Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ εκδρομές με λεωφορείο Hop-On Hop-Off στο Ντουμπάι 2023

Το ταξίδι δεν συνεπάγεται μόνο το ταξίδι από και προς τον προορισμό σας αλλά και τον τρόπο με τον οποίο εξερευνάτε μια περιοχή. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μετακινηθείτε σε μια πόλη, ειδικά στο Ντουμπάι, συμπεριλαμβανομένων των θαλάσσιων ταξί, του τραμ, του μετρό και των δικών σας ποδιών. Αν και όλοι αυτοί είναι υπέροχοι τρόποι για να μετακινηθείτε γρήγορα, υπάρχει ένας εγγυημένος τρόπος για να δείτε όλα τα κορυφαία αξιοθέατα κατά την περιήγηση στην πόλη – ένα λεωφορείο hop-on hop-off στο Ντουμπάι.

Αυτές είναι οι καλύτερες περιηγήσεις με λεωφορείο hop-on hop-off στο Ντουμπάι:

 1. Big Bus Dubai Hop-On Hop-Off ξενάγηση με λεωφορείο
 2. Αξιοθέατα της πόλης Περιήγηση με λεωφορείο Hop-On Hop-Off του Ντουμπάι

Πώς λειτουργούν οι εκδρομές με λεωφορείο Hop-On Hop-Off του Ντουμπάι;

Μια περιήγηση με λεωφορείο hop-on hop-off στο Ντουμπάι λειτουργεί αρκετά απλά. Το λεωφορείο εκτελεί προκαθορισμένες διαδρομές προς τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης, με ηχογραφημένο σχόλιο διαθέσιμο σε πολλές γλώσσες. Μπορείτε να επιβιβαστείτε ή να κατεβείτε από το λεωφορείο σε οποιαδήποτε από τις στάσεις ή να απολαύσετε ολόκληρη τη διαδρομή με το λεωφορείο ως περιήγηση στην πόλη με ένα εισιτήριο.

Πρώτα, πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε από την περιήγηση με λεωφορείο. Το χρησιμοποιείτε για να επισκεφτείτε τα κορυφαία αξιοθέατα ή για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για τη διάταξη της πόλης; Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι είδους εισιτήριο θα πάρετε, είτε είναι μονοήμερο είτε πενταήμερο.

Διαβάστε επίσης:30 καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Ντουμπάι

Καλύτερες εκδρομές με λεωφορείο Hop-On Hop-Off στο Ντουμπάι

1. Big Bus Dubai Hop-On Hop-Off ξενάγηση με λεωφορείο

Οι εκδρομές Big Bus στο Ντουμπάι είναι από τις πιο δημοφιλείς για την Emerald City. Προσφέρουν πολλά για ταξιδιώτες που θέλουν να εξερευνήσουν το Ντουμπάι. Μπορείς αγοράστε ένα εισιτήριο μιας, δύο ή ακόμα και πέντε ημερών που σας δίνει απεριόριστη πρόσβαση στο λεωφορείο hop-on hop-off. Κάθε λεωφορείο έχει ανοιχτό κατάστρωμα, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε υπαίθρια θέα στην πόλη, καθώς και κλιματιζόμενα καθίσματα από κάτω.

Διαδρομές του Big Bus Tour στο Ντουμπάι

Αυτό το τουριστικό λεωφορείο hop-on hop-off στο Ντουμπάι εκτελεί δύο διαδρομές και οποιοδήποτε εισιτήριο αγοράσετε για αυτό θα σας δώσει απεριόριστη πρόσβαση και στις δύο διαδρομές. Μπορείτε να βρείτε ζωντανές ώρες λεωφορείων, χάρτη με στάσεις και διαδρομές και άλλες πληροφορίες στη δωρεάν εφαρμογή της εταιρείας.

Το λεωφορείο για το City Tour (γνωστό και ως Red Route) έρχεται κάθε 20 λεπτά και κάνει στάση σε 14 δημοφιλή αξιοθέατα, όπως το Μουσείο του Μέλλοντος, το Βασιλικό Παλάτι, το Φρούριο Al Fahidi και το Heritage Village. Το λεωφορείο για το Beach Tour (γνωστό και ως Blue Route) έρχεται κάθε 30 λεπτά και σταματά σε 11 μνημεία και αξιοθέατα, όπως το The Dubai Mall, το Media City, το Palm Fountain και το Palm West Beach.

Κόκκινη διαδρομή:
 • Διάρκεια: 1 ώρα, 40 λεπτά
 • Συχνότητα: Κάθε 20 λεπτά
 • Πρώτο λεωφορείο: 9 π.μ
 • Τελευταίο λεωφορείο: 5 μ.μ
 • Σταματά: The Dubai Mall, Museum of the Future, Royal Palace, Arabian Dhow Cruise, Bastakiya Old Village, Al Fahidi Fort, Old Souk, Heritage Village, Gold Souk, Spice Souk, Dubai Creek, Baniyas Road, Wafi City Mall, Dubai Frame
Μπλε Διαδρομή:
 • Διάρκεια: 2 ώρες, 20 λεπτά
 • Συχνότητα: Κάθε 30 λεπτά
 • Πρώτο λεωφορείο: 9 π.μ
 • Τελευταίο λεωφορείο: 5 μ.μ
 • Σταματά: The Dubai Mall, Mall of the Emirates και Ski Dubai, Ain Dubai, Dubai Marina and JBR, Bayside and Skydive, Tallest Block, Media City, The Palm Fountain, Atlantis The Palm, Palm West Beach, Souk Madinat Jumeirah και Burj Al Arab

Χάρτης του Big Bus Tour στο Ντουμπάι

Εισιτήρια για το Big Bus Tour στο Ντουμπάι

ο Go City Explorer Pass περιλαμβάνει ένα ημερήσιο πάσο στο Big Bus Hop-On Hop-Off Dubai Bus Tour και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα εάν σκοπεύετε να επισκεφτείτε ούτως ή άλλως πολλά αξιοθέατα στο Ντουμπάι.

Εάν δεν σας ενδιαφέρει το πάσο της πόλης, μπορείτε να αγοράσετε τρεις διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων για μια περιήγηση με λεωφορείο hop-on hop-off στο Ντουμπάι με το Big Bus. Όλα τα εισιτήρια περιλαμβάνουν ηχητικό σχολιασμό και πρόσβαση σε μια παραδοσιακή αραβική κρουαζιέρα Dhow στο Dubai Creek.

Αγοράστε Big Bus Hop-On Hop-Off εισιτήρια τώρα

2. Περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης Ντουμπάι Hop-On Hop-Off με λεωφορείο

Μια άλλη μεγάλη εταιρεία για να απολαύσετε μια περιήγηση με λεωφορείο hop-on hop-off στο Ντουμπάι είναι Αξιοθέατα της πόλης. Όλα τα λεωφορεία διαθέτουν κλιματισμό στο κάτω επίπεδο, ανοιχτό κατάστρωμα στο επάνω επίπεδο όπου μπορείτε να απολαύσετε φανταστική θέα στο Ντουμπάι και ηχητικό σχόλιο. Οι ξεναγήσεις έχουν ακόμη και παιδικούς ηχητικούς οδηγούς με σχόλια για να διασκεδάζουν τα μικρά.

Διαδρομές της πόλης Περιήγηση με λεωφορείο στο Ντουμπάι

Τα λεωφορεία City Sightseeing έχουν δύο διαδρομές και οποιοδήποτε εισιτήριο θα σας δώσει απεριόριστη πρόσβαση και στις δύο διαδρομές. Το Red Route ξεκινά από το The Dubai Mall και πηγαίνει σε κορυφαία αξιοθέατα όπως το Dubai Frame και το Gold and Spice Souks. Το Blue Route ξεκινά από το The Dubai Mall και τελειώνει στο Atlantis The Palm, κάνοντας στάση σε αξιοθέατα όπως η Marina Promenade και η παραλία στο JBL. Και τα δύο δρομολόγια έχουν συχνότητα λεωφορείου 30 λεπτών.

Κόκκινη διαδρομή:
 • Διάρκεια: 1 ώρα, 20 λεπτά
 • Συχνότητα: Κάθε 30 λεπτά
 • Πρώτο λεωφορείο: 10 π.μ
 • Τελευταίο λεωφορείο: 5 μ.μ
 • Σταματά: The Dubai Mall, Museum of the Future, Al Seef Heritage Area, Al Fahidi Historical District, Dubai Museum, Old Souk, Heritage Village, Gold and Spice Souks, Dubai Creek, Dubai Frame, Sheikh Zayed Road
Μπλε Διαδρομή:
 • Διάρκεια: 2 ώρες, 10 λεπτά
 • Συχνότητα: Κάθε 30 λεπτά
 • Πρώτο λεωφορείο: 10 π.μ
 • Τελευταίο λεωφορείο: 5 μ.μ
 • Σταματά: The Dubai Mall, Souk Madinat Jumeirah, Fairmont The Palm, Atlantis The Palm, Dubai Marina Mall, The Beach at JBR, Marina Promenade, Grosvenor House, Mina Seyahi, Mall of the Emirates

Χάρτης της πόλης Περιήγηση με λεωφορείο στο Ντουμπάι

Εισιτήρια για το City Sightseeing Bus Tour στο Ντουμπάι

Το City Sightseeing προσφέρει τέσσερις τύπους εισιτηρίων για τα λεωφορεία hop-on hop-off του Ντουμπάι:

 • Το Iconic Ticket παρέχει απεριόριστη πρόσβαση για 24, 48 ή 72 ώρες. Οι τιμές ξεκινούν από 76,24 $ USD για ενήλικες και 57,18 $ για παιδιά. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα.
 • Το βασικό εισιτήριο μπορεί επίσης να επιλεγεί για διάρκεια 24, 48 ή 72 ωρών και περιλαμβάνει πρόσβαση σε μια παραδοσιακή κρουαζιέρα στο Al Seef Dhow. Τα εισιτήρια για το Lost Chambers Aquarium περιλαμβάνονται επίσης στα Essential Tickets που αγοράζονται για 48 ώρες ή περισσότερο. Οι τιμές ξεκινούν από 81,69 $ USD για ενήλικες και 62,63 $ για παιδιά. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα.
 • Το Value Ticket ισχύει για 24 ώρες και περιλαμβάνει είσοδο στο At Top of Burj Khalifa, το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο. Ένα Value Εισιτήριο κοστίζει 122,24 $ USD για ενήλικες και 94 $ για παιδιά. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα.
 • Το απόλυτο εισιτήριο ισχύει για τρεις ημέρες και περιλαμβάνει μια παραδοσιακή κρουαζιέρα στο Al Seef Dhow, εισιτήρια για το Lost Chambers Aquarium και εισιτήρια για το υδάτινο πάρκο Aquaventure. Όλα τα εισιτήρια περιλαμβάνουν πρόσβαση στο Sunset ή στο Night Tour. Ένα απόλυτο εισιτήριο κοστίζει 163,38 $ USD για ενήλικες και 138,87 $ για παιδιά. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα.

Εάν θέλετε να δείτε όσο το δυνατόν περισσότερα από το Ντουμπάι χωρίς να σπάσετε τα χρήματα, σκεφτείτε το Πάσο iVenture Dubai Unlimited Attraction. Αυτό το πάσο περιλαμβάνει πρόσβαση σε περισσότερα από 30 αξιοθέατα σε διάστημα τριών έως πέντε ημερών, ανάλογα με τον τύπο που αγοράζετε, καθώς και μια περιήγηση με λεωφορείο hop-on hop-off με το City Sightseeing.

Αγοράστε τώρα εισιτήρια για τα αξιοθέατα της πόλης

Οφέλη μιας περιήγησης με λεωφορείο Hop-On Hop-Off στο Ντουμπάι

Το άλμα σε ένα λεωφορείο hop-on hop-off στο Ντουμπάι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε την πόλη, ειδικά για όσους είναι νέοι στην πόλη ή για να ταξιδέψουν γενικά. Όχι μόνο θα δείτε όλα τα κορυφαία αξιοθέατα και μνημεία, αλλά θα κατανοήσετε και πώς είναι χαρτογραφημένη η πόλη. Οι ανοιχτές κορυφές αυτών των διώροφων περιηγήσεων με λεωφορείο στο Ντουμπάι προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία, επιτρέποντάς σας να τραβήξετε μερικές απίστευτες φωτογραφίες.

Τα λεωφορεία hop-on hop-off σάς προσφέρουν ευελιξία όταν ταξιδεύετε και είναι εύκολα στην πλοήγηση, καθώς οι προκαθορισμένες διαδρομές σταματούν ήδη σε σημαντικά αξιοθέατα. Θα ακούσετε ηχητικά σχόλια για την πόλη, βοηθώντας σας να μάθετε περισσότερα για τον πολιτισμό και την ιστορία του Ντουμπάι και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε άλλους ταξιδιώτες. Είναι επίσης μια οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση για τα ταξί και τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων, καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λεωφορείο ως τρόπο για να μετακινηθείτε στην πόλη καθώς και ως περιήγηση. Ένα άλλο μοναδικό πλεονέκτημα αυτών των τουριστικών λεωφορείων του Ντουμπάι είναι ότι περιλαμβάνουν κρουαζιέρα με σκάφος Dhow και μπορούν επίσης να συνδυαστούν σε εκπτωτικά πακέτα με άλλα κορυφαία αξιοθέατα.

Συμβουλές για να πάρετε ένα λεωφορείο Hop-On Hop-Off στο Ντουμπάι

Για να σας βοηθήσουμε να πλοηγηθείτε στην πόλη και τα λεωφορεία hop-on hop-off στο Ντουμπάι, δημιουργήσαμε αυτόν τον γρήγορο οδηγό με συμβουλές για ταξιδιώτες:

 • Κατεβάστε την εφαρμογή περιήγησης με λεωφορείο (αν είναι διαθέσιμη) ή κρατήστε στιγμιότυπα οθόνης των δρομολογίων και των διαδρομών της στο τηλέφωνό σας, ώστε να μπορείτε να πλοηγηθείτε στις περιηγήσεις εύκολα.
 • Ελέγξτε το εισιτήριό σας για να καταλάβετε ποια αξιοθέατα ή έξτρα προσφέρει. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν νυχτερινές εκδρομές, βόλτες με σκάφος ή εκπτώσεις σε άλλα αξιοθέατα.
 • Αποφασίστε εκ των προτέρων σε ποιες στάσεις θέλετε να ανεβείτε και να κατεβείτε.
 • Ξεκινήστε τη μέρα σας νωρίς για να κερδίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.
 • Εάν το εισιτήριό σας περιλαμβάνει αξιοθέατα, ελέγξτε εκ των προτέρων εάν πρέπει να κλείσετε ένα χρονικό διάστημα πριν πάτε.
 • Αν σκοπεύετε να κάνετε μια νυχτερινή περιοδεία ή να ταξιδέψετε το χειμώνα, φέρτε ένα σακάκι για να σας κρατήσει ζεστούς στο ανοιχτό κατάστρωμα.
 • Αποφύγετε να ταξιδεύετε με το λεωφορείο τις ώρες αιχμής για να μην χάνετε χρόνο καθισμένοι στην κίνηση.
 • Εάν έχετε αρκετό χρόνο, οδηγήστε για μια πλήρη διαδρομή στο λεωφορείο χωρίς να κατεβείτε, ώστε να μπορείτε να επισκεφθείτε την πόλη και τα αξιοθέατα της.
 • Μην φοβάστε να ζητήσετε συστάσεις ή για την πόλη εάν έχετε ζωντανό ξεναγό.

Εδώ τα έχετε, τις καλύτερες περιηγήσεις με λεωφορείο hop-on hop-off στο Ντουμπάι! Απολαύστε τον ήλιο από το επάνω κατάστρωμα, τραβήξτε εκπληκτικές φωτογραφίες και απολαύστε μια περιήγηση στην πόλη. Ανεξάρτητα από την εταιρεία ή το εισιτήριο που θα επιλέξετε, είμαστε σίγουροι ότι θα περάσετε αξέχαστες στιγμές στην Πόλη του Χρυσού.

5 ημέρες στο Ντουμπάι: Το τέλειο δρομολόγιο στο Ντουμπάι

15 καλύτερα Airbnbs στο Ντουμπάι, ΗΑΕ

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.