Αεροπορικά εισιτήρια για Άμπου Ντάμπι

Γιατί να πάτε στο Άμπου Ντάμπι

Αεροπορικά εισιτήρια για Άμπου ΝτάμπιΑεροπορικά εισιτήρια για Άμπου Ντάμπι

Σε σύγκριση με το Ντουμπάι , το Άμπου Ντάμπι μπορεί να φαίνεται λίγο βαρετό.

Η πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έχει πολύ δρόμο να διανύσει για να ανταγωνιστεί όλο το hype, τη λάμψη και το glam του βορειοανατολικού γείτονά της. Αλλά αυτό δεν φαίνεται να ενοχλεί τους ανθρώπους στο Άμπου Ντάμπι.

το μεγαλύτερο εμιράτο των ΗΑΕ βρίσκεται ήδη σε σωρούς από χρήματα από πετρέλαιο, επομένως δεν υπάρχει βιασύνη για να ανταγωνιστεί στην τουριστική αγορά.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει τίποτα εδώ για τους επισκέπτες.

Προτού διαγράψετε το Άμπου Ντάμπι ως ένα συντηρητικό μέρος, σκεφτείτε το εξής: Η πιο αργή ανάπτυξη της πόλης της επέτρεψε να διατηρήσει περισσότερο την ιστορία και τον πολιτισμό της, κάτι που μπορείτε να ζήσετε σε μια επίσκεψη στο Heritage Village ή στο εντυπωσιακό Μεγάλο Τζαμί Sheikh Zayed.

Και όπου το Ντουμπάι στερείται φυσικής ομορφιάς, το Άμπου Ντάμπι διαπρέπει με ένα μείγμα από κυματιστούς αμμόλοφους, κατάφυτες οάσεις , εκτεταμένες παραλίες και πανύψηλα βουνά .

Η πόλη του Άμπου Ντάμπι σφύζει από δραστηριότητα, με μια σειρά από εμπορικά κέντρα, γκουρμέ εστιατόρια, πολυτελή ξενοδοχεία και αιχμής ανάπτυξης ακινήτων — συνολικά, ένα εξαιρετικό πορτρέτο των σύγχρονων ΗΑΕ. Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα στο Άμπου Ντάμπι από την πόλη. Στην πραγματικότητα, το εμιράτο (ονομάζεται επίσης Άμπου Ντάμπι) περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της χερσαίας έκτασης της χώρας.

Εάν μπορείτε, αφήστε πίσω την πόλη του Άμπου Ντάμπι και δοκιμάστε ένα πιο αυθεντικό Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με μια επίσκεψη στο αρχαίο οχυρό Al Jahili στην ανατολική πόλη Al Ain, ένα ταξίδι με καμήλα στην έρημο Empty Quarter στο νότιο τμήμα του εμιράτου ή μάθημα στην αρχαία τέχνη του γερακιούστα προάστια της πόλης του Άμπου Ντάμπι.

Μπορείτε να δείτε ουρανοξύστες και να πάτε για ψώνια οπουδήποτε — είναι η συμπερίληψη των πιο παραδοσιακών εμπειριών που θα κάνουν την επίσκεψή σας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αξέχαστη.

Ποιο αεροδρόμιο εξυπηρετεί το Άμπου Ντάμπι, θα βρω αεροπορικά εισιτήρια μεσο του ticketswe και ενδεικτικές τιμές

Το Άμπου Ντάμπι εξυπηρετείται από ένα αεροδρόμιο, το Διεθνές Αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι (AUH). Το αεροδρόμιο βρίσκεται περίπου 30 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης του Άμπου Ντάμπι.

Μπορείτε να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια για το Άμπου Ντάμπι μέσω του Ticketswe. Οι ενδεικτικές τιμές για αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα προς Άμπου Ντάμπι ξεκινούν από περίπου 500 ευρώ.

Ακολουθούν μερικές ενδεικτικές τιμές για αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα προς Άμπου Ντάμπι για πτήσεις που αναχωρούν στις 25 Σεπτεμβρίου 2023:

  • Aegean Airlines: 500 ευρώ
  • Emirates: 600 ευρώ
  • Etihad Airways: 700 ευρώ

Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία, την ημερομηνία αναχώρησης, την ώρα αναχώρησης και την κατηγορία θέσης.

Για να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια για το Άμπου Ντάμπι μέσω του Ticketswe, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Ticketswe.
  2. Στην ενότητα “Πτήσεις”, επιλέξτε “Αθήνα (ATH) προς Άμπου Ντάμπι (AUH)”.
  3. Εισαγάγετε τις ημερομηνίες και τις ώρες αναχώρησης και άφιξης που σας ενδιαφέρουν.
  4. Επιλέξτε την αεροπορική εταιρεία και την κατηγορία θέσης που επιθυμείτε.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί “Αναζήτηση”.

Το σύστημα θα σας εμφανίσει μια λίστα με αποτελέσματα που ταιριάζουν στα κριτήρια σας. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα με βάση διάφορους παράγοντες, όπως η τιμή, η διάρκεια της πτήσης και η αεροπορική εταιρεία.

Μόλις βρείτε την προσφορά που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να κάνετε κράτηση για το εισιτήριό σας.

Ελπίζω να βοηθήσει!

Αεροπορικά εισιτήρια για Άμπου Ντάμπι