Οι 10 καλύτερες χειραποσκευές για συχνούς ταξιδιώτες (2023)

Είτε σκοπεύετε να κάνετε μια απόδραση το Σαββατοκύριακο, ένα επαγγελματικό ταξίδι, μεγαλύτερες διακοπές ή ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο, η επιλογή της καλύτερης χειραποσκευής είναι απαραίτητη. Χρειάζεστε να περιέχει όλα όσα θέλετε χωρίς να είναι στριμωγμένη τόσο σφιχτά που είναι δύσκολο να κλείσει, ενώ παράλληλα συμμορφώνεται με τους κανονισμούς πτήσης. Οι χειραποσκευές σας πρέπει να είναι άνετες και δεν θέλετε κάτι που να δείχνει σημάδια φθοράς ή ακόμα και να καταρρέει, μετά από λίγες μόνο χρήσεις.

Με τόσους πολλούς διαφορετικούς τύπους αποσκευών για να διαλέξετε, η επιλογή της καλύτερης χειραποσκευής μπορεί να είναι δύσκολη. Για να κάνετε τη ζωή πιο εύκολη και να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο στην έρευνα, ακολουθούν χρήσιμες συμβουλές για το πώς να επιλέξετε την καλύτερη χειραποσκευή και τι πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κάνετε μια αγορά.

Πίνακας σύγκρισης των καλύτερων χειραποσκευών

Εδώ είναι οι δέκα καλύτερες επιλογές χειραποσκευών για όλους τους τύπους ταξιδιωτών. Κάντε κλικ στο όνομα της χειραποσκευής για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες, ρίξτε μια ματιά στις κριτικές στο τέλος αυτού του άρθρου για να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποια θα είναι τελικά η τέλεια επιλογή για εσάς. Η σύγκριση των χειραποσκευών με την καλύτερη βαθμολογία είναι συχνά ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε πριν ξεκινήσετε να αγοράσετε το πρώτο αντικείμενο που σας τραβάει την προσοχή.

Μέγιστο μέγεθος χειραποσκευών

Κάθε αεροπορική εταιρεία θέτει τους δικούς της κανόνες όσον αφορά το μέγεθος και το βάρος των αποσκευών που θα επιτρέψει να μεταφερθούν στην καμπίνα. Οι χειραποσκευές πρέπει είτε να χωράνε στο ντουλάπι πάνω από το κεφάλι είτε κάτω από το κάθισμα μπροστά σας. Επιπλέον, οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες λένε ότι θα πρέπει να μπορείτε να το σηκώσετε στο ντουλάπι χωρίς να χρειάζεστε βοήθεια.

Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες είναι πιο γενναιόδωρες από άλλες όσον αφορά τις χειραποσκευές. Ορισμένα επιτρέπουν ένα επιπλέον αντικείμενο, όπως μια τσάντα φορητού υπολογιστή ή μια μικρή τσάντα, ενώ άλλα επιβάλλουν αυστηρά έναν κανόνα ενός κομματιού. Επομένως, είναι απαραίτητο να ελέγξετε όλες τις απαιτήσεις πριν κάνετε κράτηση για τις πτήσεις σας και εμφανιστείτε στο αεροδρόμιο. Εάν είστε αναγκασμένοι να ελέγξετε την τσάντα σας, μπορεί να είναι δαπανηρή!

Φυσικά, ειδικά για τους μακροπρόθεσμους ταξιδιώτες, είναι πολύ απίθανο να έχετε ήδη αγοράσει κάθε πτήση που θα κάνετε ποτέ πριν αγοράσετε τις αποσκευές σας. Για να ανοίξετε τις πτητικές επιλογές σας, είναι καλύτερο να αγοράσετε τις αποσκευές σας με βάση ορισμένες από τις αυστηρότερες απαιτήσεις αεροπορικής εταιρείας.

Ένας κοινός περιορισμός μεγέθους που χρησιμοποιείται από πολλές αεροπορικές εταιρείες είναι τα 55 x 40 x 20 cm (21,5 x 15,5 x 7,8 ίντσες). Η αγορά μιας αποσκευής αυτού του μεγέθους ή μικρότερης θα πρέπει να συμμορφώνεται με τις πολιτικές αποσκευών πολλών μεγάλων αεροπορικών εταιρειών.

Βάρος και χειραποσκευές

Το να έχετε όσο το δυνατόν ελαφρύτερες αποσκευές συνιστάται ανεπιφύλακτα για πολλούς λόγους. Διευκολύνει τη συμμόρφωση με τους περιορισμούς βάρους της αεροπορικής εταιρείας (όπου ισχύουν). Οι ελαφρύτερες τσάντες είναι πιο εύκολο να χειριστούν. Το να έχετε όσο το δυνατόν πιο ελαφριά τσάντα είναι καλύτερο για να ανεβείτε τις σκάλες στα καταλύματα και να περπατήσετε.

Αυτό που πακετάρετε θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το συνολικό βάρος, αλλά γιατί να κάνετε τη ζωή άσκοπα πιο δύσκολη ξεκινώντας με αποσκευές που είναι ήδη πολύ βαριές προτού βάλετε οτιδήποτε;

Ενώ ορισμένες αεροπορικές εταιρείες επικεντρώνονται κυρίως στις διαστάσεις των χειραποσκευών, άλλες επιβάλλουν επίσης αυστηρούς περιορισμούς βάρους. Ορισμένοι μεταφορείς είναι αρκετά γενναιόδωροι, επιτρέποντας έως και 12+ κιλά (17,5+ λίβρες), αν και πολλοί έχουν όριο βάρους 7-8 κιλά (15,4-17,6 λίβρες). Τα βασικά σημεία σε πακέτο είναι να αγοράσετε πρώτα τις καλύτερες ελαφριές χειραποσκευές και, στη συνέχεια, να ελέγξετε έγκαιρα το όριο και να ζυγίσετε τις αποσκευές σας με μια φορητή ζυγαριά αποσκευών πριν πάτε στο αεροδρόμιο.

Σύντομη σύγκριση των επιδομάτων μεταφοράς πολλών αεροπορικών εταιρειών

Η γνώση των ορίων αποσκευών των κοινώς χρησιμοποιούμενων αεροπορικών εταιρειών μπορεί να είναι απίστευτα χρήσιμη όταν πρόκειται να επιλέξετε την καλύτερη εγχώρια και την καλύτερη χειραποσκευή εξωτερικού για τις πτήσεις σας. Δείτε τι επιτρέπουν πολλές μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, με έμφαση στις οικονομικές εταιρείες:

ΑερογραμμήΔιαστάσεις (cm)Βάρος (kg)
Easyjet56 x 45 x 2510
Ryanair55 x 40 x 208
Eurowings55 x 44 x 2310
Flybe55 x 35 x 2010
Τζετ 256 x 45 x 257
Ασιατικό νερό56 x 35 x 237
Jetstar55 x 36 x 238
LATAM55 x 35 x 25Απεριόριστος
Πνεύμα56 x 46 x 25Απεριόριστος
JetBlue56 x 36 x 22Απεριόριστος
Νοτιοδυτικός61 x 40 x 25Απεριόριστος
Σύνορο61 x 41 x 25Απεριόριστος

Διαφορετικοί τύποι χειραποσκευών

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά αντικείμενα στην αγορά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως χειραποσκευή. Ωστόσο, μια προειδοποίηση: μόνο και μόνο επειδή μια τσάντα επισημαίνεται ως κατάλληλη για χειραποσκευή δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι. Μπορεί να πληροί τα κριτήρια για πολλές αεροπορικές εταιρείες, αλλά υπολείπεται για άλλες – ελέγξτε τις πολιτικές κάθε μεμονωμένης αεροπορικής εταιρείας κατά την κράτηση!

Οι διάφοροι τύποι χειραποσκευών περιλαμβάνουν:

  • Τσάντες – για βασικά αντικείμενα, όπως διαβατήρια, χρήματα και υλικά που χρειάζονται κατά τη διάρκεια της πτήσης. Χρησιμοποιείται εκτός από παραδοτέα τσάντα.
  • Ντουλάπες – παρέχουν περισσότερο χώρο από μια τσάντα για να συμπληρώσουν τις παραδοτέες αποσκευές ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πλήρης επιλογή αποσκευών για μίνι διαλείμματα και σαββατοκύριακα μακριά.
  • Μαλακό σακίδιο πλάτης – μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς παραδοτέες αποσκευές και έχει μεγαλύτερη ευελιξία όταν πιέζεται σε μικρούς και ακανόνιστους χώρους. Συνήθως η πιο ελαφριά μορφή χειραποσκευής.
  • Σακίδιο πλάτης με πλαίσιο – μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά όλων των αποσκευών. Πιο άκαμπτο από ένα μαλακό σακίδιο πλάτης, αλλά συχνά ταιριάζει καλύτερα σε άτομα που θα μεταφέρουν πολύ τις αποσκευές τους ή θα κάνουν πεζοπορία.
  • Μαλακή βαλίτσα – τα πλαϊνά μπορούν να ωθηθούν ελαφρά για να χωρέσουν σε χώρους, αν και όχι τόσο εύκαμπτα όσο ένα μαλακό σακίδιο. Η συσκευασία μπορεί να παραγγελθεί και τα ρούχα μπορούν να διατηρηθούν σχετικά επίπεδα.
  • Σκληρή βαλίτσα – περισσότερη προστασία για αντικείμενα στο εσωτερικό, αλλά όχι ευελιξία ως προς το σχήμα. Η καλύτερη χειραποσκευή με σκληρό κέλυφος είναι συνήθως ιδανική για επαγγελματίες ταξιδιώτες και άτομα που έχουν ιδιαίτερα εύθραυστα αντικείμενα, αλλά είναι επίσης γενικά ο πιο βαρύς τύπος χειραποσκευών.
  • Κυλιόμενο σακίδιο – κάπου ανάμεσα σε ένα σακίδιο πλάτης και μια θήκη, το κυλιόμενο σακίδιο είναι ένας υβριδικός τύπος αποσκευών που μπορεί να τροχιστεί ή να μεταφερθεί στην πλάτη. Η ευελιξία συχνά καθιστά αυτές τις τσάντες μεταξύ των καλύτερων χειραποσκευών με ρόδες.
  • Σακίδιο κάμερας – ειδικά σχεδιασμένο για άτομα που ταξιδεύουν με κάμερα DSLR και πολλούς φακούς, ένα επαγγελματικό σακίδιο φωτογραφικής μηχανής έχει γενικά αρκετό χώρο για μερικά μικρά επιπλέον αντικείμενα, όπως το διαβατήριό σας, το τηλέφωνο, τα χρήματα και ένα βιβλίο. Αν και θα χρειαστεί να έχετε μια ξεχωριστή τσάντα με τα ρούχα και άλλα υπάρχοντά σας, αυτή είναι μια καλή επιλογή σε ορισμένες περιπτώσεις. Διατηρεί τον εξοπλισμό σας ασφαλή, αποθηκεύεται εύκολα και μεταφέρεται εύκολα.

Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για κάθε τύπο αποσκευών καμπίνας. Σίγουρα δεν υπάρχει μία τσάντα που να ταιριάζει σε όλους και πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει ούτε μία μοναδική χειραποσκευή που να είναι ιδανική για εσάς σε κάθε ταξίδι που κάνετε. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τα χαρακτηριστικά που είναι πιο σημαντικά για εσάς και να σκεφτείτε αν μπορείτε να ανεχτείτε τα μειονεκτήματα.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε τσάντα χειρός

Μετά τις διαστάσεις, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας, υπάρχουν πολλά άλλα στοιχεία που θα επηρεάσουν την επιλογή αποσκευών καμπίνας.

Ρωτήστε τον εαυτό σας είναι μια συγκεκριμένη τσάντα αποτελεσματική όταν πρόκειται για χώρο. Έχει χρήσιμες τσέπες και θήκες και μπορείς να πακετάρεις τα πάντα με τρόπο που να ταιριάζει στα ταξίδια σου;

Υπάρχει επιλογή να επεκτείνετε τις αποσκευές σας, ενώ εξακολουθείτε να είστε εντός των ορίων που επιβάλλουν οι αεροπορικές εταιρείες; Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για ταξίδια επιστροφής, όταν μπορεί να έχετε προσθέσει επιπλέον αντικείμενα στις αποσκευές σας.

Σκεφτείτε την άνεση ενός συγκεκριμένου τύπου χειραποσκευής. Για παράδειγμα, τα σακίδια έχουν ιμάντες με επένδυση και το βάρος κατανέμεται ομοιόμορφα; Μπορείτε να σηκώσετε εύκολα μια τσάντα σε τροχούς ή είναι απλώς πολύ ογκώδης και δυσκίνητη για να τη χειριστείτε;

Οι προορισμοί που επισκέπτεστε είναι επίσης σημαντικοί. Δεν ωφελεί να βάλετε την καρδιά σας, για παράδειγμα, σε μια όμορφη κυλιόμενη χειραποσκευή, εάν περιπλανηθείτε κυρίως σε πλακόστρωτα δρομάκια και ανώμαλους διαδρόμους. Ακόμη και η καλύτερη κυλιόμενη χειραποσκευή θα πρέπει να μεταφερθεί σε μια τέτοια κατάσταση και τα χέρια σας μπορεί πραγματικά να μην σας ευχαριστούν γι’ αυτό!

Είναι επίσης χρήσιμο να σκεφτείτε τι θα βάλετε στην τσάντα σας. Η καλύτερη χειραποσκευή επαγγελματικών αποσκευών, για παράδειγμα, θα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που επιλέγει ένας ταξιδιώτης.

Πρακτικά, μπορείτε να αντέξετε οικονομικά την επιλογή σας; Οι οικονομικοί ταξιδιώτες με σακίδιο θα αναζητούν, φυσικά, τις καλύτερες οικονομικές χειραποσκευές. Οι καλύτερες χειραποσκευές δεν είναι πάντα οι φθηνότερες. Ενώ το κόστος θα πρέπει φυσικά να λαμβάνεται υπόψη, θα πρέπει να εξισορροπήσετε την ποιότητα και το κόστος εξίσου. Σε τελική ανάλυση, η ανάγκη να αντικαταστήσετε τις αποσκευές σας στη μέση ενός ταξιδιού δεν κάνει αυτή τη φθηνή επιλογή τόσο ελκυστική μακροπρόθεσμα.

Λάβετε υπόψη την ποιότητα του αντικειμένου και τα υλικά που χρησιμοποιούνται. Ψάξτε για δυνατές ραφές και στιβαρά φερμουάρ. Ελέγξτε τις κριτικές πριν αγοράσετε και να έχετε κατά νου ότι οι χειραποσκευές με τις καλύτερες πωλήσεις είναι δημοφιλείς για κάποιο λόγο!

Και τέλος, παρόλο που πολλές τσάντες καμπίνας είναι unisex, ίσως θέλετε να επιλέξετε κάτι που είναι ειδικά προσαρμοσμένο στα άτομα του φύλου σας.

Αεροπορικά εισιτήρια Airtickets για όλους – TicketsWe Skyscanner

Straps Versus Wheels: Ποια είναι η καλύτερη χειραποσκευή;

Το να παίρνετε ένα σακίδιο ή μια βαλίτσα ως χειραποσκευή συχνά εξαρτάται από τις προσωπικές προτιμήσεις και το στυλ του ταξιδιού.

Οι μακροχρόνιοι ταξιδιώτες και οι άνθρωποι που σχεδιάζουν να μετακινούνται πολύ μεταξύ των τόπων προτιμούν συνήθως την άνεση των σακιδίων. Ένα σακίδιο πλάτης 35 έως 45 λίτρων μπορεί γενικά να μεταφερθεί ως χειραποσκευή και συχνά είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει σε όλα όσα χρειάζεστε για ένα ταξίδι. Εάν έχετε την τάση να πακετάρετε υπερβολικά, μια μικρότερη τσάντα μπορεί να είναι ιδανική. σας αναγκάζει να σκεφτείτε πραγματικά τη λίστα αποσκευών σας και σας αποτρέπει από το να κουβαλάτε πράγματα μαζί σας άσκοπα. Υπάρχουν επίσης επιλογές φόρτωσης από πάνω και εμπρόσθιας φόρτωσης που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας.

Η καλύτερη χειραποσκευή για επαγγελματικά ταξίδια είναι πιθανό να είναι πιο άκαμπτη, για να αποτρέψει το πολύ τσάκισμα των ρούχων κατά τη μεταφορά. Φαίνεται επίσης πιο επαγγελματικό? Κανένας επιχειρηματίας δεν θέλει να παραληφθεί από το αεροδρόμιο, μοιάζοντας σαν να ξεκινά ένα έτος κενό! Οι επιχειρηματίες και οι γυναίκες ταξιδεύουν συνήθως με θήκες.

Στους τακτικούς ταξιδιώτες και στους παραθεριστές μπορεί να αρέσει η άνεση ενός κυλιόμενου σακιδίου. Προσφέροντας τα καλύτερα και των δύο κόσμων, είναι ένας από τους καλύτερους τύπους χειραποσκευών.

Να θυμάστε όταν επιλέγετε τις αποσκευές σας ότι οι ιμάντες, οι τροχοί και οι χειρολαβές περιλαμβάνονται γενικά στις συνολικές διαστάσεις.

Πόσο πρέπει να κοστίζει μια χειραποσκευή;

Ανάλογα με τον τύπο της τσάντας, μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε μεταξύ $100 και $200 USD για μια ανθεκτική, κατάλληλη και μεγάλης διάρκειας χειραποσκευή. Αν σκεφτείτε πόσες φορές είναι πιθανό να χρησιμοποιήσετε την τσάντα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι ένα απαραίτητο ταξιδιωτικό αντικείμενο, αυτό δεν είναι πραγματικά τόσο υψηλό.

Η εύρεση της καλύτερης φθηνής χειραποσκευής δεν χρειάζεται να είναι πολύ δύσκολη με όλες τις επιλογές στην αγορά σήμερα. Και, να έχετε κατά νου, εάν πληρώνετε περισσότερα από περίπου $300 USD για μια χειραποσκευή, είναι πιθανό να πληρώνετε μόνο για ένα γνωστό όνομα.

Κριτικές για τις καλύτερες χειραποσκευές

Έχοντας συγκρίνει πολλές χειραποσκευές όλων των τύπων, ορίστε ποιες θεωρούμε ότι είναι οι καλύτερες χειραποσκευές στην αγορά σήμερα:

Ταξιδιωτική θήκη Pacific Cabin Sterling

Για μια βαλίτσα χειραποσκευής υψηλής ποιότητας που είναι ταυτόχρονα κομψή και ανθεκτική, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτήν την κομψή θήκη αλουμινίου της Sterling Pacific. Ελαφρύ και εξαιρετικά στιβαρό, το σώμα από αλουμίνιο έχει ραβδώσεις που αντέχουν κρούση και ολόκληρη η βαλίτσα ζυγίζει μόλις περίπου 5,2 κιλά. Είναι επίσης το μέγιστο μέγεθος χειραποσκευής που επιτρέπεται στις αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες, καθιστώντας ένα ασφαλές στοίχημα να κρατάτε όλα τα αντικείμενά σας ενώ αποθηκεύετε απρόσκοπτα σε ένα διαμέρισμα πάνω από το κεφάλι. 

Ειδική προσφορά: Κερδίστε 500 $ από την Ταξιδιωτική θήκη 80L για το check-in Sterling Pacific. Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι ιταλικές δερμάτινες λαβές καθιστούν τη θήκη εξαιρετικά εύκολη στο σήκωμα και οι διπλοί τροχοί έσω άξονα της επιτρέπουν να γλιστράει ομαλά στο πάτωμα του αεροδρομίου. Στο εσωτερικό θα βρείτε βολικούς ιμάντες πόρπης και διχτυωτή τσέπη. Η θήκη συνοδεύεται ακόμη και με εγγύηση εφ’ όρου ζωής και σέρβις επισκευής, καθώς και κιτ περιποίησης.

Άποψη στο Sterling Pacific

Travelpro Maxlite 4

Με διαστάσεις 53,8 x 35,6 x 20,3 cm και βάρος 2,7 kg, η Travelpro Maxlite 4 είναι μια από τις ελαφρύτερες χειραποσκευές. Μπορεί να επεκταθεί κατά 5 cm εάν χρειάζεστε περισσότερο χώρο στο ταξίδι της επιστροφής. Οι περιστρεφόμενοι τροχοί 360 μοιρών διευκολύνουν τους ελιγμούς της θήκης. Η υδατοαπωθητική επίστρωση προσθέτει επιπλέον προστασία εάν σας πιάσει ένα ντους βροχής ή εάν χυθεί οτιδήποτε. Υπάρχει μια εξωτερική τσέπη για την ασφάλεια των εισιτηρίων, καθώς και εσωτερικοί ιμάντες και τσέπες. Υψηλής ποιότητας, η θήκη φαίνεται κομψή και έξυπνη.

Προβολή στο Amazon

Υπολογιστής Samsonite Omni

Μία από τις καλύτερες χειραποσκευές με σκληρό κέλυφος, η Samsonite Omni PC 20″ ζυγίζει μόλις 3 κιλά, καθιστώντας την μια σχετικά ελαφριά επιλογή αποσκευών. Με διαστάσεις 55,9 x 38,1 x 24,1 cm, είναι η μεγαλύτερη χειραποσκευή στη λίστα μας. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που πετούν εντός των ΗΠΑ. Μπορεί, ωστόσο, να είναι πολύ μεγάλο για πτήσεις σε άλλες ηπείρους. Η θήκη είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές και είναι εξοπλισμένη με κλειδαριές εγκεκριμένες από την TSA. Οι περιστρεφόμενοι τροχοί κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση με εσάς, γεγονός που καθιστά εύκολη την οδήγηση. Τα χαρακτηριστικά εσωτερικής οργάνωσης περιλαμβάνουν διχτυωτή τσέπη και ιμάντες.

Προβολή στο Amazon

Βαλίτσα μεταφοράς Monos Hard-Shell

Monosέχει ξεπεράσει πραγματικά τον εαυτό του με τη βραβευμένη, άθραυστη, αθόρυβη κυλιόμενη βαλίτσα χειρός. Για αρχή, διατίθεται σε μια ποικιλία ευχάριστων χρωμάτων, όπως ροζ χαλαζία, αστρικό λευκό, τερακότα και μπλε ομίχλη και κλασικά όπως το μαύρο του μεσάνυχτα και το γκρι καταιγίδας. Έτσι, είναι αδύνατο να μην αισθάνεστε κομψοί από την αρχή όταν κουβαλάτε αυτήν την κομψή και μοντέρνα χειραποσκευή. Είναι επίσης ηθικά σχεδιασμένο με premium, ανθεκτικά υλικά, όπως πολυανθρακικό πλαστικό και vegan δέρμα και έξυπνα κατασκευασμένο με κλειδαριές εγκεκριμένες από την TSA, αξιόπιστη τηλεσκοπική λαβή και προσεκτικές μετρήσεις για να διασφαλιστεί ότι ταιριάζει σχεδόν σε κάθε χώρο αποθήκευσης αεροπορικών εταιρειών. Το ευρύχωρο εσωτερικό περιλαμβάνει θεϊκά διαχωριστικά όπως ένα πάνελ με φερμουάρ στη μία πλευρά και ένα μαξιλάρι συμπίεσης με βαλλιστικούς ιμάντες στην άλλη, καθώς και μια τσέπη με φερμουάρ για προϊόντα περιποίησης.

View on Monos

Delsey Luggage Helium Aero

Το Delsey Luggage Helium Aero International Carry On Expandable Spinner Trolley είναι λίγο βαρύτερο από άλλες σκληρές θήκες, με βάρος 3,7 κιλά. Έχει διαστάσεις 54 x 35,6 x 22,9 cm, καθιστώντας το μια αρκετά «ασφαλή» επιλογή για πολλούς μεταφορείς. Μπορεί επίσης να επεκταθεί κατά 5 cm. Είναι η καλύτερη χειραποσκευή με θήκη φορητού υπολογιστή στη λίστα μας, με ενσωματωμένο μανίκι με επένδυση για την ασφάλεια των συσκευών. Υπάρχουν επίσης δύο εσωτερικές διχτυωτές τσέπες, διαχωριστικό ρούχων με φερμουάρ και ιμάντες. Οι τροχοί διπλής περιστροφής διευκολύνουν επίσης την κύλιση.

Προβολή στο Amazon

Samsonite Aspire XLite

Το επεκτάσιμο Spinner Samsonite Aspire Xlite 20 ιντσών έχει διαστάσεις 58,4 x 34,3 x 24,1 cm και ζυγίζει 3,4 kg. Τα χαρακτηριστικά εσωτερικής οργάνωσης, που περιλαμβάνουν διχτυωτές τσέπες και χώρο για υγρά αντικείμενα, το καθιστούν μια από τις καλύτερες χειραποσκευές για κοστούμια. τα ρούχα είναι καλά προστατευμένα στο εσωτερικό. Είναι εύκολο στην κύλιση, χάρη στους λείους και πολλαπλών κατευθύνσεων τροχούς, και οι πλευρικές και επάνω λαβές διευκολύνουν επίσης την ανύψωση και τη μεταφορά της θήκης. Η θήκη διατίθεται σε διάφορα χρώματα.

Προβολή στο Amazon

Eagle Creek Load Warrior

Το Eagle Creek Load Warrior είναι μια στιβαρή και ανθεκτική κυλιόμενη τσάντα που είναι ιδανική για περιπετειώδεις ταξιδιώτες που γενικά σχεδιάζουν πολλές ποικίλες δραστηριότητες. Μπορείτε να συνδέσετε εξοπλισμό στις αποσκευές σας με τα σημεία βλεφαρίδων και τον εξοπλισμό ιμάντα στην κορυφή. Με διαστάσεις 55,9 x 35,6 x 22,9 cm, η τσάντα ζυγίζει μόλις 2,2 κιλά. Η τσάντα μπορεί να επεκταθεί. Αν και η τσάντα έχει σταθερό πλαίσιο και ρόδες, η εύπλαστη μορφή της σημαίνει ότι είναι ευκολότερο να στριμώχνεται σε χώρους από ότι οι κανονικές αποσκευές με ρόδες. Ο σχεδιασμός βοηθά στη σταθεροποίηση των βαριών σακουλών και το ύφασμα έχει υδατοαπωθητικά χαρακτηριστικά.

Προβολή στο Amazon

Αντίδραση Κένεθ Κόουλ εκτός ορίων

Αυτή η θήκη με σκληρό κέλυφος είναι κατασκευασμένη από πλαστικό ABS. μπορεί εύκολα να σκουπιστεί και να πλυθεί στο χέρι για να διατηρείται σε καλή κατάσταση. Σκληρό και κατασκευασμένο για να διαρκεί, το Kenneth Cole Reaction Out of Bounds 20″ 4 Wheel Upright ζυγίζει 2,8 κιλά. Οι διαστάσεις είναι 55,2 x 36,8 x 21,6 cm. Η θήκη μπορεί να σταθεί τόσο στο πλάι όσο και σε όρθια θέση, ενώ υπάρχουν και λαβές στο επάνω και στα πλαϊνά. Το εσωτερικό είναι πλήρως επενδεδυμένο και διαθέτει ιμάντες και τσέπες για να οργανώσετε τη συσκευασία σας.

Προβολή στο Amazon

Genius Pack G3

Ένα βραβευμένο αντικείμενο αποσκευών, το Genius Pack G3, αν και unisex, συγκαταλέγεται στις καλύτερες χειραποσκευές για άνδρες. Βελτιστοποιημένο για οργάνωση και ευκολία, μπορείτε να δέσετε εύκολα το σακάκι σας στη μαλακή θήκη. Υπάρχει ένας πρόσθετος ιμάντας τσάντας για εύκολη τοποθέτηση μιας μικρότερης τσάντας, ιδανική για ταξίδια από και προς το αεροδρόμιο. Στο εσωτερικό, υπάρχει μια αφαιρούμενη τσάντα πλυντηρίου και ο σχεδιασμός κρατά τα καθαρά και τα βρώμικα ρούχα εντελώς ξεχωριστά. Υπάρχουν επίσης πρόσθετες τσέπες για φορτιστές και εσώρουχα. Οι εξωτερικές τσέπες αποθηκεύουν ένα μπουκάλι νερό και αντικείμενα όπως το διαβατήριό σας και εφημερίδες. Οι περιστρεφόμενοι τροχοί κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις. Η ελαφριά θήκη ζυγίζει 3,5 κιλά και έχει διαστάσεις 55,9 x 35,6 x 22,9 cm.

Προβολή στο Amazon

Osprey Farpoint 40

Το Osprey Farpoint 40 είναι μακράν ένα από τα καλύτερα σακίδια χειραποσκευής για περιστασιακά ταξίδια το Σαββατοκύριακο και περιπέτειες backpacking. Οι διαστάσεις, όταν είναι πλήρως συσκευασμένες, είναι 55,9 x 35,6 x 22,9 cm. Το σύστημα καλωδίωσης και η ζώνη ισχίου μπορούν να αφαιρεθούν με φερμουάρ κατά τη μεταφορά. Οι ιμάντες ώμου έχουν επένδυση για άνεση και το διχτυωτό πίσω πλαίσιο ενθαρρύνει τον αερισμό. Η κύρια θήκη μπορεί να κλειδωθεί και υπάρχει μπροστινό πλαίσιο που κλείνει με φερμουάρ για μεγαλύτερη οργάνωση. Πρόσθετος εξοπλισμός μπορεί να συνδεθεί μέσω των σημείων βλεφαρίδων. Το σακίδιο έχει και εσωτερικές τσέπες. Διαθέσιμο σε διαφορετικά χρώματα, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα είδη χειραποσκευών για backpackers. Για περισσότερες συστάσεις για σακίδια πλάτης, ανατρέξτε στο άρθρο μας σχετικά με τα καλύτερα σακίδια ταξιδιού.

Προβολή στο Amazon Προβολή στο Osprey

Briggs & Riley Baseline

Μια κορυφαία θήκη χειραποσκευής, η Briggs & Riley Baseline έχει διαστάσεις 51 x 38 x 20,5 cm. Ζυγίζει 5,4 κιλά. Η ειδική τεχνολογία σημαίνει ότι η θήκη μπορεί να επεκταθεί έως και 34% και στη συνέχεια να συμπιεστεί ξανά στις αρχικές της διαστάσεις. Μεταξύ των καλύτερων χειραποσκευών για γυναίκες και άνδρες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, η θήκη διαθέτει ενσωματωμένη θήκη για κοστούμια που μπορεί να αποθηκεύσει έως και δύο κοστούμια και να τα κρατήσει προσεγμένα και χωρίς ζάρες. Τα πάνελ συμπίεσης βοηθούν στην αποφυγή κίνησης και τσακίσματος άλλων αντικειμένων κατά τη μεταφορά. Κατασκευασμένο από σκληρό νάιλον, το ύφασμα αντιστέκεται στην υγρασία, τη βρωμιά και τη φθορά.

Προβολή στο Amazon

Καμπίνα Μαξ Μετς

Το σακίδιο πλάτης Cabin Max Metz Flight Approved Carry on Bag έχει χωρητικότητα 44 λίτρων. Με διαστάσεις 55 x 40 x 20 cm, πληροί τους περιορισμούς για πολλές διεθνείς αεροπορικές εταιρείες. Ζυγίζει επίσης λιγότερο από 1 κιλό, καθιστώντας το έναν από τους καλύτερους ελαφρούς τύπους χειραποσκευών. Κατασκευασμένο από νάιλον, το σακίδιο είναι ισχυρό και ανθεκτικό στο ντους. Η οργάνωση των πραγμάτων είναι εύκολη χάρη σε τρεις ξεχωριστές κύριες θήκες και δύο εσωτερικές θήκες με φερμουάρ. Οι ιμάντες ώμου και οι πλαϊνοί ιμάντες μπορούν να προσαρμοστούν για μεγαλύτερη άνεση.

Προβολή στο Amazon

Η εύρεση της καλύτερης χειραποσκευής για διεθνή ταξίδια ή ταξίδια εσωτερικού δεν είναι τόσο δύσκολη τώρα, σωστά;! Χαρουμενα ΤΑΞΙΔΙΑ!

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα

Ενοικίαση αυτοκινήτου

ξενοδοχεία

Ασφάλιση 

Διαβάστε επίσηςΟι  καλύτερες ετικέτες αποσκευών για τη βαλίτσα

Οι  καλύτερες τσάντες ταξιδιού για σκύλους

Οι καλύτερες κλειδαριές αποσκευών

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.