Τα καλυτερα σαιτ για αεροπορικα εισιτήρια

Η αναζήτηση για τα καλύτερα αεροπορικά εισιτήρια μπορεί να είναι μια πρόκληση. Υπάρχουν τόσο πολλές επιλογές και παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας, όπως ημερομηνίες, ώρες, τιμές, αεροπορικές εταιρείες και άλλα. Ωστόσο, υπάρχουν ιστοσελίδες που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες προσφορές και τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τις καλύτερες ιστοσελίδες για αεροπορικά εισιτήρια και πώς μπορείτε να τις αξιοποιήσετε για να κάνετε τις καλύτερες επιλογές για τα ταξίδια σας.

1. Κράτηση απευθείας μέσω της ιστοσελίδας της αεροπορικής εταιρείας

Ένας αξιόπιστος τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες τιμές αεροπορικών εισιτηρίων είναι να κάνετε απευθείας κράτηση μέσω της ιστοσελίδας της αεροπορικής εταιρείας. Πολλές φορές, οι αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τις καλύτερες τιμές ή τουλάχιστον παρόμοιες με αυτές των ιστοσελίδων ταξιδιών. Επιπλέον, ορισμένες αεροπορικές εταιρείες, όπως η Southwest, δεν είναι παρόντες σε άλλες ιστοσελίδες. Έτσι, εάν θέλετε να ταξιδέψετε με έναν συγκεκριμένο μεταφορέα, η απευθείας κράτηση μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Επιπλέον, όταν κάνετε κράτηση απευθείας μέσω της ιστοσελίδας της αεροπορικής εταιρείας, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα προγράμματα επιβράβευσης που προσφέρονται. Μπορείτε να συγκεντρώσετε μίλια συχνού επιβάτη και να τα εξαργυρώσετε για μελλοντικά ταξίδια. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν ταξιδεύετε συχνά.

2. Χρήση εξειδικευμένων ιστοσελίδων

Πέρα από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιρειών, υπάρχουν και άλλες εξειδικευμένες ιστοσελίδες που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια. Αυτές οι ιστοσελίδες λειτουργούν ως ταξιδιωτικές μηχανές αναζήτησης και σας επιτρέπουν να συγκρίνετε τις τιμές από πολλούς προμηθευτές.

TicketsWe

Ένα παράδειγμα αυτού του είδους ιστοσελίδας είναι το TicketsWe. Το TicketsWe συνεργάζεται με περισσότερες από 700 αεροπορικές εταιρείες και 200 πρακτορεία, προσφέροντας άνετη αναζήτηση για τις καλύτερες προσφορές σε πραγματικό χρόνο. Με το TicketsWe, μπορείτε να επιλέξετε την κατεύθυνση, τις ημερομηνίες και τον αριθμό των επιβατών και να δείτε όλες τις διαθέσιμες προσφορές από τους προμηθευτές. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη προσφορά και να μεταβείτε στην ιστοσελίδα του προμηθευτή για να κάνετε την κράτησή σας.

Το TicketsWe προσφέρει επίσης επιπλέον πλεονεκτήματα όπως την επιλογή γλώσσας και τη δυνατότητα να δείτε την τιμή με ή χωρίς αποσκευές, επιλέγοντας από τα φίλτρα.

 Momondo

Ένας άλλος δημοφιλής ιστότοπος για την αναζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων είναι το Momondo. Πρόκειται για μια ταξιδιωτική μηχανή μετα-αναζήτησης που σας επιτρέπει να συγκρίνετε τιμές από πολλούς διαφορετικούς προμηθευτές. Η αρχική σελίδα του Momondo σας παρέχει ένα απλό πλαίσιο αναζήτησης όπου μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία του ταξιδιού σας.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Momondo είναι η οπτική τρόπος που σας δείχνει τις τάσεις των τιμών για την πτήση σας. Μπορείτε εύκολα να δείτε αν θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε χρήματα αλλάζοντας λίγο τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Επιπλέον, προσφέρει έναν ανιχνευτή τιμών και πολλές επιλογές φιλτραρίσματος. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τα Hacker Fares, που είναι προσφορές που συνδυάζουν διαφορετικά εισιτήρια από διάφορους μεταφορείς για να προσφέρουν την καλύτερη τιμή.

Kayak

Ένας άλλος δημοφιλής ιστότοπος για αναζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων είναι το Kayak. Είναι μια ταξιδιωτική μηχανή αναζήτησης που συγκρίνει τιμές από πολλούς διάφορους ιστότοπους. Με το Kayak, μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία του ταξιδιού σας και να δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές από διάφορους προμηθευτές.

Ένα από τα προγράμματα που προσφέρει το Kayak είναι τα Hacker Fares, που είναι προσφορές που συνδυάζουν διαφορετικά εισιτήρια από διαφορετικούς παρόχους για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή τιμή. Επιπλέον, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ειδοποιήσεις τιμών που σας ενημερώνουν για τις αλλαγές στις τιμές των πτήσεων που σας ενδιαφέρουν.

Τα καλυτερα σαιτ για αεροπορικα εισιτήρια

Agoda

Η Agoda είναι ένα OTA που ανήκει στην Priceline. Αυτός ο ιστότοπος δεν προσφέρει πολλά περισσότερα από μια απλή αναζήτηση με περιορισμένες επιλογές φίλτρων κατά την αναζήτηση πτήσεων. Αν ψάχνετε για μοναδικά καταλύματα, όπως ένα διαμέρισμα ή μια ιδιωτική βίλα, αξίζει να το ελέγξετε η Agoda, αλλά δεν προσφέρει πολλά όταν αναζητάτε πτήσεις.

Ένα ωραίο πράγμα για την Agoda είναι ότι ο ιστότοπος είναι πολύγλωσσος. Μπορείτε να επιλέξετε τη γλώσσα σας κάνοντας κλικ στη σημαία στην επάνω γραμμή μενού.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Agoda

Πλεονεκτήματα:

 • Απλή λειτουργία αναζήτησης
 • Πολύγλωσση επιλογή

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένες επιλογές φιλτραρίσματος για πτήσεις

 Skyscanner

Το Skyscanner είναι μια άλλη μηχανή αναζήτησης ταξιδιών που δεν πουλά απευθείας πτήσεις. Σας εμφανίζει μια λίστα με πτήσεις και συνδέσμους προς τον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας ή τον ΟΤΑ για να ολοκληρώσετε την αγορά.

Αυτός ο ιστότοπος είναι εξαιρετικός για ταξιδιώτες με ευελιξία . Στο πλαίσιο αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε Παντού για να αναζητήσετε τους φθηνότερους προορισμούς στις ημερομηνίες που έχετε επιλέξει.

Εάν έχετε ευελιξία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης παντού του Skyscanner για να εξοικονομήσετε χρήματα. 

Εάν έχετε έναν καθορισμένο προορισμό με συγκεκριμένες ημερομηνίες, το Skyscanner λειτουργεί όπως οι περισσότεροι άλλοι ιστότοποι αναζήτησης ταξιδιών.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Skyscanner

Πλεονεκτήματα:

 • Ευέλικτες αναζητήσεις
 • Εύκολη αλλαγή γλώσσας και νομίσματος
 • Ειδοποιήσεις τιμών

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν πολλά που κάνουν αυτόν τον ιστότοπο μοναδικό. όλες οι δυνατότητες που προσφέρονται είναι διαθέσιμες σε άλλους ιστότοπους

 Πτήσεις Google

Οι Πτήσεις Google δεν είναι OTA. Μάλλον, είναι μια μηχανή μετα-αναζήτησης παρόμοια με το Kayak. Μόλις βρείτε μια πτήση, οι Πτήσεις Google θα σας συνδέσουν με τον απευθείας ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας ή έναν ΟΤΑ για να ολοκληρώσετε την αγορά. Πρόκειται για μια ισχυρή μηχανή αναζήτησης που βασίζεται στο ITA Matrix , το οποίο αναπτύχθηκε αρχικά για ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Αυτός ο ιστότοπος σάς δείχνει τις τάσεις των τιμών και πώς η ημερομηνία του ταξιδιού σας θα μπορούσε να επηρεάσει το κόστος του εισιτηρίου σας. Επιπλέον, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις τιμές μιας διαδρομής , ώστε να μπορείτε να μεταβείτε σε χαμηλές τιμές όταν εμφανίζονται. Αυτές οι λειτουργίες καθιστούν τις Πτήσεις Google ένα εξαιρετικό εργαλείο που σας βοηθά να αισθάνεστε σίγουροι ότι η τιμή που λαμβάνετε είναι καλή.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των Πτήσεων Google

Πλεονεκτήματα:

 • Το γράφημα τιμών σάς δείχνει τις τάσεις τιμολόγησης για τη διαδρομή σας και σας επιτρέπει να δείτε ποιες ημέρες μπορεί να είναι φθηνότερες για πτήση
 • Η παρακολούθηση τιμών θα σας στείλει ένα email όταν η τιμή της πτήσης σας αυξηθεί ή μειωθεί
 • Υπάρχουν πολλές επιλογές φιλτραρίσματος, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε την αναζήτησή σας

Μειονεκτήματα:

 • Δεδομένου ότι αυτή η μηχανή αναζήτησης είναι τόσο ισχυρή με πολλές επιλογές, θα μπορούσε να γίνει πολύπλοκη για έναν αρχάριο ταξιδιώτη

Hot Tip:Μπορείτε να κερδίσετε μίλια συχνών επιβατών σε πτήσεις που έχετε κάνει κράτηση μέσω OTA, αλλά ενδέχεται να μην κερδίσετε μίλια για την ιδιότητα της ελίτ.

Τελικές σκέψεις

Δεν υπάρχει υπηρεσία για να βρίσκετε τις χαμηλότερες τιμές σε μια πτήση κάθε φορά. Τα περισσότερα OTA βρίσκονται στο ίδιο γήπεδο όσον αφορά την τιμή.

Εάν έχετε κάποια ευελιξία, πολλοί από αυτούς τους ιστότοπους μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τις ημερομηνίες και προορισμούς ταξιδιού με τη χαμηλότερη τιμή.

Εάν προτιμάτε μια πιο παραδοσιακή κράτηση, ξεκινήστε με μια μηχανή αναζήτησης ταξιδιών όπως το TicketsWe ή το Google Flights για να κάνετε αναζήτηση σε όλους τους άλλους ιστότοπους. Αυτό θα σας δώσει μια καλή ιδέα για τον καλύτερο ιστότοπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εξοικονομήσετε τα περισσότερα χρήματα στην επόμενη πτήση σας.

Τα καλυτερα σαιτ για αεροπορικα εισιτήρια

Συχνές ερωτήσεις

Ποιος είναι ο καλύτερος ιστότοπος για να κλείσετε τις φθηνότερες πτήσεις;

Δεν υπάρχει κανένας ιστότοπος που να έχει τις φθηνότερες πτήσεις όλη την ώρα. Οι περισσότερες από τις μηχανές αναζήτησης ταξιδιών και τα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία έχουν όλες παρόμοιες τιμές, ωστόσο μπορείτε να βρείτε μερικές πολύ καλές προσφορές όταν εξετάζετε αδιαφανείς κρατήσεις ή πακέτα διακοπών.

Τι είναι μια αδιαφανής κράτηση;

Μια αδιαφανής κράτηση είναι αυτή στην οποία πολλά από τα στοιχεία της πτήσης, συμπεριλαμβανομένων των ωρών άφιξης και αναχώρησης, ακόμη και αεροπορική εταιρεία, είναι κρυμμένα μέχρι να ολοκληρωθεί η κράτησή σας. Πολλοί ιστότοποι, συμπεριλαμβανομένων των Hotwire, Orbitz και Travelocity προσφέρουν αυτούς τους τύπους κρατήσεων.

Θα κερδίσω μίλια συχνών επιβατών όταν κάνω κράτηση μέσω ενός διαδικτυακού ταξιδιωτικού γραφείου;

Γενικά, ναι, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να κερδίζετε μίλια συχνών επιβατών σε πτήσεις που γίνονται κράτηση μέσω ενός διαδικτυακού ταξιδιωτικού γραφείου. Ωστόσο, τα μίλια που έχετε κερδίσει για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για το status elite ενδέχεται να μην απονέμονται εκτός εάν κάνετε κράτηση απευθείας μέσω του ιστότοπου της αεροπορικής εταιρείας.

Ποιοι είναι οι καλύτεροι ιστότοποι για να αγοράσετε φτηνές πτήσεις προς την Ευρώπη;

Δυστυχώς, δεν υπάρχει εύκολη απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Το καλύτερο στοίχημά σας θα ήταν να ξεκινήσετε με μια ταξιδιωτική μηχανή αναζήτησης όπως το ticketswe ή το Google Flights. Θα μπορείτε να βλέπετε τιμές από πολλούς διαφορετικούς ιστότοπους σε ένα μέρος και μπορείτε να παρακολουθείτε τις τιμές πτήσεων για να προσδιορίσετε την καλύτερη στιγμή για αγορά εισιτηρίων.

. Υπάρχουν τόσοι πολλοί παράγοντες: ημερομηνίες, ώρες, τιμή, κατηγορία ναύλου, αεροπορική εταιρεία και πολλά άλλα. Ακόμα κι όταν γνωρίζετε ακριβώς πότε και πού θέλετε να πετάξετε, πού πρέπει να αναζητήσετε την απόλυτη καλύτερη τιμή;

Δυστυχώς, κανένας ιστότοπος δεν έχει σταθερά τις χαμηλότερες τιμές. Τα περισσότερα από τα δημοφιλή OTA (Διαδικτυακά Ταξιδιωτικά Γραφεία) βρίσκονται συνήθως στο ίδιο γήπεδο για την τιμή, αλλά δεν προσφέρουν όλα τα ίδια οφέλη ή τη δυνατότητα αναζήτησης.

Συμπεράσματα

Όταν πρόκειται για την αναζήτηση των καλύτερων αεροπορικών εισιτηρίων, οι παραπάνω ιστοσελίδες μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες προσφορές και να κάνετε τις καλύτερες επιλογές για τα ταξίδια σας. Από την κράτηση απευθείας μέσω της ιστοσελίδας της αεροπορικής εταιρείας μέχρι τη χρήση εξειδικευμένων ιστοσελίδων, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια. Αξιοποιήστε τις δυνατότητες αυτών των ιστοσελίδων για να εξοικονομήσετε χρήματα και να κάνετε τα ταξίδια σας πιο οικονομικά και ευχάριστα.

δωρεάν ταξιδιωτικές εφαρμογές

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ticketswe.gr για να βρείτε φτηνές πτήσεις

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

Αεροπορικά εισιτηρια

ξενοδοχεία

Μην ξεχνάτε την ταξιδιωτική σας ασφάλιση!

Ενοικίαση αυτοκίνητου με την Economybookings.com

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια