Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ εκδρομές με λεωφορείο Hop-On Hop-Off στη Ρώμη 2023

Έχετε ακούσει την έκφραση «όταν βρίσκεστε στη Ρώμη», αλλά όταν πρόκειται να μετακινηθείτε στη Ρώμη ως τουρίστας, ίσως θέλετε να αποφύγετε τον τοπικό τρόπο ταξιδιού. Αν θέλετε να περιηγηθείτε στην πόλη σε όλα τα κορυφαία αξιοθέατα, η βέσπα ή η ενοικίαση αυτοκινήτου δεν είναι ο πιο χαλαρός τρόπος για να εξερευνήσετε. Ας το παραδεχτούμε, οι δρόμοι της Ρώμης είναι ουσιαστικά μια ταινία Mad Max με πολύ λίγους επιβεβλημένους οδικούς κανόνες ή εθιμοτυπία. Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος για να φτάσετε σε όλα τα κορυφαία αξιοθέατα με ένα εισιτήριο συγκοινωνίας και πολύ λιγότερο άγχος, και αυτός είναι ένα λεωφορείο hop-on hop-off στη Ρώμη! 

Εμείς εδώ στο Road Affair θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι θα έχετε τις πιο χαλαρές διακοπές στην Αιώνια Πόλη, γι’ αυτό έχουμε δημιουργήσει αυτήν τη λίστα με τις καλύτερες περιηγήσεις με λεωφορείο hop-on hop-off στη Ρώμη. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε το τέλειο δρομολόγιό σας και να κερδίσετε τα περισσότερα χρήματα! 

Αυτά είναι τα καλύτερα λεωφορεία hop-on hop-off στη Ρώμη:

Πώς λειτουργούν οι εκδρομές με λεωφορείο Hop-On Hop-Off της Ρώμης;

Οι περιηγήσεις με λεωφορείο hop-on hop-off στη Ρώμη λειτουργούν με πολύ απλό τρόπο. Αρχικά, αγοράστε το εισιτήριό σας για μια από τις εταιρείες περιήγησης με λεωφορείο hop-on hop-off. Αυτό μπορεί να είναι ένα εισιτήριο μιας ημέρας ή ένα εισιτήριο πολλών ημερών. Μόλις αποκτήσετε το εισιτήριό σας για το κινητό ή το έντυπο, κατευθυνθείτε σε μία από τις στάσεις του λεωφορείου, που βρίσκονται σε διάφορα δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης, και απλώς δείξτε το εισιτήριό σας και ανεβείτε στο λεωφορείο. Μπορείτε να επιλέξετε να πηδήξετε σε οποιαδήποτε από τις στάσεις ή να οδηγήσετε ολόκληρο τον βρόχο ως περιήγηση! Οι εκδρομές με διώροφα λεωφορεία στη Ρώμη είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βυθιστείτε στην πόλη, καθώς το ανοιχτό κατάστρωμα σάς επιτρέπει να δείτε όλα τα αξιοθέατα και να τραβήξετε μερικές σοβαρές εκπληκτικές φωτογραφίες. Ο ζωντανός ή προηχογραφημένος ήχος περιλαμβάνεται πάντα στο σκάφος και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ακούσετε ενδιαφέροντα στοιχεία για την ιστορία και την αρχιτεκτονική της Ρώμης. 

Οι καλύτερες περιηγήσεις με λεωφορείο Hop-On Hop-Off στη Ρώμη

Υπάρχουν πολλές φανταστικές περιηγήσεις με λεωφορείο hop-on hop-off στη Ρώμη, αλλά προτού βουτήξουμε στα πλεονεκτήματα του καθενός, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το καλύτερο θα είναι διαφορετικό για τον καθένα. Πριν αγοράσετε ένα εισιτήριο για μια περιήγηση με λεωφορείο hop-on hop-off, πρώτα, αναρωτηθείτε τι θέλετε να αποκομίσετε από την εμπειρία. Για κάποιους, μια περιήγηση με λεωφορείο hop-on hop-off είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξερευνήσετε όλα τα κορυφαία αξιοθέατα και να εξοικειωθούν με την πόλη, εάν έχουν μόνο λίγες μέρες στη Ρώμη. Αυτό θα σήμαινε ότι ένα πέρασμα μιας ημέρας θα ήταν αρκετό. Για άλλους, είναι ένας ευέλικτος και οικονομικός τρόπος για να μετακινηθείτε στην πόλη, πράγμα που σημαίνει ότι ένα πολυήμερο εισιτήριο μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος. Είναι επίσης καλύτερο να υπολογίσετε ποια τουριστικά αξιοθέατα της Ρώμης σκοπεύετε να επισκεφτείτε, καθώς τα τουριστικά πάσο και τα συνδυαστικά εισιτήρια θα μπορούσαν να σας προσφέρουν εξοικονόμηση πόρων!

1. Big Bus Rome Hop-On Hop-Off Bus Tour

Η Big Bus είναι μια πολύ αναγνωρίσιμη εταιρεία με λεωφορεία σε περισσότερες από 20 μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Αυτή η δημοφιλής περιήγηση με λεωφορείο είναι εύκολα μια από τις καλύτερες, καθώς όλα τα λεωφορεία τους έχουν ανοιχτό δεύτερο επίπεδο, χαμηλότερο επίπεδο με κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, δωρεάν ακουστικά και προηχογραφημένο σχολιασμό σε εννέα γλώσσες. Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Big Bus είναι η εφαρμογή Big Bus που εμφανίζει ενημερώσεις, προγράμματα και στάσεις σε πραγματικό χρόνο στο τηλέφωνό σας, καθιστώντας πολύ πιο εύκολη την πλοήγηση στην πόλη χρησιμοποιώντας το λεωφορείο. 

Διαδρομές του Big Bus Tour στη Ρώμη

Οι εκδρομές με μεγάλα λεωφορεία στη Ρώμη ακολουθούν μια διαδρομή hop-on hop-off (Κόκκινη διαδρομή) με οκτώ διαφορετικές στάσεις σε σημαντικά αξιοθέατα όπως το Βατικανό, το Κολοσσαίο και τα Ισπανικά Σκαλιά. Εάν θέλετε να οδηγήσετε ολόκληρη τη διαδρομή ως περιήγηση, τότε θα χρειαστεί περίπου μία ώρα και 40 λεπτά για να ολοκληρωθεί. Αν θέλετε να πηδήξετε και να κατεβείτε σε πολλά αξιοθέατα, τότε το Big Bus σας έχει καλύψει με λεωφορεία που φτάνουν κάθε 11 λεπτά σε στάσεις! 

Red Route (Ημερήσια εκδρομή):

 • Διάρκεια: 1 ώρα, 40 λεπτά
 • Συχνότητα: Κάθε 11 λεπτά
 • Πρώτο λεωφορείο: 9 π.μ
 • Τελευταίο λεωφορείο: 6:34 μ.μ
 • Στάση: Σιδηροδρομικός Σταθμός Termini, Βασιλική Santa Maria Maggiore, Κολοσσαίο, Circus Maximus, Piazza Venezia, Βατικανό, Ludovisi/Spanish Steps και Piazza Barberini/Spanish Steps. 

Εισιτήρια για το Big Bus Tour στη Ρώμη

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι εισιτηρίων για το Big Bus στη Ρώμη, ένα Discover Ticker, ένα Essential Ticket και ένα Explore Ticket. Όλα τα εισιτήρια που αγοράσατε για το Big Bus ισχύουν όχι μόνο για λεωφορεία Big Bus αλλά και για λεωφορεία City Sightseeing και λεωφορεία Opera Romana Pellegrinaggi (ORP), ενώ θα λάβετε μια δωρεάν ψηφιακή περιήγηση με τα πόδια στην πόλη. 

Μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας μέσω του επίσημου ιστότοπου ή εφαρμογής ή σε ιστότοπο πωλητή τρίτου μέρους, όπως το GetYourGuide. Συνιστούμε να αγοράσετε το εισιτήριό σας για το Big Bus μέσω του GetYourGuide , καθώς σε αντίθεση με τον επίσημο ιστότοπο, το εισιτήριό σας επιστρέφεται 100% έως και 24 ώρες νωρίτερα. Το GetYourGuide προσφέρει επίσης μια εύχρηστη λειτουργία όπου μπορείτε να κάνετε κράτηση τώρα και να πληρώσετε αργότερα, η οποία είναι ιδανική για όσους δεν είναι έτοιμοι να δεσμεύσουν τα πορτοφόλια τους. Τα εισιτήρια στο GetYourGuide έχουν την ίδια τιμή με τον επίσημο ιστότοπο, επομένως δεν έχετε τίποτα να χάσετε αγοράζοντας στον ιστότοπό τους! 

Όσοι ταξιδεύουν με μικρά παιδιά θα πρέπει να σημειώσουν ότι όσοι είναι κάτω των πέντε ετών δεν θα απαιτείται να αγοράσουν εισιτήριο. Διατίθενται παιδικά εισιτήρια για παιδιά ηλικίας πέντε έως 15 ετών, αλλά οι έφηβοι 16 ετών και άνω θα πρέπει να αγοράσουν ένα εισιτήριο για ενήλικες. 

 • Το Discover Ticket επιτρέπει απεριόριστα ταξίδια hop-on hop-off σε μια περίοδο 24 ωρών. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 33€ για ενήλικες και 16€ για παιδιά. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα
 • Το Essential Ticket ισχύει για χρονική περίοδο 48 ωρών με απεριόριστη πρόσβαση στο Red Route. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 39€ για ενήλικες και 19€ για παιδιά. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα
 • Το Explore Ticket είναι ένα πολυήμερο εισιτήριο που ισχύει για 72 ώρες με απεριόριστη πρόσβαση στην Red Route. Σε αυτό το εισιτήριο περιλαμβάνεται επίσης μια πανοραμική νυχτερινή περιήγηση διάρκειας μιας ώρας, εάν ταξιδεύετε μεταξύ 1ης Ιουνίου και 30ης Οκτωβρίου. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 46€ για ενήλικες και 23€ για παιδιά. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα
 • Το GoCity Explorer Pass είναι ένα φανταστικό τουριστικό πάσο που σας επιτρέπει να συγκεντρώσετε και να εξοικονομήσετε έως και 50% σε περιηγήσεις, αξιοθέατα και μεταφορές με ένα απόλυτο πάσο. Μπορείτε να επιλέξετε να ομαδοποιήσετε οπουδήποτε από δύο έως επτά αξιοθέατα και όσο περισσότερα ομαδοποιείτε τόσο περισσότερα εξοικονομείτε! Ένα 24ωρο εισιτήριο Discover για Big Bus είναι μία από τις διαθέσιμες επιλογές, μαζί με είσοδο στο Leonardo Da Vinci Experience και στο Κολοσσαίο, τη Ρωμαϊκή Αγορά και τον Λόφο Palatine με ηχητική περιήγηση. Τα πάσο Explorer δύο αξιοθέατων ξεκινούν από 74 € για ενήλικες και 44 € για παιδιά. Τα παιδιά ηλικίας τεσσάρων ετών και κάτω δεν χρειάζονται πάσο. Αγοράστε ένα πάσο ή μάθετε περισσότερα

Αγοράστε τα Big Bus Hop-On Hop-Off εισιτήρια σας τώρα

2. Ξενάγηση στα αξιοθέατα της πόλης Ρώμη Hop-On Hop-Off με λεωφορείο

Το City Sightseeing είναι μια άλλη φανταστική εταιρεία τουριστικών λεωφορείων στη Ρώμη που προσφέρει διώροφα λεωφορεία με δωρεάν Wi-Fi, προηχογραφημένα σχόλια σε οκτώ διαφορετικές γλώσσες και κλιματισμό. Το City Sightseeing διαθέτει επίσης μια εφαρμογή που μοιράζεται δρομολόγια λεωφορείων σε πραγματικό χρόνο, χάρτες στάσεων και περιήγηση με τα πόδια στην πόλη, διαθέσιμη σε πέντε γλώσσες, διευκολύνοντας την πλοήγηση στο σύστημα λεωφορείων και στην πόλη. 

Διαδρομές της πόλης Περιήγηση στα αξιοθέατα στη Ρώμη

Υπάρχει μία διαδρομή hop-on hop-off διαθέσιμη μέσω του City Sightseeeing, και αυτή είναι η Red Route (Ημερήσια εκδρομή). Η διαδρομή κάνει οκτώ στάσεις σε πολλά δημοφιλή αξιοθέατα, όπως η Φοντάνα ντι Τρέβι, το Κολοσσαίο και το Βατικανό. Χρειάζεται λίγο περισσότερο από μιάμιση ώρα για να οδηγήσετε την πλήρη διαδρομή ως περιήγηση. 

Αν θέλετε να πηδήξετε και να κατεβείτε από το λεωφορείο για να επισκεφτείτε αξιοθέατα, τότε μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ένα λεωφορείο θα έρχεται στη στάση κάθε οκτώ έως 16 λεπτά, ανάλογα με την εποχή που επισκέπτεστε. Στην υψηλή περίοδο του καλοκαιριού (Απρίλιος έως Οκτώβριος), μπορείτε να περιμένετε να βλέπετε ένα λεωφορείο να έρχεται κάθε οκτώ λεπτά. Κατά τη χειμερινή περίοδο από τον Δεκέμβριο έως τον Μάρτιο, η συχνότητα των λεωφορείων αλλάζει σε κάθε 11 λεπτά. Κατά τους μήνες της χαμηλής περιόδου, Νοεμβρίου, Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, το λεωφορείο έρχεται κάθε 16 λεπτά. Μπορείτε να παρακολουθείτε τη συχνότητα των λεωφορείων και τις ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ‘Εμπειρία στα αξιοθέατα’. 

Red Route (Ημερήσια εκδρομή):

 • Διάρκεια: 1 ώρα, 40 λεπτά
 • Συχνότητα: Κάθε 8-16 λεπτά (ανάλογα με την εποχή)
 • Πρώτο λεωφορείο: 9 π.μ
 • Τελευταίο λεωφορείο: 6:40 μ.μ
 • Στάση: Terminal A Largo di Villa Peretti ή Terminal B Largo di Villa Peretti, Santa Maria Maggiore, το Colosseum, Circus Maximus, Piazza Venezia, Vatican (Βατικανό), Fontana Di Trevi (Σιντριβάνι ντι Τρέβι) και Piazza Barberini.

Εισιτήρια για αξιοθέατα της πόλης στη Ρώμη 

Τέσσερις διαφορετικοί τύποι εισιτηρίων μπορούν να αγοραστούν για το City Sightseeing, ένα εισιτήριο μιας ημέρας ή ένα εισιτήριο 24, 48 ή 72 ωρών. Όλα τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για το City Sightseeing είτε μέσω τρίτου πωλητή είτε στον επίσημο ιστότοπο ισχύουν για λεωφορεία City Sightseeing, μαζί με λεωφορεία Big Bus Rome και Opera Romana Pellegrinaggi (ORP). 

Μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε το εισιτήριό σας από τον επίσημο ιστότοπο ή από τρίτο πωλητή, όπως το GetYourGuide . Συνιστούμε το ladder, καθώς προσφέρουν αποκλειστικά το πιο φιλικό προς τον προϋπολογισμό εισιτήριο (περισσότερα για αυτό παρακάτω), ενώ έχετε την επιλογή να κάνετε κράτηση τώρα και να πληρώσετε αργότερα, εάν δεν είστε 100% σίγουροι ότι θέλετε να πληρώσετε ακόμα για το εισιτήριο. 

Το City Sightseeing δεν απαιτεί από παιδιά ηλικίας τεσσάρων ετών και κάτω να αγοράσουν εισιτήριο, καθώς μπορούν να οδηγήσουν το λεωφορείο δωρεάν. Τα παιδιά ηλικίας πέντε έως 15 ετών μπορούν να αγοράσουν ένα παιδικό εισιτήριο με έκπτωση, αλλά τα 16 και άνω θα χρειαστούν ένα εισιτήριο για ενήλικες. 

 • Το Μονοήμερο Εισιτήριο είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στο GetYourGuide. Αντί το εισιτήριο να ισχύει από 24 ώρες μετά την πρώτη σάρωση, θα ισχύει μόνο την ημέρα που θα το αγοράσετε. Θα ισχύει επίσης για απεριόριστη χρήση και στις ημερήσιες εκδρομές και των τριών εταιρειών λεωφορείων και τα εισιτήρια ξεκινούν από 26 € ανά ενήλικα και 11 € ανά παιδί. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα .
 • Το 24ωρο εισιτήριο επιτρέπει απεριόριστες μετακινήσεις hop-on hop-off στην Red Route, μαζί με τις ημερήσιες εκδρομές των άλλων δύο εταιρειών λεωφορείων, για μια περίοδο 24 ωρών μετά την πρώτη σάρωση. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 33 € ανά ενήλικα και 16 € ανά παιδί. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα
 • Με το 48ωρο εισιτήριο , θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση για δύο ημέρες (48 ώρες από την πρώτη σάρωση) στο City Sightseeing Red Route και στις ημερήσιες περιηγήσεις των θυγατρικών εταιρειών λεωφορείων hop-on hop-off. Τα 48ωρα εισιτήρια ξεκινούν από 39€ για ενήλικες και 19€ για παιδιά. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα
 • Το εισιτήριο 72 ωρών σάς επιτρέπει (το μαντέψατε) 72 ώρες απεριόριστης πρόσβασης και στα τρία ανοιχτά λεωφορεία στη Ρώμη στις ημερήσιες εκδρομές τους. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 46€ για ενήλικες και 23€ για παιδιά. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα .

Αγοράστε τώρα τα εισιτήρια σας για τα αξιοθέατα της πόλης

3. Greenline Tours Rome Hop-On Hop-Off Λεωφορείο

Αν ψάχνετε για ένα hop-on hop-off στη Ρώμη που προσφέρει περισσότερες από μία διαδρομές για οδήγηση, τότε το Greenline Tours μπορεί να είναι για εσάς. Η Greenline προσφέρει τρεις διαφορετικές διαδρομές στις οποίες μπορείτε να ανεβείτε και να αποβιβαστείτε ανά πάσα στιγμή και κάθε εισιτήριο που αγοράζετε μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτές τις διαδρομές. Στο πλοίο, θα βρείτε έναν πολύγλωσσο βοηθό για να απαντά σε όλες τις ερωτήσεις σας, δωρεάν ακουστικά, δωρεάν Wi-Fi και προηχογραφημένο ηχητικό σχόλιο σε 16 διαφορετικές γλώσσες. Έχουν επίσης μια εφαρμογή “GLT” με ενημερώσεις, χρονοδιαγράμματα και χάρτες προς χρήση. 

Διαδρομές του Greenline Tours στη Ρώμη

Οι τρεις διαδρομές hop-on hop-off που είναι διαθέσιμες με το Greenline Tours είναι το Discover Rome (Green Route), το Destination Eataly (Orange Route) και το Explore Museums (Blue Route). Όλες οι διαδρομές έχουν μερικές κοινές στάσεις, ώστε να μπορείτε εύκολα να μεταβείτε σε άλλη γραμμή για τον επόμενο προορισμό σας. 

Το Discover Rome Route (Green Route) είναι η γραμμή που κάνει οκτώ στάσεις στα πιο δημοφιλή αξιοθέατα όπως το Βατικανό, το Κολοσσαίο και το Circus Maximus. Το Destination Eataly Route (Orange Route) θα σας μεταφέρει μετά από 10 στάσεις και μέσω της συνοικίας Testaccio στη μεγαλύτερη ιταλική αγορά τροφίμων και ποτών στον κόσμο, την αγορά Eataly. Εδώ, μπορείτε πραγματικά να ζήσετε τα όνειρά σας Eat, Pray, Love, απολαμβάνοντας όλη την απίστευτη κουζίνα που έχει να προσφέρει η Ιταλία. Το Explore Museums Route (Blue Route) στοχεύει να κάνει ακριβώς αυτό – να σας μεταφέρει στα κορυφαία μουσεία της πόλης! Υπάρχουν 12 στάσεις κατά μήκος αυτής της διαδρομής, με δημοφιλείς στάσεις όπως η Εθνική Πινακοθήκη Μοντέρνας και Σύγχρονης Τέχνης, το Μουσείο Maxxi και ο ζωολογικός κήπος Bioparco. 

Ανακαλύψτε τη Ρώμη (Πράσινη Διαδρομή):

 • Διάρκεια: 1 ώρα, 30 λεπτά
 • Συχνότητα: Κάθε 15-30 λεπτά 
 • Πρώτο λεωφορείο: 9 π.μ
 • Τελευταίο λεωφορείο: 6 μ.μ
 • Στάση: Terminal 1A, Santa Maria Maggiore, Κολοσσαίο, Circus Maximus, Piazza Venezia, Πόλη του Βατικανού, Villa Borghese και πλατεία Barberini. 

Προορισμός Eataly (Orange Route):

 • Διάρκεια: 1 ώρα, 45 λεπτά
 • Συχνότητα: Κάθε 15-30 λεπτά 
 • Πρώτο λεωφορείο: 8:50 π.μ
 • Τελευταίο λεωφορείο: 3:55 μ.μ
 • Στάση: Terminal 1B, Santa Maria Maggiore, Colosseum, Circus Maximus, Piazza Venezia, Vatican City, Villa Borghese, Πλατεία Barberini, Pyramid/Testaccio Quarter και Destination Eately. 

Εξερευνήστε Μουσεία (Μπλε Διαδρομή):

 • Διάρκεια: 1 ώρα, 50 λεπτά
 • Συχνότητα: Κάθε 15-30 λεπτά 
 • Πρώτο λεωφορείο: 8:50 π.μ
 • Τελευταίο λεωφορείο: 3:55 μ.μ
 • Στάση: Terminal 1B, Colosseum, Circus Maximus, Piazza Venezia, Vatican City, Villa Borghese, Barberini Square, Borghese Gallery, Bioparco/Zoo, Villa Giulia – National Etruscan Museum, Auditorium Parco Della Musica και Maxxi Museum. 

Εισιτήρια για τις εκδρομές Greenline στη Ρώμη

Η Greenline Tours έχει πέντε διαφορετικούς τύπους επιλογών εισιτηρίων, που εκτείνονται από ένα εισιτήριο τριών στάσεων έως ένα εισιτήριο 72 ωρών. Κάθε εισιτήριο διατίθεται σε ψηφιακή μορφή και επιτρέπει την πρόσβαση και στις τρεις διαδρομές hop-on hop-off. Μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας για το λεωφορείο στον επίσημο ιστότοπο ή σε ιστότοπο πωλητή τρίτων, όπως το GetYourGuide. Συνιστούμε να κάνετε αγορές μέσω του GetYourGuide , ειδικά εάν αγοράζετε για αυθημερόν χρήση. Στον επίσημο ιστότοπο, η Greenline Tours χρεώνει συχνά επιπλέον για την αγορά ενός εισιτηρίου που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί την ίδια μέρα. Ωστόσο, το GetYourGuide δεν πωλεί αυτά τα εισιτήρια. 

Οι οικογένειες που ταξιδεύουν με μικρά παιδιά ηλικίας πέντε ετών ή μικρότερα δεν θα χρειαστεί να αγοράσουν εισιτήριο για αυτά, καθώς μπορούν να οδηγήσουν το λεωφορείο δωρεάν. Τα παιδιά ηλικίας έξι έως 12 ετών μπορούν να έχουν πρόσβαση στο μειωμένο παιδικό εισιτήριο, αλλά κάθε παιδί 13 ετών και άνω θα χρειαστεί ένα εισιτήριο για ενήλικες. 

 • Το εισιτήριο μίας ημέρας, τριών στάσεων σας επιτρέπει να επιβιβάζεστε και να κατεβαίνετε από το λεωφορείο σε τρεις διαφορετικές στάσεις της επιλογής σας κατά τη διάρκεια μιας περιόδου μιας ημέρας. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 16€ για ενήλικες και 13€ για παιδιά. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα
 • Το εισιτήριο μίας ημέρας επιτρέπει απεριόριστο άλμα και άλμα κατά τη διάρκεια μιας ημερολογιακής ημέρας. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 24€ για ενήλικες και 15€ για παιδιά. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα .
 • Το 24ωρο εισιτήριο επιτρέπει απεριόριστα ταξίδια για 24 ώρες από τη στιγμή που σαρώνετε για πρώτη φορά το εισιτήριό σας για να επιβιβαστείτε. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 25€ για ενήλικες και 15€ για παιδιά. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα
 • Το εισιτήριο 48 ωρών σάς προσφέρει απεριόριστο ταξίδι για 48 ώρες από τη στιγμή που θα σαρώσετε για πρώτη φορά το εισιτήριό σας για να επιβιβαστείτε. Οι τιμές των 48ωρων εισιτηρίων ξεκινούν από 32€ για ενήλικες και 19€ για παιδιά. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα
 • Το εισιτήριο 72 ωρών θα σας προσφέρει 72 ώρες απεριόριστης πρόσβασης hop-on hop-off από τη στιγμή που θα σαρώσετε για πρώτη φορά το εισιτήριό σας για να επιβιβαστείτε. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 39€ για ενήλικες και 26€ για παιδιά. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα

Αγοράστε τα εισιτήριά σας Greenline Hop-On Hop-Off τώρα

4. Γκρι γραμμή Rome Hop-On Hop-Off ξενάγηση με λεωφορείο

Τελευταία στη λίστα μας είναι η Gray Line Rome , η οποία διαθέτει ένα στόλο διώροφων λεωφορείων με προηχογραφημένα ηχητικά σχόλια σε 13 διαφορετικές γλώσσες και δωρεάν Wi-Fi. Έχουν και οροφές ανοιχτές με αποσπώμενη οροφή για την περίπτωση που βρέξει! 

Route of Grey Line Rome

Η Gray Line Rome προσφέρει μία διαδρομή hop-on hop-off γνωστή ως Panoramic Bus Tour (Pink Route) που κάνει οκτώ διαφορετικές στάσεις σε δημοφιλή αξιοθέατα όπως η Αρχαιολογική περιοχή του Κολοσσαίο, η Φοντάνα ντι Τρέβι και η Πόλη του Βατικανού. Εάν θέλετε να ακολουθήσετε ολόκληρη τη διαδρομή ως περιήγηση, ο βρόχος θα σας πάρει περίπου μία ώρα και 45 λεπτά για να ολοκληρώσετε. Αν θέλετε να πηδήξετε και να κατεβείτε σε διάφορα αξιοθέατα, τότε θα χαρείτε να μάθετε τα λεωφορεία που έρχονται κάθε 15-20 λεπτά. 

Ανακαλύψτε τη Ρώμη (Πράσινη Διαδρομή):

 • Διάρκεια: 1 ώρα, 45 λεπτά
 • Συχνότητα: Κάθε 15-20 λεπτά 
 • Πρώτο λεωφορείο: 8:30 π.μ. από Απρίλιο έως Οκτώβριο και 9 π.μ. από Νοέμβριο έως Μάρτιο. 
 • Τελευταίο λεωφορείο: 6:45 μ.μ. από Απρίλιο έως Οκτώβριο και 17:30 από Νοέμβριο έως Μάρτιο. 
 • Στάση: Σταθμός Termini, Santa Maria Maggiore, Αρχαιολογική περιοχή Colosseum, Circus Maximus, Πόλη του Βατικανού (Sistine Chapel & Castel Sant’Angelo), Ισπανικά Σκαλιά και Piazza Barberini/Fontain Trevi.

Εισιτήρια για το τουριστικό λεωφορείο Grey Line στη Ρώμη

Η Gray Line Rome προσφέρει έξι διαφορετικούς τύπους επιλογών εισιτηρίων που κυμαίνονται από ένα εισιτήριο τεσσάρων ωρών έως ένα εισιτήριο 72 ωρών. Όλα τα εισιτήρια εκτός από το One Run Ticket επιτρέπουν απεριόριστο hop-on και hop-off κατά τη διάρκεια ισχύος του εισιτηρίου. 

Τα παιδιά ηλικίας πέντε ετών ή μικρότερα μπορούν να οδηγήσουν το λεωφορείο δωρεάν, αλλά τα παιδιά ηλικίας έξι έως 12 ετών θα πρέπει να αγοράσουν ένα παιδικό εισιτήριο. Έφηβοι ηλικίας 13 ετών και άνω θα πρέπει να αγοράσουν εισιτήριο για ενήλικες. 

 • Το One Run Ticket δεν σας επιτρέπει να επιβιβαστείτε και να κατεβείτε από το λεωφορείο. Αντίθετα, ισχύει μόνο για μία πλήρη διαδρομή στη διαδρομή του λεωφορείου. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 17€ για ενήλικες και 12€ για παιδιά. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα
 • Το Half-day Open Ticket σάς επιτρέπει απεριόριστη πρόσβαση hop-on και hop-off για μια περίοδο τεσσάρων ωρών, ξεκινώντας από την πρώτη σάρωση του εισιτηρίου σας για να μπείτε στο λεωφορείο. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 20€ για ενήλικες και 14€ για παιδιά. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα
 • Το Panoramic Daily Ticket θα σας προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση hop-on hop-off κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης ημερολογιακής ημέρας. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 22€ για ενήλικες και 15€ για παιδιά. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα
 • Το 24ωρο εισιτήριο θα σας δώσει απεριόριστη πρόσβαση για να επιβιβαστείτε και να αποβιβαστείτε από τα λεωφορεία για μια περίοδο 24 ωρών, ξεκινώντας από την πρώτη σάρωση του εισιτηρίου σας για να επιβιβαστείτε. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 30€ για ενήλικες και 16€ για παιδιά. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα
 • Το 48ωρο εισιτήριο σάς επιτρέπει να επιβιβάζεστε και να αποβιβάζεστε όσο θέλετε για 48 ώρες ξεκινώντας από την πρώτη σάρωση του εισιτηρίου σας για να επιβιβαστείτε. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 34€ για ενήλικες και 20€ για παιδιά. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα
 • Το εισιτήριο 72 ωρών σάς επιτρέπει απεριόριστη πρόσβαση για να επιβιβαστείτε και να κατεβείτε από το λεωφορείο όσο θέλετε για 72 ώρες ξεκινώντας από την πρώτη σάρωση του εισιτηρίου σας για να επιβιβαστείτε. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 39€ για ενήλικες και 27€ για παιδιά. Αγοράστε εισιτήρια ή μάθετε περισσότερα

Αγοράστε τα εισιτήριά σας Gray Line Hop-On Hop-Off τώρα

Οφέλη μιας περιήγησης με λεωφορείο Hop-On Hop-Off στη Ρώμη

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα από την κράτηση εισιτηρίων για μια περιήγηση με λεωφορείο hop-on hop-off στη Ρώμη. Καταρχάς, οι δρόμοι της Ρώμης είναι πολύ τρελοί για πλοήγηση και οδήγηση, καθώς δεν υπάρχουν πολλοί κανονισμοί όσον αφορά τους οδικούς κανόνες. Αγοράζοντας ένα εισιτήριο hop-on hop-off, θα αποφύγετε το άγχος της οδήγησης σε τρελούς δρόμους ή της περιήγησης στην πόλη χρησιμοποιώντας χάρτες. Και μην μας κάνετε καν να προσπαθούμε να βρούμε χώρο στάθμευσης! Ένα άλλο πλεονέκτημα των λεωφορείων hop-on hop-off είναι ότι τα περισσότερα είναι κλιματιζόμενα, κάτι που είναι ιδιαίτερα σωτήριο το καλοκαίρι, δεδομένου ότι οι θερμοκρασίες μπορεί να φτάσουν τους 40 βαθμούς Κελσίου. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να καθίσετε και να δροσιστείτε αντί να περπατάτε από και προς τα αξιοθέατα. Με αυτό στο μυαλό, 

Τα λεωφορεία hop-on hop-off προσφέρουν επίσης μεγάλη ευελιξία, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε την ημέρα σας εκ των προτέρων. Σε αντίθεση με τα ταξί και τις εφαρμογές κοινής χρήσης διαδρομής, τα λεωφορεία hop-on hop-off σάς δίνουν μια καθορισμένη τιμή, ώστε να μπορείτε να προϋπολογιστείτε ανάλογα τις διακοπές σας. Όχι μόνο τα λεωφορεία hop-on hop-off είναι υπέροχα επειδή σας μεταφέρουν απευθείας στα κορυφαία αξιοθέατα της πόλης, αλλά έχουν επίσης σχόλια επί του σκάφους, ώστε να μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ιστορία και τα μνημεία της πόλης! 

Συμβουλές για να πάρετε ένα λεωφορείο Hop-On Hop-Off στη Ρώμη

Όσο εύκολα είναι τα λεωφορεία hop-on hop-off στη Ρώμη, υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε να κάνετε την εμπειρία σας ακόμα καλύτερη. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε αυτόν τον γρήγορο οδηγό για συμβουλές σχετικά με τα λεωφορεία hop-on hop-off στη Ρώμη. 

 • Προγραμματίστε τα αξιοθέατα της ημέρας σας εκ των προτέρων, ώστε να γνωρίζετε ποιες στάσεις να ανεβείτε και να κατεβείτε και ποια δρομολόγια λεωφορείων να οδηγήσετε. 
 • Κατεβάστε την εφαρμογή της εταιρείας εκ των προτέρων ή τραβήξτε στιγμιότυπα οθόνης του προγράμματος, των διαδρομών και των στάσεων. 
 • Ντυθείτε για τον καιρό, που σημαίνει πολύ αντηλιακό και νερό το καλοκαίρι, και ένα ελαφρύ μπουφάν για τις μέρες του χειμώνα. Ελέγξτε επίσης εάν θα βρέξει. 
 • Προσπαθήστε να αποφύγετε την οδήγηση των λεωφορείων hop-on hop-off κατά τις ώρες αιχμής, καθώς το λεωφορείο μπορεί να καθυστερήσει. 
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα πλήρως φορτισμένο τηλέφωνο για τα εισιτήρια του κινητού σας, διαφορετικά, ενδέχεται να μην μπορείτε να επιβιβαστείτε. 
 • Ελέγξτε το εισιτήριό σας εκ των προτέρων, ώστε να γνωρίζετε τι περιλαμβάνεται και τι δεν περιλαμβάνεται στο εισιτήριό σας. 
 • Προσπαθήστε να οδηγείτε τον πλήρη βρόχο μία φορά κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο λεωφορείο hop-on hop-off, ώστε να έχετε μια αίσθηση για την πόλη. 
 • Ξεκινήστε τη μέρα σας όμορφα και νωρίς για να κερδίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από το εισιτήριό σας. 

Λοιπόν, είστε πλέον ειδικός στις καλύτερες εταιρείες περιηγήσεων με λεωφορεία hop-on hop-off στη Ρώμη. Το μόνο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να βρείτε ποιο εισιτήριο ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και τους συνοδοιπόρους σας. Ελπίζουμε να απολαύσετε όλα τα φανταστικά τουριστικά αξιοθέατα στην Αιώνια Πόλη. Arrivederci !

εκδρομές με λεωφορείο Hop-On Hop-Off στο Ντουμπάι

εκδρομές με λεωφορείο Hop-On Hop-Off στο Λονδίνο

εκδρομές με λεωφορείο Hop-On Hop-Off στο Δουβλίνο

εκδρομές με λεωφορείο Hop-On Hop-Off στη Νέα Υόρκη

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.