Οι 3 κορυφαίες τοποθεσίες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που πρέπει να επισκεφτείτε

Αν και υπάρχουν τόσες πολλές όμορφες και συναρπαστικές τουριστικές επιλογές, εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο ενδιαφέρονται να επισκεφθούν ιστορικές τοποθεσίες. Έχουν την τάση να γνωρίζουν τι συνέβη στο παρελθόν, γιατί συνέβη και πώς επηρεάζει την ανθρωπότητα.

Όταν κάποιος σκέφτεται την ιστορία, δεν μπορεί να παραβλέψει τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Άλλωστε, είναι ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του αιώνα. Η ιστορία και η αλήθεια του εξακολουθούν να ανακαλύπτονται, και οι ιστορικοί εξακολουθούν να έχουν ένα ανεμπόδιστο ενδιαφέρον για το θέμα.

Αν σας αρέσουν τα ιστορικά γεγονότα και παρακολουθείτε ιστορικά ντοκουμέντα, αυτό δεν θα είναι αρκετό για να κατανοήσετε όλα τα ιστορικά γεγονότα. Πρέπει να προγραμματίσετε μια επίσκεψη στα αξιοθέατα και να ετοιμαστείτε να μάθετε περισσότερα.

Κάθε λάτρης της ιστορίας πρέπει να επισκεφτεί μερικές σημαντικές τοποθεσίες του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Τουριστικά αξιοθέατα στη Γερμανία(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Γκέτο της Βαρσοβίας, Πολωνία

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τα γεγονότα του ολοκαυτώματος γνωρίζουν την όμορφη πόλη της Βαρσοβίας. Έχει μεγάλη σημασία παγκοσμίως καθώς είναι ένα από τα πιο θανατηφόρα γκέτο που δημιούργησαν οι Ναζί. Αυτό το γκέτο χωρίστηκε περαιτέρω σε μικρά και μεγάλα γκέτο.

Όλα αυτά τα γκέτο ήταν προσαρτημένα σε ξύλινες γέφυρες. Κοιτάζοντας τη σημασία του και θυμόμαστε την ουσία των φρικτών γεγονότων του ολοκαυτώματος, αυτά τα γκέτο διατηρούνται για να ορθώσουν το ανάστημά τους ως ένδειξη αδικίας προς τον εβραϊκό λαό.

Αρκετοί αρχικοί τοίχοι και μερικές γέφυρες εξακολουθούν να είναι στην αρχική τους μορφή για να δουν οι τουρίστες. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε τα εισιτήριά σας και να προσλάβετε έναν ξεναγό για να σας οδηγήσει στα συντριπτικά γκέτο. Κάθε μικρό και μεγάλο γκέτο έχει να πει μια ιστορία που εξηγείται καλύτερα από έναν ξεναγό.

10 δωρεάν πράγματα να κάνετε στο Παρίσι(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Παραλίες D-Day, Νορμανδία

Η D-Day είναι ένα από τα πιο κρίσιμα γεγονότα του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Περισσότεροι από 2.000 άνδρες έχασαν τη ζωή τους σε αυτό το γεγονός και τώρα είναι ένα σημείο για εκατομμύρια να έρθουν και να δουν πού προέκυψε η σύγκρουση. Φτάνουν μακριά για να μας δείξουν ποιο μπορεί να είναι το τίμημα της ειρήνης.

ΕΝΑ περιοδείες της μπάντας των αδελφών Οι παραλίες της D-Day εκτείνονται σε περισσότερα από 70 χιλιόμετρα, όπου μπορείτε να συναντήσετε σημαντικά μνημεία, νεκροταφεία και μουσεία για να τιμήσετε τα γεγονότα του παρελθόντος και να εκπλαγείτε από το θάρρος περισσότερων από 2.000 ανδρών.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να υποβάλετε τα σέβη και τις προσευχές σας στους πεσόντες στρατιώτες και να τους ευχαριστήσετε για τις θυσίες τους που βοήθησαν στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο.

Οι καλύτεροι ταξιδιωτικοί λογαριασμοί για να ακολουθήσετε στο Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Cabinet War Rooms, Αγγλία

Είναι πάντα διασκεδαστικό να βλέπεις τα πράγματα που κάποτε ήταν μυστικά. Ομοίως, τα υπουργικά δωμάτια του πολέμου λειτουργούσαν κρυφά κάτω από το ταμείο. Αποκαταστάθηκε και άνοιξε για το κοινό μόνο μετά το 1985 και παραμένει ένα από τα σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα Παγκόσμιος.

Ωστόσο, μπορεί να χρειαστείτε τη βοήθεια ενός ξεναγού για να σας οδηγήσει στο δρόμο του Westminster. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας έναν χάρτη και ρωτήστε τον ξεναγό σας όλες τις ερωτήσεις στις οποίες μπορεί να χρειάζεστε απαντήσεις. Η θέα ενός άλλοτε στρατηγικού αξιοθέατου μπορεί να είναι συντριπτική, επομένως μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας τη φωτογραφική μηχανή σας.

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια