Οι πιο όμορφες αγορές του Λονδίνου

Οι αγορές του Λονδίνου πωλούν τα πάντα, είναι ανοιχτές και το καλοκαίρι και το χειμώνα, είναι πάντα γεμάτες κόσμο και χωρίς αμφιβολία μπορείτε να πάρετε καλές προσφορές εδώ. Έχω καταρτίσει μια λίστα με τις καλύτερες, κατά τη γνώμη μου, αγορές της πόλης.

Αγορά Borough

Η Borough Market είναι η διαβόητη αγορά τροφίμων από όλο τον κόσμο. Είναι φανταστικό, ένας παράδεισος μυρωδιών και γεύσεων, μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από κλασικά έως βιολογικά τρόφιμα.

Υπάρχει κάτι για όλους με την πραγματική έννοια της λέξης. Το κόστος δεν είναι ακριβώς εμπορεύσιμο, προφανώς αυτά τα προϊόντα είναι αρκετά ακριβά, αλλά αν δεν μπορείτε χωρίς ιταλικό τυρί, ωμό ζαμπόν ή κουκούτσι, σίγουρα θα τα βρείτε εδώ.

Η καλύτερη μέρα για να πάτε στην αγορά Borough είναι την Κυριακή, πιείτε μια μπύρα στο Market Porter μετά τα ψώνια σας και ετοιμαστείτε για μια γεμάτη αγορά.
Το πλησιέστερο μετρό είναι η γέφυρα του Λονδίνου.

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα μουσεία στο Λονδίνο

  • 10 καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Λονδίνο
  • 10 Καλύτεροι Ξενώνες στο Λονδίνο (2023)
  • Τα 15 καλύτερα διαμερίσματα διακοπών στο Λονδίνο

Αγορά Camden Town

Το Camden Market είναι η αγορά για Vintage, punks και εναλλακτικά πράγματα όπως ρούχα και αντικείμενα techno. Μεγάλο και διασκεδαστικό εδώ μπορείτε να φάτε κινέζικο, ταϊλανδέζικο ή μεξικάνικο φαγητό σε πακέτο, μπορείτε να αγοράσετε ρούχα από τη δεκαετία του 1920 και μπορείτε να διαπραγματευτείτε την τιμή. Ετοιμαστείτε να βρεθείτε να περπατάτε ανάμεσα σε πανκ και εναλλακτικούς ανθρώπους.
Στο Camden θα δείτε ανθρώπους που είναι λίγο διαφορετικοί από τον κανόνα.
Το πλησιέστερο μετρό είναι Κάμντεν Τάουν.


Portobello Road Market

Η Portobello Road Market είναι μια άλλη από τις ιστορικές και διάσημες αγορές του Λονδίνου. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε ρούχα, φρούτα ή αντίκες. Διάσημος για την υπαίθρια αγορά.
Τα παλαιοπωλεία είναι ανοιχτά κάθε μέρα αλλά το Σάββατο είναι η κατάλληλη μέρα για να επισκεφθείτε αυτή την αγορά, μάλιστα αυτή την ημέρα της εβδομάδας οι δρόμοι είναι γεμάτοι από τουρίστες και πάγκους.
Οι τιμές μπορεί να φαίνονται λίγο υψηλές, αλλά μπορείτε να διαπραγματευτείτε. Η αγορά είναι κλειστή Πέμπτη απόγευμα και Κυριακή. Τα πλησιέστερα μετρό είναι Πύλη του Νότινγκ Χιλ ο Westbourne Park.

Αγορά του Covent Garden

Η αγορά του Covent Garden, ίσως με το Camden Market, είναι αυτή που προσελκύει τον μεγαλύτερο αριθμό τουριστών, γιατί είναι πολύ κεντρική και γιατί είναι στην πραγματικότητα χαρακτηριστική και μοιάζει με ένα μικρό χωριό στο κέντρο της πόλης.

Και εδώ μπορείτε να βρείτε από ρούχα μέχρι κοσμήματα και διάφορα δώρα. Η αγορά απέχει λίγα λεπτά με τα πόδια πλατεία Τραφάλγκαρ επομένως εύκολη πρόσβαση. Θα μπορούσατε να βρεθείτε εκεί χωρίς να το σκοπεύετε.
Το λιγότερο διάσημο Αγορά Ιωβηλαίου, ακριβώς πίσω από την κύρια αγορά, είναι λιγότερο τουριστικό και μπορείτε να πάρετε καλύτερες προσφορές. Υπάρχει πάντα η διασκέδαση του δρόμου εδώ και πολλοί καλλιτέχνες που θα τραβήξουν την προσοχή σας. Όμορφη μια ηλιόλουστη μέρα.
Το πλησιέστερο μετρό είναι Covent Garden.

Αγορά Spitalfields

Μια αυθεντική και λιγότερο τουριστική αγορά από το Covent Garden όπου μπορείς να βρεις τα πάντα: ρούχα, πίνακες, αντικείμενα, φαγητό. Πολύ κόσμο την Κυριακή και κλειστό Δευτέρα και Σάββατο.
Αυτή η αγορά δεν επισκέπτεται πολύ τουρίστες, πράγμα που σημαίνει ότι οι τιμές είναι χαμηλότερες και επομένως μπορείτε να πάρετε καλές προσφορές.
Η αγορά είναι πραγματικά μεγάλη και θα μπορούσατε να περάσετε ένα ολόκληρο πρωί εκεί να χαθείτε στους πολυάριθμους δρόμους.
Το πλησιέστερο μετρό είναι Οδός Λίβερπουλ.

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

Αεροπορικά εισιτηρια

Και κατάλυμα μέσο booking.com

Μην ξεχνάτε την ταξιδιωτική σας ασφάλιση!

Ενοικίαση αυτοκίνητου με την Economybookings.com

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.