Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ εκδρομές με λεωφορείο Hop-On Hop-Off στη Νέα Υόρκη το 2023

Περιεχόμενα

Το να φτάσετε στη χώρα ή την πόλη που επισκέπτεστε είναι μια δουλειά συνολικά, αλλά πώς θα μετακινηθείτε μόλις φτάσετε στον προορισμό σας; Τα λεωφορεία hop-on hop-off είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περιηγηθείτε σε μια πόλη ή να περιηγηθείτε σε μερικά από τα κορυφαία αξιοθέατα, και το Big Apple δεν αποτελεί εξαίρεση. Η Νέα Υόρκη δεν είναι η πιο βατή πόλη όσον αφορά τα τουριστικά αξιοθέατα, επομένως οι περισσότεροι άνθρωποι καταφεύγουν σε δημόσια συγκοινωνία, εφαρμογές κοινής χρήσης ποδηλάτων ή ταξί. Ωστόσο, τα λεωφορεία hop-on hop-off είναι εξίσου εύχρηστα και φιλικά προς τον προϋπολογισμό για τους τουρίστες. Εμείς εδώ στο Road Affair έχουμε επιμεληθεί μια λίστα με τις καλύτερες περιηγήσεις με λεωφορείο hop-on hop-off στη Νέα Υόρκη, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις διακοπές σας! Ας μπούμε λοιπόν στις λεπτομέρειες, έτσι δεν είναι;

Διαβάστε επίσης :Οι 10 καλύτερες περιηγήσεις στο Βερολίνο, Γερμανία

Πώς λειτουργούν οι περιηγήσεις με λεωφορείο Hop-On Hop-Off στη Νέα Υόρκη;

Τα λεωφορεία hop-on hop-off στη Νέα Υόρκη είναι πολύ εύκολα στη χρήση και εξαιρετικά βολικά για να φτάσετε στα μεγαλύτερα αξιοθέατα της πόλης. Μπορείτε να αγοράσετε ένα μονοήμερο ή πολυήμερο πάσο για ένα δρομολόγιο ή όλα τα δρομολόγια που προσφέρει μια εταιρεία. Αφού καταλήξετε σε έναν τύπο εισιτηρίου, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε μια από τις στάσεις του λεωφορείου και όπως υποδηλώνει το όνομα, μπορείτε να επιβιβαστείτε και να αποβιβαστείτε σε οποιονδήποτε από τους προκαθορισμένους προορισμούς όσες φορές θέλετε! Τα διώροφα λεωφορεία διαθέτουν ανοιχτό επάνω επίπεδο που σας επιτρέπει να βυθιστείτε στο περιβάλλον της πόλης. Θα ακούσετε επίσης προηχογραφημένα σχόλια για τα αξιοθέατα και το περιβάλλον που προσπερνάτε. 

Αν αναρωτιέστε τι είδους εισιτήριο πρέπει να πάρετε για μια περιήγηση με διώροφο λεωφορείο στη Νέα Υόρκη, θα θέλετε πρώτα να αναρωτηθείτε τι θέλετε να αποκομίσετε από την εμπειρία. Σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το λεωφορείο για να μετακινηθείτε στην πόλη από αξιοθέατο σε αξιοθέατο; Αν ναι, ένα πολυήμερο εισιτήριο σε πολλαπλά δρομολόγια μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος να πάτε. Εάν θέλετε απλώς να κάνετε μια περιήγηση στα κορυφαία αξιοθέατα και αξιοθέατα της πόλης, ενώ παράλληλα μαθαίνετε πληροφορίες στην πορεία, τότε ένα ημερήσιο πάσο θα ήταν πιο κοντά σας! 

Καλύτερες εκδρομές με λεωφορείο Hop-On Hop-Off στη Νέα Υόρκη

1. Big Bus New York Hop-On Hop-Off Bus Tour

Οι εκδρομές Big Bus στη Νέα Υόρκη είναι από τις πιο δημοφιλείς στην πόλη. Το Big Bus προσφέρει δύο φανταστικές διαδρομές μαζί με διάφορους τύπους εισιτηρίων, πακέτα και σύνθετα εισιτήρια, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα τουριστικά αξιοθέατα της Νέας Υόρκης. Προσφέρουν επίσης δωρεάν ακουστικά για να τα χρησιμοποιήσουν οι επισκέπτες για να ακούσουν τα σχόλια επί του σκάφους. Ένα εισιτήριο Big Bus μπορεί να αγοραστεί για μία ή δύο ημέρες με την επιλογή ενοικίασης ποδηλάτων με έκπτωση που περιλαμβάνεται στα περισσότερα από τα εισιτήρια.

Διαδρομές του Big Bus Tour στη Νέα Υόρκη

Τα δύο δρομολόγια που προσφέρει το Big Bus είναι ένα Downtown Loop (Red Route) και ένα Uptown Loop (Blue Route). Θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι εάν θέλετε να κάνετε και τις δύο διαδρομές σε μία ημέρα, τότε θα πρέπει να αγοράσετε ένα τυπικό εισιτήριο μίας ημέρας με έκπτωση ενοικίασης ποδηλάτου ή Κρουαζιέρα στο Άγαλμα της Ελευθερίας αντί για το μονοήμερο εισιτήριο Discover. Το εισιτήριο Discover είναι η φθηνότερη επιλογή, αλλά καλύπτει μόνο το Downtown Loop. 

Το Downtown Loop (Red Route) είναι το πιο δημοφιλές και προσφέρει σχόλια σε έξι διαφορετικές γλώσσες. Κάνει 12 στάσεις σε πολλά δημοφιλή αξιοθέατα της Νέας Υόρκης, όπως η Times Square, η Γέφυρα του Μπρούκλιν και το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου. Εάν θέλετε να οδηγήσετε το διώροφο λεωφορείο ως περιήγηση από άκρη σε άκρη, τότε ο συνολικός χρόνος ταξιδιού είναι 90 λεπτά. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική διαδρομή για να μετακινηθείτε καθώς τα λεωφορεία φτάνουν σε κάθε στάση κάθε 10-20 λεπτά, επομένως δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε πολύ για το αν χάσετε το λεωφορείο, καθώς το επόμενο θα έρθει αρκετά γρήγορα!

Το Uptown Loop (Blue Line) έχει επτά στάσεις κατά μήκος της διαδρομής του και περιλαμβάνει στάσεις σε αξιοθέατα όπως το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης (MoMA), το Central Park Zoo και το Carnegie Hall. Η συχνότητα της μπλε γραμμής είναι πολύ μικρότερη από την κόκκινη, με λεωφορεία να φτάνουν σε κάθε στάση περίπου κάθε 60 λεπτά. Αν θέλετε να οδηγήσετε τη Blue Line ως περιήγηση από άκρη σε άκρη, ο συνολικός χρόνος ταξιδιού είναι 75 λεπτά. Ο σχολιασμός είναι διαθέσιμος μόνο στα αγγλικά και τα ισπανικά στο Blue Line. 

Red Route (Downtown Loop):

 • Διάρκεια: 90 λεπτά
 • Συχνότητα: Κάθε 10-20 λεπτά
 • Πρώτο λεωφορείο: 9 π.μ
 • Τελευταίο λεωφορείο: 5 μ.μ
 • Στάσεις: M&M’s World, Times Square East, Empire State Building/KoreaTown, Flatiron District, SoHo, Chinatown/Little Italy, η γέφυρα του Μπρούκλιν, η Wall Street/Charging Bull, το Statue of Liberty/Battery Park, το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, οι Hudson Yards, και Circle Line Sightseeing.

Blue Route (Uptown Loop):

 • Διάρκεια: 75 λεπτά
 • Συχνότητα: Κάθε 60 λεπτά
 • Πρώτο λεωφορείο: 10 π.μ
 • Τελευταίο λεωφορείο: 4 μ.μ
 • Στάση: Hope Sculpture, Times Square East, Midtown East, The Metropolitan Museum of Art, Central Park Zoo, Columbus Circle και Carnegie Hall. 

Εισιτήρια για το Big Bus Tour στη Νέα Υόρκη

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, υπάρχουν διάφοροι τύποι εισιτηρίων και πακέτα διαθέσιμα με το Big Bus, και το καλύτερο εξαρτάται από το τι θέλετε να πάρετε από την περιοδεία! Μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε το εισιτήριό σας για το Big Bus στον επίσημο ιστότοπο ή την εφαρμογή, αλλά σας συνιστούμε να μεταβείτε στο GetYourGuide. Όλα τα εισιτήρια που αγοράσατε στο GetYourGuide επιστρέφονται πλήρως έως και 24 ώρες πριν από την ημερομηνία του εισιτηρίου σας. Στον επίσημο ιστότοπο, θα λάβετε επιστροφή χρημάτων μόνο εάν τα λεωφορεία δεν λειτουργούν λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, αγοράσατε για λάθος πόλη κ.λπ. Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό της κράτησης στο GetYourGuide είναι η λειτουργία “Κάντε κράτηση τώρα, πληρώστε αργότερα”. Αυτό είναι εξαιρετικό για όσους θέλουν να έχουν εγγυημένο εισιτήριο αλλά δεν είναι έτοιμοι να δεσμεύσουν τα πορτοφόλια τους. 

Να σημειωθεί ότι το Big Bus επιτρέπει σε παιδιά κάτω των τριών ετών να οδηγούν δωρεάν, οπότε δεν θα χρειάζονται εισιτήριο! Ωστόσο, τα παιδικά εισιτήρια είναι διαθέσιμα μόνο για τις ηλικίες τριών έως 12 ετών. Όσοι έχουν παιδιά ηλικίας 13 ετών και άνω θα πρέπει να αγοράσουν ένα εισιτήριο για ενήλικες. 

 • The Discover Ticket: Το εισιτήριο ξενάγησης Discover Big Bus είναι η πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή καθώς έχει αρχικό κόστος μόνο 54 $ USD για ενήλικες και 45 $ USD για παιδιά. Το εισιτήριο περιλαμβάνει απεριόριστες μετακινήσεις στην Κόκκινη Γραμμή για μία ημέρα. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα.
 • The Essential Ticket: Το Essential Ticket είναι εύκολα το πιο δημοφιλές καθώς σας επιτρέπει απεριόριστες μετακινήσεις για μία ημέρα τόσο στην Red Line όσο και στην Blue Line. Περιλαμβάνει επίσης μια αποκλειστική συμφωνία ενοικίασης ποδηλάτων με την Unlimited Biking, μια από τις κορυφαίες εταιρείες ενοικίασης ποδηλάτων και περιηγήσεων της πόλης. Μπορείτε να επιλέξετε να λάβετε έκπτωση 5 $ σε μια περιήγηση με ποδήλατο ή σεγκγουέι ανά άτομο ή να λάβετε μια επιπλέον δωρεάν ώρα ενοικίασης ποδηλάτου με την αγορά μιας ελάχιστης ενοικίασης ποδηλάτου για μία ώρα. Τα βασικά εισιτήρια ξεκινούν από $72 USD για ενήλικες και $63 USD για παιδιά. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα.
 • Το Explore Pass:  Το εισιτήριο Explorer είναι ένα διήμερο πάσο με απεριόριστες μετακινήσεις τόσο στην Red Line όσο και στη Blue Line. Ακριβώς όπως το βασικό εισιτήριο, θα λάβετε επίσης τη συμφωνία ενοικίασης ποδηλάτου! Τα εισιτήρια Explorer ξεκινούν από $90 USD για ενήλικες και $81 USD για παιδιά. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα.

Αγοράστε τα Big Bus Hop-On Hop-Off εισιτήριά σας εδώ

Τουριστικά δελτία που περιλαμβάνουν μεγάλη περιήγηση με λεωφορείο στην πόλη της Νέας Υόρκης

Οι τουριστικές κάρτες είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα όταν επισκέπτεστε αξιοθέατα στη Νέα Υόρκη, ενώ αρκετές περιλαμβάνουν εισιτήρια για το Big Bus. Μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 50% ομαδοποιώντας αξιοθέατα και περιηγήσεις σε ένα ψηφιακό πάσο. 

 • GoCity Explorer Pass: Το GoCity Explorer Pass προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από 90 περιηγήσεις, εισιτήρια εισόδου και εμπειρίες για να διαλέξετε. Δημιουργήστε το τέλειο τουριστικό πάσο στη Νέα Υόρκη επιλέγοντας μεταξύ 2-10 περιηγήσεων, εισιτηρίων εισόδου ή εμπειριών και εξοικονομήστε έως και 50% ομαδοποιώντας τα σε ένα ψηφιακό πάσο. Μερικά από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα και περιηγήσεις που περιλαμβάνονται στο πάσο είναι το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, το Top of the Rock, ένα Άγαλμα της Ελευθερίας στο ηλιοβασίλεμα και μια περιήγηση στο στάδιο Yankee. Το GoCity Explorer Pass περιλαμβάνει ένα ημερήσιο εισιτήριο ξενάγησης Big Bus ως ένα από τα αξιοθέατα σας. Οι τιμές για το πάσο GoCity δύο αξιοθέατων ξεκινούν από 75,05 $ για ενήλικες και 64 $ για παιδιά. 
 • New York Pass: Ένας άλλος εξαιρετικός τρόπος για να απλοποιήσετε τα εισιτήρια και να εξοικονομήσετε έως και 50% στα αξιοθέατα είναι με το New York Pass . Το New York Pass λειτουργεί λίγο διαφορετικά από το GoCity Pass. Αντί να επιλέξετε πόσα αξιοθέατα θέλετε να συμπεριλάβετε στο πάσο σας, θα επιλέξετε πόσες ημέρες θα θέλατε να ισχύει το πάσο και στη συνέχεια θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα συμπεριλαμβανόμενα αξιοθέατα και περιηγήσεις που προσφέρουν! Αυτό είναι ιδιαίτερα βολικό αν θέλετε να προγραμματίζετε μέρες γεμάτες μαρμελάδα γεμάτες με πολλά πράγματα να δείτε και να κάνετε. Τα εισιτήρια της Νέας Υόρκης έχουν αρχική τιμή για ένα μονοήμερο πάσο 144 $ USD για ενήλικες και 109 $ για παιδιά. Το πάσο περιλαμβάνει πάνω από 100 αξιοθέατα και εμπειρίες, όπως το Memorial & Museum της 11ης Σεπτεμβρίου, μια περιήγηση στο κέντρο του Rockefeller, το Μουσείο Guggenheim και το Madame Tussauds της Νέας Υόρκης. 

2. Ξενάγηση στα αξιοθέατα της Νέας Υόρκης Hop-On Hop-Off με λεωφορείο

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή για μια περιήγηση με λεωφορείο hop-on hop-off στη Νέα Υόρκη είναι το City Sightseeing New York. Το City Sightseeing προσφέρει δύο διαδρομές, ένα Uptown Loop (Μπλε γραμμή) και ένα Downtown Loop (Κόκκινη Γραμμή). Τα διώροφα λεωφορεία προσφέρουν προηχογραφημένο σχολιασμό σε έξι διαφορετικές γλώσσες και δωρεάν ακουστικά για όσους τα χρειάζονται! 

Routes of the City Περιήγηση με λεωφορείο στην πόλη της Νέας Υόρκης

Η Red Line (Downtown Loop) είναι εύκολα η πιο δημοφιλής διαδρομή και χρειάζονται 90 λεπτά για να οδηγήσετε από άκρη σε άκρη. Στη διαδρομή, θα σταματήσετε από δημοφιλή αξιοθέατα και γειτονιές όπως η Times Square, το SoHo και το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου. Η Blue Line διαρκεί 60 λεπτά για να περπατήσει από άκρη σε άκρη και έχει έξι στάσεις, συμπεριλαμβανομένων στάσεων σε δημοφιλή αξιοθέατα όπως η Times Square, ο ζωολογικός κήπος Central Park και το Carnegie Hall. Τόσο η Blue Line όσο και η Red Line έχουν συχνότητα λεωφορείου 60 λεπτών.

Red Route (Downtown Loop):

 • Διάρκεια: 90 λεπτά
 • Συχνότητα: Κάθε 60 λεπτά
 • Πρώτο λεωφορείο: 9:30 π.μ
 • Τελευταίο λεωφορείο: 4:30 μ.μ
 • Στάσεις: M&M’s World, Times Square East, Empire State Building/KoreaTown, Flatiron District, SoHo, Chinatown/Little Italy, η γέφυρα του Μπρούκλιν, η Wall Street/Charging Bull, το Statue of Liberty/Battery Park, το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, οι Hudson Yards, και Circle Line Sightseeing.

Blue Route (Uptown Loop):

 • Διάρκεια: 60 λεπτά
 • Συχνότητα: Κάθε 60 λεπτά
 • Πρώτο λεωφορείο: 10 π.μ
 • Τελευταίο λεωφορείο: 4 μ.μ
 • Στάσεις: Hope Sculpture, Times Square East, The Metropolitan Museum of Art, Central Park Zoo, Columbus Circle και Carnegie Hall. 

Εισιτήρια για το City Sightseeing Bus Tour στη Νέα Υόρκη

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι εισιτηρίων για μεγάλα λεωφορεία City Sightseeing, ένα Discover Ticket ή ένα Essential Ticket. Και τα δύο εισιτήρια επιστρέφονται 100% τόσο στον επίσημο ιστότοπο όσο και στο GetYourGuide έως και 24 ώρες νωρίτερα, αλλά μόνο το GetYourGuide προσφέρει την επιπλέον ευελιξία να κάνετε κράτηση τώρα και να πληρώσετε αργότερα. Σε περίπτωση που δεν είστε έτοιμοι να πατήσετε τη σκανδάλη στα εισιτήρια αλλά θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε ένα. 

Το City Sightseeing New York επιτρέπει σε παιδιά ηλικίας κάτω των τριών ετών να οδηγούν δωρεάν, αλλά τα παιδικά εισιτήρια είναι διαθέσιμα μόνο για τις ηλικίες τριών έως 12 ετών. Όσοι ταξιδεύουν με παιδιά ηλικίας 13 ετών και άνω θα πρέπει να αγοράσουν ένα εισιτήριο για ενήλικες. 

 • The Discover Ticket: Το Discover Ticket είναι ένα από τα πιο δημοφιλή για όσους θέλουν να κάνουν μια περιήγηση με λεωφορείο hop-on hop-off στη Νέα Υόρκη. Το εισιτήριο είναι καλό μόνο για μια μέρα απεριόριστων ταξιδιών στην Red Line (Downtown Loop). Οι τουρίστες μπορούν να εκτυπώσουν τα εισιτήριά τους ή να χρησιμοποιήσουν ένα ψηφιακό αντίγραφο για να επιβιβαστούν στο λεωφορείο. Οι τιμές για το εισιτήριο Discover ξεκινούν από 60 $ για ενήλικες και 50 $ για παιδιά. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα
 • The Essential Ticket: Αν θέλετε να εξερευνήσετε τόσο το Uptown όσο και το Downtown Manhattan σε μια περιήγηση με λεωφορείο στα αξιοθέατα στη Νέα Υόρκη, τότε το Essential Ticket μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Το Essential Ticket επιτρέπει απεριόριστη πρόσβαση τόσο στην Red Line όσο και στην Blue Line για μία ημέρα. Ωστόσο, τα εισιτήρια πρέπει να εκτυπωθούν και να παρουσιαστούν στον οδηγό του λεωφορείου σε φυσική μορφή και όχι σε ψηφιακή μορφή. Οι τιμές για το Essential Ticket ξεκινούν από $80 για ενήλικες και $70 για παιδιά. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα .

Αγοράστε τα εισιτήρια hop-on hop-off για τα αξιοθέατα της πόλης σας εδώ

Τουριστικά δελτία που περιλαμβάνουν περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης στη Νέα Υόρκη

Αν θέλετε να συνδυάσετε πολλά εμβληματικά αξιοθέατα του Big Apple με μια περιήγηση με λεωφορείο στη Νέα Υόρκη, σκεφτείτε να αγοράσετε ένα τουριστικό πάσο. Θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε έως και 65% έκπτωση σε αξιοθέατα και περιηγήσεις ομαδοποιώντας ένα πάσο City Sightseeing Pass με άλλα αξιοθέατα και περιηγήσεις σε ένα ψηφιακό πάσο all-in-one.

 • The New York Sightseeing Flex Pass: Το New York Sightseeing Pass είναι μια εξαιρετική επιλογή για ταξιδιώτες που σχεδιάζουν να επισκεφτούν πολλά αξιοθέατα. Το Sightseeing Pass περιλαμβάνει πρόσβαση σε περισσότερες από 100 εκδρομές, εμπειρίες και εισιτήρια εισόδου, όλα για μία τιμή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε για πόσα αξιοθέατα θέλετε να ισχύει το πάσο και, στη συνέχεια, θα έχετε στη διάθεσή σας 30 ημέρες από την ημερομηνία ενεργοποίησης για να επισκεφτείτε αυτά τα αξιοθέατα. Ένα εισιτήριο City Sightseee περιλαμβάνεται στο πάσο και δεν υπολογίζεται ως ένα από τα αξιοθέατα σας. Μια κάρτα New York Sightseeing Flex Pass ξεκινά από 79 $ για ενήλικες και 60 $ για παιδιά για μια κάρτα δύο αξιοθέατων. 

3. Περιήγηση με λεωφορείο TopView NYC Hop-On Hop-Off

Το TopView είναι μια άλλη εξαιρετική εταιρεία τουριστικών λεωφορείων της Νέας Υόρκης με διώροφα λεωφορεία και σχόλια επί του σκάφους. Προσφέρουν μια σειρά από πακέτα και εισιτήρια από μονοήμερες, διήμερες, τριήμερες ή πενθήμερες κάρτες με απεριόριστες διαδρομές και στις δύο διαδρομές τους, ανεξάρτητα από το πάσο που θα επιλέξετε. Θα λάβετε επίσης δωρεάν ακουστικά για να ακούσετε τον ηχητικό οδηγό τους, συμπεριλαμβανομένου ενός καναλιού ήχου διασημοτήτων και μετακίνησης τοποθεσίας.

Διαδρομές του TopView Bus Tour στη Νέα Υόρκη

Το Downtown Loop (Red Route) έχει 17 στάσεις σε μερικά από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης, όπως η Times Square, το Empire State Building και το High Line. Εάν θέλετε να οδηγήσετε ολόκληρο τον βρόχο ως περιήγηση, θα σας πάρει περίπου 2,5 ώρες. Για όσους θέλουν να επιβιβάζονται και να σβήνουν όλη την ημέρα, το λεωφορείο σταματά σε καθορισμένες στάσεις κάθε 20-25 λεπτά. 

Το Uptown Loop (Blue Route) διαρκεί δύο ώρες για να ταξιδέψει σε όλη τη διαδρομή και σταματά σε εννέα δημοφιλή αξιοθέατα όπως το Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Μουσείο Guggenheim και τον ζωολογικό κήπο Central Park. Τα λεωφορεία εκτελούν δρομολόγια κάθε 60 λεπτά. 

Red Route (Downtown Loop):

 • Διάρκεια: 2 ώρες 30 λεπτά
 • Συχνότητα: Κάθε 20-25 λεπτά
 • Πρώτο λεωφορείο: 8 π.μ
 • Τελευταίο λεωφορείο: 6 μ.μ
 • Στάση: Times Square North, Times Square South, Bryant Park, Empire State Building, Flatiron Building, Union Square, Washington Square Park, SoHo, Canal Street, Δημαρχείο, Liberty Cruise, Battery Park, Brookfield Place, The High Line, Hudson Yards , Δυτική οδός 42, και Λιμεναρχείο. 

Blue Route (Uptown Loop):

 • Διάρκεια: 2 ώρες
 • Συχνότητα: Κάθε 60 λεπτά
 • Πρώτο λεωφορείο: 10 π.μ
 • Τελευταίο λεωφορείο: 4 μ.μ
 • Στάση: Theatre District, Dakota Building, American Museum of Natural History, Museum of the City of New York, Guggenheim Museum, Metropolitan Museum of Art, Central Park Zoo, Central Park South, Carnegie Hall. 

Εισιτήρια για την περιήγηση με λεωφορείο TopView στη Νέα Υόρκη

Υπάρχουν πολλές περιηγήσεις, πακέτα και συνδυαστικά πακέτα (πάρα πολλά για να τα συμπεριλάβουμε όλα σε αυτό το άρθρο) διαθέσιμα για το TopView και το καλύτερο εξαρτάται από το τι θέλετε να ζήσετε στην πόλη. Όλα τα εισιτήρια που αγοράστηκαν δεν αγοράζονται για συγκεκριμένη ημέρα(ες). Αντίθετα, το πάσο θα ισχύει για 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς και δεν θα ενεργοποιηθεί μέχρι να σαρώσετε το εισιτήριό σας για πρώτη φορά. 

Οι κάρτες εισιτηρίων πολλών ημερών ομαδοποιούνται με πολλά οφέλη, όπως εκπτώσεις, πρόσθετες περιηγήσεις και εισιτήρια εισόδου σε αξιοθέατα. Το 24ωρο εισιτήριο είναι το μόνο πάσο που περιλαμβάνει απλώς το εισιτήριο hop-on hop-off. 

Το TopView NYC επιτρέπει σε μικρά παιδιά ηλικίας τριών ετών και κάτω να οδηγούν δωρεάν χωρίς να χρειάζονται εισιτήριο. Τα παιδιά ηλικίας τεσσάρων έως 12 ετών μπορούν να αγοράσουν παιδικό πάσο, αλλά για παιδιά ηλικίας 13 ετών και άνω θα πρέπει να αγοράσουν εισιτήριο για ενήλικες. 

 • Εισιτήριο αυθημερόν με Hop-On Hop-Off: Το 24ωρο εισιτήριο για το ανοιχτό λεωφορείο του TopView στη Νέα Υόρκη είναι ιδανικό για όσους θέλουν να δουν όλα τα σημαντικότερα σημεία της πόλης σε μια μέρα. Το εισιτήριο είναι καλό τόσο για την Red Line (Downtown Loop) όσο και για τη Blue Line (Uptown Loop) και κοστίζει 79 $ για ενήλικες και 69 $ για παιδιά. 
 • Πάσο 48 ωρών, 72 ωρών ή 5 ημερών Hop-on Hop-Off: Όλα τα πάσο πολλών ημερών ισχύουν τόσο για την Red Line (Downtown Loop) όσο και για τη Blue Line (Uptown Loop) και περιλαμβάνουν πολλά μπόνους όπως εισιτήρια εισόδου για το Μουσείο Ουρανοξύστη και το Μουσείο της Πόλης της Νέας Υόρκης, μια κρουαζιέρα στο Άγαλμα της Ελευθερίας, μια ενοικίαση ποδηλάτων στο Central Park και εισιτήρια για τη νυχτερινή περιήγηση TopView και την περιήγηση στο Μπρούκλιν. Οι τιμές για ένα εισιτήριο 48 ωρών ξεκινούν από 119 $ για ενήλικες και 109 $ για παιδιά.

Οφέλη μιας περιήγησης με λεωφορείο Hop-On Hop-Off στη Νέα Υόρκη

Η Νέα Υόρκη είναι μια τεράστια μητροπολιτική περιοχή για να μετακινηθείτε, και υπάρχουν λίγοι τρόποι για να δείτε την πόλη με τον ίδιο τρόπο όπως σε μια περιήγηση με λεωφορείο hop-on hop-off. Τα ανοιχτά, διώροφα λεωφορεία σάς επιτρέπουν να βυθιστείτε στα ψηλά ιστορικά κτίρια και τα λαμπερά φώτα του Big Apple, όπου μπορείτε να τραβήξετε μερικές απίστευτες φωτογραφίες. Όχι μόνο μπορείτε να δείτε πολλά από τα κορυφαία αξιοθέατα και αξιοθέατα της πόλης, αλλά θα ακούσετε επίσης σχόλια για τα περαστικά αξιοθέατα και για την πόλη γενικότερα. Υπάρχουν πολλές γλώσσες για τον σχολιασμό, έτσι ώστε κανείς να μην μένει έξω!

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των λεωφορείων hop-on hop-off είναι η ευελιξία να χρησιμοποιείτε το πάσο σας όλη την ημέρα όσο θέλετε για να επισκεφτείτε αξιοθέατα σε όλη την πόλη. Είναι πολύ πιο ευέλικτο για το πορτοφόλι σας, καθώς επίσης δεν θα πληρώνετε βαριές χρεώσεις για ταξί ή μερίδιο μετακίνησης, οι οποίες υπόκεινται σε εισροές χρεώσεων πολυάσχολου χρόνου. Μπορείτε να έχετε ένα ταξίδι ολόκληρης ημέρας με προϋπολογισμό σε ένα εισιτήριο! Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι οι άφθονες ευκαιρίες για εξοικονόμηση χρημάτων σε εισιτήρια εισόδου και περιηγήσεις αγοράζοντας σύνθετα εισιτήρια ή τουριστικά πάσο που περιλαμβάνουν hop-on hop-off στη Νέα Υόρκη.  

Συμβουλές για να πάρετε ένα λεωφορείο Hop-On Hop-Off στη Νέα Υόρκη

Δημιουργήσαμε αυτόν τον γρήγορο οδηγό με συμβουλές για τουρίστες που θέλουν να έχουν την καλύτερη εμπειρία σε ένα λεωφορείο hop-on hop-off στην πόλη: 

 • Πακέτο για τον καιρό. Αυτό σημαίνει να πακετάρετε αντηλιακό και πολύ νερό το καλοκαίρι και ζεστά ρούχα και καπέλα το χειμώνα. 
 • Ξεκινήστε τη μέρα σας όσο πιο νωρίς γίνεται για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το εισιτήριό σας. 
 • Σχεδιάστε και επιλέξτε ποια αξιοθέατα θέλετε να σταματήσετε εκ των προτέρων, ώστε να μπορείτε να βρείτε την πλησιέστερη στάση. 
 • Κατεβάστε την εφαρμογή περιήγησης με λεωφορείο της εταιρείας από την οποία αγοράζετε για να δείτε ζωντανές ενημερώσεις, δρομολόγια και διαδρομές στο τηλέφωνό σας. 
 • Αποκτήστε μια αίσθηση για την πόλη με το πλήρες loop ή τους διαθέσιμους βρόχους εάν έχετε χρόνο. 
 • Αποφύγετε να πηδάτε στο λεωφορείο κατά τις ώρες αιχμής.
 • Ελέγξτε εκ των προτέρων το εισιτήριό σας για να καταλάβετε τι περιλαμβάνει και εάν δεν περιλαμβάνονται κάποια δρομολόγια. Απλώς μπορεί να χάσετε μια έκπτωση ή ένα προνόμιο! 

Τώρα που ξεναγηθήκατε στις καλύτερες ξεναγήσεις με λεωφορείο hop-on hop-off στη Νέα Υόρκη, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ποια εταιρεία και ποια εισιτήρια λειτουργούν καλύτερα με το πρόγραμμά σας. Ελπίζουμε να έχετε φανταστικές διακοπές στο Big Apple!

Διαβάστε επίσης :Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ εκδρομές με λεωφορείο Hop-On Hop-Off στο Ντουμπάι 2023

Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ εκδρομές με λεωφορείο Hop-On Hop-Off στο Σαν Φρανσίσκο το 2023

Αεροπορικά εισιτήρια για όλους – Sky scanner

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.