Είναι ασφαλής η επίσκεψη στη Νέα Ορλεάνη το 2023;

Είναι ασφαλές να επισκεφθείτε την Ορλεάνη το 2023;

Η όμορφη, ηδονική πόλη της Νέας Ορλεάνης είναι ένας δημοφιλής προορισμός για εθνικούς και διεθνείς επισκέπτες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σχεδόν 19 εκατομμύρια επισκέπτες  έρχονται στην πόλη ετησίως.

Ο μοναδικός πολιτισμός και η ιστορία της Νέας Ορλεάνης, μια κληρονομιά των δεκαετιών που ήταν υπό γαλλική κατοχή, είναι ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται. Μπορείτε να δείτε ίχνη αυτής της ιστορίας στην κομψή Γαλλική Συνοικία, η οποία μοιάζει με ευρωπαϊκή πόλη και όχι σαν βορειοαμερικανική.

Οι άνθρωποι επισκέπτονται επίσης τη Νέα Ορλεάνη χάρη στη ζωντανή μουσική σκηνή της, που βρίσκεται στα πολλά τζαζ και μπλουζ μπαρ, και την εκπληκτική νυχτερινή της ζωή. Η νυχτερινή ζωή γίνεται ακόμα καλύτερη κατά τη διάρκεια του Mardi Gras, ενός μεγάλου πάρτι στο δρόμο που καταλαμβάνει την πόλη.

Αλλά ενώ αυτή η ιστορική πόλη είναι πλούσια σε ιστορία, πολιτισμό και νυχτερινή ζωή, είναι η Νέα Ορλεάνη ασφαλής για επίσκεψη; Εδώ είναι η γνώμη των ειδικών μας.

Διαβάστε επίσης:Αεροπορικά εισιτήρια για Νέα Ορλεάνη

Είναι ασφαλής η επίσκεψη στη Νέα Ορλεάνη το 2023;

Μπαρ και φώτα νέον στην περιοχή French Quarter για ένα κομμάτι με τίτλο Is New Orleans Safe

f11photo/Shutterstock

Ναί. Η Νέα Ορλεάνη είναι ασφαλής για επίσκεψη, αλλά οι επισκέπτες πρέπει να λαμβάνουν βασικές προφυλάξεις και να γνωρίζουν το περιβάλλον τους.

Η Νέα Ορλεάνη έχει υψηλό ποσοστό εγκληματικότητας, συμπεριλαμβανομένου υψηλού ποσοστού βίαιης εγκληματικότητας. Αν και το έγκλημα συνήθως δεν επηρεάζει τους τουρίστες καθώς περιορίζεται σε μέρη της Νέας Ορλεάνης όπου οι τουρίστες σπάνια τολμούν, οι επισκέπτες θα πρέπει να λαμβάνουν βασικές προφυλάξεις για να προστατευτούν.

Βρείτε την καλύτερη προσφορά

Περιηγηθείτε στα ξενοδοχεία της Νέας Ορλεάνης

Περιηγηθείτε στα ξενοδοχεία της Νέας Ορλεάνης

Μην σπαταλάτε τα χρήματα που κερδίσατε με κόπο. Αποκτήστε την καλύτερη προσφορά στο ταξίδι σας συγκρίνοντας προσφορές στην Booking.com και στην Expedia!

Pros:

 • Επιλογές για όλα τα στυλ ταξιδιού και τους προϋπολογισμούς
 • Εγγυήσεις αντιστοίχισης τιμών
 • Αποκλειστικές προσφορές της τελευταίας στιγμής

Δείτε Προσφορές Expedia.com

Ενδέχεται να κερδίσουμε προμήθεια όταν κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

Δεν υπάρχει τρόπος να ζαχαρώσουμε την κατάσταση στην πόλη. Η Νέα Ορλεάνη έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας στη χώρα. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά βίαιης εγκληματικότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με τις τοπικές ειδήσεις, η πόλη έχει το 9ο υψηλότερο  ποσοστό ανθρωποκτονιών  στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Άλλα κοινά εγκλήματα στη Νέα Ορλεάνη περιλαμβάνουν:

 • Προσβολή
 • Ληστεία
 • Κλοπή αυτοκινήτων
 • Απάτες
 • Μικροκλοπή

Με τέτοιες ανησυχητικές στατιστικές εγκληματικότητας, μπορεί να αναρωτιέστε γιατί οι άνθρωποι επισκέπτονται καθόλου τη Νέα Ορλεάνη! Ωστόσο, τα περισσότερα θύματα αυτών των εγκλημάτων είναι ντόπιοι, όχι τουρίστες. Η συντριπτική πλειονότητα της εγκληματικότητας συμβαίνει σε κατοικημένες γειτονιές που είναι πολύ μακριά από μέρη όπου τείνουν να επισκέπτονται οι τουρίστες.

Δημοφιλείς γειτονιές όπως η Γαλλική Συνοικία είναι σχετικά ασφαλείς, ειδικά από το βίαιο έγκλημα. Το τουριστικό συμβούλιο της Νέας Ορλεάνης  μοιράζεται πληροφορίες σχετικά με τις επενδύσεις που έχει κάνει η πόλη για να διατηρήσει ασφαλείς τις δημοφιλείς τουριστικές περιοχές, όπως η αυξημένη παρουσία NOPD και η εφαρμογή φυλάκων δημόσιας ασφάλειας για την παροχή επιπλέον βλέμματος στους πολυσύχναστους δρόμους.

Εκτός από το έγκλημα, πρέπει να ανησυχείτε για τον καιρό στη Νέα Ορλεάνη.  Η πόλη είναι εξαιρετικά ευάλωτη στους τυφώνες, κάτι που θα γνωρίζει όποιος θυμάται την καταστροφή του τυφώνα Κατρίνα . Αν και δεν έχει σημειωθεί καταιγίδα όπως ο τυφώνας Κατρίνα από τότε, η Νέα Ορλεάνη εξακολουθεί να πλήττεται σκληρά από την εποχή των τυφώνων κάθε χρόνο, ειδικά επειδή μεγάλο μέρος της πόλης βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Κάθε λίγα χρόνια, βιώνει μια άλλη θανατηφόρα καταιγίδα, όπως ο τυφώνας Ida το 2021 .

Για λόγους ασφαλείας, είναι καλύτερο να αποφύγετε τη Νέα Ορλεάνη κατά την περίοδο των τυφώνων. Ακόμα κι αν δεν υπάρχουν θανατηφόρες πλημμύρες, το περπάτημα στην πόλη κατά τη διάρκεια ενός τυφώνα είναι δυσάρεστο. Η περίοδος των τυφώνων  διαρκεί από τον Ιούνιο έως τον Νοέμβριο, αλλά είναι η χειρότερη τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.

Βρείτε την καλύτερη προσφορά

Περιηγηθείτε στα ξενοδοχεία της Νέας Ορλεάνης

Περιηγηθείτε στα ξενοδοχεία της Νέας Ορλεάνης

Μην σπαταλάτε τα χρήματα που κερδίσατε με κόπο. Αποκτήστε την καλύτερη προσφορά στο ταξίδι σας συγκρίνοντας προσφορές στην Booking.com και στην Expedia!

Pros:

 • Επιλογές για όλα τα στυλ ταξιδιού και τους προϋπολογισμούς
 • Εγγυήσεις αντιστοίχισης τιμών
 • Αποκλειστικές προσφορές της τελευταίας στιγμής

Δείτε Προσφορές Expedia.com

Ενδέχεται να κερδίσουμε προμήθεια όταν κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

Έγκλημα στη Νέα Ορλεάνη

Πλήθος κόσμου στη γαλλική συνοικία στη Νέα Ορλεάνη για έναν οδηγό σχετικά με το εάν είναι ασφαλές ή όχι

Νέα Ορλεάνη, Λος Άντζελες – 9 Απριλίου 2023: Ένα πλήθος συγκεντρώνεται στην οδό Bourbon στην ιστορική γαλλική συνοικία στη Νέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα για ένα παραδοσιακό συγκρότημα τζαζ/Adam McCullough/Shutterstock

Το έγκλημα είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για τους επισκέπτες και τους κατοίκους της Νέας Ορλεάνης. Η πόλη παλεύει με υψηλό ποσοστό εγκληματικότητας και υψηλό ποσοστό βίαιης εγκληματικότητας.

Το πιο ανησυχητικό είναι το υψηλό ποσοστό ανθρωποκτονιών, το οποίο είναι 41 περιστατικά ανά 100.000 κατοίκους , πολύ υψηλότερο από το ποσοστό σε άλλες μεγάλες πόλεις όπως το Σικάγο. Υπάρχουν μερικοί παράγοντες πίσω από το υψηλό ποσοστό ανθρωποκτονιών στη Νέα Ορλεάνη, συμπεριλαμβανομένης της βαθιάς κοινωνικής ανισότητας, μερικά από τα χειρότερα ποσοστά φτώχειας στη χώρα, το υψηλό ποσοστό κατοχής όπλων και μια κακώς στελεχωμένη αστυνομία που συχνά κατηγορείται για διαφθορά.

Οι ανθρωποκτονίες αποτελούν το 0,4% του συνολικού ποσοστού εγκληματικότητας στη Νέα Ορλεάνη και το 26% των συνολικών βίαιων εγκλημάτων που διαπράττονται στην πόλη, σύμφωνα με στοιχεία του FBI . Το βίαιο έγκλημα αποτελεί περίπου το 17,7% των συνολικών εγκλημάτων που διαπράττονται στην πόλη. Το πιο συνηθισμένο βίαιο έγκλημα είναι η ληστεία, που αποτελεί το 57,7% όλων των βίαιων εγκλημάτων που διαπράττονται στην πόλη.

Παρόλο που τα βίαια εγκλήματα είναι τα πρωτοσέλιδα, τα εγκλήματα ιδιοκτησίας αποτελούν τα περισσότερα εγκλήματα που διαπράχθηκαν στη Νέα Ορλεάνη, περίπου το 82,3%. Όπως και στα περισσότερα άλλα μέρη, το πιο κοινό έγκλημα ιδιοκτησίας είναι η κλοπή-κλοπή, η οποία αποτελεί περίπου το 75,6% των εγκλημάτων ιδιοκτησίας που διαπράττονται στη Νέα Ορλεάνη. Η Νέα Ορλεάνη έχει επίσης υψηλό ποσοστό κλοπών αυτοκινήτων.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να τεθούν τα στατιστικά στοιχεία εγκληματικότητας για τη Νέα Ορλεάνη στο πλαίσιο. Το ποσοστό εγκληματικότητας στη Λουιζιάνα (και στον αμερικανικό Νότο συνολικά) είναι αρκετά υψηλό και το ποσοστό εγκληματικότητας της Νέας Ορλεάνης μειώνεται στην πραγματικότητα σε σύγκριση με την υπόλοιπη πολιτεία.

Το ποσοστό εγκληματικότητας στη Νέα Ορλεάνη μειώνεται επίσης τα τελευταία χρόνια. Η βίαιη εγκληματικότητα μειώθηκε κατά 20%  στη Νέα Ορλεάνη, ενώ αυξανόταν στην υπόλοιπη χώρα και στην υπόλοιπη πολιτεία της Λουιζιάνα. Η μείωση της εγκληματικότητας έρχεται ως αποτέλεσμα πολυετών προσπαθειών από τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου και τους υποστηρικτές της κοινωνίας των πολιτών.

Όλες αυτές οι στατιστικές για την εγκληματικότητα δίνουν μια εικόνα ασφάλειας στη Νέα Ορλεάνη που είναι τόσο ζοφερή όσο και αισιόδοξη. Είναι αλήθεια ότι η πόλη έχει πολλή εγκληματικότητα και οι επισκέπτες θα μπορούσαν να επηρεαστούν από αυτό. Θα πρέπει να λάβετε πολλές προφυλάξεις για να παραμείνετε ασφαλείς, συμπεριλαμβανομένης της μη περιπλάνησης σε άγνωστες περιοχές και της επίγνωσης του περιβάλλοντός σας.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η Νέα Ορλεάνη είναι εντελώς επικίνδυνη για επίσκεψη και πολλοί ντόπιοι δυσανασχετούν με αυτό το στερεότυπο της πόλης τους. Άσχημα πράγματα συμβαίνουν στη Νέα Ορλεάνη, όπως σε πολλά άλλα μέρη, αλλά οι λόγοι είναι πιο περίπλοκοι από ό,τι φαίνονται με την πρώτη ματιά. Αξίζει τον κόπο να λάβετε τις σωστές προφυλάξεις για να διασφαλίσετε ότι θα εξερευνήσετε αυτή την όμορφη πόλη με ασφάλεια.

Μικροκλοπή

Το πιο συνηθισμένο έγκλημα που βιώνουν οι άνθρωποι, ιδιαίτερα οι τουρίστες, στη Νέα Ορλεάνη είναι η μικροκλοπή. Η πόλη έχει αρκετά υψηλό ποσοστό μικροκλοπών, όπως πορτοφολάδες, αρπαγές τσαντών και κλοπές από οχήματα.

Το ποσοστό μικροκλοπών είναι υψηλότερο σε τουριστικές περιοχές της πόλης, όπως η French Quarter και η Bourbon Street. Η περιοχή μεταξύ της οδού Bourbon και της οδού Frenchman είναι ένα καυτό σημείο για το έγκλημα. Οι τουρίστες γίνονται συχνά στόχος κλοπών και απατών.

Το τουριστικό συμβούλιο της Νέας Ορλεάνης  έχει μια λίστα με συμβουλές για τους επισκέπτες για να αποφύγουν να πέσουν θύματα κλοπής. Λάβετε βασικές προφυλάξεις για να προστατευτείτε, όπως:

 • Το βράδυ περπατήστε με παρέες ή πάρτε ταξί.
 • Αποφύγετε να μεθύσετε πολύ, καθώς οι κλέφτες στοχεύουν άτομα μέσα ή έξω από μπαρ και κλαμπ.
 • Να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε το smartphone σας δημόσια, γιατί οι κλοπές τηλεφώνου είναι συχνές.
 • Τοποθετήστε το πορτοφόλι σας σε ένα ασφαλές μέρος, όπως μια μπροστινή τσέπη ή τσάντα χιαστί.
 • Μην αφήνετε ποτέ την τσάντα σας χωρίς επίβλεψη ή σε μέρος όπου είναι εύκολο να την πιάσετε, όπως η πλάτη μιας καρέκλας καφέ.
 • Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας – εάν μια κατάσταση σας φαίνεται ύποπτη, φύγετε.

Οι απατεώνες πλησιάζουν συχνά τους τουρίστες και τους παίρνουν τα χρήματά τους. Μερικές από τις απάτες είναι χαρακτηριστικές της Νέας Ορλεάνης και παίζουν με τη φήμη της πόλης για μάντεις και βουντού για απάτη. Οι απατεώνες πλησιάζουν τους ανθρώπους και προσφέρονται να πουν την τύχη τους—μια κοινή γραμμή είναι να σας πουν πού πήρατε τα παπούτσια σας.

Άλλες απάτες είναι κοινές αλλού, όπως παιχνίδια με κάρτες, παιχνίδια καλαμποκιού και ράπερ που πλησιάζουν ανθρώπους στο δρόμο με CD ή εξατομικευμένα τραγούδια. Άλλοι χρησιμοποιούν τις διάσημες χάντρες Mardi Gras για να εξαπατήσουν ανθρώπους, προσφέροντας στους ανθρώπους περιδέραια με χάντρες και στη συνέχεια απαιτώντας πληρωμή.

Αντιμετωπίστε τους απατεώνες στη Νέα Ορλεάνη με τον ίδιο τρόπο που θα τους συμπεριφέρεστε αλλού. Εάν κάποιος σας πλησιάσει στο δρόμο ή σας φαίνεται πολύ πρόθυμος να σας μιλήσει, φύγετε και αγνοήστε τον. Εάν σας παρενοχλήσουν, καλέστε έναν αστυνομικό ή έναν φύλακα δημόσιας ασφάλειας.

Ληστεία

Το βίαιο έγκλημα που κινδυνεύουν περισσότερο οι τουρίστες στη Νέα Ορλεάνη, και επίσης το πιο κοινό βίαιο έγκλημα στην πόλη, είναι η ληστεία. Οι ληστείες μπορούν να συμβούν σε τουριστικές περιοχές της πόλης και οι τουρίστες γίνονται συχνά στόχος, ειδικά κατά μήκος του δημοφιλούς δρόμου νυχτερινής διασκέδασης της Bourbon Street.

Τα καλά νέα είναι ότι οι ληστείες συμβαίνουν συχνά τη νύχτα και είναι σχετικά εύκολο να αποφευχθούν αν λάβετε τις σωστές προφυλάξεις. Αποφύγετε να περπατάτε μόνοι σας τη νύχτα. Ταξιδεύετε μόνο με μια ομάδα σε καλά φωτισμένες περιοχές πεζών με πολλά άλλα άτομα τριγύρω. Σε πιο απομονωμένες περιοχές μετά το σκοτάδι, επιλέξτε ταξί ή Uber, ακόμα κι αν βρίσκεστε με άλλα άτομα.

Επίσης, δεν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή στον εαυτό σας ως πιθανό θύμα ή να κάνετε κάτι που σας κάνει ελκυστικό για πιθανούς ληστές. Αποφύγετε να αναβοσβήνουν πολλά μετρητά ή τιμαλφή που σας ξεχωρίζουν ως επικερδή στόχο.

Αν και πολλοί άνθρωποι έρχονται στη Νέα Ορλεάνη για τη νυχτερινή ζωή, αποφύγετε την υπερβολή καθώς οι ληστές στοχεύουν συχνά άτομα που είναι πολύ μεθυσμένα. Μερικοί ληστές δραστηριοποιούνται σε κλαμπ και μπαρ και ξεχωρίζουν άτομα προς στόχευση. Πάντα να παρακολουθείτε στενά το ποτό σας για να βεβαιωθείτε ότι κάποιος δεν γλιστράει κάτι στο ποτό σας.

Αποφυγή κακών περιοχών

Ερειπωμένο παλιό σπίτι σε μια φτωχή περιοχή της Νέας Ορλεάνης για έναν οδηγό για το εάν η πόλη είναι ασφαλής για επίσκεψη

Νέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα / ΗΠΑ – 24 Ιουνίου 2017: Η ζωή στην παλιά φτωχή γειτονιά της Νέας Ορλεάνης. Παλιά ξύλινα σπίτια σε αποικιακό στιλ/Konoplytska/Shutterstock

Η παραμονή ασφαλής στη Νέα Ορλεάνη σημαίνει αποφυγή γειτονιών με επικίνδυνη φήμη. Η εγκληματικότητα στη Νέα Ορλεάνη είναι πολύ διαστρωματωμένη ανάλογα με την τοποθεσία και οι γειτονιές εκτός του τουριστικού πυρήνα τείνουν να έχουν πολύ υψηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας. Αυτές οι γειτονιές είναι συνήθως φτωχές και περιθωριοποιημένες από την πόλη – και σπάνια είναι μέρη όπου οι τουρίστες θα τολμήσουν, ακόμη και κατά λάθος.

Ωστόσο, είναι καλό να γνωρίζετε ποια μέρη στην πόλη είναι καλύτερο να αποφεύγετε. Οι πιο επικίνδυνες γειτονιές στη Νέα Ορλεάνη είναι το Desire και η Florida, αλλά απέχουν πολύ από δημοφιλείς τουριστικές διαδρομές.

Άλλες γειτονιές που πρέπει να αποφύγετε περιλαμβάνουν:

 • Central City (έξω από τη λεωφόρο Oretha Castle Haley Boulevard)
 • Τρίγωνο Χόφμαν
 • Πόλη της Σιών
 • Ταύρος

Ζητήστε από έναν ντόπιο για πιο ακριβείς συμβουλές ενώ βρίσκεστε στην πόλη.

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Προσεγμένο παλιό αρχοντικό στην πλατεία Τζάκσον με άμαξες αλόγων έξω από τη μαύρη περιφραγμένη αυλή για οδηγό με τίτλο Is New Orleans Safe to Visit

ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΣ, ΛΟΥΙΖΙΑΝΑ, ΗΠΑ – 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021: Οι τουρίστες αναμειγνύονται στην πλατεία Τζάκσον, Νέα Ορλεάνη, ορατός καθεδρικός ναός του Σεντ Λούις. άλογα και άμαξες περιμένουν να ταξιδέψουν στη Νέα Ορλεάνη τον ΙΟΥΝΙΟ 2021/Simply Photos/Shutterstock

Ακολουθούν ορισμένες πρόσθετες συμβουλές για την ασφαλή επίσκεψη στη Νέα Ορλεάνη:

 • Η κλοπή από οχήματα είναι συχνή. Εάν οδηγείτε στη Νέα Ορλεάνη ή νοικιάζετε αυτοκίνητο, κλειδώνετε πάντα τις πόρτες του αυτοκινήτου σας, τυλίγετε τα παράθυρά σας και μην αφήνετε τιμαλφή στο αυτοκίνητο.
 • Πάρτε ένα ταξί ή μοιράστε το αυτοκίνητο αντί να περπατήσετε. Βεβαιωθείτε ότι ο οδηγός του rideshare που έρχεται να σας παραλάβει είναι ο ίδιος που χαιρέσατε στην εφαρμογή ή χρησιμοποιήστε αξιόπιστες εταιρείες ταξί.
 • Προετοιμαστείτε για τη ζέστη στη Νέα Ορλεάνη. Φορέστε ελαφριά, φαρδιά ρούχα. Εφαρμόστε άφθονο αντηλιακό. Φροντίστε να παραμένετε ενυδατωμένοι γιατί η υγρασία επηρεάζει συχνά τους επισκέπτες.

Βρείτε την καλύτερη προσφορά

Περιηγηθείτε στα ξενοδοχεία της Νέας Ορλεάνης

Περιηγηθείτε στα ξενοδοχεία της Νέας Ορλεάνης

Μην σπαταλάτε τα χρήματα που κερδίσατε με κόπο. Αποκτήστε την καλύτερη προσφορά στο ταξίδι σας συγκρίνοντας προσφορές στην Booking.com και στην Expedia!

Pros:

 • Επιλογές για όλα τα στυλ ταξιδιού και τους προϋπολογισμούς
 • Εγγυήσεις αντιστοίχισης τιμών
 • Αποκλειστικές προσφορές της τελευταίας στιγμής

Δείτε Expedia.com

Ενδέχεται να κερδίσουμε προμήθεια όταν κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

Συχνές Ερωτήσεις

Δροσερό παλιό λευκό κουπιά στον ποταμό στη Νέα Ορλεάνη δίπλα στην προβλήτα βράχου με μια ξύλινη αποβάθρα

f11photo/Shutterstock

Ακολουθούν μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις από επισκέπτες στη Νέα Ορλεάνη:

Είναι η Νέα Ορλεάνη ασφαλής ως τουρίστας;

Ως τουρίστας, θα είστε ασφαλείς στη Νέα Ορλεάνη — διαφορετικά, δεν θα προσέλκυε ακόμα εκατομμύρια επισκέπτες! Οι περιοχές στη Νέα Ορλεάνη που είναι δημοφιλείς μεταξύ των τουριστών έχουν επίσης τα χαμηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας.

Είναι ασφαλές να περπατάς στη Νέα Ορλεάνη τη νύχτα;

Η Νέα Ορλεάνη δεν είναι πολύ ασφαλής τη νύχτα, καθώς το ποσοστό εγκληματικότητας είναι τόσο υψηλό. Το μόνο μέρος που είναι κάπως ασφαλές τη νύχτα είναι η Γαλλική Συνοικία (και ακόμη και τότε, μόνο οι κεντρικοί δρόμοι), επειδή υπάρχει τόσο μεγάλη κίνηση με τα πόδια που οι εγκληματίες αποτρέπονται.

Αξίζει ακόμα να επισκεφτείτε τη Νέα Ορλεάνη;

Παρά τις προκλήσεις, η Νέα Ορλεάνη εξακολουθεί να αξίζει να επισκεφθείτε. Είναι μια όμορφη πόλη και έχει έναν πλούσιο πολιτισμό εντελώς μοναδικό όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και στον κόσμο.

Είναι ακριβή η επίσκεψη στη Νέα Ορλεάνη;

Οι κύριες τουριστικές περιοχές στη Νέα Ορλεάνη, όπως η Bourbon Street, μπορεί να είναι λίγο ακριβές. Ωστόσο, είναι δυνατό να επισκεφθείτε την πόλη με έναν προϋπολογισμό.

Είναι ασφαλές το Uber στη Νέα Ορλεάνη;

Η Uber είναι ασφαλής στη Νέα Ορλεάνη και ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους για να μετακινηθείτε στην πόλη τη νύχτα. Βεβαιωθείτε ότι εξακολουθείτε να λαμβάνετε προφυλάξεις ασφαλείας, όπως να ελέγχετε τις πινακίδες και το όνομα του οδηγού που έρχεται να σας παραλάβει, επειδή οι εγκληματίες μερικές φορές παρουσιάζονται ως οδηγοί Uber.

Λοιπόν, είναι η Νέα Ορλεάνη ασφαλής για επίσκεψη;

Η Νέα Ορλεάνη είναι μια πόλη όπου θα πρέπει να λάβετε ορισμένες προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένης της διασφάλισης ότι μένετε σε ασφαλή μέρη της πόλης που αποτελούν αντικείμενο καλής εμπορίας. Εάν το κάνετε αυτό, θα έχετε ένα ασφαλές ταξίδι.

Διαβάστε επίσης:Τι κοστίζει ένα ταξίδι στη Νέα Ορλεάνη

Aκολουθήστε μας στο facebook

Κάρτα Revolut: Η καλύτερη λύση για τους ταξιδιώτες!

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα εισητηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Διαμονή

Ασφάλιση 

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια