Έγγραφα για τη μετάβαση στη Μαδαγασκάρη - Οδηγός 2024

Έγγραφα για τη μετάβαση στη Μαδαγασκάρη – Οδηγός 2024

Έγγραφα για να πάτε στη Μαδαγασκάρη ,Χρειάζεστε διαβατήριο ή βίζα για τους πολίτες που έρχονται από την Ελλάδα για να εισέλθουν στη Μαδαγασκάρη; Εάν κάνετε αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό σας, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος για να προετοιμάσετε την αναχώρησή σας ένα υπέροχο αφρικανικό νησί. Σε αυτό το άρθρο, μάλιστα, θα τα δούμε όλα μαζί ζητήθηκαν έγγραφα για να ξεκινήσετε την επίσκεψή σας. Επιπλέον, θα μάθουμε επίσης ποια περίοδος  ειναι η καλύτερη, οργανώνοντας έτσι το ταξίδι σας στη Μαδαγασκάρη και σε όλα διαδικασίες εισόδου.

Γιατί να πάω στη Μαδαγασκάρη και πότε;

Πριν μάθετε τα έγγραφα για να εισέλθετε στη Μαδαγασκάρη από την Ελλάδα και τι χρειάζεστε για να πάτε σε αυτό το υπέροχο και τεράστιο αφρικανικό νησί στα ανοικτά των ακτών της Μοζαμβίκης, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα κύρια αξιοθέατα και το κλίμα. Διάσημο για το ομορφα τοπια ποικίλη, πλούσια σε φυσικούς πόρους και από βιοποικιλότητας μοναδικός – έχοντας χωρίσει από την ήπειρο πριν από πολλούς αιώνες. Σε αυτό το μαργαριτάρι του Ινδικόυ ωκεανόυ κάθε τύπος ταξιδιώτη θα είναι ικανοποιημένος, από όσους αναζητούν διακοπές κάτω από τον ήλιο σε υπέροχες παραλίες, μέχρι περιπέτειες στο τροπικό δάσος. Ανάμεσα σε φαράγγια, ερήμους, μοναδική θαλάσσια και χερσαία πανίδα, κοραλλιογενείς υφάλους και δάση μπαομπάμπ. Από τα βόρεια του νησιού, στην πόλη του Αντσιρανάνα και τον υπέροχο κόλπο του, δεύτερο μόνο μετά από αυτόν του Ρίο ντε Τζανέιρο. Στην γειτονιά του βρίσκουμε το Εθνικό Πάρκο Amber Mountain και Εθνικό Πάρκο Marojejy Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Ταξιδεύοντας νότια βρίσκουμε την πρωτεύουσα, Ανταναναρίβο μια χαοτική πόλη που διατηρεί μια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά, όπως π.χ βασιλικό παλάτι και τα κληροδοτήματα της φυλής Μερίνα αλλά και το Lemur’s Park, όπου μπορείτε να έρθετε σε επαφή με λεμούριους! Ας το περπατήσουμε Διαδρομή Nationale 8 να παρατηρήσετε τη λεωφόρο του μπαομπάμπμήκους 200 χλμ. και φτάνουμε στο Αμποχιμάνγκα για να ανακαλύψετε έναν αρχαίο τόπο λατρείας, φρούρια και αρχιτεκτονική αποικιακός. Αλλά και η Μαδαγασκάρη ονειρεμένες παραλίες, όπως αυτές των Nosy Be, Tsarabangina και Nosy Ve. Τέλος, για να ανακαλύψετε το κλίμα του νησιού πρέπει να γνωρίζετε ότι εδώ το οι εποχές αντιστρέφονται σε σύγκριση με το δικό μας και το η καλύτερη στιγμή είναι η ξηρή περίοδος για ταξίδια, από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ >>

Χρειάζεσαι έμπνευση για το επόμενο σου ταξίδι; >> Ελα στο Viper

Λοιπόν, ας δούμε αμέσως μαζί τι πρέπει να πάτε και τα έγγραφα στη Μαδαγασκάρη για να μπείτε.

Εθνικό πάρκο Marojejy - έγγραφα για να μεταβείτε στη Μαδαγασκάρη από την Ιταλία - έγγραφα για να εισέλθετε στη Μαδαγασκάρη από την Ιταλία - έγγραφα για τη Μαδαγασκάρη - έγγραφα για τη Μαδαγασκάρη - Έγγραφα της Μαδαγασκάρης - έγγραφα που χρειάζονται για να πάτε στη Μαδαγασκάρη - ποια έγγραφα χρειάζονται για να μεταβείτε στη Μαδαγασκάρη
Εθνικό Πάρκο Marojejy

Τι χρειάζεστε για να μπείτε στη Μαδαγασκάρη;

Τι έγγραφα χρειάζονται για να πάτε στη Μαδαγασκάρη, χρειάζεστε διαβατήριο; Για να μπείτε στη Μαδαγασκάρη χρειάζεστε το διαβατήριο με ελάχιστη υπολειπόμενη διάρκεια ισχύος 6 μήνες κατά την είσοδο και δωρεάν σελίδα. Επιπλέον, χρειάζεστε το θέα για είσοδο.

Ας προχωρήσουμε λοιπόν για να μάθουμε ποια είναι αναλυτικά τα έγγραφα για τη Μαδαγασκάρη!

Τι έγγραφα χρειάζονται για να πάω στη Μαδαγασκάρη;

Αφού έχουμε δει μαζί τα κύρια χαρακτηριστικά και γιατί να το επισκεφτείτε, ας δούμε τι χρειάζεται για να μπείτε και αν είναι απαραίτητη η βίζα για τη Μαδαγασκάρη.

Χρειάζεστε διαβατήριο για να πάτε στη Μαδαγασκάρη;

Χρειάζεστε διαβατήριο για να πάτε στη Μαδαγασκάρη; Όπως αναμενόταν, Ναί με ελάχιστη ισχύ του 6 μήνες από τη στιγμή της εισόδου στη χώρα. Πρέπει επίσης να έχετε στην κατοχή σας αεροπορικό εισιτήριο ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ και το διαβατήριο πρέπει απαραίτητα να έχει μια κενή σελίδα για να επιτραπεί η τοποθέτηση της σφραγίδας της θεώρησης

Σας συμβουλεύουμε επίσης να έχετε πάντα μαζί σας φωτοτυπία ή σάρωση της τεκμηρίωσης για να πάτε στη Μαδαγασκάρη, ώστε να διευκολύνετε όλες τις διαδικασίες σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας, στέλνοντας ένα αντίγραφό τους στη διεύθυνση email σας για να τα ανακτήσετε πιο εύκολα.

Χρειάζεστε βίζα για να πάτε στη Μαδαγασκάρη;

Όπως φαίνεται, μεταξύ των εγγράφων για τη Μαδαγασκάρη είναι Απαιτείται βίζα για είσοδο. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί άνετα Σε σύνδεσηαλλά επίσης κατά την άφιξη στα γκισέ Visa. Η βίζα θα είναι απαραίτητη για τους Ιταλούς πολίτες ανεξάρτητα από τη διάρκεια του ταξιδιού και ισχύει για 90 ημέρες από τη στιγμή της έκδοσης από 30 έως 60 ημέρες από την είσοδο. Ο μόνος ιστότοπος για να λάβετε τη βίζα σας στο διαδίκτυο είναι https://evisamada-mg.com/en/home. Μέχρι σήμερα, μόνο η βίζα για ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ είναι διαθέσιμο ως eVisa. Το έγγραφο που αποκτήθηκε μετά την εγγραφή πρέπει να εκτυπωθεί ή να αποθηκευτεί στο smartphone σας για να ελεγχθεί κατά την άφιξη. Ο δικαστικά έξοδα της ηλεκτρονικής πληρωμής και κατά την άφιξη είναι τα ίδια – από 10 έως 40 ευρώ – με βάση τις ημέρες διαμονής.

Χρειάζεστε εμβόλια για να πάτε στη Μαδαγασκάρη;

Για να πάτε στη Μαδαγασκάρη, μεταξύ των πραγμάτων που χρειάζεστε για να μπείτε σε αυτή τη χώρα, δεν απαιτείται εμβολιασμός. Ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 είναι υποχρεωτικός κίτρινος πυρετός για όσους έρχονται, ακόμη και μόνο για διέλευση από το αεροδρόμιο που διαρκεί περισσότερο από 12 ώρες, από χώρα όπου η ασθένεια κινδυνεύει να μεταδοθεί. Συνιστούμε να βγάλετε ένα πολιτική ασφαλείας πριν την αναχώρηση που περιλαμβάνει κάλυψη ιατρικών εξόδων. Σε περίπτωση προηγούμενων παθολογιών σας συμβουλεύουμε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από την αναχώρηση και να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα φάρμακα.

Παραλία του νησιού Tsarabanjina - τι χρειάζεστε για να πάτε στη Μαδαγασκάρη - τι χρειάζεστε για να μπείτε στη Μαδαγασκάρη - χρειάζεστε διαβατήριο για να πάτε στη Μαδαγασκάρη - χρειάζεστε διαβατήριο για να πάτε στη Μαδαγασκάρη
Παραλία του νησιού Tsarabanjina

Είστε έτοιμοι να πάτε στη Μαδαγασκάρη!

Τώρα που είδαμε τι χρειάζεστε για να πάτε στη Μαδαγασκάρη, είτε χρειάζεστε διαβατήριο είτε βίζα, τα χαρακτηριστικά και το κλίμα της, είστε έτοιμοι για το επόμενο ταξίδι σας στο Μαδαγασκάρη με ασφάλεια!

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ >>

Χρειάζεσαι έμπνευση για το επόμενο σου ταξίδι; >> Ελα στο Viper

Διαβάστε επίσης :

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια