Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Blue Lagoon Iceland το 2023

Η Ισλανδία ενθουσιάζει τους επισκέπτες με τα ακατέργαστα φυσικά τοπία και τις ζωηρές εμφανίσεις του Βόρειου Φωτός. Αλλά ένα αξιοθέατο που τείνει να κατατάσσεται πάνω από όλα τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε στην Ισλανδία είναι το αχνό και πολυτελές θέρετρο σπα Blue Lagoon. Η επίσκεψη στη Blue Lagoon έχει γίνει ιεροτελεστία για τους ταξιδιώτες σε αυτόν τον απομακρυσμένο προορισμό, με τους ανθρώπους να συρρέουν για να βουτήξουν στα πλούσια σε μεταλλικά νερά της και να θαυμάσουν το ηφαιστειακό περιβάλλον της.

Αν σκοπεύετε να προσθέσετε μια επίσκεψη στη Blue Lagoon στο δρομολόγιό σας στο Ρέικιαβικ, αξίζει να γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η οργάνωση. Δεν μιλάμε μόνο για το να θυμάστε να ετοιμάσετε το μαγιό σας, καθώς πράγματα όπως το πώς θα φτάσετε εκεί, το πότε θα πάτε και τα εισιτήρια για το Blue Lagoon είναι εξίσου σημαντικά. Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε αυτόν τον οδηγό με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου αγοράς εισιτηρίων για το Blue Lagoon, ώστε να μην υπάρχουν ανεπιθύμητες εκπλήξεις.

Aκολουθήστε μας στο facebook

Γρήγορη απάντηση – Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Blue Lagoon Iceland: Εκτός αν σας αρέσει να περνάτε τις διακοπές σας περιμένοντας σε μεγάλες ουρές, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα κλείστε τα εισιτήριά σας για το Blue Lagoon online εδώ. Εάν δεν έχετε πρόσβαση σε αυτοκίνητο, μάλλον το θέλετε αγοράστε ένα σύνθετο εισιτήριο που περιλαμβάνει μεταφορά από και προς το Blue Lagoon αντι αυτου.

Το TicketsWe υποστηρίζεται από αναγνώστες και μπορεί να κερδίσει προμήθεια από αγορές που πραγματοποιούνται μέσω συνδέσμων σε αυτό το άρθρο.

Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε εισιτήρια για το Blue Lagoon Iceland

Με ένα τόσο ιδιαίτερο μέρος όπως το Blue Lagoon που όλοι θέλουν να δουν όταν βρίσκονται στην Ισλανδία, είναι λογικό ότι έχετε πολλές επιλογές κατά την οργάνωση εισιτηρίων. Για να διευκολύνουμε τη διαδικασία για εσάς, θα σας δείξουμε πού μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για το Blue Lagoon και ποιες είναι οι επιλογές σας.

1. Γραμμή αυτοπροσώπως (Δεν συνιστάται)

Η Blue Lagoon είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα σε όλη την Ισλανδία, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει πάντα μεγάλη ζήτηση για εισιτήρια. Ως εκ τούτου, δεν είναι καλή ιδέα να περιμένετε μέχρι να φτάσετε στο σπα για να αγοράσετε εισιτήρια για το Blue Lagoon. Το να το αφήσετε για την τελευταία στιγμή είναι απίστευτα επικίνδυνο καθώς μπορεί να φτάσετε για να μάθετε ότι ίσως χρειαστεί να περιμένετε για να μπείτε αργότερα μέσα στην ημέρα ή ακόμα και ότι τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί για την ημέρα.

Ασφάλεια ταξιδιού έχετε? Έναν όχι Κλικ εδω

2. Κάντε κράτηση μέσω Διαδικτύου (Συνιστάται)

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η online κράτηση εισιτηρίων για το Blue Lagoon πριν φτάσετε είναι ο έξυπνος τρόπος για να το κάνετε. Όχι μόνο μπορείτε να εγγυηθείτε ότι θα έχετε ένα εισιτήριο για το Blue Lagoon για όταν θέλετε να πάτε, αλλά ίσως μπορείτε ακόμη και να εξοικονομήσετε χρήματα εάν είστε ευέλικτοι και διαλέξετε ένα φθηνότερο χρονικό διάστημα. Είναι ακόμη δυνατό να κάνετε μια κράτηση αυθημερόν μέσω διαδικτύου, εάν υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια, επομένως δεν υπάρχει πραγματικός λόγος να μην το κάνετε.

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για το Blue Lagoon μέσω του επίσημη ιστοσελίδα για το Blue Lagoon. Δυστυχώς, αυτά τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται, κάτι που μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα εάν αλλάξουν τα σχέδιά σας. Αυτός είναι ο λόγος που προτείνουμε κράτηση μέσω αυτού του συνδέσμου αν θέλετε ένα γενικό εισιτήριο Comfort για μια απογευματινή επίσκεψη. Αυτά τα εισιτήρια επιστρέφονται πλήρως εάν ακυρώσετε 24 ώρες πριν από την επίσκεψή σας και είναι ελαφρώς ακριβότερα, κάτι που αξίζει τον κόπο.

Εάν δεν έχετε πρόσβαση σε αυτοκίνητο, σκεφτείτε να αγοράσετε ένα σύνθετο εισιτήριο που περιλαμβάνει μεταφορά με λεωφορείο με επιστροφή από και προς τη Blue Lagoon.

3. Κάντε κράτηση για ημερήσια εκδρομή

Με τόσα πολλά υπέροχα πράγματα να δείτε και να κάνετε σε όλη τη χώρα, το πρόγραμμά σας στην Ισλανδία είναι βέβαιο ότι θα είναι αρκετά γεμάτο. Γιατί λοιπόν να μην βελτιστοποιήσετε τον χρόνο σας συνδυάζοντας τη Blue Lagoon με άλλα αξιοθέατα σε μια ημερήσια εκδρομή από το Ρέικιαβικ; Μια ημερήσια εκδρομή που προσφέρει πραγματικά τα κυριότερα αξιοθέατα της Ισλανδίας είναι η περιήγηση μέσω αυτού του συνδέσμου, που σας μεταφέρει στην κλασική διαδρομή Golden Circle της Ισλανδίας και στον κρατήρα Kerid, και τελειώνει με ένα μούσκεμα στη Blue Lagoon. Με αυτόν τον τρόπο συσκευάζετε πολλά υπέροχα μέρη σε μια μέρα, δίνοντας περισσότερο χρόνο για άλλες περιπέτειες στα αξιοθέατα τις άλλες μέρες σας.

Χρήσιμες πληροφορίες για να επισκεφθείτε τη Blue Lagoon

Ποια είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τη Blue Lagoon;

Η Ισλανδία έχει γίνει ένας αρκετά περιζήτητος προορισμός για τους τουρίστες με τα χρόνια, όπως και η Blue Lagoon. Είναι επίσης ένας προορισμός που είναι πολύ διαφορετικός ανάλογα με το χρόνο που θα πάτε, οπότε ο χρόνος της επίσκεψής σας θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στην εμπειρία σας εκεί.

Οι καλοκαιρινοί μήνες από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο είναι η πιο πολυσύχναστη περίοδος στην Ισλανδία, επομένως μπορείτε να περιμένετε ότι η λιμνοθάλασσα θα είναι πολύ απασχολημένη κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών. Η καλύτερη εποχή για να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας είναι η άνοιξη και το φθινόπωρο, κατά τους μήνες Απρίλιο, Μάιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Αυτές οι εποχές του χρόνου δεν θα πρέπει να είναι τόσο πολυάσχολες και θα πρέπει να υπάρχει ακόμα άφθονο φως της ημέρας και αρκετά ζεστός καιρός – όχι ότι θα το προσέξετε όταν βυθιστείτε στα φρυγανισμένα νερά της λιμνοθάλασσας.

Επειδή πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται τη λιμνοθάλασσα πριν ή μετά την πτήση τους προς την Ισλανδία, το σπα είναι συνήθως πιο πολυσύχναστο το πρώτο πράγμα το πρωί, αμέσως μετά το μεσημεριανό γεύμα και αργά το απόγευμα. Αν και μπορεί να αλλάζει μέρα με τη μέρα, φαίνεται ότι το μεσημέρι είναι η καλύτερη στιγμή για να έρθετε αν θέλετε μια πιο ήσυχη και φθηνότερη εμπειρία.

Blue Lagoon Ώρες λειτουργίας

Το Blue Lagoon είναι ανοιχτό κάθε μέρα του χρόνου, εκτός εάν είναι κλειστό για συντήρηση (από 19 Απριλίου έως 29 Απριλίου 2022). Οι ώρες λειτουργίας του αξιοθέατου εξαρτώνται από το πότε θα πάτε κατά τη διάρκεια του έτους και είναι οι εξής, με τελευταία είσοδο 30 λεπτά πριν το κλείσιμο:

  • Ιανουάριος έως Μάιος: 9:00 έως 21:00
  • Ιούνιος: 8:00 έως 22:00
  • Ιούλιος έως Αύγουστος: 8:00 έως 23:00
  • Σεπτέμβριος: 8:00 έως 22:00
  • Οκτώβριος έως Δεκέμβριος: 8:00 έως 21:00

Πώς να φτάσετε στη Blue Lagoon

Εάν σκοπεύετε να συμπεριλάβετε τη Blue Lagoon στο δρομολόγιό σας, τότε η επεξεργασία του τρόπου με τον οποίο θα φτάσετε εκεί είναι ένα σημαντικό βήμα στον προγραμματισμό του ταξιδιού σας. Η οδήγηση είναι αρκετά εύκολη από το Ρέικιαβικ και το αεροδρόμιο Κεφλαβίκ αν έχετε αυτοκίνητο, αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές αν δεν έχετε.

Η πιο κοινή προσέγγιση είναι να κλείστε μεταφορά με επιστροφή από Ρέικιαβικ, πράγμα που κάνει ένα πράγμα λιγότερο να ανησυχείτε. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας μέσω αυτού του συνδέσμου και όχι μέσω του επίσημου παρόχου της λιμνοθάλασσας, καθώς αυτή η επιλογή μεταφοράς είναι σημαντικά φθηνότερη και προσφέρει ευέλικτους χρόνους επιστροφής. Ωστόσο, αυτή η επιλογή είναι λιγότερο χρήσιμη εάν θέλετε να σταματήσετε στη Blue Lagoon καθώς πηγαίνετε μεταξύ του Ρέικιαβικ και του αεροδρομίου Κεφλαβίκ για την πτήση σας.

Πώς λειτουργούν τα εισιτήρια Blue Lagoon;

Τα εισιτήρια για το Blue Lagoon έχουν σχεδιαστεί για να δίνουν στους επισκέπτες πολλές επιλογές σχετικά με το πότε και πώς θα το επισκεφτούν. Οταν επιλέγοντας το εισιτήριό σας onlineπρέπει να επιλέξετε την ημέρα που θέλετε να επισκεφτείτε και το παράθυρο μιας ώρας στο οποίο θέλετε να φτάσετε.

Το σωστό εισιτήριο για εσάς θα εξαρτηθεί από το επίπεδο πολυτέλειας που θέλετε να ζήσετε κατά την επίσκεψή σας. Υπάρχουν τρεις τύποι εισιτηρίων που κλιμακώνονται σε τιμή και συνυπολογισμούς: Comfort, Premium και Retreat Spa.

ο Εισιτήριο άνεσης είναι το βασικό και πιο κοινό εισιτήριο. Συνοδεύεται από είσοδο στο Blue Lagoon, δωρεάν μάσκα από πυριτική λάσπη, πετσέτα και ένα δωρεάν ποτό. Με ένα εισιτήριο Premium, λαμβάνετε ό,τι περιλαμβάνεται στο εισιτήριο Comfort, συν δύο επιπλέον μάσκες της επιλογής σας, ένα μπουρνούζι και ένα ποτήρι αφρώδους οίνου όταν γευματίζετε στο Lava Restaurant του σπα.

Τέλος, υπάρχει το εισιτήριο Retreat Spa, το οποίο προσφέρει μια αποκλειστική εμπειρία πολυτέλειας. Αυτό το εισιτήριο επικεντρώνεται στις υπηρεσίες και τις ανέσεις που παρέχονται στο Retreat Spa, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στο απαγορευμένο Retreat Lagoon, ιδιωτικά αποδυτήρια, ένα τελετουργικό απολέπισης σώματος και παροχές περιποίησης δέρματος. Ωστόσο, όπως και τα άλλα εισιτήρια, σας επιτρέπει επίσης την είσοδο στη Blue Lagoon.

Την ημέρα που θα φτάσετε, μπορείτε είτε να δείξετε το εισιτήριό σας στο smartphone σας είτε να το εκτυπώσετε. Σε αντάλλαγμα για το εισιτήριό σας, θα λάβετε ένα ηλεκτρονικό βραχιόλι που χειρίζεται την είσοδο, το ντουλάπι σας και τυχόν αγορές που θέλετε να κάνετε όσο βρίσκεστε μέσα.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για το Blue Lagoon;

Καθώς τα εισιτήρια Blue Lagoon προσφέρουν εξαιρετικές διαφορετικές εμπειρίες ανάλογα με το ποια θα επιλέξετε, είναι λογικό το καθένα να έχει διαφορετική τιμή για να ταιριάξει. Αυτό που το κάνει λίγο πιο περίπλοκο είναι ότι δεν υπάρχουν καθορισμένες τιμές για τα εισιτήρια στον επίσημο ιστότοπο. Αντίθετα, το κόστος των εισιτηρίων ποικίλλει ανάλογα με τη ζήτηση και την ώρα της ημέρας.

Ένα εισιτήριο Comfort για ενήλικες κοστίζει μεταξύ 48 και 69 ευρώ, ενώ ένα εισιτήριο Premium για ενήλικες κοστίζει μεταξύ 62 και 86 ευρώ. Αυτό είναι σωστό: Ίσως μπορείτε να αποκτήσετε ένα εισιτήριο Premium φθηνότερα από ένα εισιτήριο Comfort, ανάλογα με την ώρα που θα επιλέξετε να κάνετε κράτηση. Τέλος, υπάρχουν τα αποκλειστικά εισιτήρια για το Retreat Spa, τα οποία κοστίζουν μεταξύ 405 και 542 ευρώ για ενήλικες.

Παιδιά ηλικίας δύο έως δεκατριών ετών εισέρχονται δωρεάν στο Blue Lagoon όταν συνοδεύονται από ενήλικα. Τα εισιτήρια για παιδιά δεν συνοδεύονται από δικό τους ντουλάπι, μπουρνούζι ή δωρεάν ποτό.

13 καλύτερα πράγματα να κάνετε στην Ισλανδία(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τα καλύτερα ξενοδοχεία για τη Blue Lagoon

Εάν η εμπειρία της Blue Lagoon αποτελεί προτεραιότητα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στην Ισλανδία, τότε μπορείτε να σκεφτείτε να βρείτε κάπου κοντά στο σπα για να μείνετε. Ωστόσο, είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσουμε ότι η Blue Lagoon δεν βρίσκεται στο Ρέικιαβικ ή ακόμα και τόσο κοντά στην πόλη, σε σχέση με το μέγεθος της Ισλανδίας. Τα καλά νέα είναι ότι το σπα διαθέτει στην πραγματικότητα δύο ξενοδοχεία στις εγκαταστάσεις για να διαλέξετε και υπάρχουν φιλικές προς τον προϋπολογισμό επιλογές όχι πολύ μακριά στο αεροδρόμιο Keflavík.

The Retreat at Blue Lagoon Iceland είναι το μέρος για να μείνετε εάν τα χρήματα δεν είναι αντικείμενο και αναζητάτε το ύψος της πολυτέλειας. Αυτό το πανέμορφο ξενοδοχείο πέντε αστέρων περιβάλλεται από τα ιαματικά νερά της λιμνοθάλασσας και προσφέρει στους επισκέπτες απεριόριστη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις σπα και στις πισίνες.

Ξενοδοχείο Silica είναι η άλλη επιλογή για διαμονή στο Blue Lagoon, παρέχοντας στους επισκέπτες κομψά μοντέρνα δωμάτια που βλέπουν στο άγριο, ηφαιστειακό τοπίο. Οι επισκέπτες σε αυτό το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων έχουν επίσης δωρεάν πρόσβαση στη Blue Lagoon, καθώς και στην ιδιωτική λιμνοθάλασσα του ξενοδοχείου.

Η Ισλανδία δεν είναι σε καμία περίπτωση προορισμός χαμηλού κόστους, επομένως το καλύτερο στοίχημά σας για οικονομικά καταλύματα κοντά είναι το άνετο και άνετο Ξενώνας Anita. Αυτός ο ξενώνας βρίσκεται στο Grindavík, 10 λεπτά οδικώς από τη Blue Lagoon, καθαρός και φιλόξενος και προσφέρει δωρεάν πρωινό.

Κανόνες και ασφάλεια στο Blue Lagoon

Για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε μια ευχάριστη και χωρίς προβλήματα επίσκεψη κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο Blue Lagoon, αξίζει να γνωρίζετε τους διάφορους κανόνες και περιορισμούς του χώρου.

Πιθανώς το πιο σημαντικό που πρέπει να γνωρίζουν οι οικογένειες εκ των προτέρων είναι ότι τα παιδιά κάτω των δύο ετών δεν επιτρέπονται στο νερό, καθώς είναι πιθανό να είναι ευαίσθητα στην υψηλή περιεκτικότητά του σε μέταλλα. Ομοίως, τα παιδιά ηλικίας δύο έως οκτώ πρέπει να φορούν φουσκωτά περιβραχιόνια για την ασφάλειά τους, παρόλο που η λιμνοθάλασσα έχει ναυαγοσώστες σε υπηρεσία.

Σε όλους τους επισκέπτες του σπα δίνεται ένα ντουλάπι αποδυτηρίων για να αποθηκεύουν τα υπάρχοντά τους. Αν και αυτό το ντουλάπι είναι αρκετά μεγάλο για σακίδια και τσάντες κανονικού μεγέθους, μεγάλες αποσκευές και τσάντες θα πρέπει να φυλάσσονται με μια μικρή χρέωση στο Luggage House στο πάρκινγκ.

Μία από τις απαιτήσεις υγείας και ασφάλειας για τη χρήση του Blue Lagoon είναι ότι όλοι οι επισκέπτες πρέπει να κάνουν ντους χωρίς το μαγιό τους πριν μπουν στο νερό. Μια άλλη απαίτηση υγείας είναι ότι οι επισκέπτες περιορίζονται σε τρία αλκοολούχα ποτά κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, με τα ποτά να αγοράζονται και να παρακολουθούνται μέσω των ηλεκτρονικών βραχιολιών.

15 καλύτεροι καταρράκτες στην Ισλανδία(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επίσκεψη στην Blue Lagoon με αναπηρία

Χάρη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, το Blue Lagoon μπορεί να παρέχει υπηρεσίες και εγκαταστάσεις για να βοηθήσει επισκέπτες με αναπηρίες και προβλήματα προσβασιμότητας. Το σπα παρέχει σε επισκέπτες που έχουν προβλήματα κινητικότητας με θέσεις στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες, κάτοψη προσβάσιμη για αναπηρικά αμαξίδια, ενοικίαση αναπηρικών αμαξιδίων και ειδικά σημεία πρόσβασης στη λιμνοθάλασσα. Είναι επίσης δυνατό να κάνετε κράτηση για ένα ειδικό αποδυτήριο αρκετά μεγάλο για να το μοιραστείτε με έναν φροντιστή.

FAQ – Στοιχεία για τη Blue Lagoon

Τι είναι η Blue Lagoon;

Το Blue Lagoon είναι μια σπα και ερευνητική εγκατάσταση σε μια τεχνητή γεωθερμική λιμνοθάλασσα στην Ισλανδία.

Πότε κατασκευάστηκαν οι εγκαταστάσεις της Blue Lagoon;

Οι εγκαταστάσεις κολύμβησης στο Blue Lagoon άνοιξαν για πρώτη φορά το 1987, ενώ το σύγχρονο σπα άνοιξε το 1999.

Πόσο χρονών είναι η Blue Lagoon;

Οι δεξαμενές απορροής από τον γεωθερμικό σταθμό Svartsengi άρχισαν να σχηματίζονται το 1976.

Τα καλύτερα φυσικά spa στην Ελλάδα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ποιος έχτισε τις εγκαταστάσεις της Blue Lagoon;

Ο γιατρός Grímur Sæmundsen ήταν υπεύθυνος για την ιδέα της δημιουργίας ενός spa και ερευνητικής εγκατάστασης στην τοποθεσία της λιμνοθάλασσας, καθώς και για την ίδρυση της Blue Lagoon Limited που διαχειρίζεται την τοποθεσία.

Γιατί χτίστηκαν οι εγκαταστάσεις της Blue Lagoon;

Οι εγκαταστάσεις στο Blue Lagoon χτίστηκαν αφού οι ντόπιοι συνειδητοποίησαν ότι τα νερά είχαν αναστηλωτικές ιδιότητες τη δεκαετία του 1980.

Πού βρίσκεται η Blue Lagoon;

Το Blue Lagoon βρίσκεται στο γεωπάρκο της UNESCO Reykjanes της νοτιοδυτικής Ισλανδίας, μεταξύ της πόλης Grindavík και του αεροδρομίου Keflavík.

Έχοντας όλες αυτές τις πληροφορίες στα χέρια σας, θα πρέπει τώρα να είστε καλά προετοιμασμένοι να επισκεφθείτε αυτό το ονειρικό ισλανδικό αξιοθέατο. Ας ελπίσουμε ότι καταλαβαίνετε καλύτερα τις επιλογές σας όσον αφορά τα εισιτήρια για το Blue Lagoon και πώς αλλάζουν δραστικά το είδος της εμπειρίας που μπορείτε να περιμένετε όταν φτάσετε.

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια