ημερομηνίες για φθηνά εισιτήρια

Ποιές ημερομηνίες να επιλέξω για φθηνα αεροπορικά εισιτήρια

Όλοι θέλουμε τις καλύτερες Hμερομηνίες για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και της  φθηνότερες δυνατές πτήσεις και αυτός είναι ο σκοπός αυτού του οδηγού: Βρείτε τις φθηνότερες μέρες για να πετάξετε και κερδίστε χρήματα.

Η σύγκριση των αγορών  είναι μεγάλη βοήθεια. Το ίδιο ισχύει και για το πότε πρέπει να αγοράσετε εισιτήρια και τις καλύτερες μέρες για να πετάξετε. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι,  οπότε ας ξεκινήσουμε.

1. Ψωνίστε την Τρίτη

Καλύτερη μέρα για ψώνια:  Η καλύτερη ώρα για να κλείσετε μια πτήση είναι συνήθως η Τρίτη, περίπου στις 3 μ.μ. ανατολική ώρα. Εξηγήσαμε γιατί η Τρίτη είναι η καλύτερη μέρα για να ψωνίσετε αεροπορικά εισιτήρια στο παρελθόν – επειδή τόσες πολλές αεροπορικές εταιρείες πραγματοποιούν εβδομαδιαίες εκπτώσεις νωρίς την Τρίτη, κάτι που στη συνέχεια ωθεί τις ανταγωνιστικές αεροπορικές εταιρείες να ταιριάζουν με τις τιμές – επομένως η Τρίτη είναι μια καλή μέρα για να βρείτε πολλά συμφωνίες.

Αλλά μην ανησυχείτε, μπορείτε να βρείτε προσφορές και άλλες μέρες.

Κλείστε μόνοι σας το ταξίδι

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe⁩ στο Viber <<

Διαβάστε επίσης:Ταξιδεύοντας με budget

2. Μην ψωνίζετε πολύ νωρίς ή πολύ αργά

Προσέξτε ! εαν αγοράστε πολύ νωρίς θα μπορούσατε να πληρώσετε πάρα πολλά. Αγοράστε πολύ αργά και θα μπορούσατε να πληρώσετε πάρα πολύ. Το γλυκό σημείο για προσφορές βρίσκεται συνήθως σε αυτές τις βιτρίνες.

Εδώ σας έχουμε το απόλυτο εργαλείο, Αριστερά στον πίνακα πατήστε το φίλτρο τις τρεις γραμμούλες, επιλέξτε από την πόλη που είναι να ταξιδέψετε στην πόλη προορισμού. Mπορείτε να πατήσετε πάνω στο μήνα να σας βγάλει τις  φθηνότερες ανά ημέρα.

(αποθηκεύστε  τη σελίδα στα αγαπημένα σας γιατί αυτός ο πίνακας θα σας φανεί πολύ χρήσιμος και για τα επόμενα σας ταξίδια)

 

Εισιτήρια ευρώπης :  Αγορά από 3 μήνες έως 30 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Διεθνή εισιτήρια:  Αγορά από 5 ½ μήνες έως 1 ½ μήνα πριν από την αναχώρηση.

Δημοφιλείς ώρες για να πετάξετε:  Εάν θέλετε να πετάξετε κατά τη διάρκεια δημοφιλών εορτών, όπως τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά και η Ημέρα των Ευχαριστιών ή κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής, όπως ο Ιούνιος, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, συνήθως θα εξοικονομήσετε χρήματα αν αγοράσετε εισιτήρια λίγο νωρίς ας πούμε δύο μήνες πριν.

Αγοράστε τρέχουσες προσφορές:  Εάν μπορείτε να ταξιδέψετε όποτε θέλετε και μπορείτε να πετάξετε όταν εμφανίζονται οι προσφορές, ψωνίστε όποτε θέλετε, γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε μια αεροπορική εταιρεία θα ρίξει απροσδόκητα τις τιμές.

3. Πάντα να συγκρίνετε αεροπορικά εισιτήρια

Ο χρυσός κανόνας των αγορών:  Να συγκρίνετε πάντα τα αεροπορικά εισιτήρια . Μερικοί άνθρωποι αποτυγχάνουν να το κάνουν αυτό επειδή «ξέρουν» ότι η αγαπημένη τους αεροπορική εταιρεία έχει πάντα την καλύτερη προσφορά, αλλά καμία αεροπορική εταιρεία δεν έχει πάντα τις φθηνότερες τιμές,  ούτε κάθε φορά σε κάθε διαδρομή, και το έχουμε  αποδείξει . Εάν δεν συγκρίνετε, θα μπορούσατε να πληρώσετε πάρα πολλά, και γιατί να πληρώσετε μια δεκάρα παραπάνω από ό,τι πρέπει;

Hμερομηνίες για φθηνα αεροπορικά εισιτήρια

4.Πότε να κλείσω αεροπορικά εισιτήρια;

Εξοικονομήστε ακόμη περισσότερα γνωρίζοντας τις φθηνότερες ημέρες για να πετάξετε . Εάν δεν μπορείτε να κάνετε κράτηση για φθηνές μέρες για ολόκληρη την πτήση σας, κάντε το για ένα σκέλος του ταξιδιού και θα εξακολουθήσετε να βλέπετε κάποιες οικονομίες.

Φτηνές ημέρες: Στις ευρώπη, η  Τρίτη, η Τετάρτη και το Σάββατο είναι συνήθως οι φθηνότερες. Για διεθνή ταξίδια, οι καθημερινές είναι συνήθως φθηνότερες από τα Σαββατοκύριακα.

Ακριβές ημέρες:  Οι Παρασκευές και οι Κυριακές συνήθως κοστίζουν περισσότερο.

Φτηνές ώρες της ημέρας:  Πετάξτε όταν οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν, όπως ξημερώματα, διανυκτέρευση ή πτήσεις κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος ή του δείπνου.

Συμβουλή: Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τις φθηνότερες μέρες για να πετάξετε από την πόλη σας με τα απόλυτα εργαλεία  αυτή τη στιγμή κάνοντας κλικ εδώ

5. Πετάξτε με απευθείας πτήσεις

Απευθείας πτήσεις έναντι πτήσεων με ανταπόκριση:  Οι απευθείας πτήσεις είναι πιο βολικές, αλλά μερικές φορές μπορείτε να βρείτε καλύτερες προσφορές σε πτήσεις ανταπόκρισης (όχι πάντα, αλλά συχνά).

Σε μεγάλες πτήσεις, έχουμε δει μερικές πτήσεις ανταπόκρισης που ήταν 50% φθηνότερες από τις απευθείας πτήσεις. :

Πάντα να συγκρίνετε την τιμή μιας απευθείας πτήσης με μια πτήση ανταπόκρισης προτού βάλετε την πιστωτική σας κάρτα. Μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε εάν μια φθηνότερη τιμή αξίζει την ταλαιπωρία μιας μεγαλύτερης ημέρας ταξιδιού.

6. Κλείστε ομαδικό ταξίδι ένα εισιτήριο τη φορά

Αυτό δεν θα εξοικονομήσει πάντα χρήματα, αλλά μερικές φορές θα εξοικονομήσει χρήματα, γι’ αυτό αξίζει πάντα να δοκιμάσετε.
Πώς να ψωνίσετε:  Όταν κάνετε κράτηση για ταξίδια για δύο ή περισσότερα άτομα, κάντε κράτηση μόνο ενός εισιτηρίου για να ξεκινήσετε  , επειδή μια ιδιορρυθμία στα συστήματα κρατήσεων αεροπορικών εταιρειών σημαίνει ότι πολλά εισιτήρια που πωλούνται σε μία συναλλαγή πρέπει να πωλούνται στην ίδια τιμή.

Για παράδειγμα, εάν χρειάζεστε δύο εισιτήρια και η αεροπορική εταιρεία έχει ένα εισιτήριο για 100 $ και όλα τα άλλα κοστίζουν 125 $, θα πληρώσετε 125 $ και για τα δύο. Αλλά αν αγοράσετε τα δύο εισιτήρια ένα κάθε φορά, θα έχετε τη φθηνότερη τιμή για ένα από τα εισιτήριά σας.

Ποιες αεροπορικές προσφέρουν απευθείας πτήσεις για Ελλάδα;

Μερικές από τις αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν απευθείας πτήσεις προς την Ελλάδα περιλαμβάνουν:

  1. Aegean Airlines (Greece’s flag carrier)
  2. Olympic Air (a subsidiary of Aegean Airlines)
  3. Ryanair
  4. British Airways
  5. Lufthansa
  6. KLM Royal Dutch Airlines
  7. Air France
  8. Alitalia
  9. Turkish Airlines
  10. Emirates

Λάβετε υπόψη ότι η διαθεσιμότητα απευθείας πτήσεων μπορεί να εξαρτάται από παράγοντες όπως η τοποθεσία αναχώρησης, η εποχή του χρόνου και η ζήτηση. Είναι πάντα καλή ιδέα να ελέγχετε ιστότοπους αεροπορικών εταιρειών ή να χρησιμοποιείτε μηχανές αναζήτησης πτήσεων για να βρείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες για απευθείας πτήσεις προς την Ελλάδα.

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.