Ποιες αεροπορικές εταιρείες πετούν προς Μπαχάμες; (Ενημερώθηκε για το 2023)

 

Οι Μπαχάμες είναι ένας από τους πιο κοντινούς διεθνείς γείτονές μας. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν απευθείας πτήσεις από πόλεις που περιλαμβάνουν την Ατλάντα, το Μαϊάμι και άλλες. Ενώ οι περισσότερες πτήσεις πραγματοποιούνται από μια πόλη των ΗΠΑ προς το Νασάου, μπορείτε επίσης να πάρετε μερικές απευθείας πτήσεις προς τα Out Islands σε μικρότερες αεροπορικές εταιρείες.

Οι Μπαχάμες έχουν περίπου 20 διεθνή αεροδρόμια με τακτικές προγραμματισμένες πτήσεις. Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες πετούν μόνο προς τους μεγάλους προορισμούς, ενώ άλλες προσφέρουν πτήσεις σε μέρη που βρίσκονται πιο μακριά από το συνηθισμένο μονοπάτι.

Αεροπορικές εταιρείες που πετούν τακτικά προς τις Μπαχάμες

Οι αεροπορικές εταιρείες αλλάζουν τακτικά τις προσφορές πτήσεων για να καλύψουν την τρέχουσα ζήτηση, επομένως είναι δύσκολο να γράψουμε έναν οριστικό, διαρκή οδηγό για το ποιες αεροπορικές εταιρείες πετούν πού. Αυτοί οι πάροχοι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας για τον καλύτερο ναύλο για τις Μπαχάμες:

Αμερικάνικες αερογραμμές

Ένα αεροπλάνο που μόλις απογειώθηκε με μια ετικέτα αμερικανικό και στο βάθος είναι βουνά και κτίρια.

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ/ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ – ΟΚΤ. 21, 2107: Το αεροσκάφος Boeing 777-223(ER) της American Airlines μεταφέρεται στον αέρα καθώς αναχωρεί από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Λος Άντζελες, Καλιφόρνια ΗΠΑ/Philip Pilosian/Shutterstock

Η American Airlines έχει πτήσεις προς το Νασάου με καταγωγή από το Μαϊάμι, τη Φιλαδέλφεια, την Ουάσιγκτον, DC, τη Σάρλοτ και το Ντάλας-Φορτ Γουόρθ. Πολλές από αυτές τις πτήσεις είναι απευθείας και χωρίς ενδιάμεση στάση, καθιστώντας αυτή μια από τις πιο βολικές επιλογές για να φτάσετε στις Μπαχάμες.

JetBlue

Η φήμη του JetBlue δέχεται κάποιες επιτυχίες εδώ και εκεί όταν πρόκειται έγκαιρα αεροπορικά ταξίδια. Ωστόσο, η αεροπορική εταιρεία έχει μερικούς από τους ανταγωνιστές της να ξεπεράσουν όταν πρόκειται για το μέγεθος των οικονομικών θέσεων τους ή τη δύναμη και τη διαθεσιμότητα του Wi-Fi τους ενώ βρίσκεστε σε εξέλιξη.

Είναι επίσης γνωστοί για το χαμηλό κόστος των πτήσεων τους. Ωστόσο, ελέγξτε ξανά άλλες αεροπορικές εταιρείες κατά την κράτηση, καθώς ορισμένοι από τους ανταγωνιστές τους ξεπερνούν κατά καιρούς την τιμή τους.

Delta Airlines

Η Delta έχει καθημερινές πτήσεις τόσο από τη Βοστώνη όσο και από την Ατλάντα, καθιστώντας την μια γρήγορη και βολική επιλογή για πολλούς ταξιδιώτες στην Ανατολική Ακτή. Είναι επίσης ένας από τους λίγους μεταφορείς που σας μεταφέρουν από τις ΗΠΑ απευθείας σε προορισμούς του Out Island, όπως το North Eleuthera και το Georgetown, Exuma.

Πνεύμα

Η Spirit πρόσθεσε πρόσφατα δύο απευθείας πτήσεις στις Μπαχάμες από τον κόμβο της στο Φορτ Λόντερντεϊλ. Οι ταξιδιώτες αναφέρουν ναύλους που είναι συχνά κάτω από $100, επίσης, με τις καλύτερες προσφορές που προσφέρονται τις ημέρες λίγο πριν από την αναχώρηση μιας πτήσης.

Αν και αυτό δεν είναι κατάλληλο για κάποιον που του αρέσει να έχει προγραμματιστεί εκ των προτέρων το ταξίδι του, μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξασφαλίσετε μια γρήγορη, φθηνή απόδραση.

ενωμένες αερογραμμές

Η United είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ανθρώπους στα βορειοανατολικά που θέλουν να ξεφύγουν από το κρύο. Προσφέρουν απευθείας πτήση από το διεθνές αεροδρόμιο Newark Liberty προς το Nassau. Από εκεί, είναι ένα γρήγορο ταξίδι με έναν τοπικό συνεργάτη προς Exuma, Bimini, Marsh Harbour ή Georgetown.

Bahamasair

Ένα αεροπλάνο με μια σήμανση Bahamasair σε ένα αεροδρόμιο κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος.

MIAMI, FL -6 ΜΑΪΟΥ 2017- Ένα αεροπλάνο Boeing 737 από την Bahamas Air (UP) στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι (MIA)./EQRoy/Shutterstock

Η Bahamasair προσφέρει τακτικές πτήσεις προς το Νασάου από το Ορλάντο, το Μαϊάμι και το Φορτ Λόντερντεϊλ. Αυτός ο εγχώριος αερομεταφορέας των Μπαχάμες προσφέρει επίσης μια σειρά από πτήσεις εντός της χώρας.

Έχει ρεκόρ ως μία από τις ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, αλλά χαμηλότερη βαθμολογία όσον αφορά την επικαιρότητα. Οι Redditors λένε να σχεδιάστε μια πτήση νωρίς την ημέρα και παραμένετε ευέλικτοι όσον αφορά τις ώρες άφιξης.

Makers Air

Πρόκειται για μια μικρή αεροπορική εταιρεία πολυτελείας που προσφέρει πτήσεις από το Φορτ Λόντερντεϊλ σε διάφορους προορισμούς στις Μπαχάμες. Οι επιλογές πτήσεων περιλαμβάνουν Exuma, Eleuthera και Cat Island. Η μικροσκοπική αεροπορική εταιρεία υπερηφανεύεται που προσφέρει μια χαλαρή, πολυτελή ταξιδιωτική εμπειρία.

Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι η πτήση από τη Φλόριντα προς την Exuma ήταν περίπου 800 $ ανά άτομο.

Νοτιοδυτικός

Η Southwest είναι ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους στον κόσμο, κάτι που μπορεί συχνά να σημαίνει εξαιρετικές τιμές για ευέλικτους ταξιδιώτες. Προσφέρουν μία πτήση την εβδομάδα από το Φορτ Λόντερντεϊλ προς τις Μπαχάμες. Μπορείτε να πάρετε μια πτήση ανταπόκρισης από μια από τις άλλες πόλεις τους. Αυτό συνήθως περιλαμβάνει αλλαγή αεροπλάνων στο Fort Lauderdale.

Silver Airways

Η Silver είναι μια περιφερειακή αεροπορική εταιρεία με έδρα το Χόλιγουντ της Φλόριντα. Προσφέρουν πτήσεις από το Ορλάντο, το Φορτ Λόντερντεϊλ και την Τάμπα προς τις Μπαχάμες.

Αυτή η μικρή αεροπορική εταιρεία είναι μια άλλη που προσφέρει το πλεονέκτημα των πτήσεων προς άλλους προορισμούς εκτός από το Nassau και το Freeport, χωρίς να χρειάζεται να μεταβείτε σε εγχώριο αερομεταφορέα. Οι προορισμοί περιλαμβάνουν Freeport, Marsh Harbour, Bimini, Great Exuma και Governor’s Harbour.

Tropic Ocean Airways

Αυτό το μικρό μεταφορέα μπορεί να αξίζει να το ελέγξετε αν αναχωρείτε από το Φορτ Λόντερντεϊλ. Προσφέρουν ταξίδια στο Νασάου πέντε ημέρες την εβδομάδα.

Western Air

Μια γυναίκα που φορά ένα φόρεμα παραλίας ενώ στέκεται σε μια ξύλινη αποβάθρα, κουνώντας το χέρι της σε ένα διερχόμενο αεροπλάνο από πάνω.

Alexander Chaikin/Shutterstock

Η Western είναι ένας εγχώριος αερομεταφορέας στις Μπαχάμες που πολλοί άνθρωποι λαμβάνουν ως μια γρήγορη επιλογή για να μεταβούν από νησί σε νησί. Ωστόσο, έχουν επίσης καθημερινές πτήσεις από το Φορτ Λόντερντεϊλ προς το Νασάου.

Πτήσεις εντός των Μπαχάμες

Οι περισσότεροι ταξιδιώτες θα πετάξουν στο Νασάου. Αν θέλετε να δείτε μερικά από τα άλλα νησιά, θα πρέπει να κλείσετε ένα πλοίο, ένα ταχυδρομικό πλοίο ή μια πτήση εσωτερικού. Δείτε τις επιλογές που περιλαμβάνουν Southern Air, Western, Bahamasair και άλλες.

Οι τιμές μπορεί να διαφέρουν σημαντικά. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι δεν πηγαίνουν όλες οι αεροπορικές εταιρείες σε όλους τους προορισμούς κάθε μέρα. Σε πολλές περιπτώσεις, υπάρχει μία πτήση την εβδομάδα για κάθε προορισμό. Να είστε ευέλικτοι για να κάνετε το ταξίδι σας να λειτουργήσει.

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αναζήτηση πτήσεων προς τις Μπαχάμες:

  • Εάν μπορείτε να φτάσετε κοντά σε έναν κόμβο, οι τιμές σας θα πέφτουν πολύ.
  • Μερικές φορές οι αεροπορικές εταιρείες με τη φθηνότερη φήμη δεν δίνουν τις φθηνότερες τιμές. Ελέγξτε τις πλήρεις επιλογές τιμών όπως United και American. Συχνά, έχουν τιμές που είναι ίδιες με τις γραμμές έκπτωσης.
  • Να είσαι ευέλικτος. Συχνά, μπορείτε να βρείτε εξαιρετικές προσφορές πηγαίνοντας σε έναν συνεργάτη συγκέντρωσης, μπαίνοντας στην πόλη αναχώρησης και μετά βλέποντας πότε και πού μπορείτε να λάβετε την καλύτερη προσφορά.
  • Ψάχνετε για τη φθηνότερη πτήση; Τα προηγούμενα δεδομένα δείχνουν ότι μπορείτε να έχετε τις καλύτερες προσφορές τον Σεπτέμβριο.
  • Πότε θα πληρώσετε τα περισσότερα; Ο Μάρτιος και ο Απρίλιος τείνουν να είναι η υψηλή περίοδος. Η μεγαλύτερη ζήτηση συνήθως σημαίνει υψηλότερες τιμές.
  • Λάβετε ταξιδιωτική ασφάλιση εάν προγραμματίσετε το ταξίδι σας κατά την περίοδο των τυφώνων. Οι διαταραχές δεν είναι ασυνήθιστες.

Συχνές Ερωτήσεις

Ένας άντρας που φορά ένα λευκό καπέλο ενώ κάθεται σε μια ξύλινη καρέκλα σε μια παραλία, σηκώνοντας ένα αεροπλάνο παιχνίδι από πάνω.

TravnikovStudio/Shutterstock

Η πτήση σε άλλη χώρα συνήθως προκαλεί ορισμένες ερωτήσεις. Έχουμε απαντήσει σε μερικά από τα πιο συνηθισμένα:

Ποιες αεροπορικές εταιρείες πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις προς Μπαχάμες;

Οι περισσότερες μεγάλες αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν διεθνή ταξίδια έχουν τουλάχιστον ένα δρομολόγιο από τις ΗΠΑ προς τις Μπαχάμες. Ορισμένα δρομολόγια αλλάζουν εποχιακά, με περισσότερες πτήσεις που προσφέρονται κατά την υψηλή περίοδο. Ελέγξτε έναν αθροιστή όπως το Skyscanner ή το Google Flights για να δείτε εάν υπάρχουν αεροπορικές εταιρείες που δεν έχετε λάβει υπόψη στην αναζήτησή σας.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες πετούν προς Νασάου, Μπαχάμες;

Το Nassau είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη, επομένως προσελκύει και τις περισσότερες πτήσεις. Οι αεροπορικές εταιρείες ενημερώνουν τα δρομολόγια τους σε τακτική βάση για να καλύψουν την τρέχουσα ζήτηση. Ελέγξτε έναν aggregator για να δείτε ποιες αεροπορικές εταιρείες κατευθύνονται αυτήν τη στιγμή στο Νασάου.

Ποια αεροδρόμια σας μεταφέρουν στις Μπαχάμες;

Εξαρτάται από την αεροπορική εταιρεία. Υπάρχουν πολλές πτήσεις από το Μαϊάμι λόγω της εγγύτητάς του με τις Μπαχάμες. Μπορείτε επίσης να βρείτε πτήσεις από την Ατλάντα, τη Σαρλότ, τη Φιλαδέλφεια, το Σικάγο, τη Νέα Υόρκη και το DC.

Το Southwest δεν πετάει προς Μπαχάμες;

Τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, το Southwest σίγουρα πετάει στις Μπαχάμες. Πολλές αεροπορικές εταιρείες διαφοροποιούν τα δρομολόγιά τους κατά τη διάρκεια του έτους για να ανταποκρίνονται στη ζήτηση. Μπορεί επίσης να δείτε συγκεκριμένες διαδρομές να αναστέλλονται λόγω των τυφώνων.

Λοιπόν, ποιες αεροπορικές εταιρείες πετούν στις Μπαχάμες;

Αυτή είναι μια ερώτηση της οποίας η απάντηση θα αλλάξει καθώς ορισμένες αεροπορικές εταιρείες προσθέτουν πτήσεις σε προορισμούς με ζήτηση και άλλες περιορίζουν δρομολόγια που δεν έχουν εξίσου καλή απόδοση. Κάντε διπλό έλεγχο με μερικές διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι.

Υπάρχουν συχνά συμφωνίες που πρέπει να γίνουν. Με λίγη επιπλέον έρευνα, μπορείτε να μειώσετε το κόστος της πτήσης σας κατά μερικές εκατοντάδες και να διαθέσετε αυτά τα χρήματα σε εμπειρίες σε αυτήν την όμορφη γειτονική χώρα.

Διαβάστε επίσης:Ποιες αεροπορικές εταιρείες πετούν προς Χαβάη

Είναι οι Μπαχάμες ασφαλείς;

Τι κοστίζει ένα ταξίδι στις Μπαχάμες

Aκολουθήστε μας στο facebook

Κάρτα Revolut: Η καλύτερη λύση για τους ταξιδιώτες!

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα εισητηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Διαμονή

Ασφάλιση 

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια