Αεροπορικά εισιτήρια για Σαντορίνη

Γιατί να πάτε στη Σαντορίνη

Μια τεράστια ηφαιστειακή έκρηξη γύρω στο 1650 π.Χ. (Αεροπορικά  για Σαντορίνη)ανάγκασε το κέντρο αυτού που τότε ήταν ένα μόνο νησί να εκραγεί και να υποκύψει στη θάλασσα.

Κάποιοι λένε ότι αυτό ήταν το αρχικό σπίτι της χαμένης πόλης της Ατλαντίδας, η οποία πριν από πολύ καιρό εξαφανίστηκε στα βάθη του ωκεανού.

Ό,τι απομένει από αυτή τη μυθολογική μητρόπολη τώρα φυλάσσεται από όμορφες παραλίες και αρχοντικά ασβεστωμένα σπίτια. Σήμερα, η Σαντορίνη αποτελείται από δύο κατοικημένα νησιά και πολλές νησίδες.

Οι περισσότεροι επισκέπτες περνούν το χρόνο τους στη Θήρα (το μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους), όπου βρίσκονται οι μεγάλες πόλεις της Σαντορίνης, συμπεριλαμβανομένων των Φηρών και της Οίας.

Το Sleepy Thirassia προσφέρει επίσης ένα χαλαρωτικό ημερήσιο ταξίδι. Και μην υπολογίζετε τα πιο ήσυχα νησιά: Η Νέα Καμένη και η Παλαιά Καμένη αξίζει να εξερευνήσετε.

Η πρώτη σας παραγγελία στη Σαντορίνη είναι να πάτε στις πολύχρωμες παραλίες – η μαύρη και η κόκκινη άμμος κάνουν μια αξέχαστη επίσκεψη.

 Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσω του Google Play Store AirTickets

Στη συνέχεια, αφεθείτε στις αρχαιολογικές απολαύσεις του εντυπωσιακά διατηρημένου Αρχαίου Ακρωτηρίου  ή κάντε πεζοπορία στην Αρχαία Θήρα για να δείτε τα ερείπια τριών αυτοκρατοριών, συμπεριλαμβανομένων των Ρωμαίων.

Από εκεί, απολαύστε μια εκπληκτική θέα στην καλντέρα, μια λαμπερή τιρκουάζ λίμνη νερού που χρησιμεύει ως ο πυρήνας για τα ποικίλα νησιά αυτού του αρχιπελάγους.

Αεροπορικά εισιτήρια για Σαντορίνη

Κάποιοι θα έλεγαν ότι χρειάζεστε μόνο μια μέρα για να απολαύσετε τη γοητεία αυτών των νησιών (είναι ένα δημοφιλές λιμάνι για κρουαζιερόπλοια ), αλλά για να πιείτε πραγματικά σε ό,τι έχει να προσφέρει η Σαντορίνη, θα χρειαστείτε μερικές μέρες έως μία εβδομάδα.

Τότε θα έχετε άφθονο χρόνο για να μάθετε ότι αυτά τα όμορφα σημεία των Κυκλάδων έχουν περισσότερα από όσα φαίνονται στο μάτι.