Τα 10 καλύτερα σακίδια πεζοπορίας για σκύλους το 2023

Οποιοδήποτε είδος ταξιδιού με τον σκύλο σας θα δημιουργήσει διασκεδαστικές αναμνήσεις, αλλά το ταξίδι με σκύλους απαιτεί πρόσθετες προμήθειες. Αντί να προσθέσετε περισσότερο βάρος στο σακίδιο πεζοπορίας σας, μπορείτε να πάρετε στο κουτάβι σας ένα δικό του χαριτωμένο σακίδιο. 

Αυτά τα ελαφριά σακίδια ταιριάζουν άνετα και επιτρέπουν στον σκύλο να μεταφέρει το δικό του φαγητό, νερό και εξοπλισμό. Όπως πολλά είδη πεζοπορίας, υπάρχουν πολλές επιλογές χαμηλής ποιότητας στην αγορά που δεν προσφέρουν αυτό που χρειάζεστε. Τα καλύτερα σακίδια πεζοπορίας για σκύλους προσφέρουν άνεση, σταθερότητα και ανθεκτικότητα κατά τις υπαίθριες περιπέτειές σας.

Αυτός ο οδηγός σας καθοδηγεί για το τι πρέπει να αναζητήσετε και παραθέτει τα καλύτερα σακίδια σκυλιών για πεζοπορία που είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή.

Η κορυφαία επιλογή μας: Μετά από ώρες έρευνας και δοκιμών, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το Ruffwear Approach Dog Pack είναι το καλύτερο σακίδιο πεζοπορίας για σκύλους που διατίθεται αυτή τη στιγμή. Διαθέτει πέντε σημεία ρύθμισης για άνετη εφαρμογή και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και ελαφρύ. Το Ruffwear Approach κοστίζει λίγο περισσότερο από τους ανταγωνιστές του, αλλά για το προϊόν που παίρνετε, αξίζει τον κόπο!

Σύγκριση των καλύτερων σακιδίων πεζοπορίας για σκύλους

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα καλύτερα σακίδια σκυλιών για πεζοπορία. Κάντε κλικ στο όνομα για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Τι να αναζητήσετε σε ένα καλό σακίδιο πεζοπορίας για σκύλους

Επειδή ο σκύλος σας θα φοράει το σακίδιο πλάτης, υπάρχουν πολλά περισσότερα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε σε σύγκριση με τον υπόλοιπο ταξιδιωτικό εξοπλισμό του σκύλου σας. Βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε υπόψη την ηλικία και την υγεία του σκύλου σας όταν παίρνετε αυτήν την απόφαση.

1. Μέγεθος / Χωρητικότητα

Υπάρχουν διάφορα μεγέθη για να διαλέξετε, αλλά το πρωταρχικό μέλημα πρέπει να είναι η άνεση και η ικανότητα μεταφοράς του σκύλου σας ενώ φοράει το σακίδιο. Η χωρητικότητα αυτών των σακιδίων μπορεί να κυμαίνεται από περίπου πέντε λίτρα έως περισσότερα από 25 λίτρα.

Επίσης, σκεφτείτε τι θα κάνετε ενώ ο σκύλος σας φοράει το σακίδιο. Εάν είναι μόνο για μια βόλτα στο πάρκο, τότε μια μικρότερη επιλογή μπορεί να είναι κατάλληλη. Εάν σκοπεύετε να κάνετε μια πολυήμερη πεζοπορία όπως το Great Ocean Walk της Αυστραλίας, τότε πρέπει να μπορεί να κρατήσει περισσότερες προμήθειες.

Δεν υπάρχει γενικός πίνακας μεγεθών για αυτά τα σακίδια, γι’ αυτό να έχετε υπόψη σας τις μετρήσεις. Συνήθως, μετρώντας την περίμετρο, το μέγεθος του λαιμού και το βάρος του σκύλου σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα σακίδιο που θα του ταιριάζει καλά. 

2. Σταθερότητα / Προσαρμογή

Ενώ τα σακίδια πεζοπορίας ακουμπούν στους ώμους μας και μπορούν να μας τραβήξουν μόνο προς τα πίσω, το στυλ σακιδίων για σκύλους σημαίνει ότι υπάρχει μια τσάντα σε κάθε πλευρά. Ενώ έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την άνεση και τη σταθερότητα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν περιορίζουν την κίνηση του σκύλου σας και ότι το βάρος κατανέμεται ομοιόμορφα. Εάν η κίνηση του σκύλου σας είναι περιορισμένη ή το βάρος δεν είναι ομοιόμορφα ισορροπημένο, τότε η τσάντα δεν θα είναι τόσο σταθερή και κινδυνεύετε να τραυματίσετε τον σκύλο σας όταν τραβιέται στη μία ή την άλλη πλευρά προσπαθώντας να το αντισταθμίσει.

Για να μεγιστοποιήσετε τη σταθερότητα, η εφαρμογή πρέπει να είναι αρκετά άνετη ώστε να μην γλιστράει, αλλά όχι τόσο άνετη ώστε να οδηγεί σε φθορά. Τα μονοκόμματα σακίδια πλάτης σκύλων δεν είναι τα καλύτερα για προσαρμοστικότητα, επομένως εάν επιλέξετε αυτήν την επιλογή, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα μέγεθος που να ταιριάζει καλά στον σκύλο σας. Έχουν ακόμα ρυθμιζόμενα σημεία, οπότε μην αποκλείετε αυτό το στυλ, αλλά οι επιλογές προσαρμογής είναι περιορισμένες. Τα πιο ρυθμιζόμενα πακέτα έχουν υλικό που τρέχει κατά μήκος της πλάτης του σκύλου σας και περιλαμβάνουν ιμάντες που μπορούν να συντομεύσουν ή να επιμηκύνουν την εφαρμογή ανάλογα με το μέγεθος και το επίπεδο άνεσης του σκύλου σας. 

Τα 10 κορυφαία αξεσουάρ ταξιδιού για ταξιδιώτες με σακίδια(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Βάρος

Τα περισσότερα σακίδια πεζοπορίας για σκύλους ζυγίζουν δύο κιλά ή λιγότερο. Σκεφτείτε το βάρος του πακέτου με όλα όσα θέλετε να βάλετε σε αυτό. Θέλετε να έχετε λίγο επιπλέον χώρο, αλλά μην πάρετε ένα μεγαλύτερο/βαρύτερο σακίδιο αν δεν το χρειάζεστε.

Μερικοί λένε ότι οι σκύλοι μπορούν να φέρουν έως και το 25% του βάρους τους, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι οι σκύλοι πρέπει να φέρουν μόνο περίπου το 11% του σωματικού τους βάρους. Λάβετε υπόψη την ηλικία, την υγεία και το επίπεδο άνεσης του σκύλου σας όταν λαμβάνετε αυτήν την απόφαση και σκεφτείτε πρώτα να συμβουλευτείτε έναν κτηνίατρο. Ωστόσο, εάν κάνετε πεζοπορία ή κάνετε σακίδιο, πιθανότατα θέλετε να κρατήσετε το σακίδιό τους εξίσου ελαφρύ με το δικό σας. 

Το βάρος του σακιδίου θα επηρεαστεί από ορισμένα χαρακτηριστικά όπως ιμάντες, φερμουάρ, θήκες και θηλιές ταχυτήτων. Ορισμένες επιλογές είναι πιο μινιμαλιστικές, ενώ άλλες έχουν πολλά κουδούνια και σφυρίχτρες. Βεβαιωθείτε ότι εάν επιλέξετε ένα σακίδιο πλάτης με πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά που χρειάζεστε πραγματικά αυτά τα χαρακτηριστικά, κάθε πρόσθετο στοιχείο θα προσθέτει βάρος στο φορτίο του σκύλου σας. Τα επιπλέον διαμερίσματα μπορεί να είναι χρήσιμα για πράγματα όπως τα φορητά μπουκάλια νερού για σκύλους και οι επενδυμένοι ιμάντες είναι ωφέλιμοι για βαρύτερα φορτία, αλλά βεβαιωθείτε ότι τα οφέλη αυτών των χαρακτηριστικών αξίζουν το επιπλέον βάρος για εσάς και το σκύλο σας.

Ενώ υλικά όπως ο καμβάς ή το βαμβάκι μπορεί να είναι ελκυστικά, αυτά τα υλικά τείνουν να απορροφούν την υγρασία, η οποία όχι μόνο θα αύξανε το βάρος του σκύλου σας εάν βραχεί, αλλά σε ένα μακρύ ταξίδι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα έδαφος αναπαραγωγής για μούχλα εάν το υλικό δεν στεγνώνει πλήρως ή δεν καθαρίζεται σωστά.

Τα 10 καλύτερα φορητά μπουκάλια νερού για σκύλους το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Ανθεκτικότητα

Τα καλύτερα σακίδια πεζοπορίας για σκύλους θα μπορούν να σας ακολουθήσουν στη φθορά των υπαίθριων περιπετειών σας. Το σακίδιο πρέπει να έχει ποιοτική ραφή, ειδικά σε περιοχές με υψηλή πίεση. Σκεφτείτε επίσης εάν μπορείτε να σηκώσετε άνετα και με ασφάλεια τον σκύλο σας ενώ φοράει το σακίδιο.

Αν και πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να σηκώσετε το σκυλί σας αν κάνετε απλώς εύκολες ημερήσιες πεζοπορίες, εάν θα κάνετε πεζοπορία σε πιο τεχνικό έδαφος όπου ίσως χρειαστεί να βοηθήσετε τον σκύλο σας να πλοηγηθεί στο μονοπάτι, τότε δεν θέλετε άγκιστρο ή λαβή για να σπάσει εύκολα. 

Οι 10 καλύτερες τσάντες ταξιδιού για σκύλους το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Αδιάβροχο

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται τα αγαπημένα σας σημεία πεζοπορίας, αν κάνετε αρκετή πεζοπορία, τελικά θα βρέξετε. Για να βεβαιωθείτε ότι τα αντικείμενα στο σακίδιο του σκύλου σας δεν θα καταστραφούν, είναι καλύτερο να έχετε ένα κατασκευασμένο με ανθεκτικά και αδιάβροχα υλικά όπως πολυεστέρας ή νάιλον. Εάν θα κάνετε πεζοπορία κάπου όπου υπάρχει πιθανότητα δυνατής βροχής, τότε είναι σοφό να έχετε μια αδιάβροχη επένδυση για να προστατεύσετε το σακίδιο. Επίσης, τα φερμουάρ που καλύπτονται από πτερύγια θα βοηθήσουν στην αποφυγή διαρροής νερού μέσα από τις ραφές. 

Τα 10 καλύτερα κρεβάτια για σκύλους ταξιδιού το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Οι καλύτερες κριτικές για το σακίδιο πλάτης για σκύλους

Τώρα που ξέρετε τι να αναζητήσετε, εδώ είναι τα καλύτερα διαθέσιμα σακίδια σκυλιών για πεζοπορία.

Ruffwear Approach Dog Pack

Όταν πρόκειται για υπέροχα σακίδια για πεζοπορία με σκύλους, το Ruffwear Approach Dog Pack βρίσκεται πάντα στην κορυφή της λίστας. Αυτό το σακίδιο διαθέτει ενσωματωμένη ζώνη με πέντε σημεία προσαρμογής για άνετη εφαρμογή. Οι τσάντες σέλας με βάρος προς τα εμπρός βοηθούν στη σταθεροποίηση του περιεχομένου και το κάνουν πιο άνετο στη μεταφορά του σκύλου σας. Η συσκευασία διατίθεται σε πορτοκαλί και πράσινο χρώμα και έχει ανακλαστική επένδυση, ώστε να βλέπετε καλύτερα τον σκύλο σας όταν αρχίζει να δύει ο ήλιος. Υπάρχουν δύο σημεία λουριού και μια λαβή με επένδυση για ευκολία. Επιλέξτε από ένα σακίδιο 7 λίτρων, 12,5 λίτρων, 14,5 λίτρων ή 24 λίτρων. Με το μεγαλύτερο μέγεθος που ζυγίζει μόνο περίπου ένα κιλό, το Ruffwear Approach Dog Pack είναι μια εξαιρετική επιλογή για μεγάλες πεζοπορίες και ολονύχτια ταξίδια. 

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Σακίδιο πεζοπορίας OneTigris Dog

Εάν ο σκύλος σας είναι πάνω από 50 κιλά, σκεφτείτε το OneTigris Dog Hiking Backpack. Το vintage σχέδιο είναι μοντέρνο και διατίθεται σε μαύρο, καφέ και πράσινο ranger. Το σακίδιο πλάτης 1,3 λιβρών είναι κατασκευασμένο από βαμβακερό καμβά και έχει τρεις ρυθμιζόμενους ιμάντες για να κρατάτε τον σκύλο σας άνετο. Οι δύο κύριες θήκες είναι ασφαλισμένες με φερμουάρ και έχουν ημι-ανοιχτές τσέπες για να μεταφέρουν νερό, τρόφιμα, λιχουδιές, σακούλες απορριμμάτων κ.λπ. Οι δύο κύριες θήκες έχουν διαστάσεις 9,6” x 7” ενώ οι ημι-ανοιχτές τσέπες έχουν διαστάσεις 7,7” x 5,3”. Για την ασφάλεια του λουριού υπάρχει εξάρτημα D-ring. Αν είστε ενθουσιασμένοι που θα πάτε στη φύση με το κουτάβι σας, ρίξτε μια ματιά στο σακίδιο πεζοπορίας με σκύλους OneTigris.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Σακίδιο πλάτης Kurgo Baxter Dog Saddlebag

Το σακίδιο πλάτης Kurgo Baxter Dog Saddlebag διατίθεται σε δύο μεγέθη και μπορεί να χωρέσει στα περισσότερα σκυλιά βάρους μεταξύ 30 και 110 κιλών. Τα σακίδια 3,75 λίτρων και 7,5 λίτρων διατίθενται σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα και έχουν ανακλαστικές λωρίδες για αυξημένη ορατότητα. Το αναπνεύσιμο πλέγμα επιτρέπει αυξημένο αερισμό και το μαξιλαράκι στο στήθος περιλαμβάνει ένα ανοιχτήρι μπουκαλιών. Αυτό το σακίδιο πλάτης έρχεται με πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά – λαβή για να βοηθάει το σκυλί σας σε δύσκολα εδάφη, τσέπες αποθήκευσης, ρυθμιζόμενους ιμάντες και ενσωματωμένη ζώνη με δύο εξαρτήματα λουριών. Υπάρχουν οκτώ διαφορετικά σημεία προσαρμογής που βοηθούν στην εφαρμογή και η εργονομική επένδυση της σπονδυλικής στήλης προάγει την άνεση και την κατανομή βάρους. Για μια λειτουργική ζώνη με κάποια επιπλέον ευκολία, θα λατρέψετε το σακίδιο πλάτης Kurgo Baxter Dog Saddlebag.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Ελαφρύ σακίδιο σκύλου Outward Hound Daypak

Η κομψότητα του σακιδίου πλάτης Outward Hound Daypak Lightweight Dog είναι αυτό που το κάνει νικητή. Το σχέδιο είναι λειτουργικό αλλά όχι ογκώδες, ώστε ο σκύλος σας να μπορεί να περπατήσει άνετα και με ασφάλεια. Διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη και έχει ρυθμιζόμενους ιμάντες για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει καλά στο σκύλο σας. Το σακίδιο πλάτης υψηλής ορατότητας διαθέτει ένα πλέγμα ψύξης που προάγει τη ροή του αέρα και διατηρεί το σκυλί σας δροσερό. Οι τέσσερις επεκτάσιμες τσέπες προσφέρουν άφθονο χώρο για πράγματα όπως λιχουδιές και ακόμη και ένα μικρό μπολ σκύλου ταξιδιού. Το βάρος του σακιδίου πλάτης Outward Hound Daypak Lightweight Dog είναι κάτι που θα εκτιμήσετε εσείς και ο σκύλος σας. 

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Σακίδιο πλάτης Lifeunion Saddle Bag για σκύλο

Το σακίδιο πλάτης Lifeunion Saddle Bag έχει αδιάβροχη και ανθεκτική κατασκευή διπλού πολυεστέρα 600D. Για επιπλέον έλεγχο, υπάρχει μια ενσωματωμένη λαστιχένια λαβή και ένα εξάρτημα με λουρί D-ring. Τα φερμουάρ είναι υψηλής ποιότητας, ο δικτυωτός σχεδιασμός είναι ελαφρύς και το κλείσιμο της πόρπης διευκολύνει τη στερέωση και τη ρύθμιση. Θα έχετε τρία διαφορετικά μεγέθη και τέσσερις διαφορετικές χρωματικές επιλογές για να προσαρμόσετε την τσάντα ανάλογα με την εφαρμογή του σκύλου σας καθώς και τις δικές σας χρωματικές προτιμήσεις. Η μικρή τσάντα μπορεί να χωρέσει σκύλους μεταξύ 19 και 38 κιλών, η μεσαία μπορεί να χωρέσει σκύλους μεταξύ 39 και 60 κιλών και η μεγάλη μπορεί να χωρέσει σκύλους μεταξύ 61 και 100 κιλών. Το ίδιο το σακίδιο πλάτης Lifeunion Saddle Bag ζυγίζει περίπου ένα κιλό, αλλά έχει άφθονο χώρο για να χωρέσει τα απαραίτητα για το ταξίδι του σκύλου σας. 

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Mountainsmith K-9 Dog Backpack

Είτε πρόκειται για ημερήσια εκδρομή είτε για πολυήμερη πεζοπορία, το σακίδιο πλάτης Mountainsmith K-9 Dog αξίζει την προσοχή σας. Διαθέτει εγκεκριμένο από τον κτηνίατρο εργονομικά κωνικό σχήμα κορμού και πάνελ από πλέγμα αέρα. Οι δύο τσέπες της θήκης έχουν φερμουάρ και υπάρχει ένα μεταλλικό σημείο στερέωσης με δακτύλιο D για το λουρί του σκύλου σας. Το σακίδιο πλάτης έχει ρυθμιζόμενη ζώνη στήθους τεσσάρων σημείων με λουρί στέρνου με επένδυση, ρυθμιζόμενο λουρί για την πλάτη, ρυθμιζόμενο ιμάντα κοιλιάς και λαβή στο επάνω μέρος. Τα μπροστινά, πίσω και πλαϊνά πάνελ έχουν όλα ανακλαστική επένδυση 3M για αύξηση της ορατότητας. Το μικρότερο μέγεθος είναι σχεδιασμένο για σκύλους από 25-45 κιλά, το μεσαίο μέγεθος είναι για σκύλους μεταξύ 40-80 κιλά και το μεγαλύτερο μέγεθος είναι για σκύλους άνω των 80 κιλών. Εάν σας αρέσει να κάνετε μεγάλες πεζοπορίες με τον σκύλο σας, το Mountainsmith K-9 Dog Backpack είναι μια τέλεια επιλογή.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Σακίδιο πλάτης Ruffwear Palisades Dog

Το σακίδιο πλάτης Ruffwear Palisades Dog είναι ένα σακίδιο πλάτης με πλήρη χαρακτηριστικά σχεδιασμένο για πολυήμερες εκδρομές στην ύπαιθρο. Η ζώνη έχει τέσσερα σημεία στερέωσης για να προάγει τη σταθερότητα του φορτίου και την άνετη κατανομή βάρους. Υπάρχει ένα σημείο στερέωσης λουριού, καθώς και μια υποβοήθηση με επένδυση, ώστε να μπορείτε να βοηθήσετε το σκυλί σας σε δύσκολο έδαφος. Οι σακούλες είναι αφαιρούμενες, ώστε να μπορείτε να ελαφρύνετε το φορτίο του σκύλου σας όταν κάνετε ένα διάλειμμα ή φτάσετε στο κάμπινγκ για τη νύχτα. Περιλαμβάνονται επίσης δύο πτυσσόμενα μπουκάλια ενυδάτωσης του ενός λίτρου χωρίς BPA. Το μικρότερο σακίδιο έχει χωρητικότητα 10 λίτρων και βάρος 1,75 κιλά. Το μεσαίο μέγεθος έχει χωρητικότητα 14 λίτρων και ζυγίζει 1,85 κιλά. Το μεγαλύτερο μέγεθος ζυγίζει 2,15 κιλά και έχει χωρητικότητα 19 λίτρων. Εάν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετές προμήθειες για ένα εκτεταμένο ταξίδι,

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Σακίδιο πεζοπορίας για σκύλους PAWABOO

Εάν έχετε σκύλο μεσαίου μεγέθους, ρίξτε μια ματιά στο σακίδιο πεζοπορίας για σκύλους PAWABOO. Το σακίδιο πλάτης 9,1 ουγκιών έχει διαστάσεις 11,9” x 9,8” x 1,9” και είναι ειδικά σχεδιασμένο για σκύλους μεταξύ 39-60 κιλών. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ύφασμα oxford 600D και διαθέτει λουρί που αναπνέει. Περιλαμβάνει ένα δαχτυλίδι D και μια λαβή για πρόσθετο έλεγχο του σκύλου σας. Οι ιμάντες είναι ρυθμιζόμενοι για να κρατούν τον σκύλο σας άνετο κατά την πεζοπορία. Υπάρχουν τσέπες αλλά βρίσκονται στη μικρότερη πλευρά, οπότε το σακίδιο πεζοπορίας για σκύλους PAWABOO θα ταίριαζε καλύτερα σε εσάς και τον σκύλο σας σε μικρότερες πεζοπορίες.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Σακίδιο πεζοπορίας Wellver Dog

Το Wellver Dog Hiking Backpack είναι ένα ελαφρύ σακίδιο τριών εποχών. Διαθέτει μαλακή διχτυωτή επένδυση και αναπνεύσιμο μεσαίο πλέγμα για να διατηρεί το σκυλί σας δροσερό και άνετο στα μονοπάτια. Οι ιμάντες διευκολύνουν τη ρύθμιση της εφαρμογής και οι ασφαλείς αγκράφες διευκολύνουν την τοποθέτηση και την αφαίρεση. Οι τσέπες είναι ευρύχωρες και προσφέρουν άφθονο χώρο για φαγητό, λιχουδιές, νερό και παιχνίδια. Το σακίδιο πλάτης διατίθεται σε πράσινο και κίτρινο και υπάρχουν τρία διαφορετικά μεγέθη με βάση την περίμετρο – small: 22,8”-25,6”, medium: 26,4”-30,1”, και μεγάλο: 32,2”-38,6”. Το Wellver Dog Hiking Backpack είναι ένα απλό αλλά υψηλής ποιότητας σακίδιο με το οποίο σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Σακίδιο πλάτης Outward Hound Kyjen Dog

Για όσους κυκλοφορούν στην αγορά μιας αφαιρούμενης αγέλης για μικρά σκυλιά, το σακίδιο πλάτης Outward Hound Kyjen Dog είναι η απάντησή σας. Έχει διαστάσεις 7,5” x 14” x 9” και είναι σχεδιασμένο για σκύλους μεταξύ 15 και 19 κιλών με περίμετρο 12” – 25”. Είτε σταματάτε για ένα διάλειμμα είτε για τη νύχτα, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε το πακέτο για να αφαιρέσετε το βάρος του σκύλου σας. Οι τσέπες είναι αρκετά μεγάλες για να μεταφέρουν τρόφιμα και παιχνίδια, ενώ υπάρχουν επίσης εσωτερικές διχτυωτές τσέπες και εσωτερική θήκη για μπουκάλια νερού. Το σακίδιο έχει αντανακλαστικές πινελιές, ώστε να είναι πιο εύκολο να δείτε το σκυλί σας στο σκοτάδι. Διαθέτει εργονομική εφαρμογή και ρυθμιζόμενους ιμάντες για μεγαλύτερη άνεση. Είτε κάνετε πεζοπορία είτε απλώς κάνετε βόλτα στο πάρκο, το σακίδιο πλάτης Outward Hound Kyjen Dog είναι μια ιδανική επιλογή για να μεταφέρει ο σκύλος σας τις προμήθειες του.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Το να έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό όταν ταξιδεύετε με τον σκύλο σας κάνει τα πάντα πολύ πιο εύκολα. Είναι ανακούφιση να μην έχετε πρόσθετο βάρος στο πακέτο πεζοπορίας σας και επιτρέπει στον σκύλο σας να έχει μέρος της ευθύνης. Είμαστε βέβαιοι ότι θα βρείτε μια επιλογή που είναι ιδανική για εσάς και το κουτάβι σας σε αυτήν τη λίστα.

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια