Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την Κροατία

Η Κροατία γίνεται γρήγορα ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στη Μεσόγειο για τους επισκέπτες. Κάθε χρόνο, εκατομμύρια επισκέπτες συρρέουν στην πανέμορφη ακτογραμμή και σε άλλα αξιοθέατα.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Κροατία είναι το Ντουμπρόβνικ, το οποίο προσελκύει πολλούς επιβάτες κρουαζιερόπλοιων. Η περιτειχισμένη μεσαιωνική πόλη ήταν ένα από τα σκηνικά για την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Game of Thrones και οι θαυμαστές της σειράς μπορεί να αναγνωρίσουν τις κόκκινες στέγες και τους χοντρούς τοίχους του King’s Landing.

Ακόμα κι αν δεν έχετε παρακολουθήσει ποτέ την παράσταση, θα απολαύσετε το περπάτημα στα στενά δρομάκια και το μονοπάτι πάνω από τους χοντρούς τοίχους.

Οι νεότεροι επισκέπτες τείνουν να συρρέουν στην πόλη του Σπλιτ και στο νησί Hvar, τα οποία αναπτύσσουν μια δυνατή σκηνή πάρτι με πολλούς παγκοσμίου φήμης DJs να παίζουν στα κλαμπ κάθε καλοκαίρι.

Το δημοφιλές Sail Week Croatia είναι επίσης μια εξαιρετική εκδήλωση για νέους που αγαπούν τη διασκέδαση. Η μεγάλη ακτογραμμή προσφέρει επίσης πολλά άλλα αξιοθέατα για όσους αναζητούν πιο ήσυχες διακοπές. Εξερευνήστε τα αρχαία ρωμαϊκά ερείπια και τις ενετικές πέτρινες παλιές πόλεις πολλών από τις μικρότερες πόλεις, όπως το Ζαντάρ.

Τα χιλιάδες νησιά, όπως το απομακρυσμένο Mljet, προσφέρουν απομονωμένες παραλίες και ήρεμα νερά. Οι καλοφαγάδες πρέπει να κατευθυνθούν στη βόρεια παράκτια περιοχή της Ίστριας, της οποίας η μοναδική κουζίνα επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τη γειτονική Ιταλία.

Αλλά ενώ υπάρχουν αμέτρητα πράγματα να δείτε και να κάνετε σε αυτή τη χώρα πλούσια σε ιστορία και πολιτισμό, πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφτείτε την Κροατία; Εδώ είναι η άποψή μας.

Ζήστε το ταξίδι σας όπως ακριβώς το ονειρεύεστε:
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe⁩ στο Viber <<

Με αυτόν τον τρόπο, θα λαμβάνετε άμεση πρόσβαση στις τελευταίες ενημερώσεις και προσφορές μας μέσω του Viber! 👈✈️🌍

Διαβάστε επίσης:Τι κοστίζει ένα ταξίδι στην Κροατία

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την Κροατία

Η καλύτερη περίοδος για να επισκεφθείτε την Κροατία είναι τον Ιούνιο, όταν ο καιρός είναι καλός και οι επιχειρήσεις επιστρέφουν στα καλοκαιρινά τους προγράμματα, αλλά τα πλήθη δεν είναι ακόμα σε πλήρη εξέλιξη.

Οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια των εποχών των ώμων, που διαρκούν από τα τέλη Απριλίου έως τα μέσα Ιουνίου για την περίοδο της άνοιξης των ώμων και από τον Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο για την φθινοπωρινή περίοδο των ώμων, είναι μια καλή στιγμή για επίσκεψη.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επωφεληθείτε από τον όμορφο καιρό που είναι ακόμα αρκετά ζεστός για να κολυμπήσετε, αποφεύγοντας παράλληλα τα χειρότερα πλήθη του καλοκαιριού. Η Κροατία γίνεται ένας πολύ δημοφιλής τουριστικός προορισμός για καλοκαιρινές διακοπές στην παραλία.

Οι περισσότεροι επισκέπτες φτάνουν κατά τους τουριστικούς μήνες αιχμής Ιουλίου και Αυγούστου, αν και ο αριθμός των επισκεπτών αρχίζει να αυξάνεται προς τα τέλη Ιουνίου.

Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, η Κροατία δέχεται πάνω από 4 εκατομμύρια επισκέπτες μηνιαίως για μια νύχτα — που είναι περισσότεροι από τον συνολικό πληθυσμό της χώρας! Αυτό το στατιστικό δεν περιλαμβάνει επισκέπτες που δεν διανυκτερεύουν, όπως επιβάτες κρουαζιερόπλοιων που επισκέπτονται δημοφιλείς προορισμούς όπως το Ντουμπρόβνικ.

Τα πλήθη κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου μπορεί να γίνουν αρκετά αφόρητα, ειδικά σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς όπως το Ντουμπρόβνικ και το Εθνικό Πάρκο Λιμνών Plitvice.

Οι επισκέπτες αναφέρουν ότι περνούν ώρες κολλημένοι στην κίνηση ή περιμένουν στην ουρά για να επιβιβαστούν σε ένα φέρι, και τα πλήθη στις στενές παλιές πόλεις είναι τόσο πυκνά που είναι αδύνατο να περπατήσετε καν. Το να έρθετε κατά την περίοδο των ώμων σας επιτρέπει να παρακάμψετε αυτήν την απογοήτευση.

Ο καιρός κατά την περίοδο των ώμων είναι επίσης αρκετά ζεστός για να κολυμπήσετε. Στο Σπλιτ, μια από τις πιο δημοφιλείς πόλεις της κροατικής ακτής, η μέση υψηλή θερμοκρασία τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο είναι 82 βαθμούς Φαρενάιτ και ελαφρώς χαμηλότερη τον Μάιο και τον Οκτώβριο.

Καθώς τα καλοκαίρια στην Κροατία είναι πολύ ζεστά και η ακτή είναι επιρρεπής σε δασικές πυρκαγιές, η εξερεύνηση είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο ευχάριστη την περίοδο των ώμων από την υψηλή περίοδο.

Το κόλπο είναι να χρονομετρήσετε την επίσκεψή σας κατά τη διάρκεια της σεζόν για να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη σεζόν. Οι μήνες που βρίσκονται πιο κοντά στο καλοκαίρι, Ιούνιος και Σεπτέμβριος, έχουν λίγο περισσότερο κόσμο, αλλά έχουν και τα οφέλη του καλοκαιριού.

Πολλά πράγματα στην Κροατία, όπως τα πλοία για τοπικά νησιά , εκτελούνται με εποχικό πρόγραμμα και οι ώρες λειτουργίας είναι μεγαλύτερες το καλοκαίρι. Για μερικούς ανθρώπους, η επίσκεψη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι η καλύτερη επιλογή και αξίζει μερικά από τα ανταλλάγματα, όπως τα μεγάλα πλήθη και μερικές φορές η αφόρητη ζέστη.

Εάν εξαρτάστε από τις σχολικές διακοπές για τον προγραμματισμό των εκδρομών σας, προφανώς το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να το επισκεφτείτε. Το καλοκαίρι είναι επίσης η εποχή που η κροατική ακτή νιώθει πιο ζωντανή.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η μετακίνηση είναι πιο εύκολη το καλοκαίρι χάρη στις συχνές αναχωρήσεις φέρι και λεωφορείων, που τείνουν να εκτελούν εποχιακά δρομολόγια. Πολλές επιχειρήσεις έχουν το μεγαλύτερο ωράριο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και μειώνουν το ωράριο λειτουργίας τους ή ακόμα και κλείνουν κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής.

Αν θέλετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε κάποια από τη σκηνή του πάρτι της Κροατίας, τότε το καλοκαίρι είναι σίγουρα η καλύτερη εποχή για να πάτε. Τα περισσότερα από τα μεγαλύτερα γεγονότα συμβαίνουν το καλοκαίρι, όπως:

Ο φθηνότερος χρόνος για να επισκεφθείτε την Κροατία

Η φθηνότερη περίοδος για να επισκεφθείτε την Κροατία είναι τον χειμώνα (αρκεί να αποφύγετε τα Χριστούγεννα), τον Νοέμβριο, τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο, ακόμη και τον Μάρτιο. Ωστόσο, η επίσκεψη κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής συνοδεύεται από ορισμένες συμβιβασμούς.

Ένα από τα κύρια μειονεκτήματα της επίσκεψης στην Κροατία κατά την υψηλή περίοδο της είναι η τιμή του ταξιδιού σας. Η Κροατία γίνεται ένας πολύ ακριβός προορισμός, μερικές φορές πιο ακριβός από πιο δημοφιλείς μεσογειακούς προορισμούς όπως η Ελλάδα ή η Ιταλία.

Πολλοί ντόπιοι bloggers και τουρίστες έχουν παραπονεθεί για τις τιμές που φαίνεται να αυξάνονται κάθε χρόνο. Κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής, που είναι το χειμώνα, οι τιμές τείνουν να είναι πολύ χαμηλότερες. Τα ξενοδοχεία τείνουν να μειώνουν τις τιμές τους σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν τουρίστες κατά τη διάρκεια της υπνηλίας εκτός εποχής.

Ενώ ορισμένες επιλογές διαμονής, όπως οι κατασκηνώσεις, κλείνουν λόγω της σεζόν, άλλες προσφέρουν εκπληκτικές προσφορές το χειμώνα.

Κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής, υπάρχουν επίσης λιγότεροι επισκέπτες τριγύρω, γεγονός που αφαιρεί το κίνητρο για μερικές από τις δημιουργικές αυξήσεις των τιμών που τείνουν να κάνουν ορισμένοι Κροάτες ιδιοκτήτες καφέ και εστιατορίων το καλοκαίρι.

Η τιμή ενός καφέ δίπλα στη θάλασσα είναι συχνά χαμηλότερη τον χειμώνα. Ωστόσο, οι τιμές δεν είναι ίδιες καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα. Τείνουν να ανεβαίνουν τον Δεκέμβριο, που είναι η περίοδος των Χριστουγέννων. Το Ζάγκρεμπ, η πρωτεύουσα, μπορεί να γίνει πολύ ακριβό τον Δεκέμβριο.

Η πόλη φιλοξενεί τη διάσημη έλευση του Ζάγκρεμπ  ενόψει των Χριστουγέννων, η οποία προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ευρώπη και οι τιμές των ξενοδοχείων τείνουν να αυξάνονται ανάλογα.

Άλλες πόλεις στην Κροατία φιλοξενούν επίσης τους δικούς τους εορτασμούς Advent, και παρόλο που οι τιμές είναι πιο ακριβές από ό,τι κατά τους άλλους χειμερινούς μήνες, δεν είναι τόσο ακριβές όσο είναι κατά την υψηλή περίοδο.

Η επίσκεψη στην Κροατία τον Δεκέμβριο σάς επιτρέπει να δείτε λίγη από τη ζωντάνια της χωρίς να διακυβεύετε υπερβολικά τον προϋπολογισμό σας.

Λιγότερο απασχολημένος χρόνος για να επισκεφθείτε την Κροατία

Η λιγότερο πολυάσχολη περίοδος για να επισκεφθείτε την Κροατία είναι επίσης η χειμερινή εκτός εποχής,  τον Νοέμβριο, τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο. Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην είναι πάντα καλό.

Είναι αλήθεια ότι το καλοκαίρι στην Κροατία μπορεί να έχει πολύ κόσμο. Τα πλήθη συχνά δυσκολεύουν να απολαύσετε όλα όσα έχει να προσφέρει η Κροατία, καθώς γεμίζουν τα στενά δρομάκια των πιο διάσημων πόλεων της, καθιστώντας αδύνατο να περπατήσετε ή να κάνετε κράτηση για δείπνο.

Σημαντικά λιγότεροι τουρίστες επισκέπτονται το χειμώνα και οι αριθμοί τουρισμού τείνουν να πέφτουν. Ωστόσο, πολλά μέρη, ιδιαίτερα στις ακτές της Κροατίας, λειτουργούν με εποχικό πρόγραμμα. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, πολλές επιχειρήσεις κλείνουν εντελώς και ακόμη μεγαλύτερες πόλεις έχουν την αίσθηση πόλεων-φαντάσματα.

Οι μεγάλες υποδομές, όπως τα πλοία, ακόμη και τα εθνικά πάρκα, έχουν εποχιακά δρομολόγια, γεγονός που καθιστά δύσκολο να δείτε όλα όσα θέλετε να δείτε. Ο καιρός είναι επίσης ένας παράγοντας.

Είναι λάθος να υποθέσουμε ότι η Κροατία έχει ζεστό καιρό όλο το χρόνο. Αν και οι χειμώνες είναι πιο ζεστοί από ό,τι στη βόρεια Ευρώπη, μπορεί να είναι ακόμα ψυχρός και γκρίζος.

Η ηπειρωτική Κροατία έχει τσουχτερά κρύους χειμώνες, ενώ η ακτή υποφέρει από τον Bura , έναν ισχυρό άνεμο που διακόπτει τη χερσαία και τη θαλάσσια κυκλοφορία και δυσκολεύει την έξοδο προς τα έξω. Το κολύμπι αποκλείεται!

Εάν προγραμματίσετε σωστά το ταξίδι σας, μπορείτε να απολαύσετε όλα όσα έχει να προσφέρει η Κροατία ακόμη και κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Μείνετε σε μια μεγαλύτερη πόλη όπως το Σπλιτ, η Ριέκα (η εναλλακτική βιομηχανική πόλη στη βόρεια ακτή) ή ακόμα και το Ντουμπρόβνικ. Τείνουν να είναι πιο ζωντανά, ακόμη και κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής.

Θα έχετε επίσης περισσότερες ευκαιρίες να γνωρίσετε πώς είναι η τοπική ζωή, καθώς οι ντόπιοι θα έχουν περισσότερο χρόνο για συνομιλία αντί να βιάζονται. Μια άλλη επιλογή είναι να συγκεντρώσετε και να εξερευνήσετε το εσωτερικό της Κροατίας.

Η πρωτεύουσα, το Ζάγκρεμπ, οι λόφοι της Ίστριας στην ενδοχώρα και τα κάστρα και τα εντυπωσιακά τοπία της ελάχιστα επισκέψιμης περιοχής του Zagorje είναι πανέμορφοι χειμερινοί προορισμοί.

Η χειρότερη στιγμή για να επισκεφθείτε την Κροατία

Η χειρότερη εποχή για να επισκεφθείτε την Κροατία είναι ο χειμώνας, όταν το κολύμπι είναι αδύνατο και πολλές παράκτιες πόλεις κλείνουν λόγω της εποχής.

Ωστόσο, αν μισείτε τα πλήθη, τότε θα διαπιστώσετε ότι η χειρότερη εποχή για να επισκεφτείτε την Κροατία είναι το καλοκαίρι. Η χειρότερη στιγμή για να επισκεφθείτε την Κροατία εξαρτάται πραγματικά από το τι ψάχνετε με το ταξίδι σας στη χώρα.

Αν θέλετε διακοπές στην παραλία όπου θα κολυμπήσετε, τότε ο χειμώνας είναι σίγουρα η χειρότερη εποχή για να το επισκεφτείτε, καθώς είναι πολύ κρύο για κολύμπι ή για δραστηριότητες με βάση το νερό. Ωστόσο, για μερικούς ανθρώπους τα ταξίδια το καλοκαίρι είναι ο χειρότερος εφιάλτης τους λόγω της πολυκοσμίας.

Επιπλέον, δεν πρέπει να υποτιμάτε τη ζέστη. Οι υψηλές θερμοκρασίες σημαίνουν ότι η πεζοπορία ή άλλες επίπονες δραστηριότητες είναι εκτός συζήτησης τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Διαβάστε επίσης:Οι καλύτερες περιοχές και ξενοδοχεία στην Κροατία

Κροατία ανά μήνα: Κλίμα και δραστηριότητες

Ακόμα δεν είστε σίγουροι για την καλύτερη στιγμή για να επισκεφτείτε την Κροατία; Ρίξτε μια ματιά στην περίληψη του καιρού και του κλίματος ανά μήνα παρακάτω:

Ιανουάριος

Οι χειμερινές θερμοκρασίες στην Κροατία κυμαίνονται από 0 έως 10°C (32-50°F). Είναι η ιδανική στιγμή για να εξερευνήσετε ιστορικές τοποθεσίες στο Ντουμπρόβνικ, να απολαύσετε χειμερινά σπορ στο Εθνικό Πάρκο Λιμνών Plitvice και να ζήσετε πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Ζάγκρεμπ.

Φεβρουάριος

Όπως και τον Ιανουάριο, ο Φεβρουάριος διατηρεί δροσερές θερμοκρασίες μεταξύ 0 και 11°C (32-52°F). Οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν το Καρναβάλι της Ριέκα, να εξερευνήσουν το Παλάτι του Διοκλητιανού στο Σπλιτ και να απολαύσουν χειμερινές δραστηριότητες στο Gorski Kotar.

Μάρτιος

Καθώς ξεκινά η άνοιξη, οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από 3 έως 15°C (37-59°F). Ο Μάρτιος είναι ιδανικός για πεζοπορία στο Εθνικό Πάρκο Paklenica, επίσκεψη στις λίμνες Plitvice με τις ανοιξιάτικες ανθοφορίες και για να απολαύσετε τις πρώτες μέρες των υπαίθριων καφέ σε παραθαλάσσιες πόλεις.

Απρίλιος

Οι ανοιξιάτικες θερμοκρασίες στην Κροατία κυμαίνονται από 8 έως 18°C ​​(46-64°F). Είναι η ιδανική στιγμή για να εξερευνήσετε τη χερσόνησο της Ίστριας, να παρακολουθήσετε το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ του Ζάγκρεμπ και να απολαύσετε τις παραλίες της Αδριατικής καθώς ζωντανεύουν.

Ενδέχεται

Ο Μάιος έχει θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 12 έως 23°C (54-73°F). Είναι ένας υπέροχος μήνας για ιστιοπλοΐα κατά μήκος της ακτής της Δαλματίας, για επίσκεψη στην ιστορική πόλη Trogir και για παρακολούθηση του Διεθνούς Παιδικού Φεστιβάλ στο Σίμπενικ.

Ιούνιος

Το καλοκαίρι φτάνει με θερμοκρασίες μεταξύ 16 και 27°C (61-81°F). Ο Ιούνιος προσφέρει ευκαιρίες για ταξίδια σε νησί στο Αρχιπέλαγος Kornati, εξερεύνηση των λιμνών Plitvice με πλούσια βλάστηση και παρακολούθηση μουσικών φεστιβάλ όπως το INmusic στο Ζάγκρεμπ.

Ιούλιος

Ο Ιούλιος διατηρεί θερμές θερμοκρασίες από 19 έως 31°C (66-88°F). Είναι ένας δημοφιλής μήνας για διακοπές στην παραλία στη Ριβιέρα Makarska, για να ζήσετε την έντονη νυχτερινή ζωή στο Hvar και να παρακολουθήσετε το καλοκαιρινό φεστιβάλ του Ντουμπρόβνικ.

Αύγουστος

Οι θερμοκρασίες τον Αύγουστο κυμαίνονται από 19 έως 31°C (66-88°F). Παρά τη ζέστη, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απολαύσετε τις παραλίες του Zlatni Rat στο Bol, να εξερευνήσετε την αρχαία πόλη Pula και να παρακολουθήσετε πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Rovinj.

Σεπτέμβριος

Καθώς αρχίζει το φθινόπωρο, οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από 15 έως 26°C (59-79°F). Ο Σεπτέμβριος προσφέρει μια ευχάριστη μετάβαση, με ευκαιρίες για γευσιγνωσία κρασιού στην Ίστρια, εξερεύνηση των καταρρακτών στο Εθνικό Πάρκο Krka και παρακολούθηση κινηματογραφικών φεστιβάλ στο Σπλιτ.

Οκτώβριος

Ο Οκτώβριος έχει θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 10 έως 19°C (50-66°F). Είναι ένας υπέροχος μήνας για να εξερευνήσετε την ιστορική πόλη του Ζαντάρ, να κάνετε πεζοπορία στο φυσικό πάρκο Biokovo και να απολαύσετε τα χρώματα του φθινοπώρου στο Εθνικό Πάρκο Λιμνών Plitvice.

Νοέμβριος

Οι φθινοπωρινές θερμοκρασίες κυμαίνονται από 5 έως 14°C (41-57°F). Ο Νοέμβριος είναι ιδανικός για εμπειρίες συγκομιδής ελιάς στην Ίστρια, επίσκεψη στο Μουσείο Διαλυμένων Σχέσεων στο Ζάγκρεμπ και απόλαυση της ηρεμίας των παράκτιων πόλεων εκτός εποχής.

Δεκέμβριος

Ο χειμώνας επιστρέφει με θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 1 έως 10°C (34-50°F). Ο Δεκέμβριος φέρνει ευκαιρίες για να ζήσετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές στο Ζάγκρεμπ, να εξερευνήσετε το παλάτι του Διοκλητιανού στολισμένο με εορταστικά φώτα και να απολαύσετε χειμερινές δραστηριότητες στις χιονισμένες περιοχές.

Συχνές Ερωτήσεις

Ακολουθούν μερικές από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που έχουν κάνει επίσης οι άνθρωποι για την Κροατία:

Ποιος είναι ο καλύτερος μήνας για να επισκεφθείτε την Κροατία;

Ο καλύτερος μήνας για να επισκεφθείτε την Κροατία είναι ο Ιούνιος. Ο καιρός είναι υπέροχος και τα αξιοθέατα είναι ανοιχτά, αλλά τα πλήθη είναι μικρότερα από τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για να επισκεφθείτε την Κροατία;

Οι φθηνότεροι μήνες για να επισκεφθείτε την Κροατία είναι ο Νοέμβριος, ο Ιανουάριος, ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος. Λιγότεροι άνθρωποι επισκέπτονται κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής της χώρας.

Υπάρχει περίοδος βροχών στην Κροατία;

Η Κροατία έχει ένα εύκρατο κλίμα με τις τυπικές τέσσερις εποχές, όχι μια υγρή και ξηρή περίοδο. Οι πιο βροχερές εποχές είναι αργά το φθινόπωρο και ο χειμώνας.

Πόσες μέρες στην Κροατία είναι αρκετές;

Επτά ημέρες είναι αρκετές για να χαλαρώσετε στην παραλία και να εξερευνήσετε μερικές παραθαλάσσιες τοποθεσίες. Εάν θέλετε επίσης να περάσετε χρόνο στην ενδοχώρα, θα θελήσετε να κάνετε κράτηση 10 ημερών για το ταξίδι σας.

Ποιους μήνες μπορείτε να κολυμπήσετε στην Κροατία;

Μπορείτε να κολυμπήσετε στην Κροατία μεταξύ Μαΐου και Οκτωβρίου. Κάποια χρόνια, ο καιρός είναι αρκετά ζεστός για κολύμπι στα τέλη Απριλίου και αρχές Νοεμβρίου!

Λοιπόν, ποια είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την Κροατία;

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την Κροατία είναι ο Μάιος έως τον Ιούνιο ή τον Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε τον καλύτερο καιρό, αλλά για χαμηλότερες τιμές και με λιγότερο κόσμο. Χαρουμενα ΤΑΞΙΔΙΑ!

Διαβάστε επίσης:Aξιοθέατα στην Κροατία

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Ντουμπρόβνικ

Aκολουθήστε μας στο facebook

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe⁩ στο Viber <<

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια