Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για τα Universal Studios Hollywood το 2023

Περιεχόμενα

Τα Universal Studios Hollywood είναι ένα από τα καλύτερα θεματικά πάρκα για να επισκεφτείτε για να ξαναζήσετε παιδικές αναμνήσεις. Όχι μόνο φιλοξενεί το The Wizarding World of Harry Potter και το Jurassic World: The Ride, αλλά έχει επίσης αποκαλύψει ένα νέο θεματικό πάρκο για τον minigamer όλων μας, το Super Nintendo World! Υπάρχουν τόσα πολλά να δείτε και να κάνετε εδώ που σίγουρα θα θέλετε να προγραμματίσετε τις μέρες σας εκ των προτέρων για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας.

Μόλις μάθετε πόσες ημέρες θα περάσετε στο θεματικό πάρκο, μπορείτε να ορίσετε ποιο εισιτήριο Universal Studios Hollywood είναι καλύτερο για εσάς και την ομάδα σας. Πολλά εισιτήρια και πακέτα είναι διαθέσιμα, αλλά το πού θα αγοράσετε εισιτήρια για τα Universal Studios Hollywood και το καλύτερο εισιτήριο για εσάς εξαρτάται πραγματικά από το πώς θέλετε να ζήσετε το πάρκο!

Γρήγορη απάντηση – Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για τα Universal Studios Hollywood: Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ αγορά εισιτηρίων για τα Universal Studios Hollywood είναι online εκ των προτέρων εδώ. Αυτά τα εισιτήρια σάς επιτρέπουν να παραλείψετε τη γραμμή και επιστρέφονται έως και 24 ώρες νωρίτερα. Αν θέλετε να πάτε στα παρασκήνια του μεγαλύτερου κινηματογραφικού στούντιο και θεματικού πάρκου στον κόσμο, κλείστε αυτή την περιοδεία VIP αντι αυτου.

Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε εισιτήρια για τα Universal Studios Hollywood

Ο τύπος του εισιτηρίου για τα Universal Studios Hollywood που παίρνετε και ο τρόπος που το αγοράζετε επηρεάζουν το πόσα μπορείτε να δείτε και να κάνετε. Έτσι, πριν προχωρήσουμε στο πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας πώς να αγοράσετε ένα εισιτήριο για τα Universal Studios Hollywood, εξοικονομώντας πιθανώς ώρες στον ήλιο προσπαθώντας να βγάλετε εισιτήριο στο πάρκο!

Γραμμή αυτοπροσώπως (Δεν συνιστάται)

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια στην μπροστινή πύλη του πάρκου, αλλά συνιστούμε ανεπιφύλακτα να μην το δοκιμάσετε. Το πρώτο πρόβλημα με την προσωπική αγορά στην πύλη είναι ότι τα εισιτήρια της ίδιας ημέρας είναι πιο ακριβά από προκράτηση online εισιτηρίων. Το δεύτερο ζήτημα είναι ότι δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα αγοράσετε εισιτήριο για το πάρκο. Τα εισιτήρια που διατίθενται καθημερινά είναι περιορισμένα και το πάρκο εξαντλείται online εκ των προτέρων για τις περισσότερες μέρες.

Είναι επίσης ωφέλιμο να αγοράσετε εκ των προτέρων για τα παιδιά, ειδικά αν είναι ψηλά για την ηλικία τους. Η τιμή των εισιτηρίων στην πύλη βασίζεται στο ύψος, ενώ η online τιμή εξαρτάται από την ηλικία.

Online κράτηση (Συνιστάται)

Η κράτηση εισιτηρίων για τα Universal Studios Hollywood εκ των προτέρων είναι ο καλύτερος τρόπος για να εγγυηθείτε ότι θα μπείτε στο πάρκο. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για τα Universal Studios Hollywood μέσω του επίσημη ιστοσελίδα ή έναν τρίτο πωλητή όπως το GetYourGuide. Συνιστούμε το τελευταίο, καθώς Τα εισιτήρια που γίνονται κράτηση μέσω του επίσημου ιστότοπου δεν επιστρέφονται, δεν ανταλλάσσονται και δεν μεταβιβάζονται.

Αν εσύ αγοράστε τα εισιτήριά σας για τα Universal Studios Hollywood στο GetYourGuide, μπορείτε να ακυρώσετε για πλήρη επιστροφή χρημάτων έως και 24 ώρες πριν την επίσκεψή σας. Αν ανησυχείτε για τη διαφορετική τιμολόγηση, τότε έχετε δίκιο, αλλά δεν είναι αυτό που θα περιμένατε: Η αγορά στο GetYourGuide είναι στην πραγματικότητα φθηνότερη από ό,τι στον επίσημο ιστότοπο τις περισσότερες φορές. Μερικές φορές ο επίσημος ιστότοπος είναι φθηνότερος, καθώς τα Universal Studios δοκιμάζουν συχνά τεχνικές beta μάρκετινγκ και προσφέρουν εισιτήρια με έκπτωση σε ορισμένους επισκέπτες που πραγματοποιούν αγορές μέσω Διαδικτύου. Επειδή όμως δεν είναι εγγύηση ότι θα λάβετε έκπτωση, συνιστούμε να κάνετε κράτηση εισιτηρίου μίας ή δύο ημερών μέσω του GetYourGuide.

Κάντε κράτηση για μια περιήγηση και εισιτήριο VIP στο Universal Studios

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψη στα Universal Studios Hollywood, ρίξτε μια ματιά σε αυτό Περιήγηση στα VIP Universal Studios και εισιτήριο skip-the-line. Αυτή η ξενάγηση στα Universal Studios Hollywood περιλαμβάνει μια ματιά στα παρασκήνια του κινηματογραφικού στούντιο που παρήγαγε διάσημες ταινίες όπως Jurassic Park, Mission: Impossible III, Meet the Fockersκαι Η γάτα στο καπέλο. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης δωρεάν στάθμευση με παρκαδόρο, θέσεις προτεραιότητας σε επιλεγμένες παραστάσεις, πρόσβαση στο VIP τραπεζαρία, εισιτήριο για όλες τις διαδρομές, πρωινό και πλήρες γκουρμέ μεσημεριανό μπουφέ, ξενάγηση στο τμήμα προπαγάνδας και έγκαιρη πρόσβαση. στο The Wizarding World και στο Ollivander’s Wand Shop.

Χρήσιμες πληροφορίες για επίσκεψη στα Universal Studios Hollywood

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφτείτε τα Universal Studios Hollywood;

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τα Universal Studios Hollywood είναι από τον Σεπτέμβριο έως τις αρχές Νοεμβρίου (πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών) και από τον Ιανουάριο έως το τέλος Φεβρουαρίου (πριν οι μαθητές πάνε για ανοιξιάτικες διακοπές). Είναι επίσης καλύτερο να επισκεφτείτε το πάρκο τις καθημερινές, όταν οι ντόπιοι είναι στη δουλειά ή στο σχολείο. Φυσικά, συνιστούμε να φτάσετε στο πάρκο όσο το δυνατόν νωρίτερα την ημέρα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη μέρα σας!

Ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας των Universal Studios Hollywood;

Τα Universal Studios Hollywood είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 8 ή 9 π.μ. έως τις 9 ή 10 μ.μ., ανάλογα με την ημέρα. Μπορείτε να εισέλθετε στο πάρκο πριν ανοίξει, εάν αγοράσετε εισιτήριο πρόωρης εισόδου. Το Universal CityWalk είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 11 το πρωί έως τις 9 ή 22:00, ανάλογα με την ημέρα.

Πώς θα φτάσετε στα Universal Studios Hollywood;

Το Universal Studios Hollywood βρίσκεται κοντά στο πάρκο Griffith στη βορειοδυτική πλευρά του Λος Άντζελες. Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε εκεί είναι με οδήγηση, αλλά γνωρίζουμε πόσο φρικτή μπορεί να είναι η κίνηση στο Λος Άντζελες, οπότε φύγετε όσο το δυνατόν νωρίτερα και αργά για να αποφύγετε τις ώρες αιχμής.

Μπορείτε επίσης να πάρετε τη γραμμή Β του μετρό (Κόκκινη) από το κέντρο του Λος Άντζελες μέχρι το πάρκο σε περίπου 40 λεπτά. Αρκετά ξενοδοχεία προσφέρουν ακόμη και υπηρεσίες μεταφοράς (μερικά δωρεάν, άλλα επί πληρωμή) προς τη Disneyland και τα Universal Studios Hollywood, οπότε ελέγξτε τα καταλύματα σας για να δείτε εάν μπορείτε να πάρετε λεωφορείο και να αποφύγετε να πληρώσετε για πάρκινγκ!

Πώς λειτουργούν τα εισιτήρια Hollywood της Universal Studios;

Υπάρχει ένα γενικό εισιτήριο εισόδου για τα Universal Studios Hollywood, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε ως α πάσο μιας ή δύο ημερών. Αυτό το πάσο σάς παρέχει πρόσβαση σε όλους τους χώρους του πάρκου, συμπεριλαμβανομένων των παραστάσεων. Το εισιτήριο δεύτερου επιπέδου είναι το Universal Express Pass, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα εισιτήριο skip-the-line για τα αξιοθέατα του Χόλιγουντ των Universal Studios που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία φορά ανά βόλτα ή παράσταση. Μπορείτε επίσης να προσθέστε πακέτα εκδρομών για σκηνικά ταινιών και αίθουσες στήριξης στο πάσο σας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για τα Universal Studios Hollywood;

Η τιμολόγηση των εισιτηρίων του Χόλιγουντ των Universal Studios μπορεί να γίνει αρκετά περίπλοκη, με βάση την ημερομηνία που θέλετε να πάτε και το πακέτο που θέλετε.

Σε γενικές γραμμές, ένα κανονικό μονοήμερο εισιτήριο εισόδου στον ιστότοπο της Universal για έναν ενήλικα κοστίζει 109 έως 149 $ και ένα εισιτήριο εισόδου μιας ημέρας για ένα παιδί ηλικίας 3 έως 9 ετών κοστίζει 103 έως 143 $. Παιδιά 2 ετών και κάτω εισέρχονται δωρεάν. Οι πιο δημοφιλείς ημερομηνίες (όπως οι καλοκαιρινές διακοπές ή τα Σαββατοκύριακα) είναι πιο ακριβές, κάτι που ισχύει και στο GetYourGuide. Ωστόσο, με το GetYourGuide, μπορείτε να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων έως και 24 ώρες πριν από την επίσκεψή σας και είναι σχεδόν πάντα φθηνότερο κατά μερικά δολάρια.

Αν πας όλα έξω και κλείστε την περιοδεία VIP των Universal Studios και εισιτήριο, θα κοστίζει $362 έως $470 ανά εισιτήριο, ανάλογα με την ημέρα. Τα εισιτήρια για παιδιά 4 ετών και κάτω είναι δωρεάν.

Ποια είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία κοντά σε Universal Studios Hollywood;

Εμπιστευτείτε μας, δεν θέλετε να παρασυρθείτε στην κίνηση του LA. Συνιστούμε να βρείτε καταλύματα κοντά στα Universal Studios Hollywood για να αποφύγετε να κάθεστε στην κίνηση για ώρες.

Για ένα φιλικό προς τα κατοικίδια ξενοδοχείο με πισίνα, ελέγξτε έξω Sheraton Universal. Αυτό το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων απέχει περίπου 10 λεπτά με τα πόδια από τα Universal Studios και προσφέρει πολλές φανταστικές ανέσεις, όπως κοκτέιλ lounge, γυμναστήριο και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Μια εξαιρετική επιλογή φιλική προς τον προϋπολογισμό είναι The Tangerine, ένα ξενοδοχείο Burbank. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ένα δωρεάν πρωινό στο ξενοδοχείο πριν ξεκινήσετε την περιήγηση στα Universal Studios Hollywood. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν εξωτερική πισίνα και δωρεάν χώρο στάθμευσης.

Αν θέλετε να μπείτε στο αληθινό πνεύμα του Λος Άντζελες σε ένα bougie ξενοδοχείο στο Χόλιγουντ Χιλς, κλείστε ένα δωμάτιο στο The Prospect Hollywood. Αυτό το πανέμορφο ξενοδοχείο διαθέτει ένα πολύχρωμο αλλά κλασικό μοτίβο Καλιφόρνιας με αυλή με κήπο, δωρεάν πρωινό, βεράντα και μπαρ.

Ποια είναι η διαδικασία ασφαλείας στα Universal Studios Hollywood;

Κάθε επισκέπτης στα Universal Studios Hollywood πρέπει να περάσει από την ασφάλεια για να μπει στο πάρκο. Έλεγχοι ασφαλείας για αυτά τα απαγορευμένα αντικείμενα:

  • Αλκοόλ
  • Μαριχουάνα
  • Παράνομα ναρκωτικά
  • Σκληροί ψύκτες
  • Μαλακοί ψύκτες μεγαλύτεροι από 8,5 επί 6 επί 6 ίντσες
  • Μεγάλοι ψύκτες γεμάτοι με τρόφιμα (εκτός από τρόφιμα απαραίτητα για ιατρική χρήση)
  • Γυάλινα δοχεία
  • Οποιαδήποτε όπλα ή εκρηκτικά (όπως πυροβόλα όπλα, πυροτεχνήματα, συσκευές διανομής χημικών, μπαστούνια ή μπαστούνια και μαχαίρια)
  • Segways (εκτός από συσκευές κινητικότητας ADA) και hoverboard
  • Drones

Τι γίνεται με την επίσκεψη στα Universal Studios Hollywood με αναπηρία;

Υπάρχουν καλά νέα για τους επισκέπτες που έχουν αναπηρία ή ταξιδεύουν με κάποιον που το κάνει: Τα Universal Studios είναι πολύ προσβάσιμα! Αρκετές βόλτες, γκαράζ στάθμευσης και εστιατόρια φιλοξενούν αναπηρικά αμαξίδια και οι προσβάσιμες διαδρομές έχουν το καθένα ξεχωριστή είσοδο για αναβάτες με ειδικές ανάγκες. Το πάρκο παρέχει δωρεάν ενισχυμένα ακουστικά ή έναν βοηθό σε επισκέπτες με προβλήματα ακοής και τα ζώα εξυπηρέτησης επιτρέπονται σχεδόν παντού στο πάρκο. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσβασιμότητα στα Universal Studios Hollywood, Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Συχνές ερωτήσεις: Στοιχεία για τα Universal Studios Hollywood

Πότε άνοιξαν τα Universal Studios Hollywood;

Το Universal Studios Hollywood άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούλιο του 1964, καθιστώντας το ένα από τα παλαιότερα και πιο διάσημα κινηματογραφικά στούντιο του Χόλιγουντ που χρησιμοποιούνται ακόμη.

Μπορώ να φέρω το κατοικίδιό μου στο πάρκο;

Εκτός αν ο γούνινος φίλος σας είναι υπηρετικό ζώο, όχι, δεν θα του επιτραπεί στο πάρκο. Το Universal Studios Hollywood δεν προσφέρει ούτε επιβίβαση ούτε εκτροφεία, αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές σε κοντινή απόσταση.

Υπάρχουν ντουλάπια μέσα;

Ναι, μπορείτε να νοικιάσετε ένα ντουλάπι για την ημέρα ή μερικές ώρες για να αποθηκεύσετε τσάντες, παλτό ή άλλα αντικείμενα που δεν θέλετε να σύρετε μαζί σας στο πάρκο.

Υπάρχουν αναπηρικά αμαξίδια και καρότσια προς ενοικίαση;

Ναι, μπορείτε να νοικιάσετε αναπηρικά καροτσάκια και καροτσάκια απέναντι από το Universal Studios Store στην κύρια είσοδο.

Θα απαιτούνται κρατήσεις για το Super Nintendo World;

Σε γενικές γραμμές, όχι, δεν θα χρειαστείτε κράτηση για να επισκεφτείτε το Super Nintendo World. Ωστόσο, εάν αυτή η περιοχή του πάρκου έχει γεμίσει για την ημέρα της προγραμματισμένης επίσκεψής σας, μπορεί να σας ζητηθεί να επιλέξετε ένα χρονικό διάστημα.

Τώρα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη στα Universal Studios Hollywood. Απλώς θυμηθείτε να πακετάρετε πολύ νερό και αντηλιακό, καθώς ο ήλιος της Καλιφόρνια μπορεί να είναι αρκετά δυνατός. Επιτρέπεται να φέρετε έως και 2 λίτρα νερό στο πάρκο και η ενυδάτωση είναι ένας τρόπος για να περάσετε την καλύτερη μέρα στα Universal Studios. Διασκεδάστε λοιπόν, μείνετε ασφαλείς και πείτε γεια στον Σρεκ για εμάς!

Κάρτα Revolut: Η καλύτερη λύση για τους ταξιδιώτες!

Aκολουθήστε μας στο facebook

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

Αεροπορικά εισιτηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

ξενοδοχεία

Ασφάλιση 

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.