Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Αβαείο του Γουέστμινστερ το 2023

Περιεχόμενα

Το να κάνετε ένα ταξίδι στο Λονδίνο, με τα αμέτρητα υπέροχα πράγματα να κάνετε, είναι πάντα μια καλή ιδέα. Ένα αξιοθέατο που δεν θα θέλετε να χάσετε για την υπέροχη αρχιτεκτονική του και την απίστευτη σημασία του, καθώς ο χώρος για κάθε στέψη της βρετανικής μοναρχίας από το 1066 είναι το Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Καθώς το αβαείο είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο, το να κάνετε την έρευνά σας πριν επισκεφτείτε το Αβαείο του Γουέστμινστερ είναι το κλειδί για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία. Θα θέλετε να μάθετε πολλά πράγματα για να προγραμματίσετε σωστά την επίσκεψή σας, από το πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Αβαείο του Γουέστμινστερ μέχρι το πότε θα είναι ανοιχτό και πώς να φτάσετε εκεί. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες παρακάτω στον αναλυτικό οδηγό εισιτηρίων του Westminster Abbey.

Γρήγορη απάντηση – Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Αβαείο του Γουέστμινστερ: Αν δεν σας αρέσει να περάσετε τις διακοπές σας περιμένοντας σε μεγάλες ουρές, σας συνιστούμε ιδιαίτερα να κλείσετε το εισιτήριό σας για το Αβαείο του Γουέστμινστερ εκ των προτέρων εδώ . Ή, αν θέλετε να μάθετε λίγα περισσότερα για την ιστορία του αβαείου, κάντε κράτηση για μια ξενάγηση εδώ .

Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε εισιτήρια για το Westminster Abbey

Με τη φήμη του ως ένα από τα πιο εμβληματικά ορόσημα του Λονδίνου, το Αβαείο του Γουέστμινστερ βλέπει πολλούς τουρίστες μέσα από τις πόρτες του και είναι κατανοητό ότι προσφέρει μια σειρά διαφορετικών τρόπων για τους ανθρώπους να βγάλουν εισιτήρια. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε καθεμία από αυτές τις επιλογές, καθώς μπορούν να επηρεάσουν τη συνολική εμπειρία σας στο αξιοθέατο, γι’ αυτό παρακάτω περιγράφουμε πού μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για το Αβαείο του Γουέστμινστερ και τι περιλαμβάνει.

1. Γραμμή αυτοπροσώπως (Δεν συνιστάται)

Σε αντίθεση με ορισμένα άλλα αξιοθέατα του Λονδίνου, εξακολουθείτε να μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για το Αβαείο του Γουέστμινστερ αυτοπροσώπως την ημέρα που θέλετε να επισκεφτείτε. Ωστόσο, δεν συνιστούμε να ακολουθήσετε αυτήν την προσέγγιση λόγω των περιττών μειονεκτημάτων. Όχι μόνο θα πρέπει να περιμένετε στην ουρά για να παραλάβετε τα εισιτήριά σας, κάτι που αποτελεί κακή χρήση του πολύτιμου χρόνου σας στο Λονδίνο, αλλά μπορεί επίσης να διατρέχετε τον κίνδυνο να χρειαστεί να περιμένετε για την επόμενη διαθέσιμη προγραμματισμένη ώρα εισόδου. Υπάρχει μόνο περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για αυτό το δημοφιλές αξιοθέατο, επομένως η αναμονή μέχρι την τελευταία στιγμή για να αποκτήσετε τα εισιτήριά σας είναι εγγενώς επικίνδυνη.

2. Online κράτηση

Αντί να περιμένετε μέχρι να φτάσετε, σας προτείνουμε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων για το Αβαείο του Γουέστμινστερ εκ των προτέρων . Η κράτηση εισιτηρίων είναι εύκολη και σας επιτρέπει να επιλέξετε τον ακριβή χρόνο της επίσκεψής σας, επιτρέποντάς σας να προγραμματίσετε τις υπόλοιπες περιηγήσεις σας γύρω από αυτήν.

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια Skip-the-line Westminster Abbey μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αβαείου . Ωστόσο, αυτά τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται. Γι’ αυτόν τον λόγο συνιστούμε να κάνετε κράτηση των εισιτηρίων σας μέσω αυτού του συνδέσμου , καθώς αυτά μπορούν να ακυρωθούν έως και 24 ώρες νωρίτερα με πλήρη επιστροφή χρημάτων για την ίδια τιμή. Τα σχέδια αλλάζουν όταν ταξιδεύετε και γνωρίζοντας ότι έχετε ότι η ευελιξία σας προσφέρει ηρεμία.

3. Κάντε κράτηση για ξενάγηση (Συνιστάται)

Οι επισκέπτες που ελπίζουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον χρόνο τους στο Αβαείο του Γουέστμινστερ θα χαρούν να ακούσουν ότι υπάρχουν πολλές επιλογές για κράτηση μιας ξενάγησης.

Υπάρχουν δύο ξεναγήσεις στο Αβαείο του Γουέστμινστερ που προσφέρονται από το αβαείο, η ξενάγηση Highlights και η ξενάγηση με οδηγό Verger. Και οι δύο διαθέτουν παρασκηνιακές περιοχές που είναι συνήθως εκτός ορίων για τους γενικούς επισκέπτες. Η ξενάγηση Highlights για την οποία μπορείτε να κάνετε κράτηση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, ενώ η ξενάγηση με οδηγό Verger πρέπει να γίνει προσωπικά την ημέρα. Και οι δύο έχουν περιορισμένες θέσεις και τρέχουν μόνο σε επιλεγμένες ημέρες.

Ωστόσο, υπάρχει μια άλλη επιλογή που εκτελείται πολύ πιο συχνά, η οποία είναι να κάνετε κράτηση για αυτήν την ξενάγηση . Με αυτήν την ξενάγηση, ένας επαγγελματίας ξεναγός θα σας ξεναγήσει γύρω από το αβαείο και θα επωφεληθείτε επίσης από τα skip-the-line εισιτήρια για το Αβαείο του Westminster για μια πιο απρόσκοπτη επίσκεψη.

4. Αγορά τουριστικού πάσου

Εάν σκοπεύετε να γεμίσετε το χρόνο σας στο Λονδίνο με πολλά αξιοθέατα, ίσως να θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να πάρετε ένα πάσο για το Λονδίνο . Όπως και άλλα τουριστικά πάσο, αυτό το πάσο πόλης είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα όταν κάνετε περιηγήσεις στα αξιοθέατα, καθώς παρέχει δωρεάν είσοδο σε μια μακρά λίστα με εμβληματικά τουριστικά αξιοθέατα του Λονδίνου.

Εκτός από την είσοδο στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, οι κάτοχοι πρόσβασης έχουν πρόσβαση σε αξιοθέατα όπως τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Θέα από το Shard. Συνοδεύεται επίσης με ημερήσιο εισιτήριο για το Uber Boat by Thames Clippers, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη μεταφορά σας την ημέρα.

© Liudmila Kotvitckaia / shutterstock.com

Χρήσιμες πληροφορίες για επίσκεψη στο Αβαείο του Γουέστμινστερ

Ποια είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Αβαείο του Γουέστμινστερ;

Τα δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα, όπως το Αβαείο του Γουέστμινστερ, μπορεί να είναι αρκετά πολυσύχναστα, ακόμη και με προγραμματισμένες ώρες εισόδου. Για αυτόν τον λόγο, αξίζει να σκεφτείτε λίγο περισσότερο όταν σκοπεύετε να πάτε, εάν θέλετε μια ευχάριστη και πιο ήσυχη εμπειρία επίσκεψης.

Το πρώτο πράγμα το πρωί είναι γενικά η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε το αβαείο καθώς φτάσετε πριν από την πλειοψηφία των άλλων επισκεπτών. Μπορεί επίσης να αξίζει τον κόπο να το επισκεφτείτε το απόγευμα λίγο πριν την τελευταία είσοδο, καθώς ο αριθμός των ατόμων που βρίσκονται μέσα τείνει να πέσει σε αυτό το σημείο. 

Όσον αφορά τον προσδιορισμό της ημέρας που θα επισκεφτείτε, δεν θα πρέπει να δείτε μεγάλη διαφορά στον αριθμό των επισκεπτών μεταξύ των καθημερινών. Τα Σάββατα είναι κατανοητά η πιο πολυσύχναστη μέρα στο αβαείο και το αβαείο είναι κλειστό τις Κυριακές.

Ώρες λειτουργίας του Αβαείου του Γουέστμινστερ

Το Αβαείο του Γουέστμινστερ είναι ανοιχτό κάθε μέρα της εβδομάδας εκτός από τις Κυριακές. Ωστόσο, το αβαείο είναι επίσης κλειστό ορισμένες ημέρες κατά τη διάρκεια του έτους, επομένως είναι σημαντικό να ελέγξετε το ημερολόγιο στον επίσημο ιστότοπο για να βεβαιωθείτε ότι είναι ανοιχτό την ημέρα που θέλετε να επισκεφτείτε.

Οι ώρες λειτουργίας του Westminster Abbey είναι συνήθως από τις 9:30 έως τις 15:30 για γενική είσοδο. Ωστόσο, είναι επίσης μάλλον ασυνεπείς, και υπάρχουν μέρες που η είσοδος τελειώνει στις 13:30 ή στις 14:00, οπότε φροντίστε να ελέγξετε online. Ανεξάρτητα από την ώρα κλεισίματος, η τελευταία είσοδος είναι πάντα μία ώρα πριν. Οι ώρες λειτουργίας για άλλα μέρη του συγκροτήματος, όπως το καφέ, το περίπτερο και το κατάστημα με είδη δώρων, είναι ανεξάρτητες από τη γενική είσοδο και μπορούν να βρεθούν στον επίσημο ιστότοπο.

Πώς να φτάσετε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ

Οι τουρίστες έχουν πολλές επιλογές για να φτάσουν στο Αβαείο του Γουέστμινστερ την ημέρα της επίσκεψής τους. Χάρη στην κεντρική του τοποθεσία κοντά σε άλλα αξιόλογα ορόσημα του Λονδίνου, μπορεί να μην χρειαστεί καν να πάτε μακριά για να φτάσετε στο αβαείο.

Ωστόσο, είναι εξίσου πιθανό να χρειαστεί να πάρετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να φτάσετε εκεί, επομένως θα σας δείξουμε αυτές τις επιλογές. Η ακριβής διαδρομή για να φτάσετε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ θα εξαρτηθεί από το πού έρχεστε σε αυτήν την τεράστια πόλη, επομένως θα επισημάνουμε απλώς τις πιο χρήσιμες επιλογές.

Μπορείτε να φτάσετε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ με το μετρό παίρνοντας τις γραμμές Circle, Jubilee ή District και κατεβαίνοντας στο σταθμό του Westminster. Μια άλλη επιλογή είναι να πάρετε τα δρομολόγια των φέρι RB1, RB2 ή RB6 για το Uber Boat by Thames Clippers και να κατεβείτε στην προβλήτα Westminster. Τέλος, υπάρχουν πολλά αστικά λεωφορεία που περνούν από αυτό το μέρος του Λονδίνου, αλλά τα λεωφορεία 11, 24, 88, 148 και 211 σταματούν όλες στις στάσεις λεωφορείων του Αβαείου του Γουέστμινστερ.

Πώς λειτουργούν τα εισιτήρια του Westminster Abbey;

Συχνά τα εισιτήρια για μεγάλα τουριστικά αξιοθέατα μπορεί να είναι υπερβολικά περίπλοκα και μπερδεμένα, αλλά ευτυχώς αυτό δεν συμβαίνει με τα εισιτήρια για το Αβαείο του Γουέστμινστερ. Υπάρχει μόνο ένας τύπος εισιτηρίου για να επισκεφθείτε το αβαείο, που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να επιλέξετε και να επιλέξετε ποια μέρη θα δείτε.

Τούτου λεχθέντος, μπορείτε να επιλέξετε ορισμένα πρόσθετα όταν κάνετε κράτηση εισιτηρίων στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, όπως μια ξενάγηση ή έναν οδηγό. Κατά τη διαδικασία κράτησης, θα πρέπει να επιλέξετε μια ημέρα για την επίσκεψή σας και μια ώρα εισόδου από τις διαθέσιμες χρονοθυρίδες. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι για παιδιά κάτω των πέντε ετών δεν απαιτείται εισιτήριο.

Μόλις επιβεβαιώσετε τα εισιτήριά σας, θα τα λάβετε μέσω email και μπορείτε να τα παρουσιάσετε την ημέρα είτε στο smartphone σας είτε σε εκτύπωση. Ένας οδηγός πολυμέσων περιλαμβάνεται στην τιμή εισόδου και παρέχεται κατά την είσοδο.

© Γιούρι Τούρκοφ / shutterstock.com

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για το Αβαείο του Γουέστμινστερ;

Το κόστος είναι συνήθως ένα κύριο μέλημα για όσους ελπίζουν να επισκεφθούν το αβαείο, οπότε ας μιλήσουμε για τις τιμές των εισιτηρίων για το Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Για γενική είσοδο, τα εισιτήρια ενηλίκων κοστίζουν 25 £, τα εισιτήρια για φοιτητές και ηλικιωμένους άνω των 65 ετών κοστίζουν 22 £ και τα εισιτήρια για παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών κοστίζουν 11 £. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα παιδιά κάτω των πέντε ετών εισέρχονται δωρεάν. Είναι επίσης δυνατό να αγοράσετε ένα οικογενειακό εισιτήριο που καλύπτει έναν ενήλικα και ένα παιδί και κοστίζει επίσης 25 £. 

Υπάρχουν επίσης δύο διαφορετικές εκδρομές που προσφέρονται από το αβαείο, η περιήγηση Highlights και η ξενάγηση με οδηγό Verger, η καθεμία με το δικό της κόστος. Το Highlights Tour κοστίζει 19 £ για ενήλικες, φοιτητές και ηλικιωμένους άνω των 65 ετών και τα παιδικά εισιτήρια κοστίζουν 8 £. Οι περιηγήσεις Verger είναι 10 £ ανά άτομο.

Τα καλύτερα ξενοδοχεία για το Αβαείο του Γουέστμινστερ

Η επιλογή να μείνετε κοντά στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο είναι μια εξαιρετική απόφαση εάν θέλετε να κάνετε πολλά αξιοθέατα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Μένοντας σε αυτήν την περιοχή του εσωτερικού Λονδίνου, διευκολύνετε την πρόσβαση στα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης με τα πόδια, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε εξαιρετικές επιλογές δημόσιας συγκοινωνίας για να εξερευνήσετε την υπόλοιπη πόλη. Αν και υπάρχουν πολλές φανταστικές επιλογές διαμονής, επιτρέψτε μας να σας προτείνουμε μερικές για να κάνετε την αναζήτησή σας λίγο πιο εύκολη.

Το The Guardsman είναι ένα φανταστικό νέο, πολυτελές ντιζάιν ξενοδοχείο στην περιοχή του Westminster για ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ιδιαίτερο μέρος για να μείνουν. Τα δωμάτια και οι σουίτες σε αυτό το ξενοδοχείο πέντε αστέρων διαθέτουν υπέροχο πολυτελές στυλ και πολλές ανέσεις υψηλής ποιότητας, ενώ οι επισκέπτες είναι βέβαιο ότι θα απολαύσουν επίσης το εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Μια ευπρόσδεκτη επιλογή για όσους ταξιδιώτες αναζητούν άνεση και σχέση ποιότητας τιμής είναι το Sanctuary House Hotel , λιγότερο από πέντε λεπτά με τα πόδια από το Αβαείο του Γουέστμινστερ. Διαμένοντας σε αυτό το ξενοδοχείο τριών αστέρων, οι επισκέπτες θα βρουν άνετα και κομψά δωμάτια και μια παραδοσιακή παμπ στο ισόγειό του.

Είναι πάντα δύσκολο να βρείτε οικονομικά καταλύματα στο κέντρο του Λονδίνου, γι’ αυτό το Walrus Bar and Hostel είναι μια τόσο χρήσιμη επιλογή. Αυτός ο ξενώνας βρίσκεται απέναντι από τον σταθμό Thames by Waterloo, σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια από το αβαείο και προσφέρει καθαρά και φιλόξενα δωμάτια σε κοιτώνες σε εξαιρετική τιμή. Για πιο οικονομικά καταλύματα, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για τους καλύτερους ξενώνες στο Λονδίνο.

Εκθέσεις σε εξέλιξη στο Westminster Abbey

Καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, το Αβαείο του Γουέστμινστερ φιλοξενεί πολλές διαφορετικές εκδηλώσεις, υπηρεσίες και ειδικές εκθέσεις που μπορεί να ενδιαφέρουν τους επισκέπτες. Πολύ λίγες από αυτές τις εκδηλώσεις περιλαμβάνονται στα κανονικά εισιτήρια, επομένως συνήθως θα χρειαστεί να οργανώσετε ξεχωριστά εισιτήρια εάν θέλετε να παρακολουθήσετε κάποιο. Υπάρχουν πάρα πολλές διαφορετικές δραστηριότητες σε ένα χρόνο για να παραθέσουμε παρακάτω, αλλά μπορείτε να τις βρείτε όλες στον επίσημο ιστότοπο.

Μια σημαντική έκθεση που πραγματοποιείται το 2022 είναι η Queen’s Diamond Jubilee Galleries, μια προσωρινή έκθεση με τα πιο πολύτιμα υπάρχοντα του αβαείου από τη χιλιετή ιστορία του.

Διαδικασία ασφαλείας στο Αβαείο του Γουέστμινστερ

Για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα έχετε προβλήματα όταν φτάσετε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, βοηθάει να γνωρίζετε τους κανόνες και τη διαδικασία ασφαλείας που ισχύουν για τους επισκέπτες. Πριν εισέλθουν στο αβαείο, όλοι οι επισκέπτες πρέπει να περάσουν από έλεγχο ασφαλείας τύπου αεροδρομίου, κατά τη διάρκεια του οποίου θα γίνει έρευνα αποσκευών.

Οι επισκέπτες δεν μπορούν να φέρουν μεγάλα αντικείμενα, όπως αποσκευές, σακίδια πλάτης ή τσάντες με ρόδες, στο αβαείο. Αυτό είναι σημαντικό να το γνωρίζετε καθώς δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις αποθήκευσης αποσκευών, οπότε φροντίστε να τις αποθηκεύσετε πριν φτάσετε.

Ενώ επιτρέπεται η προσωπική φωτογράφηση εντός της εκκλησίας κατά τις τακτικές επισκέψεις, δεν επιτρέπεται κατά τη διάρκεια των ακολουθιών. Απαγορεύεται η εγγραφή βίντεο, η φωτογράφηση με φλας, τα selfie sticks και τα τρίποδα.

Τέλος, καθώς είναι τόπος λατρείας, φροντίστε να ντύνεστε με σεβασμό κατά την επίσκεψή σας.

Επίσκεψη στο Αβαείο του Γουέστμινστερ με αναπηρία

Το Αβαείο του Γουέστμινστερ έχει εισαγάγει μέτρα για να καταστήσει τον ιστότοπο πιο προσβάσιμο για επισκέπτες με αναπηρίες και προβλήματα κινητικότητας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι πρόκειται για ένα ιστορικό ορόσημο, γεγονός που εξηγεί γιατί υπάρχουν ορισμένα τμήματα του αβαείου με κακή προσβασιμότητα για επισκέπτες με μειωμένη κινητικότητα.

Οι επισκέπτες με αναπηρία δικαιούνται μειωμένο εισιτήριο, ενώ ένας φροντιστής ή κηδεμόνας μπορεί να λάβει δωρεάν είσοδο στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Συνιστάται στα άτομα με μειωμένη κινητικότητα να πάρουν την είσοδο της Βόρειας Πόρτας καθώς διαθέτει ένα μικρό σκαλοπάτι. Υπάρχει επίσης πρόσβαση με ανελκυστήρα μέσα στο αβαείο για να φτάσετε στα State Apartments. Στο εσωτερικό επιτρέπονται μόνο μηχανοκίνητα αναπηρικά καροτσάκια και σκούτερ κινητικότητας συμβατά με τους ανελκυστήρες. Αναπηρικά αμαξίδια διατίθενται επί τόπου για τους επισκέπτες που τα χρειάζονται.

Οι οδηγοί πολυμέσων συνοδεύονται από περιγραφικές ηχητικές ξεναγήσεις για επισκέπτες με προβλήματα όρασης, ενώ έντυπες μεταγραφές και ξεναγήσεις βίντεο στη βρετανική νοηματική γλώσσα προσφέρονται για άτομα με προβλήματα ακοής. Ένα σύστημα βρόχου ακοής είναι επίσης εγκατεστημένο σε όλο το κτίριο της μονής. Οι σκύλοι-οδηγοί και οι σκύλοι υπηρεσίας είναι τα μόνα ζώα που επιτρέπονται μέσα στο αβαείο.

Συχνές ερωτήσεις – Γεγονότα για το Αβαείο του Γουέστμινστερ

Τι είναι το Αβαείο του Γουέστμινστερ;

Το Αβαείο του Γουέστμινστερ είναι μια εκκλησία αβαείου που φιλοξενεί τις στέψεις Βρετανών μοναρχών και είναι ο τόπος ταφής για χιλιάδες εξέχουσες βρετανικές προσωπικότητες.

Πότε χτίστηκε το Αβαείο του Γουέστμινστερ;

Το σημερινό γοτθικό σχέδιο του Αβαείου του Γουέστμινστερ άρχισε να κατασκευάζεται το 1245 και συνεχίστηκε σε διάφορες φάσεις μέχρι τα τέλη του 14ου αιώνα.

Πόσο χρονών είναι το Αβαείο του Γουέστμινστερ;

Δεδομένου ότι η προέλευση του αβαείου χρονολογείται από τη δεκαετία του 960, το Αβαείο του Γουέστμινστερ είναι πλέον πάνω από 1.000 ετών.

Ποιος έχτισε το Αβαείο του Γουέστμινστερ;

Το αρχικό αβαείο στο Γουέστμινστερ χτίστηκε επί βασιλείας του βασιλιά Έντγκαρ, αλλά η τρέχουσα γοτθική εκδοχή ξεκίνησε από τον βασιλιά Ερρίκο Γ’.

Γιατί χτίστηκε το Αβαείο του Γουέστμινστερ;

Το Αβαείο του Γουέστμινστερ χτίστηκε αρχικά για να στεγάσει μια κοινότητα Βενεδικτίνων μοναχών, αλλά επαναχρησιμοποιήθηκε από τον βασιλιά Εδουάρδο τον Ομολογητή ως βασιλική ταφική εκκλησία.

Πού βρίσκεται το Αβαείο του Γουέστμινστερ;

Το αβαείο βρίσκεται στο Dean’s Yard στην πόλη του Westminster στο κεντρικό Λονδίνο.

Θα πρέπει τώρα να είστε καλά προετοιμασμένοι για να περιηγηθείτε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ και να θαυμάσετε αυτό το σημαντικό και όμορφο ορόσημο του Λονδίνου. Από όλες αυτές τις πληροφορίες, ελπίζουμε να δείτε πόσο ωφέλιμο μπορεί να είναι να οργανώσετε τα εισιτήριά σας για το Αβαείο του Westminster πριν πάτε και βρείτε τη σωστή επιλογή που σας ταιριάζει.

Διαβάστε επίσης:

13 καλύτερες ημερήσιες εκδρομές από τη Μασσαλία, Γαλλία

Ωβέρνη, Γαλλία | 14 καλύτερα μέρη για επίσκεψη

Συμβουλές για να επισκεφθείτε το Mont-Saint-Michel από το Παρίσι

10 καλύτερα πράγματα να κάνετε στη Βιέννη της Αυστρίας

“Κλείστε Τώρα και Πληρώστε Λιγότερα! Απίστευτες Τιμές Ξενοδοχείων με Ένα Κλικ!”

Αεροπορικά εισιτήρια για όλους – Sky scanner

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια