Τα 10 καλύτερα μπολ για σκύλους ταξιδιού το 2023

Περιεχόμενα

Ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, δεν είναι πάντα πρακτικό να ταξιδεύετε με τα τυπικά μπολ με νερό και φαγητό του σκύλου σας. Αυτά τείνουν να είναι βαριά και καταλαμβάνουν πολύ χώρο στην τσάντα ταξιδιού του σκύλου σας. Ένα πτυσσόμενο μπολ για σκύλους είναι μια ελαφριά και βολική εναλλακτική λύση που θα απλοποιήσει τα πράγματα, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι ο σκύλος σας παραμένει ενυδατωμένος και χορτασμένος στο ταξίδι σας. Σε αυτόν τον οδηγό όχι μόνο απαριθμούμε τα καλύτερα μπολ για σκύλους ταξιδιού, αλλά σας λέμε επίσης τι πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε ένα νέο μπολ σκύλου.

Οι 10 καλύτεροι μεταφορείς σκύλων για ταξίδια το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Γρήγορη απάντηση: Τα καλύτερα μπολ για σκύλους ταξιδιού

Τι να ψάξετε σε ένα καλό μπολ σκύλου ταξιδιού

Εδώ είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε όταν ψάχνετε για ένα νέο ταξιδιωτικό μπολ για τον σκύλο σας.

1. Μέγεθος / Χωρητικότητα

Ένα μπολ σκύλου που είναι ιδανικό για ταξίδια θα είναι φυσικά μικρότερο από τα μπολ που οι περισσότεροι άνθρωποι κρατούν στο σπίτι τους. Η εύρεση του σωστού μεγέθους φορητού μπολ σκύλου έχει να κάνει με την επίτευξη ισορροπίας ανάμεσα σε ένα μπολ που είναι αρκετά μεγάλο για το φαγητό ή το νερό του σκύλου σας και ένα μπολ που χωράει άνετα στο σακίδιο πεζοπορίας ή στην τσάντα ταξιδιού του σκύλου σας. Για ένα μικρό σκυλί, ένα μπολ ταξιδιού περίπου 12 ουγγιές μπορεί να λειτουργήσει, αλλά αν έχετε μεγαλύτερο σκύλο, ένα μπολ πιο κοντά στις 40 ουγγιές θα σας ταιριάζει καλύτερα.

Τα 10 καλύτερα σακίδια πεζοπορίας για σκύλους το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Υλικό

Τα περισσότερα μπολ που βλέπετε θα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα, πλαστικό, ύφασμα ή σιλικόνη. Όλα αυτά μπορεί να είναι καλές επιλογές, αλλά αν ο χώρος είναι ένας σημαντικός παράγοντας, τότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα που καταρρέει μικρό. Ανεξάρτητα από τον τύπο του μπολ σκύλου που θα επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι είναι κατασκευασμένο από υλικά κατάλληλης για τρόφιμα που δεν περιέχουν μόλυβδο και BPA και είναι ανθεκτικά στη μούχλα.

Πολλά πτυσσόμενα μπολ για σκύλους ταξιδιού είναι μαλακά και αν ο σκύλος σας είναι μασητής, το μπολ μπορεί να μην κρατήσει πολύ. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές είναι κατασκευασμένες από καμβά ή σιλικόνη, καθένα από τα οποία έχει τα πλεονεκτήματά του. Τα μπολ σιλικόνης είναι φθηνότερα, ανθεκτικά στη θερμότητα και συσκευάζονται μικρά, αλλά τείνουν να αποτυγχάνουν γρήγορα όταν πρόκειται για ανθεκτικότητα. Τα καμβά μπολ για σκύλους είναι μεγαλύτερα αλλά είναι πιο ανθεκτικά. Μερικά υφασμάτινα μπολ διπλώνουν ακόμη και αρκετά μικρά ώστε να χωρούν στην τσέπη του παντελονιού σας, αλλά δεν θα κρατήσουν το σχήμα τους όπως και άλλα υλικά, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει τον σκύλο σας. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι το μπολ που θα επιλέξετε δεν είναι επιρρεπές στην απορρόφηση υγρών. Τα μπολ που απορροφούν υγρό είναι πιο πιθανό να σχιστούν καθώς το νερό εξασθενεί το υλικό.

Τα 10 καλύτερα φορητά μπουκάλια νερού για σκύλους το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Φορητότητα

Το νόημα ενός μπολ για σκύλους ταξιδιού είναι ότι είναι εύκολο να ταξιδέψετε μαζί του, ενώ ταιριάζει στις ανάγκες του σκύλου σας σε τροφή και νερό. Ανάλογα με το είδος του ταξιδιού που θα κάνετε, μπορεί να θέλετε να αναζητήσετε ένα μπολ με καραμπίνερ ώστε να μπορείτε να το προσαρτήσετε στην εξωτερική τσάντα σας και να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε αυτό όταν ο σκύλος σας χρειάζεται ένα ποτό. Εάν πρόκειται να κάνετε κάμπινγκ σε ένα μέρος, να κάνετε τροχόσπιτο ή να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο, τότε η φορητότητα μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Σε αυτήν την περίπτωση, σκεφτείτε μια πιο βαριά, ανοξείδωτη επιλογή μπολ.

Οι 10 καλύτερες τσάντες ταξιδιού για σκύλους το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Ευκολία Καθαρισμού

Είτε θα κάνετε κάμπινγκ είτε θα μείνετε σε ξενοδοχείο, είναι καλύτερο να πλένεται το μπολ του σκύλου σας στο πλυντήριο πιάτων. Αυτό διασφαλίζει ότι ακόμη και οι μικρές σχισμές καθαρίζονται καλά. Εάν επιλέξετε ένα μπολ που δεν πλένεται στο πλυντήριο πιάτων, βεβαιωθείτε ότι είναι εύκολο να πλυθεί στο χέρι.

5. Δυνατότητα αντιολίσθησης

Τα αδιάβροχα μπολ σκύλου συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση των διαρροών από υπερβολικά πρόθυμους πότες. Είτε σε ένα πάρκο, σε ένα κάμπινγκ ή σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, ένα μπολ που δεν χυθεί βοηθά στη διατήρηση των πραγμάτων τακτοποιημένα και στην ελαχιστοποίηση της σπατάλης φαγητού ή νερού.

Κριτικές για τις καλύτερες κριτικές για σκύλους ταξιδιού

Τώρα που ξέρετε τι να ψάξετε, εδώ είναι τα καλύτερα μπολ για σκύλους ταξιδιού στην αγορά.

Καλύτερο μπολ για σκύλους συνολικά

1. Bonza μεγάλο πτυσσόμενο μπολ σκύλου

Το Bonza Large Collapsible Dog Bowl είναι μια φιλική προς το περιβάλλον, αντιολισθητική επιλογή για το τάισμα και την ενυδάτωση του σκύλου σας εν κινήσει. Είναι ένα υπέροχο μπολ νερού για μεγάλα σκυλιά γιατί δεν καταρρέει εύκολα. Όχι μόνο θα είναι δύσκολο να καταρρεύσει κατά λάθος όταν γεμίσει με νερό ή φαγητό, αλλά είναι επίσης αρκετά ανθεκτικό ώστε να μπορεί να επιβιώσει σε μια πτώση χωρίς να σπάσει. Το μπολ των 40 ουγγιών μπορεί να χωρέσει πέντε φλιτζάνια φαγητό και έχει διαστάσεις 7″ x 3″, και το μπολ των 55 ουγγιών μπορεί να χωρέσει επτά φλιτζάνια φαγητό και έχει διαστάσεις 7,75″ x 3,25″. Και οι δύο μπορούν να επεκταθούν πλήρως ή μερικώς και να συμπτύξουν στο 0,75”. Το μικρότερο μπολ ζυγίζει 5,6 ουγκιές και είναι εξαιρετικό για μεσαίους έως μεγάλους σκύλους άνω των 50 κιλών, ενώ το μεγαλύτερο μπολ ζυγίζει 8,2 ουγγιές και είναι ιδανικό για μεγαλόσωμους σκύλους άνω των 100 κιλών. Περιλαμβάνεται μια θήκη σιλικόνης για μπουκάλι νερού που μπορεί εύκολα να κουμπώσει σε ένα μικρό σακίδιο. Αν έχετε μεγάλο σκύλο, και οι δύο θα εκτιμήσετε το Bonza Large Collapsible Dog Bowl.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Καλύτερο φορητό μπολ για σκύλους

2. Κύπελλο ταξιδιού Outward Hound Dog

Η Outward Hound δημιούργησε ένα μπολ ταξιδιού για σκύλους που διπλώνει και είναι αρκετά μικρό ώστε να χωράει στην τσέπη του κουβαλητή του σκύλου σας. Είναι κατασκευασμένο από στιβαρή κατασκευή από νάιλον και μπορεί να χωρέσει 48 ουγγιές νερό ή φαγητό. Επεκτείνεται σε 5,2” x 7” x 6,2” και ζυγίζει μόνο 1,44 ουγκιές. Μπορεί να χωρέσει φαγητό ή νερό και στεγνώνει γρήγορα, ώστε να μπορείτε να το πακετάρετε γρήγορα αν χρειαστεί να πάτε βιαστικά σε άλλο προορισμό. Το Outward Hound Dog Travel Bowl καθαρίζεται εύκολα και είναι μια εξαιρετική επιλογή για το επόμενο μπολ ταξιδιού του σκύλου σας.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Καλύτερο πτυσσόμενο μπολ για σκύλους

3. Πτυσσόμενο μπολ σκύλου από σιλικόνη PetBonus

Αν ψάχνετε για πτυσσόμενα μπολ ταξιδιού για σκύλους, μην ψάξετε πέρα ​​από τα μπολ PetBonus. Αυτό το πακέτο τεσσάρων έρχεται σε τέσσερα φωτεινά χρώματα – ροζ, κίτρινο, πορτοκαλί και πράσινο. Το μπολ μπορεί να χωρέσει 12 ουγγιές νερό ή φαγητό και έχει διαστάσεις 5” x 3,5” x 2”. Μπορεί να καταρρεύσει σε 0,5” και κάθε μπολ ζυγίζει μόνο 2,16 ουγκιές. Διαθέτει τρία ρυθμιζόμενα επίπεδα, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το βάθος του μπολ με βάση τις προτιμήσεις του σκύλου σας. Η βάση είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη ενώ η στεφάνη από ανθεκτικό σκληρό πλαστικό. Η τρύπα και το καραμπίνερ καθιστούν εύκολο να το κρεμάσετε στη θηλιά της ζώνης, στην τσάντα ή σε ένα γάντζο ενώ ταξιδεύετε ή περιμένετε να στεγνώσει. Τα πτυσσόμενα μπολ σκύλου σιλικόνης PetBonus είναι μπολ που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και αποτελούν εξαιρετικές προσθήκες στη συλλογή ειδών σκύλου σας.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Το καλύτερο μπολ σκυλιών για ταξίδια με αυτοκίνητο

4. Μπολ ταξιδιού Kurgo No Spill Dog

Για όσους αγαπούν τα οδικά ταξίδια με το κουτάβι τους, αυτό είναι το καλύτερο μπολ με νερό ταξιδιού για σκύλους. Το μπολ νερού χωρίς σταγόνες έχει ένα κωνικό χείλος που βοηθά στη μείωση του πιτσιλίσματος ενώ ταξιδεύετε και βοηθά στη διατήρηση του νερού και της τροφής για σκύλους από το πάτωμα του αυτοκινήτου. Ο μοναδικός σχεδιασμός σφήνας του επιτρέπει επίσης να ξαπλώνει οριζόντια στο κάθισμα του αυτοκινήτου. Το μπολ που πλένεται στο πλυντήριο πιάτων είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη κατάλληλη για τρόφιμα και χωράει 24 ουγγιές νερό ή τροφή για σκύλους. Έχει διαστάσεις 7,3” x 2,75” και ζυγίζει οκτώ ουγγιές. Δεν καταρρέει όμως, επομένως δεν είναι υπέροχο αν χρειαστεί να το βάλετε στην τσάντα σας. Αν και δεν είναι ό,τι καλύτερο για φορητότητα, το Kurgo No Spill Dog Travel Bowl είναι ιδανικό για ταξίδια με το αυτοκίνητο με τον σκύλο σας.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Το καλύτερο μπολ σκύλου από ανοξείδωτο χάλυβα

5. Υγιής ανθρώπινος φορητός σκύλος ταξιδιωτικό μπολ

Τα φορητά κύπελλα ταξιδιού Healthy Human Dog είναι τα αγαπημένα των θαυμαστών επειδή έχουν καπάκια και συμπλέκονται. Τα φιλικά προς το περιβάλλον και πλένονται στο πλυντήριο πιάτων μπολ είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και έχουν διαστάσεις 6” x 4,5”, 6” x 6,5” και 6” x 8,5”. Είναι επίσης μη τοξικά, ανθεκτικά και αντικολλητικά. Χάρη στην ελαστική στεγανοποίηση κάθε στρώμα είναι στεγανό. Τα μπολ ζυγίζουν περίπου 1,6 κιλά το καθένα, επομένως δεν είναι ιδανικά για backpacking, αλλά αν το μπολ θα κάθεται στο τροχόσπιτό σας ή χρειάζεται μόνο να ταΐσετε τον σκύλο σας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας, τότε τα Healthy Human Portable Dog Travel Bowls σίγουρα αξίζουν την εκτίμησή σας.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Καλύτερο μπολ σκυλιών ταξιδιού με χαλάκι

6. Winsee Πτυσσόμενα μπολ σκύλου με ψάθα

Αυτά τα διπλά φορητά μπολ νερού για σκύλους σας επιτρέπουν να βάζετε την τροφή και το νερό του σκύλου σας δίπλα-δίπλα ή να ταΐζετε δύο σκύλους ταυτόχρονα. Τα πτυσσόμενα μπολ Winsee Dog έχουν διαστάσεις 19″ x 3″ και μπορούν να προσαρμοστούν σε τρία διαφορετικά ύψη. Είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη χωρίς BPA και μόλυβδο που είναι κατάλληλη για τρόφιμα και πλένονται στο πλυντήριο πιάτων. Κάθε μπολ μπορεί να χωρέσει έως και 35 ουγγιές υγρού νερού ή 4,5 φλιτζάνια φαγητού. Περιλαμβάνεται ένα χαλάκι σιλικόνης που δεν χυθεί που βοηθά τα μπολ να παραμείνουν στη θέση τους και να αποτρέψουν την ανατροπή τους από το σκυλάκι σας. Το χαλάκι πιάνει επίσης χυμένα τρόφιμα και νερό για να διατηρείται το πάτωμα ή το έδαφος καθαρό και στεγνό. Ως μπόνους, θα πάρετε ένα φρίσμπι 7” και ένα καραμπίνερ. Τα πτυσσόμενα μπολ σκυλιών Winsee ζυγίζουν περίπου ένα κιλό το καθένα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διακοπές σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Καλύτερο μπολ σκυλιών ταξιδιού για μεγάλους σκύλους

7. Comsun Εξαιρετικά μεγάλο πτυσσόμενο μπολ σκύλου

Υψηλής ποιότητας πτυσσόμενα μπολ για σκύλους μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν. Ένας από τους μεγάλους νικητές είναι το Comsun Extra Large Collapsible Dog Bowl. Έχουν διαστάσεις 7″ x 2,5″ και μπορούν να χωρέσουν έως και 25 ουγγιές υγρού νερού ή τρία φλιτζάνια τροφή για σκύλους. Αυτά τα μπολ έχουν απλό αναδυόμενο σχέδιο και διπλώνουν σε 0,7”. Το μπολ είναι κατασκευασμένο από ανθεκτική σιλικόνη που μπορεί να καθαριστεί εύκολα σκουπίζοντάς το ή ξεβγάλοντάς το. Τα μπολ ζυγίζουν 9,9 ουγγιές, διατίθενται σε συσκευασία των δύο, έχουν αντιολισθητικό σχέδιο και περιλαμβάνουν καραμπίνερ. Αν θέλετε μπολ με νερό για ταξίδι με σκύλους που μπορείτε να πάρετε οπουδήποτε στον κόσμο, αυτά τα μπολ πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας σας.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Το καλύτερο από τα υπόλοιπα

8. Prima Pets Πτυσσόμενο μπολ σιλικόνης για φαγητό και νερό

Το Collapsible Silicone Food & Water Travel Bowl Prima Pets μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια όλων των τύπων ταξιδιών, από ταξίδια σε κάμπινγκ μέχρι διαμονή σε ξενοδοχείο. Αυτό το μπολ που πλένεται στο πλυντήριο πιάτων έχει διαστάσεις 5,5” x 2,2” και ζυγίζει 3,52 ουγκιές. Το μη απορροφητικό μπολ είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη για τρόφιμα και έχει πλαστικό χείλος χωρίς BPA. Διαθέτει στιβαρή βάση 3,6” που βοηθά στην αποφυγή της ανατροπής του μπολ και της ακαταστασίας. Μπορεί να χωρέσει έως και 1,5 φλιτζάνια φαγητό ή νερό και καταρρέει σε 0,5” όταν δεν χρησιμοποιείται. Το κλιπ καραμπίνερ σάς επιτρέπει να το στερεώσετε σε λουρί ή θηλιά ζώνης. Επιλέξτε από aqua, μωβ, ροζ ή γκρι όταν αγοράζετε το πτυσσόμενο μπολ σιλικόνης Prima Pets για τον σκύλο σας.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

9. Ruffwear Quencher Cinch Top Πτυσσόμενο μπολ σκύλου

Η Ruffwear έχει φτιάξει μπολ με νερό για σκύλους ταξιδιού που είναι αδιάβροχα και πτυσσόμενα. Το υφασμάτινο μπολ πέφτει αρκετά μικρό ώστε να χωράει στην τσέπη σας, ώστε να είναι εύκολο να αναλάβετε όλες τις περιπέτειές σας. Το εξωτερικό ύφασμα είναι ανθεκτικός πολυεστέρας και η εσωτερική επένδυση είναι αδιάβροχη και πλένεται στο πλυντήριο. Η χωρητικότητα του μικρότερου μπολ είναι 25,4 ουγγιές υγρών και έχει άνοιγμα 4,5″. Το One size up έχει χωρητικότητα 33,8 υγρών ουγγιών και άνοιγμα 5,5”. Η χωρητικότητα του μεγαλύτερου μπολ είναι 84,5 ουγγιές και έχει άνοιγμα 7”. Τα μπολ έρχονται σε μπλε φεγγάρι, πορτοκαλί κολοκύθας και γαλαζοπράσινο λιωμένο νερό και περιλαμβάνουν ενσωματωμένο κλείσιμο με κορδόνι περίσφιξης για να κρατάτε την τροφή του σκύλου σας περιορισμένη. Για ένα ανθεκτικό μπολ που είναι εξαιρετικά φορητό, το Ruffwear Quencher Cinch Top Collapsible Dog Bowl έχει εξαιρετική αξία.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

10. Πτυσσόμενο μπολ σκύλου Awakelion

Όταν πρόκειται για μεγάλα μπολ νερού για σκύλους, το Awakelion Collapsible Dog Bowl παίρνει την τούρτα. Έχει διαστάσεις 7″ x 7″ x 5″ και έχει χωρητικότητα 67,6 ουγγιές νερό ή 2,2 λίβρες τροφή για σκύλους. Είναι κατασκευασμένο από ύφασμα oxford 900D που είναι φιλικό προς το περιβάλλον, μη τοξικό, ανθεκτικό στα λίπη και ασφαλές για τα τρόφιμα. Το εσωτερικό αδιάβροχο ύφασμα συγκρατεί πολύ καλά το νερό και δεν παρουσιάζει διαρροές. Περιλαμβάνει βολικούς ελαστικούς ιμάντες για να το στερεώνετε όπου θέλετε και να μην το χάσετε όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Καθαρίζεται εύκολα και στεγνώνει γρήγορα, αλλά αν βιάζεστε μπορείτε εύκολα να το σκουπίσετε με μια πετσέτα. Το Collapsible Dog Bowl Awakelion είναι το τέλειο υφασμάτινο μπολ για μεσαίους και μεγάλους σκύλους.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Ένα ποιοτικό μπολ ταξιδιού για τον σκύλο σας θα πρέπει να μπορεί να μείνει μαζί σας σε υπαίθριες περιπέτειες και διαμονή σε ξενοδοχεία. Η πρόσθετη ευκολία των φορητών μπολ φαγητού και νερού για σκύλους θα σας ανακουφίσει από το άγχος, καθώς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο σκύλος σας θα παραμείνει ενυδατωμένος και καλοφαγωμένος καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού χωρίς να χρειάζεται να βαρύνει την τσάντα σας.\

Για όλα τα θέματα που αφορούν τους κατοικιδια ζωα σας –petshop4y.com

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια