Οι 10 καλύτερες σκηνές οροφής για το 2023

Το TicketsWe υποστηρίζεται από αναγνώστες και μπορεί να κερδίσει προμήθεια από αγορές που πραγματοποιούνται μέσω συνδέσμων σε αυτό το άρθρο.

Το κάμπινγκ είναι πάθος για πολλούς. Οι λάτρεις της φύσης εκτιμούν την ευκαιρία να περάσουν τη νύχτα στην έρημο, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν νοιάζονται για τον ύπνο στο έδαφος. Ο ύπνος σε μια σκηνή πάνω από ένα αυτοκίνητο είναι ένας πολύ καλός τρόπος να κατασκηνώσετε από το έδαφος και να διατηρήσετε το όχημά σας διαθέσιμο για αποθήκευση. Μια σκηνή στον τελευταίο όροφο είναι άνετη και βολική, αλλά δεν είναι μικρή επένδυση. Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει τις καλύτερες διαθέσιμες σκηνές στον τελευταίο όροφο και θα σας πει ακριβώς τι να αναζητήσετε σε μια καλή σκηνή στον τελευταίο όροφο.

Γρήγορη απάντηση: Οι καλύτερες σκηνές οροφής

Τι να αναζητήσετε σε μια καλή σκηνή οροφής

Λόγω της καταπόνησης που μπορεί να προκαλέσει στο αυτοκίνητό σας, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε όλες τις λεπτομέρειες πριν αγοράσετε μια σκηνή οροφής. Εδώ είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη:

1. Σκηνές με σκληρό κέλυφος εναντίον σκηνών με μαλακό κέλυφος

Οι σκηνές αυτοκινήτων στον τελευταίο όροφο έχουν είτε σκληρό είτε μαλακό κέλυφος και υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και στους δύο τύπους. Κάντε την επιλογή σας με βάση τον τύπο του ταξιδιού που θα κάνετε και με ποιον αισθάνεστε πιο άνετα.

  • Σκηνές με σκληρό κέλυφος: Συνήθως κατασκευάζονται από αλουμίνιο, πλαστικό ή κέλυφος από υαλοβάμβακα που περιβάλλει ένα υφασμάτινο θόλο σκηνής. Τα πλεονεκτήματα είναι η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, η καλύτερη προστασία όταν είναι μέσα και η γρήγορη διαδικασία εγκατάστασης/σκίσιμο. Οι σκηνές με σκληρό κέλυφος είναι αδιάβροχες, πιο αεροδυναμικές και πιο ανθεκτικές στον αέρα. Δεδομένου ότι το κέλυφος είναι σκληρό, μπορείτε να αποθηκεύσετε πράγματα όπως ποδήλατα, σανίδες κουπιών ή ηλιακούς συλλέκτες από πάνω. Αυτές οι σκηνές είναι επίσης γνωστές για το ότι έχουν περισσότερο χώρο για το κεφάλι και ένα πιο άνετο στρώμα. Αν μαζεύετε τα πράγματά σας και μετακινείστε καθημερινά, θα εκτιμήσετε την άνεση μιας σκηνής με σκληρό κέλυφος. Τα μειονεκτήματα είναι το βάρος, η τιμή και η μικρότερη κάτοψη.
  • Τέντες με μαλακό κέλυφος: Αν ψάχνετε για μια φτηνή σκηνή οροφής, τότε θα πρέπει να είναι ένα μαλακό κέλυφος. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτού του τύπου σκηνής είναι η τιμή. Οι σκηνές με σκληρό κέλυφος μπορεί να είναι δύο έως τρεις φορές πιο ακριβές από τις σκηνές με μαλακό κέλυφος. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η μεγαλύτερη κάτοψη. Οι σκηνές κάμπινγκ στον τελευταίο όροφο με μαλακό κέλυφος αναδιπλώνονται πέρα ​​από την οροφή του οχήματός σας, διατίθενται σε ποικιλία διατάξεων και μπορούν να φιλοξενήσουν προσθήκες όπως τέντες. Ωστόσο, είναι επιρρεπείς στη συσσώρευση υγρασίας και στη μούχλα που τους δίνει μικρότερη διάρκεια ζωής, συν ότι συνήθως κάνουν περισσότερο θόρυβο όταν φυσάει ο άνεμος. Επίσης, ενώ οι σκηνές με σκληρό κέλυφος στήνονται γρήγορα, το στήσιμο μιας σκηνής με μαλακό κέλυφος είναι παρόμοιο με το στήσιμο μιας σκηνής backpacking. 

Τι παίρνω μαζί μου στα ταξίδια(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Μέγεθος

Ακόμη και οι σκηνές στην επάνω οροφή είναι βαριές και ογκώδεις. Μερικά μπορεί να είναι λιγότερο από 100 λίβρες ενώ άλλα είναι έως 300 λίβρες. Πριν αγοράσετε μια σκηνή, βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητό σας μπορεί να αντέξει το βάρος και ότι η σκηνή είναι συμβατή, ώστε να μην την καταστρέψετε. Το όχημά σας διαθέτει χαρακτηρισμούς δυναμικού και στατικού φορτίου, που σας λένε πόσο βαριά μπορεί να είναι η σκηνή. Όσο πιο βαριά είναι η σκηνή, τόσο χειρότερα χιλιόμετρα αερίου θα έχετε. Εάν έχετε ένα ψηλότερο όχημα, πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητό σας μπορεί να χωρέσει κάτω από γέφυρες και στους δημόσιους χώρους που θέλετε να δείτε.

Επειδή οι σκηνές στον τελευταίο όροφο είναι τόσο βαριές, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αφήσετε τη σκηνή στο αυτοκίνητό σας όταν δεν κάνετε κάμπινγκ. Εάν το αυτοκίνητό σας είναι καλυμμένο ή σε γκαράζ τις περισσότερες φορές, τότε αυτό δεν είναι πρόβλημα, αλλά αν δεν είναι, τότε η σκηνή είναι πιο πιθανό να υποστεί ζημιά από υγρασία και ήλιο.

3. Χώρος / Χωρητικότητα

Ορισμένες σκηνές είναι κατασκευασμένες για δύο άτομα, ενώ άλλες μπορούν να χωρέσουν πέντε ή περισσότερα. Πιο σημαντικό από τον αριθμό των ατόμων που η εταιρεία λέει ότι μπορεί να χωρέσει η σκηνή είναι ο χώρος του δαπέδου, το ύψος κορυφής και το μέγεθος του στρώματος. Η κατανόηση αυτών των αριθμών θα σας βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι θα νιώσετε άνετα.

4. Καιρική αντίσταση

Οι καλύτερες σκηνές αυτοκινήτων κατασκευάστηκαν για να αντέχουν σε κακές καιρικές συνθήκες. Εάν ο κακός καιρός μπορεί να είναι πρόβλημα, βεβαιωθείτε ότι η τέντα σας προσφέρει πλήρη κάλυψη, ώστε ο αέρας να ρέει χωρίς βροχή. Εάν χρησιμοποιείτε τη σκηνή τους ψυχρότερους μήνες ή σε υψηλότερα υψόμετρα, μπορεί να θέλετε να πάτε με μια σκηνή που σας επιτρέπει να αγοράσετε πρόσθετη μόνωση. 

5. Ευκολία εγκατάστασης

Οι περισσότερες, αν όχι όλες, στις σκηνές αυτοκινήτων απαιτούν τουλάχιστον δύο άτομα για να τις μεταφέρουν και να τις εγκαταστήσουν. Ορισμένα είναι εξαιρετικά φιλικά προς το χρήστη, ενώ άλλα είναι λίγο πιο περίπλοκα και μπορεί να απαιτούν κάποιες επισκέψεις στο κατάστημα υλικού. Εάν ανησυχείτε για τη διαδικασία εγκατάστασης, μπορεί να μπορείτε να βρείτε άτομα σε ένα κατάστημα εργαλείων ή υλικού που είναι πρόθυμα να σας βοηθήσουν να το εγκαταστήσετε. Εάν ανεβοκατεβαίνετε συχνά τη σκηνή πάνω και κατεβαίνοντας το αυτοκίνητό σας, είναι καλύτερο να βεβαιωθείτε ότι η διαδικασία εγκατάστασης είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή.

6. Στρώμα

Ενώ μερικοί άνθρωποι λατρεύουν να το βάζουν σε έναν υπνόσακο στο έδαφος, αυτές οι μέρες έχουν τελειώσει όταν αγοράζετε μια σκηνή στον τελευταίο όροφο, καθώς θα περιλαμβάνει ένα στρώμα. Η άνεση του ενσωματωμένου στρώματος θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό από το πάχος. Οι premium επιλογές μπορεί να έχουν στρώματα με κάλυμμα gel ή memory foam. Εάν ερωτευτείτε μια σκηνή, αλλά το στρώμα δεν ταιριάζει στις ανάγκες σας, μπορείτε να αγοράσετε ένα στρώμα μετά την αγορά. Απλώς βεβαιωθείτε ότι θα χωρέσει καλά στη σκηνή.

Εάν το στρώμα δεν τα περιλαμβάνει, θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα κάλυμμα στρώματος και ένα στρώμα κατά της συμπύκνωσης. Το κάλυμμα πρέπει να αναπνέει, να είναι αδιάβροχο και να πλένεται εύκολα. Ακόμη και με το αντισυμπυκνωμένο χαλάκι σας, φροντίστε να αφήνετε το στρώμα σας να αναπνέει μεταξύ των ταξιδιών.

7. Παραρτήματα

Εάν σας αρέσει να πηγαίνετε σε μεγαλύτερα ταξίδια για κάμπινγκ, ένα παράρτημα θα αυξήσει τον χώρο σας προστατεύοντάς σας από τα στοιχεία και παρέχοντας ιδιωτικότητα. Τα παραρτήματα συνδέονται με την εκτεταμένη πλατφόρμα της σκηνής και πολλά περικλείουν τη σκάλα. Είναι τέλειοι χώροι για τη σόμπα για κάμπινγκ, τη φορητή τουαλέτα ή τον επιπλέον χώρο διαβίωσης. 

Επαγγελματική συμβουλή: Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα παράρτημα, φροντίστε να προμηθευτείτε μια σκηνή που να μπορεί να το φιλοξενήσει. Δεν μπορείτε να συνδυάσετε ένα παράρτημα με μια αναδυόμενη σκηνή που δεν διπλώνει πέρα ​​από το ίχνος του οχήματός σας.

Οι 10 καλύτερες σκηνές κατασκήνωσης το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

8. Εξωτερική αποθήκευση

Εάν ταξιδεύετε με πολύ εξοπλισμό, σκεφτείτε μια σκηνή που έχει δημιουργηθεί ειδικά για να μεταφέρει επιπλέον εξοπλισμό. Ορισμένα περιλαμβάνουν σημεία στερέωσης και μερικά μπορούν να φιλοξενήσουν ράφια.

Κριτικές για τις καλύτερες σκηνές στον τελευταίο όροφο

Τώρα που ξέρετε τι να αναζητήσετε, εδώ είναι οι καλύτερες σκηνές στον τελευταίο όροφο της αγοράς σήμερα.

Καλύτερη σκηνή ταράτσας Softshell

1. Small Story Explorer Kukenam

Εμβαδόν δαπέδου: 37,3 τ.μ.
Ύψος κορυφής: 52 ίντσες.
Βάρος: 131 λίβρες.
Χωρητικότητα: 3

Το Thule Tepui Explorer Kukenam 3 είναι μια σκηνή τριών ατόμων κατασκευασμένη από μείγμα 260g πολυεστέρα/βαμβακιού και επικαλυμμένο ύφασμα ripstop 600D με αδιάβροχη επίστρωση. Οι διαστάσεις του δαπέδου είναι 96″ x 56″, θα έχετε επιφάνεια 37,33 πόδια 2 και το ύψος κορυφής είναι 52″. Στο εσωτερικό υπάρχουν τέσσερις μεγάλες τσέπες για την αποθήκευση των αξεσουάρ και των εργαλείων σας, ενώ τα διχτυωτά πάνελ σας προσφέρουν άφθονο αερισμό. Αυτή η σκηνή έχει διαστάσεις 56″ x 48″ x 12″ και ζυγίζει 131 κιλά. Για μια σκηνή που μπορεί να αντέξει τα στοιχεία σε οποιαδήποτε εποχή, το Thule Tepui Explorer Kukenam 3 είναι μια από τις καλύτερες επιλογές σκηνής οροφής στην αγορά.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Καλύτερη Σκηνή Ταράτσας Hardshell

2. iKamper Skycam p 2.0

Εμβαδόν δαπέδου: 43,2 τετραγωνικά πόδια
Ύψος κορυφής: 45 ίντσες.
Βάρος: 160 λίβρες.
Χωρητικότητα: 4

Το iKamper Skycamp 2.0 είναι σταθερά ανάμεσα στις κορυφαίες σκηνές οροφής που διατίθενται. Σε μόλις ένα λεπτό μπορείτε να χαλαρώσετε στο king-size στρώμα με άνεση. Η σκηνή των 160 λιβρών μπορεί να φιλοξενήσει τρεις ενήλικες ή δύο ενήλικες και δύο παιδιά. Το σώμα σκηνής από πολυεστέρα/βαμβακερό καμβά αναπνέει και διατηρείται καλά στη βροχή. Μέσα στη σκηνή, η οροφή έχει ένα παράθυρο για να μπορείτε να κοιτάτε τα αστέρια και υπάρχουν δύο πλαϊνά παράθυρα που σας επιτρέπουν να δείτε τη θέα. Το κυψελοειδές δάπεδο από αλουμίνιο εκτείνεται σε 85,8” x 82,6” και σας προσφέρει επιφάνεια 49 πόδια 2 . Η σκηνή έχει επίσης δύο εσωτερικές τσέπες και ύψος κορυφής 45”. Όταν έρθει η ώρα να βγει στο δρόμο, έχει διαστάσεις 85,8” x 54,3” x 12,5”. Το iKamper Skycamp 2.0 είναι εύκολο στη ρύθμιση και αρκετά ανθεκτικό ώστε να σας ακολουθεί για πολλά χρόνια ακόμα.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Καλύτερη σκηνή στον τελευταίο όροφο για μικρά αυτοκίνητα

3. iKamper Skycam p Mini

Εμβαδόν δαπέδου: 28 τετραγωνικά πόδια
Ύψος κορυφής: 45 ίντσες.
Βάρος: 125 λίβρες.
Χωρητικότητα: 2

Ακριβώς επειδή έχετε ένα μικρό αυτοκίνητο δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε το κάμπινγκ στον τελευταίο όροφο. Αυτή η σκηνή έχει διαστάσεις 57,1” x 54,3” x 12,5” και είναι ιδανική για μικρά οχήματα, εφόσον οι εγκάρσιες ράβδοι απέχουν τουλάχιστον 30” μεταξύ τους. Το iKamper Skycamp Mini είναι μια σκηνή τριών εποχών που μπορεί να κοιμίσει δύο άτομα. Διαθέτει σκληρό κέλυφος ενισχυμένο με ίνες και καπιτονέ μόνωση. Τα τρία εσωτερικά παράθυρα σάς επιτρέπουν να κοιτάζετε και από τις δύο πλευρές και από την οροφή. Ζυγίζει μόνο 125 κιλά, αλλά έχει όριο βάρους 900 λιβρών. Το ύψος κορυφής της σκηνής είναι 45″ και οι διαστάσεις είναι 80,7″ x 50,4″, που σας δίνει επιφάνεια δαπέδου 28 πόδια 2. Η σκηνή είναι επίσης εξοπλισμένη με βροχή από πολυεστέρα 150D, διχτυωτό δίχτυ για να κρατούν τα κουνούπια έξω και δύο εσωτερικές τσέπες. Το iKamper Skycamp Mini στήνεται σε μόλις ένα λεπτό και είναι ιδανική επιλογή για μικρότερο όχημα ή για κρεβάτι φορτηγού.  

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Καλύτερη σκηνή στον τελευταίο όροφο για οικογένειες

4. Εξερεύνηση διηγήματος Autana

Εμβαδόν δαπέδου: 48 τετραγωνικά πόδια
Ύψος κορυφής: 56 ίντσες.
Βάρος: 190 λίβρες.
Χωρητικότητα: 4

Το Thule Tepui Explorer Autana 4 μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα, είναι μια εξαιρετική σκηνή στον τελευταίο όροφο αυτοκινήτου για οικογενειακά ταξίδια. Είναι κατασκευασμένο από μείγμα 600D πολυεστέρα/βαμβακιού για να αντέχει τα στοιχεία. Το ύφασμα σκηνής είναι επίσης ανθεκτικό στη μούχλα και στις ακτίνες UV. Το Thule Tepui Explorer περιλαμβάνει μια εκτεταμένη είσοδο με θόλο και ένα αφαιρούμενο παράρτημα για επιπλέον χώρο. Τέσσερις μεγάλες εσωτερικές τσέπες σας επιτρέπουν να αποθηκεύετε τα σνακ σας, τον εξοπλισμό κατασκήνωσης κ.λπ. Έχει επιφάνεια 48 πόδια 2 , διαστάσεις δαπέδου 96″ x 72″, και ύψος κορυφής 56″. Η σκηνή των 190 λιβρών έχει διαστάσεις 72” x 48” x 12”. Αν ο χώρος είναι αυτό που χρειάζεστε, θα λατρέψετε τον Thule Tepui Explorer Autana 4.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Καλύτερη οικονομική σκηνή στον τελευταίο όροφο

5. Smittybilt Overlander

Εμβαδόν δαπέδου:  36,9 τ.μ.
Ύψος κορυφής: 51 ίντσες.
Βάρος: 117 λίβρες.
Χωρητικότητες: 2+, 3+

Η καλύτερη σκηνή στον τελευταίο όροφο για τα χρήματα είναι η Smittybilt Overlander. Αυτή η σκηνή των 117 λιβρών έχει μέγιστο φορτίο 661 λίβρες και μπορεί να κοιμίσει έως και τρία άτομα σε ένα διπλό/γεμάτο στρώμα. Αυτή η σκηνή τοποθετείται και αφαιρείται εύκολα και διαθέτει κάλυμμα PVC για ελαχιστοποίηση της υγρασίας και της ζημιάς από την υπεριώδη ακτινοβολία όταν δεν χρησιμοποιείται. Ανοίγει έως και 95” x 56” x 51” και διαθέτει πλαϊνά παράθυρα και ηλιοροφή. Περιλαμβάνεται κουνουπιέρα και αδιάβροχη βροχή 600D. Το Smittybilt Overlander είναι η τέλεια οικονομική σκηνή σε ένα αυτοκίνητο που δεν κάνει συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Best of Rest

6. Yakima SkyRise HD 2

Εμβαδόν δαπέδου:  28 τ.μ.
Ύψος κορυφής: 42 ίντσες.
Βάρος: 101 λίβρες.
Χωρητικότητα: 2

Ανεξάρτητα από την εποχή, αυτή η σκηνή δύο ατόμων είναι μια ανθεκτική κατασκήνωση βάσης για κινητά. Το Yakima SkyRise HD 2 προσφέρει προστασία τεσσάρων εποχών χάρη στο ύφασμα από πολυεστέρα ripstop 600D, την αδιάβροχη επίστρωση PU 3.000 mm και το 210D ripstop πολυεστέρα βροχής. Τα πολύ μεγάλα παράθυρα και οι πόρτες επιτρέπουν τον βέλτιστο αερισμό και οι γόβες και οι δακτύλιοι D σάς επιτρέπουν να ασφαλίζετε εύκολα τον εξοπλισμό σας. Το μαξιλαράκι ύπνου πάχους 2,5″ από τοίχο σε τοίχο σας βοηθά να κοιμάστε άνετα και καθαρίζεται εύκολα. Το ανθεκτικό στην τριβή δάπεδο σκηνής έχει διαστάσεις 84″ x 48″ και έχει επιφάνεια δαπέδου 28 πόδια 2 . Η σκηνή των 102 λιβρών έχει ύψος κορυφής 42”. Αν θέλετε να μπορείτε να κάνετε αυθόρμητες εκδρομές κάμπινγκ οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, ρίξτε μια ματιά στο Yakima SkyRise HD 2.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

7. Tepui Tents HyBox

Εμβαδόν δαπέδου:  28,7 τετραγωνικά πόδια
Ύψος κορυφής: 37 ίντσες.
Βάρος: 177 λίβρες.
Χωρητικότητα: 2

Το Tepui Tents HyBox είναι μια αναδυόμενη σκηνή οροφής που λειτουργεί ως υβριδικό σύστημα. Διαθέτει φερμουάρ που σας επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα από κουτί φορτίου σε σκηνή. Το αεροδυναμικό του κέλυφος προσφέρει οικονομική και αθόρυβη οδήγηση. Οι διαστάσεις του δαπέδου είναι 81″ x 51″, έχει επιφάνεια 28,7 πόδια 2 και η σκηνή έχει ύψος κορυφής 37″. Το αφρώδες στρώμα έχει πάχος 3″ και έχει αφαιρούμενο βαμβακερό κάλυμμα. Και τα τέσσερα ανοίγματα έχουν πλέγμα για να μην υπάρχουν σφάλματα και το κουβούκλιο έχει αδιάβροχη βαθμολογία 3.000 mm. Αυτή η σκηνή για δύο άτομα έχει διαστάσεις 84″ x 55″ 12,75″ και ζυγίζει 155 κιλά. Αν ψάχνετε για ένα υβριδικό σύστημα τριών εποχών, το Tepui Tents HyBox μπορεί να είναι το κατάλληλο για εσάς.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

8. Front Runner Roof Top Ten

Εμβαδόν δαπέδου:  34 τ.μ.
Ύψος κορυφής: 46 ίντσες.
Βάρος: 93 λίβρες.
Χωρητικότητα: 2+

Αυτή η σκηνή χαμηλού προφίλ είναι ιδανική εάν ανησυχείτε για το συνολικό ύψος του οχήματός σας. Η σκηνή Front Runner Roof Top Tent είναι μια σκηνή τεσσάρων εποχών κατασκευασμένη από υλικό 260g 600d πολυεστέρα/βαμβάκι ripstop που χωράει δύο άτομα. Το εσωτερικό της σκηνής έχει διαστάσεις 96″ x 51″ και το ύψος της κορυφής είναι 46″. Από το στρώμα πάχους 2,25″ μπορείτε να θαυμάσετε τα αστέρια μέσα από τα παράθυρα της οροφής εξαερισμού του φεγγίτη. Το εσωτερικό έχει επίσης δύο τσέπες για να μπορείτε να αποθηκεύετε τα προσωπικά σας αντικείμενα. Η οροφή και τα πλαϊνά παράθυρα μπορούν να κλείσουν ή να αποκολληθούν με φερμουάρ ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Η σκηνή ζυγίζει 93 λίβρες, έχει όριο βάρους 600 λίβρες και κλείνει σε 51” x 48” x 8,5”. Το χαμηλό προφίλ του είναι ένα μεγάλο όφελος όχι μόνο για το συνολικό ύψος του οχήματός σας, αλλά και επειδή μειώνει την αντίσταση στον αέρα σε όλη τη διάρκεια του οδικού σας ταξιδιού.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

9. Tuff Stuff Ranger Overland

Εμβαδόν δαπέδου:  37,3 τετραγωνικά πόδια
Ύψος κορυφής: 52 ίντσες.
Βάρος: 154 λίβρες.
Χωρητικότητα: 3

Το Tuff Stuff Ranger Overland σχεδιάστηκε για να σας προσφέρει την απόλυτη άνεση, ευκολία και ευκολία κατά την κατασκήνωση. Η σκηνή 96″ x 56″ x 52″ μπορεί να φιλοξενήσει δύο ενήλικες και το δωμάτιο του παραρτήματος μπορεί να φιλοξενήσει ένα στρώμα queen size. Η σκηνή ζυγίζει 116 κιλά, μπορεί να χωρέσει έως και 685 λίβρες και ξεδιπλώνεται σε λίγα λεπτά χωρίς να χρειάζονται εργαλεία. Το σώμα είναι κατασκευασμένο από 280g πολυεστέρα/βαμβακερό ripstop και το rainfly είναι κατασκευασμένο από ύφασμα πολυεστέρα 420D/oxford. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες σκηνές οροφής για τζιπ και άλλα οχήματα που μπορούν να πάνε εκτός δρόμου, καθώς δημιουργήθηκε για να σας κρατά άνετα ακόμα και σε απομακρυσμένες τοποθεσίες. Εάν δεν έχετε Jeep ή SUV, το Tuff Stuff Ranger Overland θα τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε άλλο όχημα με εγκάρσιες ράβδους και σίγουρα θα βελτιώσει το ταξίδι σας στο κάμπινγκ.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

10. iKamper X-Cover

Εμβαδόν δαπέδου:  46,9 τ.μ.
Ύψος κορυφής: 46 ίντσες.
Βάρος: 120 λίβρες.
Χωρητικότητα:  3

Εάν δεν είστε λάτρης των ογκωδών καλυμμάτων από PVC, δοκιμάστε το iKamper X-Cover. Αυτός ο σχεδιασμός χαμηλού προφίλ με μαλακό κέλυφος χρειάζεται μόνο τρία λεπτά για να ρυθμιστεί, ώστε να μπορείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο απολαμβάνοντας τη φύση. Το ενσωματωμένο είναι ένα κάλυμμα με σκληρή οροφή για εύκολη προστασία και μεταφορά φορτίου. Το σώμα της σκηνής είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα/βαμβακερό καμβά και έχει βροχή 150D. Το κυψελοειδές δάπεδο αλουμινίου έχει διαστάσεις 90,5” x 75” και έχει επιφάνεια 47 πόδια 2 . Το στρώμα king size πάχους 2,5″ φιλοξενεί τρεις ενήλικες ή δύο ενήλικες και δύο παιδιά. Όταν ανοίγει, έχει ύψος κορυφής 46″, αλλά η σκηνή συσκευάζεται σε 75″ x 44″ x 14,1″ και ζυγίζει 120 λίβρες. Το iKamper X-Cover είναι μια εξαιρετική επιλογή χαμηλού προφίλ για κάμπινγκ τριών εποχών.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Για κάποιους, το κάμπινγκ στον τελευταίο όροφο είναι πολύ πιο εύκολο από το κανονικό κάμπινγκ, επομένως είναι κατανοητό ότι αρχίζει να απογειώνεται. Η χρήση μιας σκηνής στον τελευταίο όροφο προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο άνεσης, ευκολίας και ασφάλειας στα ταξίδια κατασκήνωσης. Σίγουρα θα μπορείτε να βρείτε την τέλεια επιλογή για εσάς και το όχημά σας σε αυτόν τον οδηγό.

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια