Είναι ασφαλές για επίσκεψη το Long Beach;

Είναι ασφαλές να επισκεφθείτε το Λονγκ Μπιτς;

Το Long Beach στην Καλιφόρνια είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για παραθαλάσσιες διακοπές, ειδικά για οικογένειες. Η πόλη έχει πολλά δημοφιλή αξιοθέατα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι ελκυστικά για τα παιδιά.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το Ενυδρείο του Ειρηνικού, με μια από τις καλύτερες συλλογές θαλάσσιας άγριας ζωής στον κόσμο ή το συνταξιούχο υπερωκεάνιο Queen Mary για να δείτε πώς ταξίδευαν κάποτε οι άνθρωποι. Φυσικά, το να περάσετε χρόνο στην παραλία είναι απαραίτητο όταν βρίσκεστε στην πόλη, είτε πηγαίνετε στο φυσικό πάρκο El Dorado είτε περπατάτε κατά μήκος του Long Beach Waterfront.

Το Long Beach είναι ένας δημοφιλής προορισμός διακοπών, αλλά προτού κατευθυνθείτε εκεί, πιθανότατα θέλετε να μάθετε αν είναι ασφαλές να το επισκεφτείτε, ειδικά αν σκοπεύετε να πάρετε τα παιδιά σας εκεί. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να παραμείνετε ασφαλείς κατά την επίσκεψή σας.

Είναι ασφαλές για επίσκεψη στο Λονγκ Μπιτς;

Το Λονγκ Μπιτς είναι ασφαλές για επίσκεψη, αλλά δεν είναι το είδος του τόπου όπου μπορείτε να απενεργοποιήσετε τελείως τα έξυπνα σημεία του δρόμου ενώ περπατάτε στην πόλη. Έχει κάποια προβλήματα, όπως το έγκλημα.

Το Long Beach έχει ένα μέτρια υψηλό ποσοστό εγκληματικότητας. Σύμφωνα με κάποιους συσσωρευτές εγκλήματοςτο Λονγκ Μπιτς έχει υψηλότερο ποσοστό εγκληματικότητας από τις περισσότερες άλλες κοινότητες του μεγέθους του.

Το συνολικό ποσοστό εγκληματικότητας είναι 31,68 περιστατικά ανά 1.000 κατοίκους, που είναι υψηλότερο από το 91% των κοινοτήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζουμε τα ποσοστά εγκληματικότητας δεν είναι δίκαιος για δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς όπως το Λονγκ Μπιτς.

Τα εγκλήματα συχνά διαπράττονται εναντίον τουριστών και υπολογίζονται στο σύνολο της εγκληματικότητας της πόλης, αλλά στη συνέχεια διαιρούνται μόνο με τον αριθμό των μόνιμων κατοίκων και όχι με τους επισκέπτες. Αυτό σημαίνει ότι τουριστικοί προορισμοί όπως το Λονγκ Μπιτς έχουν δυσανάλογα υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας.

Τα κοινά εγκλήματα που συμβαίνουν στο Λονγκ Μπιτς περιλαμβάνουν:

  • Πορτοφολάδες
  • Αρπαγή τσάντας
  • Ληστεία
  • Κλοπή οχήματος

Λάβετε υπόψη ότι αν και το Long Beach είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός, δεν είναι απλώς μια τουριστική πόλη. Είναι επίσης μια πόλη με ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια φορτίου της χώρας, που σημαίνει ότι έχει όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχει μια πόλη, συμπεριλαμβανομένου του εγκλήματος.

Εφόσον χρησιμοποιείτε βασικές προφυλάξεις κοινής λογικής όταν περπατάτε στην πόλη, θα πρέπει να είστε ασφαλείς. Όπως πολλά μέρη της Καλιφόρνια, το Λονγκ Μπιτς είναι ευάλωτο σε φυσικές καταστροφές.

Αν και οι πυρκαγιές δεν έχουν πλησιάσει την πόλη πρόσφατα, συχνές πυρκαγιές στη Νότια Καλιφόρνια επηρεάζουν την ποιότητα του αέρα και άλλους παράγοντες ασφάλειας. Το Long Beach βρίσκεται επίσης κοντά στα ρήγματα στην Καλιφόρνια και υφίσταται συχνούς σεισμούς, αν και οι περισσότεροι είναι πολύ μικροί.

Διαβάστε για τις διαδικασίες αντισεισμικής ασφάλειας πριν πάτε. Μπορείτε επίσης να δείτε έναν ιστότοπο όπως π.χ Σεισμική πίστα για να σας βοηθήσει να δείτε εάν υπάρχουν υψηλότερα από τα συνηθισμένα επίπεδα σεισμικής δραστηριότητας.

Εάν έρχεστε στο Λονγκ Μπιτς με στόχο να κολυμπήσετε στον ωκεανό, να έχετε κατά νου ότι το τμήμα της ακτής κατά μήκος του Λονγκ Μπιτς είναι ένα από τα πιο μολυσμένα στη Νότια Καλιφόρνια, εν μέρει χάρη στην παρουσία του λιμανιού κοντά.

Υπάρχουν περιοδικές ανθοφορίες φυκιών ή περίοδοι υψηλής ρύπανσης όταν το κολύμπι δεν είναι ασφαλές, ειδικά κοντά σε αποχετεύσεις καταιγίδων ή περιοχές απορροής. Ελέγξτε τον επίσημο Ιστοσελίδα της πόλης Long Beach, που έχει πρόσφατα δείγματα, για να ξέρετε αν είναι ασφαλές να πάτε για κολύμπι.

Έγκλημα στο Λονγκ Μπιτς

Το έγκλημα είναι ένα από τα πιο κοινά προβλήματα που θα συναντήσετε στο Λονγκ Μπιτς. Όπως κάθε πόλη του μεγέθους της, έχει το μερίδιο της εγκληματικότητας. ο Αστυνομικό Τμήμα του Λονγκ Μπιτς δημοσιεύει επίσημα στατιστικά στοιχεία για την εγκληματικότητα που προσφέρουν ένα στιγμιότυπο της κατάστασης στην πόλη.

Σύμφωνα με στατιστικές εγκληματικότητας από το 2023, τα περισσότερα εγκλήματα που διαπράχθηκαν στο Λονγκ Μπιτς είναι εγκλήματα ιδιοκτησίας, τα οποία αποτελούν το 65,8% των συνολικών εγκλημάτων που διαπράχθηκαν. Το πιο κοινό είδος εγκλήματος ιδιοκτησίας είναι η κλοπή αυτοκινήτων, που αποτελεί περίπου το 20% των συνολικών εγκλημάτων ιδιοκτησίας που διαπράττονται στην πόλη.

Ακολουθεί η μικροκλοπή (αν και τα βασικά στατιστικά στοιχεία δεν κάνουν διαφοροποίηση μεταξύ κλοπής από ανθρώπους και κλοπής από επιχειρήσεις), η οποία αποτελεί το 18,6% των συνολικών εγκλημάτων ιδιοκτησίας που διαπράχθηκαν στο Λονγκ Μπιτς.

Δυστυχώς, το ποσοστό του βίαιου εγκλήματος είναι επίσης αρκετά υψηλό στο Λονγκ Μπιτς. Το βίαιο έγκλημα αποτελεί περίπου το 30% των συνολικών εγκλημάτων που διαπράττονται στην πόλη.

Το πιο συνηθισμένο βίαιο έγκλημα είναι η απλή επίθεση, η οποία αποτελεί περίπου το 55% των συνολικών βίαιων εγκλημάτων που διαπράχθηκαν, ακολουθούμενη από τη βαριά επίθεση, η οποία αποτελεί περίπου το 27% των συνολικών εγκλημάτων που διαπράχθηκαν. Υπάρχουν ορισμένες θετικές τάσεις σχετικά με το βίαιο έγκλημα στο Λονγκ Μπιτς.

Υπήρξαν μόνο 26 δολοφονίες στην πόλη όλο το 2023, το οποίο είναι χαμηλό αν σκεφτεί κανείς ότι είναι μια πόλη πολλών εκατοντάδων χιλιάδων κατοίκων. Επιπλέον, το βίαιο έγκλημα έχει μειωθεί τις τελευταίες δεκαετίεςδείχνοντας ότι γίνεται πιο ασφαλής με την πάροδο του χρόνου.

Μικροκλοπή

Όπως στις περισσότερες άλλες τουριστικές περιοχές, η μικροκλοπή είναι ένα έγκλημα που μπορείτε να περιμένετε να δείτε στο Λονγκ Μπιτς. Τα σημεία εστίασης για μικροκλοπές τείνουν να βρίσκονται σε περιοχές δημοφιλείς μεταξύ των τουριστών, όπως το Downtown Long Beach και η προκυμαία.

Οι ίδιες προφυλάξεις κοινής λογικής που θα παίρνατε οπουδήποτε αλλού ισχύουν και στο Λονγκ Μπιτς. Βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε πουθενά την τσάντα ή την τσάντα σας χωρίς επίβλεψη. Μια στιγμή απροσεξίας τη λάθος στιγμή μπορεί να σημαίνει ότι κάποιος θα ξεφύγει με τα υπάρχοντά σας.

Επίσης, δεν θέλετε να τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας, την ταυτότητα ή το πορτοφόλι σας οπουδήποτε όπου μπορείτε εύκολα να σας κλέψουν πορτοφολάδες. Το να βάζετε το πορτοφόλι σας στην πίσω τσέπη του τζιν σας είναι ένα μεγάλο «όχι», όπως και να αφήνετε το τηλέφωνό σας στο τραπέζι όταν βρίσκεστε σε εστιατόριο ή καφέ.

Φροντίστε να κρατάτε τα σημαντικά αντικείμενα με φερμουάρ και να μην τα φαίνονται καθώς περπατάτε στην πόλη. Δεδομένου ότι οι κλέφτες μερικές φορές στοχεύουν τουρίστες ενώ βρίσκεστε έξω, φροντίστε να προσπαθήσετε να συνεννοηθείτε με τους ντόπιους. Περπατήστε με σκοπό και μην κρατάτε χάρτες ανοιχτούς σε δημόσιο χώρο.

Κλοπή Μηχανοκίνητου Οχήματος

Η κλοπή αυτοκινήτου είναι το πιο κοινό είδος εγκλήματος στο Λονγκ Μπιτς, επομένως αξίζει να είστε προσεκτικοί όταν επισκέπτεστε. Ο καλύτερος τρόπος προστασίας από κλοπή αυτοκινήτου είναι να αποφύγετε να φέρετε το αυτοκίνητό σας στο Λονγκ Μπιτς.

Η πόλη έχει αρκετά καλές δημόσιες συγκοινωνίες και το μεγαλύτερο μέρος της υποδομής της είναι αρκετά συμπαγές, επομένως δεν χρειάζεστε αυτοκίνητο αν έρχεστε απλώς σε ένα σύντομο ταξίδι. Εάν πρέπει να φέρετε το αυτοκίνητό σας, φροντίστε να το παρκάρετε σε ασφαλές μέρος.

Κάντε κράτηση για καταλύματα με ασφαλή γκαράζ ή θέσεις στάθμευσης. Μην αφήνετε το αυτοκίνητό σας στο δρόμο σε μια πρόχειρη γειτονιά μια νύχτα.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε κλειδώσει τις πόρτες και χρησιμοποιείτε άλλες αντικλεπτικές προφυλάξεις, όπως κλειδαριά τιμονιού. Η κλοπή από οχήματα είναι επίσης αρκετά συχνή, ακόμα κι αν το ίδιο το αυτοκίνητό σας δεν θα κλαπεί.

Μην αφήνετε τιμαλφή, συμπεριλαμβανομένων μικροαντικειμένων, όπως χαλαρά ρούχα, να κροταλίζουν γύρω από το αυτοκίνητό σας. Μην αφήνετε τσάντες στο αυτοκίνητό σας ενώ κάνετε περιηγήσεις στα αξιοθέατα ή αφού πάτε για ψώνια. Εάν πρέπει να αφήσετε οτιδήποτε στο αυτοκίνητό σας, βεβαιωθείτε ότι δεν είναι ορατό από έξω.

Αποφυγή κακών περιοχών

Ορισμένα μέρη του Λονγκ Μπιτς διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο εγκληματικότητας από άλλα, επομένως το να γνωρίζετε ποιες περιοχές πρέπει να αποφύγετε είναι σημαντικό μέρος για να παραμείνετε ασφαλείς. Το Downtown Long Beach είναι ιδανικό για εξερεύνηση κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά μπορεί να μην είναι ασφαλές τη νύχτα. Αποφύγετε το μετά το σκοτάδι.

Η παραλία δεν είναι επίσης η πιο ασφαλής περιοχή μετά το σκοτάδι. Η περιοχή γύρω από το αεροδρόμιο του Λονγκ Μπιτς έχει μερικές δημοφιλείς εμπορικές περιοχές, αλλά και ορισμένες γειτονιές με υψηλότερη εγκληματικότητα.

Άλλες γειτονιές όπου θα πρέπει να λάβετε πρόσθετες προφυλάξεις περιλαμβάνουν:

  • Poly High
  • North Long Beach
  • Signal Hill

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Ακολουθούν μερικές επιπλέον συμβουλές για να επισκεφθείτε το Long Beach:

  • Το Long Beach έχει υψηλό πληθυσμό αστέγων. Η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων που είναι άστεγοι δεν έχουν την τύχη τους και θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους με ειρήνη. Οι περιοχές όπου υπάρχουν πολλοί άστεγοι, όπως το κέντρο της πόλης, μπορεί να γίνουν πρόχειρες μετά το σκοτάδι, αλλά μόνο και μόνο επειδή κάποιος είναι άστεγος δεν σημαίνει ότι είναι εγκληματίας.
  • Προσοχή στις κλήσεις απάτης. Αυτό το πρόβλημα είναι ευρέως διαδεδομένο σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένου του Λονγκ Μπιτς. Οι απατεώνες θα παρουσιαστούν ως αξιωματούχοι της πόλης και θα απαιτήσουν προσωπικές πληροφορίες, τις οποίες δεν πρέπει ποτέ να δώσετε μέσω τηλεφώνου.
  • Ερευνήστε τις γειτονιές. Η ασφάλεια διαφέρει πολύ από γειτονιά σε γειτονιά, γι’ αυτό ζητήστε συμβουλές από τον οικοδεσπότη σας ή έναν τοπικό φίλο σχετικά με τις περιοχές που πρέπει να αποφύγετε.

Συχνές Ερωτήσεις

Αυτές οι συνήθεις ερωτήσεις μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε την ασφάλεια του ταξιδιού σας στο Λονγκ Μπιτς:

Είναι ασφαλές το Long Beach να περπατάς τη νύχτα;

Ενώ ορισμένα μέρη του Λονγκ Μπιτς είναι ασφαλή να περπατήσετε τη νύχτα, δεν πρέπει να ρισκάρετε. Έξω από καλά φωτισμένες περιοχές με πολλούς άλλους ανθρώπους γύρω, πάρτε ένα ταξί.

Αξίζει να επισκεφτείτε το Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια;

Αν βρίσκεστε στην περιοχή, το Long Beach αξίζει να επισκεφθείτε, χάρη στο εντυπωσιακό ενυδρείο και την αναπτυσσόμενη σκηνή τροφίμων και πολιτισμού.

Είναι το Λονγκ Μπιτς ένα ωραίο μέρος του Λος Άντζελες;

Το Long Beach είναι μέρος της κομητείας του Λος Άντζελες αλλά όχι η ίδια η πόλη. Είναι ένα από τα πιο κατοικήσιμα μέρη του νομού, μακριά από τον θόρυβο της ίδιας της πόλης.

Είναι το Λονγκ Μπιτς ασφαλές για να μεγαλώσει μια οικογένεια;

Το Λονγκ Μπιτς είναι μια πόλη φιλική προς την οικογένεια και ασφαλής για να μεγαλώσει μια οικογένεια. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε ερευνήσει εκ των προτέρων τις γειτονιές και τηρείτε εκείνες που είναι ασφαλείς.

Πού στο Λονγκ Μπιτς είναι ασφαλές;

Μερικές από τις πιο ασφαλείς γειτονιές του Long Beach είναι το Bixby Knolls, το El Dorado Park και το Los Altos. Ζητήστε συμβουλές από έναν ντόπιο σχετικά με το ποιες γειτονιές είναι ασφαλείς.

Λοιπόν, είναι ασφαλές για επίσκεψη το Long Beach;

Το Long Beach είναι αρκετά ασφαλές για επίσκεψη, αν και θα πρέπει να προσέχετε μικροεγκλήματα. Ασφαλίστε τα τιμαλφή σας, συμπεριλαμβανομένου του αυτοκινήτου σας, από κλοπή και θα είστε καλά. Χαρουμενα ΤΑΞΙΔΙΑ!

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα εισητηρια

Και κατάλυμα μέσο booking.com

Μην ξεχνάτε την ταξιδιωτική σας ασφάλιση!

Ενοικίαση αυτοκίνητου με την Economybookings.com

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια