Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Park Güell στη Βαρκελώνη το 2024

Περιεχόμενα

Το πάρκο Güell στη Βαρκελώνη είναι ένα μέρος που πρέπει να επισκεφτούν οι τουρίστες που ενδιαφέρονται για την τέχνη, την αρχιτεκτονική και τους όμορφους κήπους. Το ιδιωτικοποιημένο πάρκο και το Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO φιλοξενούν το Μουσείο Σπίτι του Γκαουντί, μερικά από τα καλύτερα έργα του Γκαουντί, φανταστικές γραφικές απόψεις, πολύχρωμα ψηφιδωτά και απίστευτα έργα τέχνης, αρχιτεκτονική και σιντριβάνια που το καθιστούν θησαυρό για τα μάτια. Μια ματιά στο Park Güell και θα καταλάβετε γιατί τόσοι πολλοί τουρίστες συρρέουν για να πάρουν εισιτήρια για αυτό, πιο συγκεκριμένα, πάνω από τέσσερα εκατομμύρια τουρίστες το χρόνο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γνωρίσετε το πάρκο, είτε μόνοι σας είτε με ξενάγηση. Συγκεντρώσαμε αυτόν τον οδηγό ώστε οι τουρίστες της Βαρκελώνης να μπορούν να γνωρίζουν τι να περιμένουν όταν επισκέπτονται το πάρκο, τι είδους εισιτήρια είναι διαθέσιμα και πώς να αγοράσουν εισιτήρια για το Park Güell.

Γρήγορη απάντηση – Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Park Güell: Εάν δεν θέλετε να περάσετε τις διακοπές σας στον καυτό ήλιο, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να κλείσετε ένα εισιτήριο skip-the-line για το Park Güell ή μια ξενάγηση . Το τελευταίο είναι γενικά η καλύτερη επιλογή, καθώς θα αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες για τον Γκαουντί και το αριστούργημά του. Υπάρχει επίσης η επιλογή να συνδυάσετε το Park Güell και τη La Sagrada σε μία ξενάγηση , δίνοντάς σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κλείστε μόνοι σας το ταξίδι .
ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe⁩ στο Viber << 👈✈️🌍

Με αυτόν τον τρόπο, θα λαμβάνετε άμεση πρόσβαση στις τελευταίες ενημερώσεις και προσφορές μας μέσω του Viber!
Διαβάστε επίσης:12 καλύτερες περιηγήσεις στη Βαρκελώνη, Ισπανία

3 ημέρες στη Βαρκελώνη: Το τέλειο δρομολόγιο στη Βαρκελώνη

Καλύτεροι Ξενώνες στη Βαρκελώνη
Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών ~ με αυτό τον τρόπο βοηθάτε να παραμείνει το site ζωντανό χωρίς εσείς να βάλετε κάτι από την τσέπη σας!

Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε εισιτήρια για το Park Güell

Αν αναρωτιέστε πού να αγοράσετε εισιτήρια για το Park Güell, τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Παρακάτω έχουμε περιγράψει τις προτεινόμενες και μη συνιστώμενες διαδρομές που πρέπει να ακολουθήσετε όταν αγοράζετε εισιτήρια για το Park Güell, ώστε εσείς και το πλήρωμά σας να βρείτε ένα εισιτήριο ή μια περιήγηση που ταιριάζει στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας. Ας πηδήξουμε λοιπόν! 

Γραμμή αυτοπροσώπως (Δεν συνιστάται)

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Park Güell είναι ένα πολύ δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο και είδε πάνω από 4,4 εκατομμύρια τουρίστες μόνο το 2023. Παρόλο που μπορείτε να κάνετε γραμμή αυτοπροσώπως για να αγοράσετε ένα εισιτήριο, σας συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να μην το κάνετε. Τα εισιτήρια του Park Güell λειτουργούν με σύστημα χρονομετρημένης εισόδου και επιτρέπουν μόνο 1.000 επισκέπτες την ημέρα, επομένως όσοι δεν αγοράζουν εισιτήριο εκ των προτέρων και αντ’ αυτού το τυχαίνουν στην πύλη έχουν μεγάλη πιθανότητα να περιμένουν στην ουρά για λίγο ή να μην πάρουν εισιτήρια καθόλου. Συνδυάστε το με το γεγονός ότι η Βαρκελώνη μπορεί να ζεσταθεί αρκετά, και έχετε τη συνταγή για ένα άβολο ξεκίνημα στο πάρκο, αν πάρετε ακόμη και εισιτήριο. Εξοικονομήστε τον εαυτό σας από την ταλαιπωρία και αγοράστε τα εισιτήριά σας στο Park Güell εκ των προτέρων

Online κράτηση (Συνιστάται)

Η κράτηση εισιτηρίων για το Park Güell εκ των προτέρων είναι ο καλύτερος τρόπος για να επισκεφθείτε το αξιοθέατο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται εκ των προτέρων μέσω διαδικτύου  λειτουργούν ουσιαστικά ως εισιτήρια skip-the-line για το Park Güell, ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν να εισέλθουν χρησιμοποιώντας τα εικονικά τους εισιτήρια QR ή μια εκτυπωμένη έκδοση. Για να κλείσουν εισιτήρια Park Güell, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν να τα αγοράσουν στον επίσημο ιστότοπο του Park Güell ή μέσω ενός τρίτου πωλητή όπως το GetYourGuide. Το πλεονέκτημα της αγοράς μέσω του GetYourGuide είναι ότι οι διεθνείς τουρίστες που έχουν τραπεζικό λογαριασμό σε άλλο νόμισμα εκτός του ευρώ μπορούν να πληρώσουν για τα εισιτήρια στο νόμισμα της χώρας τους χωρίς να επηρεαστούν από χρεώσεις συναλλαγματικών συνομιλιών. Είναι καλύτερο να κάνετε κράτηση εισιτηρίων τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα για να λάβετε την ημέρα και την ώρα που ταιριάζει στο δρομολόγιό σας. Ωστόσο, είναι δυνατή η αγορά εισιτηρίων έως και τρεις μήνες νωρίτερα. Δεν υπάρχουν φώτα στο πάρκο, επομένως τα εισιτήρια νωρίς το πρωί είναι πιο δημοφιλή για όσους θέλουν αρκετό χρόνο για να εξερευνήσουν το πάρκο. Αφού επιλέξετε την ημερομηνία και την ώρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείξετε το εισιτήριο του κινητού στην είσοδο! 

Σημείωση συντάκτη: Όσοι επιθυμούν να λάβουν δωρεάν εισιτήρια (δηλαδή, προσφέρονται για άτομα ηλικίας 0-6 ετών, άτομα με αναπηρία και κάτοχοι κάρτας Targeta Rosa) δεν θα μπορούν να τα κάνουν online κράτηση εκτός εάν αγοράζουν εισιτήρια και για άλλους. Με άλλα λόγια, δεν μπορείτε να κάνετε ταμείο και να λάβετε εισιτήρια εάν το καλάθι σας είναι 0 $. Αντίθετα, θα πρέπει να καλέσετε το πάρκο εκ των προτέρων. 

Κάντε κράτηση για ξενάγηση

Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τα αριστουργήματα του Γκαουντί, τα έργα τέχνης και το πάρκο θα πρέπει να σκεφτούν να κάνουν κράτηση για μια ξενάγηση στο πάρκο Güell. Υπάρχουν μερικές επιλογές για ξεναγήσεις, αλλά προτείνουμε αυτήν την  ξενάγηση διάρκειας 75 λεπτών από το GetYourGuide. Η ξενάγηση περιλαμβάνει έναν ενημερωμένο ξεναγό από την Τουριστική Αρχή της Βαρκελώνης και ένα εισιτήριο skip-the-line Park Güell. Επιστρέφεται επίσης πλήρως έως και 24 ώρες πριν από την εκδρομή. Με το GetYourGuide, οι τουρίστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση τώρα και να πληρώσουν αργότερα. Διατίθενται επίσης ξεναγήσεις μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Park Güell, αλλά δεν επιστρέφονται.  

Κλείστε ένα εισιτήριο Park Güell and La Sagrada Combo

Όσοι έχουν περιορισμένο χρόνο στην πόλη μπορεί να ενδιαφέρονται για μια  μισή μέρα περιήγηση τόσο στη La Sagrada όσο και στο Park Güell . Αυτό το all-in-one σύνθετο εισιτήριο και ξενάγηση ξεκινά από τη La Sagrada με έναν έμπειρο ξεναγό. Οι επισκέπτες θα θαυμάσουν τη μεγαλύτερη ημιτελή καθολική εκκλησία στον κόσμο, ενώ θα γνωρίσουν τον Γκαουντί, το στυλ και την προσωπική του ζωή πριν κάνουν 10 λεπτά με το αυτοκίνητο στο πάρκο Güell για μια περιήγηση στο πάρκο και περισσότερα από τα εμπνευσμένα έργα του Γκαουντί . Συνολικά, η ξενάγηση διαρκεί τέσσερις ώρες και περιλαμβάνει εισιτήρια skip-the-line, μεταφορά μεταξύ των αξιοθέατων και προαιρετική παραλαβή από ξενοδοχεία, Airbnbs ή άλλα καταλύματα. Είναι επίσης πλήρως επιστρέψιμη έως και 24 ώρες πριν την ώρα της περιοδείας. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να δουν τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες της Βαρκελώνης!

Χρήσιμες πληροφορίες για επίσκεψη στο πάρκο Güell

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να επισκεφτείτε το πάρκο Güell;

Η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε το Park Güell εξαρτάται πραγματικά από το τι θέλετε να αποκομίσετε από την εμπειρία. Ενώ κάποιοι μπορεί να αναζητούν αυτές τις φωτογραφίες της χρυσής ώρας που αξίζουν το Instagram, άλλοι μπορεί απλώς να θέλουν να αποφύγουν τα μαζικά πλήθη. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι το πάρκο δεν έχει νυχτερινά φώτα, που σημαίνει ότι όταν δύει ο ήλιος, οι επισκέπτες θα πρέπει να φύγουν. Η μόνη εξαίρεση σε αυτό είναι εάν είστε κάτοικος της Βαρκελώνης. Σε αυτήν την περίπτωση, οι ειδικές ώρες είναι διαθέσιμες από τις 7:00 π.μ. έως τις 9:30 π.μ. και τις 7:30 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. Το χειμώνα, ο ήλιος δύει ήδη από τις 5:30 μ.μ. το πάρκο. Δυστυχώς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μόνο οι ντόπιοι μπορούν να εκτιμήσουν τη χρυσή ώρα στο πάρκο καθώς ο ήλιος δύει στις 9:00 μ.μ. 

Όσοι θέλουν να αποφύγουν τα πλήθη θα βρουν ότι η καλύτερη ώρα για να το επισκεφτούν είναι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, όταν το πάρκο ανοίγει στις 9:30 π.μ. Η πιο δημοφιλής ώρα στο πάρκο είναι από τις 11:00 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Εισιτήρια Park Güell κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου (Νοέμβριος έως Μάρτιος) και της περιόδου ώμου (Μάρτιος-Απρίλιος και Σεπτέμβριος-Οκτώβριος) καθώς η πόλη είναι λιγότερο πολυσύχναστη. 

Ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας του Park Güell; 

Το Park Güell είναι ανοιχτό όλο το χρόνο (365 ημέρες) για τους τουρίστες και με εκτεταμένο ωράριο για τους ντόπιους και τους γείτονες. Το εποχικό ωράριο έχει ως εξής: 

  • 1 Ιανουαρίου έως 30 Μαρτίου:  9:30 π.μ. έως 6:00 μ.μ 
  • 31 Μαρτίου έως 30 Ιουνίου:  9:30 π.μ. έως 7:30 μ.μ 
  • 1 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου:  9:00 π.μ. έως 7:30 μ.μ 
  • 1 Σεπτεμβρίου έως 28 Οκτωβρίου:  9:30 π.μ. έως 7:30 μ.μ
  • 29 Οκτωβρίου έως 31 Δεκεμβρίου:  9:30 π.μ. έως 5:30 μ.μ

Πώς να φτάσετε στο Park Güell;

Το Park Güell βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην πόλη της Βαρκελώνης, καθιστώντας την εύκολη πρόσβαση με πολλά μέσα μεταφοράς. Όσοι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το παλιό heel-toe express μπορούν να περπατήσουν από την περιοχή La Sagrada Familia έως το Park Güell σε περίπου 35 λεπτά. Οι γραμμές λεωφορείων H6 και D40 έχουν στάσεις σε κοντινή απόσταση και ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι ο Lesseps (πράσινη γραμμή L3), ο οποίος απέχει 20 λεπτά με τα πόδια από την είσοδο του πάρκου. Το  λεωφορείο Hop-On Hop-Off Tour της πόλης της Βαρκελώνης έχει επίσης μια στάση σε κοντινή απόσταση για όσους έχουν αγοράσει ημερήσιο ή πολυήμερο λεωφορείο για περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης. Οι τουρίστες θα μπορούσαν επίσης να επιλέξουν να παραγγείλουν ένα αυτοκίνητο κοινής χρήσης μέσω Cabify, FREENOW, Uber ή Bolt. 

Πώς λειτουργούν τα εισιτήρια Park Güell;

Τα εισιτήρια για το Park Güell λειτουργούν με σύστημα χρονομετρημένης εισόδου με περιορισμένο αριθμό επισκεπτών που ανέρχεται στους 1.000 ανά ημέρα. Όσοι αγοράσουν εισιτήρια για το Park Güell εκ των προτέρων θα επιλέξουν την ώρα και την ημερομηνία που τους ταιριάζει καλύτερα. Στη συνέχεια απαιτείται να εισέλθουν στο πάρκο την καθορισμένη ώρα και το αργότερο 30 λεπτά περάσουν το χρόνο του εισιτηρίου τους καθώς δεν θα επιτρέπεται η είσοδος. Μόλις αγοραστούν τα εισιτήρια, οι επισκέπτες πρέπει απλώς να δείξουν το εισιτήριο στην πύλη καθώς εισέρχονται είτε στο κινητό τους τηλέφωνο είτε σε εκτυπωμένη έκδοση. 

Όσοι δεν αγοράσουν εισιτήρια εκ των προτέρων θα πρέπει να περιμένουν στην ουρά και ελπίζουν ότι οι χρονοθυρίδες δεν έχουν ήδη εξαντληθεί ή ότι δεν υπάρχουν παραστάσεις. Μόλις οι επισκέπτες εισέλθουν στο πάρκο, έχουν όσο χρόνο θα ήθελαν να εξερευνήσουν, να ασχοληθούν και να τραβήξουν φωτογραφίες μέχρι το κλείσιμο! 

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του Park Güell; 

Τα εισιτήρια για το Park Güell είναι αρκετά προσιτά, με τουρίστες 10 € για ενήλικες και 7 € για παιδιά ηλικίας επτά έως 12 ετών. Παιδιά κάτω των έξι ετών μπορούν να εισέλθουν δωρεάν, μαζί με άτομα με αναπηρία. Προσφέρεται μειωμένη τιμή εισόδου 7€ για όσους συνοδεύουν άτομα με αναπηρία. Μια επίσημη ξενάγηση κοστίζει 22 € για ενήλικες, 12 € για άτομα με αναπηρία και 19 € για παιδιά ηλικίας επτά έως 12 ετών, 65+ ή για όσους συνοδεύουν άτομο με αναπηρία. 

Ποια είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία κοντά σε Park Güell;

Δεδομένου ότι το Park Güell βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία κοντά σε άλλα αξιοθέατα, οι τουρίστες μπορεί να επιθυμούν να μείνουν κοντά στο πάρκο, ώστε να έχουν εξαιρετική πρόσβαση με τα πόδια στα αξιοθέατα και την πόλη. Ένα από τα καλύτερα μέρη για να μείνετε κοντά στο Park Güell είναι  το Seventy Barcelona . Αυτό το μοντέρνο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων απέχει μόλις δύο τετράγωνα από το Casa Milá, 20 λεπτά με τα πόδια από τη La Sagrada Familia και 30 λεπτά με τα πόδια από το πάρκο Güell. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν κορυφαίες ανέσεις στο Seventy Barcelona, ​​όπως μπαρ στις εγκαταστάσεις, πρωινό a-la-carte, γυμναστήριο και σπα στις εγκαταστάσεις, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και δύο πισίνες. 

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή για τους τουρίστες της Βαρκελώνης είναι  το Hotel Boutique Mirlo Barcelona , το οποίο διαθέτει ηχομονωμένα και υπερσύγχρονα μοντέρνα δωμάτια με πολυτελείς ανέσεις στο δωμάτιο, όπως μπανιέρες με υδρομασάζ και σάουνες. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου, όπως την ευρύχωρη εξωτερική πισίνα, ένα σπα και κέντρο ευεξίας, καθώς και ένα εστιατόριο και μπαρ στις εγκαταστάσεις. Το Hotel Boutique Mirlo Barcelona βρίσκεται στη συνοικία Sarrià-Sant Gervasi, λιγότερο από πέντε λεπτά με τα πόδια από το Μουσείο Επιστημών CosmoCaixa, 10 λεπτά με τα πόδια από το τελεφερίκ Tibidabo και 30 λεπτά με τα πόδια/12 λεπτά με το αυτοκίνητο από το πάρκο. Güell. 

Το ABaC Restaurant Hotel Barcelona  είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή, καθώς το θέρετρο πέντε αστέρων διαθέτει λεωφορείο από/προς το αεροδρόμιο, εσωτερική πισίνα, εστιατόριο στις εγκαταστάσεις, κέντρο σπα και ευεξίας και γυμναστήριο. Τα κομψά μοντέρνα δωμάτια είναι ηχομονωμένα και άρτια εξοπλισμένα με τηλεόραση Smart 4k, μπανιέρα σπα, ψυγείο και βραστήρα. Αυτό το ξενοδοχείο με υψηλή βαθμολογία βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σταθμό Tibidabo του μετρό, περίπου 30 λεπτά με τα πόδια από το Park Güell και λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από το Μουσείο Επιστημών CosmoCaixa και το Parc del Turó del Putxet.

Πώς είναι η ασφάλεια στο Park Güell;

Αν και δεν υπάρχουν έλεγχοι ασφαλείας στο Park Güell, υπάρχουν μερικοί κανόνες που θα πρέπει να γνωρίζουν οι επισκέπτες. Πρώτον, στο πάρκο επιτρέπονται εξωτερικά φαγητά και ποτά, αλλά όσοι επιθυμούν να απολαύσουν ένα πικνίκ πρέπει να το κάνουν σε καθορισμένα τραπέζια πικνίκ. Τα κατοικίδια επιτρέπονται μέσα στο Park Güell, ωστόσο, πρέπει να δεσμεύονται και οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί από αυτά θα επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη. Όσοι πρέπει να ρουφήξουν το άτμισμα ή το τσιγάρο τους μπορούν να το κάνουν μόνο σε καθορισμένους χώρους στο πάρκο και αυτοί οι χώροι είναι καλά σημειωμένοι. Τέλος, τα απαγορευμένα είδη στο πάρκο περιλαμβάνουν ποδήλατα, skateboard, roller skates, μεγάφωνα και μεγάφωνα (οτιδήποτε ενισχύει τη φωνή). 

Τι γίνεται με την επίσκεψη στο πάρκο Güell με αναπηρία;

Ενώ το πάρκο βρίσκεται σε λόφο, υπάρχει ειδική διαδρομή για άτομα με αναπηρία ανάλογα με τη σοβαρότητα της σωματικής αναπηρίας του ατόμου. Ενώ το πάρκο είναι πολύ προσιτό για άτομα με αναπηρία, εξακολουθεί να είναι ένα λοφώδες πάρκο με πλακόστρωτα και μη λιθόστρωτα μονοπάτια. Είναι καλύτερο να επισκεφτείτε το πάρκο με έναν φίλο ή έμπιστο συνεργάτη για να σας βοηθήσει να μετακινηθείτε, ειδικά για όσους δεν είναι συνηθισμένοι στη ζέστη. Δύο αναπηρικά καροτσάκια διατίθενται κατόπιν αιτήματος στην μπροστινή πύλη και ένα εξειδικευμένο δρομολόγιο και χάρτης για το πάρκο μπορείτε να βρείτε  εδώ . Τα άτομα με αναπηρία μπορούν να μπουν δωρεάν στο πάρκο και ο συνοδός τους με έκπτωση 7€. Μειωμένες τιμές προσφέρονται επίσης για ξεναγήσεις. 

Γεγονότα για το Park Güell

Τι είναι το Park Güell;

Το Park Güell είναι ένα ιδιωτικό πάρκο 42 στρεμμάτων (17 εκταρίων) στο κέντρο της Βαρκελώνης. Είναι διάσημο για τα έργα τέχνης και τα κτίριά του από τον διάσημο Καταλανό αρχιτέκτονα και σχεδιαστή Antoni Gaudi. Στην πραγματικότητα, ολόκληρο το πάρκο σχεδιάστηκε από τον Γκαουντί μετά από αίτημα του Eusebi Güell. 

Πού είναι το Park Güell;

Το Park Güell βρίσκεται κεντρικά δυτικά στην πόλη της Βαρκελώνης, ανάμεσα στις συνοικίες Gracia και El Carmel. 

Τι μπορείτε να δείτε μέσα στο πάρκο Güell;

Πολλά απίστευτα κτίρια και γλυπτά σχεδιασμένα από τον Γκαουντί μπορούν να βρεθούν στο πάρκο, συμπεριλαμβανομένων αξιοθέατων που πρέπει να δείτε, όπως το Μουσείο του Γκαουντί, το Casa del Guarda, η Σαλαμάνδρα και το Ελληνικό Θέατρο. 

Πότε χτίστηκε το πάρκο Güell;

Το πάρκο ανατέθηκε από τον Eusebi Güell και χτίστηκε από τον Antoni Gaudi μεταξύ 1900 και 1914. 

Πόσο καιρό να περάσετε στο Park Güell;

Απαιτούνται τουλάχιστον δύο ώρες για να δείτε επαρκώς το πάρκο και τα αξιοθέατα. Ωστόσο, δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός στα εισιτήρια (εκτός από τις ώρες κλεισίματος), ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να περάσουν όλη την ημέρα μέσα αν το επιθυμούν. 

Είναι το Park Güell φιλικό προς τα κατοικίδια;

Ναι, το Park Güell είναι φιλικό προς τα κατοικίδια, εφόσον τα ζώα παραμένουν δεμένα. 

Υπάρχει ηχητικός οδηγός για το Park Güell;

Ναί! Υπάρχει ένας  δωρεάν ακουστικός οδηγός  διαθέσιμος για λήψη πριν από την επίσκεψη στο πάρκο. Απλά θυμηθείτε να φέρετε τα δικά σας ακουστικά. 

Λοιπόν, το έχετε, τον απόλυτο οδηγό εισιτηρίων για να επισκεφθείτε το Park Güell στη Βαρκελώνη. Το μόνο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να κλείσετε τα εισιτήριά σας και να μάθετε τις γνώσεις σας στον Γκαουντί! Θέλουμε επίσης να μοιραστούμε μια φιλική υπενθύμιση να φέρετε μαζί σας άφθονο νερό και άνετα παπούτσια για περπάτημα όταν κάνετε περιήγηση στο πάρκο Güell, καθώς το πάρκο είναι αρκετά λοφώδες.

15 καλύτερα Airbnbs στη Βαρκελώνη

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe⁩ στο Viber << 👈✈️🌍

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.