Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Revolut: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός

Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Revolut

Το TicketsWe υποστηρίζεται από αναγνώστες και μπορεί να κερδίσει προμήθεια από αγορές που πραγματοποιούνται μέσω συνδέσμων σε αυτό το άρθρο.

Η Revolut, μια κορυφαία ψηφιακή τράπεζα, προσφέρει μια σειρά τραπεζικών υπηρεσιών που φέρνουν επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο διεξάγουμε τις οικονομικές μας συναλλαγές. Με την καινοτόμο πλατφόρμα της, η Revolut επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε πολυάριθμες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορών χρημάτων, των ανταλλαγών συναλλάγματος και των χρεωστικών καρτών, όλα μέσω μιας φιλικής προς το χρήστη εφαρμογής για κινητά. Σε αυτόν τον αναλυτικό οδηγό, θα εξερευνήσουμε τη διαδικασία δημιουργίας ενός λογαριασμού Revolut και τις διάφορες δυνατότητες και πλεονεκτήματα που συνεπάγεται.

Κάρτα Revolut: Η καλύτερη λύση για τους ταξιδιώτες!Αποκτήστε την δωρεάν & κάντε συναλλαγές χωρίς προμήθειες! Κάντε εγγραφή εδώ

Τι είναι το Revolut;

Η Revolut είναι μια εταιρεία χρηματοοικονομικής τεχνολογίας που ιδρύθηκε το 2015 από τους Nikolay Storonsky και Vlad Yatsenko. Με έδρα το Λονδίνο, η Revolut προσφέρει μια πλατφόρμα ψηφιακής τραπεζικής που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν έναν λογαριασμό και να εκδίδουν κάρτα για τις συναλλαγές τους γρήγορα και άνετα, ακόμη και από τα κινητά τους τηλέφωνα. Με το Revolut, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν μεταφορές χρημάτων και αγορές σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους. Η υπηρεσία υποστηρίζει περισσότερα από 30 νομίσματα χωρίς καμία επιβάρυνση για συναλλαγές, επιτρέποντας μεταφορές έως και 5.000 € μηνιαίως και αναλήψεις από ATM έως και 200 ​​€ το μήνα.

Κάρτα Revolut: Η καλύτερη λύση για τους ταξιδιώτες!(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Προσφορές της Revolut

Η Revolut παρέχει μια σειρά από ηλεκτρονικές τραπεζικές υπηρεσίες, όπως:

 • Μεταφορές χρημάτων σε περισσότερα από 30 νομίσματα
 • Μια προπληρωμένη χρεωστική κάρτα που επιτρέπει αναλήψεις μετρητών σε 120 χώρες
 • Επιλογές μετατροπής νομίσματος για Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash ή XRP
 • Εξατομικευμένες λύσεις αποταμίευσης με “θησαυροφυλάκια”
 • Ασφαλιστική κάλυψη συσκευής και επιλογές ιατρικής ασφάλισης
 • Λογαριασμοί Revolut Junior σχεδιασμένοι για νεαρούς χρήστες ηλικίας 7 έως 17 ετών

Κάρτα Revolut: Η καλύτερη λύση για τους ταξιδιώτες!Αποκτήστε την δωρεάν & κάντε συναλλαγές χωρίς προμήθειες! Κάντε εγγραφή εδώ

Πώς λειτουργεί το Revolut

Η δημιουργία λογαριασμού με τη Revolut είναι μια απρόσκοπτη διαδικασία που δεν απαιτεί χαρτιά ή υπογραφές. Η δημιουργία λογαριασμού διαρκεί μόνο 60 δευτερόλεπτα και οι χρήστες με δωρεάν τυπικό λογαριασμό μπορούν να παραγγείλουν μια φυσική κάρτα με μικρό κόστος, ενώ οι συνδρομητές λαμβάνουν την κάρτα χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Η φυσική κάρτα Revolut μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές, αναλήψεις από ATM, ανέπαφες συναλλαγές και άλλες χρήσεις προπληρωμένων καρτών. Επιπλέον, η Revolut προσφέρει ψηφιακή κάρτα και ψηφιακές κάρτες μίας χρήσης για ασφαλείς ηλεκτρονικές αγορές. Κάθε πελάτης λαμβάνει επίσης τον δικό του λογαριασμό IBAN, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη χρημάτων.

Η χρήση λογαριασμού Revolut είναι εύκολη μέσω της δωρεάν εφαρμογής για κινητά, διαθέσιμη τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS. Επιπλέον, η Revolut παρέχει μια εφαρμογή Apple Watch που εμφανίζει ειδοποιήσεις από τον λογαριασμό σας Revolut.

Aκολουθήστε μας στο facebook

Δημιουργία λογαριασμού Revolut

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Revolut, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

 1. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Revolut : Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο της Revolut ( www.revolut.com ) και δημιουργήστε έναν λογαριασμό παρέχοντας τον αριθμό τηλεφώνου σας.
 2. Επαλήθευση των στοιχείων σας : Συμπληρώστε το όνομά σας, τη διεύθυνση, τον αριθμό επικοινωνίας και άλλα απαραίτητα στοιχεία. Επισυνάψτε δύο φωτογραφίες του μπροστινού και του πίσω μέρους ενός εγγράφου ταυτότητας, όπως ταυτότητα, διαβατήριο ή άδεια οδήγησης.
 3. Επιλέξτε μια υπηρεσία : Επιλέξτε μια συγκεκριμένη υπηρεσία με βάση τη χρήση που προορίζετε, όπως μεταφορές χρημάτων, διεθνείς κάρτες κ.λπ.
 4. Επιλέξτε νομίσματα : Επιλέξτε τα νομίσματα που θα χρησιμοποιήσετε για τις συναλλαγές σας.
 5. Μεταφορές χρημάτων και συναλλαγές : Αφού επαληθευτούν τα στοιχεία σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές με άλλους χρήστες της Revolut ή άλλες τράπεζες.

Αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής για κινητά στο smartphone ή το tablet σας. Η Revolut θα παρέχει έναν σύνδεσμο για απευθείας λήψη της εφαρμογής.

Οφέλη της Revolut

Η Revolut προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα που την καθιστούν ελκυστική επιλογή για τη διαχείριση των οικονομικών:

 • Φιλική προς το χρήστη εφαρμογή
 • Δωρεάν διεθνείς και εγχώριες μεταφορές χρημάτων
 • Συναλλαγές χωρίς χρέωση σε 130 χώρες με την κάρτα
 • Δωρεάν ευρωπαϊκό IBAN
 • Δωρεάν λογαριασμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Δεν υπάρχουν χρεώσεις ή προμήθειες για αναλήψεις από ATM έως και 200 ​​€ το μήνα
 • Δωρεάν φυσική κάρτα + 5 € μπόνους (όταν παραπέμπετε έναν φίλο) + δωρεάν αποστολή κάρτας
 • Άμεσες ειδοποιήσεις για τα έξοδά σας στην κινητή συσκευή σας
 • Άμεσος αποκλεισμός και ξεμπλοκάρισμα κάρτας μέσω της εφαρμογής εάν χαθεί ή βρεθεί
 • Επιβράβευση επιστροφής χρημάτων με τη συνδρομή Metal
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση (κοστίζει 1€ το μήνα)
 • Λειτουργίες ασφαλείας βάσει τοποθεσίας που μπλοκάρουν αυτόματα την κάρτα εάν βρίσκεται σε διαφορετική τοποθεσία
 • Πληροφορίες συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο
 • Δυνατότητα αγοράς μετοχών, χρυσού και ασημιού
 • Τα κεφάλαια είναι ασφαλή με τραπεζική άδεια από το 2018

Κάρτα Revolut: Η καλύτερη λύση για τους ταξιδιώτες!Αποκτήστε την δωρεάν & κάντε συναλλαγές χωρίς προμήθειες! Κάντε εγγραφή εδώ

Μειονεκτήματα της Revolut

Παρά τα πολυάριθμα οφέλη του, υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα στο Revolut:

 • Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες του Σαββατοκύριακου χρησιμοποιούν την ισοτιμία της Παρασκευής με μικρό πρόσθετο κόστος (συνήθως 0,5%). Για να πραγματοποιήσετε πραγματικά δωρεάν ανταλλαγές συναλλάγματος, πραγματοποιήστε τη μετατροπή μεταξύ Δευτέρας και Παρασκευής.
 • Οι δωρεάν συναλλαγές περιορίζονται στα 6.000 € ανά 30 ημέρες χωρίς κρυφές χρεώσεις. Για υψηλότερα ποσά, ισχύει χρέωση 0,5%, εκτός εάν επιλέξετε τις συνδρομές Premium ή Metal.
 • Προμήθεια 2% για αναλήψεις από ΑΤΜ άνω των 200 € το μήνα. Τα όρια Premium είναι 400 € το μήνα και τα όρια συνδρομής Metal είναι 800 € το μήνα.
 • Δάνεια δεν είναι διαθέσιμα.

Η Revolut Bank UAB είναι μια τράπεζα με έδρα τη Δημοκρατία της Λιθουανίας, με εγγεγραμμένη διεύθυνση στη λεωφόρο Konstitucijos. 21B, Vilnius, 08130, Republic of Lithuania, αριθμός μητρώου 304580906, κωδικός FI 70700. Η Revolut Bank UAB διαθέτει τραπεζική άδεια από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και εποπτεύεται από την Κεντρική Τράπεζα της Λιθουανίας.

συμπέρασμα

Η Revolut αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα οικονομικά μας με την ψηφιακή τραπεζική πλατφόρμα της. Με μια εύκολη διαδικασία ρύθμισης λογαριασμού και μια σειρά από δυνατότητες και πλεονεκτήματα, η Revolut προσφέρει μια βολική και οικονομικά αποδοτική λύση για το χειρισμό οικονομικών συναλλαγών παγκοσμίως. Είτε είστε συχνός ταξιδιώτης είτε απλά αναζητάτε έναν πιο βελτιωμένο τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας, η Revolut αξίζει να το σκεφτείτε.

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια