Τα 10 καλύτερα ταξιδιωτικά ημερολόγια το 2023

Όλοι θέλουμε να κρατάμε τις ταξιδιωτικές μας αναμνήσεις. Πολλοί από εμάς ταξιδεύουμε με κάμερες έτοιμες να απαθανατίσουν τις καλύτερες στιγμές, αλλά οι κάμερες δεν μπορούν να καταγράψουν τα πάντα. Τα ταξιδιωτικά ημερολόγια είναι η απάντηση στο να διασφαλίσουμε ότι τα συναισθήματα και τα συναισθήματά μας θα θυμούνται από τα καλύτερα και τα χειρότερα ταξίδια μας. Με αμέτρητα σημειωματάρια στην αγορά, είναι σημαντικό να βρείτε το καλύτερο ταξιδιωτικό ημερολόγιο για εσάς. Και η απάντηση σε αυτό εξαρτάται. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Θα σας καθοδηγήσουμε και θα μοιραστούμε τις καλύτερες επιλογές της αγοράς, ώστε να επιλέξετε το επόμενο ταξιδιωτικό σας ημερολόγιο.

 

Τα καλύτερα ταξιδιωτικά περιοδικά

Τι να σκεφτείτε όταν αγοράζετε ένα ταξιδιωτικό περιοδικό

Εδώ είναι τα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε το επόμενο ταξιδιωτικό σας ημερολόγιο.

1. Μέγεθος

Εάν ταξιδεύετε με αυτό το ημερολόγιο, τότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα χωρέσει εύκολα στη χειραποσκευή σας χωρίς να προσθέσετε πολύ βάρος. Αν και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά μικρό ώστε να χωράει στην τσάντα σας, πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο ώστε να μπορείτε να γράφετε ή να σχεδιάζετε άνετα.

2. Μορφή σελίδας

Ορισμένα περιοδικά προσφέρουν μόνο έναν τύπο διάταξης σελίδας, ενώ άλλα περιοδικά διαθέτουν ένθετα που έχουν πολλούς διαφορετικούς τύπους διάταξης σελίδας. Οι πιο συνηθισμένες είναι κενές σελίδες και σελίδες με γραμμή, αλλά μπορεί επίσης να δείτε σελίδες kraft (παχύτερες από τις περισσότερες σελίδες), σελίδες με πλέγμα κουκκίδων, ακόμη και σελίδες χρονοδιαγράμματος/σχεδιασμού.

3. Είδος Εφημερίδας

Σκεφτείτε για ποιο σκοπό θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το περιοδικό. Ενώ οι άνθρωποι σκέφτονται τα περιοδικά σαν λευκές πλάκες για να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους, κάποιοι στην πραγματικότητα δίνουν προτροπές για να εμπνεύσουν αυτή τη δημιουργικότητα. Συνήθως αυτά τα ημερολόγια θα σας κάνουν ερωτήσεις που κυμαίνονται από ποια μέρη βρίσκονται στη λίστα σας μέχρι ποιο ήταν το πιο ενδιαφέρον άτομο που συναντήσατε στο σαφάρι πεζοπορίας με γορίλα σας στην Αφρική. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε εάν θέλετε ένα κενό ημερολόγιο ή ένα ημερολόγιο που σας κάνει ερωτήσεις για να σας βοηθήσει να περιγράψετε καλύτερα τις περιπέτειές σας.

4. Σχέδιο εξωφύλλου

Αυτό έχει να κάνει πολύ με την προτίμηση και λίγο με την αντοχή. Ορισμένα περιοδικά είναι ευέλικτα ενώ άλλα έχουν σκληρό εξώφυλλο. Εφόσον δεν υπομένει μεγάλο στρες σε τακτική βάση, κάθε περιοδικό θα πρέπει να είναι καλά στη βαλίτσα σας.

Όταν κάνετε αναζήτηση σε ταξιδιωτικά περιοδικά, τις περισσότερες φορές θα τα δείτε να περιγράφονται ως γνήσιο δέρμα, vegan δέρμα, Moleskin ή σκληρό εξώφυλλο. Ακόμα κι αν το υλικό του εξωφύλλου δεν είναι μεγάλο θέμα για εσάς, ένα πράγμα για το οποίο θέλετε να βεβαιωθείτε είναι ότι το περιοδικό ανοίγει εντελώς επίπεδη για να σας διευκολύνει να γράφετε και να σχεδιάζετε.

5. Δυνατότητα επαναπλήρωσης

Θέλετε ένα περιοδικό που να ξαναγεμίζει ή θέλετε να αγοράζετε ένα νέο περιοδικό κάθε φορά που τελειώνετε; Αυτό είναι κάτι σημαντικό που πρέπει να λάβετε υπόψη, καθώς και τα δύο έχουν τα πλεονεκτήματά τους. Με ένα επαναγεμιζόμενο ημερολόγιο διατηρείτε το ίδιο εξώφυλλο καθώς αλλάζετε τις σελίδες. Από την άλλη πλευρά, μερικοί άνθρωποι απολαμβάνουν την ποικιλία να αγοράζουν ένα νέο περιοδικό κάθε φορά που τελειώνουν ένα.

Τα επαναγεμιζόμενα περιοδικά διατίθενται γενικά σε δύο τύπους. Ορισμένες από αυτές σας επιτρέπουν να αφαιρέσετε και να προσθέσετε μεμονωμένες σελίδες. Άλλα περιοδικά έχουν τις σελίδες συνδεδεμένες μεταξύ τους και πρέπει να αφαιρέσετε όλες τις σελίδες ταυτόχρονα. Το ένα δεν είναι απαραίτητα καλύτερο από το άλλο, αλλά φροντίστε να σκεφτείτε τι είναι καλύτερο για εσάς.

6. Αριθμός Σελίδων

Συνήθως ο αριθμός των σελίδων έχει μεγαλύτερη σημασία για εκείνους που λαμβάνουν μη επαναγεμιζόμενα περιοδικά. Σκεφτείτε πόσο γράψιμο θα κάνετε και πόσο συχνά θέλετε να αντικαθιστάτε το περιοδικό. Μερικοί πιστεύουν ότι περισσότερες σελίδες είναι καλύτερες, αλλά όσο περισσότερες σελίδες τόσο παχύτερο και βαρύτερο θα είναι το περιοδικό.

7. Ποιότητα χαρτιού

Η ποιότητα και το πάχος του χαρτιού έχει να κάνει με το ότι δεν θέλουμε να διαρρεύσει μελάνι στυλό στις άλλες σελίδες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν είστε χρήστης στυλό ή σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε μαρκαδόρους για σχέδια.

Καλύτερες κριτικές ταξιδιωτικών περιοδικών

Τώρα που έχετε μια ιδέα για το είδος του περιοδικού που θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε από αυτήν τη λίστα με τα καλύτερα από τα καλύτερα.

Ταξιδιωτικό περιοδικό MaleDen Refillable Spiral

Για τους δημιουργικούς λάτρεις της περιπέτειας, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ταξιδιωτικά σημειωματάρια στην αγορά. Το περιοδικό MaleDen Refillable Spiral Travel Journal 7,2” x 4,9” έχει χαρτί κραφτ χωρίς γραμμές που σας επιτρέπουν να γράφετε και να σχεδιάζετε ελεύθερα. Έρχεται με 160 κενές σελίδες, αλλά μπορεί να ξαναγεμίσει, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε σελίδες ή να τις αφαιρέσετε όποτε θέλετε. Το ανθεκτικό κάλυμμα είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας δέρμα PU και ζυγίζει μόνο περίπου εννέα ουγγιές, ώστε να μπορείτε να το κρατάτε στην τσάντα ταξιδιού σας χωρίς να ανησυχείτε μήπως καταστραφεί ή προσθέσει πολύ βάρος. Διαθέτει μοτίβο πυξίδας στο εξώφυλλο και περιλαμβάνει δύο ρετρό μενταγιόν για να βελτιώσει το σχέδιο. Είτε ψάχνετε για ένα ημερολόγιο για γραφή είτε για σχέδιο, το περιοδικό MaleDen Refillable Spiral Travel Journal είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Robrasim Refillable Vintage Leather Travel Journal

Το Robrasim Refillable Vintage Leather Travel Journal είναι ένα από τα καλύτερα περιοδικά για ταξίδια. Είναι κατασκευασμένο από γνήσιο δέρμα και το καθένα είναι μοναδικά κατασκευασμένο. Οι χρήστες το λατρεύουν λόγω της ευελιξίας του. Διαθέτει τρία διαφορετικά ένθετα, το καθένα με 32 σελίδες διπλής όψης, ώστε να έχετε τη δυνατότητα επιλογής χαρτιού με επένδυση, λευκού χαρτιού ή χαρτιού κραφτ. Έχει επαναγεμιζόμενο σχεδιασμό, ώστε να μπορείτε εύκολα να αλλάζετε σελίδες μέσα και έξω. Το περιοδικό περιλαμβάνει επίσης μια θήκη / θήκη κάρτας από PVC που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε επαγγελματικές κάρτες, αποδείξεις, εισιτήρια κ.λπ. Το περιοδικό Robrasim Refillable Vintage Leather Travel Journal διατίθεται σε τρία μεγέθη (5,2” x 4”, 6,7” x 4” και 8,5” x 4,5”), επομένως υπάρχει μια τέλεια επιλογή για εσάς, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό θέλετε να είναι το ημερολόγιό σας.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Σημειωματάριο Wanderings Leather Travelers

Αυτό το δερμάτινο ταξιδιωτικό ημερολόγιο κατασκευάστηκε προσεκτικά για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα ανθεκτικό ημερολόγιο για τα επόμενα χρόνια. Το σημειωματάριο Wanderings Leather Travelers περιλαμβάνει 90 σελίδες φιλικές προς το στυλό διπλής όψης. Το περιοδικό διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ γραμμωμένων ή λευκών σελίδων, υπάρχει επίσης επιλογή με τσέπες. Είναι ένα ημερολόγιο που ξαναγεμίζει, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για την αγορά ενός νέου κάθε φορά που το γεμίζετε. Εκτός από τα κενά και τα ένθετα με επένδυση, τα ένθετα είναι επίσης διαθέσιμα σε γραφικό χαρτί, πλέγμα κουκκίδων και μορφή σχεδιασμού. Είτε χρειάζεστε έναν καθημερινό προγραμματιστή, ένα ημερολόγιο για τα σχέδιά σας ή ένα μέρος για να γράψετε τις ταξιδιωτικές σας αναμνήσεις, το σημειωματάριο Wanderings Leather Travelers έχει αυτό που ψάχνετε.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Lemome Classic Travel Notebook με τσέπη + διαχωριστικά σελίδων

Ενώ ορισμένα περιοδικά έχουν σχεδιαστεί για να είναι ευέλικτα για συγγραφείς, συρτάρια και άλλα δημιουργικά, το Lemome Classic Travel Notebook απευθύνεται κυρίως σε συγγραφείς. Το περιοδικό έχει σκληρό εξώφυλλο και περιλαμβάνει ελαστικό βρόχο στυλό. Διαθέτει επίπεδη σχεδίαση 180° που διευκολύνει τη γραφή και τη λήψη σημειώσεων. Περιλαμβάνει 90 σελίδες διπλής όψης με γραμμή με ευρεία μορφή. Όταν δεν το χρησιμοποιείτε, υπάρχει μια μπάντα για να το κρατάτε καλά κλειστό, ώστε να μην μπορεί κανείς να κρυφοκοιτάξει τις αναμνήσεις σας. Αυτό το ημερολόγιο έχει διαστάσεις 8,4” x 5,7” x 0,9” και ζυγίζει μόνο 15 ουγκιές. Ο σχεδιασμός του Lemome Classic Travel Notebook εξασφαλίζει τη θέση του ως μία από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές ταξιδιωτικού ημερολογίου.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Moleskine Hard Cover Travel Journal

Αυτό το ταξιδιωτικό ημερολόγιο Moleskine έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε τίποτα όταν καταγράφετε τις αναμνήσεις σας. Σας επιτρέπει να γράψετε τη λίστα επιθυμιών σας με πράγματα που θα θέλατε να κάνετε στον προορισμό σας και μπορείτε να προσθέσετε χάρτες, εισιτήρια, φωτογραφίες κ.λπ. Το ημερολόγιο 400 σελίδων περιλαμβάνει δύο σελιδοδείκτες με κορδέλα, μια διπλή επεκτάσιμη εσωτερική τσέπη, ενότητες με καρτέλες , και θεματικές εισαγωγικές σελίδες. Υπάρχει ακόμη και ένα μέρος για να γράψετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας σε περίπτωση που τα τοποθετήσετε λάθος. Το notebook έχει διαστάσεις 8,25 x 5” και ζυγίζει 1,35 κιλά. Ανεξάρτητα από το είδος των περιπετειών που έχετε σχεδιάσει, θα πρέπει να έχετε μαζί σας το Moleskine Hard Cover Travel Journal.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Travel Listography: Exploring the World in Lists

Με περισσότερα από ένα εκατομμύριο πωλήσεις, αυτό είναι το καλύτερο σημειωματάριο για ταξιδιωτικές αναμνήσεις. The Travel Listography: Exploring the World in Lists, λειτουργεί ως χρονοκάψουλα για να θυμάστε πάντα τα ταξίδια σας και τις στιγμές που ήταν πιο ιδιαίτερες και αξέχαστες. Το περιοδικό 160 σελίδων έχει περισσότερες από 70 ιδέες ταξιδιωτικών περιοδικών που θα σας εμπνέουν για τα επόμενα χρόνια. Το περιοδικό σάς επιτρέπει να απαριθμήσετε τις πόλεις, τις πολιτείες και τις χώρες που έχετε επισκεφτεί και θέλετε να επισκεφτείτε σε όλο τον κόσμο. Τα διασκεδαστικά θέματα ποικίλλουν από τις παγκόσμιες κουζίνες και τις πιο όμορφες διαδρομές, έως τις αξέχαστες πολιτιστικές διαφορές και τις ταξιδιωτικές ατυχίες. Μερικά από τα θέματα σάς επιτρέπουν να αναφέρετε πράγματα που έχετε κάνει και πράγματα που θα θέλατε να κάνετε στο μέλλον. Για να διατηρήσετε όλες τις ταξιδιωτικές σας αναμνήσεις σε ένα μέρος, σκεφτείτε τη λίστα ταξιδιών: Εξερευνώντας τον κόσμο σε λίστες.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

The Ultimate Travel Journal For Kids: Awesome Activities for Your Adventures

Σίγουρα το καλύτερο ταξιδιωτικό ημερολόγιο για παιδιά, αυτό θα τα βοηθήσει να θυμούνται όλες τις καλύτερες στιγμές από τις οικογενειακές διακοπές σας. Απευθύνεται σε παιδιά μεταξύ έξι και εννέα ετών, το Ultimate Travel Journal For Kids προσφέρει καθοδηγούμενες προτροπές γραφής που τα κρατούν να γράφουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από ένα ταξίδι. Τα θέματα περιλαμβάνουν τα πάντα, από το ποιον ταξιδεύουν και τον αναμενόμενο καιρό μέχρι το τι έμαθαν στη διαδρομή και ποιον συνάντησαν. Περιλαμβάνονται επίσης μια ποικιλία παιχνιδιών και δραστηριοτήτων, όπως η συμπλήρωση των κενών και το κυνήγι οδοκαθαριστών για να απασχολούνται κατά τη διάρκεια πτήσεων, οδικών ταξιδιών και μεγάλης αναμονής. Είτε πρόκειται για Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη είτε για καλοκαιρινές διακοπές στο Παρίσι, τα παιδιά μπορούν εύκολα να ξαναζήσουν τις καλύτερες οικογενειακές διακοπές όταν έχουν το Ultimate Travel Journal For Kids.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Promptly Journals Compact Travel Journal

Αν θέλετε να κρατήσετε κάθε περιπέτεια σε ξεχωριστό ημερολόγιο, αυτό είναι το καλύτερο ημερολόγιο ταξιδιωτών που έχετε. Το ημερολόγιο 88 σελίδων σάς επιτρέπει να διατηρείτε λεπτομερή καταγραφή κάθε ταξιδιού που κάνετε. Διαθέτει πέντε τμήματα με σημεία για φωτογραφίες και περιλαμβάνει μια πίσω τσέπη για επιπλέον στιγμές. Το ημερολόγιο ξεκινά με έναν χάρτη, ώστε να μπορείτε να σημειώσετε πού πηγαίνετε, με ποιον και γιατί. Τα μηνύματα προτροπής περιλαμβάνουν τα πάντα, από το δρομολόγιό σας και αξέχαστες στιγμές μέχρι κρυμμένα διαμάντια που ανακαλύψατε και λεπτομέρειες σχετικά με τη διαμονή σας. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για τα πάντα, από ένα ταξίδι το Σαββατοκύριακο στη Σεβίλλη έως ένα ταξίδι με σακίδιο στην Ευρώπη ενός μήνα. Όταν επιστρέφετε στο σπίτι και οι άνθρωποι ρωτούν για το καλύτερο φαγητό που είχατε ή για την αγαπημένη σας περιοδεία, δεν θα χρειαστεί να ρίξετε το μυαλό σας, μπορείτε απλώς να ελέγξετε το ημερολόγιο σας.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Τετράδιο ημερολογίου ταξιδιού του Παλαιού Κόσμου

9 μοναδικοί τρόποι για να διατηρήσετε τις ταξιδιωτικές σας αναμνήσεις(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Σημειωματάριο Ταξιδιωτικού Ημερολογίου Παλιού Κόσμου σάς επιτρέπει να χαράξετε την πορεία των σκέψεών σας ενώ ταξιδεύετε στον κόσμο. Το σημειωματάριο 8,25″ x 6,25″ έχει 160 κρεμ σελίδες με ανοιχτόχρωμες γραμμές, ενισχυμένες με ταξιδιωτικά εισαγωγικά και έργα τέχνης. Το όμορφο εξώφυλλο είναι κομψά διακοσμημένο με χρυσά στολίδια και περιλαμβάνει ένα αναδιπλούμενο πάνελ με κλείσιμο με μαγνήτη για να κρατάτε τις σημειώσεις σας ασφαλείς. Ανοίγει επίπεδη και είναι αρκετά μεγάλο για εύκολη γραφή, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά μικρό ώστε να χωράει σε μια μικρή τσάντα weekender για ένα σύντομο ταξίδι. Για ένα πρακτικό ημερολόγιο με υπέροχο σχεδιασμό, το τετράδιο ημερολογίου ταξιδιού Old World έχει το όνομά σας γραμμένο παντού.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Σημειωματάριο ταξιδιού SohoSpark Compass

30 καλύτερες ιδέες δώρων ταξιδιού για κάθε ταξιδιώτη (2023)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το SohoSpark Compass Travel Notebook είναι ένα επενδεδυμένο, vegan δερμάτινο περιοδικό με κλασικό σχέδιο εξωφύλλου. Το περιοδικό έχει διαστάσεις 8,75” x 6” και έχει 120 σελίδες διπλής όψης. Οι αριθμημένες σελίδες έχουν απόσταση γραμμών οκτώ χιλιοστών και είναι ασφαλείς για στυλό. Μπορεί να μην το ξέρετε κοιτάζοντάς το, αλλά αυτό το περιοδικό μπορεί στην πραγματικότητα να ξαναγεμίζει. Ωστόσο, αντί να αφαιρείτε και να προσθέτετε σελίδες μία προς μία, το δεσμευμένο σύνολο 120 σελίδων βγαίνει από το εξώφυλλο και μπορεί να αντικατασταθεί από σελίδες με γραμμή, κενές ή διακεκομμένες σελίδες πλέγματος. Το SohoSpark Compass Travel Notebook είναι ένα μεταξένιο, απαλό, εύκολο στη μεταφορά ημερολόγιο που θα λατρέψετε να έχετε ως σύντροφο στο ταξίδι σας.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Ένα καταπληκτικό ταξιδιωτικό δώρο για τον εαυτό σας ή τους άλλους, θα λατρέψετε να προσθέσετε ένα ημερολόγιο στη λίστα συσκευασίας σας. Θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε εκπληκτικές στιγμές και αναμνήσεις που διαφορετικά θα μπορούσατε να ξεχάσετε χρόνια αργότερα. Σε έναν κόσμο όπου τα τηλέφωνα και οι κάμερες είναι μερικές φορές τα μόνα πράγματα που χρησιμοποιούνται για την καταγραφή αναμνήσεων, θα ευχαριστείτε τον εαυτό σας που επιβραδύνατε και εκφράσατε τη δημιουργικότητα και τα συναισθήματά σας μέσω γραφής ή σχεδίασης.

20 Καλύτεροι Οργανωτές Ταξιδίων (2023)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια