Πώς να φτιάξετε το τέλειο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης

Όταν οδηγούμε το αυτοκίνητο  υπάρχει πάντα η πιθανότητα να πάει κάτι στραβά.

Συμβαίνουν ατυχήματα, άνθρωποι εγκλωβίζονται σε απομακρυσμένα μέρη και σκάνε λάστιχα.

Μην απελπίζεσαι.

Μπορείτε να προετοιμαστείτε για πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν.

Εδώ είναι χρήσιμα τα κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα κιτ έκτακτης ανάγκης αυτοκινήτου και τι πρέπει να συμπεριλάβετε στα δικά σας.

Τι είναι ένα κιτ επιβίωσης αυτοκινήτου;

Πώς να φτιάξετε το τέλειο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης
Πώς να φτιάξετε το τέλειο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης

Το κιτ επιβίωσης αυτοκινήτου είναι μια τσάντα που περιλαμβάνει διάφορα εργαλεία και αντικείμενα που μπορεί να χρειαστείτε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Οι καλά εφοδιασμένες τσάντες θα πρέπει να είναι χρήσιμες για μια μεγάλη ποικιλία καταστάσεων, έτσι ώστε να μην σας πιάνει τίποτα εντελώς απρόσεκτος.

Τα περισσότερα αντικείμενα φυλάσσονται μαζί στο πορτμπαγκάζ, αν και σε ορισμένα θα θέλετε εύκολη πρόσβαση.

Ποιος πρέπει να έχει κιτ επιβίωσης αυτοκινήτου;

Πώς να φτιάξετε το τέλειο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης
Πώς να φτιάξετε το τέλειο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης

Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο δρόμο για τη δουλειά ή το παντοπωλείο, γι’ αυτό είναι καλό να είσαι προετοιμασμένος.

Τούτου λεχθέντος, εάν ζείτε σε μια πόλη, πιθανότατα θα έχετε αρκετό σήμα για να καλέσετε ένα ρυμουλκούμενο ή υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, εάν χρειαστεί. Για μια καθημερινή κατάσταση, το να έχετε ένα κιτ στο πορτμπαγκάζ σας εξαρτάται από το πόση ηρεμία θέλετε.

Εάν σχεδιάζετε να πάτε ένα οδικό ταξίδι, ωστόσο, χρειάζεστε οπωσδήποτε ένα κιτ επιβίωσης αυτοκινήτου.

Γιατί χρειάζεστε ένα κιτ επιβίωσης αυτοκινήτου για κάθε οδικό ταξίδι

Πώς να φτιάξετε το τέλειο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης
Πώς να φτιάξετε το τέλειο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης

Το ταξίδι στο δρόμο φέρνει απρόβλεπτες καταστάσεις που είναι η μισή διασκέδαση του ταξιδιού.

Μπορεί επίσης να σας φέρει σε απομακρυσμένα μέρη ή τοπία στα οποία δεν έχετε συνηθίσει να οδηγείτε.

Το να έχετε το κιτ σας είναι το πιο σημαντικό μέτρο ασφαλείας που μπορείτε να λάβετε.

Τα κιτ επιβίωσης αυτοκινήτου δεν είναι μόνο για επείγουσες περιπτώσεις

Πώς να φτιάξετε το τέλειο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης
Πώς να φτιάξετε το τέλειο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης

Ακόμα κι αν είστε αρκετά τυχεροί και δεν αντιμετωπίζετε ποτέ έκτακτη ανάγκη αυτοκινήτου, ένα κιτ είναι καλό να έχετε. Πολλά από τα πράγματα σε κιτ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για καθημερινές καταστάσεις.

Πεινάτε αλλά δεν υπάρχουν έξοδοι για φαγητό κοντά; Μπείτε στις προμήθειες του κιτ αυτοκινήτου σας. Χρειάζεστε νερό για να πλύνετε τα χέρια σας μετά την κατούρηση στην άκρη του δρόμου; Το κιτ σας έχει πάρει την πλάτη σας.

Πολλά από τα αντικείμενα είναι επίσης εξαιρετικά χρήσιμα για πεζοπορία και κατασκήνωση, ώστε να μπορείτε να τα βγάλετε από το αυτοκίνητο σε μια περιπέτεια πολιτείας ή εθνικού πάρκου.

Τι πρέπει να υπάρχει σε ένα κιτ επιβίωσης αυτοκινήτου;

Τα κιτ έκτακτης ανάγκης αυτοκινήτου θα διαφέρουν ανάλογα με τις δικές σας συγκεκριμένες ανάγκες και τον καιρό και το τοπίο του σπιτιού και των προορισμών σας.

Το να φτιάξετε το δικό σας κιτ είναι χρήσιμο γιατί θα έχετε εργαλεία που είναι προσαρμοσμένα στα σχέδιά σας.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα γενικά στοιχεία που πρέπει να περιλαμβάνουν τα περισσότερα κιτ έκτακτης ανάγκης αυτοκινήτου.

Καλώδια εκκίνησης

Τα καλώδια jumper θα πρέπει να βρίσκονται στο πορτ-μπαγκάζ κάθε ατόμου που έχει αυτοκίνητο. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να πιαστεί χωρίς ένα και να κολλήσει σε ένα τυχαίο μέρος, περιμένοντας το Triple A.

Επιπλέον, τα καλώδια jumper μπορούν να σας βοηθήσουν να βγάλετε άλλους ανθρώπους από το πρόβλημα — σίγουρα έχουμε βασιστεί στην καλοσύνη των αγνώστων περισσότερες από μία φορές.

Αυτά τα συγκεκριμένα καλώδια jumper συνοδεύονται από μια τσάντα, έτσι ώστε το πορτμπαγκάζ σας να μην μοιάζει με μπερδεμένο χάος.

Προσθέστε Καλώδια εκκίνησης  στο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης στο aliexpress

φωτα led εκτακτης αναγκης

Όποιος έχει παρακολουθήσει ποτέ μια ταινία επιβίωσης γνωρίζει τη σημασία των φωτοβολίδων. Γνωρίζουν επίσης ότι τα τυπικά σου δίνουν μόνο μερικές βολές για να σωθείς και πρέπει να αναπτυχθούν την κατάλληλη στιγμή.

Αυτές οι φωτοβολίδες LED λειτουργούν με μπαταρία, ώστε να μπορείτε πραγματικά να τις ανάβετε για λίγο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σηματοδοτήσουν για βοήθεια, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν κολλήσετε κάπου απομακρυσμένο.

Αλλά αυτό που είναι πραγματικά υπέροχο με αυτά είναι ότι μπορείτε επίσης να τα τοποθετήσετε στις βάσεις τους και να τα χρησιμοποιήσετε ως φάρους έκτακτης ανάγκης ενώ αλλάζετε ένα ελαστικό στην άκρη του δρόμου. Ιδιαίτερα τη νύχτα, αυτό σας βοηθά να κάνετε ορατούς και μειώνει τις πιθανότητες να σας χτυπήσει άλλο όχημα.

Προσθέστε φωτοβολίδες LED στο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης στο aliexpress

Κουτί πρώτων βοηθειών

Αυτό είναι ένα από τα αντικείμενα που πιθανότατα θα χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά, ειδικά σε ένα οδικό ταξίδι. Ιδιαίτερα οι γονείς θα ωφεληθούν από την προετοιμασία κάθε φορά που υπάρχει μια γρατσουνιά, πτώση ή κοπή ενώ βρίσκονται στο δρόμο.

Με 121 κομμάτια, αυτό το κιτ θα σας καλύψει σε κάθε περίσταση, ακόμα κι αν έχετε παιδιά επιρρεπή σε ατυχήματα.

Προσθέστε ένα κιτ πρώτων βοηθειών στο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης στο aliexpress

Κουβέρτα έκτακτης ανάγκης

Το 2014, χιλιάδες κάτοικοι της Ατλάντα βρέθηκαν αποκλεισμένοι στο δρόμο κατά τη διάρκεια μιας απροσδόκητης χιονοθύελλας. Το κύριο πρόβλημα για αυτούς, ιδιαίτερα για εκείνους που δεν είχαν κοντινό καταφύγιο, ήταν το κρύο.

Οι κουβέρτες έκτακτης ανάγκης είναι ελαφριές και κατασκευασμένες ειδικά για να διατηρούν το 90 τοις εκατό της θερμότητας του σώματος. Ακόμα κι αν δεν σας πιάσει καταιγίδα, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για κατασκήνωση ή πεζοπορία.

Αυτό το πακέτο οκτώ θα προστατεύσει εσάς και όλους τους επιβάτες σας, με τις κουβέρτες να σας περιμένουν.

Προσθέστε μια κουβέρτα έκτακτης ανάγκης στο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης στo aliexpress

Γροθιά παραθύρου και κόφτης ζώνης ασφαλείας

Θα πρέπει να έχετε πάντα μια γροθιά παραθύρου και έναν κόφτη ζώνης ασφαλείας κοντά στο μπροστινό κάθισμα σε περίπτωση που πάθεις ένα άσχημο ατύχημα.

Εάν πέσετε στο νερό, μια γροθιά στο παράθυρο θα σας βοηθήσει να σπάσετε το τζάμι και να ξεφύγετε.

Ομοίως, εάν η ζώνη ασφαλείας σας είναι κολλημένη, θα μπορείτε να την κόψετε και να βγείτε από το αυτοκίνητο πιο γρήγορα.

Προσθέστε μια διάτρηση παραθύρου και ένα κόφτη ζώνης ασφαλείας στο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης στο aliexpress

Φακός με ηλιακή ενέργεια

Όλοι γνωρίζουν ότι ένας φακός είναι απαραίτητο εργαλείο. Θα σας βοηθήσει αν το αυτοκίνητό σας χαλάσει τη νύχτα και χρειαστεί να αλλάξετε κάτι στο σκοτάδι. Είναι επίσης εξαιρετικά χρήσιμο για κάμπινγκ και πεζοπορία ενώ βρίσκεστε στο οδικό ταξίδι σας.

Αλλά αν θέλετε να είστε ακόμα πιο προετοιμασμένοι, επενδύστε σε έναν φακό με ηλιακή ενέργεια. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα σας πιάσουν ποτέ χωρίς μπαταρίες και δεν θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

Αυτός ο εκπληκτικός φακός διαθέτει επίσης θύρα USB, ώστε να μπορείτε να φορτίζετε το τηλέφωνό σας με υπερβολική ηλιακή ενέργεια. Περιλαμβάνει κόφτη ζωνών ασφαλείας και θραύση γυαλιού (σε περίπτωση που δεν το έχετε ήδη) και διαθέτει μαγνήτη για να μπορείτε να τον κολλάτε στο αυτοκίνητό σας όσο φτιάχνετε το ελαστικό σας.

Ως το cherry στην κορυφή, λαμβάνετε διαφορετικές ρυθμίσεις φωτός που μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με την περίσταση, συμπεριλαμβανομένης μιας προειδοποιητικής λυχνίας έκτακτης ανάγκης που αναβοσβήνει. Α, και είναι αδιάβροχο και έχει πυξίδα.

Προσθέστε έναν φακό με ηλιακή ενέργεια στο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης στο aliexpress

Εργαλειοθήκη

Θα χρειαστείτε ένα κλειδί και μια πένσα για να διορθώσετε προβλήματα ελαστικών και μπαταρίας. Αλλά είναι καλό να έχετε άλλα εργαλεία για παν ενδεχόμενο. Το καλό με ένα κιτ εργαλείων είναι ότι θα το χρησιμοποιείτε και στο σπίτι, ώστε να μπορείτε να το ανακτήσετε εύκολα από το αυτοκίνητό σας όποτε είναι απαραίτητο.

Αυτό το κιτ εργαλείων έχει επίσης ένα σφυρί και ένα κατσαβίδι, έτσι δεν θα βρεθείτε ποτέ απροετοίμαστοι.

Προσθέστε ένα κιτ εργαλείων στο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης στο aliexpress

Fix-A-Flat

Όποιος έχει σκάσει το λάστιχο σε έναν απομονωμένο δρόμο ή πολύ κοντά στο σπίτι, γνωρίζει τον πόνο της ανάγκης να περιμένει την επείγουσα οδική βοήθεια.

Το Fix-A-Flat βοηθά, λοιπόν, να διορθώσετε τα επίπεδα φουσκώνοντας τα ελαστικά και σφραγίζοντας αμέσως τα τρυπήματα. Μάλλον θα χρειαστεί να αλλάξετε το ελαστικό σας, αλλά τουλάχιστον δεν θα κολλήσετε ποιος ξέρει πού περιμένοντας ένα ρυμουλκούμενο.

Προσθέστε fix-a-flat στο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης στο aliexpress

Μπαρ Granola

Αν ποτέ κολλήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο αυτοκίνητο, θα θέλετε λίγο φαγητό. Οι μπάρες Granola είναι μια μη φθαρτή επιλογή που μπορεί να διαρκέσει για χρόνια και είναι χρήσιμη σε οδικά ταξίδια όταν οι επιβάτες αρχίζουν να πεινάνε.

Το φαγητό στο αυτοκίνητο μπορεί επίσης να βοηθήσει σε ακραίες καταστάσεις. Το 2011, μια γυναίκα επέζησε για 10 ημέρες σε δύο ζαχαρωτά και έλιωσε το χιόνι όταν το αυτοκίνητό της κόλλησε σε μια χιονοθύελλα.

Προσθέστε ράβδους granola στο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης 

Εμφιαλωμένο νερό

Θυμάστε πώς εκείνη η γυναίκα επέζησε με λιωμένο χιόνι και δύο ζαχαρωτά; Μην αφήσετε τον εαυτό σας να βρεθεί σε μια κατάσταση όπου μπορεί να χρειαστεί να πιείτε μολυσμένο νερό που θα μπορούσε να σας κάνει να αρρωστήσετε.

Η διατήρηση του εμφιαλωμένου νερού στο αυτοκίνητο είναι ένας καλός τρόπος για να αποφευχθεί αυτό. Το νερό είναι ακόμα πιο σημαντικό για την επιβίωσή σας από το φαγητό. Οι άνθρωποι μπορούν να επιβιώσουν για περίπου τρεις εβδομάδες χωρίς τροφή, αλλά μπορούν να αντέξουν μόνο τρεις έως τέσσερις ημέρες χωρίς νερό.

Σε μια λιγότερο μοιρολατρική νότα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το εμφιαλωμένο νερό σας για πικνίκ, πεζοπορία και κάμπινγκ. Ή απλώς για να μην παραπονιούνται οι διψασμένοι επιβάτες.

Μια άλλη επιλογή είναι να αγοράσετε έναν καθαριστή αποστείρωσης ή ένα προσωπικό φίλτρο νερού . Έτσι, θα μπορείτε να έχετε καθαρό νερό οπουδήποτε. (Αρκεί να βρεις πηγή νερού).

Προσθέστε εμφιαλωμένο νερό στο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης 

Κολλητική ταινία

Υπάρχουν άπειροι τρόποι να χρησιμοποιήσετε κολλητική ταινία σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Μπορείτε να συναρμολογήσετε ξανά σπασμένα πράγματα, να καλύψετε μια τρύπα στο ελαστικό σας και ακόμη και να το χρησιμοποιήσετε για να σταματήσετε την αιμορραγία από ένα κόψιμο.

Το σημείο? Απλώς κρατήστε κολλητική ταινία τριγύρω.

Προσθέστε κολλητική ταινία στο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης στo aliexpress

Κάποια μετρητά

Μπορεί να φαίνεται ότι τα μετρητά είναι ξεπερασμένα αυτές τις μέρες, αλλά ένα οδικό ταξίδι μπορεί να σας οδηγήσει σε αγροτικές περιοχές όπου χρειάζεστε χαρτονομίσματα. Αποφύγετε να μην μπορείτε να πάρετε βενζίνη γιατί όλα τα χρήματά σας βρίσκονται στη φανταστική σφαίρα του διαδικτύου.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για να διατηρήσετε την αποθήκευση του αυτοκινήτου σας ασφαλή, όπως μια μαγνητική θήκη που περνά κάτω από το αυτοκίνητό σας ή ένα μικρό θησαυροφυλάκιο που τοποθετείτε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Εάν αυτό εξακολουθεί να σας κάνει να ανησυχείτε, μπορείτε πάντα να αγοράσετε ένα μυστικό δοχείο που είναι μεταμφιεσμένο σε αφρό ελαστικών .

Προσθέστε μερικά μετρητά στο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης 

Κάπα

Το μόνο χειρότερο πράγμα από το να χρειαστεί να αλλάξετε ένα ελαστικό που έσκασε απροσδόκητα είναι να το κάνετε στη βροχή. Ένα πτυσσόμενο πόντσο θα σας φανεί χρήσιμο σε αυτές τις στιγμές, καθώς θα σας κρατά στεγνούς ενώ θα σας επιτρέπει να κινείτε τα χέρια σας.

Πιθανότατα θα το χρησιμοποιήσετε και για πολλές άλλες περιπτώσεις, όπως όταν ξεχάσετε την ομπρέλα σας και χύνει ή πηγαίνετε για κάμπινγκ.

Είναι επίσης εξαιρετικό για μουσικά φεστιβάλ.

Προσθέστε ένα πόντσο στο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης στο aliexpress

Paracord

Αρχικά χρησιμοποιήθηκε ως γραμμή ανάρτησης αλεξίπτωτου, δεν υπάρχει όριο στους τρόπους χρήσης του paracord. Το καλώδιο είναι στιβαρό αλλά λιγότερο ογκώδες από το σχοινί, καθιστώντας το εύκολο στη χρήση του για να τραβάτε πράγματα, να δένετε αντικείμενα στο αυτοκίνητο ή σε άλλα αντικείμενα, να δημιουργήσετε ένα σύστημα ανύψωσης και τροχαλίας και αμέτρητα άλλα πράγματα.

Μερικοί άνθρωποι συνιστούν ακόμη και τη χρήση του για να μην αιμορραγούν οι βαθιές πληγές, εάν δεν έχετε περιστρεφόμενο κολάρο.

Προσθέστε ένα paracord στο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης στo aliexpress

Αδιάβροχος αναπτήρας

Η φωτιά είναι αυτό που επέτρεψε στους ανθρώπους να γίνουν το κορυφαίο είδος, το οποίο θα πρέπει να σας δώσει μια ιδέα για το πόσο σημαντικό είναι να μπορείτε να κάνετε φωτιά.

Αυτός ο αδιάβροχος αναπτήρας θα σας βοηθήσει να ανάψετε φωτιές για να ζεσταθείτε, να μαγειρέψετε φαγητό, να τρομάξετε άγρια ​​ζώα και να κάνετε σήμα για βοήθεια.

Επειδή βασίζεται σε ηλεκτρικό φορτίο και όχι σε φλόγα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα κι αν βρέχει.

Προσθέστε έναν αδιάβροχο αναπτήρα στο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης στο aliexpress

Φορτιστής τηλεφώνου αυτοκινήτου

Αυτό το αντικείμενο είναι πιθανώς ήδη στο αυτοκίνητό σας. Αλλά αν δεν είναι, αγοράστε το ASAP.

Ένας φορτιστής αυτοκινήτου είναι απαραίτητος σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο, όπου τα τηλέφωνα χρησιμοποιούνται τόσο πολύ και οι μπαταρίες των τηλεφώνων δεν διαρκούν ποτέ αρκετά.

Το να έχετε ένα κινητό τηλέφωνο που λειτουργεί είναι επίσης αρκετά απαραίτητο για μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Προσθέστε έναν φορτιστή τηλεφώνου αυτοκινήτου στο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης στο aliexpress

χαρτομάντιλα

Αυτό είναι ένα άλλο στοιχείο που θα χρησιμοποιείτε σε καθημερινές καταστάσεις, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Τα χαρτομάντιλα θα σας σώσουν από το χάλι όταν τρώτε στο αυτοκίνητο και από το να πέσετε ποτέ θύμα σε μπάνια δίπλα στο δρόμο χωρίς χαρτί υγείας.

Είναι επίσης εξαιρετικά για ξαφνικές ρινορραγίες ή κοψίματα.

Προσθέστε χαρτομάντιλα στο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης 

Σπρέι πιπεριού

Ναι, η φύση μπορεί να είναι τρομακτική όταν το αυτοκίνητό σας χαλάσει, αλλά είναι επίσης τρομακτικό να συναντήσετε λάθος ανθρώπους. Το να έχετε μαζί σας σπρέι πιπεριού μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε πιο ασφαλείς κατά τη διάρκεια οδικών ταξιδιών ή όταν περπατάτε σε σκοτεινά πάρκινγκ.

Αυτό το σπρέι πιπεριού είναι αρκετά απλό. Αν θέλετε κάτι πιο σκληροπυρηνικό, σκεφτείτε ένα σπρέι πιπεριού 3 σε 1 που είναι επίσης κόφτης ζωνών ασφαλείας και σπάσιμο παραθύρων.

Προσθέστε σπρέι πιπεριού στο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης στο aliexpress

Τζακ αυτοκινήτου

Ακόμα κι αν έχετε οδική βοήθεια, το να ξέρετε πώς να αλλάξετε ένα ελαστικό είναι μια απαραίτητη ικανότητα επιβίωσης. Αν ποτέ βρεθείτε ανίκανος να λάβετε βοήθεια ή δεν θέλετε να περιμένετε ώρες για αυτήν, θα χρειαστείτε γρύλο αυτοκινήτου.

Οι γρύλοι σας βοηθούν να ανυψώσετε το αυτοκίνητό σας, διευκολύνοντας την αλλαγή ελαστικών. Αυτό δεν είναι πολύ μεγάλο και πολύ εύκολο στη χρήση.

Προσθέστε μια υποδοχή αυτοκινήτου στο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης στο aliexpress

τάκους τροχών

Εάν χρησιμοποιείτε γρύλο για να αλλάξετε το ελαστικό σας, θα θέλετε να έχετε τάκους τροχών.

Αυτά τα εύχρηστα αντικείμενα εμποδίζουν το αυτοκίνητό σας να κυλήσει κατά λάθος από τον γρύλο, κάτι που μπορεί να είναι θανατηφόρο.

Προσθέστε τάκους τροχών στο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης στη aliexpress.

Γάντια εργασίας

Εάν πρόκειται να επισκευάσετε λάστιχα και να ξεκινήσετε αυτοκίνητα, θα καταλήξετε αρκετά ακατάστατα και ίσως να κοπείτε. Για να προστατεύσετε τα χέρια σας, κρατήστε ένα ζευγάρι γάντια εργασίας στο κιτ έκτακτης ανάγκης.

Εκτός από κοψίματα και ακαθαρσίες, θα σας προστατεύσουν από το σοκ.

Προσθέστε γάντια εργασίας στο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης στο aliexpress  .

Πτυσσόμενο φτυάρι

Το να έχετε ένα φτυάρι μπορεί να σας σώσει από πολλές καταστάσεις, αλλά είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα που ζουν σε κρύες περιοχές όπου το χιόνι είναι συνηθισμένο. Ένα φτυάρι μπορεί να είναι η διαφορά ανάμεσα στο να κολλήσετε μετά από μια χιονοθύελλα και να μπορέσετε να ελευθερώσετε το αυτοκίνητό σας.

Αυτό το φτυάρι δεν είναι μόνο αναδιπλούμενο. που σημαίνει ότι δεν θα πιάνει πολύ χώρο όταν δεν χρησιμοποιείται. Γίνεται όμως και έχοντας κατά νου τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Μπορεί να λειτουργήσει ως μίζα, πριόνι, σκαπάνη και ανοιχτήρι μπουκαλιών.

Έχει ακόμη και σφυρίχτρα για να μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή στους διασώστες.

Προσθέστε ένα πτυσσόμενο φτυάρι στο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης στο aliexpress .

Αλυσίδες ελαστικών χιονιού

Πώς να φτιάξετε το τέλειο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης

Εάν είστε αρκετά τυχεροί να ζείτε σε μέρη όπου δεν χιονίζει ποτέ, μπορείτε να αγνοήσετε αυτό. Εάν δεν είστε, ελπίζουμε να το έχετε ήδη στο κιτ έκτακτης ανάγκης στο δρόμο.

Αλλά για εκείνες τις απροετοίμαστες ψυχές που δεν το κάνουν, η ύπαρξη αλυσίδων ελαστικών χιονιού μπορεί να σας σώσει όταν χιονίζει απροσδόκητα και δεν έχετε λάστιχα χιονιού.

Θα σας εμποδίσει να κολλήσετε και θα σας κάνει λιγότερο πιθανό να γλιστρήσετε στο δρόμο.

Προσθέστε αλυσίδες ελαστικών χιονιού στο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης στο aliexpress

Ξύστρα πάγου

Όπως και οι αλυσίδες ελαστικών χιονιού, μια ξύστρα πάγου είναι ένα βασικό εργαλείο σε κάθε κιτ έκτακτης ανάγκης για αυτοκίνητα το χειμώνα.

Δεν χρειάζεται να είναι κάτι φανταχτερό και μπορείτε να το έχετε στη διάθεσή σας για εκείνα τα κρύα πρωινά που πρέπει να βγάλετε τον πάγο από τα παράθυρά σας πριν πάτε στη δουλειά.

Αν θέλετε να είστε ακόμα πιο προετοιμασμένοι, μπορείτε να αγοράσετε ένα προκατασκευασμένο κιτ επιβίωσης αυτοκινήτου ειδικά για το χειμώνα .

Προσθέστε μια ξύστρα πάγου στο κιτ αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης στο aliexpress

 

https://www.farandwide.com/s/cruise-ship-travel-history-271887815e484877

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια