Ταξιδέψτε στη Μάλτα τον Αύγουστο

Η Μάλτα έχει γίνει ένας από τους πιο μοντέρνους προορισμούς τα τελευταία χρόνια και σας καλεί να την απολαύσετε. Εάν σκέφτεστε να ταξιδέψετε στη Μάλτα , σας έχω όλες τις συμβουλές που θα χρειαστείτε για να πετύχετε μια τέλεια ταξιδιωτική εμπειρία.

Είναι ένας προορισμός στον οποίο οι άνθρωποι πείθονται να βρεθουν, αφού πέσει στα χέρια τους μια ειδυλλιακή φωτογραφία, αλλά με λίγες πληροφορίες και παρά το γεγονός ότι ειναι μια υπέροχη χώρα, θα πρέπει να λάβετε υπόψη κάποια tricks, για να κάνετε το ταξίδι σας μια υπέροχη εμπειρία.

διαβάστε επίσης: Τουριστικά Αξιοθέατα Στη Μάλτα

Μάλτα τον Αύγουστο

Η Μάλτα είναι από τις πιο πολυπολιτισμικές χώρες στον κόσμο, ένα μικρό και πυκνοκατοικημένο νησιωτικό κράτος με τον πληθυσμό της να κατανέμεται ιδιαίτερα στον κόλπο της Βαλέτα . Το τοπίο χαρακτηρίζεται από χαμηλούς λόφους με σκαλωτά χωράφια. Το ψηλότερο σημείο είναι στο Τα’ Ντμέιρεκ στα 253 μέτρα, κοντά στην πόλη Ντίνγκλι. Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στη Μάλτα τον Αύγουστο , τότε θα μιλήσουμε λίγο για αυτό, ώστε το ταξίδι σας να είναι επιτυχημένο.

Ο καιρός στη Μάλτα

Τον Αύγουστο στη Μάλτα οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν έως και τους 40°C σε ορισμένες περιπτώσεις, ειδικά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, που είναι οι πιο ζεστοί. Σε γενικές γραμμές, οι βροχοπτώσεις στη Μάλτα είναι αρκετά χαμηλές , και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες θα είναι ακόμη λιγότερες. Για το λόγο αυτό, μπορείτε πάντα να απολαύσετε τον καλό καιρό αν ταξιδεύετε στη Μάλτα τον Αύγουστο και μπορείτε να έχετε μια φανταστική ταξιδιωτική εμπειρία.

Ταξιδέψτε στη Μάλτα τον Αύγουστο

Είναι πιο ακριβό να ταξιδέψετε στη Μάλτα τον Αύγουστο;

 

Είναι η υψηλή περίοδος στη Μάλτα, επομένως οι τιμές είναι συνήθως υψηλότερες από τον υπόλοιπο χρόνο. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να προετοιμάσετε καλά τον προϋπολογισμό σας για να μην εκπλαγείτε, λαμβάνοντας υπόψη τα ακόλουθα κόστη:

Ξενοδοχεία στη Μάλτα

Οι τιμές των καταλυμάτων τον μήνα Αύγουστο στη Μάλτα είναι συνήθως λίγο υψηλές, ειδικά επειδή είναι υψηλή καλοκαιρινή περίοδος. Κανονικά η τιμή που θα σας δοθεί θα είναι πάνω από 100 ευρώ ανά διανυκτέρευση, εάν επιλέξετε να μείνετε σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα για διακοπές. Ωστόσο, αν ψάχνετε για διαμονή σε ξενοδοχείο, οι τιμές μπορεί να φτάσουν τα 200 ευρώ τη βραδιά. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να λάβετε υπόψη αυτές τις τιμές, ώστε να μπορείτε να γνωρίζετε εάν αυτός ο προορισμός ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας ,κάντε την αναζήτησή σας στο booking μέσω τις παρακάτω πλατφόρμας.

Πτήσεις στη Μάλτα

Οι πτήσεις από Ελλαδα προς Μάλτα τείνουν να είναι λίγο πιο ακριβές κατά τη θερινή περίοδο, ειδικά επειδή υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Η τιμή ενός αεροπορικού εισιτηρίου μετ’ επιστροφής από την Ελλαδα στη Μάλτα κοστίζει συνήθως πάνω από 120 ευρώ για τον μήνα Αύγουστο.

Έτσι, θα πρέπει να φροντίσετε να κάνετε κράτηση κατά τους πρώτους μήνες του έτους (αν έχετε κάνει τον προγραμματισμό των αδειών σας ), επειδή η τιμή μπορεί να αυξηθεί αρκετά. Λάβετε υπόψη ότι, εάν κάνετε κράτηση αργά, οι τιμές μπορεί να είναι πολύ κοντά στα 200 ευρώ , οπότε θα πρέπει να επενδύσετε πολύ περισσότερα χρήματα.

Για να είστε όμως σίγουροι για το budget που θα διαθέσετε για τα εισιτήρια σας ελέγξτε στην πλατφόρμα του ticketswe και είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε πολύ πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Είναι σκόπιμο να ταξιδέψετε στη Μάλτα τον Αύγουστο;

Φυσικά, το ταξίδι στη Μάλτα  μπορεί να είναι μια φανταστική εμπειρία και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες θα απολαύσετε ένα πολύ καλό κλίμα. Αυτό το καθιστά ιδανικό Αυγουστιάτικο προορισμό για να χαλαρώσετε σε μια παραλία και να απολαύσετε τον ήλιο, την άμμο και την θάλασσα, κάτι που θα σας επιτρέψει να ζήσετε μια υπέροχη εμπειρία.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι αυτή είναι η πιο ακριβή (υψηλή) περίοδος . Εάν ο προϋπολογισμός που σχεδιάσατε να επενδύσετε για τις διακοπές σας, σάς καλύπτει, τότε η Μάλτα θα είναι ένας μαγικός προορισμός και θα σας χαρίσει μια υπέροχες ταξιωτικές εμπειρίες.

Στο παρακάτω widget βρείτε  φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για το  ταξίδι σας

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα εισητηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Διαμονή

Ασφάλιση 

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια