Zanzibar

Είναι ασφαλής η επίσκεψη στη Ζανζιβάρη;

Το νησί της Ζανζιβάρης αιχμαλωτίζει τη φαντασία πολλών. Αυτός ο όμορφος προορισμός στα ανοικτά των ακτών της Τανζανίας διαθέτει παρθένες παραλίες, αιώνες ιστορίας και τη μοναδική κουλτούρα Σουαχίλι που είναι ένα μείγμα αφρικανικής, Μέσης Ανατολής και Πορτογαλίας.

Εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων επισκέπτονται τη Ζανζιβάρη κάθε χρόνο και ο αριθμός αυξάνεται σταθερά. Οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν την όμορφη ιστορική αρχιτεκτονική της Stone Town, τις παρθένες παραλίες όπως η παραλία Kendwa και πολλά άλλα.

Για δεκαετίες, η Ζανζιβάρη έχει αιχμαλωτίσει τη φαντασία των ταξιδιωτών του πλανήτη και των ταξιδιωτών με πολυθρόνα. Ωστόσο, πριν ξεκινήσετε να σχεδιάζετε την επίσκεψή σας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η πραγματικότητα στο έδαφος ταιριάζει με την εικόνα του παραδείσου που επινοήθηκε από όλες αυτές τις φωτογραφίες παραλίας.

Ένα πρωταρχικό μέλημα για τους πιθανούς επισκέπτες της Ζανζιβάρης είναι εάν το νησί είναι ασφαλές ή όχι. Αλλά μην ανησυχείτε — οι ταξιδιωτικοί μας ειδικοί έφτιαξαν αυτόν τον οδηγό για να σας βοηθήσουν να πάρετε μια ιδέα για πιθανές ανησυχίες, συμπεριλαμβανομένου του εγκλήματος, προτού κλείσετε τα εισιτήριά σας.

Προειδοποίηση: Οι πληροφορίες που παρατίθενται είναι υποκειμενικές και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για πιθανές δυσκολίες ή αστοχίες που μπορεί να προκύψουν στο ταξίδι σας.

Κλείστε μόνοι σας το ταξίδι

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe⁩ στο Viber <<

Με αυτόν τον τρόπο, θα λαμβάνετε άμεση πρόσβαση στις τελευταίες ενημερώσεις και προσφορές μας μέσω του Viber! 👈✈️🌍
Διαβάστε επίσης :Οι καλύτερες περιοχές και ξενοδοχεία στη Ζανζιβάρη

Είναι ασφαλής η επίσκεψη στη Ζανζιβάρη;

Η Ζανζιβάρη είναι ως επί το πλείστον ασφαλής για επίσκεψη και με τις σωστές προφυλάξεις, δεν θα πρέπει να διατρέχετε κανέναν κίνδυνο. Ωστόσο, προσέχετε τα τιμαλφή σας καθώς οι μικροκλοπές είναι συνηθισμένες στη χώρα, ειδικά γύρω από τουριστικά αξιοθέατα.

Το βίαιο έγκλημα είναι σπάνιο, αλλά συμβαίνει. Για να πάρετε μια ιδέα για ασφαλή ταξίδια στη Ζανζιβάρη, είναι χρήσιμο να δείτε τις ταξιδιωτικές συμβουλές που ισχύουν για ολόκληρη τη χώρα της Τανζανίας.

Κλείστε Τώρα Κατάλυμα και Πληρώστε Λιγότερα!

(Αεροπορικά τις στιγμής από Ελλάδα δείτε εδώ

Ακολουθήστε μας στο facebook

Zanzibar

Για παράδειγμα, το Υπουργείο Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών έχει την Τανζανία υπό α Ταξιδιωτικές συμβουλές επιπέδου 2 λόγω του εγκλήματος, της τρομοκρατίας και της βίας κατά των μειονοτήτων, ιδίως κατά των ΛΟΑΤ ατόμων.

Αυτά είναι προβλήματα που αντιμετωπίζει και η Ζανζιβάρη, αλλά όχι σε τέτοια κλίμακα που θα πρέπει να ακυρώσετε αμέσως όλα τα ταξιδιωτικά σχέδια. Πριν κατευθυνθείτε στη Ζανζιβάρη, καλό είναι να μάθετε λίγα πράγματα για την πολιτική κατάσταση και τη σχέση της με τη χώρα της Τανζανίας.

Η Ζανζιβάρη εντάχθηκε στην Τανγκανίκα για να σχηματίσει την Ενωμένη Δημοκρατία της Τανζανίας το 1964αλλά διατήρησε την αυτονομία του, έχοντας μάλιστα δικό του πρόεδρο και υπουργικό συμβούλιο.

Υπάρχει ένα κίνημα ανεξαρτησίας στο νησί καθώς και τακτικές εμφύλιες αναταραχές, που συχνά στρέφονται εναντίον του κυβερνώντος κόμματος. Η εκλογική βία είναι κοινή. Μπορεί να συναντήσετε μια διαδήλωση όταν βρίσκεστε στη Ζανζιβάρη, ειδικά αν ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια ενός εκλογικού έτους.

Φροντίστε να ξεφύγετε από το δρόμο και να μην συμμετάσχετε στη διαδήλωση. Μερικές φορές γίνονται βίαιες και δεν θέλετε να μπείτε στη λάθος πλευρά του νόμου. Εκτός από τις εμφύλιες αναταραχές, το έγκλημα απασχολεί επίσης τους επισκέπτες στη Ζανζιβάρη.

Χρειάζεσαι έμπνευση για το επόμενο σου ταξίδι; >> Ελα στο Viper

Aκολουθήστε μας στο facebook

Τα κοινά εγκλήματα περιλαμβάνουν:

  • Πορτοφολάδες
  • Αρπαγή τσάντας
  • Τουριστικές απάτες
  • Σεξουαλική παρενόχληση
  • Σεξουαλική επίθεση
  • Ενοπλη ληστεία

Τα ποσοστά εγκληματικότητας είναι ελαφρώς αυξημένα στη Ζανζιβάρη και μάλλον θα πρέπει να λάβετε προφυλάξεις για να προστατεύσετε την ασφάλειά σας. Αν και το έγκλημα δεν είναι τόσο διαδεδομένο ώστε να πρέπει να ακυρώσετε τα σχέδια εντελώς, είναι καλό να έχετε κάποια επίγνωση της κατάστασης καθώς μετακινείστε στη Ζανζιβάρη.

Zanzibar

Όσον αφορά τις φυσικές καταστροφές, δεν έχετε πολλά να ανησυχείτε στη Ζανζιβάρη.

Ωστόσο, εσείς δεν πρέπει να ταξιδέψετε στο νησί κατά την περίοδο των κυκλώνων, που διαρκεί από τον Δεκέμβριο έως τον Απρίλιο. Οι κυκλώνες πλήττουν κυρίως τις νότιες περιοχές του αρχιπελάγους της Ζανζιβάρης και μπορούν να προκαλέσουν ισχυρούς ανέμους, καταιγίδες και πλημμύρες.

Έγκλημα στη Ζανζιβάρη

Το έγκλημα είναι το πρωταρχικό μέλημα για τους περισσότερους πιθανούς επισκέπτες στη Ζανζιβάρη, και δικαιολογημένα. Οι στατιστικές και τα ανέκδοτα στοιχεία συμφωνούν ότι η περιοχή έχει όντως αυξημένο ποσοστό εγκληματικότητας.

Σύμφωνα με το Numbeo, η Ζανζιβάρη έχει ένα μέτριο συνολικό επίπεδο εγκληματικότητας. Ωστόσο, έχει υψηλό ποσοστό διαρρήξεων, διαρρήξεων οχημάτων και κλοπών. Πολλοί ερωτηθέντες αναφέρουν επίσης ότι αισθάνονται ότι η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί τα τελευταία τρία χρόνια.

Ένα πρόβλημα θα μπορούσε να είναι η διαφθορά και η δωροδοκία — η Ζανζιβάρη βαθμολογείται με 79,69 στα 100 στον δείκτη εγκληματικότητας Numbeo για αυτήν την κατηγορία. Η Ζανζιβάρη έχει μέτριο ποσοστό ανθρωποκτονιών.

Ολόκληρη η χώρα της Τανζανίας έχει ένα λογικό ποσοστό ανθρωποκτονιών από 6,48 περιστατικά ανά 100.000 άτομα, που είναι περίπου ο παγκόσμιος μέσος όρος. Ωστόσο, παλεύει με άλλες μορφές βίαιου εγκλήματος, όπως η ένοπλη ληστεία.

Τα περισσότερα εγκλήματα στη Ζανζιβάρη περιλαμβάνουν κλοπές κάποιου είδους, από μικροκλοπές έως ένοπλες ληστείες. Συχνά, οι εγκληματίες στοχεύουν αλλοδαπούς. Αντιλαμβάνονται τους αλλοδαπούς λιγότερο πλούσιους από τους ντόπιους (συνήθως δικαίως) και γνωρίζουν ότι οι ξένοι μπορεί να μην έχουν τις έξυπνες ικανότητες που χρειάζονται για να αποφύγουν μια ληστεία.

Zanzibar

Τα βίαια εγκλήματα που συμβαίνουν στα οποία εμπλέκονται αλλοδαποί συχνά συνεπάγονται κλιμάκωση από ληστεία. Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε ότι η βία με βάση το φύλο είναι συνηθισμένη στη Ζανζιβάρη.

Σύμφωνα με τη UNICEF, Το 10% των γυναικών στη Ζανζιβάρη βιώσουν σεξουαλική βία. Ενώ αυτό το στατιστικό στοιχείο ισχύει για τις ντόπιες γυναίκες της Ζανζιβάρης, οι ίδιες συμπεριφορές που επιτρέπουν τόσο μεγάλη σεξουαλική βία στη Ζανζιβάρη θα επηρεάσουν και τους αλλοδαπούς.

Πολλές γυναίκες ταξιδιώτριες αναφέρουν ότι αισθάνονται άβολα στη Ζανζιβάρη, καθώς η παρενόχληση στο δρόμο είναι πολύ συχνή, συνήθως με τη μορφή κλέψεων.

Υπήρξαν περιπτώσεις κλιμάκωσης μορφών βίας, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής επίθεσης, που στρέφεται κατά αλλοδαπών γυναικών. Να είστε προσεκτικοί όταν περπατάτε στη Ζανζιβάρη και προσπαθήστε να μην περπατάτε μόνοι σας τη νύχτα.

Βεβαιωθείτε ότι δεν σας ακολουθούν πίσω στο κατάλυμά σας. Εάν είστε μόνοι, μην μεταδώσετε το γεγονός ότι ταξιδεύετε μόνοι σας καθώς ποτέ δεν ξέρετε ποιος ψάχνει να σας εκμεταλλευτεί.

Κλείστε Τώρα Κατάλυμα και Πληρώστε Λιγότερα!

(Αεροπορικά τις στιγμής από Ελλάδα δείτε εδώ

Κλοπή

Το πιο συνηθισμένο έγκλημα στη Ζανζιβάρη, και αυτό που πιθανότατα θα συναντήσετε ως τουρίστας, είναι η μικροκλοπή. Πορτοφολάδες, τσάντες και απατεώνες κάθε είδους λειτουργούν στη Ζανζιβάρη.

Συχνά στοχεύουν τουρίστες επειδή γνωρίζουν ότι οι επισκέπτες αποσπώνται από την ομορφιά του περιβάλλοντός τους και είναι πιθανό να έχουν πολύτιμα μετρητά, τηλέφωνα και διαβατήρια στις τσάντες τους.

Λίγη προσοχή μπορεί να βοηθήσει πολύ στην πρόληψη της κλοπής στη Ζανζιβάρη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επίγνωση του περιβάλλοντός σας ανά πάσα στιγμή και δεν περιφέρεστε με το τηλέφωνό σας στο χέρι ή την τσάντα σας κατά λάθος ξετυλιγμένο.

Να είστε προσεκτικοί σχετικά με την εντύπωση που δίνετε. Περπατήστε με σκοπό ακόμα και όταν βλέπετε το τοπίο γύρω σας. Μην αφήνετε την εντύπωση του πλούτου. προσπαθήστε να κρατήσετε μακριά τα τιμαλφή σας.

Zanzibar

Βεβαιωθείτε ότι κρατάτε στενά τα τιμαλφή σας ανά πάσα στιγμή. Μην αφήνετε ποτέ την τσάντα σας να κρέμεται από την πλάτη μιας καρέκλας εστιατορίου και μην την αφήνετε να ξεκολλήσει. Κρατήστε τιμαλφή σε μια μπροστινή τσέπη ή ασφαλή εσωτερική τσέπη της τσάντας σας.

Εξασκηθείτε στην ενεργή προστασία των τιμαλφών σας κρατώντας την τσάντα σας πάντα κοντά στο σώμα σας. Φυσικά, η καλύτερη άμυνα κατά της κλοπής είναι να βεβαιωθείτε ότι οι κλέφτες δεν έχουν πρόσβαση στα τιμαλφή σας.

Να έχετε μαζί σας αντίγραφο της ταυτότητάς σας αντί για το επίσημο έγγραφο. Αφήστε το μεγαλύτερο μέρος των μετρητών σας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας κλειδωμένο σε ένα χρηματοκιβώτιο δωματίου. Όταν πηγαίνετε για κολύμπι, μην αφήνετε ποτέ τα υπάρχοντά σας χωρίς επίβλεψη.

Πηγαίνετε με μια ομάδα, ώστε κάποιος να είναι πάντα σε υπηρεσία να παρακολουθεί τα πράγματα όλων ή αφήστε το τηλέφωνο και το πορτοφόλι σας κλειδωμένα στο ξενοδοχείο σας ενώ πηγαίνετε για κολύμπι. Οι δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί γύρω από τη Ζανζιβάρη είναι επίσης hot spot για πορτοφολάδες.

ο κυβέρνηση του ΗΒ προειδοποιεί τους πολίτες της που επισκέπτονται τη Ζανζιβάρη να είναι προσεκτικοί γύρω από το Stone Town, τον δημοφιλή ιστορικό πυρήνα της Ζανζιβάρης, αλλά και στις τοπικές παραλίες. Βεβαιωθείτε ότι παραμένετε σε μια περιοχή της παραλίας με μεγάλη κίνηση.

Αυτό δεν είναι το μέρος όπου θέλετε να περιπλανηθείτε μόνοι σας αναζητώντας το τέλειο απομονωμένο τμήμα της ακτής, καθώς κλέφτες και ληστές συχνά στοχεύουν ανθρώπους που περπατούν μόνοι τους στην παραλία.

Ενοπλη ληστεία

Μερικές φορές η κλοπή κλιμακώνεται σε ένοπλη ληστεία στη Ζανζιβάρη. Αυτή η μορφή βίαιου εγκλήματος μερικές φορές επηρεάζει τους τουρίστες καθώς οι εγκληματίες βλέπουν τους επισκέπτες ως εύκολους στόχους. Οι ληστές θα χρησιμοποιούν μαχαίρια πιο συχνά αλλά και πυροβόλα όπλα για να απειλήσουν τα θύματα.

Υπήρξαν πολλές αναφορές για ένοπλους ληστές που στόχευαν ανθρώπους που περπατούσαν κατά μήκος των παραλιών καθώς και επιτέθηκαν απευθείας σε ξενοδοχεία και θέρετρα. Θα ακολουθήσουν επίσης τουριστικές δραστηριότητες όπως τουριστικά λεωφορεία και βάρκες για να βρουν πιθανά θύματα.

Λάβετε υπόψη ότι είστε ένας πιθανός στόχος καθώς περπατάτε στη Ζανζιβάρη. Αυτό δεν θα πρέπει να σας φοβίζει, αλλά θα πρέπει να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε περισσότερο πώς κινείστε στην περιοχή.

Zanzibar

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί το βράδυ, καθώς τότε συμβαίνουν οι περισσότερες ληστείες. Βεβαιωθείτε ότι μετακινείστε με μια ομάδα εάν φύγετε από το ξενοδοχείο ή το θέρετρό σας.

Εάν πρέπει να επιστρέψετε στο κατάλυμά σας, πάρτε ταξί αντί να επιστρέψετε με τα πόδια, καθώς το περπάτημα σας εκθέτει σε πιθανό κίνδυνο. Εάν πέσετε θύμα ληστείας, μην αντισταθείτε.

Οι ένοπλοι ληστές έχουν πιθανώς μεγαλύτερη εμπειρία να ληστεύουν ανθρώπους από ό,τι εσείς να τους απομακρύνετε, επομένως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα πράγματα να πάνε στραβά εάν τσακωθείτε πολύ.

Εστιάστε στο να απομακρυνθείτε με ασφάλεια, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να παραδώσετε τα τιμαλφή σας. Μερικές φορές οι ένοπλες ληστείες κλιμακώνονται σε επίθεση, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής επίθεσης, επομένως δεν θέλετε να κάνετε την αλληλεπίδραση να διαρκέσει περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Αποφυγή κακών περιοχών

Το να γνωρίζετε πού να πάτε στη Ζανζιβάρη μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε ασφαλείς. Αποφύγετε τις απομονωμένες παραλίες, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Οι ληστές και οι ληστές λειτουργούν όλες τις ώρες της ημέρας.

Παραμονεύουν, κρυμμένοι στην παραλία, περιμένοντας έναν τουρίστα να περάσει μόνος. Μετά, σου αρπάζουν τα υπάρχοντά σου και δεν μπορείς να κάνεις πολλά για αυτό.

Προφανώς, ο κίνδυνος είναι ακόμη μεγαλύτερος μετά το σκοτάδι, όταν ο ληστής μπορεί να καταφύγει σε πιο βίαιες μεθόδους όταν είναι σίγουρος ότι κανείς δεν μπορεί να τις δει. Η Stone Town είναι η παλιά πόλη της Ζανζιβάρης και ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός χάρη στα ιστορικά κτίρια και την ποικιλόμορφη κουλτούρα του δρόμου.

Ωστόσο, είναι επίσης ένα προνομιακό σημείο για κλοπή. Πολλές ταξιδιωτικές συμβουλές, συμπεριλαμβανομένης της επίσημης από την καναδική κυβέρνησηπροειδοποιούν τους τουρίστες να παρακολουθούν στενά τα τιμαλφή τους όταν βρίσκονται στο Stone Town.

Η πόλη της Ζανζιβάρης έχει επίσης υψηλότερα ποσοστά κλοπών και πορτοφολάδων. Οι παραλίες γύρω από την πόλη της Ζανζιβάρης είναι συνηθισμένοι στόχοι ληστών και ληστών.

Κλείστε Τώρα Κατάλυμα και Πληρώστε Λιγότερα!

(Αεροπορικά τις στιγμής από Ελλάδα δείτε εδώ

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Ακολουθούν μερικές επιπλέον ταξιδιωτικές συμβουλές για τη Ζανζιβάρη:

  • Η Ζανζιβάρη είναι μια συντηρητική μουσουλμανική κοινότητα (ως επί το πλείστον). Ντυθείτε σεμνά καθώς υπάρχουν πρόστιμα τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες που παραβιάζουν αυτούς τους κανονισμούς — κρατήστε το μαγιό σας μόνο για την παραλία. Επίσης, δεν μπορείτε να αγοράσετε αλκοόλ στο μεγαλύτερο μέρος της Ζανζιβάρης, επομένως βεβαιωθείτε ότι καταναλώνετε αλκοόλ μόνο σε ασφαλείς περιοχές, όπως τα θέρετρα.
  • Όλη η Τανζανία έχει αυστηρούς νόμους κατά των LGBT, και αυτό περιλαμβάνει τη Ζανζιβάρη. Πολλοί ΛΟΑΤ ταξιδιώτες δεν αισθάνονται άνετα εδώ και υπήρξαν καταστάσεις όπου οι ΛΟΑΤ ταξιδιώτες στοχοποιήθηκαν και μάλιστα απελάθηκαν για τη σεξουαλικότητά τους.
  • Η Ζανζιβάρη είναι ένα αρχιπέλαγος, και ο μόνος τρόπος για να φτάσετε ανάμεσα σε μερικά από τα νησιά είναι με πλοίο. Να είστε προσεκτικοί καθώς τα πλοία μεταξύ του κύριου νησιού της Ζανζιβάρης και των μικρότερων νησιών είναι συχνά υπερπλήρη και αναξιόπιστα. Εάν μπορείτε, κάντε κράτηση για ιδιωτική μεταφορά.
  • Μπορεί να συναντήσετε απάτες κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας, από πράκτορες πύλης στο αεροδρόμιο που ζητούσαν δωροδοκία σε scalpers που μεταπωλούσαν ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Βεβαιωθείτε ότι δίνετε τα χρήματά σας σε αξιόπιστα άτομα.

Zanzibar

Συχνές Ερωτήσεις

Ακολουθούν ορισμένες συνήθεις ερωτήσεις που ήθελαν να μάθουν οι άνθρωποι πριν ταξιδέψουν στη Ζανζιβάρη:

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι στη Ζανζιβάρη;

Υπάρχουν μερικοί κίνδυνοι όταν ταξιδεύετε στη Ζανζιβάρη. Το πιο διάσημο είναι ίσως το έγκλημα, συνήθως η κλοπή. Υπάρχουν επίσης οι ίδιοι κίνδυνοι που θα συνδέατε με οποιονδήποτε τροπικό προορισμό, όπως πλημμύρες κατά τις περιόδους βροχών, ασθένειες που μεταδίδονται από έντομα και προβλήματα στο στομάχι.

Είναι η Ζανζιβάρη ασφαλής από τους πειρατές;

Η Ανατολική Αφρική έχει ένα συνεχές πρόβλημα με τους πειρατές που επηρεάζει τη Ζανζιβάρη. Ωστόσο, οποιεσδήποτε πειρατικές επιθέσεις φθάνουν νότια ως τη Ζανζιβάρη συνήθως συμβαίνουν μακριά από την ακτή, οπότε πιθανότατα θα είστε ασφαλείς εκτός και αν πρόκειται να κάνετε ένα εκτεταμένο ταξίδι με ιστιοπλοΐα.

Είναι η Ζανζιβάρη ασφαλής για τις τουρίστες;

Η Ζανζιβάρη είναι ως επί το πλείστον ασφαλής για τις γυναίκες τουρίστες, ειδικά εκείνες με κάποια ταξιδιωτική εμπειρία. Ωστόσο, οι γυναίκες πρέπει να λαμβάνουν προφυλάξεις όπως να μην περπατούν μόνες το βράδυ και να επιλέγουν ξενοδοχεία με ισχυρή ασφάλεια. Η σεξουαλική παρενόχληση είναι συχνή.

Μπορείτε να πιείτε αλκοόλ στη Ζανζιβάρη;

Οι πωλήσεις αλκοόλ στη Ζανζιβάρη είναι περιορισμένες. Ορισμένα μπαρ, καταστήματα και ξενοδοχεία γύρω από το Stone Town πωλούν αλκοόλ, όπως και τα περισσότερα θέρετρα που εξυπηρετούν αλλοδαπούς. Προσέξτε να μην είστε μεθυσμένοι δημόσια καθώς αυτό θεωρείται ασέβεια.

Χρειάζομαι φάρμακα κατά της ελονοσίας για τη Ζανζιβάρη;

Όπως οι περισσότεροι τροπικοί προορισμοί, η Ζανζιβάρη έχει πρόβλημα με την ελονοσία. Το CDC συνιστά τη λήψη δισκίων κατά της ελονοσίας όταν ταξιδεύετε εκεί ως πρόσθετη προφύλαξη.

Λοιπόν, πρέπει να ταξιδέψετε στη Ζανζιβάρη;

Εφόσον είστε προετοιμασμένοι για το υψηλό ποσοστό κλοπής, η Ζανζιβάρη είναι ως επί το πλείστον ασφαλής για επίσκεψη. Βεβαιωθείτε ότι δεν αναβοσβήνουν τα τιμαλφή σας ή δεν αφήνετε τα υπάρχοντά σας χωρίς επίβλεψη και ότι είστε στο μεγαλύτερο μέρος του δρόμου για να εξασφαλίσετε ασφαλείς διακοπές στη Ζανζιβάρη. Χαρουμενα ΤΑΞΙΔΙΑ!

Κάντε κλικ στο κουμπί και βρείτε όλες τις πλατφόρμες αναζήτησης και κλείστε μόνοι σας το επόμενο ταξίδι σας.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Διαβάστε επίσης :Τανζανία Visa Online: Visa και τι πρέπει να γνωρίζετε

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια