Αεροπορικά εισιτήρια για Άμπου Ντάμπι

Γιατί να πάτε στο Άμπου Ντάμπι

Αεροπορικά εισιτήρια για Άμπου ΝτάμπιΑεροπορικά εισιτήρια για Άμπου Ντάμπι

Σε σύγκριση με το Ντουμπάι , το Άμπου Ντάμπι μπορεί να φαίνεται λίγο βαρετό.

Η πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έχει πολύ δρόμο να διανύσει για να ανταγωνιστεί όλο το hype, τη λάμψη και το glam του βορειοανατολικού γείτονά της. Αλλά αυτό δεν φαίνεται να ενοχλεί τους ανθρώπους στο Άμπου Ντάμπι.

το μεγαλύτερο εμιράτο των ΗΑΕ βρίσκεται ήδη σε σωρούς από χρήματα από πετρέλαιο, επομένως δεν υπάρχει βιασύνη για να ανταγωνιστεί στην τουριστική αγορά.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει τίποτα εδώ για τους επισκέπτες.

Προτού διαγράψετε το Άμπου Ντάμπι ως ένα συντηρητικό μέρος, σκεφτείτε το εξής: Η πιο αργή ανάπτυξη της πόλης της επέτρεψε να διατηρήσει περισσότερο την ιστορία και τον πολιτισμό της, κάτι που μπορείτε να ζήσετε σε μια επίσκεψη στο Heritage Village ή στο εντυπωσιακό Μεγάλο Τζαμί Sheikh Zayed.

Και όπου το Ντουμπάι στερείται φυσικής ομορφιάς, το Άμπου Ντάμπι διαπρέπει με ένα μείγμα από κυματιστούς αμμόλοφους, κατάφυτες οάσεις , εκτεταμένες παραλίες και πανύψηλα βουνά .

Η πόλη του Άμπου Ντάμπι σφύζει από δραστηριότητα, με μια σειρά από εμπορικά κέντρα, γκουρμέ εστιατόρια, πολυτελή ξενοδοχεία και αιχμής ανάπτυξης ακινήτων — συνολικά, ένα εξαιρετικό πορτρέτο των σύγχρονων ΗΑΕ. Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα στο Άμπου Ντάμπι από την πόλη. Στην πραγματικότητα, το εμιράτο (ονομάζεται επίσης Άμπου Ντάμπι) περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της χερσαίας έκτασης της χώρας.

Εάν μπορείτε, αφήστε πίσω την πόλη του Άμπου Ντάμπι και δοκιμάστε ένα πιο αυθεντικό Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με μια επίσκεψη στο αρχαίο οχυρό Al Jahili στην ανατολική πόλη Al Ain, ένα ταξίδι με καμήλα στην έρημο Empty Quarter στο νότιο τμήμα του εμιράτου ή μάθημα στην αρχαία τέχνη του γερακιούστα προάστια της πόλης του Άμπου Ντάμπι.

Μπορείτε να δείτε ουρανοξύστες και να πάτε για ψώνια οπουδήποτε — είναι η συμπερίληψη των πιο παραδοσιακών εμπειριών που θα κάνουν την επίσκεψή σας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αξέχαστη.

Αεροπορικά εισιτήρια για Άμπου Ντάμπι