Οι 10 καλύτερες τσάντες ταξιδιού για σκύλους το 2023

Οι διακοπές είναι πολύ καλύτερες αν μπορείτε να φέρετε τον καλύτερό σας γούνινο φίλο. Ωστόσο, όταν ταξιδεύετε με τον σκύλο σας, πρέπει να φέρετε πολλά αξεσουάρ και αυτό μπορεί να γίνει αγχωτικό. Εάν είστε ιδιοκτήτης σκύλου που αγαπά τα ταξίδια, τότε μια τσάντα ταξιδιού ειδικά σχεδιασμένη για τον εξοπλισμό του σκύλου σας θα κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη. Αν και δεν είναι μεταφορείς σκύλων, κρατούν ουσιαστικά οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί ο σκύλος σας ενώ είστε στο δρόμο. Σε αυτόν τον οδηγό θα σας πούμε ποια χαρακτηριστικά πρέπει να προσέχετε, καθώς και θα σας δείξουμε τις καλύτερες ταξιδιωτικές τσάντες σκύλων που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Συγκριτικός πίνακας με τις καλύτερες ταξιδιωτικές τσάντες για σκύλους

Παρακάτω είναι οι καλύτερες διαθέσιμες τσάντες ταξιδιού για προμήθειες σκύλων. Κάντε κλικ στο όνομα για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Τι να ψάξετε σε μια καλή ταξιδιωτική τσάντα προμήθειας κατοικίδιων ζώων

Εδώ είναι μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πριν αγοράσετε μια τσάντα ταξιδιού για τα αξεσουάρ του σκύλου σας:

1. Μέγεθος

Οι τσάντες τροφοδοσίας κατοικίδιων διατίθενται σε πολλά διαφορετικά μεγέθη. Είναι πάντα καλύτερο να έχετε λίγο επιπλέον χώρο στην τσάντα σας, αλλά δεν θέλετε να είναι άσκοπα μεγάλη, ειδικά αν πρόκειται να πετάξετε μαζί της. Μια τσάντα ολονύχτιας σκυλίτσας είναι ιδανική για μερικούς, αλλά αν κάνετε συχνά ταξίδια μιας εβδομάδας, πιθανότατα θα χρειαστείτε μια σημαντικά μεγαλύτερη τσάντα. Όταν επιλέγετε τον βάλτο σας, λάβετε υπόψη τον αριθμό των σκύλων για τους οποίους πρέπει να μεταφέρετε προμήθειες, το μέγεθος των σκύλων και τον χρόνο που θα λείπετε από το σπίτι.

Τα 10 καλύτερα κρεβάτια για σκύλους ταξιδιού το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τα σκυλιά, όπως και τα μωρά, χρειάζονται πολλά πράγματα όταν ταξιδεύουν. Σκεφτείτε εάν πρέπει να φέρετε ή όχι αυτά τα κοινά αντικείμενα: τροφή, φορητό μπουκάλι νερού σκύλου, λιχουδιές, λουρί/κολάρο/λουρί, φαγητό και νερό για σκύλους, σακούλες για απορρίμματα, ρύγχος, παιχνίδια, κόκαλα, κρεβάτι σκύλου, κουβέρτα, πρώτες βοήθειες κιτ, ζώνη ασφαλείας και αρχεία/πληροφορίες.

2. Αποθήκευση

Η αποθήκευση είναι απαραίτητη. Θέλετε η τσάντα να χωράει όλα όσα χρειάζεστε. Ενώ ορισμένες τσάντες είναι εντελώς ανοιχτές χωρίς θήκες, οι θήκες σας διευκολύνουν να παραμείνετε οργανωμένοι. Συνήθως είναι καλύτερο να πάρετε μια τσάντα με τουλάχιστον τρία διαφορετικά τμήματα. Επίσης, σκεφτείτε πόσα από τα διαμερίσματα έχουν φερμουάρ, πλέγμα, velcro ή ελαστικό περίβλημα για να ασφαλίσετε τα πάντα.

Όταν δεν ταξιδεύετε, βεβαιωθείτε ότι η τσάντα διπλώνει και αποθηκεύεται χωρίς να πιάνει πολύ χώρο.

Τα 10 κορυφαία αξεσουάρ ταξιδιού για ταξιδιώτες με σακίδια(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Σχεδιασμός

Αυτή είναι μια προσωπική προτίμηση, αλλά ανάλογα με το στυλ του ταξιδιού σας μπορεί να είναι πολύ σημαντικό. Οι περισσότερες ταξιδιωτικές τσάντες σκύλων μεταφέρονται από τα χερούλια, ενώ άλλες σας προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία.

Ορισμένες τσάντες σάς δίνουν την επιλογή να το μεταφέρετε σαν τσάντα, να το φοράτε σαν σακίδιο ή να το φοράτε σαν χιαστί. Σκεφτείτε πού και πόσο καιρό πρέπει να κρατάτε την τσάντα και αυτό μπορεί να κάνει την απόφασή σας λίγο πιο εύκολη. Εάν το μεταφέρετε μόνο στο αυτοκίνητο και πίσω, τότε μια λαβή είναι πιθανώς μια χαρά. Αλλά το σακίδιο πλάτης ή η τσάντα χιαστί μπορεί να είναι καλύτερα αν το κρατάτε για πολλή ώρα ή πρέπει συχνά να περπατάτε μαζί του. Εάν θα πετάτε συχνά, ίσως αξίζει να βεβαιωθείτε ότι έχει ένα πίσω μανίκι για να μπορείτε να το συνδέσετε στις κυλιόμενες αποσκευές σας.

4. Παιχνίδια

Κάθε πολύτιμο κουτάβι έχει το αγαπημένο του κόκαλο ή παιχνίδι, αλλά μπορεί να μην είναι ευνοϊκό για ταξίδια. Εάν δεν θέλετε να ταξιδεύετε με τα αγαπημένα παιχνίδια του σκύλου σας, ορισμένες τσάντες έχουν ενσωματωμένα παιχνίδια για να τους διασκεδάζουν ενώ ταξιδεύετε. Αυτό θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν πετάτε ή ταξιδεύετε με τρένο.

 

5. Αξεσουάρ τροφίμων

Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που κάνει αυτές τις τσάντες διαφορετικές από τις τυπικές τσάντες duffel. Πολλές ταξιδιωτικές τσάντες τροφής για σκύλους συνοδεύονται επίσης από μπολ με φαγητό και νερό. Τα ελαφριά και συνήθως πτυσσόμενα μπολ απλοποιούν το ταξίδι, καθώς αποθηκεύονται ευκολότερα όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Συχνά περιλαμβάνουν επίσης σακούλες τροφίμων για να διατηρούν τα τρόφιμα για κατοικίδια ζώα ασφαλή και φρέσκα ενώ ταξιδεύετε.

6. Κουβέρτα

Παρόμοια με τα παιχνίδια, μπορεί να μην θέλετε να φέρετε μαζί σας την αγαπημένη κουβέρτα του σκύλου σας στο δρόμο. Μπορεί επίσης να μην θέλετε να βάλετε την προσωπική σας κουβέρτα ταξιδιού στο έλεος των ποδιών του σκύλου σας. Μια συμπεριλαμβανόμενη κουβέρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλύψει το έδαφος, να καλύψει το κατοικίδιο ζώο σας ή να το κάνει πιο άνετο στο κρεβάτι του σκύλου. Αυτό μπορεί να μην φαίνεται μεγάλο θέμα, αλλά σίγουρα θα το εκτιμήσετε.

7. Πλένεται στο πλυντήριο

Μετά από ένα ταξίδι, ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνουν πολλοί άνθρωποι είναι να πετάξουν όλα τα ρούχα τους στο πλυντήριο. Και οτιδήποτε γύρω από τα σκυλιά είναι επίσης πολύ πιθανό να είναι βρώμικο. Μια τσάντα ταξιδιού σκύλου που πλένεται στο πλυντήριο θα απλοποιήσει τη διαδικασία καθαρισμού κατά τη διάρκεια ή μετά από ένα ταξίδι. Εάν ερωτευτείτε μια τσάντα που δεν πλένεται στο πλυντήριο, απλά βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να την καθαρίσετε εύκολα σκουπίζοντάς την.

8. Ανθεκτικότητα στο νερό

Ορισμένες τσάντες είναι αδιάβροχες και άλλες είναι αδιάβροχες. Για κάποιους, αυτό δεν είναι σημαντικό, αλλά εάν υπάρχει κίνδυνος να βραχεί η τσάντα, τότε μια αδιάβροχη τσάντα είναι πιθανώς η καλύτερη επιλογή για εσάς. Θα βεβαιωθεί ότι όλα στη τσάντα παραμένουν προστατευμένα σε περίπτωση που βρέξει ή καταλήξει κατά λάθος σε μια πισίνα.

Τι παίρνω μαζί μου στα ταξίδια(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Κριτικές για τις καλύτερες τσάντες ταξιδιού για σκύλους

Τώρα που ξέρετε τι να αναζητήσετε, εδώ είναι οι καλύτερες τσάντες ταξιδιού για σκύλους που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή.

Top Dog Travel Bag

Η τσάντα ταξιδιού Top Dog είναι μακράν μια από τις καλύτερες ταξιδιωτικές τσάντες για σκύλους. Βαθμολογήθηκε με πέντε αστέρια στο Amazon, αυτή η τσάντα έχει διαστάσεις 15″ x 7″ x 14″ και μπορεί να χωρέσει έως και 26 φλιτζάνια φαγητού σε δοχεία αποθήκευσης με επένδυση. Περιλαμβάνει ένα μαγνητικό μανίκι μπροστινής τσέπης, μια θήκη για μπουκάλι νερού, μια πλαϊνή τσέπη με φερμουάρ, μια εσωτερική δικτυωτή τσέπη με φερμουάρ και ένα αφαιρούμενο εσωτερικό διαχωριστικό για να κρατάτε τα πάντα στη θέση τους. Η τσάντα συμβατή με τις αεροπορικές εταιρείες περιλαμβάνει ακόμη και μανίκι αποσκευών και διχτυωτή τσέπη στο πίσω μέρος, ώστε να χωράει στις χειραποσκευές σας. Τα δύο πτυσσόμενα μπολ χωράνε οκτώ φλιτζάνια το καθένα και πλένονται στο πλυντήριο πιάτων. Για μια όμορφη τσάντα που χωράει φαγητό για έως και μια εβδομάδα, συνδυάστε την τσάντα ταξιδιού Top Dog.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Tidify Doggy Travel Bag

Στην κορυφή της λίστας με τις νυχτερινές αποσκευές για σκύλους βρίσκεται η εγκεκριμένη από τις αεροπορικές εταιρείες Tidify Doggy Travel Bag. Αυτή η τσάντα διασφαλίζει επίσης ότι είστε προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη με τσάντα πρώτων βοηθειών, λίστα ελέγχου και καραμπίνερ. Είναι τέλειο είτε πετάτε, είτε κάνετε κάμπινγκ, είτε απλώς αφήνετε το σκυλί σας σε μια φύλαξη σκύλων. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν δύο μπολ φαγητού 7 ιντσών, μια ετικέτα σκύλου και ιμάντες κουβέρτας για την αγαπημένη κουβέρτα του κουταβιού σας. Μπορείτε να σύρετε αυτήν την υδατοαπωθητική τσάντα πάνω στη χειραποσκευή σας καθώς την περιφέρετε στο αεροδρόμιο για μεγαλύτερη ευκολία. Με διαστάσεις 16″ x 12,5″ x 8,5″, η τσάντα ταξιδιού Tidify Doggy σάς επιτρέπει να ταξιδεύετε εύκολα με τον σκύλο σας με στυλ.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Τσάντα ταξιδιού PetAmi Dog

Σχεδιασμένη για βολικά ταξίδια και διασκεδαστικές υπαίθριες περιπέτειες είναι η τσάντα ταξιδιού PetAmi Dog. Είναι υδατοαπωθητικό και κατασκευασμένο από ανθεκτικό πολυεστέρα. Αυτή η τσάντα 33 λίτρων για προμήθειες σκύλων περιέχει δύο μπολ και δύο σακούλες τροφίμων των πέντε λίτρων. Διαθέτει μεγάλη θήκη και πολλές λειτουργικές τσέπες για να παραμένετε οργανωμένοι. Η τσάντα έχει διαστάσεις 15,5” x 9,5” x 14” και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και ως προσωπικό αντικείμενο σε ορισμένες αεροπορικές εταιρείες. Για άνεση, οι λαβές έχουν επένδυση και οι ιμάντες ώμου ρυθμίζονται. Όταν είστε εν κινήσει με τον σκύλο σας, θα λατρέψετε να έχετε μαζί σας την τσάντα ταξιδιού PetAmi Dog.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Μοναδική τσάντα ταξιδιού για σκύλους

Όταν πρόκειται για μια τσάντα ταξιδιού με εξοπλισμό σκύλου premium, είναι δύσκολο να νικήσετε τη μοναδική τσάντα ταξιδιού για σκύλους. Η τσάντα προσφέρει 23 λίτρα χώρου και έχει διαστάσεις 15″ x 9″ x 12″. Τα δύο δοχεία αποθήκευσης τροφίμων χωρούν το καθένα έως και 20 φλιτζάνια φαγητού και είναι μονωμένα για να βοηθήσουν τα τρόφιμα να παραμένουν φρέσκα.

30 καλύτερες ιδέες δώρων ταξιδιού για κάθε ταξιδιώτη (2023)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επειδή τα μπολ που κάθονται στο πάτωμα μπορεί να είναι προβληματικά για μερικούς σκύλους, αυτή η τσάντα περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο μπολ ανυψωμένο στα 7″ το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί στη γωνία του σκύλου που τρώει. Περιλαμβάνονται επίσης δύο μπολ από ανοξείδωτο χάλυβα και μια τσάντα πρώτων βοηθειών. Ο ρυθμιζόμενος ιμάντας ώμου σάς επιτρέπει να μεταφέρετε άνετα την Unique Dog Travel Bag, ενώ το πίσω μανίκι σας επιτρέπει να τη σύρετε στις κυλιόμενες αποσκευές σας.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Τσάντα ταξιδιού Pelepet για σκύλους

Οι λάτρεις των κατοικίδιων εκτιμούν την ευελιξία της τσάντας ταξιδιού Pelepet για σκύλους. Έχει πολλές επιλογές στυλ, ώστε να μπορείτε να το μεταφέρετε όπως μια τυπική τσάντα, ένα σακίδιο πλάτης ή μια τσάντα crossover. Αυτή η τσάντα ταξιδιού για σκύλους περιλαμβάνει δύο δοχεία φαγητού, δύο πτυσσόμενα μπολ με νερό από σιλικόνη και μια αδιάβροχη κουβέρτα για πικνίκ. Η τσάντα είναι επίσης αδιάβροχη και χωρίζεται σε τμήματα για να βοηθήσει στην οργάνωση. Η τσάντα ταξιδίου Pelepet για σκύλους έχει διαστάσεις 13,2” x 10,2” x 7” και μπορεί να μεταφερθεί άνετα είτε ταξιδεύετε οδικώς, πετάτε ή κάνετε κάμπινγκ.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Τσάντα ταξιδιού Arca Pet για σκύλους

Μία από τις καλύτερες τσάντες οργάνωσης ταξιδιών για κατοικίδια στην αγορά, η τσάντα ταξιδιού για σκύλους Arca Pet διαθέτει 11 μεμονωμένες θήκες διαφορετικών μεγεθών και σχημάτων. Οι τσέπες είναι εξαιρετικά πρακτικές και έχουν σχεδιαστεί για πράγματα όπως μαντηλάκια ή σακούλες για κακά. Η αδιάβροχη, μονωμένη τσάντα αποθήκευσης τροφίμων μπορεί να χωρέσει έως και 15 φλιτζάνια φαγητού και τα δύο πτυσσόμενα μπολ δεν περιέχουν BPA. Για ευκολία και άνεση, το υλικό είναι αδιάβροχο, το πλέγμα αναπνέει και το πίσω πλαίσιο και οι ιμάντες ώμου έχουν επένδυση. Η τσάντα ταξιδιού Arca Pet για σκύλους είναι μια εγκεκριμένη από την TSA τσάντα που θα κάνει το ταξίδι πιο εύκολο για εσάς και το σκυλάκι σας.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Τσάντα προμήθειας σκυλιών High Road

Η High Road Dog Supply Bag είναι μια τσάντα από πολυεστέρα 500D με πέντε διαμερίσματα. Είναι 13,5” x 5” x 11” και περιλαμβάνει δύο υφασμάτινες τσέπες αποθήκευσης και τρεις εξωτερικές τσέπες. Η τσάντα έχει επένδυση ώστε να μπορείτε να τη σκουπίζετε εύκολα και η κύρια θήκη έχει κλείσιμο με ελατήριο για να κρατάτε το σκυλί σας έξω από αυτήν. Είναι ενσωματωμένος ένας διανομέας σακούλας απορριμμάτων, καθώς και η σακούλα χωράει έως και 24 φλιτζάνια ξηρής τροφής. Αν ψάχνετε για μια μικρή τσάντα για αξεσουάρ για σκύλους, η High Road Dog Supply Bag είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Τσάντα Petrip Dog Kit Travel

Μια υψηλής ποιότητας τσάντα για τη μεταφορά προμηθειών σκύλου είναι η Petrip Dog Kit Bag. Μπορείτε να το φορέσετε ως σακίδιο πλάτης, crossover ή φορητό. Διαθέτει όλα τα αξεσουάρ που χρειάζεται ο σκύλος σας ανεξάρτητα από το πώς ταξιδεύετε. Αυτή η τσάντα συνοδεύεται από μια τσάντα μεταφοράς τροφίμων, δύο πτυσσόμενα μπολ, μια κουβέρτα και ένα φρίσμπι. Είναι κατασκευασμένο από φιλικό προς το περιβάλλον και ανθεκτικό ύφασμα Oxford που είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στις γρατσουνιές. Οι διαστάσεις είναι 11,4” x 8,3” x 14,5” και έχει πολλές τσέπες διαφόρων μεγεθών. Η τσάντα Petrip Dog Kit Travel είναι στιβαρή, ιδανική για ταξίδια και αρκετά μεγάλη ώστε να χωράει τα αγαπημένα πράγματα του σκύλου σας.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Σακίδιο ταξιδιού Overland Dog Gear

Αυτή η τσάντα ταξιδιού για προμήθειες για κατοικίδια σάς επιτρέπει να είστε ειδικός οργανωτής και να έχετε μια θέση για όλα τα πράγματα του κουταβιού σας. Η τσάντα 16″ x 13″ x 7″ διαθέτει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, πολλαπλές τσέπες, σουπλά, δοσομετρική σακούλα απορριμμάτων, δύο μεταφορείς τροφίμων με πέντε φλιτζάνια και δύο μπολ σιλικόνης. Ο καπιτονέ πολυεστέρας του καθαρίζεται εύκολα και είναι ελαφρύς, ώστε να μην σας βαραίνει. Το σακίδιο περιλαμβάνει επίσης ρυθμιζόμενους ιμάντες ώμου και ετικέτα αποσκευών. Αν πρόκειται να φύγετε για ένα Σαββατοκύριακο, το σακίδιο πλάτης Overland Dog Gear Travel είναι μια βολική επιλογή.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Τσάντα αξεσουάρ Bundaloo Dog

Η τσάντα αξεσουάρ Bundaloo Dog έχει διαστάσεις 13,25” x 10,25” x 7” και έχει άφθονο χώρο για τα αγαπημένα πράγματα του σκύλου σας. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και περιλαμβάνει βαθιές διχτυωτές τσέπες, δύο επενδεδυμένες θήκες για αποθήκευση τροφίμων και δύο πτυσσόμενα μπολ για νερό και φαγητό. Οι τσέπες με φερμουάρ κρατούν τα πράγματά σας ασφαλή και η πίσω διχτυωτή τσέπη σας δίνει πρόσβαση σε πράγματα που μπορεί να χρειαστείτε βιαστικά. Οι ιμάντες ώμου έχουν επένδυση και μπορείτε να το σύρετε στις αποσκευές σας αν δεν θέλετε να το μεταφέρετε. Η τσάντα αξεσουάρ Bundaloo Dog είναι μια απλή, λειτουργική τσάντα με εξαιρετική τιμή.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Τα σκυλιά είναι αξιολάτρευτα, αλλά έχουν πολλά πράγματα. Οι ταξιδιωτικές τσάντες ειδικά σχεδιασμένες για σκύλους είναι η τέλεια λύση. Είτε κάνετε ένα ολονύκτιο ταξίδι είτε μια εβδομαδιαία πεζοπορία με το σκυλάκι σας, η οργάνωση όλων των αξεσουάρ του σκύλου σας σε ένα μέρος θα κάνει τις διακοπές σας πιο ευχάριστες και για τους δυο σας.

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια