Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για την Universal Orlando το 2023

Περιεχόμενα

Ενώ η Disney World κρατά το θαύμα των παιδικών μας ταινιών και αναμνήσεων, η Universal Orlando μπορεί να υπερηφανεύεται για αξιοθέατα που βασίζονται στις αγαπημένες μας ταινίες και franchise όλων των εποχών! Δεν είναι μυστικό ότι αυτό το πάρκο είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για επίσκεψη στο Ορλάντο. Με αξιοθέατα που βασίζονται σε ταινίες όπως το The Wizarding World of Harry Potter, το Despicable Me Minion Mayhem και το The Blues Brothers Show, δεν είναι περίεργο που οι παραθεριστές συρρέουν εδώ. Επειδή είναι τόσο δημοφιλές, θέλουμε να σας δώσουμε την εσωτερική σέσουλα για το πώς να προετοιμαστείτε καλύτερα για μια μέρα στο πάρκο και να κερδίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα όταν αγοράζετε εισιτήρια για την Universal Orlando.

Γρήγορη απάντηση – Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για την Universal Orlando: Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ αγορά εισιτηρίων για την Universal Orlando είναι online εκ των προτέρων εδώ. Αυτά τα εισιτήρια σάς επιτρέπουν να παραλείψετε τη γραμμή και επιστρέφονται έως και 24 ώρες νωρίτερα.

Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε εισιτήρια για την Universal Orlando

Πού να αγοράσετε εισιτήρια για την Universal Orlando και τι είδους να προμηθευτείτε εξαρτάται από το πώς θέλετε να περάσετε το χρόνο σας στο πάρκο. Σε αυτήν την ενότητα, θα σας καθοδηγήσουμε στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφορετικών μεθόδων αγοράς, ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο όταν προγραμματίζετε τις διακοπές σας στο Ορλάντο!

Γραμμή αυτοπροσώπως (Δεν συνιστάται)

Είναι δυνατό να αγοράσετε εισιτήρια για την Universal Orlando στην πύλη, αλλά σας συμβουλεύουμε να μην το κάνετε για μερικούς λόγους. Πρώτα απ ‘όλα, δεν έχετε εγγυημένο εισιτήριο. Ορισμένες μέρες ξεπουλάνε εβδομάδες νωρίτερα, ειδικά κατά τις καλοκαιρινές διακοπές και τις ανοιξιάτικες διακοπές. Έτσι, αν θέλετε να έχετε εγγυημένη μια μέρα στο πάρκο, είναι καλύτερο να μην αγοράσετε εισιτήρια στην πύλη.

Ένας άλλος λόγος είναι ότι η Φλόριντα είναι καυτή, ρε! Μάλλον δεν θέλετε να περιμένετε ένα εισιτήριο στον καυτό ήλιο. Επίσης, τα εισιτήρια είναι πιο ακριβά στην πύλη παρά μέσω διαδικτύου. Εξοικονομήστε τον εαυτό σας από το ηλιακό έγκαυμα και το επιπλέον κέρμα, μη λαμβάνετε εισιτήρια Universal Orlando στην πύλη.

Τα 10 καλύτερα μουσεία στο Ορλάντο, Φλόριντα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Online κράτηση (Συνιστάται)

Όσον αφορά το πώς να αγοράσετε εισιτήρια για την Universal Orlando, η κράτηση του εισιτηρίου σας εκ των προτέρων είναι ο καλύτερος τρόπος! Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια στον επίσημο ιστότοπο της Universal Orlando ή μέσω ενός πωλητής τρίτου μέρους όπως το GetYourGuide. Κάθε μέθοδος έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και πιθανά μειονεκτήματα.

Εάν αγοράσετε μέσω του επίσημου ιστότοπου της Universal Orlando, προσφέρει εγγύηση τιμής. Εάν βρείτε το ίδιο εισιτήριο φθηνότερο σε άλλο ιστότοπο με έδρα τις ΗΠΑ εντός επτά ημερών από την αγορά σας, θα σας επιστρέψει τη διαφορά στην τιμή. Το μειονέκτημα της αγοράς μέσω της επίσημης ιστοσελίδας είναι ότι τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται και δεν μεταβιβάζονται.

Ωστόσο, εάν κάνετε κράτηση εισιτηρίων για το Universal Orlando μέσω του GetYourGuide, μπορείτε να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων έως και 24 ώρες πριν από την επίσκεψή σας στο πάρκο. Έχετε επίσης την επιλογή να κάνετε κράτηση τώρα και να πληρώσετε αργότερα, κάτι που είναι βολικό εάν θέλετε να κάνετε κράτηση για ημερομηνίες που γνωρίζετε ότι θα είναι απασχολημένες αλλά δεν έχετε ακόμη τα χρήματα για να τις αγοράσετε άμεσα. Εισιτήρια από το GetYourGuide τείνουν να είναι μερικά δολάρια παραπάνω, αλλά αξίζει να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων ή να παραδώσετε το εισιτήριό σας σε κάποιον άλλο, εάν δεν μπορείτε να τα καταφέρετε. Εάν αγοράζετε μέσω του GetYourGuide και θέλετε πρόσθετα (όπως ένα Express Pass), θα πρέπει να αγοράσετε αυτά τα πρόσθετα στην πύλη.

Χρήσιμες πληροφορίες για επίσκεψη στο Universal Orlando

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε το Universal Orlando;

Ο Απρίλιος, ο Μάιος και ο Σεπτέμβριος τείνουν να είναι οι καλύτεροι μήνες για να επισκεφθείτε το Universal Orlando, καθώς τότε οι τιμές των εισιτηρίων είναι χαμηλότερες. Ο Απρίλιος και ο Μάιος θεωρούνται περίοδος ώμων με λιγότερο συνωστισμό στο πάρκο, καθώς τότε δεν υπάρχουν διακοπές ή διακοπές στο σχολείο. Αυτό συμβαίνει επίσης όταν ο καιρός είναι ζεστός αλλά όχι πολύ ζεστός. Ο Σεπτέμβριος είναι επίσης μια εξαιρετική εποχή για επίσκεψη, καθώς τα παιδιά μόλις επέστρεψαν στο σχολείο.

Μερικές από τις πιο πολυσύχναστες περιόδους είναι ο Ιούνιος, ο Ιούλιος, ο Αύγουστος και τα Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου (όταν το πάρκο διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση Halloween Horror Nights). Λάβετε επίσης υπόψη ότι το καλοκαίρι στο Ορλάντο είναι πολύ υγρό με πολλές βροχές. Έτσι, αν θέλετε να ξεφύγετε κατά τη διάρκεια των διακοπών, σκεφτείτε να το επισκεφτείτε τον Δεκέμβριο.

Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για τα Universal Studios Hollywood το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ποιες είναι οι Universal Orlando Ώρες Λειτουργίας;

Η Universal Orlando είναι ανοιχτή κάθε μέρα του χρόνου. Διαθέτει τέσσερις ξεχωριστούς χώρους πάρκων, ο καθένας με τις δικές του ώρες που ποικίλλουν καθημερινά. Το Universal Studios Florida είναι ανοιχτό από τις 8 ή 9 π.μ. έως τις 8 ή 9 μ.μ., ανάλογα με την ημέρα. Το Universal’s Islands of Adventure είναι ανοιχτό από τις 9 π.μ. έως τις 8 ή 9 μ.μ., ενώ το Universal’s Volcano Bay ανοίγει στις 9 ή 10 π.μ. και κλείνει μεταξύ 6 και 8 μ.μ. Το Universal CityWalk ανοίγει καθημερινά στις 8 π.μ. και κλείνει τα μεσάνυχτα ή τη 1 π.μ. η ηλικία των 18 ετών πρέπει να φύγει από το CityWalk έως τις 9 μ.μ. τα Σαββατοκύριακα.

Κατά τη διάρκεια των Halloween Horror Nights τα σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου, το πάρκο κλείνει για τους επισκέπτες της ημέρας στις 5 μ.μ. ελέγξτε τις ώρες του πάρκου εκ των προτέρων!

© Mia2you / shutterstock.com

Πώς θα φτάσετε στο Universal Orlando;

Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Universal Orlando είναι να οδηγήσετε ή να πάρετε το Uber. Το πάρκο απέχει 20 λεπτά οδικώς από το κέντρο του Ορλάντο μέσω του Interstate Highway 4 ή από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο μέσω της State Road 528 και I-4. Η κίνηση μπορεί να γίνει τρομερή τα πρωινά, γι’ αυτό φύγετε όσο το δυνατόν νωρίτερα για να αποφύγετε να κάθεστε στην κίνηση και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη μέρα σας στο πάρκο!

Είναι δυνατό να πάρετε τη δημόσια συγκοινωνία προς το πάρκο, αλλά θα κάνετε μια μικρή βόλτα μέχρι την μπροστινή πύλη όταν το λεωφορείο σας αφήσει στη στάση Universal Boulevard και Hollywood Way.

Πώς λειτουργούν τα εισιτήρια Orlando Universal;

Εντάξει, είστε έτοιμοι να βουτήξετε στα εισιτήρια της Universal Orlando; Υπαρχει ενα τυπικό εισιτήριο εισόδου που πρέπει να αγοράσουν όλοι, το οποίο μπορείτε να επιλέξετε για διάρκεια 1-5 ημερών. Αφού επιλέξετε πόσες ημέρες θέλετε να περάσετε στο Universal Orlando, επιλέγετε τον τύπο του εισιτηρίου και τα πάρκα που θα επισκεφτείτε. Μπορείτε να επιλέξετε να επισκέπτεστε ένα πάρκο την ημέρα ή πολλά πάρκα κάθε μέρα.

Αν θέλετε να επισκεφτείτε το θεματικό πάρκο Volcano Bay της Universal, πρέπει να αγοράσετε ένα εισιτήριο για τρία πάρκα. Δεν είναι δυνατό να επισκεφθείτε το Volcano Bay με εισιτήριο δύο πάρκων, αλλά μπορείτε πάντα να επισκεφθείτε το Universal CityWalk δωρεάν χωρίς εισιτήριο. Αφού αγοράσετε το εισιτήριο εισόδου σας, μπορείτε επίσης να αγοράσετε πολλά πρόσθετα για την επίσκεψή σας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για την Universal Orlando;

Οι τιμές των εισιτηρίων προς Universal Orlando διαφέρουν ανάλογα με την ημερομηνία. Στον επίσημο ιστότοπο, ένα εισιτήριο μίας ημέρας για ένα πάρκο κοστίζει 109-154 $ για ενήλικες και 104-149 $ για παιδιά ηλικίας 3-9 ετών. Ένα πολυήμερο εισιτήριο από πάρκο σε πάρκο ξεκινά από 138 $ για ενήλικες και 133 $ για παιδιά. Παιδιά ηλικίας 2 ετών και κάτω εισέρχονται δωρεάν. Η τιμή των skip-the-line εισιτηρίων για το Universal Orlando (το Express Pass) ξεκινά από 120 $ ανά άτομο.

Τα εισιτήρια για τις διακοπές και την περίοδο αιχμής είναι πιο ακριβά, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αγοράστηκαν στο GetYourGuide. Τα εισιτήρια για το Universal Orlando από το GetYourGuide τείνουν να είναι μερικά δολάρια παραπάνω, αλλά τα εισιτήρια επιστρέφονται έως και 24 ώρες πριν από την επίσκεψή σας στο πάρκο.

Εάν είστε κάτοικος Φλόριντα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ειδικές τιμές για εισιτήρια Universal Orlando. Διατίθενται επίσης εκπτώσεις για εν ενεργεία και συνταξιούχους στρατιωτικούς.

Ποια είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία κοντά σε Universal Orlando;

Εάν ο μοναδικός σκοπός του ταξιδιού σας είναι να επισκεφθείτε το Universal Orlando, μείνετε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πάρκο. Η κίνηση στο Ορλάντο μπορεί να είναι απαίσια και δεν θέλετε να περάσετε κάθε πρωί των διακοπών σας καθισμένοι στην κίνηση των επιβατών (χορτάζετε αυτό πίσω στο σπίτι)!

Εάν θέλετε να παραμείνετε ακριβώς στη δράση του πάρκου, σκεφτείτε Universal’s Aventura Hotel. Αυτό το φανταστικό θέρετρο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Volcano Bay και προσφέρει στους επισκέπτες του δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς προς οποιοδήποτε από τα θεματικά πάρκα ή το CityWalk.

Μια άλλη φανταστική επιλογή είναι Club Wyndham Orlando International, το οποίο απέχει μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Universal Orlando. Αυτό το ξενοδοχείο τριών αστέρων προσφέρει δωμάτια με διάταξη σε στιλ βίλας και πρόσβαση σε εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο και γήπεδα shuffleboard.

Για ένα ξενοδοχείο φιλικό προς τα κατοικίδια κοντά στο Universal Orlando, ελέγξτε έξω Home2 Suites by Hilton. Αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια σε στιλ διαμερισμάτων με ιδιωτική κουζίνα και δωρεάν πρωινό.

Ποια είναι η διαδικασία ασφαλείας στην Universal Orlando;

Πρέπει να περάσετε από έλεγχο ασφαλείας και έλεγχο αποσκευών πριν μπείτε στο πάρκο. Η ασφάλεια απαγορεύει αυτά τα αντικείμενα μέσα στο πάρκο:

 • Βαλίτσες και τσάντες με ρόδες
 • Αλκοόλ
 • Μαριχουάνα
 • Παράνομα ναρκωτικά
 • Προσβλητικό ρουχισμό
 • Ρούχα που δίνουν την εσφαλμένη εντύπωση ότι ο χρήστης είναι υπάλληλος πάρκου ή ανταποκριτής έκτακτης ανάγκης
 • Segway και hoverboard
 • Drones
 • Οποιαδήποτε όπλα ή εκρηκτικά (όπως πυροβόλα όπλα, πυροτεχνήματα, συσκευές διανομής χημικών, μπαστούνια ή μπαστούνια και μαχαίρια)
 • Ψυγεία σκληρής όψης
 • Ψυγεία μαλακής όψης μεγαλύτερα από 8,5 επί 6 επί 6 ίντσες
 • Εξωτερικά τρόφιμα (εκτός από μικρά σνακ, ειδικές διαιτητικές τροφές ή βρεφικές τροφές)

Τι γίνεται με την επίσκεψη στο Universal Orlando με αναπηρία;

Το Universal Orlando είναι πολύ προσιτό για επισκέπτες με ειδικές ανάγκες. Όλα τα εστιατόρια, τα καταστήματα και οι χώροι του πάρκου είναι προσβάσιμα με αναπηρικά αμαξίδια. Αυτό περιλαμβάνει τις γραμμές για όλες τις διαδρομές εκτός από το Pteranodon Flyers, και υπάρχουν ειδικοί χώροι επιβίβασης που βοηθούν στη μεταφορά των επισκεπτών που χρησιμοποιούν αναπηρικά καροτσάκια στις βόλτες. Στο μπροστινό μέρος του πάρκου υπάρχει ένα ήσυχο δωμάτιο για τους επισκέπτες που χρειάζονται λίγο χρόνο μακριά από τον ενθουσιασμό, αν και έχει χρονικό όριο 30 λεπτών.

Αντίγραφα Braille και μεγάλα αντίγραφα του οδηγού ασφάλειας και προσβασιμότητας είναι διαθέσιμα στα Lobbies των Υπηρεσιών Επισκεπτών. Αρκετές από τις εκπομπές του πάρκου προσφέρουν επίσης σενάρια με μεγάλα γράμματα και σενάρια Braille του διαλόγου, και οι επισκέπτες που έχουν προβλήματα ακοής μπορούν να ζητήσουν εκ των προτέρων διερμηνέα ASL. Τα ζώα εξυπηρέτησης είναι ευπρόσδεκτα στο Universal Orlando. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσβασιμότητα στο πάρκο εδώ.

Συχνές ερωτήσεις: Στοιχεία για την Universal Orlando

Πότε άνοιξε η Universal Orlando;

Το πάρκο άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του τον Ιούνιο του 1990.

Υπάρχουν ντουλάπια μέσα;

Ναι, κάθε πάρκο έχει μεγάλα ντουλάπια προς ενοικίαση στην μπροστινή πύλη για να αποθηκεύετε τσάντες, παλτό ή άλλα αντικείμενα που δεν θέλετε να τα κουβαλάτε μαζί σας.

Υπάρχουν αναπηρικά αμαξίδια και καρότσια προς ενοικίαση;

Ναι, μπορείτε να νοικιάσετε καρότσια, αναπηρικά καροτσάκια και ηλεκτρικά οχήματα ευκολίας απευθείας από την Universal Orlando.

Μπορώ να αγοράσω ένα Express Pass Online;

Μπορείτε να αγοράσετε ένα εισιτήριο skip-the-line Universal Orlando online μόνο εάν αγοράσετε το εισιτήριό σας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας. Διαφορετικά, θα πρέπει να το αγοράσετε στην πύλη.

Μπορώ να κάνω μια ξενάγηση στο Universal Orlando;

Ναί! Μπορείτε να κάνετε κράτηση για μια ξενάγηση στο Universal Orlando με το πακέτο VIP Experience. Αυτή η περιήγηση στο Universal Orlando περιλαμβάνει όχι μόνο έναν προσωπικό οδηγό, αλλά και κρατημένες θέσεις σε παραστάσεις, συναντήσεις και χαιρετισμούς χαρακτήρων και εκπτώσεις σε όλο το πάρκο.

Περιλαμβάνει το εισιτήριο της Universal Orlando’s Harry Potter World;

Ναι και ΟΧΙ. Το Wizarding World of Harry Potter χωρίζεται σε δύο πάρκα, επομένως θα χρειαστεί να επιλέξετε ένα εισιτήριο με πρόσβαση στα Universal Studios Florida και Universal Islands of Adventure για να δείτε το πλήρες αξιοθέατο. Εάν θέλετε να οδηγήσετε το Hogwarts Express, πρέπει να έχετε ένα εισιτήριο από πάρκο σε πάρκο.

Μπά! Θα πρέπει τώρα να έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να απολαύσετε μια διασκεδαστική και χαλαρωτική μέρα στο Universal Orlando. Θυμηθείτε να έχετε μαζί σας αντηλιακό, πολύ νερό και μια κάμερα για να απαθανατίσετε όλες τις καλές στιγμές. Φύγε, Μαγκλ!

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια