ταυλανδη

Έγγραφα για μετάβαση στην Ταϊλάνδη

Εγγραφα για να πάτε στην Ταϊλάνδη τι είναι αυτά, τι χρειάζεται για να μπεις στη χώρα, για να μπεις στην Ταϊλάνδη χρειάζεσαι διαβατήριο ή βίζα για πολίτες που έρχονται Ελλάδα; Αν αναρωτιέστε, είστε στο σωστό μέρος για να μπορέσετε να προετοιμάσετε το ταξίδι σας με τον καλύτερο τρόπο. Σε αυτό το άρθρο, μάλιστα, θα δούμε τι το ζητήθηκαν έγγραφα για να ξεκινήσετε την επίσκεψή σας από την Ταϊλάνδη με την ησυχία σας. Επιπλέον, θα μάθουμε επίσης ποια περίοδος ειναι  καταλληλότερη, οργανώνοντας έτσι το ταξίδι στην Ταϊλάνδη γνωρίζοντας όλες τις διαδικασίες εισόδου.

Γιατί να πάω στην Ταϊλάνδη και πότε;

Πριν μάθετε τα έγγραφα για να εισέλθετε στην Ταϊλάνδη από την Ελλάδα και τι χρειάζεστε για να πάτε σε αυτό το υπέροχο μέρος σημαντικό να γνωρίζετε τα κύρια θελγήτρα και το κλίμα. Η Ταϊλάνδη είναι ένα υπέροχο κομμάτι γης Νοτιοανατολική Ασία δημοφιλής για την υπέροχες παραλίες , κτίρια, ναούς πλούσια διακοσμημένα αρχαία κτίρια και ερείπια, μια κληρονομιά αρχαίων πολιτισμών. Οι ναοί είναι δημοφιλείς για πανέμορφους Βούδας αναπαριστώνται στο εσωτερικό, τα οποία έρχονται σε αντίθεση με σύγχρονες πόλεις όπως η πρωτεύουσα Μπανγκόκ. Εδώ ξεχωρίζουν φουτουριστικά κτίριαεναλλάξ με ήρεμες γειτονιές όπως η όχθες των καναλιών που παραβλέπουν. Από τους πιο δημοφιλείς ναούς του, που προσελκύουν πολλούς ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, βρίσκουμε αυτόν του Wat Phra Kaew γνωστός και ως ναός του Σμαραγδένιου Βούδα, αυτός του Wat Pho Και Wat Arun.

Κάντε κλικ στο κουμπί και βρείτε όλες τις πλατφόρμες αναζήτησης και κλείστε μόνοι σας το επόμενο ταξίδι σας.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Διαβάστε επίσης : Τα 15 κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα στην Ταϊλάνδη

Είναι ασφαλής η επίσκεψη στην Ταϊλάνδη;

Μεταξύ όλων των χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας, εδώ θα βρούμε τα τέχνη Και ιστορία της περιοχής, απολαμβάνοντας επίσης εκπληκτικά νησιά και ένα αξέχαστο παραθαλάσσιες διακοπές ανάμεσα στις διάφορες πολιτιστικές εκδρομές. Με τα χρόνια, η Ταϊλάνδη έχει γίνει επίσης δημοφιλής για τις τιμές και τη νόστιμη παραδοσιακή κουζίνα της. Επιπλέον, οι Ταϊλανδοί είναι ένας πολύ φιλόξενος λαός, παρόλο που έχουν γίνει σκληροί αγώνες για ανεξαρτησία σε όλη την ιστορία της χώρας. ο κλίμα της Ταϊλάνδης μπορεί να οριστεί τροπικός μουσώνας, με τρεις εποχές: την ξηρή, τη ζεστή και τη βροχερή περίοδο από Μάιο έως Οκτώβριο. ο καλύτερη στιγμή για να πάτε στην Ταϊλάνδη, επισκεπτόμενοι επίσης την ηπειρωτική περιοχή, πηγαίνετε από τον Δεκέμβριο έως τον Φεβρουάριο.

Λοιπόν, ας δούμε αμέσως μαζί τι χρειάζεστε για να πάτε στην Ταϊλάνδη έγγραφα που απαιτούνται για την είσοδο.

wat arun temple bangkok - έγγραφα για να πάτε στην Ταϊλάνδη από την Ιταλία - έγγραφα για να εισέλθετε στην Ταϊλάνδη από την Ιταλία - ποια έγγραφα χρειάζονται για να πάτε στην Ταϊλάνδη - έγγραφα για την Ταϊλάνδη - έγγραφα για την Ταϊλάνδη - έγγραφα που χρειάζονται για να μεταβείτε στην Ταϊλάνδη - έγγραφα Ταϊλάνδη
Wat Arun Ratchawararam Ratchawaramahawihan στην Μπανγκόκ

Τι χρειάζεστε για να μπείτε στην Ταϊλάνδη;

Τι έγγραφα χρειάζεστε για να πάτε στην Ταϊλάνδη; Για να μπείτε στην Ταϊλάνδη χρειάζεστε το διαβατήριο με ελάχιστη ισχύ 6 μηνών από τη στιγμή εισόδου στη χώρα. Επιπλέον, η τουριστική βίζα της Ταϊλάνδης δεν είναι απαραίτητη για διαμονές μικρότερες των 30 ημερών.

Ας προχωρήσουμε λοιπόν για να μάθουμε ποια είναι αναλυτικά τα έγγραφα της Ταϊλάνδης!

Χρειάζεσαι έμπνευση για το επόμενο σου ταξίδι; >> Ελα στο Viper

Τι έγγραφα χρειάζονται για να πάω στην Ταϊλάνδη;

Αφού είδαμε μαζί τα κύρια χαρακτηριστικά και γιατί να το επισκεφτείτε, ας δούμε τι χρειάζεται για να μπείτε στην Ταϊλάνδη.

Χρειάζεστε διαβατήριο για να πάτε στην Ταϊλάνδη;

Χρειάζεστε διαβατήριο ανάμεσα στα έγγραφα για να πάτε στην Ταϊλάνδη; Όπως αναμενόταν, Ναί. Όλοι οι πολίτες που προέρχονται από την Ελλάδα ή την Ευρωπαϊκή Ένωση, που θέλουν να ταξιδέψουν στην Ταϊλάνδη για να εισαγάγουν τα απαραίτητα έγγραφα, απαιτείται να έχουν στην κατοχή τους διαβατήριο με ελάχιστη ισχύ του 6 μήνες από τη στιγμή της εισόδου στη χώρα και τουλάχιστον 2 λευκές σελίδες για τη βίζα. Επιπλέον, στην Ταϊλάνδη είναι υποχρεωτικό σύμφωνα με το νόμο, να έχετε πάντα μαζί σας το πρωτότυπο διαβατήριό σας και πρέπει να επιδείξετε το διαβατήριό σας κατά την είσοδό σας στη χώρα ταξίδι εξόδου.

Συνιστούμε επίσης να έχετε πάντα ένα μαζί σας φωτοτυπία ή σάρωση των εγγράφων, ώστε να διευκολυνθούν όλες οι διαδικασίες σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας, στέλνοντας ένα αντίγραφό τους στη διεύθυνση email σας για να τα ανακτήσετε πιο εύκολα.

Χρειάζεστε βίζα για να πάτε στην Ταϊλάνδη;

Η βίζα για την Ταϊλάνδη δεν χρειάζεται για μένει αυτό δεν υπερβαίνει τις 30 ημέρες για Ιταλούς ταξιδιώτες που πηγαίνουν στη χώρα για ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. Για τουριστικές διαμονές με μία διαμονή περισσότερες από 30 ημέρεςΩστόσο, απαιτείται βίζα, την οποία μπορείτε να αποκτήσετε κάνοντας αίτηση σε αποκλειστικό site. Σας συνιστούμε να κάνετε τουλάχιστον αίτηση 15 μέρες πριν σεβαστείτε την ημερομηνία άφιξης. Η διαμονή στην Ταϊλάνδη πέρα από τις προθεσμίες θεωρείται έγκλημα και μπορεί να οδηγήσει σε σύλληψη ή απέλαση.

Χρειάζεστε εμβόλια για να πάτε στην Ταϊλάνδη;

Δεν απαιτείται ιδιαίτερος εμβολιασμός για την είσοδο στην Ταϊλάνδη. Απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του κίτρινου πυρετού από ταξιδιώτες που προέρχονται από περιοχές που διατρέχουν κίνδυνο μετάδοσης. Εάν υποφέρετε από προηγούμενες ασθένειες, σας συνιστούμε πάντα να συμβουλεύεστε το γιατρό σας πριν ταξιδέψετε. Από τις 6 Ιανουαρίου 2023, για να εισέλθετε στην Ταϊλάνδη δεν είναι πλέον απαραίτητο να προσκομίσετε το αποτέλεσμα αρνητικού επιχρίσματος Covid-19 ή πιστοποιητικά εμβολιασμού. Συνιστάται ιδιαίτερα να έχετε ασφαλιστική κάλυψη που καλύπτει το κόστος οποιωνδήποτε επιχρισμάτων για είσοδο σε ορισμένες χώρες.

Συνιστούμε πάντα ακολουθήστε τα συνήθη μέτρα υγιεινής συνιστάται. Κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο, πραγματοποιείται τυχαίος έλεγχος, μέτρησης της θερμοκρασίας του σώματος. Συνιστούμε να τρώτε μόνο κρέας και αυγά καλα μαγειρεμενο και μην καταναλώνετε ποτά ή τρόφιμα αμφιβόλου προέλευσης, πίνοντας μόνο εμφιαλωμένα ποτά χωρίς πάγο.

railay beach krabi - τι χρειάζεστε για να μπείτε στην Ταϊλάνδη - τι χρειάζεστε για να πάτε στην Ταϊλάνδη - χρειάζεστε διαβατήριο για να πάτε στην Ταϊλάνδη - χρειάζεστε διαβατήριο για να πάτε στην Ταϊλάνδη - βίζα Ταϊλάνδης - βίζα για την Ταϊλάνδη
Η υπέροχη παραλία Railay

Είστε έτοιμοι να πάτε στην Ταϊλάνδη!

Τώρα που είδαμε τα έγγραφα που χρειάζονται για την είσοδο στην Ταϊλάνδη και το κλίμα της, είστε έτοιμοι για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη με ασφάλεια!

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Διαβάστε επίσης : Τι κοστίζει ένα ταξίδι στην Ταϊλάνδη

Καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την Μπανγκόκ: Οδηγός μήνα προς μήνα

 

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια