Το απόλυτο οδικό ταξίδι Μελβούρνης προς Σίδνεϊ

Οι αυστραλιανές πολιτείες της Βικτώριας και της Νέας Νότιας Ουαλίας καλύπτουν τεράστιες εκτάσεις γης και είναι απίστευτα διαφορετικές στα τοπία, τις πόλεις και τις πόλεις τους. Υπάρχουν όμορφες παράκτιες περιοχές με λευκασμένες από τον ήλιο και υπεράκτια νησιά που γεμίζουν με άγρια ​​ζωή, ενώ ιστορικές πόλεις εξόρυξης βρίσκονται στην ενδοχώρα, όπως και χιονισμένα βουνά και απομακρυσμένες, αγροτικές κοινότητες.

Ένα οδικό ταξίδι από τη Μελβούρνη στο Σίδνεϊ είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκτιμήσετε πραγματικά αυτό το υπέροχο μέρος της Αυστραλίας, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε ποια ακριβώς διαδρομή θα ακολουθήσετε μεταξύ των δύο μεγαλύτερων πόλεων της χώρας. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να οδηγήσετε από τη Μελβούρνη στο Σίδνεϊ είναι να πάρετε τον αυτοκινητόδρομο, μια απόσταση περίπου 900 χιλιομέτρων ή 560 μιλίων που θα μπορούσατε να διανύσετε σε μια μέρα, αν πραγματικά το χρειαζόταν. Ωστόσο, η χρήση αυτής της επιλογής σημαίνει ότι χάνετε τα πάντα στο ενδιάμεσο.

Το να αποφασίσετε εάν θα ταξιδέψετε στην ενδοχώρα ή κατά μήκος της ακτής είναι επίσης μια πρόκληση όταν σχεδιάζετε το χερσαίο ταξίδι σας από τη Μελβούρνη στο Σίδνεϊ. Η πιο γραφική επιλογή είναι να συνδυάσετε τα δύο για να δημιουργήσετε μια περιεκτική διαδρομή όπου θα καλύψετε πάνω από 1.000 χιλιόμετρα ή 620 μίλια με το αυτοκίνητο, αλλά αυτό θα σας εξασφαλίσει ότι θα δείτε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η νοτιοανατολική Αυστραλία.

Ενώ μπορείτε να καλύψετε την απόσταση σε σύντομο χρονικό διάστημα, σας συνιστούμε να αφιερώσετε χρόνο και να σταματήσετε σε πολλές τοποθεσίες για να απολαύσετε πραγματικά το οδικό ταξίδι. Απαιτείται τουλάχιστον μια εβδομάδα, αλλά αν έχετε 10 ημέρες ή περισσότερες, θα είστε πολύ πιο άνετα.

Για να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το ταξίδι σας από τη Μελβούρνη στο Σίδνεϊ με το αυτοκίνητο, εδώ είναι ο οδηγός μας για αυτό το απόλυτο οδικό ταξίδι.

Σύσταση: Εάν νοικιάζετε αυτοκίνητο για αυτό το οδικό ταξίδι από τη Μελβούρνη στο Σίδνεϊ, φροντίστε να επισκεφτείτε το Rentalcars.com. Ψάχνουν και συγκρίνουν τιμές ενοικίασης από όλες τις μεγάλες εταιρείες ενοικίασης στην Αυστραλία, ώστε να είστε σίγουροι ότι λαμβάνετε την καλύτερη δυνατή τιμή για το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας.

Το TicketsWe υποστηρίζεται από αναγνώστες και μπορεί να κερδίσει προμήθεια από αγορές που πραγματοποιούνται μέσω συνδέσμων σε αυτό το άρθρο (χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς)`

Καλύτερη ώρα για οδικό ταξίδι από τη Μελβούρνη στο Σίδνεϊ

Η Μελβούρνη και το Σίδνεϊ έχουν την τύχη να γνωρίσουν μερικά από τα πιο εύκρατα κλίματα στην Αυστραλία. Στα νοτιοανατολικά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την κολλώδη, αφόρητη υγρασία ή την απειλή επικίνδυνων κυκλώνων. Για μεγάλο μέρος του χρόνου ο καιρός είναι απίστευτα ευχάριστος και το καλοκαίρι μπορείτε να απολαύσετε τις καυτές, ζεστές μέρες που είναι ιδανικές για τους λάτρεις της παραλίας.

Αυτό το τμήμα της Αυστραλίας έχει τέσσερις εποχές και οι πιο ζεστοί μήνες είναι ο Νοέμβριος έως ο Μάρτιος. Το ύψος του καλοκαιριού μπορεί να είναι εξωφρενικά ζεστό τόσο στη Μελβούρνη όσο και στο Σίδνεϊ και η αρχή και το τέλος του καλοκαιριού είναι ίσως η καλύτερη στιγμή για να κάνετε ένα οδικό ταξίδι. Ο χειμώνας μπορεί να είναι πολύ πιο κρύος και μπορεί να υπάρχουν πολλές βροχοπτώσεις, ωστόσο, δεν θα σας εμποδίσει να απολαύσετε το οδικό ταξίδι εκτός και αν θέλετε να κατασκηνώσετε καθ’ οδόν κάθε βράδυ. Απλώς φροντίστε να έχετε μαζί σας μερικά επιπλέον πουλόβερ και ένα ποιοτικό σακάκι.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την οδήγηση από τη Μελβούρνη στο Σίδνεϊ

Η οδήγηση μεγάλων αποστάσεων στην Αυστραλία μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά είναι σίγουρα εφικτό. Εξάλλου, χιλιάδες άνθρωποι ταξιδεύουν οδικώς στην Αυστραλία κάθε χρόνο. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν οδηγείτε από το Σίδνεϊ στη Μελβούρνη ή το αντίστροφο.

1. Μην υποτιμάτε τους χρόνους οδήγησης

Η Νέα Νότια Ουαλία και η Βικτώρια είναι και οι δύο αρκετά δομημένες πολιτείες, καθώς είναι οι πρώτες περιοχές που πραγματικά αποικίστηκαν από Ευρωπαίους. Τούτου λεχθέντος, σε σύγκριση με άλλες χώρες στον κόσμο, οι αποστάσεις μεταξύ πόλεων και κωμοπόλεων στην Αυστραλία μπορεί να είναι ακόμα συγκριτικά τεράστιες. Για τους Αυστραλούς, ακριβώς κάτω από το δρόμο μπορεί να είναι 100 χιλιόμετρα ή 62 μίλια. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε συχνά διαλείμματα από το δρόμο και προμηθεύεστε νερό και καύσιμα όταν έχετε την ευκαιρία να το κάνετε.

2. Λάβετε Οδική Βοήθεια

Είναι επίσης καλύτερο να βεβαιωθείτε ότι έχετε επαρκή ασφάλιση και οδική βοήθεια όταν ξεκινάτε το οδικό ταξίδι σας από τη Μελβούρνη προς το Σίδνεϊ. Εάν νοικιάζετε όχημα, ελέγξτε ξανά ότι είστε καλυμμένοι, καθώς δεν θέλετε να κολλήσετε στη μέση του πουθενά.

3. Αποφύγετε την οδήγηση τη νύχτα

Καθώς ο ήλιος δύει, θα διαπιστώσετε ότι η τεράστια ποικιλία νυχτερινής άγριας ζωής της Αυστραλίας αρχίζει να αναδύεται από τους θάμνους και δεν θα ανησυχούν για τη διασταύρωση των δρόμων. Είναι καλύτερο να μην οδηγείτε τη νύχτα, ιδιαίτερα σε άγνωστες περιοχές, καθώς τα καγκουρό, τα wombat και άλλα ζώα είναι πιθανό να κυκλοφορούν έξω. Το να χτυπήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα ζώα μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά σε εσάς και το όχημά σας, για να μην αναφέρουμε το ίδιο το φτωχό πλάσμα.

4. Σκεφτείτε το Camping

Ενώ υπάρχουν πολλές επιλογές διαμονής κατά μήκος του δρόμου μεταξύ Σίδνεϊ προς Μελβούρνη, θα διαπιστώσετε επίσης ότι υπάρχουν και πολλές δωρεάν και φθηνές επιλογές για κάμπινγκ, οι οποίες μπορούν να προσθέσουν ένα νέο στοιχείο στο οδικό ταξίδι σας. Μπορείτε να παραλάβετε φτηνό εξοπλισμό κάμπινγκ στη Μελβούρνη ή το Σίδνεϊ ή θα μπορούσατε ακόμη και να νοικιάσετε ένα τροχόσπιτο για να λειτουργήσει τόσο ως μεταφορικό μέσο όσο και ως κατάλυμα όταν βρίσκεστε στο δρόμο.

Εάν δεν σας αρέσει η κατασκήνωση, μην ανησυχείτε, έχουμε παραθέσει τα καλύτερα μέρη για διαμονή για κάθε στάση σε αυτό το οδικό δρομολόγιο από Μελβούρνη προς Σίδνεϊ για εσάς παρακάτω.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την οδική ασφάλεια στην Αυστραλία, ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο .

Το απόλυτο οδικό ταξίδι Μελβούρνης προς Σίδνεϊ

Το δρομολόγιό μας θα σας μεταφέρει μέσα από τις πιο εμβληματικές πόλεις και πόλεις, το τραχύ νησί Phillip, τη μικρή πόλη Walhalla, το πανέμορφο ακρωτήριο Wilsons και το τεράστιο Εθνικό Πάρκο Kosciuszko.

Ωστόσο, πριν φτάσουμε στο δρομολόγιό μας, θέλαμε απλώς να σας υπενθυμίσουμε να αγοράσετε ταξιδιωτική ασφάλιση. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί και, πιστέψτε μας, δεν θέλετε να κολλήσετε με χιλιάδες δολάρια σε ιατρικούς λογαριασμούς. Όπως είπε κάποτε ένας σοφός άνθρωπος, «Αν δεν μπορείς να αντέχεις την ταξιδιωτική ασφάλιση, δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να ταξιδέψεις». Μην φεύγετε λοιπόν από το σπίτι χωρίς αυτό.

Η SafetyWing προσφέρει ταξιδιωτική ασφάλιση μόνο για περίπου 10 $ την εβδομάδα, καθιστώντας την αδιανόητη. Μπορείτε να λάβετε μια γρήγορη, μη δεσμευτική προσφορά παρακάτω:

Το SafetyWing, φυσικά, δεν είναι η μόνη διαθέσιμη επιλογή. Δύο άλλες δημοφιλείς εναλλακτικές είναι το World Nomads και το Heymondo.

Τώρα με αυτό το πρόβλημα, ας πάρουμε αυτό το δρομολόγιο από τη Μελβούρνη στο Σίδνεϊ ήδη στο δρόμο (λογοπαίγνιο)!

Korkusung / shutterstock.com

Μελβούρνη

Ξεκινήστε το οδικό ταξίδι σας στη νοτιοανατολική Αυστραλία στην εκλεκτική και πολυπολιτισμική πόλη της Μελβούρνης. Η πρωτεύουσα της πολιτείας της Βικτώριας καταγράφεται συνεχώς ως μια από τις πιο βιώσιμες πόλεις στον κόσμο, και ακόμα κι αν μείνετε μόνο για λίγες μέρες, σύντομα θα μάθετε γιατί.

Απολαύστε τη ζωντανή σκηνή του καφέ κατά τη διάρκεια της ημέρας και πιείτε μερικά ποτά στα πολυσύχναστα μπαρ της Μελβούρνης το βράδυ. Περιπλανηθείτε στους δρόμους αναζητώντας τέχνη του δρόμου, επισκεφθείτε τα πολλά μουσεία και γκαλερί τέχνης για να απολαύσετε λίγη κουλτούρα και, στη συνέχεια, κατεβείτε στο St Kilda για να απολαύσετε τη ζωή στην παραλία και να απολαύσετε τον ήλιο στην ακτή.

Υπάρχουν πολλά να κάνετε στην ίδια τη Μελβούρνη, και πολλά άλλα στις γύρω περιοχές, και μπορεί να βρεθείτε να τριγυρνάτε πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο.

Σύσταση: Ένα μέρος που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε είναι ο Great Ocean Road και οι 12 Απόστολοι. Εάν δεν θέλετε να οδηγείτε μόνοι σας, υπάρχουν καθημερινές εκδρομές που αναχωρούν από τη Μελβούρνη. Για παράδειγμα, αυτή η περιήγηση Great Ocean Road συνιστάται ιδιαίτερα.

Τα καλύτερα μέρη για διαμονή στη Μελβούρνη:
Atlantis Hotel Melbourne | The Victoria Hotel | Great Southern Hotel Μελβούρνη

Public / shutterstock.com

Phillip Island

Το Phillip Island θα πρέπει να είναι ο πρώτος σταθμός όταν φεύγετε από τη Μελβούρνη – ή εναλλακτικά, μπορείτε να εξερευνήσετε αυτό το τραχύ νησί σε μια ημερήσια εκδρομή από την ίδια την πόλη, αν προτιμάτε. Βρίσκεται ακριβώς έξω από τη νότια ακτή κοντά στη Μελβούρνη, το Phillip Island φημίζεται ως καταφύγιο για την τοπική άγρια ​​ζωή.

Το νησί φιλοξενεί τους μικρότερους πιγκουίνους στον κόσμο και είναι οι πιο πολυάριθμοι κάτοικοι του νησιού. Κάθε απόγευμα, σε αυτό που είναι γνωστό ως η παρέλαση των πιγκουίνων , αυτά τα μικρά πλάσματα βγαίνουν από το νερό σε μεγάλες ομάδες και βαδίζουν στο νησί.

Εκτός από χιλιάδες πιγκουίνους, υπάρχουν τεράστιοι πληθυσμοί φώκιες που μπορούν να βρεθούν να λιάζονται στα βράχια. Υπάρχουν επίσης σπάνια πουλιά, φάλαινες και δελφίνια που περιμένουν να εντοπιστούν.

Τα καλύτερα μέρη για διαμονή στο Phillip Island:
Ramada Resort | North Pier Hotel | Silverwater Resort

5 βασικά είδη συσκευασίας για την Αυστραλία

#1 Καλή κάμερα – Το πιθανότερο είναι ότι θα τραβάτε φωτογραφίες σχεδόν ασταμάτητα στην Αυστραλία, επομένως χρειάζεστε πραγματικά μια καλή κάμερα για να αποδώσετε την ομορφιά της. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα το Sony RX100 III . Είναι εξαιρετικά ελαφρύ, συμπαγές και η ποιότητα της εικόνας είναι εκπληκτική.

#2 Καλά παπούτσια για περπάτημα – Θα υπάρχει πολλή βόλτα στην Αυστραλία, επομένως ένα καλό ζευγάρι παπούτσια είναι πραγματικά απαραίτητο. Τα παπούτσια go to είναι Nike Free 5.0 . Είναι άνετα, ελαφριά και στιβαρά. Όμορφα τα φοράμε όλη την ώρα. Περπατήσαμε ακόμη και σε πολλά βουνά/ηφαίστεια μαζί τους.

#3 Καλός οδηγός – Οι οδηγοί Lonely Planet εξακολουθούν να είναι οι αγαπημένοι μας και η έκδοσή τους στην Αυστραλία είναι πολύ εμπεριστατωμένη και απαραίτητη για οποιονδήποτε ταξιδεύει στην Αυστραλία.

#4 Καλό μπουκάλι νερού – Ο ήλιος μπορεί να είναι βάναυσος στην Αυστραλία, επομένως φροντίστε να έχετε πάντα μαζί σας ένα επαναγεμιζόμενο μπουκάλι νερό. Εξάλλου, το νερό της βρύσης είναι πόσιμο στην Αυστραλία, συν το ότι είναι δωρεάν. Το αγαπημένο μας είναι το μπουκάλι νερού Klean Kanteen Classic από ανοξείδωτο ατσάλι .

#5 Καλό αντηλιακό ασφαλές για τους υφάλους – Το συμβατικό αντηλιακό βλάπτει τους υφάλους, γι’ αυτό φροντίστε να πάρετε ένα καλό αντηλιακό ασφαλές για τους υφάλους. Το Blue Lizard Australian Sunscreen λειτουργεί εξίσου καλά με ένα κανονικό αντηλιακό, αλλά χωρίς όλες τις επιβλαβείς χημικές ουσίες.

Walhalla

Η Walhalla είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες στάσεις στη διαδρομή από τη Μελβούρνη στο Σίδνεϊ. Βρίσκεται στη βικτοριανή ύπαιθρο, αυτή η μικρή πόλη ήταν κάποτε ένας ακμάζων οικισμός εξόρυξης χρυσού στα μέσα του 19ου αιώνα.

Στο απόγειό του, χιλιάδες ζούσαν και εργάζονταν εδώ, αλλά τώρα υπάρχει ένας μόνιμος πληθυσμός περίπου 20 ατόμων. Οι περιουσίες δεν κράτησαν και ο χρυσός τελείωσε και η πόλη σιγά σιγά εγκαταλείφθηκε. Σήμερα, αυτό το απόκοσμο μέρος προσελκύει τουρίστες που αναζητούν κάτι μοναδικό και οι ντόπιοι έχουν αρχίσει να ανακατασκευάζουν πολλά από τα παλιά κτίρια, μετατρέποντας την πόλη σε υπαίθριο μουσείο.

Τα καλύτερα μέρη για διαμονή σε Walhalla:
Walhalla’s Star Hotel | Valhalla Wild Cherry | Πούλμαν Βαλχάλα

totajla/shutterstock.com

Wilsons Promontory

Κατά μήκος της ακτής στα ανατολικά της Μελβούρνης βρίσκονται τα όμορφα τοπία του Wilsons Promontory. Αυτή η σφήνα τραχιάς γης εκτείνεται από την ακτή προς τον ωκεανό και είναι γεμάτη άγρια ​​ζωή και υπέροχη πεζοπορία.

Η χερσόνησος φιλοξενεί ένα εθνικό πάρκο καθώς και ένα θαλάσσιο καταφύγιο. Για τους λάτρεις της υπαίθρου, είναι η τέλεια στάση κοντά στη Μελβούρνη.

Τα καλύτερα μέρη για να μείνετε κοντά στο Wilsons Promontory:
Prom Coast Apartments | Prom Gate Getaway | Βίλες Driftwood

MagSpace / shutterstock.com

Λίμνες Γκίπσλαντ

Από το Wilsons Promontory, συνεχίστε κατά μήκος της ακτής και σύντομα θα φτάσετε στις λίμνες Gippsland. Αυτός ο εντυπωσιακός προορισμός φιλοξενεί ένα τεράστιο δίκτυο από λίμνες και λιμνοθάλασσες που συναντώνται με τον ανοιχτό ωκεανό.

Είναι ένα δημοφιλές μέρος διακοπών και μπορείτε να απολαύσετε πολλές υπαίθριες δραστηριότητες, όπως βαρκάδα, ψάρεμα και πεζοπορία.

Τα καλύτερα μέρη για διαμονή δίπλα στις λίμνες Gippsland:
Allambi Holiday Apartments | Esplanade Resort And Spa | Heyfield Motel and Apartments

Benny Marty / shutterstock.com

Εδέμ

Συνεχίστε να ακολουθείτε τον παραλιακό δρόμο και θα περάσετε τα σύνορα από τη Βικτώρια στη Νέα Νότια Ουαλία πριν φτάσετε στην πόλη Eden, έναν προορισμό που είναι τόσο ευτυχισμένος όσο υποδηλώνει το όνομά του.

Αυτή η παράκτια κοινότητα βρίσκεται σε αναμφισβήτητα όμορφο περιβάλλον και μπορείτε να απολαύσετε τα καλύτερα από αυτό που είναι γνωστό ως Sapphire Coast . Υπάρχουν μεγάλες παραλίες και τιρκουάζ νερά και θα μάθετε για την πρώην ιστορία της φαλαινοθηρίας της πόλης και την ασυνήθιστη και φιλική σχέση τους με τις όρκες στο τοπικό μουσείο.

Τα καλύτερα μέρη για διαμονή στην Εδέμ:
Eden Motel | Πάρκο διακοπών Eden Gateway | Heritage House Motel & Units

Greg Brave / shutterstock.com
Αεροπορικά εισιτήρια για όλους – Sky scanner

Narooma

Ακριβώς πάνω από το δρόμο από την Εδέμ βρίσκεται η εξίσου όμορφη παραθαλάσσια πόλη Narooma, ένα μέρος διάσημο για την ποιότητα των στρειδιών του. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τις παραλίες και τους ωκεανούς, αλλά και το ασυνήθιστο θέαμα του Australia Rock .

Ένα φυσικό κενό σε ένα μεγάλο βράχο έχει σχήμα σχεδόν ακριβώς όπως η ίδια η χώρα και προσφέρει υπέροχη θέα σε όλη την πόλη. Αν έχετε χρόνο, πάρτε μια βάρκα απέναντι στο νησί Montague , λίγα μίλια μακριά από την ακτή, όπου μπορείτε να βρείτε πιγκουίνους και φώκιες να ευδοκιμούν σε αυτήν την προστατευόμενη περιοχή.

Τα καλύτερα μέρη για διαμονή σε Narooma:
Whale Motor Inn | Coast Comfort Motel | Διαμερίσματα Horizon

Milosz Maslanka / shutterstock.com

Εθνικό Πάρκο Kosciuszko

Κάντε μια παράκαμψη στην ενδοχώρα από τον παραλιακό δρόμο για να επισκεφθείτε το εντυπωσιακό περιβάλλον του Εθνικού Πάρκου Kosciuszko, ενός από τα πιο όμορφα εθνικά πάρκα της Αυστραλίας. Αυτή η τεράστια προστατευόμενη περιοχή πήρε το όνομά της από το όρος Kosciuszko, το οποίο με ύψος λίγο πάνω από 2.000 μέτρα ή 6.562 πόδια είναι το ψηλότερο βουνό στην Αυστραλία.

Το χειμώνα, η περιοχή μπορεί να καλύψει το χιόνι, ενώ το καλοκαίρι, είναι ιδανική για πεζοπορία και κατασκήνωση στον ήλιο.

Τα καλύτερα μέρη για να μείνετε κοντά στο Εθνικό Πάρκο Kosciuszko:
Alpine Gables | Pure Chalet | Διαμερίσματα Φανάρι

Alex Cimbal / shutterstock.com

Καμπέρα

Συνεχίστε στην ενδοχώρα από το Εθνικό Πάρκο Kosciuszko για να επισκεφθείτε την Καμπέρα, την πολύ υποτιμημένη και υπο-επισκεπτόμενη πρωτεύουσα της Αυστραλίας. Αν και βρίσκεται συνεχώς στη σκιά των μεγαλύτερων και πιο γνωστών πόλεων της Μελβούρνης και του Σίδνεϊ, η πρωτεύουσα σιγά-σιγά φτιάχνει το όνομά της ως πολιτιστικός κόμβος.

Η προγραμματισμένη πόλη είναι εύκολο να ταξιδέψετε και μπορείτε να επισκεφθείτε το πανίσχυρο Μουσείο ANZAC για να μάθετε περισσότερα για τη συμμετοχή της χώρας σε παγκόσμιους πολέμους πριν περιηγηθείτε στο εθνικό κοινοβούλιο και επισκεφτείτε το εντυπωσιακό εθνικό μουσείο.

Τα καλύτερα μέρη για διαμονή στην Καμπέρα:
Little National Hotel | Crowne Plaza Canberra | Ξενοδοχείο Καμπέρα Ρεξ

Olga Kashubin/shutterstock.com

Σίδνεϊ

Μετά από μια μεγάλη διαδρομή και μια απόσταση από τη Μελβούρνη στο Σίδνεϊ άνω των 1.000 χιλιομέτρων, θα βρεθείτε στην πρωτεύουσα της Νέας Νότιας Ουαλίας και στη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ολοκληρώσετε το ταξίδι σας, αν και φυσικά, μπορείτε ακόμα να συνεχίσετε στην ακτή μέχρι το Κουίνσλαντ αν δεν θέλετε να σταματήσετε.

Στο Σίδνεϊ, απολαύστε τον υπέροχο συνδυασμό ιστορίας και πολιτισμού, παρακολουθήστε μια παράσταση στην εμβληματική Όπερα του Σίδνεϊ , ανεβείτε στη γέφυρα του λιμανιού του Σίδνεϊ για εκπληκτική θέα, χαλαρώστε στις πολυσύχναστες παραλίες και απολαύστε τον χαλαρό, κλασικό τρόπο ζωής των Αυστραλών στην ύπαιθρο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι να κάνετε, πού να μείνετε κ.λπ., ανατρέξτε στο δρομολόγιό μας στο Σίδνεϊ.

Σύσταση: Μια ημερήσια εκδρομή σίγουρα αξίζει να κάνετε στα Blue Mountains. Και πάλι, μπορείτε είτε να οδηγήσετε μόνοι σας είτε να συμμετάσχετε σε μια ολοήμερη περιήγηση από το Σίδνεϊ . Η επιλογή είναι δική σας, αλλά μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα μαγευτικά Blue Mountains.

Τα καλύτερα μέρη για διαμονή στο Σίδνεϊ:
Meriton Suites World Tower | Hyatt Regency Sydney | Great Southern Hotel Sydney

Και να το έχετε – το απόλυτο δρομολόγιο οδικού ταξιδιού. Είναι μια όμορφη διαδρομή από τη Μελβούρνη στο Σίδνεϊ με το αυτοκίνητο και είμαστε βέβαιοι ότι θα το λατρέψετε όσο κι εμείς.

Σημείωση: Αυτό το δρομολόγιο αποτελεί μέρος ενός πολύ μεγαλύτερου οδικού ταξιδιού από την Αδελαΐδα προς το Δαρβίνο. Εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε περισσότερο από την ανατολική ακτή της Αυστραλίας, φροντίστε να ελέγξετε και τα άλλα δρομολόγιά μας: Αδελαΐδα προς Μελβούρνη, Μελβούρνη προς Σίδνεϊ, Σίδνεϊ προς Μπρίσμπεϊν, Μπρίσμπεϊν προς Κερνς και Κερνς προς Ντάργουιν.

Διαβάστε επίσης :Μελβούρνη | 10 καλύτερα πράγματα να κάνετε

15 καλύτερες ημερήσιες εκδρομές από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας

Σίδνεϊ σε 5 ημέρες

Κλείστε Τώρα Κατάλυμα και Πληρώστε Λιγότερα!

 

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.