Είναι ασφαλές για επίσκεψη στη Σλοβενία;

Η Σλοβενία ​​χάνει γρήγορα τη θέση της ως κρυμμένο στολίδι καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν με τη γοητεία της. Η Σλοβενία ​​δέχεται περίπου 6 εκατομμύρια επισκέπτες  ετησίως, αρκετές φορές περισσότερους από τον πληθυσμό της χώρας!

Η εντυπωσιακή φύση της Σλοβενίας είναι ο κύριος πόλος έλξης για τους επισκέπτες της χώρας. Μπορείτε να δείτε τη γραφική λίμνη Bled ή τις εντυπωσιακές κορυφές του Triglav. Οι Ιουλιανές Άλπεις είναι ιδανικές για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως πεζοπορία ή ποδηλασία.

Ακόμη και οι πόλεις της Σλοβενίας είναι γεμάτες γοητεία, όπως η πρωτεύουσα, η Λιουμπλιάνα, η οποία έχει πολύχρωμη αρχιτεκτονική και εξαιρετική κουζίνα.

Η Σλοβενία ​​έχει κάτι για όλους και δεν έχει κατακλυστεί ακόμα από τουρίστες, οπότε μάλλον θα θέλετε να φτάσετε εκεί το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο, πριν προγραμματίσετε το ταξίδι σας, είναι καλή ιδέα να αναζητήσετε πρακτικές ανησυχίες όπως η ασφάλεια.

Αυτός ο ταξιδιωτικός οδηγός μπορεί να σας βοηθήσει να αναλύσετε εάν η Σλοβενία ​​είναι ασφαλής ή όχι. Συνεχίστε να διαβάζετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένου του ποσοστού εγκληματικότητας.

Κάντε κλικ στο κουμπί και βρείτε όλες τις πλατφόρμες αναζήτησης και κλείστε μόνοι σας το επόμενο ταξίδι σας.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Διαβάστε επίσης:Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν έρθετε στη Σλοβενία

Είναι ασφαλές να επισκεφθείτε τη Σλοβενία ​​το 2023;

RossHelen/Shutterstock

Ναι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλειά σας όταν επισκέπτεστε τη Σλοβενία ​​γιατί είναι μια από τις πιο ασφαλείς χώρες στον κόσμο!

Αυτή η μικρή χώρα της Κεντρικής Ευρώπης έχει πολύ χαμηλό ποσοστό εγκληματικότητας, σταθερή οικονομία και κυβέρνηση και πολύ λίγες απειλές για τη δημόσια ασφάλεια.

Οι περισσότεροι διεθνείς αναλυτές κατατάσσουν τη Σλοβενία ​​ως μία από τις ασφαλέστερες χώρες στην Ευρώπη, μερικές φορές ακόμη και στον κόσμο. Για παράδειγμα, ο Παγκόσμιος Δείκτης Ειρήνης  κατατάσσει τη Σλοβενία ​​ως την 8η ασφαλέστερη χώρα στον κόσμο! Κερδίζει αυτή την κατάταξη χάρη στο χαμηλό ποσοστό εγκληματικότητας και το υψηλό ποσοστό σταθερότητας.

Αν κοιτάξετε τις ταξιδιωτικές συμβουλές για τη Σλοβενία, τείνουν να συμφωνούν με την εκτίμηση ότι η Σλοβενία ​​είναι μια πολύ ασφαλής χώρα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες  θέτουν τη Σλοβενία ​​σε ταξιδιωτικές συμβουλές επιπέδου 1, το χαμηλότερο δυνατό επίπεδο.

Όπως οι περισσότερες άλλες κυβερνήσεις, συμβουλεύει τους πολίτες της να χρησιμοποιούν βασικές προφυλάξεις όταν επισκέπτονται τη Σλοβενία, αλλά διαφορετικά να μην ανησυχούν τόσο πολύ. Μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα στη Σλοβενία, αλλά τείνουν να είναι μικροπρεπείς.

Τα πιο συνηθισμένα εγκλήματα περιλαμβάνουν:

 • Πορτοφολάδες
 • Αρπαγή τσάντας
 • Απάτη
 • Διαρρήξεις οχημάτων
 • Κλοπή οχήματος

Όσοι γνωρίζουν λίγο την τοπική ιστορία θα γνωρίζουν ότι η Σλοβενία ​​ήταν μέρος της Γιουγκοσλαβίας, της κομμουνιστικής χώρας που υπέστη μια αιματηρή διάλυση τη δεκαετία του 1990. Ωστόσο, η Σλοβενία ​​δεν επηρεάστηκε τόσο πολύ από τους πολέμους.

Ο πόλεμος για την ανεξαρτησία της κράτησε δέκα ημέρες και δεν άφησε μόνιμα σημάδια στην κοινωνία όπως μπορείτε να παρατηρήσετε σε άλλες χώρες της περιοχής. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον πόλεμο ή τις συνέπειές του, όπως νάρκες ξηράς, κατά την επίσκεψή σας.

Οι περισσότεροι επισκέπτονται τη Σλοβενία ​​με στόχο να εξερευνήσουν τα εντυπωσιακά βουνά, συμπεριλαμβανομένων των Ιουλιανών Άλπεων. Εάν κάνετε πεζοπορία, σκι ή ασχολείστε με άλλες υπαίθριες δραστηριότητες, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις διαδικασίες ασφαλείας.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου προειδοποιεί τους πολίτες της στην ταξιδιωτική της συμβουλή να βεβαιωθεί ότι δεν πηγαίνουν σε διαδρομές που είναι πολύ δύσκολες για τις δυνατότητές τους, καθώς ορισμένα μονοπάτια πεζοπορίας, όπως η Via Ferrata, έχουν πολύ δύσκολα τμήματα.

Δεν θέλετε να ανακαλύψετε στα μισά ενός μονοπατιού ότι σας είναι πάρα πολύ, γι’ αυτό να είστε ρεαλιστές σχετικά με τις δυνατότητές σας. Το επίσημο Σλοβενικό τουριστικό συμβούλιο προσφέρει επίσης μερικές συμβουλές ασφάλειας για την εξερεύνηση των βουνών.

Για να παραμείνετε ασφαλείς:

 • Ελέγξτε εκ των προτέρων την πρόγνωση του καιρού.
 • Φέρτε τον κατάλληλο εξοπλισμό, όπως γερές μπότες πεζοπορίας, στρώσεις και άφθονο νερό και φαγητό.
 • Πάντα να λέτε σε κάποιον πού πηγαίνετε.
 • Μείνετε σε σηματοδοτημένα μονοπάτια.
 • Υπολογίστε ότι η πεζοπορία το χειμώνα θα διαρκέσει διπλάσιο από τις άλλες εποχές λόγω του χιονιού και του πάγου στα μονοπάτια και προγραμματίστε ανάλογα.

Η Ένωση Άλπεων της Σλοβενίας έχει συμβουλές ασφαλείας για σκι και εξερεύνηση στα βουνά το χειμώνα, όταν οι καιρικές συνθήκες κάνουν την ύπαιθρο ακόμα πιο απρόβλεπτη.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις συνθήκες χιονοστιβάδας εκ των προτέρων, φοράτε κράνος σκι και απλώνετε την ομάδα σας για να αποτρέψετε την πρόκληση χιονοστιβάδας.

Έγκλημα στη Σλοβενία

Ελλείψει άλλων απειλών για την ασφάλειά σας, μπορεί να αναρωτιέστε για την κατάσταση του εγκλήματος στη Σλοβενία. Σε τελική ανάλυση, δεν θα είναι διασκεδαστικές διακοπές αν πρέπει να κρατάτε το πορτοφόλι σας όπου κι αν πάτε.

Τα καλά νέα είναι ότι η Σλοβενία ​​είναι εξαιρετικά ασφαλής. Έχει πολύ χαμηλό ποσοστό εγκληματικότητας και ακόμη χαμηλότερο ποσοστό βίαιης εγκληματικότητας. Αν και θα πρέπει να λαμβάνετε κάποιες προφυλάξεις για να αποτρέψετε μικροκλοπές σε πολυσύχναστες τουριστικές περιοχές, δεν θα χρειάζεται να είστε συνεχώς σε επιφυλακή και μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Το συνολικό ποσοστό εγκληματικότητας στη Σλοβενία ​​είναι αρκετά χαμηλό. Σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία της Δημοκρατίας της Σλοβενίας, το ποσοστό των ατόμων που καταδικάστηκαν για έγκλημα στη Σλοβενία ​​είναι μόλις 2,8 άτομα ανά 1.000 . Εάν το ποσοστό των καταδίκων είναι τόσο χαμηλό, τότε δείχνει ότι το ποσοστό εγκληματικής δραστηριότητας είναι επίσης χαμηλό.

Σύμφωνα με το ίδιο κυβερνητικό γραφείο, το πιο συνηθισμένο έγκλημα στη Σλοβενία ​​είναι η κλοπή ή η κλοπή. Περίπου το 20% των καταδίκων  κάθε χρόνο οφείλονται σε κλοπή και η κλοπή αποτελεί το μεγαλύτερο ποσοστό των εγκλημάτων κατά της ιδιοκτησίας, που είναι η μεγαλύτερη κατηγορία των συνολικών εγκλημάτων που διαπράττονται.

Η απάτη είναι το δεύτερο πιο κοινό είδος εγκλήματος και εγκλήματος ιδιοκτησίας. Το χαμηλό ποσοστό βίαιων εγκλημάτων είναι ακόμη πιο παρήγορο. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας, το ποσοστό ανθρωποκτονιών στη Σλοβενία ​​είναι μόλις 0,42 περιστατικά ανά 100.000 άτομα .

Οι ανθρωποκτονίες είναι εξαιρετικά σπάνιες στη Σλοβενία. Όταν τα ποσοστά ανθρωποκτονιών είναι χαμηλά, το ποσοστό άλλων βίαιων εγκλημάτων είναι επίσης χαμηλό. Όπως πολλά άλλα μέρη, η Σλοβενία ​​γνώρισε μια ελαφρά αύξηση του εγκλήματος και των καταδίκων τα τελευταία δύο χρόνια.

Ωστόσο, αυτή η άνοδος εξηγείται εύκολα από τις πολιτικές συνθήκες. Όπως μεγάλο μέρος του κόσμου, η Σλοβενία ​​είχε αυστηρά lockdown για την πρόληψη του COVID-19 το 2020 και μέρη του 2021. Μόλις τελείωσαν αυτά τα lockdown, υπήρχαν περισσότερες ευκαιρίες για έγκλημα, επομένως η εγκληματικότητα αυξήθηκε.

Ωστόσο, η εγκληματικότητα έχει εξισορροπηθεί. Φυσικά, η Σλοβενία ​​δεν είναι τέλεια χώρα. Σύμφωνα με τον Δείκτη Οργανωμένου Εγκλήματος , η Σλοβενία ​​αντιμετωπίζει προβλήματα με τη σύλληψη του κράτους και των μέσων ενημέρωσης από διεφθαρμένες οντότητες και το έγκλημα του λευκού γιακά. Είναι επίσης μια σημαντική χώρα διέλευσης για τη διακίνηση ναρκωτικών.

Ωστόσο, όλα αυτά είναι προβλήματα που σχεδόν ποτέ δεν επηρεάζουν τους τουρίστες στη Σλοβενία ​​(εκτός αν ψάχνετε για μπελάδες, οπότε πιθανότατα θα το βρείτε).

Aκολουθήστε μας στο facebook

Διαρρήξεις οχημάτων

Ένα από τα πιο συνηθισμένα εγκλήματα που συμβαίνουν στη Σλοβενία ​​είναι οι διαρρήξεις οχημάτων. Αυτό είναι έγκλημα ευκαιρίας—οι εγκληματίες παρατηρούν ότι ένα αυτοκίνητο είναι ευάλωτο σε κλοπή και εκμεταλλεύονται μια στιγμή απροσεξίας.

Η καναδική κυβέρνηση  προειδοποιεί για την επικράτηση της κλοπής από οχήματα και τις διαρρήξεις οχημάτων που επηρεάζουν τους ταξιδιώτες στη Σλοβενία.

Οι κλέφτες συχνά στοχεύουν βενζινάδικα και περιοχές εξυπηρέτησης κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων, όπου γνωρίζουν ότι θα υπάρχουν πολλοί τουρίστες, καθώς και χώρους στάθμευσης για τη νύχτα και πάρκινγκ στους δρόμους.

Ευτυχώς, μερικές βασικές προφυλάξεις είναι συνήθως αρκετές για την πρόληψη αυτού του εγκλήματος. Μια σημαντική προφύλαξη είναι να αποφύγετε να αφήσετε τιμαλφή στο αυτοκίνητό σας, ακόμη και για λίγα λεπτά. Εάν βγαίνετε από το αυτοκίνητό σας για να πληρώσετε για βενζίνη και αφήνετε το όχημά σας χωρίς επίβλεψη, πάρτε μαζί σας την τσάντα, το πορτοφόλι σας και άλλα τιμαλφή.

Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί όταν είσαι αποσπασμένος και μακριά από το όχημά σου. Λάβετε προφυλάξεις όταν παρκάρετε το αυτοκίνητό σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ελέγξτε ξανά ότι κλειδώσατε τις πόρτες και τυλίξατε όλα τα παράθυρα ώστε οι κλέφτες να μην έχουν εύκολη πρόσβαση.

Μην αφήνετε ορατά αντικείμενα στο αυτοκίνητό σας — είτε αποθηκεύστε τα πάντα στο πορτ-μπαγκάζ ή προσπαθήστε να αφήσετε τα αντικείμενά σας στο ξενοδοχείο πριν την εξερεύνηση. Για στάθμευση κατά τη διάρκεια της νύχτας, βεβαιωθείτε ότι σταθμεύετε σε ασφαλή χώρο με κάμερες και άλλες προφυλάξεις ασφαλείας.

Η Σλοβενία ​​διαθέτει εξαιρετικά δημόσια μέσα μεταφοράς και είναι εύκολο να ταξιδέψετε ακόμα και σε πιο απομακρυσμένες περιοχές με τρένο ή λεωφορείο. Αν θέλετε να αποφύγετε την ταλαιπωρία της ενοικίασης αυτοκινήτου, μπορείτε να δείτε μεγάλο μέρος της χώρας και να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής από οχήματα.

Πορτοφολάδες

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η κλοπή είναι το πιο κοινό έγκλημα στη Σλοβενία. Ενώ το ποσοστό μικροκλοπών και πορτοφολάδων δεν είναι τόσο υψηλό όσο σε ορισμένα άλλα προβλήματα, αυτό το έγκλημα συμβαίνει. Η αυστραλιανή κυβέρνηση  μάλιστα αναφέρει τον κίνδυνο του στην ταξιδιωτική της συμβουλή για τη Σλοβενία.

Οι πορτοφολάδες και οι πορτοφολάδες τείνουν να λειτουργούν σε περιοχές που είναι δημοφιλείς στους τουρίστες. Προσέχετε τα υπάρχοντά σας γύρω από τα στενά δρομάκια της παλιάς πόλης της Λιουμπλιάνα, τα λεωφορεία για τη λίμνη Bled και κατά μήκος της ακτής.

Οι κλέφτες συχνά παραμονεύουν κατά μήκος των μικρών παραλιών της Σλοβενίας και κλέβουν αντικείμενα χωρίς επίβλεψη. Οι κλέφτες μερικές φορές λειτουργούν σε υπεραστικά λεωφορεία και τρένα, ειδικά τη νύχτα όταν οι άνθρωποι κοιμούνται. Ευτυχώς, η αποτροπή των κλεφτών στη Σλοβενία ​​είναι αρκετά εύκολη με βασικές προφυλάξεις.

Πρώτα απ ‘όλα, μην αφήνετε τα τιμαλφή σας χωρίς επίβλεψη. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο, αν αφήσετε την τσάντα σας στην καρέκλα σας στο εστιατόριο όταν πηγαίνετε στο μπάνιο ή το πορτοφόλι σας στην καρέκλα της παραλίας ενώ κολυμπάτε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην είναι εκεί όταν επιστρέφεις.

Τοποθετήστε τα υπάρχοντά σας σε ασφαλές μέρος. Όταν περπατάτε σε μια πολυσύχναστη περιοχή, βεβαιωθείτε ότι τα τιμαλφή σας προστατεύονται, είτε βρίσκονται σε μια δυσπρόσιτη τσέπη τσάντας, στην μπροστινή τσέπη του παντελονιού σας ή σε μια τσάντα κουμπωμένη κάτω από το μπράτσο σας.

Θέλετε να κάνετε δύσκολο για κάποιον να πάρει τα πράγματά σας χωρίς να το προσέξετε. Αν και μπορεί να συμβεί κλοπή, το ποσοστό που επηρεάζει τους τουρίστες είναι αρκετά χαμηλό ώστε να μπορείτε να το αποφύγετε με ορισμένες προφυλάξεις.

Αποφυγή κακών περιοχών

Η Σλοβενία ​​είναι τόσο ασφαλής που δεν υπάρχουν μέρη που είναι τόσο άσχημα που πρέπει να τα αποφύγετε! Οι Σλοβένοι επισημαίνουν ορισμένες γειτονιές και πόλεις, συνήθως στα περίχωρα της Λιουμπλιάνας, που έχουν φήμη σκιτσογράφου, συμπεριλαμβανομένων των Fužine, Rakova Jelša και Žabjak.

Ωστόσο, μεγάλο μέρος αυτής της κακής φήμης βασίζεται σε στερεότυπα, καθώς αυτές οι γειτονιές φιλοξενούν μεγάλους πληθυσμούς μεταναστών από άλλες βαλκανικές χώρες που αντιμετωπίζονται με περιφρόνηση στη σλοβενική κοινωνία.

Όπως σε κάθε άλλη ευρωπαϊκή πόλη, η περιοχή γύρω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό είναι λίγο πρόχειρη τη νύχτα, αλλά το χειρότερο που μπορεί να βιώσετε είναι κάποια κλοπή (ή μια κλοπή, αν είστε πραγματικά άτυχοι).

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Ακολουθούν μερικές πρόσθετες συμβουλές ασφάλειας για να επισκεφθείτε τη Σλοβενία:

 • Ακολουθήστε τους κανονισμούς οδήγησης εάν νοικιάζετε αυτοκίνητο. Ελέγξτε εάν η διεθνής άδεια οδήγησης ισχύει στη Σλοβενία. Εάν φέρνετε το δικό σας αυτοκίνητο, θα χρειαστείτε χειμερινά ελαστικά για μέρος του χρόνου. Πρέπει να έχετε πάντα αναμμένους τους προβολείς σας.
 • Αποφύγετε τις σκιερές περιοχές τη νύχτα. Ενώ το μεγαλύτερο μέρος της Σλοβενίας είναι ασφαλές, δεν θέλετε να εξερευνήσετε σκοτεινά σοκάκια και άγνωστα μέρη της πόλης μετά το σκοτάδι.
 • Προετοιμαστείτε για το χειμώνα. Οι χειμώνες εδώ μπορεί να είναι πολύ κρύοι, χάρη στο αλπικό κλίμα. Εάν επισκέπτεστε τους χειμερινούς μήνες, φέρτε ζεστά στρώματα και ελέγξτε τον καιρό πριν βγείτε έξω.

Συχνές Ερωτήσεις

Ακολουθούν ορισμένες συνήθεις ερωτήσεις που έχουν κάνει οι άνθρωποι στο παρελθόν σχετικά με την επίσκεψη στη Σλοβενία:

Είναι η Σλοβενία ​​φιλική προς τους τουρίστες;

Ναι, η Σλοβενία ​​είναι φιλική προς τους τουρίστες. Όχι μόνο οι άνθρωποι είναι φιλικοί και φιλόξενοι, αλλά η χώρα διαθέτει εξαιρετική τουριστική υποδομή.

Είναι ασφαλές να πάω στη Σλοβενία ​​αυτή τη στιγμή;

Ναι, είναι ασφαλές να πάτε στη Σλοβενία ​​αυτή τη στιγμή, όπως όλες τις άλλες φορές. Η χώρα είναι πολύ ασφαλής και είναι εδώ και πολλά χρόνια.

Είναι η Κροατία πιο ασφαλής από τη Σλοβενία;

Η Σλοβενία ​​είναι πιο ασφαλής από την Κροατία. Έχει χαμηλότερο ποσοστό εγκληματικότητας και το πλεονέκτημα ότι δεν έχει πολλές κληρονομιές πολέμου, ενώ τμήματα της Κροατίας εξακολουθούν να έχουν νάρκες ξηράς.

Είναι η Σλοβενία ​​φιλική προς τους ξένους;

Οι περισσότεροι Σλοβένοι είναι φιλικοί προς τους ξένους, ιδιαίτερα τους τουρίστες. Ωστόσο, ορισμένα μέρη της Σλοβενίας έχουν προκαταλήψεις για τους ξένους, ειδικά για άτομα από άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης ή επισκέπτες με πιο σκούρο δέρμα.

Είναι η Σλοβενία ​​πιο όμορφη από την Κροατία;

Η απάντηση εξαρτάται από τον ορισμό της ομορφιάς! Η Κροατία έχει μεγαλύτερη και πιο όμορφη ακτογραμμή, αλλά τα βουνά της Σλοβενίας είναι ψηλότερα και πιο ελκυστικά.

Πάνω σε εσάς — Κλείστε το ταξίδι σας σήμερα!

Η Σλοβενία ​​δεν είναι απλώς μια υπέροχη χώρα για επίσκεψη, αλλά και μια υπέροχα ασφαλής χώρα για επίσκεψη. Τα προβλήματα στη χώρα περιορίζονται σε κάποιες μικροκλοπές και σε κάποιο χειμωνιάτικο καιρό.

Έτσι, με τόσα πολλά να δείτε και να κάνετε και μια σχετικά ασφαλή ατμόσφαιρα, τι περιμένετε — κάντε κράτηση για το ταξίδι σας σήμερα και ζήστε μόνοι σας όλα όσα έχει να προσφέρει η Σλοβενία. Χαρουμενα ΤΑΞΙΔΙΑ!

Συχνές ερωτήσεις 

Ποιο αεροδρόμιο εξυπηρετεί η Σλοβενία

Η Σλοβενία εξυπηρετείται από τρία αεροδρόμια:

 • Αεροδρόμιο Λιουμπλιάνα (LJU), το οποίο είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας και βρίσκεται περίπου 25 χιλιόμετρα από το κέντρο της Λιουμπλιάνα.
 • Αεροδρόμιο Μπρέζε (BZG), το οποίο βρίσκεται περίπου 20 χιλιόμετρα από το κέντρο του Μπρέζε.
 • Αεροδρόμιο Ποστόινα (POS), το οποίο βρίσκεται περίπου 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της Ποστόινα.

Μπορείτε να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια για τη Σλοβενία μέσω του Ticketswe. Εδώ είναι μερικές ενδεικτικές τιμές για εισιτήρια με επιστροφή από την Αθήνα (ATH) στη Λιουμπλιάνα (LJU) για τις 20-27 Σεπτεμβρίου 2023:

 • Εταιρεία: Austrian Airlines
 • Τιμή: €250
 • Εταιρεία: Wizz Air
 • Τιμή: €200
 • Εταιρεία: Ryanair
 • Τιμή: €150

Οι τιμές αυτές είναι ενδεικτικά και ενδέχεται να αλλάξουν ανάλογα με την ημερομηνία αναχώρησης, την ώρα, την αεροπορική εταιρεία και άλλους παράγοντες.

Κάντε κλικ στο κουμπί και βρείτε όλες τις πλατφόρμες αναζήτησης και κλείστε μόνοι σας το επόμενο ταξίδι σας.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Διαβάστε επίσης:

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Ντουμπρόβνικ

Οι καλύτερες περιοχές και ξενοδοχεία στην Κροατία

απίστευτα μέρη για να κολυμπήσετε στη Σλοβενία

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια