Jase Case Review: Το κιτ αντιβιοτικών έκτακτης ανάγκης που χρειάζεται κάθε ταξιδιώτης

Είτε ανεβαίνετε ένα βουνό μίλια μακριά από τον πολιτισμό είτε ταξιδεύετε σε μια ξένη χώρα με αμφισβητήσιμα πρότυπα περίθαλψης, η προετοιμασία για τις ιατρικές σας ανάγκες και η διατήρηση ενός καλά εφοδιασμένου ιατρικού κιτ είναι απαραίτητη. Δυστυχώς, λόγω της περίπλοκης φύσης της λήψης προληπτικών συνταγών, στα περισσότερα ταξιδιωτικά ιατρικά κιτ λείπει ένα κρίσιμο στοιχείο: τα αντιβιοτικά ετοιμότητας έκτακτης ανάγκης. Ευτυχώς, Jase Medical παρουσίασε μια καινοτόμο λύση που διευκολύνει από ποτέ τους κατοίκους των ΗΠΑ και του Καναδά να εφοδιαστούν με αντιβιοτικά που σώζουν ζωές.

Τι είναι η υπόθεση Jase;

Το Jase Case είναι ένα ιατρικό κιτ φιλικό προς τα ταξίδια γεμάτο με πέντε διαφορετικά αντιβιοτικά ετοιμότητας έκτακτης ανάγκης. Τα φάρμακα επιλέγονται προσεκτικά για να καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία κοινών ασθενειών και απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων, από διάρροια των ταξιδιωτών, λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης και πνευμονία έως δηλητηρίαση από άνθρακα και λοιμώξεις τραυμάτων. Η θήκη συνοδεύεται επίσης από έναν χρήσιμο οδηγό που περιγράφει καθένα από τα αντιβιοτικά, τις συνιστώμενες χρήσεις, τις δόσεις, τις παρενέργειες και τις δυνητικά επικίνδυνες αλληλεπιδράσεις που πρέπει να αποφευχθούν. Τα αντιβιοτικά που περιλαμβάνονται στην υπόθεση Jase και οι προβλεπόμενες χρήσεις τους είναι τα εξής:

Κάρτα Revolut: Η καλύτερη λύση για τους ταξιδιώτες!Αποκτήστε την δωρεάν & κάντε συναλλαγές χωρίς προμήθειες! Κάντε εγγραφή εδώ

  • Αμοξικιλλίνη-κλαβουλανικό: Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πληγών από δάγκωμα, πνευμονίας και ιγμορίτιδας.
  • Αζιθρομυκίνη: Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της πνευμονίας, των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος και της διάρροιας των ταξιδιωτών.
  • Σιπροφλοξασίνη: Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της δηλητηρίασης από άνθρακα, της λοίμωξης από πανώλη, της διάρροιας των ταξιδιωτών και της τουλαραιμίας.
  • Δοξυκυκλίνη: Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της δηλητηρίασης από άνθρακα, των πληγών από δάγκωμα, της λοίμωξης από πανώλη, της δερματικής λοίμωξης, του τετάνου και της τουλαραιμίας.
  • Μετρονιδαζόλη: Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της βακτηριακής κολπίτιδας, της διάρροιας, της γιαρδιάσης, του τετάνου και της τριχομονάσης.

Πρόσθετες παθήσεις που μπορούν να αντιμετωπιστούν με συνδυασμό ενός ή περισσοτέρων από αυτά τα φάρμακα περιλαμβάνουν κυτταρίτιδα, εκκολπωματίτιδα, ενδοκοιλιακές λοιμώξεις, οδοντικές λοιμώξεις, λοιμώξεις του αυτιού, στρεπτικό λαιμό, χολέρα, οστεομυελίτιδα, προστατίτιδα, σαλμονέλα, ασθένεια lyme, ελονοσία, πυρετό Q , Κηλιδωτός πυρετός Rocky Mountain, χλαμύδια, αμεβίαση, C. diff και φλεγμονώδης νόσος της πυέλου.

Η παραγγελία σας περιλαμβάνει επίσης απεριόριστη συνεχή φροντίδα, ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον συνταγογραφούντα ιατρό σας για τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με μια συγκεκριμένη πάθηση ή θεραπεία.

Το TicketsWe υποστηρίζεται από αναγνώστες και μπορεί να κερδίσει προμήθεια από αγορές που πραγματοποιούνται μέσω συνδέσμων σε αυτό το άρθρο.

“Κλείστε Τώρα Ξενοδοχείο και Πληρώστε Λιγότερα!

Φωτογραφία: Ευγενική προσφορά του Jase Medical

Πώς να παραγγείλετε τη θήκη Jase

Χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες υπηρεσίες τηλεϊατρικής, η Jase Medical καθιστά εξαιρετικά γρήγορη και εύκολη την απόκτηση της περίπτωσής σας. Ξεκινήστε συμπληρώνοντας μια απλή ηλεκτρονική φόρμα και υποβάλλοντας ένα αντίγραφο μιας κρατικής ταυτότητας με φωτογραφία. Μόλις επαληθευτεί η ταυτότητά σας και ένας πιστοποιημένος ιατρός εγκρίνει τη φόρμα σας, θα λάβετε μια επιβεβαίωση μέσω email και μια έγκυρη συνταγή. Ο γιατρός θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω email εάν εντοπίσει προβλήματα με τη φόρμα σας, όπως πιθανές αλλεργίες και επικίνδυνες αλληλεπιδράσεις με οποιαδήποτε φάρμακα παίρνετε αυτήν τη στιγμή.

Aκολουθήστε μας στο facebook

Εάν δεν υπάρχουν ανησυχίες, η παραγγελία σας θα αποσταλεί αυτόματα στη διεύθυνσή σας από ένα από τα συνεργαζόμενα φαρμακεία της Jase Medical. Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με τα αντιβιοτικά, πότε πρέπει να τα πάρετε ή ποια πρέπει να πάρετε, η Jase Medical προσφέρει απεριόριστη συνεχή φροντίδα και συμβουλευτική. Μη διστάσετε να στείλετε ένα μήνυμα στον συνταγογραφούντα ιατρό σας ανά πάσα στιγμή μετά την παραγγελία σας και να λάβετε ιατρικές συμβουλές από ειδικούς γρήγορα και εύκολα.

Φωτογραφία: Ευγενική προσφορά του Jase Medical

Πόσο κοστίζει η θήκη Jase;

Η θήκη Jase κοστίζει 259,95 $ USD για πελάτες στις ΗΠΑ και 435,95 $ CAD για Καναδούς πελάτες. Αυτό το κόστος περιλαμβάνει την αρχική διαδικτυακή συμβουλή, τα αντιβιοτικά, μια θήκη ταξιδιού, τον οδηγό, την αποστολή και την απεριόριστη συνεχή φροντίδα.

20 Καλύτεροι Οργανωτές Ταξιδίων (2023)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πόσο διαρκεί το φάρμακο;

Τα αντιβιοτικά στο κιτ έχουν εκτιμώμενη διάρκεια ζωής από δύο έως τρία χρόνια. Ωστόσο, με την κατάλληλη αποθήκευση σε δροσερό, ξηρό περιβάλλον, τα φάρμακα μπορούν να διατηρήσουν πάνω από το 90% της δραστικότητάς τους για έως και 20 χρόνια.

Φωτογραφία: Ευγενική προσφορά του Jase Medical

Λόγοι που πρέπει να ταξιδέψετε με την θήκη Jase

1. Έχει άπειρες χρήσεις πέρα ​​από το επόμενο ταξίδι σας

Εάν αγοράσετε μια θήκη Jase για ταξίδια, είναι πιθανό να έχετε τουλάχιστον μερικά από τα φάρμακα που έχουν απομείνει για να πάρετε μαζί σας στο σπίτι. Με εντυπωσιακή διάρκεια ζωής έως και 20 χρόνια, τα αντιβιοτικά της θήκης είναι ιδανικά για να τα πάρετε μαζί σας σε μελλοντικά ταξίδια και υπαίθριες περιπέτειες ή απλά να τα αποθηκεύσετε στο σπίτι σε ένα πλήρες ιατρικό κιτ που σας κρατά προετοιμασμένους για οτιδήποτε. Είτε αντιμετωπίζετε ελλείψεις φαρμάκων, υπερπλήρες εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης ή ακόμα και μια φυσική καταστροφή, η Jase Case διασφαλίζει ότι θα έχετε πάντα πρόσβαση στα πιο βασικά φάρμακα που σώζουν ζωές.

2. Μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήματα

Αν και υπάρχουν φαρμακεία σε όλο τον κόσμο, τα ταξίδια σε ξένες χώρες και απομακρυσμένες τοποθεσίες μπορεί να σας δυσκολέψουν να αποκτήσετε γρήγορα και οικονομικά βασικά φάρμακα. Ανάλογα με τη χώρα και το εάν έχετε ασφάλεια ή όχι, το να κλείσετε ένα ραντεβού με γιατρό της τελευταίας στιγμής μπορεί να είναι δαπανηρό και μπορεί να σας πάρει ένα τεράστιο κομμάτι του χρόνου των διακοπών σας. Με το Jase Medical και τις βολικές συμβουλευτικές υπηρεσίες του, μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι είστε προετοιμασμένοι για ένα ευρύ φάσμα συνθηκών και πιθανότατα μπορείτε να αποφύγετε ένα ταξίδι σε ένα ιατρείο σε μια ξένη χώρα. Η τιμολόγηση της θήκης Jase προσφέρει επίσης μια πιο προσιτή εναλλακτική λύση για την αγορά και των πέντε αυτών βασικών φαρμάκων ξεχωριστά.

“Κλείστε Τώρα Ξενοδοχείο και Πληρώστε Λιγότερα!

3. Θα σας φέρει ηρεμία

Εάν έχετε αρρωστήσει ποτέ στις διακοπές, καταλαβαίνετε τον φόβο και το άγχος που συνεπάγεται η αντιμετώπιση μιας κρίσης υγείας σε ένα άγνωστο περιβάλλον. Όταν ξεκινάτε μια μακρά περιπέτεια ή εξερεύνηση από απόσταση, η πιθανότητα αποκοπής από επείγουσα ιατρική περίθαλψη και αντιβιοτικά μπορεί να είναι ιδιαίτερα τρομακτική. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιήσετε κανένα από τα φάρμακα στην υπόθεση Jase, αλλά η ηρεμία που συνοδεύει την ετοιμότητα θα το κάνει να αξίζει την επένδυση.

4. Είναι ένας ασφαλέστερος τρόπος για να εφοδιαστείτε με φάρμακα έκτακτης ανάγκης

Ιδρύθηκε από έναν πιστοποιημένο οικογενειακό γιατρό, το Jase Case καταργεί την επικίνδυνη εικασία του να εφοδιάζεις με χάπια και να θεραπεύεις τον εαυτό σου με υπολείμματα αντιβιοτικών. Ο οδηγός και η απεριόριστη παρακολούθηση των γιατρών διασφαλίζουν ότι γνωρίζετε τι παίρνετε και σας βοηθούν να αποφύγετε τυχόν επικίνδυνους συνδυασμούς και παραπληροφορημένη αυτοδιάγνωση.

Λοιπόν, τι περιμένεις; Ετοιμαστείτε για οτιδήποτε και προσθέστε αυτό το καινοτόμο ιατρικό κιτ στη λίστα συσκευασίας σας. Η μεταφορά μιας θήκης Jase μπορεί να αποδειχθεί μια σωτήρια απόφαση και, τουλάχιστον, θα είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι έχετε άμεση πρόσβαση σε απαραίτητα αντιβιοτικά.

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια