Ένας οδηγός για ταξίδια μεταξύ νησιών στη Χαβάη

Ενδιαφέρεστε να ταξιδέψετε μεταξύ νησιών στη Χαβάη κατά τη διάρκεια του επερχόμενου ταξιδιού σας; Θα σας δείξουμε 3 τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε με μόλις 30 $ και συμβουλές για ταξίδια σε νησί που πρέπει να γνωρίζετε. 

Εκτείνεται σε πάνω από 1.500 μίλια από το Μεγάλο Νησί της Χαβάης έως τη μικροσκοπική Ατόλη Kure, η Χαβάη είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα νησιών στον κόσμο. Είναι λογικό, λοιπόν, ότι το ταξίδι σε νησί κατά την επίσκεψή σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείτε περισσότερα από αυτόν τον εκπληκτικό τροπικό προορισμό. 

Γιατί να περιορίσετε το ταξίδι σας σε ένα μόνο νησί όταν η Χαβάη έχει τόσα πολλά να προσφέρει; Θα σας δείξουμε τους καλύτερους τρόπους για να ταξιδέψετε ανάμεσα στα καλύτερα νησιά της Χαβάης, όπως το Oahu, το Maui, το Kauai, το Big Island, το Lanai και το Molokai. 

Από πτήσεις μεταξύ των νησιών μέχρι βόλτες με φέρι και πολυτελείς κρουαζιέρες, έχετε επιλογές για ταξίδια σε νησί με τρόπο που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας και βελτιώνει την εμπειρία σας στη Χαβάη. 

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς μπορείτε να κάνετε νησιώτικα ταξίδια στη Χαβάη στη συνέχεια!

Ένας οδηγός για ταξίδια μεταξύ νησιών στη Χαβάη

Το Island-hopping σάς επιτρέπει να καλύψετε περισσότερο έδαφος και να δείτε περισσότερα από τη Χαβάη στο ταξίδι σας. Γενικά, έχετε 3 επιλογές για ταξίδια μεταξύ νησιών στη Χαβάη: Πτήσεις, πορθμεία ή κρουαζιέρες. 

Το να αποφασίσετε ποιος τρόπος ταξιδιού είναι κατάλληλος για το ταξίδι σας είναι πιο εύκολο όταν ξέρετε τι να περιμένετε από τους διαφορετικούς τύπους ενδονησιωτικών μεταφορών. Ας ρίξουμε μια ματιά στους 3 τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ταξιδέψετε ανάμεσα στα νησιά της Χαβάης! 

1. Πτήσεις μεταξύ Νησιών

Για τους περισσότερους ανθρώπους, οι πτήσεις μεταξύ των νησιών είναι η καλύτερη επιλογή για ταξίδια μεταξύ νησιού στη Χαβάη. Η πτήση μεταξύ των νησιών είναι γρήγορη, εύκολη και βολική με πολλές πτήσεις που εκτελούνται καθημερινά. 

Αυτήν τη στιγμή, 3 αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν καθημερινές πτήσεις μεταξύ των νησιών της Χαβάης:

  1. Hawaiian Airlines
  2. Southwest Airlines
  3. Mokulele Airlines

Η Hawaiian Airlines είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν σε νησί στη Χαβάη, με τη Southwest Airlines να βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα. Το Mokulele είναι ένα μικρότερο, οικογενειακό αεροδρόμιο που προσφέρει επίσης μια καλή επιλογή πτήσεων μεταξύ των νησιών. 

Hawaiian Airlines

Η μεγαλύτερη και μακροβιότερη αεροπορική εταιρεία στη Χαβάη, η Hawaiian Airlines είναι πάντα μια καλή επιλογή για πτήσεις μεταξύ των νησιών. Με 170+ καθημερινές πτήσεις κατά μέσο όρο, δεν θα έχετε πρόβλημα να εξασφαλίσετε μια πτήση με τη Hawaiian. 

Η Hawaiian Airlines προσφέρει πτήσεις από το Oahu προς το Maui, το Kauai και το νησί της Χαβάης. Πτήσεις Maui προς το Oahu, το Kauai και το νησί της Χαβάης. και πτήσεις Kauai προς το Oahu, το Maui και το νησί της Χαβάης.

Ως η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία επιβατών στη Χαβάη, η Hawaiian Airlines είναι μια δημοφιλής επιλογή για πτήσεις μεταξύ των νησιών με πολλά καθημερινά δρομολόγια για να διαλέξετε. 

Η Hawaiian Airlines δεν χρεώνει τέλη για την αλλαγή εισιτηρίων για οποιοδήποτε από τα δρομολόγια μεταξύ των νησιών, επομένως είναι μια καλή επιλογή εάν δεν έχετε καταλήξει αρκετά στο δρομολόγιό σας ή θέλετε να διατηρήσετε τα πράγματα ανοιχτά.

Southwest Airlines

Η Southwest Airlines είναι μια αξιόπιστη αεροπορική εταιρεία που προσφέρει πτήσεις μεταξύ 4 νησιών της Χαβάης: Oahu, Kauai, Maui και το νησί της Χαβάης. Τα προσφερόμενα δρομολόγια είναι λίγο πιο περιορισμένα από την Hawaiian Airlines. 

Το Southwest προσφέρει απευθείας πτήσεις μεταξύ Kauai και Oahu, Oahu και Maui, Oahu και του νησιού της Χαβάης και μεταξύ Maui και του νησιού της Χαβάης.

Όλες οι πτήσεις μεταξύ των νησιών της Southwest Airlines είναι απευθείας, κάτι που είναι μια μεγάλη επιλογή για εξοικονόμηση χρόνου και βολική επιλογή για ταξιδιώτες που ταξιδεύουν σε νησί.

Τα οφέλη της πτήσης μεταξύ των νησιών της Χαβάης με το Southwest είναι 2 δωρεάν παραδοτέες αποσκευές, χωρίς χρέωση για αλλαγές ή ακυρώσεις πτήσεων και τη δυνατότητα να μεταφέρετε μια σανίδα του σερφ στην πτήση σας δωρεάν. 

Mokulele Airlines

Η Mokulele Airlines εξυπηρετεί κάθε αεροδρόμιο στο νησί της Χαβάης και εκτελεί 120+ πτήσεις καθημερινά κατά μέσο όρο. Εκτελούν δρομολόγια προς το Oahu, το Maui, το Moloka’i, το νησί της Χαβάης και το Lanai (δεν προσφέρονται από άλλες αεροπορικές εταιρείες). 

Η Mokulele Airlines προσφέρει απευθείας πτήσεις μεταξύ Oahu και Lanai και πτήσεις με στάσεις μεταξύ Oahu και Moloka’i και Maui, καθώς και πτήσεις μεταξύ Maui και του νησιού της Χαβάης.

Πετώντας με Mokulele Airlines σημαίνει ότι μπορείτε να φέρετε μια χειραποσκευή και ένα προσωπικό αντικείμενο χωρίς πρόσθετες χρεώσεις. Λάβετε υπόψη ότι ένα όριο βάρους 15 κιλών ισχύει για κάθε είδος. 

Η Mokulele Airlines δεν εξυπηρετεί το αεροδρόμιο Hilo στο νησί της Χαβάης, ενώ η Hawaiian Airlines και η Southwest Airlines εξυπηρετούν. Αντίθετα, περνούν από το Kona και το αεροδρόμιο Waimea-Kohala στο Big Island.

2. Inter-Island Ferries

Η οδήγηση με πλοίο μεταξύ νησιών είναι ένας άλλος τρόπος για να ταξιδέψετε στη Χαβάη. Επί του παρόντος, μόνο ένα επιβατηγό πλοίο εκτελεί δρομολόγια μεταξύ των νησιών της Χαβάης και εκτελεί δρομολόγια μεταξύ Maui και Lanai.

Το επιβατηγό φέρι Expeditions Maui-Lanai ταξιδεύει μέσω του καναλιού ʻAuʻau μεταξύ Lahaina, Maui και Manele, Lanai. Η διαδρομή με το φέρι είναι γραφική και διαρκεί περίπου 50 λεπτά. 

Στο πλοίο, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε υπαίθρια καθίσματα στο επάνω κατάστρωμα (ιδανικά για θέα και παρακολούθηση φαλαινών) ή σε εσωτερικούς χώρους στο κάτω κατάστρωμα. Το πλοίο εκτελεί δρομολόγια 7 ημέρες την εβδομάδα, 5 φορές την ημέρα. 

Το κόστος μιας διαδρομής είναι 30 $ ανά ενήλικα (25 $ για κατοίκους της Χαβάης), 20 $ ανά παιδί (10 $ για κατοίκους της Χαβάης), 10 $ για ηλικιωμένους που κατοικούν στη Χαβάη, 25 $ για μέλη στρατιωτικής θητείας και δωρεάν για βρέφη.  

Οι ώρες αναχώρησης από το Μάουι είναι 6:45 π.μ., 9:45 π.μ., 13:00 μ.μ. και 16:00 μ.μ. Οι αναχωρήσεις από το Lanai είναι 8:15 π.μ., 11:15 π.μ., 14:30 μ.μ. και 5:30 μ.μ. 

3. Κρουαζιέρες στη Χαβάη

Οι κρουαζιέρες της Χαβάης είναι ο τελευταίος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ των νησιών της Χαβάης. Η κρουαζιέρα με στάσεις σε λιμάνια σε διάφορα νησιά της Χαβάης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε περισσότερα από τη Χαβάη χωρίς την ταλαιπωρία των αεροδρομίων. 

Αρκετές γραμμές κρουαζιέρας προσφέρουν στάσεις στα νησιά της Χαβάης, όπως το Norwegian, το Carnival, το Royal Caribbean, το Princess, το Holland America και το Viking.

Η επιλογή της καλύτερης γραμμής κρουαζιέρας στη Χαβάη ξεκινά λαμβάνοντας υπόψη τα νησιά που θέλετε να επισκεφτείτε, το λιμάνι αναχώρησης που προτιμάτε και πόσο καιρό θέλετε να περάσετε στη θάλασσα.

Το κρουαζιερόπλοιο Pride of America της Norwegian Cruise Line είναι το μόνο που πλέει αποκλειστικά μεταξύ νησιών της Χαβάης. Θα αναχωρήσετε από το Oahu και θα σταματήσετε στο Maui (2 ημέρες), στο νησί της Χαβάης (2 ημέρες) και στο Kauai (1,5 ημέρες) πριν επιστρέψετε στο Oahu.

Η Royal Caribbean προσφέρει κρουαζιέρες 8 έως 10 διανυκτερεύσεων που αναχωρούν από τη δυτική ακτή των ΗΠΑ και κάνουν στάση στο Oahu, το Maui, το Kauai και το νησί της Χαβάης. 

Η Holland America προσφέρει κρουαζιέρες 10 διανυκτερεύσεων από το Σαν Ντιέγκο ή το Βανκούβερ στο Μεξικό, το Oahu, το Maui, το Kauai και το νησί της Χαβάης.

Το Princess Cruises πλέει από το Βανκούβερ, το Σαν Ντιέγκο, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο προς το Oahu, το Maui, το Kauai και το νησί της Χαβάης με μεγαλύτερες κρουαζιέρες από 7-23 νύχτες. 

Η Viking Cruises προσφέρει κρουαζιέρα 17 διανυκτερεύσεων από το Λος Άντζελες στο νησί της Χαβάης και στο Καουάι. Αυτή η κρουαζιέρα περιλαμβάνει 10 ημέρες στη θάλασσα, κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη. 

Πόσο διαρκεί το ταξίδι μεταξύ νησιών στη Χαβάη;

Η Hawaiian Airlines συμβουλεύει ότι το ταξίδι μεταξύ νησιών στη Χαβάη δεν διαρκεί ποτέ περισσότερο από 1 ώρα. Σε πολλές περιπτώσεις, μπορείτε να φτάσετε σε άλλο αεροδρόμιο του νησιού μέσα σε 20-30 λεπτά. 

Οι πτήσεις μεταξύ των νησιών μπορούν να διαρκέσουν οπουδήποτε από μια γρήγορη πτήση 20 λεπτών έως σχεδόν μία ώρα. Όλα εξαρτώνται από το νησί από το οποίο αναχωρείτε και από το πού θα κατευθυνθείτε.

Η συντομότερη πτήση μεταξύ των νησιών της Χαβάης είναι μεταξύ Χονολουλού, Οάχου και Λιχουέ, Καουάι – διαρκεί περίπου 20 λεπτά. Η επόμενη ταχύτερη πτήση είναι μεταξύ Kahului, Maui και Ho’olehua, Moloka’i, η οποία διαρκεί περίπου 30 λεπτά. 

Η μετάβαση από τη Χονολουλού, το Οάχου στο νησί της Χαβάης (Kona ή Hilo) διαρκεί 50-55 λεπτά. Εάν πετάξετε από το Μάουι προς το νησί της Χαβάης, η πτήση διαρκεί περίπου 40 λεπτά. 

Μην ξεχνάτε τον χρόνο που χρειάζεται για να διασχίσετε το αεροδρόμιο και να περάσετε από την ασφάλεια, η οποία μπορεί να διαρκέσει ακόμη μία ώρα ή περισσότερο. Συνολικά, μπορεί να περάσετε 2+ ώρες μετακινώντας μεταξύ νησιών με αεροπλάνο. 

Πόσο κοστίζει το ταξίδι μεταξύ νησιών στη Χαβάη;

Η εκμάθηση για τα ταξίδια μεταξύ νησιών στη Χαβάη σημαίνει ότι λαμβάνεται υπόψη το μέσο κόστος αυτών των διανησιωτικών ταξιδιών. Άλλωστε, το island-hopping είναι μια καλή ιδέα μόνο αν έχετε την οικονομική δυνατότητα! 

Το κόστος ταξιδιού μεταξύ νησιών στη Χαβάη κυμαίνεται από $30 έως $1.800 – ένα ευρύ φάσμα που σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε επιλογές που ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας. 

Ο φθηνότερος τρόπος να ταξιδέψετε μεταξύ νησιών στη Χαβάη είναι το επιβατηγό φέρι Maui-Lanai. Με 30 $/ενήλικα για ένα ταξίδι απλής μετάβασης, δεν είναι φθηνό, αλλά είναι πολύ πιο οικονομικό από τις πτήσεις μεταξύ των νησιών. 

Το μέσο κόστος πτήσης μεταξύ νησιών στη Χαβάη ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τα νησιά που θέλετε να επισκεφτείτε, την αεροπορική εταιρεία που θα επιλέξετε και την εποχή του χρόνου που επιλέγετε να πετάξετε. 

Βρήκαμε πτήσεις μονής διαδρομής μεταξύ των νησιών από τη Χονολουλού προς το Καουάι ή τη Χονολουλού προς την Κόνα για μόλις 44 $ (Southwest και Hawaiian Airlines), αλλά υπήρχαν αρκετές πτήσεις με τιμές από 100 έως 150 $. 

Μπορεί να πληρώσετε για περισσότερες απευθείας πτήσεις ή πτήσεις μεταξύ συγκεκριμένων νησιών, όπως το Καουάι και το νησί της Χαβάης. 

Η κρουαζιέρα ανάμεσα στα νησιά της Χαβάης είναι γενικά ο πιο ακριβός τρόπος για νησιώτικο hop, αλλά συνοδεύεται από πολλά οφέλη και ευκολία. 

Βρήκαμε κρουαζιέρες περίπου $380 (Πριγκίπισσα, Βανκούβερ στη Χονολουλού), 1.000 $ (Νορβηγικά, μεταξύ των νησιών της Χαβάης) και 1.800 $ (Ολλανδία Αμερική, Σαν Ντιέγκο στη Χαβάη). 

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Εάν ταξιδεύετε μεταξύ νησιών στη Χαβάη, υπάρχουν ορισμένες χρήσιμες υποδείξεις που πρέπει να έχετε κατά νου, ώστε να μπορείτε να κάνετε το ταξίδι σας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο και απρόσκοπτο. 

  • Νησί-λυκίσκος κατά τη διάρκεια της εποχής των φαλαινών. Στη Χαβάη, η θεαματική περίοδος παρακολούθησης φαλαινών εμφανίζεται από τον Δεκέμβριο έως τον Μάιο με κορυφαία δράση μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου. Εάν ταξιδεύετε μεταξύ νησιών κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου με κρουαζιέρα ή φέρι, θα έχετε εκπληκτικές ευκαιρίες να δείτε φάλαινες να διαπερνούν την επιφάνεια καθώς μεταναστεύουν! 
  • Τα ταξίδια μεταξύ των νησιών είναι φθηνότερα κατά τη χαμηλή περίοδο. Τον Απρίλιο, τον Μάιο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, είναι πιο πιθανό να πετύχετε εξαιρετικές προσφορές σε πτήσεις και κρουαζιέρες μεταξύ των νησιών. Το κόστος του πλοίου είναι το ίδιο όλο το χρόνο, αλλά αυτοί είναι υπέροχοι μήνες για να βρείτε φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια ή κρουαζιέρες. 
  • Πετάξτε μεταξύ νησιών καθημερινά. Εάν κάνετε κράτηση για πτήσεις μεταξύ των νησιών καθημερινά, θα εξοικονομήσετε λίγο περισσότερο λόγω της χαμηλότερης ζήτησης. Η πτήση μεταξύ νησιών τα Σαββατοκύριακα είναι όταν είναι πιο πολυσύχναστη, με αποτέλεσμα οι τιμές να είναι ελαφρώς υψηλότερες. 
  • Έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο για το πλοίο. Εάν ο καιρός είναι άσχημος ή οι συνθήκες του ωκεανού είναι ιδιαίτερα δύσκολες, το πλοίο από το Maui στο Lanai ενδέχεται να μην εκτελεί δρομολόγια. Είναι καλή ιδέα να έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο σε περίπτωση που οι συνθήκες δεν συνεργάζονται την ημέρα που σκοπεύετε να επισκεφτείτε το Lanai! 
  • Βάλε τον χρόνο του ταξιδιού σου στα σχέδια του ταξιδιού σου. Εάν ταξιδεύετε μεταξύ νησιών στη Χαβάη, φροντίστε να σκεφτείτε πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να πετάξετε ή να οδηγήσετε το πλοίο στον προορισμό σας. Ενώ οι πτήσεις μπορεί να διαρκέσουν έως και 20 λεπτά, η διέλευση από την ασφάλεια στο αεροδρόμιο διαρκεί περίπου μία ώρα ή περισσότερο. Σχεδιάστε το και σκεφτείτε να αφιερώσετε μια ή δύο επιπλέον ημέρες στο ταξίδι σας για να αφήσετε άφθονο χρόνο για διασκέδαση και δραστηριότητες. 

Συχνές Ερωτήσεις

Τι άλλες ερωτήσεις έχουν οι ταξιδιώτες σχετικά με το ταξίδι σε νησί ή το ταξίδι μεταξύ νησιών στη Χαβάη; Ρίξτε μια ματιά στις Συχνές ερωτήσεις παρακάτω για να μάθετε περισσότερα. 

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ νησιών στη Χαβάη;

Ο ταχύτερος και καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ νησιών στη Χαβάη είναι να κάνετε πτήσεις μεταξύ των νησιών μέσω της Hawaiian Airlines, της Southwest Airlines ή της Mokulele Airlines.

Κάποιοι θεωρούν ότι το επιβατηγό φέρι από το Μάουι στο Λανάι είναι ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ των νησιών. Μπορείτε να απολαύσετε τη γραφική θέα στο νησί, την παρακολούθηση φαλαινών και να ζήσετε τη φυσική ομορφιά του Lanai για μια μέρα.

Πόσο κοστίζει το ταξίδι μεταξύ νησιών στη Χαβάη;

Οι πτήσεις μπορεί να είναι φθηνές έως και 44 $ απλής μετάβασης και να σας μεταφέρουν γρήγορα στον προορισμό σας στο νησί.

Η μεταφορά με το επιβατηγό φέρι από το Μάουι στο Λανάι κοστίζει 30 $ ή λιγότερο απλής μετάβασης, ενώ οι κρουαζιέρες που επισκέπτονται διαφορετικά νησιά ξεκινούν από περίπου 380 $.

Υπάρχει υπηρεσία φέρι μεταξύ των νησιών της Χαβάης;

Ναι, ένα επιβατηγό πλοίο εκτελεί δρομολόγια μεταξύ Lahaina, Maui και Manele, Lanai 5 φορές την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Η διαδρομή με το πλοίο διαρκεί περίπου 50 λεπτά και κοστίζει 30 $ για ενήλικες απλής μετάβασης.

Υπάρχουν διαθέσιμες εκπτώσεις πλοίων για κατοίκους της Χαβάης, μέλη στρατιωτικής θητείας, παιδιά, ηλικιωμένους και δωρεάν βόλτες για βρέφη.

Πώς ταξιδεύουν οι κάτοικοι μεταξύ των νησιών της Χαβάης;

Οι κάτοικοι συνήθως πετούν μεταξύ των νησιών της Χαβάης, αλλά η χρήση του πορθμείου Maui-Lanai είναι δημοφιλής για ημερήσιες εκδρομές και η ναύλωση ιδιωτικών σκαφών είναι μια άλλη επιλογή για τους κατοίκους.

Επειδή οι πτήσεις μεταξύ των νησιών μπορεί να είναι τόσο φθηνές κατά τη χαμηλή περίοδο, πολλοί κάτοικοι επιλέγουν να πετάξουν σε άλλα νησιά τους μήνες της άνοιξης και του φθινοπώρου για να πετύχουν φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια.

Είναι φθηνό να πετάς μεταξύ νησιών της Χαβάης;

Μπορεί να είναι φθηνό να πετάξετε μεταξύ νησιών της Χαβάης με ναύλους έως και 44 $ απλής μετάβασης. Οι ναύλοι μετ’ επιστροφής είναι περίπου $100-$150, αλλά μπορεί να είναι πιο ακριβοί κατά την περίοδο αιχμής ή σε νησιά που είναι πιο μακριά το ένα από το άλλο.

Πετάξτε μια καθημερινή κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου για να κερδίσετε τις φθηνότερες πτήσεις μεταξύ των νησιών στη Χαβάη. Η Southwest και η Hawaiian Airlines πρόσφεραν τις φθηνότερες πτήσεις στην ανάλυσή μας.

Λοιπόν, είναι εύκολο το ταξίδι μεταξύ νησιών στη Χαβάη;

Το να ταξιδεύετε μεταξύ νησιών στη Χαβάη δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο – επιβιβαστείτε σε μια πτήση, πάρτε το επιβατηγό φέρι ή κλείστε μια κρουαζιέρα στη Χαβάη για να ξεκινήσετε την περιπέτεια που ταξιδεύετε σε νησί! 

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα επιλέξουν πτήσεις μεταξύ των νησιών για να επισκεφθούν πολλά νησιά της Χαβάης με γρήγορο και εύκολο τρόπο. Με κόστος τόσο χαμηλό όσο 44 $ απλής μετάβασης, αυτός μπορεί να είναι ένας προσιτός και βολικός τρόπος για να δείτε περισσότερα από τη Χαβάη στο ταξίδι σας. 

Το επιβατηγό φέρι Maui-Lanai είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για ταξίδια μεταξύ των νησιών, αλλά περιορίζεται στη μετακίνηση μεταξύ 2 νησιών και κοστίζει 30 $ ανά άτομο για απλή μετάβαση. 

Οι κρουαζιέρες είναι η τελική δυνατότητα, προσφέροντας άνεση και άνεση με ενσωματωμένες στάσεις σε πολλά νησιωτικά λιμάνια, αλλά είναι και η πιο ακριβή μέθοδος μετακίνησης μεταξύ νησιών στη Χαβάη. 

Όποιο τρόπο μεταφοράς κι αν επιλέξετε, θα χαρείτε που αποφασίσατε να ξεχωρίσετε και να ζήσετε την ομορφιά, τις παραλίες και τους πολιτισμούς των διαφόρων νησιών της Χαβάης!

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα εισητηρια

Και κατάλυμα μέσο booking.com

Μην ξεχνάτε την ταξιδιωτική σας ασφάλιση!

Ενοικίαση αυτοκίνητου με την Economybookings.com

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια