται μέσω συνδέσμων σε αυτό το άρθρο.

Γεμάτη χαρακτήρα και μεγαλείο, η πόλη της Πράγας είναι μια πόλη στην οποία είναι δύσκολο να αντισταθείς. Μπορείτε εύκολα να περάσετε μερικές μέρες στα αξιοθέατα της Πράγας, καθώς ο εκλεκτικός συνδυασμός ιστορικών και ιδιόμορφων σύγχρονων αξιοθέατων την κάνει ένα διασκεδαστικό μέρος ανεξάρτητα από το τι σας αρέσει. Αλλά αν υπάρχει ένα ορόσημο στην πρωτεύουσα της Τσεχίας που πρέπει να δουν όλοι, αυτό είναι το Κάστρο της Πράγας. Αυτό το τεράστιο συγκρότημα κάστρων βρίσκεται στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως το μεγαλύτερο αρχαίο κάστρο στον κόσμο και διαθέτει μια εξαιρετική συλλογή από αξιοθέατα που μπορούν να εξερευνήσουν οι επισκέπτες.

Επειδή η επίσκεψη στο Κάστρο της Πράγας είναι ένα σημαντικό σημείο ενός ταξιδιού στην Πράγα, δεν θα μπορούσε να είναι πιο σημαντικό να προγραμματίσετε σωστά την επίσκεψή σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία. Ένα ουσιαστικό βήμα σε αυτόν τον προγραμματισμό είναι η τακτοποίηση των εισιτηρίων σας για το Κάστρο της Πράγας. Δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό γεμάτο χρήσιμες πληροφορίες για το πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Κάστρο της Πράγας για να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε για την επίσκεψή σας.

Γρήγορη απάντηση – Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Κάστρο της Πράγας: Αν δεν σας αρέσει να περάσετε τις διακοπές σας περιμένοντας σε μεγάλες ουρές, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα είτε να κλείσετε τα εισιτήρια σας για το κάστρο της Πράγας εκ των προτέρων είτε να κάνετε κράτηση για μια ξενάγηση στο Κάστρο της Πράγας . Από αυτά τα δύο, η ξενάγηση είναι η καλύτερη επιλογή καθώς μπορείτε να μάθετε για την ιστορία αυτού του όμορφου κάστρου από έναν ειδικό οδηγό.

Πράγα | 15 καλύτερα Airbnb (έκδοση 2023)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε εισιτήρια για το Κάστρο της Πράγας

Καθώς το Κάστρο της Πράγας είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της πόλης, είναι λογικό να υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να το ζήσετε. Οι επιλογές σας επηρεάζονται επίσης από το πού θα προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για το Κάστρο της Πράγας, γι’ αυτό παρακάτω εξηγούμε πού μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για το Κάστρο της Πράγας ανάλογα με το είδος της επίσκεψης που έχετε κατά νου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κάνετε μια τεκμηριωμένη επιλογή και να επιλέξετε ποια προσέγγιση λειτουργεί καλύτερα για εσάς και τα σχέδιά σας στην Πράγα.

1. Γραμμή αυτοπροσώπως (Δεν συνιστάται)

Αν δεν απολαμβάνετε πραγματικά να στέκεστε στις ουρές, δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένετε μέχρι να φτάσετε στο Κάστρο της Πράγας για να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας. Το συγκρότημα του κάστρου είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης και ένας λατρεμένος προορισμός όπως η Πράγα σημαίνει ότι σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί άλλοι άνθρωποι που θα περιμένουν στην ουρά μαζί σας. Τώρα, εάν αποφασίσετε την τελευταία στιγμή να το επισκεφτείτε, τότε αυτή είναι η μόνη σας επιλογή να αγοράσετε εισιτήρια για το Κάστρο της Πράγας. αλλά κατά τα άλλα αξίζει τον κόπο να προγραμματίσεις εκ των προτέρων.

Τα 20 πιο όμορφα κάστρα στην Τσεχία(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Online κράτηση

Αντί να περιμένετε στην ουρά, μια πολύ καλύτερη προσέγγιση είναι να κάνετε online κράτηση εισιτηρίων για το Κάστρο της Πράγας πολύ πριν από την επίσκεψή σας. Τα εισιτήρια που παίρνετε online είναι στην πραγματικότητα εισιτήρια για το Κάστρο της Πράγας, εξοικονομώντας σας όλο αυτό τον χρόνο που στέκεστε στην ουρά περιμένοντας να τα αποκτήσετε. Υπάρχει επίσης η ηρεμία που αποκομίζετε από το να γνωρίζετε ότι έχετε ήδη οργανώσει αυτήν την πτυχή του ταξιδιού σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε άλλα πράγματα όταν βρίσκεστε εκεί.

Το μόνο που πιάνει, ωστόσο, είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε κράτηση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Κάστρου της Πράγας. Ως εκ τούτου, συνιστούμε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας μέσω αυτού του συνδέσμου για κανονικά εισιτήρια για το Κάστρο της Πράγας και μέσω αυτού του συνδέσμου εάν θέλετε επίσης να δείτε το παλάτι Lobkowicz. Αυτά τα εισιτήρια κοστίζουν σχεδόν το ίδιο με αυτά που αγοράζετε από το εκδοτήριο εισιτηρίων του κάστρου και έχουν το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι σας επιτρέπουν να τα ακυρώσετε έως και 24 ώρες νωρίτερα και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

3. Κάντε κράτηση για ξενάγηση (Συνιστάται)

Μια ξενάγηση στο Κάστρο της Πράγας είναι μια εξαιρετική ιδέα για τους τουρίστες που θέλουν να απολαύσουν λίγο περισσότερο το αξιοθέατο. Το συγκρότημα φιλοξενεί μια ποικιλία διαφορετικών αξιοθέατων και άφθονη ιστορία, οπότε το να έχετε κάποιον που είναι εξαιρετικά ενημερωμένος καθώς περιηγείστε στο Κάστρο της Πράγας προφανώς κάνει μεγάλη διαφορά.

Είναι δυνατό να κλείσετε έναν ξεναγό όταν φτάσετε στο Κάστρο της Πράγας, αλλά υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα στην αναμονή για να το οργανώσετε, όπως να πρέπει να περιμένετε στην ουρά στο εκδοτήριο εισιτηρίων. Αντ ‘αυτού, συνιστούμε να κάνετε κράτηση για αυτήν την ξενάγηση στο κάστρο που περιλαμβάνει έναν εξειδικευμένο τοπικό ξεναγό, την είσοδο χωρίς χρέωση στο κάστρο και ακόμη και το εισιτήριό σας για το τραμ για να φτάσετε εκεί.

4. Αγοράστε μια κάρτα πόλης

Εάν σχεδιάζετε να κάνετε πολλές περιηγήσεις στα αξιοθέατα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στην Πράγα, τότε ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να πάρετε μια κάρτα πόλης της Πράγας . Αυτό το εύχρηστο τουριστικό πάσο σάς παρέχει δωρεάν είσοδο σε κάθε είδους αξιοθέατα και μουσεία γύρω από την Πράγα σε πολύ χαμηλότερη τιμή από αυτή που θα πληρώνατε για μεμονωμένα εισιτήρια. Μεταξύ των αξιοθέατων στο Prague City Card είναι το Κάστρο της Πράγας, το Παλάτι Lobkowicz, το Εθνικό Μουσείο και το Μουσείο της Γέφυρας του Καρόλου. Η κάρτα περιλαμβάνει επίσης μια δωρεάν περιήγηση στα αξιοθέατα και δωρεάν κρουαζιέρα στο ποτάμι, παρέχοντας επιλογές για το πώς να γεμίσετε το χρόνο σας στην πόλη.

© Richard Semik / shutterstock.com

Χρήσιμες πληροφορίες για επίσκεψη στο Κάστρο της Πράγας

Ποια είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Κάστρο της Πράγας;

Με τόσους πολλούς τουρίστες στην Πράγα που θέλουν να έρθουν να εξερευνήσουν το συγκρότημα του κάστρου, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι υπάρχουν καλύτερες στιγμές για επίσκεψη. Σε γενικές γραμμές, η πιο ήσυχη ώρα στο Κάστρο της Πράγας είναι το πρώτο πράγμα το πρωί, γι’ αυτό σας συνιστούμε να σκοπεύετε να φτάσετε πριν ανοίξουν τα κτίρια για να εξερευνήσετε τους χώρους και μετά να κατευθυνθείτε προς το εσωτερικό όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

Η Πράγα είναι εξαιρετικά πολυσύχναστη από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο, και τότε το κάστρο είναι επίσης πιο πολυσύχναστο. Αντίθετα, σκεφτείτε να έρθετε την άνοιξη ή το φθινόπωρο όταν η πόλη έχει λιγότερο κόσμο και ο καιρός είναι ακόμα άνετος.

Η αποφυγή του πλήθους δεν είναι ο μόνος παράγοντας που επηρεάζει πότε είναι καλύτερο να το επισκεφτείτε, καθώς ορισμένες εποχές θα επιτρέψουν μια καλύτερη, πιο ολοκληρωμένη εμπειρία στο Κάστρο της Πράγας. Η χαμηλή περίοδος για τον τουρισμό στην Πράγα είναι τον χειμώνα, αλλά, δυστυχώς, δεν είναι η ιδανική στιγμή για να έρθει, καθώς τμήματα του κάστρου όπως οι κήποι του κάστρου είναι κλειστά για το κοινό αυτή τη στιγμή.

Ώρες λειτουργίας του Κάστρου της Πράγας

Το Κάστρο της Πράγας είναι ανοιχτό κάθε μέρα της εβδομάδας όλο το χρόνο. Οι ώρες λειτουργίας του χωρίζονται σε μια καλοκαιρινή τουριστική περίοδο και μια χειμερινή τουριστική περίοδο, με κάθε κτίριο να είναι ανοιχτό στις δικές του ώρες. Όλο το χρόνο, το συγκρότημα του Κάστρου της Πράγας είναι ανοιχτό από τις 6:00 έως τις 22:00.

Κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου από τον Απρίλιο έως τις 31 Οκτωβρίου, τα κύρια ιστορικά κτήρια, όπως το Old Royal Palace και το Golden Lane, είναι ανοιχτά από τις 9:00 έως τις 17:00. Ο καθεδρικός ναός του Αγίου Βίτου είναι ανοιχτός από τις 9:00 έως τις 17:00, εκτός από τις Κυριακές που το ωράριο μειώνεται από τις 12:00 έως τις 17:00. Τέλος, οι κήποι του Κάστρου της Πράγας είναι ανοιχτοί από τις 10:00 έως τις 18:00.

Το κάστρο έχει τη χειμερινή τουριστική περίοδο μεταξύ 1 Νοεμβρίου και 31 Μαρτίου. Τα ιστορικά κτήρια είναι ανοιχτά από τις 9:00 έως τις 16:00, ενώ ο καθεδρικός ναός του Αγίου Βίτου είναι ανοιχτός από τις 9:00 έως τις 16:00 από Δευτέρα έως Σάββατο και από τις 12 :00 έως 16:00 την Κυριακή. Οι κήποι του Κάστρου της Πράγας είναι κλειστοί κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Η τελευταία είσοδος στον καθεδρικό ναό του Αγίου Βίτου είναι πάντα 20 λεπτά πριν από την ώρα κλεισίματος.

Πώς να φτάσετε στο Κάστρο της Πράγας

Το να βρείτε το δρόμο σας προς το Κάστρο της Πράγας όταν επισκέπτεστε την πόλη δεν θα πρέπει να είναι δύσκολο, καθώς το μεγάλο συγκρότημα στην κορυφή του λόφου είναι δύσκολο να το χάσετε. Αλλά εξακολουθείτε να αναρωτιέστε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε εκεί, επομένως θα καλύψουμε τις επιλογές για να φτάσετε εκεί με τη δημόσια συγκοινωνία. Φυσικά, η καλύτερη διαδρομή θα εξαρτηθεί πάντα από το πού στην πόλη έρχεστε.

Πολλοί τουρίστες έρχονται στο κάστρο είτε από την περιοχή Malá Strana είτε από την Παλιά Πόλη απέναντι από το ποτάμι. Από το Malá Strana, μπορείτε να πάρετε το τραμ 22 μέχρι το λόφο μέχρι τη στάση Pražský hrad, μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από τη βόρεια είσοδο του συγκροτήματος του κάστρου.

Όταν έρχεστε από την Παλιά Πόλη, μπορείτε είτε να διασχίσετε τη γέφυρα Manes και, στη συνέχεια, να πάρετε το τραμ 22 από το Malostranská ή να πάρετε το τραμ 15 προς τις στάσεις Malostranská ή Malostranské náměstí και να περπατήσετε στην περιοχή του κάστρου από εκεί. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι είναι μια σημαντική ανηφορική βόλτα από το Malá Strana.

fotorince / shutterstock.com

Πώς λειτουργούν τα εισιτήρια του Κάστρου της Πράγας;

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε πώς λειτουργούν τα εισιτήρια για το Κάστρο της Πράγας για να διασφαλίσετε ότι θα περάσετε τον καλύτερο χρόνο εκεί. Αυτό σημαίνει να κατανοήσετε ποιες περιοχές απαιτούν εισιτήρια, πόσο διαρκούν τα εισιτήρια και άλλες λεπτομέρειες που ίσως χρειαστεί να γνωρίζετε.

Αμέσως μετά, πρέπει να πούμε ότι δεν απαιτείται παντού στο συγκρότημα του Κάστρου της Πράγας ένα εισιτήριο. Τα εισιτήρια απαιτούνται μόνο για συγκεκριμένα ιστορικά κτίρια, επομένως είναι δυνατό να δείτε μέρη του συγκροτήματος εντελώς δωρεάν. Τα γενικά εισιτήρια για το Κάστρο της Πράγας περιλαμβάνουν είσοδο στον καθεδρικό ναό του Αγίου Βίτου, στο Παλιό Βασιλικό Παλάτι, στη Βασιλική του Αγίου Γεωργίου και στη Χρυσή Λωρίδα. Είναι επίσης δυνατό να προμηθευτείτε εισιτήρια που περιλαμβάνουν είσοδο στο παλάτι Lobkowicz.

Τα εισιτήρια ισχύουν για δύο ημέρες και επιτρέπουν μία είσοδο σε καθένα από τα περιλαμβανόμενα ιστορικά κτίρια. Όταν κάνετε κράτηση εισιτηρίων μέσω Διαδικτύου , μπορείτε είτε να τα παρουσιάσετε στο smartphone σας είτε να τα εκτυπώσετε.

[tp_widget][/tp_widget]

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για το Κάστρο της Πράγας;

Οι τιμές για τα εισιτήρια του Κάστρου της Πράγας είναι σχετικά απλές, κάτι που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποια θα έχετε μια ευκολότερη επιλογή. Επειδή το κόστος των εισιτηρίων εξαρτάται από το πού θα τα προμηθευτείτε, θα καλύψουμε τις γενικές τιμές των εισιτηρίων σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι τιμές για τα skip-the-line εισιτήρια κοστίζουν περισσότερο.

Η πλήρης είσοδος στο Κάστρο της Πράγας κοστίζει 250 CZK για ενήλικες και 125 CZK για όσους δικαιούνται εισιτήρια με έκπτωση. Οι νέοι ηλικίας 6 έως 16 ετών, οι φοιτητές ηλικίας 26 ετών και κάτω και οι ηλικιωμένοι άνω των 65 ετών δικαιούνται την έκπτωση. Διατίθενται επίσης οικογενειακά εισιτήρια προς 500 CZK και καλύπτουν δύο ενήλικες και έως πέντε παιδιά. Παιδιά κάτω των έξι ετών, καθώς και επισκέπτες με αναπηρία και ο φροντιστής τους, εισέρχονται δωρεάν.

Η είσοδος στο Κάστρο της Πράγας και στο Παλάτι Lobkowicz κοστίζει 490 CZK για εισιτήρια για ενήλικες και 290 CZK για εισιτήρια με έκπτωση και για παιδιά κάτω των έξι ετών.

Τα πρόσθετα που μπορείτε να αγοράσετε πάνω από τα εισιτήρια για το συγκρότημα του κάστρου περιλαμβάνουν:

  • έναν ηχητικό οδηγό για 200 CZK
  • ξεναγός για 100 CZK ανά άτομο ανά ώρα
  • άδεια φωτογραφίας εσωτερικού για 50 CZK

Η είσοδος σε ολόκληρο το συγκρότημα του Κάστρου της Πράγας είναι δωρεάν από τις 10:00 έως τις 18:00 στις 7 Μαρτίου και στις 14 Σεπτεμβρίου προς τιμήν του πρώτου Τσέχου προέδρου.

© Ozen Guney / shutterstock.com

Τα καλύτερα ξενοδοχεία για το Κάστρο της Πράγας

Με μια υπέροχη επιλογή από άλλα αξιοθέατα κοντά στο Κάστρο της Πράγας, η ιδέα να μείνετε κοντά στο συγκρότημα του κάστρου είναι σίγουρα κάτι που αξίζει να εξεταστεί. Σίγουρα βοηθάει το γεγονός ότι η περιοχή Malá Strana κάτω από το κάστρο είναι γεμάτη από επιλογές διαμονής που ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε προϋπολογισμό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα δυσκολεύεστε να βρείτε ένα μέρος για να μείνετε που να σας ταιριάζει. Ακολουθούν μερικές από τις συστάσεις μας για τα διαφορετικά εύρη τιμών.

Για μια ξεχωριστή εμπειρία κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στην Πράγα, δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε πιο λαμπερά στοιχεία από το Alchymist Grand Hotel and Spa . Αυτό το ξενοδοχείο πέντε αστέρων στεγάζεται σε ένα διατηρητέο ​​κτήριο του 16ου αιώνα και προσφέρει γυμναστήριο, σάουνα και εγκαταστάσεις πισίνας, όλα σε απόσταση πέντε λεπτών με τα πόδια από το κάστρο.

Μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε τόσο άνεση όσο και προσιτές τιμές είναι το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων Golden Star που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το κάστρο στη Malá Strana. Η τοποθεσία του σάς επιτρέπει να φτάσετε εύκολα στα αξιοθέατα της Πράγας και αναμφίβολα θα απολαύσετε τον κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό του που υποδηλώνει τη σημαντική ιστορία του κτηρίου.

Η Πράγα είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για ταξιδιώτες με προϋπολογισμό, χάρη σε μέρη για διαμονή όπως το Charles Bridge Hostel & Apartments . Αυτός ο boutique hostel βρίσκεται σε βολική τοποθεσία ακριβώς έξω από τη διάσημη Γέφυρα του Καρόλου και προσφέρει απλές εγκαταστάσεις και εξαιρετικές υπηρεσίες. Για άλλες συστάσεις για ξενώνες, φροντίστε να ανατρέξετε στον ειδικό οδηγό ξενώνα της Πράγας.

Διαδικασία ασφαλείας στο Κάστρο της Πράγας

Για να διασφαλίσετε ότι δεν θα έχετε προβλήματα όταν φτάσετε στο συγκρότημα του Κάστρου της Πράγας, αξίζει να γνωρίζετε τους κανόνες που σχετίζονται με την ασφάλεια του κάστρου. Συνιστάται ιδιαίτερα να μην φέρετε αποσκευές μαζί σας στο κάστρο, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα ντουλάπια αποθήκευσης στις εγκαταστάσεις.

Οι επισκέπτες του συγκροτήματος θα πρέπει να υποβληθούν σε έλεγχο ασφαλείας στην είσοδο για να διασφαλίσουν ότι δεν μεταφέρουν απαγορευμένα αντικείμενα. Τα αντικείμενα που απαγορεύονται και που θα σας εμποδίσουν να εισέλθετε περιλαμβάνουν όπλα, εκρηκτικά, σημαίες ή οποιοδήποτε είδος πανό.

Υπάρχουν επίσης κανόνες για την είσοδο στα ιστορικά κτίρια του κάστρου, με απαγόρευση φαγητού και ποτού εντός και μη επιτρεπόμενων σκύλων. Τέλος, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν drones στην περιοχή του κάστρου.

FAQ – Γεγονότα για το Κάστρο της Πράγας

Τι είναι το Κάστρο της Πράγας;

Το Κάστρο της Πράγας είναι ένα ιστορικό συγκρότημα κάστρων που φιλοξενεί το επίσημο γραφείο του Προέδρου της Τσεχικής Δημοκρατίας και του Bohemian Crown Jewels.

Πότε χτίστηκε το Κάστρο της Πράγας;

Η κατασκευή του Κάστρου της Πράγας ξεκίνησε το 870 με την εκκλησία της Παναγίας και το πρώτο παλάτι του κάστρου προστέθηκε τον 12ο αιώνα.

Πόσο χρονών είναι το Κάστρο της Πράγας;

Το Κάστρο της Πράγας χτίστηκε εδώ και εκατοντάδες χρόνια και πολλά από τα κτίριά του υπέστησαν πολλαπλούς επανασχεδιασμούς. Ωστόσο, το παλαιότερο τμήμα είναι ηλικίας άνω των 1.100 ετών.

Ποιος έχτισε το Κάστρο της Πράγας;

Η ίδρυση του Κάστρου της Πράγας αποδίδεται στον πρίγκιπα Bořivoj της δυναστείας των Premyslid.

Γιατί χτίστηκε το Κάστρο της Πράγας;

Ενώ η προέλευση του Κάστρου της Πράγας δεν είναι καλά γνωστή στους ιστορικούς, ο λόγος που το Κάστρο της Πράγας συνέχισε να επεκτείνεται ήταν ότι έγινε η έδρα των Δούκων της Βοημίας.

Πού βρίσκεται το Κάστρο της Πράγας;

Το Κάστρο της Πράγας βρίσκεται σε έναν λόφο με θέα στον ποταμό Μολδάβα στα βορειοδυτικά του κέντρου της πόλης.

Με όλα αυτά που καλύπτονται για εσάς, θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο γιατί η αγορά εισιτηρίων skip-the-line για το Κάστρο της Πράγας είναι τόσο υπέροχη ιδέα. Τώρα θα πρέπει να είστε απόλυτα προετοιμασμένοι να οργανώσετε την επίσκεψή σας σε αυτό το εικονίδιο της Πράγας και να το ζήσετε όπως σας ταιριάζει καλύτερα.

[tp_widget][/tp_widget]

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια